Dank je!quote:Op dinsdag 19 februari 2013 22:55 schreef Lucky_Strike het volgende:
Een minuut of 20-25 moet lasagne wel kunnen hebben. Haal de vellen niet door het laatste standje op je machine, dan zijn ze imho te dun.
Spijs?quote:Op donderdag 21 februari 2013 19:50 schreef kirsten. het volgende:
Piet, korte vraag. Ik moet voor zondag een stuk of 3 taarten bakken. Ik moet helaas zaterdagavond werken en heb dus niet teveel tijd om het te maken. Kan ik de appeltaart eventueel van tevoren maken? Ik zat te denken aan morgenavond de bodem+spijs alvast klaar te maken en in de koelkast te zetten en zondagochtend de vulling te maken en af te bakken maar weet niet of dat goed blijft?
en ik wil ook een chocolade cheesecake maken, gaat deze in smaak achteruit als ik die eventueel morgenavond al maak? Er hoeft niets aan gebakken te worden aan deze cheesecake.
Harde wener, appeltaartdeeg, wordt grijs als je het te lang van te voren maakt, lelijk. Je kan wel de appeltaart van te voren bakken en invriezen, maar vers blijft lekkerder. Van chocolate cheescake weet ik niets. Ik ben niet zo een pattisier, de bakgurus zitten hierquote:Op donderdag 21 februari 2013 19:50 schreef kirsten. het volgende:
Piet, korte vraag. Ik moet voor zondag een stuk of 3 taarten bakken. Ik moet helaas zaterdagavond werken en heb dus niet teveel tijd om het te maken. Kan ik de appeltaart eventueel van tevoren maken? Ik zat te denken aan morgenavond de bodem+spijs alvast klaar te maken en in de koelkast te zetten en zondagochtend de vulling te maken en af te bakken maar weet niet of dat goed blijft?
en ik wil ook een chocolade cheesecake maken, gaat deze in smaak achteruit als ik die eventueel morgenavond al maak? Er hoeft niets aan gebakken te worden aan deze cheesecake.
Ik heb wel eens appeltaart gemaakt met amandelmeel ipv bloem. Erg lekker.quote:Op donderdag 21 februari 2013 21:28 schreef MaximusTG het volgende:
Ik heb werkelijk nog nooit een appeltaart met spijs op .
Knolselderij? Bleekselderij?quote:Op vrijdag 22 februari 2013 14:42 schreef _Loki het volgende:
Piet, ik heb heel veel selderij in de koelkast liggen. Wat kan ik daarmee doen? Ik kook alleen voor mezelf dus in een pastasaus of zo gaat niet zo veel en dat was de enige optie die ik tot nu toe heb om het weg te werken
Graag gedaan! Hoe had je hem uiteindelijk klaargemaakt? Op de huid gebakken?quote:Op zaterdag 23 februari 2013 23:30 schreef Soulagement het volgende:
De wijting was lekker, dank voor de tip! Etentje was erg geslaagd.
Ik doe kalfs of rundertong altijd heel klassiek, kook ze, dan pel ik ze, snij ze aan plakken, bakken en serveren met een madeirasaus met morieljesquote:Op zondag 24 februari 2013 10:05 schreef Rewimo het volgende:
Heb je nog tips voor rundertong, Piet? Ik heb het al vaker klaargemaakt maar misschien weet jij nog iets lekkers om erbij te stoppen als ik hem in de pan stop
Wat stop je erbij als je ze kookt? Opeten is geen enkel probleemquote:Op zondag 24 februari 2013 10:13 schreef Pietverdriet het volgende:
Ik doe kalfs of rundertong altijd heel klassiek, kook ze, dan pel ik ze, snij ze aan plakken, bakken en serveren met een madeirasaus met morieljes
Gewoon, bouquet garni, zout, peper, wat rode wijn eventueel.quote:Op zondag 24 februari 2013 10:21 schreef Rewimo het volgende:
[..]
Wat stop je erbij als je ze kookt? Opeten is geen enkel probleem
Okee, dank je welquote:Op zondag 24 februari 2013 11:34 schreef Pietverdriet het volgende:
Gewoon, bouquet garni, zout, peper, wat rode wijn eventueel.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |