Dat is inderdaad wel een extreme. Wel goed dat je hem niet gelijk na 1 slok hebt weggegooid. Bier moet je goed proberenquote:Op zondag 22 juli 2012 15:59 schreef Jovatov het volgende:
Oei ik had als bedankje een Oude Geuze van Boon gekregen. Kende het totaal niet en heb het op deze zondagmiddag samen met een vriend (die het ook niet kende) geprobeerd.
Dat viel tegen, houd normaal wel van een speciaalbiertje maar dit is dus heel zuur. Na een tijdje wennen proef je bij de slok wel het bier en dat kan ik dan wel waarderen, maar de zuurheid overheerst toch in de geur en nasmaak. Restje laten staan en net door de gootsteen gespoeld. Niet mijn ding.
En terecht denk ik.quote:Op maandag 23 juli 2012 10:27 schreef FrankRicard het volgende:
[..]
In het speciaalbiercafe waar ik vaak kom, wordt als je die bestelt ook altijd gevraagd of je dat echt zeker weet.
Ja, als je het zure niet erg vindt kan ik me ergens wel indenken dat je het lekker zou kunnen vinden. Maar, voor mij is het nu niet.quote:Op maandag 23 juli 2012 11:07 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Dat is inderdaad wel een extreme. Wel goed dat je hem niet gelijk na 1 slok hebt weggegooid. Bier moet je goed proberen
Het is ook wel een beetje een acquired taste.
Pliny. Geen ideequote:Op woensdag 25 juli 2012 09:57 schreef Saind het volgende:
Iemand enig idee waar je dat Plimy (of pliny, vergeten) the younger bier kunt halen?
Tja, dat vind ik nu ook van Amstel of Heineken, Grolsch.quote:Op woensdag 25 juli 2012 09:54 schreef Joene het volgende:
niet te hachelen chinees bier , net als die smerige zoete chinese rode wijn.
Voor de Nederlandse smaak is Heineken ook niet echt zoet heb ik het idee.quote:Op woensdag 25 juli 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, dat vind ik nu ook van Amstel of Heineken, Grolsch.
Veel te zoet, maar dat is in NL vloeken in de kerk geloof ik
Dat is niet zo raar.quote:
quote:Availability
Pub draft only, VERY limited distribution locally and to distributors on draft only, seasonal- released at our pub the first Friday of February and is available for just 2 weeks, available at select accounts during February
Heineken vind ik ok.quote:Op woensdag 25 juli 2012 09:59 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Tja, dat vind ik nu ook van Amstel of Heineken, Grolsch.
Veel te zoet, maar dat is in NL vloeken in de kerk geloof ik
Warsteiner is een Duits Heineken, maar als jij dat lekker vind, prima.quote:Op woensdag 25 juli 2012 10:08 schreef Joene het volgende:
[..]
Heineken vind ik ok.
Grolsch levert hoofdpijn op.
en de duitse pilsener's zijn erg lekker Bitburger of Warsteiner
Krombacher, Konigspilsner, Paulaner, lekker man. Warsteiner, niet zo.quote:Op woensdag 25 juli 2012 10:15 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
Warsteiner is een Duits Heineken, maar als jij dat lekker vind, prima.
Hier kan ik me beter in vinden.quote:Op woensdag 25 juli 2012 10:17 schreef Saind het volgende:
[..]
Krombacher, Konigspilsner, Paulaner, lekker man. Warsteiner, niet zo.
En Jever!
Dikke knaken waarschijnlijk, hele dikke knaken.quote:Op woensdag 25 juli 2012 09:57 schreef Saind het volgende:
Iemand enig idee waar je dat Plimy (of pliny, vergeten) the younger bier kunt halen?
TIPA, zelfsquote:Op woensdag 25 juli 2012 11:07 schreef muzas het volgende:
[..]
Dikke knaken waarschijnlijk, hele dikke knaken.
Pliny the elder kun je nog wel vinden... Maar ook die is (zelfs in amerika) heel lastig te vinden. The younger kom je echt zelden tegen.
Vandaar dat ie waarschijnlijk ook op 1 staat. Goed bier met een enorme hype en moeilijke verkrijgbaarheid. Soort westvleteren, maar dan IPA.
Was het niet "gewoon" de Jacobus van Jopen?quote:Op woensdag 25 juli 2012 11:12 schreef muzas het volgende:
In de jopenkerk hebben ze nu een aantal andere nederlandse bieren op fles. Waaronder dus ook een triple rye pale ale. Ben het merk ff vergeten maar mijn god wat lekker. Zeker als het warm is.
Hoewel de meeste mensen dan witbiertjes drinken, maar ik begin daar een beetje een afkeer tegen te krijgen. Zelfs de Erdingers en de Weihenstephaners bekoren me niet meer.
Een van mijn favorieten, maar nee. 100%. Nog met de barman over gebabbeld. Ik bestelde een Jacobus, en hij kwam daar mee aan.quote:Op woensdag 25 juli 2012 11:18 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Was het niet "gewoon" de Jacobus van Jopen?
quote:This is Never Mind the Anabolics. A 6.5% IndiaPale Ale infused with creatine, guarana, ginseng, gingo, steroids, maca powder, matchatea and kola nut.
Lolquote:This is Never Mind the Anabolics. A 6.5% IndiaPale Ale infused with creatine, guarana, ginseng, gingo, steroids, maca powder, matchatea and kola nut.
Heb 't eens opgezocht, kleine correctie; het was een dubbel ipv een triple. Ik had al wat opquote:Op woensdag 25 juli 2012 11:18 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Was het niet "gewoon" de Jacobus van Jopen?
En die was dus bijzonder lekker. Hoewel ik 'm ook een keer in een iets minder beschonken toestand moet proeven.quote:Jopen Beer
July 16
Als het goed is komt vanavond het eerste doosje Limited Edition Damiate DRIPA vanavond naar de Jopenkerk Er zijn iets meer dan 2100 flessen van gevuld, dus sla je slag als je er een ziet!
PS DRIPA is Double Rye IPA.
PS2 Als je niet van Hop bitter houdt, zou ik het niet doen ;-)
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |