abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 17 mei 2013 @ 13:03:55 #151
294520 Frummeltje86
It's me, Frummeltje
pi_126629324
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2013 11:56 schreef kahlie het volgende:
Ach, frummel, ook al had je er niet op gerekend (wat ik best wel begrijp), toch jammer. -O-
Streepjesregen mag wat mij betreft wel beginnen.

Verwijsbrief was niet goed gefaxed, dus maandag weer opnieuw gebeld. Opnieuw gefaxed en ook copie meegekregen, maar toch nog geen afspraak gemaakt met mij per brief. Dus nu hang ik weer in de wacht. Yay! Afspraak in Juli. Wel ff wachten, maar vind ik prima, dan ben ik namelijk vrij en dan kunnen we rustig alles inplannen als ze nog dingen willen testen.
Vervelend van de verwijsbrief, maar fijn dat je in een voor jou rustige maand een afspraak hebt! :) Is best een lange wachttijd trouwens; in 'mijn' ziekenhuis kun je eigenlijk altijd binnen een week terecht. Verschilt toch flink van elkaar!
pi_126630350
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 mei 2013 13:03 schreef Frummeltje86 het volgende:

[..]

Vervelend van de verwijsbrief, maar fijn dat je in een voor jou rustige maand een afspraak hebt! :) Is best een lange wachttijd trouwens; in 'mijn' ziekenhuis kun je eigenlijk altijd binnen een week terecht. Verschilt toch flink van elkaar!
Is ander discipline (Endocrinologie) dan de jouwe natuurlijk. Eerst tijd was midden Juni, maar dan ben ik op vakantie. Dus dat zou 4 weken zijn. Best goede wachttijd voor een academisch ziekenhuis. Heb weleens een week of 12 moeten wachten. Mijn eerste preconceptie gesprek :P Toch wel fijne stap om te maken.
  vrijdag 17 mei 2013 @ 20:27:33 #153
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_126646943
Even een tijdje niet geweest, geprobeerd beetje los te laten nu we er niet actief mee bezig zijn. Afgelopen woensdag een intakegesprek gehad, we gaan nu ivf doen, voor icsi kwamen we niet in aanmerking. Zaad van man was daar te goed voor en gyn schatte kansen met ivf gewoon goed in dus daar ben ik wel blij mee.

We beginnen er over 2 cyclussen mee want ee eerstvolgende keer dat ik ongesteld word moet ik eerst nog een onderzoek omdat ik meedoe met een of ander programma.

Heb nog niet bijgelezen dus vandaar geen reactie op iedereen, maar wil iedereen een :* geven die het nodig heeft.
pi_126647100
Snoenk, fijn dat er een plan is!

Ik heb vandaag mijn receptjes ingeleverd bij de apotheek. Volgende week kan ik het afhalen op vrijdag mag ik bloedprikken en hopelijk starten.
  maandag 20 mei 2013 @ 10:50:16 #155
294520 Frummeltje86
It's me, Frummeltje
pi_126757843
Kahlie, hopelijk is het een positief gesprek. :)

Snoenk, fijn dat je weet hoe en wat. Kan me voorstellen dat je blij bent dat icsi niet direct nodig is!

Nikki bijna zover dus. Ik hoop met je mee!

Ik ben weer gestart met de clomid gisteren. Hopelijk deze keer wat minder bijwerkingen. De 50 mg was goed aangeslagen de vorige keer dus hopelijk nu weer. De 28e een echo dus dan weet ik meer :)
pi_126809302
De telefonische afspraak met Nijmegen ging om even een stand van zaken op te nemen in het dossier. Degene die ons toentertijd heeft doorgestuurd, is langdurig met vakantie. Degene die nu haar dossiers tijdelijk overneemt, wilde even zeker weten dat ze op dit moment niets voor ons konden betekenen zodat we niet misschien ergens tussenin vielen. Heel netjes, wel. We hebben ook afgesproken nog even contact te hebben, zodra zij bericht krijgen uit Maastricht dat het onderzoek is afgerond. Fijn om te merken dat ze zo betrokken zijn. :)
Aan de telefoon ook nog even gesproken over de verwachte duur tot we weer iets horen. In de brief die zij gekregen hadden stond een termijn van 9 tot 12 maand (dat hadden wij zelf ook te horen gekregen dus dat is wel fijn), en die is in oktober ingegaan. Dat betekend dat we alweer 8 maand verder zijn, raar toch hoe snel de tijd gaat en hoe hij tegelijkertijd lijkt te kruipen. Ik kruip maar weer een beetje onder mijn steen.. :@

Nikki; succes met deze poging, ik stuur allemaal positieve gedachten naar jullie toe. :*
Ik heb niet helemaal bijgelezen, maar zie dat frummel een nieuwe cyclus gaat beginnen en dat er een plan is voor snoenk! En ergens zag ik geloof ik nog een positieve ovutest voorbij komen. :* voor iedereen.
Morgen ben ik vast weer mezelf.
  dinsdag 21 mei 2013 @ 14:39:39 #157
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_126809851
Fijn dat je wat hebt gehoord Nanuke. En dan gaat wachten toch ineens sneller dan je in de gaten hebt... :*

Nikki: succes!

Snoenk: fijn dat 'gewoon' IVF mogelijk is. Jullie gaan dus ook bijna beginnen. Spannend. Succes.
  woensdag 22 mei 2013 @ 16:33:02 #158
53814 dobbey
donorkind.wordpress.com
pi_126862220
Snoenk wat de dames al zeggen, fijn dat er een plan is en je "gewoon" ivf kunt gaan doen.

Nikki heeeeel veel succes!

Frummel ook heeel veel succes!

Nanuke wel prettig dat ze het contact uit zichzelf onderhouden.. Ik hoop voor je dat je de laatste maand(en) ook als snel voorbij kunt ervaren.

Hier bericht uit Zwolle. Donderdag 28 juni mogen we ons daar melden. De arts die in "mijn" soort gevallen gespecialiseerd is, is heel erg druk dus vandaar dat er enige tijd tussen zit. Eerlijk gezegd vind ik het niet eens zo erg ff ik tijd ipv ziekenhuis en alles erom heen perikelen :@
  vrijdag 24 mei 2013 @ 22:52:55 #159
311825 snoenk
heeft een hondenleven
pi_126969649
Nanuke fijn dat het geen rare dingen waren wb de telefonische afspraak.

Dobbey fijn dat er weer een datum is!
Vind het zelf ook wel lekker dat ik nog even 2 maanden 'mezelf' kan zijn zonder ziekenhuisbezoeken en hormonen.

Nikki en Frummel veel succes!
pi_126971827
Ik moest vandaag bloedprikken om te bepalen of ik mocht starten met de behandeling. Wordt ik 's middags gebeld met de mededeling dat ik aan het ovuleren ben. Ik had echt even een wtf momentje, want ik zit toch echt op dag 21 van mijn cyclus. Maar door het ovuleren nu dus nog niet starten. Nu mag ik dinsdag weer bloedprikken en mag ik hopelijk dan starten.
Op zich was er begin deze cyclus wel wat vreemds aan de hand, want ik heb vanaf woensdag 1mei wat roze bloedverlies gehad wat niet doorzette, ik had toen ook nog helemaal niet ongesteld moeten zijn, dus ik vond het vreemd. Uiteindelijk van zaterdag/zondag toch ongesteld geworden. Ik wilde er bijna nog een test tegenaangooien, want er was wel een kleine kans dat ik per ongeluk zwanger was (oeps) en daarom het lichtroze verlies had. Dat roze verlies heb ik met uitzondering van de twee keren dat ik zwanger was namelijk nog nooit gehad. Nouja, het is dus allemaal een vreemd verhaal. En daar komt nog bij dat ik er eigenlijk mentaal nog helemaal niet aan toe ben, dus het uitstel tot dinsdag komt mij en mijn man eigenlijk wel goed uit. Kunnen we nog even echt aan het idee wennen dat we gaan starten.

/egopost
pi_126971977
Wat gek van die cyclus Nikki. Hopelijk mag je dinsdag starten. En hier ook nog niet helemaal klaar ervoor, heb zelfs de medicatie nog niet opgehaald en ik start de 2e. Heb hier wel nog wat deca liggen, maar toch. Ik zie er als een berg tegenop.
pi_126972023
Toch nog een beetje fijn NIKKI ;)

Ik maak ons verhaal nog eens van dichtbij mee. Broertje van mijn man zijn nu in het traject gerold.
Hopelijk hebben zij net als wij een goede afloop.
Wipkip met prachtige Wipkuikentjes O+
Try to be a rainbow in someone's cloud.
pi_126972211
Poezebeest, ik heb de medicatieook nog niet. En zelfs geen deca in huis. :D
pi_126979739
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 mei 2013 13:46 schreef dobbey het volgende:
Hoe gaat het eigenlijk met de rest van de dames? Nikki... Rinn... Babbel... etc.
Hey Dobbey...wat lief dat je me niet vergeten bent ;-) ik lees even niet meer actief mee.. had t even helemaal gehad na de twee miskramen en bijna 3 maanden bloedverlies..

Ik ben wel na 6 weken ongesteld geworden. Ondertussen zijn we verhuisd naar ons heerlijke nieuwe huis en zijn we tot morgen op Fuerteventura en volgens de app zijn precies deze week de vruchtbare dagen.. nja we wachten af en als ik ongesteld word, gaan we weer naar t ziekenhuis voor een nieuwe reeks clomid..ik hoop dat ik mn hoofd koel kan houden (moet zeggen dat t van de week mis ging toen ik hier bloedverlies kreeg..twee keer n klein beetje...zat ik gelijk weer te googlen op innestelingsbloedingen, pfff). Nja als we weer thuis zijn en we gaan weer naar t ziekenhuis, ga ik denk ik wel weer meelezen en posten...
  maandag 27 mei 2013 @ 12:34:44 #165
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_127061738
Kahlie: fijn dat er een voor jou passend startpunt in zicht is :)

Snoenk: toch spannend IVF, hopelijk heeft de gyn gelijk en levert het snel het gewenste resultaat.

Frummel: hoe gaat het met de chlomid, nu wat minder bijwerkingen? Hopelijk is er een mooi eitje morgen!

Nanunke: fijn dat het niets ernstigs was, heb je je al die tijd zitten afvragen wat het was :P

Dobbey: Nog even tijd om bij te komen van die achtbaan :*

Nikki: wat apart, jij hebt van jezelf normaal wel een regelmatige cyclus of hoe moet ik dat zien? iig een dikke :*

En voor Poezebeest ook een dikke :*

Babbel: goed dat je even wat tijd voor jezelf hebt genomen. Was er nog een aanwijsbare reden gevonden voor die miskramen of hebben ze daar niet naar gekeken?

Ik heb vanochtend weer gesprek gehad bij de gyn over hoe het de afgelopen 6 weken is gegaan met monitoren. Het komt erop neer dat mijn cyclus erg onregelmatig en lang is. Maar mijn lichaam doet het wel. Het is nu aan ons om te beslissen of we willen behandelen of niet. Ik hink op twee benen. Enerzijds was ik liever gisteren dan vandaag zwanger geweest, anderzijds zou ik het leuk vinden als het ons zelf lukt zonder al dat ziekenhuisgedoe.

We zouden iig weer hormonen moeten gaan spuiten en regelmatig monitoren. Volgens de gyn maken we dan wel een grote kans om snel zwanger te raken. Ik zei dat ik bang was om weer overstimulatie te krijgen, net als in Zoetermeer. Maar hij zij dat zij toch wat meer expertise hebben op dat gebied en dat hormoonstimulatie zijn specialiteit is :D Maarja... ik weet het echt even niet -O-

Eerst maar zien hoe deze ronde afloopt. Zit nu op 11 DPO en heb sinds vanochtend een klein beetje helderrood bloedverlies (de 1,5 dag ervoor wat roze/ rood slijm). Kon volgens de gyn een innestelingsbloeding zijn (kon ook niet). Voor een menstruatie is het in principe nog te vroeg zei hij... tsja... toch nog maar een week uitzitten.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
pi_127083306
Chanty; lastige keuze idd. Maar misschien hoef je niet eens te kiezen en ben je deze ronde gewoon zwanger! Ik duim voor je!
  dinsdag 28 mei 2013 @ 13:04:53 #167
53814 dobbey
donorkind.wordpress.com
pi_127105333
quote:
1s.gif Op zaterdag 25 mei 2013 11:31 schreef Babbel1 het volgende:

[..]

Hey Dobbey...wat lief dat je me niet vergeten bent ;-) ik lees even niet meer actief mee.. had t even helemaal gehad na de twee miskramen en bijna 3 maanden bloedverlies..

Ik ben wel na 6 weken ongesteld geworden. Ondertussen zijn we verhuisd naar ons heerlijke nieuwe huis en zijn we tot morgen op Fuerteventura en volgens de app zijn precies deze week de vruchtbare dagen.. nja we wachten af en als ik ongesteld word, gaan we weer naar t ziekenhuis voor een nieuwe reeks clomid..ik hoop dat ik mn hoofd koel kan houden (moet zeggen dat t van de week mis ging toen ik hier bloedverlies kreeg..twee keer n klein beetje...zat ik gelijk weer te googlen op innestelingsbloedingen, pfff). Nja als we weer thuis zijn en we gaan weer naar t ziekenhuis, ga ik denk ik wel weer meelezen en posten...
Kan ik me goed voorstellen. Doe rustig aan en neem je tijd :*
  dinsdag 28 mei 2013 @ 13:08:00 #168
53814 dobbey
donorkind.wordpress.com
pi_127105436
Chanty dat is inderdaad lastig... Ik duim ook voor je dat het raak is nu :*


Nikki hopelijk ben je er mentaal wat meer aan toe en krijg je vandaag goed bericht!


Hier gister een klein ongelukje met sporten gehad. Door mijn knie geknald en heb heel veel pijn. Dat er zojuist een brief kwam uit Zwolle vrolijkte me helemaal op en toen ik de naam van gyn zag helemaal...

Dokter Kuchenbecker wat door ons direct werd verbasterd naar dr Koekenbakker.. Ik hoop niet dat hij zijn naam eer aan doet :D
  dinsdag 28 mei 2013 @ 14:21:27 #169
294520 Frummeltje86
It's me, Frummeltje
pi_127107720
Nanuke, een dikke :* voor jou.

Dobbey in ieder geval een datum, fijn!

Wanneer krijg je de uitslag van het bloedonderzoek Nikki? Ben benieuwd of er een eisprong geweest is!

Babbel... :*

Chanty, inderdaad een lastige keuze. Ik moet zeggen dat ik wel erg blij met die regulering ben, aangezien die onregelmatige cyclus me echt de keel uitkwam. Wat dat betreft werkt jouw lijf nog wel uit zichzelf, zij het op haar geheel eigen tempo. Ik hoop zo voor je dat je die keuze niet meer hoeft te maken! Hoe gaat het vandaag met je bloedverlies?

Bij mij vanmorgen weer een ei gesignaleerd van 12,5 mm! Iets kleiner dan de vorige keer dus, maar wel duidelijk dominant. Voor nu mag ik het de komende maanden weer zelf proberen! Natuurlijk wel clomid, maar geen echo's en bloedonderzoeken meer. Ontzettend blij mee! :)
pi_127120581
Net gebeld, morgen starten met deca. :)

Dobbey, wat fijn dat je bericht hebt.

Chanty ik snap wel dat dat een moeilijke keuze is. Kiezen tussen twee kwaden. Succes met het nemen van de beslissing die voor jullie het beste voelt. :*

Frummel, spannend weer!
  dinsdag 28 mei 2013 @ 20:41:32 #171
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_127122382
Nikki: dat is lekker snel! Fijn!
Dan beginnen we bijna tegelijk. Ik mag overmorgen starten. Nu nog een handig tijdstip kiezen....
pi_127122655
Ik moet smorgens voor half 10 spuiten. Liefst als ik net uit bed kom, dus dat gaan we braaf doen. :)

Voor jou ook spannend dus hobbes! Succes!
pi_127132649
Ik begin zondag! Veel succes meiden!

Wat is de reden dat je 's ochtends moet spuiten Nikki? Ik spuit altijd 's avonds.
  woensdag 29 mei 2013 @ 10:56:57 #174
253104 Hobbesje
Wachten duurt lang....
pi_127143281
Poezebeest en Nikki: jullie ook succes!

Ik spuit ook 's avonds. Ik denk dat het dit keer een uur of 10 wordt...
  woensdag 29 mei 2013 @ 18:37:59 #175
52229 Chanty
Ik heersch >:)
pi_127164187
Lol Koekenbakker :D sterkte met je knie

Frummel hoe zit dat dan, wel chlomid maar geen echo's? Moet je dan dmv ovutesten de eisprong bepalen? Wel mooi dat het zo kan :)

Nikki Hobbesje Poezebeest allemaal heel veel succes :* :* :* Ik duim dat het wat moois gaat worden!

Hier nog altijd rood bloedverlies. Alleen als ik naar de wc ga eigenlijk. Ik vind het lastig te bepalen of het nou veel is of niet. Verder nergens last van, ook geen buikpijn of zo. Benieuwd wat er morgen gebeurt, dan zit ik op 14 DPO.

Verder wel besloten om in ieder geval een cyclus zelf te bekijken hoe het gaat, hoe lang ie duurt en zo. En als hij weer heel lang is dan kunnen we evt besluiten toch weer te behandelen.
Chanty's wegen zijn ondoorgrondelijk :p
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')