Welk deegrecept??quote:Op maandag 17 december 2012 19:55 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Owh my, owh my! Werkelijk waarom?! waarom?! heb ik nooit eerder dat deeg recept gebruikt!? Absoluut een wereld van verschil, pfff zoveel lekkerder! mooie luchtige rand, veel smaak, mooi krokant, gaart snel in m'n Bestron, kwam mooi los van de spatels en van de steen, geweldig
De combi van beleg was ook echt heel lekker, zeker aanrader, maarrr...
Geen foto's! Mijn lief is hier de fotograaf en hij had zo'n trek dat ik het niet voor elkaar kreeg hem eerst een foto te laten maken Doen we vandeweek want er ziiten nu twee bolletjes in de diepvries.
Ik moest wel wennen aan hoe slap het deeg was, en wat plakkerig nog, maar het was wel erg makkelijk te vormen met de hand, absoluut niet nodig de deegroller te gebruiken het veerde ook niet steeds terug zoals het deeg waar ik aan gewend was.
Uit de OP, de 'snelle' versie van maximus (recept 2 uit recept 2)quote:
Mooi... proberen we dat dit jaar nog hopelijkquote:Op maandag 17 december 2012 20:15 schreef Zo-is-dat het volgende:
[..]
Uit de OP, de 'snelle' versie van maximus (recept 2 uit recept 2)
daar zat ik ook naar te kijken. maar ik vind het zo'n vreemde constructie met die aluminiumplaat met antiaanbaklaag.quote:Op vrijdag 4 januari 2013 12:16 schreef Terpentin07 het volgende:
Bij de lidl is vanaf 7 januari een pizzasteen te koop voor 15 euro. Hij is te koop in twee maten, rond of rechthoekig. Ik denk best een goede koop.
Handig, kun je de aluplaat met pizaa op de steen leggen...quote:Op vrijdag 4 januari 2013 17:09 schreef loecje het volgende:
[..]
daar zat ik ook naar te kijken. maar ik vind het zo'n vreemde constructie met die aluminiumplaat met antiaanbaklaag.
Mmm, was dat zo lekker als het eruit ziet?quote:Op vrijdag 11 januari 2013 15:37 schreef minilot het volgende:
Niks mis met zwarte vlekken op de steen. Dat geeft karakter!
Heb een tijdje geleden voor het eerst het rcept voor deeg van MaximusTG aangehouden: bevoel zeer goed! Het deed was reuze elastisch; het vormen van de bodem is nog nooit zo makkelijk geweest. Heb helaas geen foto's van het eindresultaat (middernachtelijke pizza's, dus te donker in de keuken) maar ik maakte de volgende ochtend van het overgebleven deeg wél een stromboli met vlechtwerk:
[ afbeelding ]
Was weer eens wat anders dan een calzone! Calzones ontploffen altijd in mijn Bestron.
(Vandaar die zwarte plekken )
En, hoe was ie geworden? Een keer een ruststap missen is geen ramp hoor, je deeg is wat minder rekbaar, maar dat merk je eigenlijk alleen als je het niet in de koelkast zou zetten. Die nacht in de koelkast doet em ook goed .quote:Op vrijdag 11 januari 2013 15:27 schreef mime_negert het volgende:
Ben ook weer deeg aan het maken voor morgenavond volgens hey recept van MaximusTG. Ben helaas vergeten om het deeg de eerste keer twintig minuten te laten rusten. Het staat nu voor de "tweede" keer twintig minuten te rusten. Is mijn deeg nog te redden?
Ziet er goed uit zeg!quote:Op vrijdag 11 januari 2013 15:37 schreef minilot het volgende:
Niks mis met zwarte vlekken op de steen. Dat geeft karakter!
Heb een tijdje geleden voor het eerst het rcept voor deeg van MaximusTG aangehouden: bevoel zeer goed! Het deed was reuze elastisch; het vormen van de bodem is nog nooit zo makkelijk geweest. Heb helaas geen foto's van het eindresultaat (middernachtelijke pizza's, dus te donker in de keuken) maar ik maakte de volgende ochtend van het overgebleven deeg wél een stromboli met vlechtwerk:
[ afbeelding ]
Was weer eens wat anders dan een calzone! Calzones ontploffen altijd in mijn Bestron.
(Vandaar die zwarte plekken )
Hmm, nou, iig al een aantal jaar .quote:Op zaterdag 12 januari 2013 00:57 schreef Yuri_Boyka het volgende:
Sinds wanneer verkopen ze bij de Welkoop bloem dan?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |