Volgens mij mag een van de twee pas later? Zal straks even kijken.quote:Op vrijdag 11 oktober 2013 21:55 schreef Kyara het volgende:
Pruimen kan ik ook wel eens proberen. Eet ik zelf eigenlijk nooit dus dat kwam niet zo in me op. Perzik/nectarine ga ik ook proberen in de reepjes zoals Pessie omschrijft.
Pureren wat je wilt pureren. Dat wat je los wilt geven gewoon veel korter stomen tot het 'veert' onder je vingers.quote:Op zondag 17 augustus 2014 15:45 schreef Dot. het volgende:
Eens even een mega schop! Ik wil niet volledig gaan Rapley-en, maar eerst vast en dan nog een hapje gepureerd aanbieden. Maar hoe zacht maak je dan de harde groenten als wortel en zoete aardappel? Want als ik ze stoom tot ze pureerbaar zijn plet hij ze meteen als hij ze vastpakt en dan heeft hij nog geen structuur Ik heb zo'n stoomblender, dus ik hou gewoon de tijden aan die in het boekje staan, maar misschien kan ik voor het vaste stuk beter even iets los in een pannetje doen zodat het steviger blijft?
Sabbelen op een komkommer was iig al een succes
Maar dingen als aardappel moet toch gewoon echt helemaal gaar, anders word je er toch ziek van?quote:Op zondag 17 augustus 2014 15:50 schreef Cwen het volgende:
[..]
Pureren wat je wilt pureren. Dat wat je los wilt geven gewoon veel korter stomen tot het 'veert' onder je vingers.
Nee, dat leek me idd al geen succes :p Ik merkte alleen dat zoete aardappel ook erg zacht wordt als je het stoomt, maar zelf eten we het uit de oven als frietjes en dan is het wel steviger, dus bedenk me nu dat dat misschien wel een beter idee isquote:Op zondag 17 augustus 2014 16:49 schreef Moppert het volgende:
Ja maar dan zou ik dus stevige aardappelen kopen en niet de kruimelige etc
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |