Receptje?quote:Op zondag 13 januari 2013 21:36 schreef Skaai het volgende:
Martha Stewarts Lemon squares! Goddelijk lekker!
[ afbeelding ]
Dank! Ik heb een Nokia uit 1997 dus apps zijn voor mij ontoegankelijk. Ik had laatst een Creamy Lemon Crumble gemaakt, maar die was toch niet zo lekker als ik mij had voorgesteld. Deze maar eens proberen.quote:Op zondag 13 januari 2013 21:59 schreef Skaai het volgende:
Ah never mind betref het emailen!
Enjoy this cookie recipe courtesy of the Martha Stewart Makes Cookies iPhone app.
Lemon Squares
Makes: 2 dozen
Pucker up! This version of the bake-sale favorite is the most intensely lemony one we’ve tried. A generous crown of powdered sugar not only adds to the flavor of these sweet squares, but also makes them easier to stack for storage.
INGREDIENTS
175 gram (1½ sticks) unsalted butter, frozen, plus more for dish
210 gram all-purpose flour
95 gram confectioners’ sugar (poedersuiker)
¾ teaspoon coarse salt
1. Preheat oven to 175° Butter a 9-by-13-inch glass baking dish, and line with parchment.
2. Make crust: Grate butter on a cheese grater with large holes; set aside. Whisk together flour, confectioners’ sugar, and salt in a large bowl. Add butter; stir with a wooden spoon until combined and mixture looks crumbly.
3. Transfer mixture to prepared dish; press evenly onto bottom with your hands. Freeze crust 15 minutes. Bake until slightly golden, 16 to 18 minutes. Leave oven on.
4. Meanwhile, make filling (see below). Pour over hot crust.
5. Reduce oven temperature to 160°, and bake until filling is set and edges are slightly golden brown, about 18 minutes. Let cool slightly on a wire rack. Lift out; let cool completely on a wire rack before cutting into 2-inch squares. Dust with confectioners’ sugar. Lemon squares can be refrigerated in airtight containers up to 2 days.
Lemon Square Filling
4 large eggs, lightly beaten
265 gram granulated sugar
3 eetlepels all-purpose flour
¼ teaspoon coarse salt
180ml fresh lemon juice
60ml whole milk
1. Whisk together eggs, granulated sugar, flour, and salt in a bowl until smooth. Stir in lemon juice and milk.
Wat een leuk ding zeg! Waar heb je hem vandaan?quote:Op zondag 13 januari 2013 21:48 schreef Sjeen het volgende:
[ afbeelding ]
Deze heb ik sinds gisteren, maar van het recept dat er bij staat, klopt niet veel... Iemand een lekker recept voor stempelkoekjes in de aanbieding?
Ik ben gek op gember. Dankjewel voor het recept.quote:Op maandag 7 januari 2013 17:42 schreef minilot het volgende:
Ik bakte vandaag 'ginger crunch': Nieuw-Zeelandse shortbreadkoekjes met een zeer spicy gember-glazuurlaag. Als je van gember houdt zijn dit echt geniale koekies!
En nog makkelijk en snel te maken ook. - aanrader dus.
Recept van de site van David Lebovitz
Ze zijn allemaal al op.
Die stempels kun je in vrijwel alle kook- en semi-kookwinkels kopen. Je hebt verschillende varianten: Home made, Eat Me en meer. Ik vind ze nogal aan de prijs, 15 euro meestal.quote:Op dinsdag 15 januari 2013 18:08 schreef Tooto7moe het volgende:
[..]
Wat een leuk ding zeg! Waar heb je hem vandaan?
kan je dit niet gebruiken op bijna alle 'boterkoeken'.
En oooh ook op cupcakes mét fondant.
[..]
Ik ben gek op gember. Dankjewel voor het recept.
Toffe koekjes om bij een soort van visitekaartje voor jezelf te doen bij een grotere opdracht. Weet niet eens of je opdrachten doet eigenlijk. Maar toch.quote:Op donderdag 24 januari 2013 16:22 schreef Spuuglokje het volgende:
Ah, er is een speciaal koekjestopic zie ik! Ik postte mijn koekjes in het taartentopic , omdat ik normaal gesproken taarten decoreer. Vandaag heb ik chocoladekoekjes gemaakt:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |