Nicequote:Op vrijdag 29 juli 2011 20:21 schreef Crack_ het volgende:
[ afbeelding ]
Flan caramel, en ik vind 'm zelf echt goed gelukt .
Eerst had je er geen pancetta in gedaan en daarna teveel?quote:Op vrijdag 29 juli 2011 19:07 schreef Bienelientjee het volgende:
En niet te scheutig zijn met de panchetta! Dat voegde echt de extra smaak toe aan het gerecht!
Ziet er niet als paella uit inderdaad, maar het lijkt me wel reuze lekker!quote:Op zaterdag 30 juli 2011 18:08 schreef Amdeis het volgende:
Vandaag gesmuld van een lekkere paella met varkensvlees. Nouja, het verschilt toch wel heel wat met een traditionele paella, maar ik hou de naamgeving graag simpel
[ afbeelding ]
Was ie lekker?quote:Op zaterdag 30 juli 2011 13:04 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Cheesecake Heel.
En in stukjes
[ afbeelding ]
Recept was van DOnna Hay zij maakte het tijdens Masterchef Aussie --> http://www.masterchef.com.au/classic-baked-cheesecake.htm
Ja, eng he? Dat is ook wat mij een tijdlang tegenhield.quote:
Die "knoeisels" waren er opzettelijk bijgezet. Zag er iets te saai uit zonderquote:Op zondag 31 juli 2011 04:10 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Ziet er niet als paella uit inderdaad, maar het lijkt me wel reuze lekker!
Missschien dat ik binnenkort ook maar weer eens zoiets ga maken. Eigenlijk al heel lang niet gedaan.
(PS vond je de knoeisels op de randen van het bord wel artistiekerig of had je dat niet in de gaten? ;-) )
ooooohquote:Op zondag 31 juli 2011 21:45 schreef Amdeis het volgende:
[..]
Die "knoeisels" waren er opzettelijk bijgezet. Zag er iets te saai uit zonder
Net een lekker dessertje gemaakt. Simpel, maar heerlijk
[ afbeelding ]
mag ik alssjebliieeeffftt een stukkie?quote:Op maandag 1 augustus 2011 18:38 schreef Purdey het volgende:
New york cheesecake, heel goed gelukt
[ afbeelding ]
Jij mag altijd een stukje van mijn taart wijffiequote:Op maandag 1 augustus 2011 19:14 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
mag ik alssjebliieeeffftt een stukkie?
tof!!!!!!!!quote:Op maandag 1 augustus 2011 19:52 schreef minilot het volgende:
Oooo, wat hou ik toch van dit topic! Geniale bijdragen in deze editie! Dank, allen!
Verder, omdat ik niet weet of het er nog net zo olijk uitziet na een half uur op 200ºC, een pre-ovenfoto van spinazie/ricotta/sjalottenprut in een brooddeegjasje:
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |