FOK!forum / Showbizz, Celebs en Gossip / [Whatever gate] Sonja Silva weet wat echte liefde is! #3
roos85donderdag 9 augustus 2012 @ 22:42
De hoofdrolspelers:
coverfoto2.jpgpyke-pos-xfactor-26.jpg?1303718560jesus-bleu-mauve.jpgtwitter-facebook.jpg

Overzicht van Sonja's (ware) liefdes:
2002 - "Ik wil met je trouwen Spiros!"
2002 - (één maand voor het huwelijk:) "Toch maar niet, ik doe het liever met cameraman Mladen"
2003 - "Of toch liever met Yorick, die matroos van de Venga Boys"
2003 - "Oh nee, ik wil met cameraman Eddy trouwen en een kind krijgen"
2007 - "Ik wil scheiden en verder met (homoseksuele) DirkJan, die kan ik wel bekeren!"
2008 - "Laten we trouwen DirkJan, we zijn tenslotte AL een jaar samen
2009 - "Sorry DirkJan, ik val toch op die ene ICT-er die zojuist mjin netwerkje kwam beheren"
2010 - "Kom ICT'ertje, laten we naar Mexico gaan en daar verloven, op precies dezelfde plek (én week) waar ik twee jaar terug iemand anders het ja-woord gaf"
Sept2011 - "Dit voelt als nooit tevoren" http://www.nu.nl/achterklap/2608989/sonja-silva-verloofd.html
Dec2011 - "Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet" http://www.nu.nl/achterkl(...)eilige-toekomst.html
Mei2012 - "Eigenlijk had ik toch twijffels" http://www.nu.nl/achterkl(...)fels-echtgenoot.html
Mei2012 - "Hij is vreemdgegaan" http://www.nu.nl/achterkl(...)ing-sonja-silva.html
Juli2012 - "Nieuwe relatie, gelukkiger dan ooit en het werd tijd ook!' (al in mei, voordat de scheiding bekend werd in de media) http://www.ad.nl/ad/nl/10(...)-werd-tijd-ook.dhtml
http://www.nujij.nl/showb(...).lynkx#axzz22NhfTM7V

quote:
wo 25 jul 2012, 06:00
Derde ex-man over oud-TMF-vj?
„Ik heb mij erg in Sonja vergist"

AMSTERDAM - De scheiding is nog niet eens rond of er is alweer een nieuwe liefde in het leven van Sonja Silva. De gelukkige is oud-X Factor-deelnemer Pyke Pos. Declan Vermaat, met wie Sonja op papier nog steeds getrouwd is, vertelt dat de twee elkaar al kenden toen zij nog een relatie had met hem. „Hij heeft in januari zelfs op onze bruiloft gezongen. Of er toen al iets gaande was tussen hen weten alleen zij. Maar dat zij nu een relatie hebben, verbaast mij niets. Ik hoorde in mei al dat ze hand in hand waren gesignaleerd.”

Volgens Sonja ging Declan een maand voor het jawoord vreemd. Voor haar dé reden om de scheiding aan te vragen. Ingewijden die zich bij ons meldden, beweren echter het omgekeerde. „Declan is nooit vreemdgegaan, die vrouw verzint alles bij elkaar!” Declan bevestigt wat de bronnen beweren.
En nu is Sonja dus met Pyke. Declan: „Hoe erg ik mij in haar heb vergist… Zo bizar! Ik leefde met haar in een soort droomwereld, maar ben heel blij dat ik wakker ben geworden. In die tijd zag ik mijn kinderen en familie niet en mijn vrienden amper. Ik raakte zelfs mijzelf kwijt. Ik zat voornamelijk binnen en was best ongelukkig.”
In een reactie laat Sonja weten dat Declans verhaal niet klopt. „Er is gewoon niks van waar. Ik weet zoveel dingen waarmee ik hem kapot kan maken. Maar ik ga niet in details treden. Ik wil me niet tot zijn niveau verlagen door modder te gooien.” Ook beweert Sonja dat de scheiding al rond is en dat ze al verhuisd was voordat ze een relatie met Pyke kreeg.
Overige artikelen:

quote:
Sonja Silva is verloofd
Laatste update: 7 september 2011 08:33 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft zich in Mexico verloofd met haar vriend Declan. De 34-jarige presentatrice was al twee keer eerder getrouwd. "Het leek ons mooi om nu voor onze liefde uit te komen."

"Dit voelt als nooit tevoren", laat Sonja weten aan De Telegraaf. Een trouwdatum hebben de twee nog niet geprikt.
Silva brak in 2006 met haar man Eddy, met wie ze twee jaar daarvoor een zoon kreeg, Damian River. In 2008 gaf ze haar jawoord aan Dirk-Jan en begin vorig jaar werd bekend dat het stel uit elkaar was.

"Al mijn exen waren vrienden van me", legt ze uit. "En die vriendschap heb ik verward met liefde. Dat ene dingetje dat je hoort te voelen voor je toekomstige man, heb ik ontdekt bij Declan." Ook haar huidige vriend was eerder getrouwd. Uit zijn huwelijk heeft hij twee dochters.
Begin dit jaar werd bekend dat Sonja Silva aan de chronische ziekte ME lijdt. Door de liefde zegt ze zich beter te voelen. "Al zijn er nog steeds dagen dat ik me 56 of zelfs 86 voel."
quote:
Sonja Silva gaat voor een veilige toekomst

Laatste update: 29 december 2011 07:58 info
AMSTERDAM - Sonja Silva stapt in januari voor de derde keer in het huwelijksbootje en is dolblij met haar verloofde Declan.

"Met hem ga ik een veilige toekomst tegemoet. We hopen op Gods zegening", vertelt de presentatrice aan De Telegraaf.

Silva stond al twee keer eerder voor het altaar. "Nu weet ik het zeker", vertelt de voormalige TMF-vj. "We hebben elkaar buiten de tv-business ontmoet."

Declan ging in Mexico op zijn knieën voor de 34-jarige presentatrice. "Ik heb twee meisjes en Sonja heeft Damian", vertelt Declan. "Maar we willen ook graag een kindje van elkaar. Dan vind ik dat we eerst moeten trouwen."

Een eventuele zwangerschap kan volgens Silva, die lijdt aan vermoeidheidsziekte ME, een extra voordeel hebben.

"Er wordt beweerd dat je elke zwangerschap opnieuw kans hebt de ME-verschijnselen kwijt te raken. Dat zou een mooi geschenk zijn."
quote:
Man Sonja Silva viel voor haar geur
Laatste update: 25 januari 2012 14:31 info
AMSTERDAM - Sonja Silva heeft haar nieuwe man aan de haak geslagen door haar geurtje. 'Ik ben eerst op haar heerlijke geur gevallen', vertelt kersverse echtgenoot Declan aan De Telegraaf.

De twee leerden elkaar kennen toen de voormalig TMF-vj nog 30 kilo zwaarder was. "Ik lette niet op haar omvang", zegt haar derde man. Haar parfum gaf de doorslag. Toen viel hij op haar innerlijk en pas later op haar uiterlijk.

De twee spraken afgelopen weekend in een kerk in Noord-Holland het jawoord uit. Het was een heerlijke dag, maar Declan miste zijn kinderen. "Mijn ex-vrouw had daar moeite mee. Dit maakt me best verdrietig."

Het stel heeft het overigens niet makkelijk gehad. "Niet alleen door de ME van Sonja, maar ons blijft werkelijk niets bespaard. De scheidingen zijn lastig, er zijn financiële tegenvallers..."

Maar dat zorgt er wel voor dat ze steeds meer een twee-eenheid worden, zegt Declan in de krant. "We groeien heel erg naar elkaar toe. Voor Sonja ga ik door het vuur."
quote:
Huwelijk Sonja Silva na 4 maanden al in ernstige crisis
BEWAAR
ARTIKEL
REACTIES
Door: redactie
10-5-12 - 09:55 bron: AD
Sonja Silva. © ANP.
Het huwelijk van Sonja Silva en haar man Declan Vermaat is na amper vier maanden al in zwaar weer beland. De relatiecrisis is zo ernstig dat een scheiding onvermijdelijk lijkt.
De presentatrice en actrice stapte in januari dit jaar in het huwelijksbootje. Over de reden van de breuk houdt ze zich op de vlakte. 'Ik moet nu alles op een rijtje zien te krijgen. Ik zit in een moeilijke fase, maar ik red me wel weer voor de zoveelste keer. Ik ben totaal op en kan even niet meer'.

Mocht het daadwerkelijk uitdraaien op een scheiding, dan betekent dat het derde mislukte huwelijk voor de brunette. Eerder was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leene.

Kort voor haar huwelijk met Declan zei Sonja 'eindelijk weer gelukkig te zijn'. Na de trouwpartij op 18 januari maakte het stel zich op voor hun huwelijksreis. Vlak voor dat ze het vliegtuig wilden pakken kreeg Sonja echter een miskraam. Sonja en Declan probeerden hierna hun leven weer op de rails te krijgen en aanvankelijk leek niets hun geluk in de weg te staan. Maar nu stelt Sonja vast 'er weer alleen voor te staan'.
quote:
Sonja Silva wil nooit meer trouwen

AMSTERDAM - Sonja Silva piekert er niet over om ooit nog haar jawoord aan iemand te geven. "Dat is iets waarvan ik kan zeggen: dat doe ik nooit meer", zei Silva vrijdag tegen radiozender FunX.

"Ze zeggen altijd: zeg nooit nooit. Maar ik zeg: nooit", benadrukte de 35-jarige Silva.

Ze laat niet los waarom haar relatie met Vermaat, met wie ze vier maanden geleden in het huwelijksbootje stapte, voorbij is. "Het is bij mij altijd een drama op de een of andere manier."
.
Eerder liet de presentatrice nog weten 'zeker' te weten dat ze in Vermaat de liefde van haar leven had gevonden. Desondanks heeft Silva vertrouwen in de toekomst. "Bij mij komt het altijd goed, onkruid vergaat niet."

Voordat Silva getrouwd was met Vermaat, was ze getrouwd met Eddy Stuy en Dirk-Jan Leenen. Het huewelijk met Van Stuy, met wie ze een zoon heeft, liep in 2006 stuk. Het huwelijk met haar tweede man strandde vier jaar later.
Sonja's tweets en facebookberichtjes:
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:42 @PykeMusiQ Aaaaaaw! Schatje!!! Zo lief! #numisikjenogmeer reageer retweet
sonjasilva twitterde op donderdag 26-07-2012 om 13:53:13 @Gefascineerd Bedankt, maar ik ga het niet eens lezen. Die mensen die online, vaak ook nog anoniem, andere mensen gaan bashen zijn zielig... reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 10:58:50 Wow! Nu heb ik weer een advocaat op een of andere vage site waar alleen maar mensen aan het bashen zijn af gestuurd... Haha! #leukomtelezen reageer retweet
sonjasilva twitterde op zaterdag 28-07-2012 om 11:02:02 Wat is dat toch dat mensen er zo van genieten om andere mensen te bashen op internet? Ik heb dat nooit zo... http://t.co/1mjcasvl reageer retweet
sonjasilva twitterde op zondag 29-07-2012 om 12:57:42 Zoveel liefde... Zucht! Echte onvoorwaardelijke liefde thuis, op FB, op Twitter! Wow, ik ben echt een gezegend meisje! #nogmeerliefdeterug reageer retweet


[ Bericht 7% gewijzigd door roos85 op 10-08-2012 10:33:37 ]
Magicadonderdag 9 augustus 2012 @ 22:43
Gaat nog wel ff duren voordat dit topic vol is denk _O-
Luttedonderdag 9 augustus 2012 @ 22:45
Mooie analyse piglet.

Zulke dingen breken vaak pas later op, de eerste twee maanden valt er wel mee te leven ;) Dat is dan ook geen onwil, maar soms kun je gewoon niet anders..
Poekedonderdag 9 augustus 2012 @ 22:48
Ik gooi hem nog even in dit topic: De column van onze Sonja deze week in de vriendin:

IMG_4589.jpg
Oledonderdag 9 augustus 2012 @ 22:50
Het overzicht van alle liefdes van Son kan ook wel in de OP roos
roos85donderdag 9 augustus 2012 @ 22:58
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:50 schreef Ole het volgende:
Het overzicht van alle liefdes van Son kan ook wel in de OP roos
Zet ze er morgen in, net mijn laptop afgesloten..
Oledonderdag 9 augustus 2012 @ 22:59
Post 243 van het vorige deel. Kan het niet doen want zit mobiel
Oledonderdag 9 augustus 2012 @ 22:59
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:58 schreef roos85 het volgende:

[..]

Zet ze er morgen in, net mijn laptop afgesloten..
ok :)
pigletdonderdag 9 augustus 2012 @ 23:04
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:45 schreef Lutte het volgende:
Mooie analyse piglet.

Zulke dingen breken vaak pas later op, de eerste twee maanden valt er wel mee te leven ;) Dat is dan ook geen onwil, maar soms kun je gewoon niet anders..
Ik vind het veel zeggen dat ze zoiets zo snel denkt/zegt. Het verklaart voor mij wel het feit dat ze op deze leeftijd al 3 keer getrouwd en weer gescheiden is.
Ze zou toch inmiddels kunnen/moeten weten dat je veel langer nodig hebt om te ontdekken of je echt bij elkaar past en elkaars nukken en eigenaardigheden kunt verdragen.

Veldsla2000, als ze over een x aantal maanden heel veel is afgevallen en beweerd dat ze door vitaminen, anders eten en sporten min of meer genezen is, weet ik zeker dat je gelijk hebt. Tot die tijd houd ik een klein beetje een slag om de arm omdat dit een ziekte is waar je niet op getest kan worden. En ME patiënten hebben volgens mij best vaak moeite met erkenning krijgen van hun omgeving.

Maar jouw verhalen schetsen inderdaad eerder een ander beeld van Son. Nog steeds van iemand die niet in orde is hoor, maar op een andere manier ;)
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 10:26
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 23:04 schreef piglet het volgende:

[..]

Ik vind het veel zeggen dat ze zoiets zo snel denkt/zegt. Het verklaart voor mij wel het feit dat ze op deze leeftijd al 3 keer getrouwd en weer gescheiden is.
Ze zou toch inmiddels kunnen/moeten weten dat je veel langer nodig hebt om te ontdekken of je echt bij elkaar past en elkaars nukken en eigenaardigheden kunt verdragen.

Veldsla2000, als ze over een x aantal maanden heel veel is afgevallen en beweerd dat ze door vitaminen, anders eten en sporten min of meer genezen is, weet ik zeker dat je gelijk hebt. Tot die tijd houd ik een klein beetje een slag om de arm omdat dit een ziekte is waar je niet op getest kan worden. En ME patiënten hebben volgens mij best vaak moeite met erkenning krijgen van hun omgeving.

Maar jouw verhalen schetsen inderdaad eerder een ander beeld van Son. Nog steeds van iemand die niet in orde is hoor, maar op een andere manier ;)
Ik snap je voorzichtigheid, zou ik ook hebben ware het niet ik al jarenlang een bepaald patroon zie en de aanloop naar haar vermeende ME hebt meegemaakt, dan is het een duidelijke optelsom.

Een arts heeft een keer bij haar een psychische aandoening gediagnostiseerd, eentje waar je niet, zoals bv een depressie, vanaf komt. Dat, tezamen met haar destructiviteit richting haar omgeving, baart bij zorgen, vooral voor familie, vriend en kind.
roos85vrijdag 10 augustus 2012 @ 10:34
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:59 schreef Ole het volgende:
Post 243 van het vorige deel. Kan het niet doen want zit mobiel
Done :)
Cheeseburgertjevrijdag 10 augustus 2012 @ 10:35
Heb nu alles gelezen en wat een vervelende vrouw is die Sonja! Ook dat stuk hierboven in de vriendin. Waarom laten ze haar dat schrijven? Is toch zonde van de pagina.
Cheeseburgertjevrijdag 10 augustus 2012 @ 10:36
En veldsla2000 waar ken jij Sonja van? :)
miss_dynastievrijdag 10 augustus 2012 @ 10:40
quote:
1s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 23:04 schreef piglet het volgende:
En ME patiënten hebben volgens mij best vaak moeite met erkenning krijgen van hun omgeving.
Ja, maar ja, da's toch ook niet zo gek als je te moe bent om je kind uit school te halen, maar wanneer je kind thuisgebracht wordt door een welwillende moeder tussen de spulletjes van je shoppingspree zit? verhaal in een van de vorige delen :@ :D
Ik weet dat die ziekte goede en slechte dagen kent, maar die wisselen zich meestal niet per kwartier af...
Flow3rvrijdag 10 augustus 2012 @ 10:49
Dat lijkt me nou precies de reden voor dat onbegrip;
Iemand kan de ene dag niks doen en de andere dag een heleboel.
En als je dan energie hebt ga je natuurlijk iets leuks doen en niet een stapel was wegwerken.Bovendien zal je daar wel hulp voor krijgen.
Zo lijkt het net of je de vervelende klusjes aan een ander overlaat maar wel kan feesten.
miss_dynastievrijdag 10 augustus 2012 @ 10:50
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 10:49 schreef Flow3r het volgende:
Dat lijkt me nou precies de reden voor dat onbegrip;
Iemand kan de ene dag niks doen en de andere dag een heleboel.
En als je dan energie hebt ga je natuurlijk iets leuks doen en niet een stapel was wegwerken.Bovendien zal je daar wel hulp voor krijgen.
Zo lijkt het net of je de vervelende klusjes aan een ander overlaat maar wel kan feesten.
De ENE dag en de ANDERE dag ja. Maar niet de ENE minuut niet en de ANDERE minuut wel. Da's eerder manisch dan ME :P
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 11:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 10:50 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

De ENE dag en de ANDERE dag ja. Maar niet de ENE minuut niet en de ANDERE minuut wel. Da's eerder manisch dan ME :P
Natuurlijk verdelen deze patiënten hun energie zoveel mogelijk. Maar zij nemen ook hun medicatie, zoeken hulp, doen hun best in alles wat ze kunne omdat ze echt beter willen worden. Ze gaan niet op de bank liggen, knippend met hun vingers indien zij wat nodig hebben en na 5 minuten na een uitnodiging te gaan stappen, ineens wel bruisen van energie en de hort op gaan.

Tegenstribbelen bij therapieën? Hoezo? Als je beter wilt worden dan doe je er toch alles aan? En als je niet kunt, dan wil je toch ook dat dat aan het licht komt om zogezegd je "gelijk" te halen? Het niet leuk vinden is één ding, er niet aan mee willen doen, is een heel ander verhaal. Dat zij bang is voor deze therapie en weigert bevestigd alleen maar dat ze iets te verbergen heeft.

Maar goed, dit is geen ME forum hier, dus ik hoef geen analyses te leveren over deze ziekte. Het is hier in dit geval niet relevant bij ons "onderwerp van gesprek" want zij heeft geen ME.

Ze heeft trouwens altijd gezegd de showbizz-wereld achter zich te hebben gelaten. Maar ze zoekt de media en roddelbladen wel steeds weer zelf op. En dat ze nu ineens met het kliekje zangers optrekt van Pyke en het wereldje weer in probeert te wurmen, is omdat ze wel aan de bak zal moeten. En als het dan toch moet, mevrouw is te goed voor een admin baan (waar je overigens lekker bij kunt zitten) dan liever weer optreden en Pyke als oppas achter de hand hebben 's avonds. Zo ging dat met al d'r anderen ex-en ook.

[ Bericht 10% gewijzigd door veldsla2000 op 10-08-2012 12:10:35 ]
Duderinnetjevrijdag 10 augustus 2012 @ 12:00
Veldsla, mag ik vragen hoe je haar kent? Zit jij in haar kennissenkring od?
Pisces29vrijdag 10 augustus 2012 @ 12:02
quote:
Wow, ik ben echt een gezegend meisje!
Ik moet stiekem een beetje gniffelen als ik dat woord 'meisje' zo zie staan. Ze is zo'n bolletje geworden.
Pisces29vrijdag 10 augustus 2012 @ 12:03
quote:
0s.gif Op donderdag 9 augustus 2012 22:48 schreef Poeke het volgende:
Ik gooi hem nog even in dit topic: De column van onze Sonja deze week in de vriendin:

[ afbeelding ]
Verhaal over herfst en zomer, is ze niet gewoon een cliché geval van 'ik word depri zodra de zon niet schijnt'?
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 12:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 12:03 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Verhaal over herfst en zomer, is ze niet gewoon een cliché geval van 'ik word depri zodra de zon niet schijnt'?
Nee joh, dan heb je echt gewoon ME hoor! _O-
Cheeseburgertjevrijdag 10 augustus 2012 @ 13:02
Veldsla wil je geen antwoord geven op de vraag waar je Sonja van kent haha?
Olevrijdag 10 augustus 2012 @ 13:15
heb ook zo'n kennis (gehad). Beweerde dat hij ME had, maar ging wel 2-3 keer per week stappen, vaak tot uurtje of 8 (!) 's ochtends. Hij kon meerdere malen worden opgenomen om alles te laten onderzoeken, maar dat weigerde hij. Ook behandeling van een psycholoog stopte hij na 2 keer mee. Waarschijnlijk omdat die hem dan zei eerst maar eens niet zo belachelijk lang uit te gaan, en op zijn minst te probéren wat regelmatiger te leven.

Er was wel degelijk iets met hem mis hoor. Hij slikte enorm veel anti-depressiva, en andere rotzooi. Daar is hij toen abrupt mee gestopt (dat mag je dus nooit doen!) en in een psychose terecht gekomen..
Flow3rvrijdag 10 augustus 2012 @ 13:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 12:00 schreef Duderinnetje het volgende:
Veldsla, mag ik vragen hoe je haar kent? Zit jij in haar kennissenkring od?
ja, vertel Veldsla? :7
Cynix ®vrijdag 10 augustus 2012 @ 13:41
Ik vind het wel onze taak om te achterhalen wat Sonja dan wél heeft als het geen ME/CVS is.

Wil ze vooral aandacht en verzint ze ziektes om interessant te doen? :?
Is ze kinderlijk naïef en denk ze dat iedereen die een keer glimlacht de ware is? :?
Is ze heel onzeker en trouwt ze liefst meteen maar gedurende de roze wolk fase voor de ander zich bedenkt? :?
Wordt ze somber (en moe) als de zon niet schijnt? :?
Is zij een pathologische leugenaar? :?

Vragen, vragen, vragen... :')
lady-wrbvrijdag 10 augustus 2012 @ 13:54
ik gok op een mix van antisociale persoonlijkheidsstoornis, borderline en hypochondrie
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 14:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:02 schreef Cheeseburgertje het volgende:
Veldsla wil je geen antwoord geven op de vraag waar je Sonja van kent haha?
:) Het is niet zozeer dat ik de vraag ontwijk maar wil verdere vragen of discussie uit de weg gaan. Voor diegene die het van belang achten en het persé in een hokje willen plaatsen: schaar mij dan maar onder het kopje kennissen. Zij weet zelf overigens heel goed dat ik haar niet (meer) kan uitstaan, en zij op haar beurt mag mij ook niet meer omdat ik haar zeg waar het op staat en haar gedrag en leugens niet accepteer. Dingen die ik dus hier zeg, zal ik ook recht in d'r gezicht zeggen, als ik dat niet al heb gedaan.

quote:
99s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:41 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vind het wel onze taak om te achterhalen wat Sonja dan wél heeft als het geen ME/CVS is.

Wil ze vooral aandacht en verzint ze ziektes om interessant te doen? :?
Is ze kinderlijk naïef en denk ze dat iedereen die een keer glimlacht de ware is? :?
Is ze heel onzeker en trouwt ze liefst meteen maar gedurende de roze wolk fase voor de ander zich bedenkt? :? Wordt ze somber (en moe) als de zon niet schijnt? :?Is zij een pathologische leugenaar? :?
Vragen, vragen, vragen... :')
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:54 schreef lady-wrb het volgende:
ik gok op een mix van antisociale persoonlijkheidsstoornis, borderline en hypochondrie
Een persoonlijkheidsstoornis, borderline, manisch, narcisisch, agressief, het lijstje wordt alleen maar langer en langer...


Treffende gelijkenis overigens tussen die hond en Pyke [ afbeelding ][ afbeelding ] en zie er ook een beetje van haar in terug. Als ik niet beter had geweten zou ik denken dat die hond een productiefout was geweest van die twee... Weten we gelijk hoe hun liefdesbaby eruit gaat zien _O-

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 10-08-2012 14:28:04 ]
Olevrijdag 10 augustus 2012 @ 14:01
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:41 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vind het wel onze taak om te achterhalen wat Sonja dan wél heeft als het geen ME/CVS is.

Wil ze vooral aandacht en verzint ze ziektes om interessant te doen? :?
Is ze kinderlijk naïef en denk ze dat iedereen die een keer glimlacht de ware is? :?
Is ze heel onzeker en trouwt ze liefst meteen maar gedurende de roze wolk fase voor de ander zich bedenkt? :?
Wordt ze somber (en moe) als de zon niet schijnt? :?
Is zij een pathologische leugenaar? :?

Vragen, vragen, vragen... :')
Het zal een combinatie zijn van bovenstaande. Of wellicht "all of the above"
ArnieAlbertsvrijdag 10 augustus 2012 @ 14:21
quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:00 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

:) Het is niet zozeer dat ik de vraag ontwijk maar wil verdere vragen of discussie uit de weg gaan. Voor diegene die het van belang achten en het persé in een hokje willen plaatsen: schaar mij dan maar onder het kopje kennissen. Zij weet zelf overigens heel goed dat ik haar niet (meer) kan uitstaan, en zij op haar beurt mag mij ook niet meer omdat ik haar zeg waar het op staat en haar gedrag en leugens niet accepteer. Dingen die ik dus hier zeg, zal ik ook recht in d'r gezicht zeggen, als ik dat niet al heb gedaan.
_O_

quote:
10s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:00 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Een persoonlijkheidsstoornis, borderline, manisch, narcisisch, agressief, het lijstje wordt alleen maar langer en langer...
Het lijkt m'n ex wel. :')
Pisces29vrijdag 10 augustus 2012 @ 14:58
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:41 schreef Cynix ® het volgende:
Ik vind het wel onze taak om te achterhalen wat Sonja dan wél heeft als het geen ME/CVS is.

Ik vraag me vooral af wat Pyke met haar moet :') Zowel innerlijk als uiterlijk.
#ANONIEMvrijdag 10 augustus 2012 @ 15:00
Soort van vader-gevoelens? Behoefte om zich over de ander te ontfermen?
Cynix ®vrijdag 10 augustus 2012 @ 15:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:58 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik vraag me vooral af wat Pyke met haar moet :') Zowel innerlijk als uiterlijk.
Dat natuurlijk ook. :Y
miss_dynastievrijdag 10 augustus 2012 @ 15:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:58 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik vraag me vooral af wat Pyke met haar moet :') Zowel innerlijk als uiterlijk.
Misschien is het wel gewoon moeilijk om je te verweren als iemand zich letterlijk in je schoot werpt? :') :P
L3viathanvrijdag 10 augustus 2012 @ 15:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 15:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Misschien is het wel gewoon moeilijk om je te verweren als iemand zich letterlijk in je schoot werpt? :') :P
Als die persoon zo rond als een ballon is en een kort pittig kapsel heeft dan lijkt me dat geen probleem. :P
bloempje-moivrijdag 10 augustus 2012 @ 16:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 15:35 schreef L3viathan het volgende:

[..]

Als die persoon zo rond als een ballon is en een kort pittig kapsel heeft dan lijkt me dat geen probleem. :P
Behalve als ze op je gaat zitten. ;(
CherryLipsvrijdag 10 augustus 2012 @ 16:08
Ik moet bij deze TT steeds aan Hans Teeuwen denken ;(
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 16:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 15:30 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Misschien is het wel gewoon moeilijk om je te verweren als iemand zich letterlijk in je schoot werpt? :') :P
Ze heeft een overtuigingskracht waar je eng van wordt en is vooral erg dwingend, zo krijgt zij steeds dingen voor elkaar. Haar ex bij zijn baan opgestapt en heeft alles opgegeven wat hij had, z'n kinderen, familie, vrienden, hobbies etc omdat zij hem wist te overtuigen dat dat goed was voor hun relatie.

Ze trekt werkelijk alles uit de kast als ze niet krijgt, leugens, ziektebeelden, echt alles! Ze nu is al hard op weg zich met Pyke z'n "carrière" te bemoeien, kwestie van tijd voordat ze al z'n energie uit hem zal zuigen...

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 10-08-2012 16:55:07 ]
L3viathanvrijdag 10 augustus 2012 @ 16:12
Ik vind dit topic geweldig vanwege de inside info van veldsla. *O*
Poekevrijdag 10 augustus 2012 @ 16:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:54 schreef lady-wrb het volgende:
ik gok op een mix van antisociale persoonlijkheidsstoornis, borderline en hypochondrie
Münchhausensyndroom :Y
veldsla2000vrijdag 10 augustus 2012 @ 16:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 16:12 schreef L3viathan het volgende:
Ik vind dit topic geweldig vanwege de inside info van veldsla. *O*
Voor de volksgezondheid en het vaderland zullen we maar zeggen _O-

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 16:25 schreef Poeke het volgende:
[..]
Münchhausensyndroom :Y
Je bent niet de enige die dat denkt. :)

[ Bericht 22% gewijzigd door veldsla2000 op 10-08-2012 17:23:36 ]
Cynix ®vrijdag 10 augustus 2012 @ 19:19
Ik ben nú al benieuwd naar haar Tweets als de eerste barstjes in hun relatie komen. :9
Luttevrijdag 10 augustus 2012 @ 19:20
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 19:19 schreef Cynix ® het volgende:
Ik ben nú al benieuwd naar haar Tweets als de eerste barstjes in hun relatie komen. :9
Denk dat ze dan wat klassiekertjes van zieligemsnnamen.nl het net op zwiept :Y
Duderinnetjevrijdag 10 augustus 2012 @ 22:55
Maar in theorie, veldsla, zou je ook een bedrogen ex kunnen zijn dus. Die zijn wonden likt.

Nu maakt dat je berichten niet minder smeuiig natuurlijk, dus ga zo door. Maar ik vind het zelf wel handig om een klein korreltje zout achter de hand te houden.
Wat niets afdoet aan hoezeer Silva zichzelf al placht belachelijk te maken via Twitter etc.
veldsla2000zaterdag 11 augustus 2012 @ 00:07
quote:
2s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 22:55 schreef Duderinnetje het volgende:
Maar in theorie, veldsla, zou je ook een bedrogen ex kunnen zijn dus. Die zijn wonden likt.

Nu maakt dat je berichten niet minder smeuiig natuurlijk, dus ga zo door. Maar ik vind het zelf wel handig om een klein korreltje zout achter de hand te houden.
Wat niets afdoet aan hoezeer Silva zichzelf al placht belachelijk te maken via Twitter etc.
Hahaha. In theorie wel ja, maar voor wat het waard is: ik ben geen bedrogen ex. :)

Ik snap je punt wel, heb dan nog lang niet alles gezegd van wat ik weet, dat vind ik onnodig. Interessanter is het om de dingen die ze notabene zelf de openbaarheid inslingert, toe te lichten. Waarom? Omdat het absurd is dat iemand haar "podium" gebruikt om leugens te verspreiden en daarbij een waanwereld creëert waar anderen maar steeds in blijven trappen, waardoor deze in stand blijft. Niemand die dat een halt toe roept...

En natuurlijk, ik geef toe, wetende dat ze stampvoet als een verwende kleuter als iemand haar tegenspreekt vind ik ook best wel grappig. _O-

[ Bericht 20% gewijzigd door veldsla2000 op 11-08-2012 07:55:04 ]
staticzaterdag 11 augustus 2012 @ 00:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 00:07 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

En ik geef toe, wetende dat ze stampvoet als een verwende kleuter als iemand haar tegenspreekt vind ik ook wel grappig. :)

pics video or it didn't happen.
veldsla2000zaterdag 11 augustus 2012 @ 00:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 00:11 schreef static het volgende:
[..]
pics video or it didn't happen.
LOL - Als jij er mee kan leven dat je medeplichtig bent aan de aardbeving die daardoor in gang wordt gezet!

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 11-08-2012 00:25:26 ]
staticzaterdag 11 augustus 2012 @ 00:40
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 00:19 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

LOL - Als jij er mee kan leven dat je medeplichtig bent aan de aardbeving die daardoor in gang wordt gezet!
Och, er is me voor minder aangerekend. :+
miss_dynastiezaterdag 11 augustus 2012 @ 00:59
quote:
99s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 19:19 schreef Cynix ® het volgende:
Ik ben nú al benieuwd naar haar Tweets als de eerste barstjes in hun relatie komen. :9
Ik gok dat dan de ME weer opspeelt en ze daar te moe voor is ;(
Bovendien is hij wel haar grote liefde he, dus wat nou barstjes :P
veldsla2000zondag 12 augustus 2012 @ 16:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 augustus 2012 00:59 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ik gok dat dan de ME weer opspeelt en ze daar te moe voor is ;(
Bovendien is hij wel haar grote liefde he, dus wat nou barstjes :P
Dikke scheuren? :p
Danianezondag 12 augustus 2012 @ 17:43
Dat overzicht van ware liefdes!
Toffe OP!
ArnieAlbertszondag 12 augustus 2012 @ 18:25
Over een paar maanden hoor ik Sonja al denken: Hmm, weg met Pyke... Vis een optie?
veldsla2000zondag 12 augustus 2012 @ 19:44
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2012 18:25 schreef ArnieAlberts het volgende:
Over een paar maanden hoor ik Sonja al denken: Hmm, weg met Pyke... Vis een optie?
Vis?
roos85zondag 12 augustus 2012 @ 20:02
quote:
10s.gif Op zondag 12 augustus 2012 17:43 schreef Daniane het volgende:
Dat overzicht van ware liefdes!
Toffe OP!
dankje :D
Flow3rzondag 12 augustus 2012 @ 21:23
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2012 18:25 schreef ArnieAlberts het volgende:
Over een paar maanden hoor ik Sonja al denken: Hmm, weg met Pyke... Vis een optie?
Dat schrijf je anders ,of bedoel je dat niet :D

Pike :P

ze denkt vast dat ze een dikke snoek aan de haak heeft, ik hoop voor haar niet dat het een sardientje blijkt te zijn :+
veldsla2000zondag 12 augustus 2012 @ 21:46
quote:
0s.gif Op zondag 12 augustus 2012 20:02 schreef roos85 het volgende:

[..]

dankje :D
Dank je ;)
ArnieAlbertszondag 12 augustus 2012 @ 22:12
quote:
1s.gif Op zondag 12 augustus 2012 19:44 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Vis?
Dat meen je niet :')

Honderd miljoenste post op FOK!forum!
YouCanLeaveYourHeadOnzondag 12 augustus 2012 @ 22:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 13:54 schreef lady-wrb het volgende:
ik gok op een mix van antisociale persoonlijkheidsstoornis, borderline en hypochondrie
:')
YouCanLeaveYourHeadOnzondag 12 augustus 2012 @ 22:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 augustus 2012 14:58 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik vraag me vooral af wat Pyke met haar moet :') Zowel innerlijk als uiterlijk.
jij :')
Vivizondag 12 augustus 2012 @ 22:31
Die OP :D
veldsla2000maandag 13 augustus 2012 @ 00:39
*Updates uit Frankrijk*

Zouden we dan toch verlost zijn? Te mooi om waar te zijn. Over het niet terug willen komen naar NL zegt iemand 'wel terugkomen hoor' haar reply erop:
sonjasilva twitterde op dinsdag 07-08-2012 om 14:51:59 @1BrendaFASHION kan ik niet beloven... reageer retweet
*vouwt plechtig handen samen* "Heer, ik vraag u niet veel, maar in naam van de Franse bevolking, voor hun welzijn en volksgezondheid, laat dit alstublieft niet in bikini zijn. Amen." *maakt kruisteken*
sonjasilva twitterde op zondag 12-08-2012 om 20:52:33 Poolparty @Guillestre met privé concert van mijn liefje @pykemusiq... Roseetje. It just doesn't get any better... #zucht reageer retweet
Grappig is dan weer wel dat ze d'r bloedeigenste "lieffie-poepie-schatje-grote-liefde-echt-heus-waar-mijn-alles-mijn-wereld-mijn-steun-voor-altijd-jij-en-ik-mijn-boom-roos-vis-vuur-ying-yang-zout-peper-zon-maan-nooit-never-meer-zonder-jou-dan-ga-ik-onwijs-dood" verkeerd metioned in deze tweet... :P
sonjasilva twitterde op zondag 12-08-2012 om 21:37:28 Wow! @pykemusic krijgt zelfs een 1-jarig meisje op de knieeen!! Hahaha, geweldig reageer retweet


[ Bericht 1% gewijzigd door veldsla2000 op 13-08-2012 01:01:21 ]
miss_dynastiemaandag 13 augustus 2012 @ 01:02
Beter dan @pukemusic, zullen we maar zeggen :+
Luttemaandag 13 augustus 2012 @ 10:28
Die laatste tweet :+ Ik zou ook dramatisch ter aarde storten hoor :')
veldsla2000maandag 13 augustus 2012 @ 11:18
quote:
10s.gif Op maandag 13 augustus 2012 01:02 schreef miss_dynastie het volgende:
Beter dan @pukemusic, zullen we maar zeggen :+
Wel treffend, na al dat gezwam op'FB en Twitter tussen die twee. ;)

quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 10:28 schreef Lutte het volgende:
Die laatste tweet :+ Ik zou ook dramatisch ter aarde storten hoor :')
Was het kind niet gewoon, conform leeftijd, aan het kruipen? _O-
Leandramaandag 13 augustus 2012 @ 14:13
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 10:28 schreef Lutte het volgende:
Die laatste tweet :+ Ik zou ook dramatisch ter aarde storten hoor :')
Nou idd, een 1-jarige die op de knieën gaat, je verwacht het niet hè....
Pisces29maandag 13 augustus 2012 @ 14:35
quote:
10s.gif Op maandag 13 augustus 2012 11:18 schreef veldsla2000 het volgende:


Was het kind niet gewoon, conform leeftijd, aan het kruipen? _O-
:D _O-
ArnieAlbertsmaandag 13 augustus 2012 @ 15:15
quote:
99s.gif Op maandag 13 augustus 2012 00:39 schreef veldsla2000 het volgende:

sonjasilva twitterde op zondag 12-08-2012 om 21:37:28 Wow! @pykemusic krijgt zelfs een 1-jarig meisje op de knieeen!! Hahaha, geweldig reageer retweet
Ben ik de enige die deze tweet héél fout vind overkomen? :')
ArnieAlbertsmaandag 13 augustus 2012 @ 15:16
quote:
10s.gif Op maandag 13 augustus 2012 11:18 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Was het kind niet gewoon, conform leeftijd, aan het kruipen? _O-
_O-
veldsla2000maandag 13 augustus 2012 @ 21:08
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 15:15 schreef ArnieAlberts het volgende:

[..]

Ben ik de enige die deze tweet héél fout vind overkomen? :')
_O- eerlijk gezegd schoot die gedachte ook even door mij heen, maar ik vond het verstandiger m'n mond maar te houden :P
Ceemaandag 13 augustus 2012 @ 21:10
Ik dacht het zelfde. :') Goddank is daar ArnieAlberts.
ArnieAlbertsmaandag 13 augustus 2012 @ 21:25
quote:
0s.gif Op maandag 13 augustus 2012 21:10 schreef Cee het volgende:
Ik dacht het zelfde. :') Goddank is daar ArnieAlberts.
You're welcome, love :*
miss_dynastiemaandag 13 augustus 2012 @ 21:26
quote:
1s.gif Op maandag 13 augustus 2012 21:08 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

_O- eerlijk gezegd schoot die gedachte ook even door mij heen, maar ik vond het verstandiger m'n mond maar te houden :P
Idem _O-
roos85maandag 13 augustus 2012 @ 21:42
quote:
10s.gif Op maandag 13 augustus 2012 11:18 schreef veldsla2000 het volgende:

Was het kind niet gewoon, conform leeftijd, aan het kruipen? _O-
Dat zie je verkeerd.. dat kind viel natuurlijk in katzwijm :+
veldsla2000maandag 13 augustus 2012 @ 23:23
quote:
12s.gif Op maandag 13 augustus 2012 21:42 schreef roos85 het volgende:

[..]

Dat zie je verkeerd.. dat kind viel natuurlijk in katzwijm :+
Of het probeerde met man en macht op te staan om:
A. Hem het zwijgen op te leggen
B. Hem verstand aan te praten
Jeugd is tenslotte erg snugger tegenwoordig... _O-
Oledinsdag 14 augustus 2012 @ 08:32
Kutkoters tegenwoordig :(
veldsla2000dinsdag 14 augustus 2012 @ 09:06
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2012 08:32 schreef Ole het volgende:
Kutkoters tegenwoordig :(
_O- *veegt koffie van beeldscherm*

Wat ik me net trouwens afvraag, bij het zien van de OP zag ik zojuist weer het plaatje van Jezus bij de hoofdrolspelers. Naar mijn weten is Pyke niet "van de kerk", zou ze hem gaan proberen te bekeren?

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 14-08-2012 16:00:22 ]
Vividonderdag 16 augustus 2012 @ 11:08
292904_10151351992983206_1514000378_n.jpg

Hoera, Sonja Silva opgetogen over nieuwe baan. "Toen de producent me opbelde met het aanbod, was ik eigenlijk te moe om de telefoon op te nemen. Laat staan om het podium op te klimmen," aldus een slaperige doch dolgelukkige Sonja. "Maar toen legde hij me uit dat ik gewoon mezelf mocht zzzzzzzzzzijn....zzzzzzzz."
Copycatdonderdag 16 augustus 2012 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:08 schreef Vivi het volgende:
[ afbeelding ]

Ik zzzzzie nikzzzzz!
Luttedonderdag 16 augustus 2012 @ 11:11
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:08 schreef Vivi het volgende:
[ afbeelding ]

Hoera, Sonja Silva opgetogen over nieuwe baan. "Toen de producent me opbelde met het aanbod, was ik eigenlijk te moe om de telefoon op te nemen. Laat staan om het podium op te klimmen," aldus een slaperige doch dolgelukkige Sonja. "Maar toen legde hij me uit dat ik gewoon mezelf mocht zzzzzzzzzzijn....zzzzzzzz."
Hahaha _O-
Vividonderdag 16 augustus 2012 @ 11:11
quote:
18s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:10 schreef Copycat het volgende:

[..]

Ik zzzzzie nikzzzzz!
ZZZo wel?
Copycatdonderdag 16 augustus 2012 @ 11:12
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:11 schreef Vivi het volgende:

ZZZo wel?
Ja!
Luttedonderdag 16 augustus 2012 @ 11:17
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:12 schreef Robijn48 het volgende:

[..]

Moest je niet werken? _O- _O-
Dag beertje, ken je me nog? O+
Vividonderdag 16 augustus 2012 @ 11:17
Hier de afbeelding zonder photoshop: 486455_10150965077015095_1352260890_n.jpgp
Copycatdonderdag 16 augustus 2012 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:17 schreef Robijn48 het volgende:

Je bent zelf een granny in wording, maar wil het niet weten _O-
Hihihi! Heus. Zo. Nu ga ik je ook hier verder negeren.
Luttedonderdag 16 augustus 2012 @ 11:18
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:17 schreef Vivi het volgende:
Hier de afbeelding zonder photoshop: [ afbeelding ]
Hahaha ik dacht eerst nog: huh maar dit is toch een heel andere hoek? :@ Toen viel het kwartje :')
Oledonderdag 16 augustus 2012 @ 11:22
Zo, even paar posts verwijderd hoor
Pisces29donderdag 16 augustus 2012 @ 11:23
quote:
6s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:22 schreef Ole het volgende:
Zo, even paar posts verwijderd hoor
Ik zat al op m'n hoofd te krabben _O-
Pisces29donderdag 16 augustus 2012 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:08 schreef Vivi het volgende:
[ afbeelding ]

Hoera, Sonja Silva opgetogen over nieuwe baan. "Toen de producent me opbelde met het aanbod, was ik eigenlijk te moe om de telefoon op te nemen. Laat staan om het podium op te klimmen," aldus een slaperige doch dolgelukkige Sonja. "Maar toen legde hij me uit dat ik gewoon mezelf mocht zzzzzzzzzzijn....zzzzzzzz."
_O-
veldsla2000donderdag 16 augustus 2012 @ 12:15
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 11:08 schreef Vivi het volgende:
[ afbeelding ]

Hoera, Sonja Silva opgetogen over nieuwe baan. "Toen de producent me opbelde met het aanbod, was ik eigenlijk te moe om de telefoon op te nemen. Laat staan om het podium op te klimmen," aldus een slaperige doch dolgelukkige Sonja. "Maar toen legde hij me uit dat ik gewoon mezelf mocht zzzzzzzzzzijn....zzzzzzzz."
Baahaaaaahaaaa! _O-

Ze heeft trouwens heimwee...
https://twitter.com/sonjasilva/status/235763401916313600

"Maar suikerbuikje, dan ga je toch gewoon lekker terug?" :W

Iemand trouwens enig idee wat ze deze week in de Vriendin allemaal heeft gelogen geschreven?

[ Bericht 2% gewijzigd door veldsla2000 op 16-08-2012 12:25:04 ]
pigletdonderdag 16 augustus 2012 @ 23:20
Als ik dit soort dingen lees, ben ik zo blij dat ik zelf niet heftig verliefd ben. Want tjonge, wat ga je daar misselijkmakend van twitteren zeg :')
PykeMusiQ twitterde op donderdag 16-08-2012 om 12:34:45 RT @sonjasilva: Mijn mooie mannen... #4life #love IK HOU VAN JULLIE! http://t.co/s6FL7jhV • jij bent de liefste!!! reageer retweet
PykeMusiQ twitterde op donderdag 16-08-2012 om 12:46:15 RT @sonjasilva: De allerliefste en allermooiste mannen van de hele wereld! http://t.co/iUeCoHHG • past helemaal bij de allermooiste vrouw!! reageer retweet
pigletdonderdag 16 augustus 2012 @ 23:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 augustus 2012 09:06 schreef veldsla2000 het volgende:
Wat ik me net trouwens afvraag, bij het zien van de OP zag ik zojuist weer het plaatje van Jezus bij de hoofdrolspelers. Naar mijn weten is Pyke niet "van de kerk", zou ze hem gaan proberen te bekeren?
Nou veldsla2000, hij heeft vandaag in ieder geval alvast deze tweet geretweet ;)
Notebook twitterde op donderdag 16-08-2012 om 00:37:05 God made you, then He made me, and then He whispered... "Meant to be". reageer retweet
Leandradonderdag 16 augustus 2012 @ 23:23
Nou zal het vast aan mijn conservatieve gedachtengang liggen, maar wat is dat toch met die vrouwen die gelijk hun kind en verse verkering aan elkaar voorstellen en zelfs op vakantie gaan?
Pisces29donderdag 16 augustus 2012 @ 23:25
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef piglet het volgende:

[..]

Nou veldsla2000, hij heeft vandaag in ieder geval alvast deze tweet geretweet ;)
Notebook twitterde op donderdag 16-08-2012 om 00:37:05 God made you, then He made me, and then He whispered... "Meant to be". reageer retweet
Nou, dit overtreft alles _O-
Pisces29donderdag 16 augustus 2012 @ 23:26
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef Leandra het volgende:
Nou zal het vast aan mijn conservatieve gedachtengang liggen, maar wat is dat toch met die vrouwen die gelijk hun kind en verse verkering aan elkaar voorstellen en zelfs op vakantie gaan?
Dat kind weet al niet beter, denk ik, of welke ex is de vader van haar zoon? Inmiddels zijn er toch telkens weer nieuwe partners bij Son :')
pigletdonderdag 16 augustus 2012 @ 23:30
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef Leandra het volgende:
Nou zal het vast aan mijn conservatieve gedachtengang liggen, maar wat is dat toch met die vrouwen die gelijk hun kind en verse verkering aan elkaar voorstellen en zelfs op vakantie gaan?
Ik ben net zo conservatief Leandra. Heb gewoon medelijden met dat kind, voor hem is de relatie-achtbaan van de afgelopen jaren toch al helemaal niet te volgen?

En waarom moet het allemaal zo snel met hem erbij inderdaad? Ga eerst even ontdekken of je relatie echt toekomst heeft, voor je zo'n kind aan iemand leert wennen denk ik dan.
Maar er zijn er ontzettend veel die het zo doen :{
Poekedonderdag 16 augustus 2012 @ 23:49
quote:
10s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 12:15 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Baahaaaaahaaaa! _O-

Ze heeft trouwens heimwee...
https://twitter.com/sonjasilva/status/235763401916313600

"Maar suikerbuikje, dan ga je toch gewoon lekker terug?" :W

Iemand trouwens enig idee wat ze deze week in de Vriendin allemaal heeft gelogen geschreven?
Ja hoor, want deze week zat de Vriendin het het linies leespakket of hoe dat ding ook heet en vorige week koste het ding maar 1 euro. Maar volgende week geef ik geen garanties want 2,25 euro heb ik er niet voor over.

Sorry voor de vlek en de bobbels in de foto; ik lees bij voorkeur mijn tijdschriften in bad en dan worden ze een beetje nat :@


Ze spreekt zichzelf tegen overigens: volwassen liefde vs dat ze zich nu een puber voelt :?

[ Bericht 6% gewijzigd door static op 16-08-2012 23:58:18 (Sorry, ingescande artikelen mogen niet meer helaas) ]
DarkElfdonderdag 16 augustus 2012 @ 23:54
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef piglet het volgende:

[..]

Nou veldsla2000, hij heeft vandaag in ieder geval alvast deze tweet geretweet ;)
Notebook twitterde op donderdag 16-08-2012 om 00:37:05 God made you, then He made me, and then He whispered... "Meant to be". reageer retweet
Zelden zoiets misselijkmakends gelezen :D
Flow3rdonderdag 16 augustus 2012 @ 23:59
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:49 schreef Poeke het volgende:

[..]

Ja hoor, want deze week zat de Vriendin het het linies leespakket of hoe dat ding ook heet en vorige week koste het ding maar 1 euro. Maar volgende week geef ik geen garanties want 2,25 euro heb ik er niet voor over.

Sorry voor de vlek en de bobbels in de foto; ik lees bij voorkeur mijn tijdschriften in bad en dan worden ze een beetje nat :@

Ze spreekt zichzelf tegen overigens: volwassen liefde vs dat ze zich nu een puber voelt :?
was ik het net aan het lezen, ineens *poef* weg :?
Poekevrijdag 17 augustus 2012 @ 00:03
quote:
2s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:59 schreef Flow3r het volgende:

[..]

was ik het net aan het lezen, ineens *poef* weg :?
Static zegt dat het plaatsen van scans niet meer mag (in dit geval ging het over een foto maar goed) Wil je een linkje via DM/PM?
Flow3rvrijdag 17 augustus 2012 @ 00:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 00:03 schreef Poeke het volgende:

[..]

Static zegt dat het plaatsen van scans niet meer mag (in dit geval ging het over een foto maar goed) Wil je een linkje via DM/PM?
ja,ik las het, en bedankt voor je linkje ^O^

Ze gaat nu haar hart volgen want ze luisterde soms te vaak naar haar hoofd, hoewel ze zegt dat haar hart haar haar eigenlijk nog nooit in de steek heeft gelaten, duidelijk hoor :')

Ik kan niet zo goed tegen mensen die zeggen dat ze 'zo hard aan zichzelf aan het werken zijn' en 'het moeilijk vinden om zichzelf te geven maar gelukkig niets dan begrip krijgen '

Jah, logisch, dat dwing je wel af door de hele tijd over jezelf te praten |:(
veldsla2000vrijdag 17 augustus 2012 @ 00:45
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef piglet het volgende:
[..]
Nou veldsla2000, hij heeft vandaag in ieder geval alvast deze tweet geretweet ;)
Notebook twitterde op donderdag 16-08-2012 om 00:37:05 God made you, then He made me, and then He whispered... "Meant to be". reageer retweet
Oh jee, daar hebben we het al...
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef Leandra het volgende:
Nou zal het vast aan mijn conservatieve gedachtengang liggen, maar wat is dat toch met die vrouwen die gelijk hun kind en verse verkering aan elkaar voorstellen en zelfs op vakantie gaan?
Zo ging dat met haar ex ook, na een paar maanden op vakantie, kind mee, en daarna gelijk intrekken. Heten hoe dat verlopen is weten we inmiddels allemaal.

quote:
1s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:26 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Dat kind weet al niet beter, denk ik, of welke ex is de vader van haar zoon? Inmiddels zijn er toch telkens weer nieuwe partners bij Son :')
Zou ze zelf eigenlijk wel weten wie de vader is? _O-

quote:
2s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 00:15 schreef Flow3r het volgende:

Ze gaat nu haar hart volgen want ze luisterde soms te vaak naar haar hoofd, hoewel ze zegt dat haar hart haar haar eigenlijk nog nooit in de steek heeft gelaten, duidelijk hoor :')
NIET in de steek gelaten? En wat dacht haar hoofd dan eigenlijk steeds vraag ik me ineens af. *leest nog even de opsomming van haar neukertjes partners door...

quote:
Ik kan niet zo goed tegen mensen die zeggen dat ze 'zo hard aan zichzelf aan het werken zijn' en 'het moeilijk vinden om zichzelf te geven maar gelukkig niets dan begrip krijgen '
Jah, logisch, dat dwing je wel af door de hele tijd over jezelf te praten |:(
Ze zegt altijd zo hard gemaakt te zijn door het wereldje waar ze 10 jaar geleden in heeft gewerkt. Klaagt dat het allemaal zo plastisch en nep is. En ze door haar verhadding geen vriendschappen kent en draait in haar slachtofferrol. Maar als je het wereldje zo afschuwt, waarom zoek je het wel steeds op? En als zij het moeilijk vind om zichzelf te geven, dan vraag ik me af hoeveel huwelijken ze achter de rug zou hebben gehad als ze wel makkelijk was geweest. :P En inderdaad, ze dwingt het wel allemaal erg af. #attentionwhore

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 17-08-2012 01:02:35 ]
Leandravrijdag 17 augustus 2012 @ 00:54
quote:
2s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 00:15 schreef Flow3r het volgende:

[..]

ja,ik las het, en bedankt voor je linkje ^O^

Ze gaat nu haar hart volgen want ze luisterde soms te vaak naar haar hoofd, hoewel ze zegt dat haar hart haar haar eigenlijk nog nooit in de steek heeft gelaten, duidelijk hoor :')

Ik kan niet zo goed tegen mensen die zeggen dat ze 'zo hard aan zichzelf aan het werken zijn' en 'het moeilijk vinden om zichzelf te geven maar gelukkig niets dan begrip krijgen '

Jah, logisch, dat dwing je wel af door de hele tijd over jezelf te praten |:(
Misschien moet ze eens hard aan haar hart gaan werken?
veldsla2000vrijdag 17 augustus 2012 @ 00:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 00:54 schreef Leandra het volgende:
[..]
Misschien moet ze een hard aan haar hart gaan werken?
Die is nmiddels na al die "ware liefdes" hartstikke versleten. _O-

[ Bericht 1% gewijzigd door veldsla2000 op 17-08-2012 01:11:17 ]
#ANONIEMvrijdag 17 augustus 2012 @ 04:51
Wat is dat eigenlijk voor nieuwe regel voor ingescande artikelen (en waarom)? Dat dat niet meer mag? Rechten-kwestie? Ik kan er elders nergens iets over vinden.
Olevrijdag 17 augustus 2012 @ 08:20
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:49 schreef Poeke het volgende:

[..]

Ja hoor, want deze week zat de Vriendin het het linies leespakket of hoe dat ding ook heet en vorige week koste het ding maar 1 euro. Maar volgende week geef ik geen garanties want 2,25 euro heb ik er niet voor over.

Sorry voor de vlek en de bobbels in de foto; ik lees bij voorkeur mijn tijdschriften in bad en dan worden ze een beetje nat :@

Ze spreekt zichzelf tegen overigens: volwassen liefde vs dat ze zich nu een puber voelt :?
* Ole gaat even uitzoeken hoe het zit met één pagina * Ole

beloof niks, maar ff uitzoeken.
Dit stukje is trouwens nóg erger dan erg!
Luttevrijdag 17 augustus 2012 @ 10:29
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:23 schreef piglet het volgende:

[..]

Nou veldsla2000, hij heeft vandaag in ieder geval alvast deze tweet geretweet ;)
Notebook twitterde op donderdag 16-08-2012 om 00:37:05 God made you, then He made me, and then He whispered... "Meant to be". reageer retweet
Oh. Mijn. God.

Als een volwassene dit zegt is ie meant to be single hoor :')
Madame_Paonvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:31
Alle posts in dat FB-topic zijn zelfs verwijderd.
#ANONIEMvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:37
Welk topic bedoel je precies?
Madame_Paonvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:38
Geen scans meer in SHO?
Copycatvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:38
Wat een rare actie.
CherryLipsvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:38
De OP verwijderen :')
#ANONIEMvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:44
quote:
O, ik dacht bij de afkorting 'FB' aan een of ander Facebook-topic. :')

(Dat topic in de quote, daar had ik nota bene zelf nog wat in geplaatst.)

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2012 10:45:35 ]
roos85vrijdag 17 augustus 2012 @ 10:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 00:03 schreef Poeke het volgende:

[..]

Static zegt dat het plaatsen van scans niet meer mag (in dit geval ging het over een foto maar goed) Wil je een linkje via DM/PM?
Ik ben wel benieuwd :@
Poekevrijdag 17 augustus 2012 @ 10:56
Klik :)

Laten we er maar over ophouden, zo mag het in ieder geval wel.
Copycatvrijdag 17 augustus 2012 @ 10:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 10:56 schreef Poeke het volgende:
Klik :)

Laten we er maar over ophouden, zo mag het in ieder geval wel.
Echt? Als zelfs per PM werd afgeraden, kan een linkje naar de scan wel?
Poekevrijdag 17 augustus 2012 @ 10:59
quote:
11s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 10:57 schreef Copycat het volgende:

[..]

Echt? Als zelfs per PM werd afgeraden, kan een linkje naar de scan wel?
Het plaatje staat op de server van Photobucket. Als de uitgever daar bezwaar tegen heeft kunnen ze daar aankloppen. Overigens ging het schijnbaar alleen over Trouw. Uit Dannys reactie lijkt me dat andere bladen nog geen probleem hebben gemaakt van dit verhaal.
Luttevrijdag 17 augustus 2012 @ 11:06
Vorige week werd toch alleen nieuwe vriend gezegd in het introotje, en nu met naam erbij? :P
DarkElfvrijdag 17 augustus 2012 @ 11:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 10:56 schreef Poeke het volgende:
Klik :)

Laten we er maar over ophouden, zo mag het in ieder geval wel.
sjees wat een bakvis-verhaaltje :D
Leandravrijdag 17 augustus 2012 @ 12:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 11:07 schreef DarkElf het volgende:

[..]

sjees wat een bakvis-verhaaltje :D
Dat idd, ik kon het na de eerste twee zinnen al niet meer opbrengen om verder te lezen :@
Pisces29vrijdag 17 augustus 2012 @ 12:26
quote:
0s.gif Op donderdag 16 augustus 2012 23:20 schreef piglet het volgende:
Als ik dit soort dingen lees, ben ik zo blij dat ik zelf niet heftig verliefd ben. Want tjonge, wat ga je daar misselijkmakend van twitteren zeg :')
PykeMusiQ twitterde op donderdag 16-08-2012 om 12:34:45 RT @sonjasilva: Mijn mooie mannen... #4life #love IK HOU VAN JULLIE! http://t.co/s6FL7jhV • jij bent de liefste!!! reageer retweet
PykeMusiQ twitterde op donderdag 16-08-2012 om 12:46:15 RT @sonjasilva: De allerliefste en allermooiste mannen van de hele wereld! http://t.co/iUeCoHHG • past helemaal bij de allermooiste vrouw!! reageer retweet
Ik snap nog steeds niet waarom ze dit soort dingen wil delen, maar ja, haar column draait ook om dit soort gezwets :') Het is dus haar werk om te zwetsen en steunen.
veldsla2000vrijdag 17 augustus 2012 @ 13:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 10:56 schreef Poeke het volgende:
Klik :)

Laten we er maar over ophouden, zo mag het in ieder geval wel.
Gelezen. Wat een stompzinnig geblaat weer. Het wordt bijna een sport haar elke week weer opnieuw te betrappen op lariekoek en leugens.

[ Bericht 0% gewijzigd door veldsla2000 op 17-08-2012 16:11:35 ]
Vivivrijdag 17 augustus 2012 @ 17:33
Srsly, zou er echt iemand zitten te wachten op de columns van Sonja?
Madame_Paonvrijdag 17 augustus 2012 @ 17:50
Je kunt het niet eens een column noemen.
Een willekeurige 15-jarige kan dat ook wel.
Pisces29vrijdag 17 augustus 2012 @ 17:55
Ik ken het tijdschrift niet zo goed, maar haar columns passen wel bij de titel van het blad :')
Vivivrijdag 17 augustus 2012 @ 17:57
Ik heb wel eens wat geschreven voor Vriendin en ik weet zeker dat ik flink op mijn vingers getikt zou worden als ik hiermee kwam aanzetten :D. Maar goed, ze zoeken dan ook een nieuwe eindredacteur. http://www.villamedia.nl/vacatures/83807/
Pisces29vrijdag 17 augustus 2012 @ 18:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 17:57 schreef Vivi het volgende:
Ik heb wel eens wat geschreven voor Vriendin en ik weet zeker dat ik flink op mijn vingers getikt zou worden als ik hiermee kwam aanzetten :D. Maar goed, ze zoeken dan ook een nieuwe eindredacteur. http://www.villamedia.nl/vacatures/83807/
Is het niet zo dat je als BNer gewoon met alles weg kan komen, veel mensen lezen het toch wel graag, want het is gezwets van een bekend iemand?
Luttevrijdag 17 augustus 2012 @ 18:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 18:02 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Is het niet zo dat je als BNer gewoon met alles weg kan komen, veel mensen lezen het toch wel graag, want het is gezwets van een bekend iemand?
Ja precies. Robert doet het al jaren en dat is kwalitatief ook niet alles hoor :@
veldsla2000vrijdag 17 augustus 2012 @ 22:59
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 18:02 schreef Pisces29 het volgende:
[..]
Is het niet zo dat je als BNer gewoon met alles weg kan komen, veel mensen lezen het toch wel graag, want het is gezwets van een bekend iemand?
Bekend? Wie? _O-
Dit figuur is niet eens zozeer bekend, ze heeft eerder grootheidswaanzin, wat gevoed wordt door zogenaamde "vrienden" op FB en roddelmedia. Waar zij overigens dankbaar gebruik van maakt, dus ik snap niet haar "vrienden" en vooral zijzelf er zo op afgeeft want die zijn wel diegene die dingen betalen. Zoals haar huwelijksreis, andere vakanties, jurk, bruiloft etc etc.

Ze doet het erom. Bewust. Dan moet je ook niet achteraf lopen huilen.

[ Bericht 3% gewijzigd door veldsla2000 op 19-08-2012 14:12:47 ]
SEMTEXmaandag 20 augustus 2012 @ 06:29
quote:
1s.gif Op vrijdag 17 augustus 2012 18:02 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Is het niet zo dat je als BNer gewoon met alles weg kan komen, veel mensen lezen het toch wel graag, want het is gezwets van een bekend iemand?
Ik noem een Sylvie Meis in de Grazia :O . Leuk topic trouwens, dit :D
#ANONIEMmaandag 20 augustus 2012 @ 06:37
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 06:29 schreef SEMTEX het volgende:

[..]

Ik noem een Sylvie Meis in de Grazia :O . Leuk topic trouwens, dit :D
Die zijn zo mogelijk nog tenenkrommender dan die van Sonja Silva, ondanks dat ze een stuk sterker in d'r schoenen lijkt te staan. Wat komt dáár een hoop oppervlakkig gezever uit (maar misschien is het haar wel gevraagd, om op die manier te schrijven). :{

Of die van Nikkie Plessen in de Jackie. :{w

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2012 06:39:21 ]
SEMTEXmaandag 20 augustus 2012 @ 07:14
dit is trouwens Declan :P
SONJA-silva-en-declan-312x250.jpg
Sonja+Silva+bedrogen+door+Declan+Vermaat.jpg
148899.jpg
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 07:32
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 07:14 schreef SEMTEX het volgende:
dit is trouwens Declan :P
[ afbeelding ]

Unisex kapsels O+

En ja, die Pyke, ze zal nu wel smullen ja. :Y)
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 07:34
Mehehe, die kerstboom ook nog in het hoekje links O+
#ANONIEMmaandag 20 augustus 2012 @ 07:39
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2012 07:32 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Unisex kapsels O+
Scherp opgemerkt. :D
miss_dynastiemaandag 20 augustus 2012 @ 08:42
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 07:14 schreef SEMTEX het volgende:
dit is trouwens Declan :P
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
[ afbeelding ]
Welke foto is het meest recent? Indien de onderste, dan heeft Sonja niet bepaald het gezondheidseffect op mannen dat die mannen op haar wel hebben, zullen we maar zeggen :')
#ANONIEMmaandag 20 augustus 2012 @ 10:10
In dat geval is Sonja een feeder? :')

Ondanks dat dat meestal de man is.
veldsla2000maandag 20 augustus 2012 @ 10:38
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2012 08:42 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Welke foto is het meest recent? Indien de onderste, dan heeft Sonja niet bepaald het gezondheidseffect op mannen dat die mannen op haar wel hebben, zullen we maar zeggen :')
Ja, als je maar goed genoeg zorgt dat je partner er slecht(er) uitziet dan kom je zelf veel beter uit de bus...

De onderste foto is uit juli 2011, de foto's met die kerstboom zijn van afgelopen januari 2012.
#ANONIEMmaandag 20 augustus 2012 @ 10:44
In dat geval: mogelijk afgevallen van de stress. :')

(Sorry, m'n fantasie gaat met me aan de haal.)
Copycatmaandag 20 augustus 2012 @ 10:46
Voor degenen die die Pyke zo leuk vinden ... dit moet toch ook op hem afstralen? Op een afknappende manier.
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 10:49
Nu ik de foto's nog een keer bekijk, god wat een stel was het _O-
Cynix ®maandag 20 augustus 2012 @ 11:03
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 06:29 schreef SEMTEX het volgende:
Ik noem een Sylvie Meis in de Grazia :O . Leuk topic trouwens, dit :D
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 06:37 schreef female81 het volgende:
Of die van Nikkie Plessen in de Jackie. :{w
Als man heb je een nadeel bij de kapper. Daar liggen die blaadjes vaak niet. :)
#ANONIEMmaandag 20 augustus 2012 @ 11:10
...nou ja, bij de tandarts, dokter, in de snackbar of bij de Chinees is het ook te proberen. :)

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2012 11:10:56 ]
miss_dynastiemaandag 20 augustus 2012 @ 11:26
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 10:38 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Ja, als je maar goed genoeg zorgt dat je partner er slecht(er) uitziet dan kom je zelf veel beter uit de bus...

De onderste foto is uit juli 2011, de foto's met die kerstboom zijn van afgelopen januari 2012.
Jaaaaa, dan is 'ie afgevallen, heeft ze een goede invloed op hem gehad! :P
Copycatmaandag 20 augustus 2012 @ 11:31
Hoe kan zij in hemelsnaam op iemand vallen met zulk haar?
Hoe kan hij in hemelsnaam op iemand vallen met zulk haar?
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 11:38
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2012 11:31 schreef Copycat het volgende:

Hoe kan hij in hemelsnaam op iemand vallen met zulk haar?
Zij had ooit haar haar nog zo strak naar achter (ook vreselijk imo), aan die laatste foto te zien.
Cracka-assmaandag 20 augustus 2012 @ 13:36
Deze reeks. _O_

Is dat briljante verwijderde topic ooit nog eens boven water gekomen?
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 14:22
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 13:36 schreef Cracka-ass het volgende:
Deze reeks. _O_

Is dat briljante verwijderde topic ooit nog eens boven water gekomen?
Ik denk dat het mijn favo gate is :o
Olemaandag 20 augustus 2012 @ 14:48
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 13:36 schreef Cracka-ass het volgende:
Deze reeks. _O_

Is dat briljante verwijderde topic ooit nog eens boven water gekomen?
Nee die is voor eeuwig weg vrees ik :'(
veldsla2000maandag 20 augustus 2012 @ 17:39
quote:
10s.gif Op maandag 20 augustus 2012 11:31 schreef Copycat het volgende:
Hoe kan zij in hemelsnaam op iemand vallen met zulk haar?
Hoe kan hij in hemelsnaam op iemand vallen met zulk haar?
Die mop op z'n kop kwam JUIST door haar!
bloempje-moimaandag 20 augustus 2012 @ 18:02
Maar kijk, dat hij met haar gaat vind ik nog niet zo gek. Wat een stumperd. Maar die Pyke. Wat zal hij toch in haar zien. :?

[ Bericht 4% gewijzigd door bloempje-moi op 20-08-2012 18:14:14 ]
veldsla2000maandag 20 augustus 2012 @ 18:47
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:02 schreef bloempje-moi het volgende:
Maar kijk, dat hij met haar gaat vind ik nog niet zo gek. Wat een stumperd. Maar die Pyke. Wat zal hij toch in haar zien. :?
Kan niet anders, met die vaart waarin ze al die mannen die aan de haak slaat, dat ze een gouden k@t heeft waar, onder begeleiding van harpmuziek, zonnestralen uit komen...
Pisces29maandag 20 augustus 2012 @ 18:48
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:47 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Kan niet anders, met al die mannen die aan de haak slaat, dat ze een gouden k@t heeft waar, onder begeleiding van harpmuziek, zonnestralen uit komen...
_O-

Of ze houden allemaal de oude Sonja voor ogen, en hopen op betere tijden? :Y
veldsla2000maandag 20 augustus 2012 @ 18:52
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:48 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

_O-

Of ze houden allemaal de oude Sonja voor ogen, en hopen op betere tijden? :Y
Net als vrouwen die denken foute mannen te kunnen bekeren, denken ze dat ze haar weer dun kunnen krijgen.

Jammer alleen dat je haar verschrikkelijke persoonlijkheid niet mee oplost....

Voor diegene die van misselijkmakende gezwets houden: op haar FB is ze "vriendje" weer lekker aan het promoten als dr engeltje. Ugh... Ff geen tijd om het te plaatsen hier.

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 20-08-2012 19:00:48 ]
Flow3rmaandag 20 augustus 2012 @ 19:02
Oeh, wat zijn jullie toch gemeen :o

Ik hou dervan :P
bloempje-moimaandag 20 augustus 2012 @ 19:04
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:52 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Net als vrouwen die denken foute mannen te kunnen bekeren, denken ze dat ze haar weer dun kunnen krijgen.

Jammer alleen dat je haar verschrikkelijke persoonlijkheid niet mee oplost....

Voor diegene die van misselijkmakende gezwets houden: op haar FB is ze "vriendje" weer lekker aan het promoten als dr engeltje. Ugh... Ff geen tijd om het te plaatsen hier.
:)
bloempje-moimaandag 20 augustus 2012 @ 19:05
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 19:04 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

:)
Maar waarom gaat zij overal mee naartoe? Heeft ze geen kind, column om te schrijven of auditie te doen als een klein geil geel visje?
SEMTEXmaandag 20 augustus 2012 @ 19:19
Ik denk dat Pyke eerder zo'n suffe goedzak is en hij in een soort therapeutenrelatie met haar zit.
veldsla2000maandag 20 augustus 2012 @ 19:21
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 19:19 schreef SEMTEX het volgende:
Ik denk dat Pyke eerder zo'n suffe goedzak is en hij in een soort therapeutenrelatie met haar zit.
Yep! Charitycase. Goeie basis joh!! :P

[ Bericht 4% gewijzigd door veldsla2000 op 21-08-2012 14:07:07 ]
bloempje-moiwoensdag 22 augustus 2012 @ 14:36
Stuurt zij dit nou naar zichzelf?
sonjasilva twitterde op woensdag 22-08-2012 om 08:37:03 @sonjasilva Trusteknuff, ik volg je op de voet. Al laat ik niet vaak wat horen. You are what I want to be #goal!!! X Wow!!! Je bent lief! X reageer retweet
roos85woensdag 22 augustus 2012 @ 14:43
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 14:36 schreef bloempje-moi het volgende:
Stuurt zij dit nou naar zichzelf?
sonjasilva twitterde op woensdag 22-08-2012 om 08:37:03 @sonjasilva Trusteknuff, ik volg je op de voet. Al laat ik niet vaak wat horen. You are what I want to be #goal!!! X Wow!!! Je bent lief! X reageer retweet
whut _O- :')
DarkElfwoensdag 22 augustus 2012 @ 15:29
quote:
0s.gif Op maandag 20 augustus 2012 19:05 schreef bloempje-moi het volgende:

[..]

Maar waarom gaat zij overal mee naartoe? Heeft ze geen kind, column om te schrijven of auditie te doen als een klein geil geel visje?
heeft ze geen ME en moet ze niet continue rusten?

Of speelt dat alleen in de herfst en winter? :+
Olewoensdag 22 augustus 2012 @ 15:39
Lijkt wel een bakvis van 14
veldsla2000woensdag 22 augustus 2012 @ 18:56
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 15:29 schreef DarkElf het volgende:

[..]

heeft ze geen ME en moet ze niet continue rusten?

Of speelt dat alleen in de herfst en winter? :+
_O-
bloempje-moiwoensdag 22 augustus 2012 @ 19:43
Sonja solliciteert naar een rol in Scrubs met haar nieuwe profielfoto
6tjk9to0q97gvzxd4ln6.jpeg
veldsla2000woensdag 22 augustus 2012 @ 20:44
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 19:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Sonja solliciteert naar een rol in Scrubs met haar nieuwe profielfoto
[ afbeelding ]
Lang leve Photoshop...

Goed printje ook om die pens en stalpoten in te "verbloemen"'_O-

[ Bericht 5% gewijzigd door veldsla2000 op 22-08-2012 21:12:37 ]
Cracka-asswoensdag 22 augustus 2012 @ 20:47
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 19:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Sonja solliciteert naar een rol in Scrubs met haar nieuwe profielfoto
[ afbeelding ]
Je kunt net geen urinoir zien in de reflectie. :')
Ceewoensdag 22 augustus 2012 @ 21:10
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 19:43 schreef bloempje-moi het volgende:
Sonja solliciteert naar een rol in Scrubs met haar nieuwe profielfoto
[ afbeelding ]
Ik moet ineens denken aan die posters die in de jaren '90 helemaal 'in' waren, moest je heeeeeel lang naar blijven kijken en dan zag je uiteindelijk iets erin.
Woah, metafoor.
Marie30woensdag 22 augustus 2012 @ 21:18
De Foks is weer het onderwerp op één van haar statussen van twee uur geleden :')

Jullie zijn diegene die zielig zijn, 't maar dat jullie het weten. :') :D ;)
veldsla2000woensdag 22 augustus 2012 @ 21:23
quote:
14s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 21:18 schreef Marie30 het volgende:
De Foks is weer het onderwerp op één van haar statussen van twee uur geleden :')

Jullie zijn diegene die zielig zijn, 't maar dat jullie het weten. :') :D ;)
Net als kleuters 'hij begon!' 'nee hij begon!!' ;-)

Laat maar kletsen, ze kan er niets aan doen..weet niet beter.. ;-)
bloempje-moiwoensdag 22 augustus 2012 @ 21:31
Ik kan alleen niet zien op welke post zij reageert?
DjinNwoensdag 22 augustus 2012 @ 23:20
Ik heb zo'n medelijden met Pyke :') Zo'n labiele geschifte vrouw als Sonja hebben _O- Ik ben benieuwd hoelang ie het vol gaat houden.
DjinNwoensdag 22 augustus 2012 @ 23:20
Oh btw, geniaal topic dit! _O_ :*
#ANONIEMdonderdag 23 augustus 2012 @ 05:04
quote:
0s.gif Op woensdag 22 augustus 2012 23:20 schreef DjinN het volgende:
Ik heb zo'n medelijden met Pyke :') Zo'n labiele geschifte vrouw als Sonja hebben _O- Ik ben benieuwd hoelang ie het vol gaat houden.
Tja, hij heeft er zelf voor gekozen, hè.

En als 'ie het zat is, zet 'ie er gewoon een punt achter. Stilzwijgend ervan uit gaande dat 'ie daar genoeg ballen voor heeft, als het zover is.
DjinNdonderdag 23 augustus 2012 @ 11:29
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 05:04 schreef female81 het volgende:

[..]

Tja, hij heeft er zelf voor gekozen, hè.

En als 'ie het zat is, zet 'ie er gewoon een punt achter. Stilzwijgend ervan uit gaande dat 'ie daar genoeg ballen voor heeft, als het zover is.
Je hebt vast en zeker ook gelezen dat Sonja erg dwingend kan zijn? Met andere woorden: Hij komt niet ff zo snel van haar af ;)
#ANONIEMdonderdag 23 augustus 2012 @ 11:36
Ja, maar dat is dan gezeik achteraf van háár kant.

Het scheelt dat ze (nog) niet getrouwd zijn.

[ Bericht 35% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2012 11:38:12 ]
Oledonderdag 23 augustus 2012 @ 12:48
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 11:36 schreef female81 het volgende:
Ja, maar dat is dan gezeik achteraf van háár kant.

Het scheelt dat ze (nog) niet getrouwd zijn.
datvgaat niet lang meer duren
roos85donderdag 23 augustus 2012 @ 12:49
quote:
1s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 12:48 schreef Ole het volgende:

[..]

datvgaat niet lang meer duren
Ze zou toch nooooit meer trouwen? :+
Kaat38donderdag 23 augustus 2012 @ 12:55
quote:
1s.gif Op maandag 20 augustus 2012 18:52 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Net als vrouwen die denken foute mannen te kunnen bekeren, denken ze dat ze haar weer dun kunnen krijgen.

Jammer alleen dat je haar verschrikkelijke persoonlijkheid niet mee oplost....

Voor diegene die van misselijkmakende gezwets houden: op haar FB is ze "vriendje" weer lekker aan het promoten als dr engeltje. Ugh... Ff geen tijd om het te plaatsen hier.
Misselijk makend gezwets van een soort opgeblazen, verlopen vaag bekende Nederlander die zichzelf nog hoogst boeiend vind.
Cynix ®donderdag 23 augustus 2012 @ 13:01
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 12:49 schreef roos85 het volgende:

[..]

Ze zou toch nooooit meer trouwen? :+
Voor een héél bijzondere man maakt ze graag een uitzondering. Nou ja, als-ie adem haalt voldoet-ie wel aan de eisen. :')
Copycatdonderdag 23 augustus 2012 @ 13:03
quote:
99s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 13:01 schreef Cynix ® het volgende:
Voor een héél bijzondere man maakt ze graag een uitzondering. Nou ja, als-ie adem haalt voldoet-ie wel aan de eisen. :')
Eisen zoals een nieuw deel open van een reeks als je het laatste deel gesloten hebt?
Cynix ®donderdag 23 augustus 2012 @ 13:10
Weet ik, lukt niet. Probeer het maar. :)
Cynix ®donderdag 23 augustus 2012 @ 13:33
Nu wel. ;)

On topic weer. :7
veldsla2000donderdag 23 augustus 2012 @ 17:52
quote:
0s.gif Op donderdag 23 augustus 2012 11:29 schreef DjinN het volgende:

[..]

Je hebt vast en zeker ook gelezen dat Sonja erg dwingend kan zijn? Met andere woorden: Hij komt niet ff zo snel van haar af ;)
Nee, dat vrees ik ook. Ze zal eerst diverse lichamelijke kwalen in de strijd gooien, om medelijden te wekken, als dat niet werkt, zal gewoon bovenop hem gaan zitten.

Overigens zijn die foto's van een week of 6 geleden, zo lang was het nodig om ze te fatsoeneren Photoshoppen... _O-

[ Bericht 8% gewijzigd door veldsla2000 op 23-08-2012 20:03:50 ]
Livravrijdag 24 augustus 2012 @ 17:26
Mijn favoriete gate, nu al :) Ik zag dat ze op Facebook een album heeft aangemaakt met "mijn lief". Ik durf alleen niet goed te kijken want ik ben bang dat ik met mijn worstenvingers per ongeluk een vriendschaspverzoek stuur.
vencodarkvrijdag 24 augustus 2012 @ 19:19
Ik vond haar destijds bij TMF stiekem best cool. :@
Ceevrijdag 24 augustus 2012 @ 20:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 17:26 schreef Livra het volgende:
Mijn favoriete gate, nu al :) Ik zag dat ze op Facebook een album heeft aangemaakt met "mijn lief". Ik durf alleen niet goed te kijken want ik ben bang dat ik met mijn worstenvingers per ongeluk een vriendschaspverzoek stuur.
Dat heb ik ook vaak bij Facebook-speur-acties, dan kijk ik vol ongeloof door foto's en ben ik tegelijkertijd bang dat ik per ongeluk op 'vind ik leuk' klik.
Olevrijdag 24 augustus 2012 @ 20:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 19:19 schreef vencodark het volgende:
Ik vond haar destijds bij TMF stiekem best cool. :@
was ze toch ook!
Livravrijdag 24 augustus 2012 @ 20:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 20:15 schreef Cee het volgende:

[..]

Dat heb ik ook vaak bij Facebook-speur-acties, dan kijk ik vol ongeloof door foto's en ben ik tegelijkertijd bang dat ik per ongeluk op 'vind ik leuk' klik.
Precies. En dan op een foto uit 2009 en niet eens bij een vriend van jou maar bij iemand waar je na 300 keer doorklikken terecht kwam. Men...die social media stress toch.
rubbereendvrijdag 24 augustus 2012 @ 23:25
die OP _O_ :D
roos85vrijdag 24 augustus 2012 @ 23:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 23:25 schreef rubbereend het volgende:
die OP _O_ :D
thanks :)
DarkElfzaterdag 25 augustus 2012 @ 17:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 24 augustus 2012 17:26 schreef Livra het volgende:
Mijn favoriete gate, nu al :) Ik zag dat ze op Facebook een album heeft aangemaakt met "mijn lief". Ik durf alleen niet goed te kijken want ik ben bang dat ik met mijn worstenvingers per ongeluk een vriendschaspverzoek stuur.
ik heb even gekeken hoor maar je mist niets.
veldsla2000zondag 26 augustus 2012 @ 12:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 augustus 2012 17:17 schreef DarkElf het volgende:

[..]

ik heb even gekeken hoor maar je mist niets.
Heeft ze voor allemaal een map aangemaakt? :P
Lief17zondag 26 augustus 2012 @ 12:54
quote:
1s.gif Op zondag 26 augustus 2012 12:33 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

Heeft ze voor allemaal een map aangemaakt? :P
_O- _O-
JaneDoedinsdag 28 augustus 2012 @ 07:05
quote:
Sonja Silva gelukkiger dan ooit

AMSTERDAM - Sonja Silva heeft met een miskraam en een scheiding een roerige tijd achter de rug. Nu zegt weer Silva gelukkig te zijn

Dat laat ze weten in De Telegraaf. Sinds juli is er een nieuwe liefde: Pyke Pos."Ik snap best dat mensen er vraagtekens bij zetten. Maar ik wil eigenlijk een definitieve punt zetten. Weg met de negativiteit. Ik ben gelukkig en wil er hierna nooit meer over praten."Waarom het eerder misging kan Silva niet zeggen. "Ik hield mezelf misschien wel voor de gek. Pyke ziet me! Maar dan echt. Hij kijkt naar mijn innerlijk. En daar gaat het in de liefde om"Eigenlijk wist ze voor de bruiloft al dat het niet goed zat. "Ik liet me te veel meeslepen door wat mensen van me verwachtten. Dat heb ik heel mijn leven trouwens gedaan. Maar ik kwam mezelf nu voor het eerst echt tegen. Het is tijd om in de spiegel te kijken. Dus ben ik weggegaan. Vlak voor het jawoord, toen ik mijn trouwjurk al aan had, heb ik de voorganger gevraagd met me te bidden. Ik had die steun nodig, voelde me zo zenuwachtig!"

Nu gaat het beter dan ooit met Silva. De reden: haar nieuwe vlam Pyke Pos. "Ik had hem zien optreden bij X Factor en vond zijn zingen geweldig! Ik heb hem toen een mailtje gestuurd. We werden goede vrienden. We zijn beiden hoogsensitief en kunnen heel goed met elkaar praten. Een vierde huwelijk zit er volgens Silva niet in. En zo denkt Pyke er ook over: "We hebben ons voorgenomen vanaf nu elk jaar te vieren dat we weer een jaar níét getrouwd zijn. Dat doen we minstens tot we honderd zijn."
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 07:13
Elk jaar vieren dat je niet getrouwd bent... Dat je daar überhaupt al over gesproken hebt als je net een paar maanden verkering hebt en je scheiding nog niet eens rond is....
Ceedinsdag 28 augustus 2012 @ 07:17
quote:
"We hebben ons voorgenomen vanaf nu elk jaar te vieren dat we weer een jaar níét getrouwd zijn. Dat doen we minstens tot we honderd zijn."
En ze hebben sinds juli iets? Juli 2012? Als in, vorige maand? Run, Pyke, run! :D
#ANONIEMdinsdag 28 augustus 2012 @ 07:43
quote:
en vierde huwelijk zit er volgens Silva niet in.
Ze doet een keer iets verstandigs???
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:20
quote:
Hij kijkt naar mijn innerlijk
:D

Waar moet hij anders naar kijken, een gezonde jonge man kijkt niet naar kort en pittig :+
JaneDoedinsdag 28 augustus 2012 @ 09:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:20 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

:D

Waar moet hij anders naar kijken, een gezonde jonge man kijkt niet naar kort en pittig :+
maar hij ziet haar!
L3viathandinsdag 28 augustus 2012 @ 09:24
Och ze is "hoogsensitief".. labiel dus
miss_dynastiedinsdag 28 augustus 2012 @ 09:25
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:23 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

maar hij ziet haar!
Dat deed Declan toch ook? Was toen toch ook zo'n jubelverhaal over aandacht voor je ingewanden innerlijk :P
CherryLipsdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:24 schreef L3viathan het volgende:
Och ze is "hoogsensitief".. labiel dus
Ik niet. Ik voel niks.

Hoogsensitief :')
DarkElfdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:30
Mijn hemel weer zo'n manisch 'Dit is het!!!' bericht. En praten over samenzijn tot je honderdste na een maand?

:D

Hoogsensitief. Tsjah dat verbaast mij weer niets als ik alles zo eens lees.
Copycatdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:32
Oh God, twee hoogsensitieve badmutsen bij elkaar.
Fijn dat dit het laatste is wat ze erover zegt. Wat een non-mensen.
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:23 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

maar hij ziet haar!
Good on him, hij is zeker net zo'n labielo als haar. Nu valt ineens alles op zijn plaats :o
miss_dynastiedinsdag 28 augustus 2012 @ 09:43
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:35 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Good on him, hij is zeker net zo'n labielo als haar. Nu valt ineens alles op zijn plaats :o
Ja, of hij komt er op geen enkele manier tussen en is hard bezig om de nooduitgang te zoeken :X
roos85dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 07:05 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

wat een pareltje weer _O_
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:48
Ze zegt ook in het artikel geen last van ME meer te hebben. En ze regelt als zijn zakelijke dingen 'dan kan ik me lekker concentreren op zingen' aldus Pyke die zijn veters tegenwoordig door haar laat strikken. En tja, dat 'gelukkiger dan ooit' heb ik ooit eens eerder tussen haar uitspraken gelezen... Iets wat Wilma Nanniga (bless her ;)) haar ook tijdens het intervieuw op heeft gewezen.

Wat ik alleen wel heel bijzonder vind is dat ze het heeft over dat haar familie het accepteren en zien dat ze nu gelukkig is. Persoonlijk denk ik dat als men geen mening geeft, het niet perse hoeft te betekenen dat je iets accepteert. Zeker aangezien zijn hen bij de lichtste kritiek al roept dat ze anders hun kleinkind niet meer mogen zien. Maar hey, dit is slechts mijn bescheiden visie. :P

Maar goed, ze is gelukkig, het gaat harstikke goed en hij 'ziet' haar (al denk ik dat je moeilijk om haar heen kan kijken) en bovenalles: 'en nu praat ik er nooit meer over'.

Ik geef haar een paar maanden voordat ze weer met non-nieuws de krant opzoekt...zullen we een poultje starten? Ik zet in op 'twee maanden' voordat het weer zover is.

[ Bericht 15% gewijzigd door veldsla2000 op 28-08-2012 09:56:26 ]
Ericrdinsdag 28 augustus 2012 @ 09:50
quote:
AMSTERDAM - Sonja en Pyke hebben besloten één keer hun verhaal te doen en zich dan te richten op de toekomst. De voormalig populaire TMF-vj, die in 2003 zelfs twee keer in Playboy stond: "Ik snap best dat mensen er vraagtekens bij zetten. Maar ik wil eigenlijk een definitieve punt zetten. Weg met de negativiteit. Ik ben gelukkig en wil er na dit gesprek nooit meer over praten.”

Wat een verschil met de Sonja (35) die ik begin dit jaar sprak. Stralend, slank, vol levenslust en met twinkelende ogen zit ze hand in hand met Pyke (31) tegenover me aan het diner. De nieuwe Sonja heeft als het ware een jas van vermoeidheid en stress uitgedaan. Wat ik destijds weet aan het vermoeidheidssyndroom ME waaraan de toen aanstaande bruid leed, moet toch iets anders zijn geweest.

Een stralend ogende Sonja geeft toe: "Ik hield mezelf misschien wel voor de gek. Pyke ziet me. Maar dan echt. Hij kijkt naar mijn innerlijk. En daar gaat het in de liefde om.” Ze kruipt nog dichter tegen de zanger aan. En ook zijn ogen stralen geëmotioneerd.

Ik herinner Sonja er voorzichtig aan dat ze in januari vrijwel exact hetzelfde zei over haar toen nog aanstaande bruidegom, systeembeheerder Declan. Toen zei Sonja namelijk: "Hij riep ’wat ben jij mooi!’ Moet je nagaan, ik woog 98 kilo. Maar hij bedoelde mijn binnenkant. Hij ziet mij echt.”

Sonja knikt bedeesd. Ze weet dat ze over twee verschillende mannen bijna hetzelfde opmerkte. "Wat ik in januari zei, was, denk ik, wat ik wénste."
http://www.telegraaf.nl/p(...)t_is_met_Pyke__.html

Zag hij haar maar echt.
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:53
quote:
Sonja knikt bedeesd. Ze weet dat ze over twee verschillende mannen bijna hetzelfde opmerkte. "Wat ik in januari zei, was, denk ik, wat ik wénste."
_O-

quote:
Stralend, slank
Ik heb de slanke foto's zeker gemist. Oh wait, slank is een heel ruim begrip :D
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 09:53
Schelen ze maar 4 jaar? :o
Ik had het idee dat ze zo ongeveer z'n moeder kon zijn :X
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:53 schreef Leandra het volgende:
Schelen ze maar 4 jaar? :o
Ik had het idee dat ze zo ongeveer z'n moeder kon zijn :X
Ja :o

Kort kapsel + gewicht, dat tikt altijd lekker aan in leeftijd.
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 09:55
quote:
De nieuwe Sonja heeft als het ware een jas van vermoeidheid en stress uitgedaan. Wat ik destijds weet aan het vermoeidheidssyndroom ME waaraan de toen aanstaande bruid leed, moet toch iets anders zijn geweest
Wat zou dit betekenen voor haar column? Die gaat tenslotte over haar "lijdensweg".

quote:
Een stralend ogende Sonja geeft toe: "Ik hield mezelf misschien wel voor de gek. Pyke ziet me. Maar dan echt. Hij kijkt naar mijn innerlijk. En daar gaat het in de liefde om. Ze kruipt nog dichter tegen de zanger aan. En ook zijn ogen stralen geëmotioneerd.
Wilma zag dus ook de doodsangst in zijn ogen?

quote:
Ik heb de slanke foto's zeker gemist. Oh wait, slank is een heel ruim begrip :D
VOLslank wellicht? _O-

quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:53 schreef Leandra het volgende:
Schelen ze maar 4 jaar? :o
Ik had het idee dat ze zo ongeveer z'n moeder kon zijn :X
Ze strikt ook vast zijn veters, as we speak... :P

[ Bericht 8% gewijzigd door veldsla2000 op 28-08-2012 13:47:05 ]
JaneDoedinsdag 28 augustus 2012 @ 10:29
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:25 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Dat deed Declan toch ook? Was toen toch ook zo'n jubelverhaal over aandacht voor je ingewanden innerlijk :P
ja hallo, toen liet ze zich nog teveel meeslepen in wat mensen van haar verwachtten, nu is ze zichzelf tegengekomen
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 10:45
quote:
12s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 10:29 schreef JaneDoe het volgende:

[..]

ja hallo, toen liet ze zich nog teveel meeslepen in wat mensen van haar verwachtten, nu is ze zichzelf tegengekomen
Nou, dat zat iets genuanceerder. Zij was eerder diegene die de broek aanhad... :)

[ Bericht 7% gewijzigd door veldsla2000 op 28-08-2012 10:53:09 ]
DjinNdinsdag 28 augustus 2012 @ 11:24
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:24 schreef L3viathan het volgende:
Och ze is "hoogsensitief".. labiel dus
Die vrouw weet niet eens wat hoogsensitiviteit is :') _O- Ze is alles behalve hoogsensitief :') Ze zou zich moeten schamen, labiele soepkip dat ze is :')
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 11:28
*knip*

Hij drukt er nu m'n post doorheen die vanochtend mobiel niet lukte, dubbel is dus niet nodig :+
Luttedinsdag 28 augustus 2012 @ 11:35
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 07:17 schreef Cee het volgende:

[..]

En ze hebben sinds juli iets? Juli 2012? Als in, vorige maand? Run, Pyke, run! :D
Ik ga tot m'n honderdste ieder jaar vieren dat ik geen jaar met met Sonja ben, gewoon omdat het kan! #yolo
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 13:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 11:35 schreef Lutte het volgende:
Ik ga tot m'n honderdste ieder jaar vieren dat ik geen jaar met met Sonja ben, gewoon omdat het kan! #yolo
Feitelijk is dat wat Pyke ook doet. 'Hoera, weer een jaar overleefd zonder er aan vast te zitten!' _O-
Lavenderrdinsdag 28 augustus 2012 @ 13:55
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:32 schreef Copycat het volgende:
Oh God, twee hoogsensitieve badmutsen bij elkaar.
Fijn dat dit het laatste is wat ze erover zegt. Wat een non-mensen.
Wedden van niet?
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 14:20
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 09:48 schreef veldsla2000 het volgende:
Maar goed, ze is gelukkig, het gaat harstikke goed en hij 'ziet' haar (al denk ik dat je moeilijk om haar heen kan kijken) en bovenalles: 'en nu praat ik er nooit meer over'.

Ik geef haar een paar maanden voordat ze weer met non-nieuws de krant opzoekt...zullen we een poultje starten? Ik zet in op 'twee maanden' voordat het weer zover is.
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 13:55 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Wedden van niet?
Je doet mee met de poule, ja? :P
Lavenderrdinsdag 28 augustus 2012 @ 14:27
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:20 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

[..]

Je doet mee met de poule, ja? :P
Ik ben niet hoog-sensitief maar dit voel ik op mijn klompen aan :Y
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 14:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:27 schreef Lavenderr het volgende:

[..]

Ik ben niet hoog-sensitief maar dit voel ik op mijn klompen aan :Y
_O-

Op welk tijdsvlak zet je in? :P
Lavenderrdinsdag 28 augustus 2012 @ 14:34
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:33 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

_O-

Op welk tijdsvlak zet je in? :P
3 weken?
Maar kan ook morgen zijn.
Lief17dinsdag 28 augustus 2012 @ 14:35
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:33 schreef veldsla2000 het volgende:

[..]

_O-

Op welk tijdsvlak zet je in? :P
een maand, maximaal
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 14:36
Hoogsensitief is gewoon een minder lullige uitdrukking dan "gevoelig type", maar het zijn altijd dezelfde jankfiguren die claimen hoogsensitief te zijn.

Het verklaart wel waarom ze zo enorm veel pijn had van haar ME.... dat valt vast niet mee met een pijngrens die lager is dan een drempel.
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 14:42
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:34 schreef Lavenderr het volgende:

3 weken?
Maar kan ook morgen zijn.
_O- blijft altijd een verassing.

Deelnermers Poule*
• Cherrylips------7dgn
• Lavenderr-------0 - 3 wkn
• Lief17--------------4 wkn
• Veldsla2000------12 wkn

*) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P
CherryLipsdinsdag 28 augustus 2012 @ 14:45
Maar ze staat toch elke week in dat blad? Wanneer komt de nieuwe, dan zet ik in op die dag.
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 14:47
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 14:45 schreef CherryLips het volgende:
Maar ze staat toch elke week in dat blad? Wanneer komt de nieuwe, dan zet ik in op die dag.

Deelnermers Poule*
• Cherrylips--------7dgn
• Lavenderr---------0 - 3 wkn
• Lief17--------------4 wkn
• Veldsla2000----12 wkn

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P
#ANONIEMdinsdag 28 augustus 2012 @ 14:57
Ik gok op anderhalve maand, los van haar wekelijkse publicatie in Vriendin.

[ Bericht 47% gewijzigd door #ANONIEM op 28-08-2012 14:57:47 ]
L3viathandinsdag 28 augustus 2012 @ 15:03
Ik speel voor antwoord A: 48 uur.
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 15:08
Deelnermers Poule*
• L3viathan---------48uur
• Cherrylips--------7dgn
• Lavenderr---------0 - 3 wkn
• Lief17--------------4 wkn
• Female81--------6wkn
• Veldsla2000----12 wkn

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P

Iemand suggesties voor een prijs voor de winnaar? ;)
Lief17dinsdag 28 augustus 2012 @ 15:39
de single van pyke... :P
L3viathandinsdag 28 augustus 2012 @ 15:43
Misschien een domme vraag hoor, maar hoe spreek ik die naam eigenlijk uit? :P
Op zijn engels?
Lavenderrdinsdag 28 augustus 2012 @ 15:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 15:43 schreef L3viathan het volgende:
Misschien een domme vraag hoor, maar hoe spreek ik die naam eigenlijk uit? :P
Op zijn engels?
Ik denk op zijn Fries: Peike
Maar Sonja zegt misschien wel Paikie. je weet het niet he :P
Cynix ®dinsdag 28 augustus 2012 @ 17:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 07:43 schreef female81 het volgende:

[..]

Ze doet een keer iets verstandigs???
Maar dat kan volgende week weer anders zijn. :)
Cynix ®dinsdag 28 augustus 2012 @ 17:06
Ik zet trouwens in op 5 weken. :Y
Luttedinsdag 28 augustus 2012 @ 17:14
Telt haar column mee? Dan zet ik in op de dag dat de Vriendin weer in de schappen ligt :P
DarkElfdinsdag 28 augustus 2012 @ 17:23
@PykeMusiQ The best thing in life is finding someone who knows all your flaws, mistakes and weaknesses and still thinks you're amazing! <3

Hoe lang waren ze ook al weer samen? 14 jaar?

Oh nee, 6 weken toch?
Rens_Wildersdinsdag 28 augustus 2012 @ 17:49
"We zijn beiden hoogsensitief" :r
TheVulturedinsdag 28 augustus 2012 @ 17:53
Ik las in dat interview ook iets dat dat ze dat ME verhaal nu inderdaad afdoet
als iets psychisch... ze was dus gewoon een lui varken :D
SEMTEXdinsdag 28 augustus 2012 @ 18:26
lekker dan, want ze had toch al meegedaan aan allerlei charity events, samen met Pyke, voor ME? Dat is dus gewoon een quatschverhaal..
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 19:32
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 17:53 schreef TheVulture het volgende:
Ik las in dat interview ook iets dat dat ze dat ME verhaal nu inderdaad afdoet
als iets psychisch... ze was dus gewoon een lui varken :D
Volgens mij waren dat de woorden van de interviewer, in het interview wat hierboven staat (post # 208) lees ik het iig als woorden van de interviewer.
Poekedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:34
Sorry, vergeten te posten:

B514C8E1-AEA4-45CF-B703-F1945C2E1497-5963-0000053DF53CF963.jpg
Poekedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:34
Owja, samenvatting vergeten: :r :')
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 19:36
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:34 schreef Poeke het volgende:
Owja, samenvatting vergeten: :r :')
Thnx :* dan hoef ik het niet te lezen :D
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 19:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:34 schreef Poeke het volgende:
Sorry, vergeten te posten:

[ afbeelding ]
Ah Pyke heeft adhd, het verhaal wordt steeds mooier :D
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 19:38
En nog mooier, Sonja twijfelt over adhd, maar haar eigen moeheid is wel serieus? Wtf _O-
Luttedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:38
Dus ze hebben alledrie ADHD en HSP en Sonja ook nog ME?

M'n hypochonderalarm gaat af :@
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 19:39
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:37 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ah Pyke heeft adhd, het verhaal wordt steeds mooier :D
Dat compenseert haar ME natuurlijk :')
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 19:39
Ik snap niet waarom ze dit allemaal deelt in een blaadje, is er dan niks privé meer? :')

En ja ze schrijft columns, en om dat te blijven doen moeten er verhalen komen, maar tjee...
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 19:39
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:39 schreef Leandra het volgende:

[..]

Dat compenseert haar ME natuurlijk :')
Zielsverwanten met mankementen *;
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 19:40
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:38 schreef Lutte het volgende:
Dus ze hebben alledrie ADHD en HSP en Sonja ook nog ME?

M'n hypochonderalarm gaat af :@
Dat laatste is waarschijnlijk wel een correcte diagnose...
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 19:40
quote:
"ondanks dat mijn lichaam mij af en toe in de steek laat"
Slachtofferrol much?
Felixadinsdag 28 augustus 2012 @ 19:41
HSP ME ADHD.
Nog een paar kwaaltjes en ze hebben het alfabet vol. :')
Poekedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:42
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:38 schreef Lutte het volgende:
Dus ze hebben alledrie ADHD en HSP en Sonja ook nog ME?

M'n hypochonderMünchhausenalarm gaat af :@
Fixed!
CherryLipsdinsdag 28 augustus 2012 @ 19:49
Wat zijn ze allemaal bijzonder en speciaal ;(
TheVulturedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:52
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:38 schreef Lutte het volgende:
Dus ze hebben alledrie ADHD en HSP en Sonja ook nog ME?

M'n hypochonderalarm gaat af :@
Bij mij ook :D

Als er volgende week een artikel ergens in een blaadje staat over een vrouw wiens schaamlippen groen gekleurd zijn door een allergische reactie op het eten van komkommer heeft Sonja dat over een maand ook :Y
Leandradinsdag 28 augustus 2012 @ 19:52
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 19:49 schreef CherryLips het volgende:
Wat zijn ze allemaal bijzonder en speciaal ;(
Dan zal ze ook wel ZBSP hebben....
Zeer Bijzondere Speciale Persoonlijkheid
Zwaar Boel Shit Persoontje
TheVulturedinsdag 28 augustus 2012 @ 19:59
Ik doe mee aan de pool... ik zeg 3 maanden en dan is er weer een nieuwe :Y
Luttedinsdag 28 augustus 2012 @ 20:03
Wat ik nog het meeste irritant vind is dat gezeik dat hij haar van voor tot achter kent en haar nooit zal verlaten (vanwege haar ziekt).

Dat kun je sowieso nooit zeggen, dat zou Sonja maar al te goed moeten weten. En al kent hij haar na zes weken door en door ( :') , doe mij zo'n dude :P ) - het is maar zes weken. Dat breekt je pas op na langere tijd.

En nou begin ik te twijfelen of ik dit niet al eerder heb gepost :') Nja, bij voorbaat m'n excuses dan :P
veldsla2000dinsdag 28 augustus 2012 @ 20:38
Poule wordt overmorgen aangevuld. Even geen pc bij de hand. Kom maar door met inzetten en suggesties voor prijs zijn meer dan welkom. Door mij persoonlijk gesponsord ;-)
DarkElfdinsdag 28 augustus 2012 @ 20:44
Oh ze heeft alweer een nieuw aandachtspunt gevonden: adhd!
Vividinsdag 28 augustus 2012 @ 20:49
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 17:49 schreef Rens_Wilders het volgende:
"We zijn beiden hoogsensitief" :r
Ja, en daar kwam ze achter toen ze als tweejarige peuter in haar buggy zat en moest huilen om twee schreeuwende ruziënde kerels :').
Vividinsdag 28 augustus 2012 @ 20:51
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 15:08 schreef veldsla2000 het volgende:
Deelnermers Poule*
• L3viathan---------48uur
• Cherrylips--------7dgn
• Lavenderr---------0 - 3 wkn
• Lief17--------------4 wkn
• Female81--------6wkn
• Veldsla2000----12 wkn

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P

Iemand suggesties voor een prijs voor de winnaar? ;)
Een standbeeld van Sonja uitgehouwen uit 3 mud reuzel?
Poekedinsdag 28 augustus 2012 @ 20:54
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 15:08 schreef veldsla2000 het volgende:
Deelnermers Poule*
• L3viathan---------48uur
• Cherrylips--------7dgn
• Lavenderr---------0 - 3 wkn
• Lief17--------------4 wkn
• Female81--------6wkn
• Veldsla2000----12 wkn

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P

Iemand suggesties voor een prijs voor de winnaar? ;)
Poeke - 7,5 weken
vencodarkdinsdag 28 augustus 2012 @ 21:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 20:49 schreef Vivi het volgende:

[..]

Ja, en daar kwam ze achter toen ze als tweejarige peuter in haar buggy zat en moest huilen om twee schreeuwende ruziënde kerels :').
Serieus? ;( Ik hoor het haar bijna zeggen, bedoel ik. :P
Vividinsdag 28 augustus 2012 @ 22:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 21:51 schreef vencodark het volgende:

[..]

Serieus? ;( Ik hoor het haar bijna zeggen, bedoel ik. :P
Ja, dat las ik vandaag bij de kapper. Srsly. :')
De_Taartjesfeedinsdag 28 augustus 2012 @ 22:51
Tis tijd dvoor een realitycheck ofzo :X
Cynix ®dinsdag 28 augustus 2012 @ 23:00
Yo, veldsla, doe eens de poule bijwerken? :)
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 23:06
quote:
10s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 15:08 schreef veldsla2000 het volgende:


* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten:P

Die poule, is dat puur voor interviews/columns? Of telt haar FB ook mee? :P
Poekedinsdag 28 augustus 2012 @ 23:08
quote:
0s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 23:06 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Die poule, is dat puur voor interviews/columns? Of telt haar FB ook mee? :P
In dat geval: 3 min
Pisces29dinsdag 28 augustus 2012 @ 23:12
Ik doe ook wel mee in de poule, als het kan;

Pisces29 - 3 weken


Of 3 weken + 1 dag (als de 3 weken bij een andere user al telt ;))
Ceewoensdag 29 augustus 2012 @ 00:02
Ik denk dus serieus 2,5 jaar, omdat alles mogelijk is en niets te gek bij dit gezegend meisje. *O* Hou vol Sykja! *O*
DjinNwoensdag 29 augustus 2012 @ 00:05
Ik wil ook graag meedoen in de poule :D Ik ga voor 2 weken :Y
Pisces29woensdag 29 augustus 2012 @ 00:07
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 00:02 schreef Cee het volgende:
Ik denk dus serieus 2,5 jaar, omdat alles mogelijk is en niets te gek bij dit gezegend meisje. *O* Hou vol Sykja! *O*
Oh jaaaaa, dit slanke meisje _O_
Ceewoensdag 29 augustus 2012 @ 00:10
Oh shit ik lees net even goed terug en zie nu dat de poule niet gaat over hoe lang je denkt dat de relatie stand houdt. :@ Sorry, heb een beetje te veel geborreld.

Ehm.
6 uur.
DjinNwoensdag 29 augustus 2012 @ 00:17
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 00:10 schreef Cee het volgende:
Oh shit ik lees net even goed terug en zie nu dat de poule niet gaat over hoe lang je denkt dat de relatie stand houdt. :@ Sorry, heb een beetje te veel geborreld.

Ehm.
6 uur.
Slaapkupke! O-)
6 uur klinkt nog best plausible :Y
veldsla2000woensdag 29 augustus 2012 @ 12:01
quote:
99s.gif Op dinsdag 28 augustus 2012 23:00 schreef Cynix ® het volgende:
Yo, veldsla, doe eens de poule bijwerken? :)
Wordt vanavond bijgewerkt :P
Op mobiel niet heel handig bij te werken.
Poekewoensdag 29 augustus 2012 @ 15:58
En in de supermarkt lag de nieuwe Vriendin dus heb stiekem een fotootje gemaakt toen ze niet keken :@

D456F55E-FC4D-4706-A72E-5D0F2F51E041-6896-000005FBF61E715A.jpg
Pisces29woensdag 29 augustus 2012 @ 16:03
Echt hoor, elke keer denk ik 'nee dit kan toch niet waar zijn, deelt ze dit echt met ons???'.

But yes she does _O-
Pisces29woensdag 29 augustus 2012 @ 16:04
En over de weddenschap gesproken, hoe oud was de vorige column? Bij deze lult ze alweer, dus een week? Of een dag? :D
CherryLipswoensdag 29 augustus 2012 @ 16:06
Jezus wat kan een mens veel onzin kramen. Wat heeft ze niet. het ene is niet indrukwekkend meer en begint te vervelen, dus we verzinnen weer iets anders om aandacht mee te vragen.
Felixawoensdag 29 augustus 2012 @ 16:10
Kolere, nu weer een in- en doorslaapstoornis...
Zeg dan gewoon dat je af en toe moeilijk in slaap kunt komen of 's nachts soms wakker wordt, wie heeft dat niet?
Maar nee hoor, het moet meteen weer een "stoornis" zijn. |:(
L3viathanwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:12
Wat een verschrikkelijke tenenkrommende stukjes zeg.. en maar lekker patsen met alle aandoeningen waar heel haar huishouden mee rond loopt :r
CherryLipswoensdag 29 augustus 2012 @ 16:13
De generatie van pillenslikkers ;(

Ik sliep ook slecht als kind. Op tijd naar bed, goed ritme, goed eten, veel buiten spelen, geen cola. Geen pillen :r
Pisces29woensdag 29 augustus 2012 @ 16:20
Ik hou het op borderline :Y Mevrouw aandachtshoer :+
ejiraMwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:34
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:20 schreef Pisces29 het volgende:
Ik hou het op borderline :Y Mevrouw aandachtshoer :+
Ik geef het eerder genoemde Münchhausen een grote kans :Y En vrees voor Damian Münchhausen by Proxy :X
Olewoensdag 29 augustus 2012 @ 16:35
Ze kijkt teveel op internet Mijn diagnose( :') ) Hypochonder!
Olewoensdag 29 augustus 2012 @ 16:37
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:34 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Ik geef het eerder genoemde Münchhausen een grote kans :Y En vrees voor Damian Münchhausen by Proxy :X
-edit- lezen muts!

Maar inmiddels doet ze dat dus ook :P Arm joch!
Olewoensdag 29 augustus 2012 @ 16:38
Vind je het gek dat dat kind onrustig is, met elke keer een nieuwe 'papa'
DarkElfwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:40
Misschien slaapt t kind slecht omdat hij van hot naar her gesleept wordt en steeds nieuwe mansfiguren in zijn leven heeft?

Echt hoor wat een aandachts- en stoorniszoeker is die Sonja :r
ejiraMwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:41
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:37 schreef Ole het volgende:

[..]

-edit- lezen muts!
Heb jij het nou tegen mij of jezelf? :D
Copycatwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:43
Denkt ze dat een stoornis speciaal maakt of zo?
DarkElfwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:43
En bovendien; krijgt ze betaald voor die dagboekfragmenten in dat blad of is het vrijwilligerswerk?

Wat een kul zeg. Dat is toch geen column?
Olewoensdag 29 augustus 2012 @ 16:45
quote:
99s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:41 schreef ejiraM het volgende:

[..]

Heb jij het nou tegen mij of jezelf? :D
Tegen mezelf. Nou ja, of één van mijn persoonlijkheden 8)7
roos85woensdag 29 augustus 2012 @ 16:46
Vreselijke column weer :r lijkt wel of madam kickt op etiketten/stoornissen.
veldsla2000woensdag 29 augustus 2012 @ 16:47
*POULE BIJGEWERKT EN AANGEPAST*

Deelnermers Poule*
• L3viathan---------48uur
• Cherrylips--------7 dagen
• Lavenderr---------0 - 3 weken
• DjinN--------------2 weken
• Pisces29----------3 weken
• Lief17--------------4 weken
• Cynix---------------5 weken
• Female81----------6 weken
• Poeke--------------7 weken
• Veldsla2000------12 weken
• TheVulture------3 maanden
• Cee--------------2,5 jaar

* ) duur dat schizo Sonja het voldhoud niet over zichzelf te praten danwel zichzelf te diagnostiseren met een stoornis, ziekte, aandoening:P
Pisces29woensdag 29 augustus 2012 @ 16:49
quote:
1s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:46 schreef roos85 het volgende:
Vreselijke column weer :r lijkt wel of madam kickt op etiketten/stoornissen.
Ik snap niet dat ze haar kind zo te kakken zet met die columns :') Leuk voor over een jaar of 3 als hij het zelf terug kan lezen 8)7
ejiraMwoensdag 29 augustus 2012 @ 16:49
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:45 schreef Ole het volgende:

[..]

Tegen mezelf. Nou ja, of één van mijn persoonlijkheden 8)7
Dan is het goed :P

@Veldsla; ik ga voor 6 dagen, dan komt de nieuwe column en heeft ze vast weer een nieuwe diagnose bedacht :D
roos85woensdag 29 augustus 2012 @ 16:49
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:04 schreef Pisces29 het volgende:
En over de weddenschap gesproken, hoe oud was de vorige column? Bij deze lult ze alweer, dus een week? Of een dag? :D
Die column is wekelijks, telt mi niet mee.
roos85woensdag 29 augustus 2012 @ 16:51
quote:
0s.gif Op woensdag 29 augustus 2012 16:49 schreef Pisces29 het volgende:

[..]

Ik snap niet dat ze haar kind zo te kakken zet met die columns :') Leuk voor over een jaar of 3 als hij het zelf terug kan lezen 8)7
Dat, en zijn vrienden/vriendinnen en diens ouders..