ziet er lekker uit. jammer dat je zover weg woont, anders kwam ik er een paar proeven.quote:Op zondag 29 september 2013 14:13 schreef minilot het volgende:
Ik maakte vanochtend vroeg truffels met rode wijn:
[ afbeelding ]
Verdere omschrijving en link naar recept in het kerstdiner-topic
quote:Op zondag 29 september 2013 17:26 schreef z80 het volgende:
[..]
ziet er lekker uit. jammer dat je zover weg woont, anders kwam ik er een paar proeven.
Nou, dat vond ik nou ook! Ik had in R'dam Zuid al een half uur op een parkeerplaats staan blauwbekken omdat ik dácht dat de Sligro om 08:00 open zou zijn en dat bleek 08:30 te zijn en daarna op weg naar huis aansluiting gemist, dus nog een poos bij de bushalte weggewaaid en toen ik om 10:30 eindelijk thuis was en alle boodschappen naar binnen had gesleept dacht: ik ZO! Warme port! En rap een beetje.quote:Op donderdag 3 oktober 2013 16:07 schreef Isabeau het volgende:
Port bij het ontbijt, dat klinkt als iets wat ik vanmorgen toen ik de kou moest trotseren wel had kunnen gebruiken
Oe, dat heb ik nou nog nooit gedronken en nog nooit gemaakt. Al vier jaar neem ik het me rond Kerst steeds weer voor, maar het komt er gewoon niet van. Misschien dit jaar!quote:Op donderdag 3 oktober 2013 16:39 schreef Isabeau het volgende:
Sowieso de combinatie koud buiten en een warme drank met alcohol
Wat me er aan herinnert dat ik nog eens wat variëteiten van eggnog wilde uitproberen
quote:Op zaterdag 5 oktober 2013 12:01 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Tosti
Twijfelaarkaas (van koe-, geit,- en schaapsmelk) met chorizo en wat dungesnede sjalot. Zo langzaam mogelijk gebakken.
de handen zijn meestal wel veilig voor de kaas. de mondhoeken en gehemelte niet.quote:Op zondag 6 oktober 2013 14:44 schreef RobinOok het volgende:
Ja, daar blijf ik mij ook over verbazen ja. Je ziet dan dat het brood niet knapperig is, alleen uitgedroogd met grillstreepje. En de kaas is ook amper gesmolten. Lopen moet ie, de kaas, dat je uit moet kijken dat het niet over je handen loopt.
je moet ook niet binnen 2 minuten een tosti willen, daar gaat iets meer tijd inzittenquote:Op zondag 6 oktober 2013 17:50 schreef Nezhi het volgende:
Ik probeerde zo'n tosti te maken maar de kaas wil maar niet smelten :S en het brood wordt dan zwart, maar die verdomde kaas is gewoon een verlept plakje.
Waaaarrrr haal ik die kaas? Heb bij de AH versafdeling eens gevraagd naar kaas met knoflook maar dat hadden ze niet.. Kazenwinkel?quote:Op zondag 6 oktober 2013 13:35 schreef RobinOok het volgende:
En vandaag gewoon keihard weer een tosti. De basilicum-knoflook-kaas moest op.
[ link | afbeelding ]
Tosti
Ziet er minder appetijtelijk uit, maar evengoed errug lekker. Met sambal brandal.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |