ow sorry hoor, rustig maar...quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 02:10 schreef RobinOok het volgende:
What the fuck?!
Ik wil het niet weten!
Nou, google vindt niks verdachts. En die is meestal de eerste die iets vindt.
Dus ja, kutvirusscanner heb je.
https://www.virustotal.co(...)analysis/1382189223/quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 11:01 schreef RobinOok het volgende:
Ja, nou, pff, dat komt, ik ben dus wel ooit gehackt geweest. Dus ik schiet meteen in de stress als ik zoiets hoor, dan denk ik "neeeeee, niet weeeeeer!". Maar sindsdien is het gelukkig niet meer voorgekomen en voer ik updates braaf binnen 24 uur door.
En verder vind ik het superirritant dat er zoveel slechte scanners en guards zijn die blijkbaar niets anders doen dan OUDE informatie gebruiken. Daar heb je echt niks aan. Die zijn te laat als er echt iets aan de hand is en te lui om up-to-date te zijn. Etters.
Ik kan op mijn werk ook niet op de website van RobinOok! Krijg dezelfde melding.quote:Op zaterdag 19 oktober 2013 15:29 schreef dude1986 het volgende:
[..]
https://www.virustotal.co(...)analysis/1382189223/
Van de 38 scanners is er maar 1 die aangeeft: verdacht! ( en dit is mijn scanner die ik verplicht van werk moet gebruiken ivm thuiswerken ) Maar dus verouderde info wss idd
Van alles! Over/door ijs, slierten ervan in brownies, gebruiken als broodbeleg, gebruiken om dingen mee te vullen - ik weet het nog niet. Heb er nu een fijne pot vol van.quote:Op maandag 21 oktober 2013 08:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Wat kun je doen met gecarameliseerde chocola?
wanneer mag ik komen eten?quote:Op maandag 21 oktober 2013 17:59 schreef regnavetto het volgende:
Aardappelgnochhi met geroosterde pompoen en champignon gesauteerd in boter met knoflook en salie voor de saus
[ afbeelding ]
Lekker zeg! Zelfgemaakte gnocchi?quote:Op maandag 21 oktober 2013 17:59 schreef regnavetto het volgende:
Aardappelgnochhi met geroosterde pompoen en champignon gesauteerd in boter met knoflook en salie voor de saus
[ afbeelding ]
Ik weet niet of je iets hebt veranderd maar ik kan op m'n werk weer op je site komenquote:Op zaterdag 19 oktober 2013 22:39 schreef RobinOok het volgende:
Ik zal van de week eens kijken of ik ze kan verleiden tot een nieuwe euh dinges.
Dat paddenstoelenbrood ga ik zeker eens maken als ik weer Daiya kaas in huis heb !quote:Op dinsdag 3 september 2013 20:48 schreef minilot het volgende:
Oeee, eend!
Hier nog steeds herfstsfeer (later deze week weer 27 graden, dus nu maar even wat premature najaarspret! )
Avondeten was soep van geroosterde groenten én: paddenstoelenbrood met gepofte knoflook en gruyere!
[ afbeelding ]
Toetjes waren pots de crème met ahornsiroop (maple syrup) en gesuikerde pecannoten:
[ afbeelding ]
-> Recept!
ik ook! eerste keer en wow errug mooie site!quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 12:29 schreef Soulagement het volgende:
[..]
Ik weet niet of je iets hebt veranderd maar ik kan op m'n werk weer op je site komen
Eerste was geen recept vanquote:Op dinsdag 22 oktober 2013 14:53 schreef jerney het volgende:
[..]
Dat paddenstoelenbrood ga ik zeker eens maken als ik weer Daiya kaas in huis heb !
Oh shit, de link was alleen naar het tweede recept
Thanks!quote:Op dinsdag 22 oktober 2013 15:17 schreef minilot het volgende:
[..]
Eerste was geen recept van
Deeg was van het recept voor naanbrood dat ik vaak gebruik:
http://www.seasaltwithfood.com/2009/04/leavened-oven-brean-naan.html
Belegd met in boter gebakken kastanjechampignons en gruyerekaas en nadat het brood uit de oven kwam bestrooid met wat gedroogde chilipeper en fijngehakte peterselie.
Hey, als ik lekkers kan maken, ben ik content!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |