abonnement Unibet Coolblue
  maandag 9 april 2012 @ 00:32:53 #226
357776 ArtistA
Wandelen door het park
pi_110083601
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2012 22:35 schreef Dr.Mikey het volgende:
[ afbeelding ]

Nowhere boy
Geweldige film over een jonge man., (Lennon) die opgroeit bij zijn tante en later in contact komt met zijn biologische moeder., dit zorgt voor veel spanning bij de jonge John.., die als uitlaat klep een rock & roll band wil beginnen met oa zijn nieuwe beste vriend Paul ( mccartney natuurlijk, voor wie hij sympathie heeft omdat ook hij zonder ouders is opgegroeid ) en iedereen weet natuurlijk wat daar uitkomt.,

verder geweldig acteer werk van Aaron Johnson die net als in Kickass weer laat zien een geweldig acteer talent te zijn., En ik weet dit wordt vaak geroepen over jonge acteurs maar Aaron is er een., Zo als hij de jonge John neerzet., je gaat bijna geloven dat het hem echt is op het punt waar het bijna eng is.,

ook de regie is heerlijk gedaan., het verhaal komt langzaam op gang.., maar wel zo uitgewerkt dat het nooit verveeld., neem daarbij prachtige beelden van het Liverpool uit die tijd en je kan echt spreken van een heerlijke ontroerende soms spannende wegkijk film met natuurlijk ook een heerlijke soundtrack., Ben zelf te jong om een echte beatles fan te zijn,.(ken de meeste echt hits natuurlijk wel) voor de echte fan zou het een geweldige film zijn maar ook als je geen beatles fan bent deze film is heerlijk om te kijken,

cijfer 9

en mensen ga deze film zien.,
Deze ook maar ff binnenhalen dan ^O^
pi_110086548
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2012 21:21 schreef kevin_ het volgende:
God Bless America

[ afbeelding ]

Wat een heerlijke donkere comedy :D _O_.

Cijfer: 8
Ook gezien. Bazenfilm!



Tevens Hodejegerne (Headhunters) gezien. Echt een oldskool brute en hele vette thriller. De film loopt ook heerlijk uit de hand. 8/10

[ Bericht 4% gewijzigd door ChickenMan op 09-04-2012 05:35:07 ]
pi_110086823
Eens kijken. Afgelopen weekend voor mijn doen erg veel films gezien (3 maarliefst).

Winter's Bone



Naar aanleiding van het, naar mijn mening, sterke optreden van Jennifer Lawrence in The Hunger Games, besloot ik meer films van haar te bekijken. Winter's Bone is de film waarmee ze hard in de prijzen is gevallen, met onder andere een Oscar nominatie.

Winter's Bone is een psychologische thriller waarbij je Ree (gespeeld door Jennifer Lawrence) volgt. Ree is een 17 jarig meisje/vrouw die snel volwassen heeft moeten worden sinds het verdwijnen van haar vader. Ze heeft een broertje van 12, een zusje van 6 en haar moeder die in shock is waar ze voor moet zorgen. Wanneer ze te horen krijgt dat ze hun huis uitgestuurd worden wanneer haar vader niet terugkeert, besluit ze op onderzoek uit te gaan om haar vader te vinden.

Ik vond het zelf een erg sterke film, maar ik kwam er niet in een keer doorheen. Heb het een paar keer op pauze moeten zetten om even iets anders te doen, misschien omdat de film vrij traag verloopt of omdat het gewoon een best 'zware' film is om doorheen te komen. Het is echter wel een enorm goede film, aanrader als je van het genre houdt.

IMDB: 7.3/10 Ik 8/10

Gisteravond heb ik met de familie Forrest Gump gekeken, een klassieker die ik nog niet had gezien (shame on me).



Niet voor niets heeft deze film 6 Oscars in de wacht gesleept, ongelofelijk goede film. Ge-wel-dig acteerwerk van Tom Hanks in deze film en een net zo fantastisch en fascinerend verhaal.

Voor wie de film nog niet gezien heeft. Forrest Gump is een film waarbij je een redelijk onintelligente man, Forrest Gump, volgt die zijn levensverhaal verteld. Naast het feit dat Forrest een hart van goud heeft, heeft hij verder niet echt een speciale eigenschap (behalve misschien zijn hardloopcapaciteit). Maar toch is Forrest op veel historisch belangrijke punten van de Amerikaanse geschiedenis aanwezig. De film speelt zich af rond de tijd van de Vietnamoorlog en de opkomst van de hippies.

Als je deze film nog niet gezien hebt, een absolute aanrader. Film zit vol met erg droge humor, maar heeft ook zeker momenten waarbij je toch even moet slikken. Erg mooie film die je zeker bij zal blijven. Ik blijf het zeggen over films die ik in dit topic bespreek, maar het is een van de beste films die ik heb gezien (maar ja, wat wil je als je de IMDB top 100 afgaat :D )

IMDB: 8.7/10 Ik 9.5/10

De laatste film is X-men: First Class



Een wat meer typische actiefilm. Ik had nog nooit een van de X-men films gezien, dus het was volledig nieuw voor me wat ik zou gaan zien. De introducties van de verschillende karakters was erg goed uitgewerkt en de manier waarop de film inspeelde op de koude oorlog en de Cubacrisis was erg goed gedaan om de film een wat meer "realistisch" tintje te geven.

Erg leuke film om gewoon 2 uurtjes prima vermaak te bieden. Geen ingewikkeld verhaal, gewoon een leuke actiefilm die lekker wegkijkt. Als de rest van de X-men films van hetzelfde niveau zijn zal ik ze zeker gaan kijken.

IMDB: 7.9/10 Ik: 8.5/10

Ga zo maar eens beginnen aan de eerste aflevering van seizoen 2 van Sherlock, misschien geen film, maar een serie met afleveringen van anderhalf uur komt wat mij betreft dicht genoeg in de buurt.
pi_110089401
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 maart 2012 09:04 schreef pugehenis het volgende:
The Hunger Games (2012)
Set in a future where the Capitol selects a boy and girl from the twelve districts to fight to the death on live television, Katniss Everdeen volunteers to take her younger sister's place for the latest match.


Naar deze film gegaan zonder ook maar een clue te hebben waar hij over zou moeten gaan, niet eens dat stukje hierboven gelezen. Hij is me echter zeer goed bevallen. De dystopische sfeer wordt echt ontzettend vet in beeld gebracht en de effecten en acteurs zijn goed. Het schuddende camerawerk is een leuke toevoeging maar het kan soms iets overdreven worden en het verhaal hebben we al eerder gezien. Ook zijn sommige momenten te voorspelbaar. Op deze kleine dingen na is het echter een zeer goede film en ik raad hem zeker aan.

De film zelf zou ik beschrijven als een combinatie van the running man (1987), half life 2 (videogame 2004), en little house on the prairie (tv-serie 1974). :P
[ afbeelding ]

8.5/10 (imdb 8,2/10)
Ook gezien, een 8.5 kan ik me erg in vinden, wel erg sterk geinspireerd op running man, waar het in running man meer de nadruk op de humor ligt, ligt het hier in de zeer gave kostuums in een steampunk achtige setting.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 9 april 2012 @ 11:59:15 #230
319600 Miss-MacPhisto
This is not an exit
pi_110090253
Gisteren naar Intouchables geweest en ik sluit me volledig aan bij de eerdere reviews hier. Zo mooi, zo echt....echt een heel mooi verhaal en hele echte rollen. Een dikke 9.

Daarna naar Haywire geweest. Wat kan er mis zijn met de nieuwe Soderbergh en met zo'n sterrencast? Nou, heel veel, wat viel deze tegen zeg! Het lijkt meer of je naar een promotiefilmpje van martial arts zit te kijken ..... zelfs de zwaargewicht acteurs kunnen er niets aan redden. Die hoofdrolspeelster kan ook echt niet acteren en de actiescenes komen allemaal erg geforceerd over. Een 3 voor de moeite.
Smell the flowers while you can....
pi_110091128
Intouchables. Geweldig! Erg veel gelachen, soms wat ontroerende momenten, maar de humor was veel duidelijker aanwezig. Ben een beetje verliefd op Driss nu O+ ;)
pi_110093968
Mission Impossible 4
Gewoon zoals MI zou moeten zijn. Mooie locaties, veel high tech spul en een onmogelijke missie die uiteraard
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Prima om deze druilerige dag door te komen
mumbo jumbo who are you? AAAHHHH!!!
pi_110094294
Batman (1989)
Na de recente films Batman Begins en The Dark Knight meerdere malen te hebben gezien, besloten om de wat oudere Batman films te gaan kijken. Te beginnen met Batman.

Aardige film die het vooral moet hebben van de sfeer die hangt Gotham en het spel van Nicholson als the Joker. Vond de film er wel vrij gedateerd uit zien en had nergens een gevoel van echte spanning. Ook vind ik Keaton niet erg overtuigen in de rol van Batman, zijn personage blijft ook vrij vlak.

Om de vergelijking met de Nolan films toch even te maken. Die vind ik echt veel beter. Realitischer, meer spanning en betere actiescènes. Ookal vond ik de rol van Nicholson als Joker erg goed, hij haalt het imo niet bij de geweldige rol van Ledger. Alleen de sfeer van Gotham komt hier wat meer tot zijn recht.

Al met al een aardige film, die voor mij blijft steken op een 6,5
  maandag 9 april 2012 @ 14:15:37 #234
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_110094405
Van Tim Burton he, die heeft ook een iets andere manier van film maken.

De eerste 2 zijn imo zeer goed te pruimen, ook al is het verhaal wat dunner.

Catwoman O+
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
  Moderator maandag 9 april 2012 @ 15:03:15 #235
9859 crew  Karina
Woman
pi_110096084
Pulp Fiction
Aktie

Voor de derde of vierde keer gekeken en hij blijft gewoon goed. Lekker veel aktie. Ik kan me herinneren dat toen ik deze film voor de eerste keer zag, ik er niet zoveel van begreep door de verschillende verhaallijnen en flashbacks.

Zelfs deze keer had ik nog een momentje dat ik dacht: oh ja, verrek.

Aanrader, zelfs als je hem al een keer gezien hebt.


The Hunger Games
Aktie

Een "spel" op leven of dood moet 1 winnaar opleveren.

Het viel me in eerste instantie nogal tegen, ik had een "hardere" film verwacht, maar ik las pas later dat het gebaseerd was op een boek voor jongeren, vandaar dat het iets minder gewelddadig was dan gedacht.

Verder vond ik het verhaal ook wat traag op gang komen.
Op donderdag 15 mei 2014 22:18 schreef sp3c het volgende:
niet zo tof doen
  maandag 9 april 2012 @ 15:31:57 #236
69957 Lonewolf2003
Cool. Cool, cool, cool
pi_110096922
Never Say Never Again (1983, VK, Irvin Kershner)
Deze officieuze Bond film is een remake is van Thunderball. Sean Connerey, die hier terugkeert, is op zijn oude dag nog even cool als 007. Klaus Maria Brandauer is een stuk overtuigender al schurk dan Adolfo Celi in Thunderball. Brandauer weet Largo veel menselijker te maken dan de meeste Bondschurken. Verder heeft het een aantal lekker babes, waaronder Kim Basinger en Barbera Carrera. Edward Fox als een bureaucratische M, die weinig opheeft met de 00s vond ik ook een leuke toevoeging. Er zijn een aantal vermakelijke actiesènes zoals een gevecht in een gezondheidskliniek, een haaienscène en een heerlijk campy spel met echte schokken. Daarnaast heeft het ook een goede dosis humor. Dit allemaal maakt dat ik het beter dan Thunderball en zelfs één van de betere Bondfilms vond.
cijfer: 7.5

Mystic River (2003, VS, Clint Eastwood)
Ijzersterk thriller-drama. Misschien wel Eastwoods beste film. De film is tegelijkertijd een ontroerend drama en een spannende whodunnit. Met goed acteerwerk van Penn, Robbins, Bacon, Fishburne, Linney en Harden.
De film krijgt een extra laag doordat het de arbeiderswijk in Boston waar het zich afspeelt zo'n cruciaal onderdeel ervan maakt.
cijfer: 8.5

En net als iedereen hier Intouchables (2011, Fr, Olivier Nakach & Eric Toledano) gekeken
Heerlijke feelgood movie over een verrassende vriendschap. De film zit vol leuke humor zonder dat het ooit platvloers wordt. François Cluzet en Omar Sy doen het fantastisch als gehandicapte Phillipe en vranke Driss.
En met Audrey Fleurot zou ik ook wel in bad willen ;)
cijfer: 8.5

[ Bericht 3% gewijzigd door Lonewolf2003 op 09-04-2012 15:44:07 ]
  maandag 9 april 2012 @ 15:40:01 #237
15221 Falco
Afleidingsmanoeuvre
pi_110097173
Straw Dogs
Okeeje film van Peckinpah die met Straw Dogs een western in een modernere setting heeft gemaakt. Dustin Hoffman is met zijn vrouw geëmigreerd naar het Engelse platteland en worden daar niet zo jofel ontvangen. Vooral de laatste scenes zijn leuk en spannend om te zien :Y! Cijfer: 7

[b]Broken Blossoms or The Yellow Man and the Girl
D.W. Griffith, één van de eerste filmpioniers uit Hollywood, beging met het kolossale Birth of a Nation een grote fout. Het was namelijk doordrenkt met een racistische toon. De zwarte Amerikaan kwam er niet best van af. Dit probeerde Griffith 'goed' te maken met het eveneens kolossale Intolerance, een vierluik met als centraal thema onverdraagzaamheid. En of dat nog niet allemaal genoeg was, kwam de beste man in 1919 met nog zo'n 'goedmakertje' op de proppen: Broken Blossoms.

Het is een betrekkelijk klein filmpje geworden, die laat zien dat Aziaten ook barmhartigheid kennen. Lilian Gish wordt onderdrukt door haar vader en zoekt onderdak bij een Aziatische handelaar. het verhaal is erg simpel en wellicht dat daarom 90 minuten iets aan de lange kant is voor een film zoals deze. Daarentegen bevat Broken Blossoms genoeg drama en is de slechterik met een weergaloze overacting-toer bezig, dat heus de moeite waard is om te zien! Cijfer: 7.
<a href="https://www.youtube.com/watch?v=yIl_jGh-LWE" target="_blank" rel="nofollow">Afleidingsmanoeuvre</a>
pi_110097811
Man on a Ledge gezien, al vaker langsgekomen hier, was idd een leuke film, net iets boven gemiddeld 7,5.
pi_110098851
God Bless America zojuist gezien.

Amerikaanse comedy over een man die het helemaal heeft gehad met de Amerikaanse maatschappij en besluit door wat geforceerde natuurlijke selectie hier iets aan te doen.

Een redelijk amusante film maar niet meer dan dat.

IMDB: 7.1 Ik: 6.5
pi_110099026
Is God Bless America een beetje vergelijkbaar met Falling Down of is het een ander soort film?
pi_110099441
Kan ik zelf niets over zeggen, omdat het de eerste film van zijn soort is die ik ooit heb gezien.

Als je de trailer kijkt weet je precies waar de film over gaat.
  maandag 9 april 2012 @ 16:47:42 #242
102865 One_conundrum
zeg maar Conundrum
pi_110099546
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2012 15:40 schreef Falco het volgende:
Straw Dogs
Okeeje film van Peckinpah die met Straw Dogs een western in een modernere setting heeft gemaakt. Dustin Hoffman is met zijn vrouw geëmigreerd naar het Engelse platteland en worden daar niet zo jofel ontvangen. Vooral de laatste scenes zijn leuk en spannend om te zien :Y! Cijfer: 7

Zijn vrouw komt toch uit dat dorpje of had er familie ofzo? dat was nog wel een onderdeel van het verhaal dacht ik...
"Vanity, definitely my favorite sin. . . ."
pi_110100661
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2012 16:32 schreef Desunoto het volgende:
Is God Bless America een beetje vergelijkbaar met Falling Down of is het een ander soort film?
Ja wel een beetje.
pi_110100965
Heb laatst Transformers 3 gezien, een mooi spektakelstuk!
  maandag 9 april 2012 @ 18:30:12 #245
286575 Roces18
Chef de party
pi_110103023
quote:
2s.gif Op maandag 9 april 2012 15:40 schreef Falco het volgende:
Straw Dogs
Okeeje film van Peckinpah die met Straw Dogs een western in een modernere setting heeft gemaakt. Dustin Hoffman is met zijn vrouw geëmigreerd naar het Engelse platteland en worden daar niet zo jofel ontvangen. Vooral de laatste scenes zijn leuk en spannend om te zien :Y! Cijfer: 7
Heb je de remake hier van al gezien met James Marsden? Die vond ik persoonlijk net even iets beter.
melksommelier en vertrouwenspersoon fok
pi_110103222
Shutter Island

Superspannende film, boeiend van begin tot eind, maar het einde is wel ontzettend balen helaas. Jammer.

8,5 geef ik.
pi_110103306
Amelie gekeken gisteren. Vond het echt een leuke originele film, veel beter dan ik had verwacht.
http://www.imdb.com/title/tt0211915/
Cijfer imdb: 8.5
Ik kan me wel vinden in dit cijfer.
pi_110103475
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2012 18:35 schreef Selestha het volgende:
Shutter Island

Superspannende film, boeiend van begin tot eind, maar het einde is wel ontzettend balen helaas. Jammer.

8,5 geef ik.
Hoezo vond je het einde balen? Ik vond het echt een geniaal einde. _O_

(wel in spoiler graag)
pi_110104859
quote:
0s.gif Op zondag 8 april 2012 23:43 schreef DeRakker. het volgende:
[ afbeelding ]

Saving private ryan

Prachtige 2e wereldoorlog film.
Ik had deze nog niet gezien en mag deze niet gemist hebben.
Erg mooi gefilmd en er zat genoeg actie in afgewisseld met drama/humor.
Het stikt van de goede acteurs.
Het laat weer eens is zien hoe fucked up de oorlog was in de ogen van soldaten.

[ afbeelding ]

Melancholia

Een aparte vernieuwende rampenfilm met drama.
Dit is geen standaard rampenfilm met actie scenes enz.
Het is erg mooi gefilmd en het einde is echt prachtig.
Een erg aparte film en bouwt zich mooi op, je ziet de personages veranderen.
vrij ernstig dat je nu pas saving private ryan ziet ;)
een van de betere oorlogsfilms die op zelfde hoogte staat als BOB (dat heb je toch wel gezien mag ik hopen ;)
pi_110105938
quote:
0s.gif Op maandag 9 april 2012 18:35 schreef Selestha het volgende:
Shutter Island

Superspannende film, boeiend van begin tot eind, maar het einde is wel ontzettend balen helaas. Jammer.

8,5 geef ik.
Ik vond het juist heel mooi gedaan. :)
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')