Gebanned vanwege Hexagon / libertariėrtopic? Ik denk dat na een unban, de banner in kwestie met een flinke bos bloemen moet komen willen we'm hier dan terug zienquote:
bans worden niet besproken op het forumquote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:38 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Gebanned vanwege Hexagon / libertariėrtopic? Ik denk dat na een unban, de banner in kwestie met een flinke bos bloemen moet komen willen we'm hier dan terug zien![]()
Waar wel dan?quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:41 schreef Mirjam het volgende:
[..]
bans worden niet besproken op het forum
'Op het forum' suggereert datquote:Op dinsdag 22 oktober 2013 18:42 schreef Mirjam het volgende:
[..]
nergens, waarom zou dat wel het geval zijn?
Volgens mij is het zure room die gaat schiften bij verhitting. Dat moet je vervangen door creme fraiche.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 13:41 schreef madeliefff het volgende:
heej gebruiken jullie eigenlijk wel eens slagroom in een taart die in de oven gaat? ze zeggen dat t kan gaan schiften en je beter creme fraiche kunt gebruiken. Toch heb ik het laatst gedaan en niks gemerkt ervan.. vandaar mijn vraag.
Ja. Slagroom en creme fraiche kan je verhitten zonder dat het gaat schiften. Zure room niet. Het staat ook op het potje van zure room.quote:Op donderdag 24 oktober 2013 13:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Volgens mij is het zure room die gaat schiften bij verhitting. Dat moet je vervangen door creme fraiche.
Dat 'opbollen' hoe kun je dat het allerbest doen? Ik heb vaak dat het sneller toch een soort turks brood vorm wordtquote:Op vrijdag 25 oktober 2013 13:40 schreef MaximusTG het volgende:
Neem eens een kijk in het broodbaktopic! Maar voor wat jij nu wil bakken; je moet het soort harde korst hebben dat stokbroden vaak hebben. Bv dit recept:http://uitdekeukenvanarde(...)stokbrood-2.html?m=1
Of google even naar het no knead recept (filmpje) van Vincent Talleu (gekke Fransoos).
En dan dus bij dat eerste recept goed opbollen ipv stokbrood van maken.
Als er iemand weet of iets rijp is is het Piet wel en anders weet ie wel dingen om het rijpingsproces te versnellen.. in de zon leggen of een banaantje erbij bijv.quote:
Het kan ook met knikkers of kiezelstenen. Couscous lijkt me niet zwaar genoeg.quote:Op vrijdag 1 november 2013 16:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
Even een heel stom vraagje: ik moet zo een bodem blind bakken, maar heb geen bonen meer in huis. Met rijst vind ik zonde, maar ik heb nog wel een half pak couscous staan die niet lekker was. Kan het toevallig ook met couscous of vliegt de boel dan in de fik oid?
Libertariėr topic? Ik denk dat Piet er klaar mee is...quote:Op zaterdag 2 november 2013 18:19 schreef RobinOok het volgende:
Wie heeft 'm nou eigenlijk weggejaagd en hoe lang gaat dat nog duren?
Ik hoop het niet. Hij is al eens eerder geband en toen uit woede een jaar ofzo weggebleven. Hij is nogal lichtgeraakt maar weet wel waar hij het over heeft en dat soort mensen maakt een forum leuk. Volgens mij vind hij het zelf ook wel leuk en is hij niet zo haatdragend dus ik zie hem nog wel terugkomen.quote:Op zondag 3 november 2013 00:41 schreef Bramito het volgende:
[..]
Libertariėr topic? Ik denk dat Piet er klaar mee is...
Bij deze loopt het water in mijn mond: Courgettesalade-uit-Apuliequote:Op dinsdag 29 oktober 2013 13:18 schreef Kamper86 het volgende:
Ik heb eens lauwe courgettesalde gegeten. Weet iemand toevallig wat ik bedoel en hoe je het moet maken?
Couscous is te licht. Dan lijkt rijst me beter, maar dat gaat misschien poffen in de oven. Jeroen Meus doet het met linzen.quote:Op vrijdag 1 november 2013 16:39 schreef PluisigNijntje het volgende:
Even een heel stom vraagje: ik moet zo een bodem blind bakken, maar heb geen bonen meer in huis. Met rijst vind ik zonde, maar ik heb nog wel een half pak couscous staan die niet lekker was. Kan het toevallig ook met couscous of vliegt de boel dan in de fik oid?
Laten we het hopen.quote:Op zondag 3 november 2013 02:05 schreef zakstront het volgende:
[..]
Ik hoop het niet. Hij is al eens eerder geband en toen uit woede een jaar ofzo weggebleven. Hij is nogal lichtgeraakt maar weet wel waar hij het over heeft en dat soort mensen maakt een forum leuk. Volgens mij vind hij het zelf ook wel leuk en is hij niet zo haatdragend dus ik zie hem nog wel terugkomen.
[..]
Olie te heet?quote:Op zondag 3 november 2013 18:15 schreef CRX_master het volgende:
Heb ik ook eindelijk Piet eens nodig, zie ik dat ie gebanned is
Iemand anders die dit weet wellicht dan. Ik heb vandaag zelf aardappelkroketjes gemaakt. Ze zagen er fantastisch uit, maar de meeste barstten naar een minuutje in de frituur open en liepen dus leeg. Ik vraag me af waar dat aan zou kunnen liggen. Het lijkt erop dat zodra de buitenkant hard wordt, de binnenkant (de puree dus) nog uitzet waardoor hij barst. Ik had de kroketjes na het maken een paar uurtjes in de koelkast bewaard. Het korstje werd wel lekker krokant, maar liep leeg en een leeg korstje is ook niet echt lekker meer
Hoop dat iemand hier een gouden tip heeft, wil ze met kerst gaan maken. Die paar die ik heb kunnen redden door ze snel weer uit het vet te halen waren erg lekker namelijk.
Na wat gegoogle denk ik idd dat het vochtgehalte toch wat te hoog lag.. Volgende keer met wat maizena erbij proberen, en idd wellicht dubbel paneren. Alhoewel ik denk dat de paneerlaag wel goed was.quote:Op zondag 3 november 2013 18:51 schreef kvd het volgende:
[..]
Olie te heet?
Te veel vocht in de puree?
Dan moet het vocht er wel uit zijn. Anders is er volgens mij zelfs sprake van 'ontploffingsgevaar'quote:Op zondag 3 november 2013 19:47 schreef RobinOok het volgende:
Volgens mij helpt eerst invriezen ook. Vraag me niet waarom.
Niets als je ook daadwerkelijk altijd gelijk hebtquote:Op woensdag 6 november 2013 07:56 schreef RobinOok het volgende:
Wat is er mis met eigenwijs zijn en altijd gelijk hebben?
Onze favo culinaire relnichtquote:
Dat is juist zo leuk. Hij laat zich af en toe ook verschrikkelijk kennen, heerlijk! Ik volg ook zijn andere topics, gewoon voor de fun.quote:Op woensdag 6 november 2013 07:38 schreef DrParanoid het volgende:
Wat zal het zijn ego weer strelen dat iedereen hier zo reageert. Piet heeft kennis en is (meestal) behulpzaam maar ook zo eigenwijs als de pest en heeft altijd gelijk, volgens Piet dan.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |