Blaadjes of knollen?quote:
Kalfstong wassen en gewoon koken in bouillon en dan pellen, en aan plakken snijden. Warm ook erg lekker met wat madeirasaus, kruimelig aardappeltje en boontjes.quote:Op dinsdag 6 november 2012 13:32 schreef -banaan2- het volgende:
Ik ben heel benieuwd hoe koeientong smaakt, heb je tips hoe klaar te maken?
quote:Op dinsdag 6 november 2012 19:13 schreef jpjedi het volgende:
Trailer voor volgende week, kijken op eigen risico
Ik denk toch dat dat hier moet: [USA] Homeland #4 Waar Carrie zich niet gek laat makenquote:Op dinsdag 6 november 2012 19:13 schreef jpjedi het volgende:
Trailer voor volgende week, kijken op eigen risico
Nee, is redelijk vies. Zetmeelknol.quote:Op dinsdag 6 november 2012 11:24 schreef rhubarb het volgende:
Gespot bij de AH: Chinese tayer. Weet iemand of dat lekker is?
Mijn favoriet:quote:Op dinsdag 6 november 2012 13:32 schreef -banaan2- het volgende:
Ik ben heel benieuwd hoe koeientong smaakt, heb je tips hoe klaar te maken?
Smaakt beter dan tarotquote:Op dinsdag 6 november 2012 20:07 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Nee, is redelijk vies. Zetmeelknol.
Gaan we weer..quote:Op dinsdag 6 november 2012 20:09 schreef RobinOok het volgende:
Maar je kunt 't ook gewoon in bouillon opzetten en wachten tot het gaar is. Dan pellen, in plakjes snijden en serveren met een "zure botersaus".
Naar Rotterdam om me door jou dronken te laten voerenquote:
Alles smaakt beter dan tarot, die zijn dan ook niet bedoeld om te eten maar om je toekomst te voorspellen.quote:
Hahaha.quote:Op dinsdag 6 november 2012 21:07 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Naar Rotterdam om me door jou dronken te laten voeren
Sorry, taro.quote:Op dinsdag 6 november 2012 21:11 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Alles smaakt beter dan tarot, die zijn dan ook niet bedoeld om te eten maar om je toekomst te voorspellen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |