Oh heerlijk!quote:Op woensdag 31 augustus 2011 11:25 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Labneh! Of wel: roomkaas van yoghurt.
Heel simpel, emmer griekse yoghurt (+ zout en peper) in een schone theedoek, in een vergiet boven een kom - nachtje laten hangen en dan kun je er balletjes van draaien.
Hier gerold in peterselie, gerookt paprikapoeder en gehakte pistachenootjes.
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!quote:Op donderdag 1 september 2011 11:03 schreef DarkElf het volgende:
[..]
domme vraag misschien maar daar gaat het je om?
want om eerlijk te zijn maak je geen dingen die eruit springen als: hé dat wil ik ook eens maken.. wat ik dus wel bij veel foodgawkerfoto's heb Tis gewoon een broodje kaas, een biefstuk...
Ha, daar had ik ook op geklikt! Ik dacht dat het megaspannend ging zijn met kruiden enzoquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
@ cinnamon, op de macro stand moet je heel dichtbij komen voor een beetje scherpte diepte. Ik zou de hele perzik erop zetten in dit geval, het licht misschien een beetje van de zijkant. Gebruik je een compact of een DSLR? Ik bewerk mijn foto's ook btw...
haha dank voor je pageview danquote:Op donderdag 1 september 2011 12:31 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Ha, daar had ik ook op geklikt! Ik dacht dat het megaspannend ging zijn met kruiden enzo
Ik gebruik deze. Het is gewoon al een tijd geleden dat ik er vaak foto's mee maakte, dus ik moet de mogelijkheden weer even opnieuw verkennen denk ik. Ga nog even oefenenquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
@ cinnamon, op de macro stand moet je heel dichtbij komen voor een beetje scherpte diepte. Ik zou de hele perzik erop zetten in dit geval, het licht misschien een beetje van de zijkant. Gebruik je een compact of een DSLR? Ik bewerk mijn foto's ook btw...
ah op die manier, ja dat is ook een visie. Ik zie t anders; foodgawker gaat om lekker eten, waar dus een leuk recept achter zit, wat leuk en appetijtelijk op de foto staat. Niet dat er iets mis is met een broodje kaas trouwens hoorquote:Op donderdag 1 september 2011 12:28 schreef celc1us het volgende:
[..]
Het gaat ook om fotografie he. Daar doe ik het meer voor, ben geen kok ofzo, ik probeer simpele dingen toch leuk op de foto te zetten en dan vind ik het nog lachen ook als foodgawker het op hun site zet!
Ook al ziet het er simpel uit, mijn stir fry tomato & eggs heeft toch bijna 1200 pageviews opgeleverd.
Precies dat. Ik heb liever iets minder 'stylish' foto's van een gerecht wat echt met liefde bereid is en waar het echt om het gerecht gaat dan om 'mooie foto's' op foodgawker, voor 'mooie foto's' kijk ik wel op The Boston Big Picture, zeg maarquote:Op donderdag 1 september 2011 13:49 schreef DarkElf het volgende:
[..]
ah op die manier, ja dat is ook een visie. Ik zie t anders; foodgawker gaat om lekker eten, waar dus een leuk recept achter zit, wat leuk en appetijtelijk op de foto staat. Niet dat er iets mis is met een broodje kaas trouwens hoor
ja ik blader door foodgawker en kies gerechten die er leuk en lekker uitzien, als er dan een 'recept' achter zit met: men neme een broodje, wat sla en old amsterdam.. ( even gechargeerd ) vind ik dat toch.. niet foodgawkerwaardig maar goed, ik bepaal niet wat er op de site komt dus waar heb ik t overquote:Op donderdag 1 september 2011 13:51 schreef motorbloempje het volgende:
[..]
Precies dat. Ik heb liever iets minder 'stylish' foto's van een gerecht wat echt met liefde bereid is en waar het echt om het gerecht gaat dan om 'mooie foto's' op foodgawker, voor 'mooie foto's' kijk ik wel op The Boston Big Picture, zeg maar
Graag gedaan! Je maakt mooie foto's zei de fotografie-leekquote:
haha Ik ben juist blij als ik een simpele recept vind op foodgawker, als het uit 1000 stappen bestaat, sla ik gelijk over.quote:Op donderdag 1 september 2011 15:09 schreef MariaEtcetera het volgende:
[..]
Graag gedaan! Je maakt mooie foto's zei de fotografie-leek
Ik kan je alleen wel nog zeggen dat ik lichte teleurstelling voelde toen het gewoon ei en tomaat in een wok was In het kader van feedback enzo
Ik vind het door de onscherpte naar kijken.quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:24 schreef RobinOok het volgende:
Ik weet dat het hip is en bij foodgawker zijn ze er dol op, maar ik denk dus bij dat soort foto's: "niet scherp". Nog geen kwart van de foto is scherp, als het mijn foto was gooide ik 'm weg.
Maar aan de discussie met cinnamon_M te zien schijnt het nog niet mee te vallen om 'm zo onscherp te krijgen ook.
Ziet er nice uitquote:Op donderdag 1 september 2011 19:26 schreef RobinOok het volgende:
[ link | afbeelding ]
Japchae
Koreaanse "salade", genaamd Japchae. Vond 'm echt superlekker. Gemaakt van typisch Koreaanse (hoewel van oorsprong Chinese) zoete aardappelnoedels, die zijn lekker elastisch!
Met biefstukreepjes, shiitake, groententjes, omelet enzo. Nou ja, recept onder de foto dus.
I know, daar heb ik hem vandaan nadat ik jou en elf over die site hoorde.quote:
Ech nie, ik kan alleen maar foto's op de automatische stand nemen.quote:Op vrijdag 2 september 2011 00:58 schreef FkTwkGs2012 het volgende:
Robin die speelt met scherptediepte
Aangepastquote:Op vrijdag 2 september 2011 01:25 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ech nie, ik kan alleen maar foto's op de automatische stand nemen.
Ik speel nooit.
Hooguit met mijn eten.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |