Hm, oké.. maar 20 minuten is nog wel erg lang. Een diepvriespizza hoeft vaak al niet zo lang.quote:Op zondag 28 november 2010 21:16 schreef flying-dutchman het volgende:
[..]
omdat deeg toen wel gaar was (heb geen pizza oven maar een oven die warmte al moeilijk kan vasthouden als deur even open is geweest)
Was het een bohemoth van een pizza? Want in principe moet je hem op je vingertoppen kunnen dragen.quote:Op zondag 28 november 2010 21:12 schreef flying-dutchman het volgende:
Vandaag dus gemaakt. Eerste kwartier gebakken. NIet helemaal gaar. 2e ronde 20 minuten gedaan was best goed te eten. waar ik nog wel mee faalde is de pizza van aanrecht naar oven te transporteren.Hoe doen jullie dat want bij mij wassie bij de eerste keer zeg maar doorgezakt met het liften van het aanrecht..
echt groot wassie niet, maar de vulling zakte er de eerste keer doorheen. 2e keer met bak papier gedaan. Ga dat in 2 etappes volgende keer uitproberen.quote:Op zondag 28 november 2010 21:17 schreef Yvesss het volgende:
[..]
Was het een bohemoth van een pizza? Want in principe moet je hem op je vingertoppen kunnen dragen.
tussenin, volgens de specs zou die 250 moeten kunnen, maar als ik deurtje opentrek heeftie al moeite om weer boven de 200 uit te komenquote:Op zondag 28 november 2010 21:17 schreef LieLie het volgende:
[..]
Hm, oké.. maar 20 minuten is nog wel erg lang. Een diepvriespizza hoeft vaak al niet zo lang.
Hoe warm kan de oven? En had je een dikke of een dunne bodem?
nope, komt volgende keer welquote:Op zondag 28 november 2010 21:22 schreef Yvesss het volgende:
Heb je een fotoverslag van dit gebeuren, FD? And not all hope is lost hoor. Dit is vrij normaal.
daarom had ik geen foto's gemaakt... wou niet mijn eerste epic fails vast leggenquote:Op zondag 28 november 2010 21:24 schreef Yvesss het volgende:
Beter. Dit fotoverslag was toch shit geweest. Beschouw het als een first try. Er is geen moer aan.
te dikke bodem maar die kaas ziet er goed uitquote:Op maandag 29 november 2010 01:03 schreef Zoheetik het volgende:
Oeh weer mooie pizza's hier!
Ik heb nog geen avondeten gehad en nog een bolletje deeg van een paar dagen oud in de koelkast liggen... Dus vraag me af: zou het nog te gebruiken zijn of teveel hebben overgerezen? Zo even uitproberen.
[ afbeelding ]
Meh. Niet echt geweldig, komt door de prei en dat 'ie te dik is.
Jup, volgende keer 3 bolletjes maken van het deeg uit de OP.quote:Op maandag 29 november 2010 10:01 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
te dikke bodem maar die kaas ziet er goed uit
Dat de tweede sneller klaar is wil zeggen dat de oven nog niet warm genoeg is...quote:Op maandag 29 november 2010 10:15 schreef DrukVout het volgende:
(...)
Hier 2 van gemaakt en in de oven op 275 graden voor een 8 minuten. De tweede is altijd sneller klaar en was in 6min klaar.
Klopt!quote:Op maandag 29 november 2010 10:26 schreef Zoheetik het volgende:
[..]
Dat de tweede sneller klaar is wil zeggen dat de oven nog niet warm genoeg is...
ik doe 't eigenlijk altijd met de hand: bol maken, plat drukken en op een bakpapiertje rustigaan steeds groter maken en dan dus even voorbakken en daarna op 270 10 minuutjes de oven inquote:Op maandag 29 november 2010 11:18 schreef flying-dutchman het volgende:
even voor de zekerheid.. neem aan dat jullie de pizza bodems niet met een deegroller uitrollen ivm alle lucht eruit te drukken?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |