Hij is weer aardig gelukt en smaakte heerlijk:quote:Op zaterdag 4 augustus 2012 20:25 schreef MaximusTG het volgende:
Heel goed! Dat werkt toch het beste voor de smaak! Beter dan knoflookpoeder of Italiaanse kruiden iig!
Desempizza is helemaal lekker!
We zien de foto's wel weer verschijnen .
Dat is altijd zwaar kut, dat ie op dat ding blijft plakkenquote:Op zondag 5 augustus 2012 11:47 schreef Erasmo het volgende:
Het eerste baksel bleef op de schuiver hangen en werd een kliederboel. Spul van de schuiver geschraapt, wat meel er aan toegevoegd en maar een nieuw deegje van gekneed
[ afbeelding ]
Met een ovenhandschoen de binnenkant kunnen losklikken, dat ging gelukkig.quote:Op zondag 5 augustus 2012 19:42 schreef MissHobje het volgende:
enne nu de pizza ham vraag, hoe heb je die deur opengekregen? ging het makkelijk of onbegonnen werk en pizza zwart !
Het is de behuizing inc. glas.quote:Op zondag 5 augustus 2012 20:09 schreef MaximusTG het volgende:
Wow. Hij kent zn eigen krachten nie!. Maar de deur zit er nog steeds in toch? Is alleen de behuizing van de deur die eraf is?
@golfer; Ziet er lekker uit ja!
Oh dat kan best, maar in die deur zit ook nog glas dus ik dacht dat het een spatscherm was.quote:Op maandag 6 augustus 2012 08:00 schreef MaximusTG het volgende:
Hmm, lekker dan. Maar dat is geen spatrooster hoor, trouwens. Dat metalen rooster met die gaatjes zit er om de kooi van Faraday dicht te maken, zodat je er wel in kan kijken, maar dat microgolven van de magnetron er niet uitkunnen. Anders kook je je zelf gaar als je er in de buurt gaat staan.
Ijskast beter dan knoflookpoeder? ijskast is voor de textuur, niet voor de smaakquote:Op zaterdag 4 augustus 2012 20:25 schreef MaximusTG het volgende:
Heel goed! Dat werkt toch het beste voor de smaak! Beter dan knoflookpoeder of Italiaanse kruiden iig!
Desempizza is helemaal lekker!
We zien de foto's wel weer verschijnen .
quote:Op maandag 6 augustus 2012 23:50 schreef Sorella het volgende:
Bij domino,s pizza,s hebben ze van die pizzadingen met gaten erin. Ze trekken het deeg uit tot een ronde plak en dan leggen ze ze op die dingen en dan beleggen ze ze en dan gaan ze de oven in.
Ik ben die dingen 1 keer tegengekomen op internet maar vergeten in mijn bladwijzers te stoppen en nu kan ik die site niet meer vinden
Iemand die weet waar ik op moet zoeken in google ?
Die hebben ze bij de action, die heb ik gebruikt voor deze:quote:Op dinsdag 7 augustus 2012 05:10 schreef MaximusTG het volgende:
De Engelse term is 'pizza screen'. Wordt idd vaak gebruikt voor Amerikaanse stijl pizza's.
[ afbeelding ]
Zo een bedoel je toch?
Edit: http://www.vanhattemhoreca.nl/contents/nl/d415.html
Ja, absoluut. Meer dan fatsoenlijk zelfs. Er komen wel eens mindere exemplaren voorbij. En dan is deze nog van de BBQ ook. Oftewel moeilijker.quote:Op vrijdag 10 augustus 2012 20:07 schreef Schism6 het volgende:
Eindelijk een fatsoenlijk resultaat.
De steen is zo'n 10 cm hoger in de bbq geplaatst en nu is de warmteverdeling wel goed
[ afbeelding ]
Fuck, mijn oven komt ook niet boven de 250°C. Hetelucht, heb geen thermometer om te zien hoe heet het precies wordt.quote:Op zondag 12 augustus 2012 12:59 schreef franky_sl het volgende:
Ik geef het maar op om een goede bodem uit een goede combimagnetron/oven te krijgen. Op de hoogste stand/hetelucht(250C, wat in werkelijkheid ongeveer 225-230 is) krijg ik de onderkant niet mooi bruin. Blijft maar bleek. Zelfs met een pizzasteen. Op mijn bakplaat werd het nog bruiner.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |