abonnement Unibet Coolblue
pi_86057759
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 12:14 schreef dylany het volgende:

[..]

Logisch nadenken is prima en dat kunnen de meeste mensen het beste nadat ze zich op de hoogte hebben gesteld van de feiten en de bevindingen. :)
[..]

http://www.maydaymaddie.net/tonybennetsbook%5C60_redenen.htm

Hier loopt het topic trouwens:

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.
Duh, die hond ruikt een lijkengeur achter de bank, of sofa, hoe je het ook wil noemen. Let op dat woord, achter, niet op de bank, aan de bank of eronder, maar daar achter! Daar moet dan het lijkje hebben gelegen, volgens de honden .. niet waar? Dus ik herhaal mijn vraag, hoe wil je de bank tegen de muur aan krijgen als er een kinderlijkje achter ligt, dat lukt je nooit met dit soort bank. En zelfs al kon het wel, dan moet die geur en het bloed ook aan de bank zitten en niet alleen op de grond.
pleased to meet you
pi_86058544
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 12:59 schreef moussie het volgende:

[..]

Duh, die hond ruikt een lijkengeur achter de bank, of sofa, hoe je het ook wil noemen. Let op dat woord, achter, niet op de bank, aan de bank of eronder, maar daar achter! Daar moet dan het lijkje hebben gelegen, volgens de honden .. niet waar? Dus ik herhaal mijn vraag, hoe wil je de bank tegen de muur aan krijgen als er een kinderlijkje achter ligt, dat lukt je nooit met dit soort bank.
Volgens jouw logica moet er dus een lijkje achter de bank hebben gelegen op het moment dat de bank tegen de muur aanstond. :')

Met jou is toch niet normaal van gedachten te wisselen? Kom op zeg. Gewoon sneu dit. :{w
pi_86074359
quote:
Op zaterdag 4 september 2010 13:24 schreef dylany het volgende:

[..]

Volgens jouw logica moet er dus een lijkje achter de bank hebben gelegen op het moment dat de bank tegen de muur aanstond. :')

Met jou is toch niet normaal van gedachten te wisselen? Kom op zeg. Gewoon sneu dit. :{w
Je wou zeggen dat de McCanns de kamer even heringericht hebben?
pleased to meet you
  zondag 5 september 2010 @ 01:18:04 #79
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86078563
quote:
Op vrijdag 3 september 2010 17:41 schreef dylany het volgende:

[..]

Amaral leidde het onderzoek en hij vertelt over zijn bevindingen.

Je bedoelt die ex-politieman die van het Madeleine onderzoek werd geschopt omdat ie zelf ARGUIDO was in de vermissingszaak van Joana Cipriano?
Je weet wel, de moeder werd in opdracht van Amaral, in elkaar getimmerd om een bekentenis af te dwingen...
Je bedoelt die man die een boekje schreef waarin hij de ouders ervan verdenkt het lichaam van Madeleine te hebben verstopt in een land waar ze amper een week verbleven.
Die man die beweerde dat Madeleine op het strand in een vriezer werd gedumpt, die daar natuurlijk zo voor het grijpen lag, inclusief het langste verlengsnoer ooit in de wereld uitgevonden en natuurlijk had Gerry McCann dat snoer ook bij zich....anders doet het apparaat het niet...Je bedoelt die man die Calpol aanziet voor een slaapmiddel, terwijl het nog onschuldiger is dan een Sinasprilletje......tegen de pijn.
Of bedoel je die man die voor zijn hele theorie nog niet een haartje bewijs kon vinden om de simpele reden dat McCanns onschuldig zijn?? De man die het geld dat hij over de rug van Madeleine verdiende kan terugstorten in het fonds dat speciaal is opgericht om haar te vinden....omdat hij van leugens zijn waarheid maakte en de rechter daarom zijn boek verbood.
Je bedoelt die man die voorwaardelijke gevangenisstraf opgelegd kreeg voor liegen....en die man geloof je?

quote:
Op vrijdag 3 september 2010 17:46 schreef dylany het volgende:

[..]

Moussie, we weten niet of honden zich nooit vergissen. Verder is mij niet bekend dat iemand heeft beweerd dat het kind achter de bank was verstopt. :{
Jahoor, die honden zagen een lijk aan voor een kokosnoot..
Madeleine had zich niet verstopt hoor...ze was ontvoerd.

quote:
Op vrijdag 3 september 2010 17:46 schreef dylany het volgende:Suko en Kahaarin hebben echt veel onderzoek gedaan destijds, kun je allemaal in de draadjes teruglezen. ;)
Ik en vele anderen met mij, die iets genuanceerder denken over de zaak Madeleine McCann, hebben ook ruim 3 jaar deze zaak bestudeerd en doen dat nog steeds...
In al die tijd is er geen enkel feit boven komen drijven dat ook maar enigszins wijst naar betrokkenheid van de ouders en hun vrienden bij de verdwijning van Madeleine.

quote:
Op vrijdag 3 september 2010 20:37 schreef moussie het volgende:

[..]

Ik heb eerlijk gezegd weinig zin om dat allemaal weer terug te zoeken, incluis al die leuke verhalen over Amaral en zijn 'methoden' (issie nou eigenlijk veroordeelt voor het met geweld afdwingen van bekentenissen?)
Goncalo A. is veroordeeld tot 18 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor het vervalsen van bewijs en daarover liegen tegenover de rechtbank: meineed.
De beroepszaak moet nog worden vastgesteld.

quote:
Op vrijdag 3 september 2010 22:34 schreef moussie het volgende:

[..]

Die honden hebben verschillende specialiteiten .. de een ruikt bloed en de ander kadaver .. en de kadaverhond geeft dus op dezelfde plek achter de bank aan als die bloedhond .. daar heeft dus iets doods gelegen.
Eddie is een hond die getraind is op bloed en later ook op lijkgeur op te snuiven.....Keela is getraind op uitsluitend bloed op te sporen. Als je bij het scheren bloed verliest en er valt een druppel op de grond, dan zullen beide honden blaffen.....alles wat het lichaam verlaat..ontwikkelt na verloop van tijd lijkgeur.

quote:
Op zaterdag 4 september 2010 07:07 schreef dylany het volgende:

[..]

Ik dacht dat de conclusie van de onderzoeken was dat Maddy in het appartement is overleden; dat ze tussen de bank en muur moeten hebben gelegen hoor ik nu voor het eerst van jou. c_/
Verkeerd gedacht. De conclusie van het politieonderzoek is dat er GEEN bewijs is van welk misdrijf van ook. De Politie heeft geen flauw idee wat er met Madeleine is gebeurd.

quote:
Op zaterdag 4 september 2010 10:46 schreef moussie het volgende:

[..]

Pff, die kadaverhond ruikt iets, achter de bank. Als je daar dan de conclusie uit trekt dat het kind in het appartement is overleden, zeg jij dat het kind daar achter die bank gelegen moet hebben. Als er iets anders doods gelegen heeft kan je immers niet stellen dat het kind in het appartement overleden is, niet waar?
Bloed aangetroffen achter de bank is van 2 tot 3 verschillende personen. Niet van Madeleine of haar familie

quote:
Op zaterdag 4 september 2010 12:14 schreef dylany het volgende:

[..]

Logisch nadenken is prima en dat kunnen de meeste mensen het beste nadat ze zich op de hoogte hebben gesteld van de feiten en de bevindingen. :) [

DE FEITEN EN BEVINDINGEN ZIJN:


NRChandelsblad

http://www.nrc.nl/buitenl(...)aak-Madeleine_McCann

Lissabon, 21 juli. De Portugese justitie heeft het onderzoek naar de verdwijning van het Britse meisje Madeleine McCann vandaag gesloten. De ouders van het meisje zijn niet langer verdacht. Dat maakte de Portugese justitie vandaag bekend, aldus de BBC.

De Portugese aanklager Fernando Jose Pinto Monteiro zei dat het veertien maanden durende onderzoek GEEN BEWIJS had opgeleverd dat een van de drie betrokken is geweest bij een misdaad. Als er nieuw bewijsmateriaal opduikt, kan de zaak opnieuw worden geopend.
http://maddiemaccann.hyves.nl
pi_86081579
quote:
Op zondag 5 september 2010 01:18 schreef Sylvie001 het volgende:

[..]

Je bedoelt die ex-politieman die van het Madeleine onderzoek werd geschopt omdat ie zelf ARGUIDO was in de vermissingszaak van Joana Cipriano?
Heb je het nu over deze incest/moordzaak?

quote:
The prosecution claimed that Joana was killed because she saw her mother and João Cipriano, her mother's brother, having incestuous sex,[4] in accordance with the testimony of the stepfather of Leandro Silva, the common-law husband of Leonor Cipriano.[5] Leonor Cipriano confessed to killing her daughter. Her uncle confessed to having beaten her up after which she stood "quiet on the floor". He said he cut his niece's body in small pieces, put her in a fridge box, then put her inside an old car that was taken to Spain to be crushed and burned. When he was asked if he had sexually abused his niece he said in the presence of his lawyer "I did not harm her, I only killed her".[6]
http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Joana_Cipriano

Het gedrag van Amaral is niet goed te praten maar hoe oud was dit meisje, acht jaar toch?

quote:
Ik en vele anderen met mij, die iets genuanceerder denken over de zaak Madeleine McCann, hebben ook ruim 3 jaar deze zaak bestudeerd en doen dat nog steeds...
Dat is mogelijk. Maar er zijn ook mensen die al die afleidingsmanoeuvres van het artsenechtpaar (hoe groot is de kans dat dit artsenechtpaar geen vrienden heeft bij het FSS) niet geloven.
Die rechercheurs vonden het heel terecht verdacht dat de moeder, toen het bedje van Maddy leeg was toen ze terugkwam van haar zuippartij, meteen riep dat Maddy was ontvoerd terwijl Maddy kon lopen.
Die rechercheurs vonden het ook heel terecht verdacht dat het raam van binnenuit was geopend door de moeder zelf. :Y

Er is vermoedelijk geen bewijs ..............meer.

quote:
'Bloed in auto toch van Madeleine'
Uitgegeven: 8 januari 2008 10:22
Laatst gewijzigd: 8 januari 2008 11:12

AMSTERDAM - De bloedsporen in de huurauto van Gerry en Kate McCann blijken na nader forensisch onderzoek toch van het vermiste dochtertje Madeleine te zijn. Dat meldt de Daily Mail dinsdag.

Het vermoeden dat het meisje dood is en de ouders verantwoordelijk zijn voor het dumpen van het lichaam wordt daarmee volgens de Portugese politie groter.
http://www.nu.nl/algemeen(...)h-van-madeleine.html
pi_86082448
quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Het gedrag van Amaral is niet goed te praten maar hoe oud was dit meisje, acht jaar toch?
[..]

http://www.nu.nl/algemeen(...)h-van-madeleine.html
Ik ben geen fan van die Ko van Dijk (theebladlezen, linken naar een veroordeelde crimineel) wat niet wegneemt dat hij degene is die veel onderzoek heeft gedaan naar Maddy en naar mijn idee over deze zaak heel goed geinformeerd is.

Geen idee of wat hieronder staat waar is, maar waarom verbaast dit me nou helemaal niet?

quote:
Toch werd Amaral veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf voorwaardelijk. De reden zou een valse verklaring zijn over het gebeuren waarmee Amaral zijn medewerkers had gedekt. Aannemelijk is echter dat Leonor helemaal niet geslagen is maar tijdens de verhoren van een trap is gevallen. Bovendien, de dag waarop de mishandeling zou hebben plaatsgevonden was Amaral niet aanwezig. De veroordeling van Amaral is dan ook duidelijk een politieke zaak waarbij de McCanns, als lid van de Vrijmetselaren, een rol hebben gespeeld.
http://www.kovandijkverte(...)strijd-tegen-amaral/

[ Bericht 0% gewijzigd door dylany op 05-09-2010 10:22:18 ]
  zondag 5 september 2010 @ 10:30:14 #82
11803 Vivi
Computer off. Life on.
pi_86082663
quote:
Op donderdag 2 september 2010 00:41 schreef Linkse_Boomknuffelaar het volgende:

[..]


Dus je kan tevreden zijn, je woont in een land dat doet aan actieve discriminatie, criminalisatie en uitsluiting van de door jou zo gehate seksuele minderheidsgroepering. :X
Dat is dan iig 1 positief punt.
Ik adem in en kalmeer. Ik adem uit en glimlach.
pi_86084907
quote:
Op zondag 5 september 2010 10:16 schreef dylany het volgende:

[..]

Ik ben geen fan van die Ko van Dijk (theebladlezen, linken naar een veroordeelde crimineel) wat niet wegneemt dat hij degene is die veel onderzoek heeft gedaan naar Maddy en naar mijn idee over deze zaak heel goed geinformeerd is.

Geen idee of wat hieronder staat waar is, maar waarom verbaast dit me nou helemaal niet?


[..]

http://www.kovandijkverte(...)strijd-tegen-amaral/
Als hoofd van een afdeling ben je ten allen tijde de eindverantwoordelijke, of je nou wel of niet de opdracht hebt gegeven/erbij aanwezig was. En als ik het goed herinner stond er destijds in de Portugese kranten (vertaald via babelfish) dat al zijn ondergeschikten beweerden dat hij op de hoogte was en twee ervan zeiden dat hij de opdracht heeft gegeven.
In dat geval heeft het overigens ook geruime tijd geduurd voor de plaats van misdrijf afgesloten werd voor forensisch onderzoek, en daar was hij ook al voor op de vingers getikt .. dat heeft blijkbaar niets geholpen want hij 'vergeet' zoiets belangrijks gewoon weer.
pleased to meet you
pi_86084986
quote:
Op zondag 5 september 2010 12:16 schreef moussie het volgende:

[..]

Als hoofd van een afdeling ben je ten allen tijde de eindverantwoordelijke, of je nou wel of niet de opdracht hebt gegeven/erbij aanwezig was.
Logisch.

Je hebt alweer gelijk. :X
pi_86085182
Waar ging het ook alweer over? ;)

quote:
Ik kan ook geen dag van het mooie weer genieten of er is nieuws dat niet op mijn weblog mag ontbreken. Gelukkig heb ik een stel zeer nijvere tipgevers. Mijn welgemeende dank voor hun oplettendheid. Waar gaat dit over? Maddie McCann, mijn beste lezers, is dus toch ontvoerd door zigeuners. Als ik het niet dacht…? Ik heb de laatste jaren geen moment meer getwijfeld aan de schuld van de ouders. En dan nu de ommekeer?
http://www.kovandijkverte(...)wlett-maddie-mccann/
pi_86085894
quote:
Op zondag 5 september 2010 12:19 schreef dylany het volgende:

[..]

Logisch.

Je hebt alweer gelijk. :X
Of het logisch is weet ik niet, want zelfs als je een goede bestuurder bent en er helemaal niets van weet, van wat je ondergeschikten doen, je bent toch de lul en moet op z'n minst opstappen. Het zal wel te maken hebben met de twijfel die het oproept, of je wel in staat bent om goed leiderschap te geven, je bent niet meer betrouwbaar.
Maar in dit geval zeiden zijn ondergeschikten dus dat hij ervan op de hoogte was, en enkelingen dat hij de opdracht had gegeven, tja, dan wordt je veroordeelt hé, dat is dan weer wel logisch.
pleased to meet you
pi_86085986
quote:
Op zondag 5 september 2010 12:54 schreef moussie het volgende:

[..]

Of het logisch is weet ik niet, want zelfs als je een goede bestuurder bent en er helemaal niets van weet, van wat je ondergeschikten doen, je bent toch de lul en moet op z'n minst opstappen. Het zal wel te maken hebben met de twijfel die het oproept, of je wel in staat bent om goed leiderschap te geven, je bent niet meer betrouwbaar.
Maar in dit geval zeiden zijn ondergeschikten dus dat hij ervan op de hoogte was, en enkelingen dat hij de opdracht had gegeven, tja, dan wordt je veroordeelt hé, dat is dan weer wel logisch.
Echt Moussie, je weet weer eens niet waar je over praat.

Je suggereert nu dat als een personeelslid iets steelt of een ernstige fout maakt, de leiding moet opstappen.

Echt te dom voor woorden wat je stelt. :+

Maar het is je vergeven, het is wel duidelijk dat je niet thuis bent in de omgeving van je werkende medemens. ;)
  zondag 5 september 2010 @ 13:20:22 #88
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86086718
quote:
Op zondag 5 september 2010 01:18 schreef Sylvie001 het volgende:

Ik en vele anderen met mij, die iets genuanceerder denken over de zaak Madeleine McCann, hebben ook ruim 3 jaar deze zaak bestudeerd en doen dat nog steeds...
In al die tijd is er geen enkel feit boven komen drijven dat ook maar enigszins wijst naar betrokkenheid van de ouders en hun vrienden bij de verdwijning van Madeleine.
quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Dat is mogelijk. Maar er zijn ook mensen die al die afleidingsmanoeuvres van het artsenechtpaar (hoe groot is de kans dat dit artsenechtpaar geen vrienden heeft bij het FSS) niet geloven.
Nu ja, wat geruchten de wereld in strooien, zonder daar ook maar enig bewijs te leveren, heeft natuurlijk niets te maken met de DE FEITEN in de zaak.

quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Die rechercheurs vonden het heel terecht verdacht dat de moeder, toen het bedje van Maddy leeg was toen ze terugkwam van haar zuippartij, meteen riep dat Maddy was ontvoerd terwijl Maddy kon lopen.
Die rechercheurs vonden het ook heel terecht verdacht dat het raam van binnenuit was geopend door de moeder zelf. :Y
Bedoel je die ene rechercheur die EUR 100.000 op zijn bankrekening ontving..?? Herkomst onbekend....??

In het politiedossier staat niets over een zuippartij.
Ik vind het helemaal niet vreemd dat er vingerafdrukken van Kate zijn gevonden op het raam....ze woonde bijna een week in dat appartement.

De politie (Amaral & Rebelo) en de McCanns zijn ervan overtuigd dat Madeleine, toen 3 jaar oud, fysiek niet in staat was om zelfstandig het appartement uit te wandelen.

quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Er is vermoedelijk geen bewijs ..............meer.

De FEITEN en BEVINDINGEN staan in het politiedossier.

Dat is het bewijs.

quote:
Op zondag 5 september 2010 01:18 schreef Sylvie001 het volgende:

Je bedoelt die ex-politieman die van het Madeleine onderzoek werd geschopt omdat ie zelf ARGUIDO was in de vermissingszaak van Joana Cipriano?
quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Heb je het nu over deze incest/moordzaak? http://en.wikipedia.org/wiki/Murder_of_Joana_Cipriano
Ik heb het over deze zaak:

Document - Portugal: Submission to the UN Universal Periodic Review. Sixth session of the UPR Working Group of the Human Rights Council: November - December 2009



20 April 2009
In October 2008, the trial began of four police officers charged with torturing Leonor Cipriano in 2004 to obtain a confession that she had killed her daughter. Medical reports and photographs of Leonor Cipriano recorded extensive injuries after two days in police custody in Faro. Police officials claimed she fell down a flight of stairs in the police station; however, expert medical witnesses stated that her injuries were not consistent with such an incident and more in keeping with an assault. Leonor Cipriano said that she was punched, kicked, forced to kneel on glass ashtrays, and had a plastic bag placed over her head. The trial is continuing.

http://www.amnesty.org/en/library/asset/EUR38/001/2009/en/976a8efd-8e02-4520-b748-4cd0fab8e340/eur380012009en.html

quote:
Op zondag 5 september 2010 07:54 schreef dylany het volgende:

Het gedrag van Amaral is niet goed te praten maar hoe oud was dit meisje, acht jaar toch?
'Het gedrag van Amaral is niet goed te praten..' is een beetje een understatement hé, als je zelfs Mensenrechten organisatie Amnesty International weet te halen.

Joana was 8 jr. toen ze, net als Madeleine McCann, op een dag verdween. Net als Kate McCann liet Leonor Cipriano met posters de wereld weten dat haar kind vermist is.



Net als Madeleine is er van Joana nooit een spoor teruggevonden. Net als Madeleine is het niet bekend of ze dood is of dat ze leeft. Net als Madeleine: ze is vermist!!

Het is niet aan ons om te oordelen of Leonor al of niet terecht 16 jaar gevangenisstraf uitzit. Daar zijn rechters voor.
Maar als rechters op het verkeerde been worden gezet, dan sluit ik het niet uit, dat ze volkomen onschuldig gevangen zit!

Er is geen lijk, er is geen DNA onderzoek gedaan, er zijn geen getuigenverklaringen en verder is er geen ondersteunend bewijs. Leonor Cipriano is uitsluitend veroordeeld op een bekentenis, afgedwongen onder druk van martelingen, die ze binnen 24 uur weer heeft ingetrokken.
Je kunt dus hele grote vraagtekens zetten bij het waarheidsgehalte van een bekentenis onder die omstandigheden.

Een verzoek om revisie van haar zaak is in 1e instantie afgewezen. Het hoger beroep loopt. De zaak is aangemeld voor behandeling door het Europese Hof voor Mensenrechten.

We weten dus niet wat er is gebeurd met Joana.


Portugal staat op z'n kop over de uitspraken in het seksueel misbruik schandaal, Casa Pia.

Sky News
http://news.sky.com/skynews/Home/World-News/Portugal-Child-Abuse-Six-men-And-A-Woman-Found-Guilty-Of-Abusing-32-Children-In-Casa-Pia-Case/Article/201009115712910?lpos=World_News_First_Home_Article_Teaser_Region_0&lid=ARTICLE_15712910_Portugal_Child_Abuse%3A_Six_men_And_A_Woman_Found_Guilty_Of_Abusing_32_Children_In_Casa_Pia_Case

Lees ook DIT verhaal eens en misschien begrijp je dat ik niet uitsluit dat Joana in handen is gevallen van dit pedofilienetwerk.
Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat Madeleine daarin terechtgekomen is:

Clarence Mitchell, spokesman for Madeleine’s parents, Kate and Gerry McCann, said they had been closely following the Casa Pia case but did not have a lead linking Madeleine’s disappearance to the paedophile ring.

http://www.express.co.uk/posts/view/197591/Peadophile-ring-with-link-to-Madeleine-McCann-jailed

ER IS WEL HEEL VEEL MOEITE GEDAAN OM EN DE ZAAK JOANA CIPRIANO EN MADELEINE McCANN HOE DAN OOK IN DE DOOFPOT TE STOPPEN!!

Why Portugal is a heaven for paedophiles





http://www.redicecreations.com/article.php?id=2041
http://maddiemaccann.hyves.nl
  zondag 5 september 2010 @ 13:22:22 #89
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86086796
quote:
Op zondag 5 september 2010 12:57 schreef dylany het volgende:

[..]

Echt Moussie, je weet weer eens niet waar je over praat.

Je suggereert nu dat als een personeelslid iets steelt of een ernstige fout maakt, de leiding moet opstappen.

Echt te dom voor woorden wat je stelt. :+

Maar het is je vergeven, het is wel duidelijk dat je niet thuis bent in de omgeving van je werkende medemens. ;)
Ik weet niet waarom het nodig is een andere poster af te zeiken, meestal getuigt dat van een gebrek aan feitelijke en inhoudelijke argumenten. Val de posting aan en niet de poster, want dat stoort.

ETA:

Misschien herinner jij je de Schiphol brand?? En het vernietigende rapport van de commissie die de zaak onderzocht, o.l.v. prof. mr. Pieter van Vollenhoven??
Twee ministers, Donner en Dekker, die niet eens in de buurt van de brand waren, stapten op omdat zij verantwoordelijk waren voor het overheidsbeleid en controle inzake de veiligheid in dat pand op Schiphol.

http://www.nu.nl/algemeen/859706/kabinet-moet-rekenschap-afleggen-over-eigen-falen.html

[ Bericht 23% gewijzigd door Sylvie001 op 05-09-2010 13:53:20 ]
http://maddiemaccann.hyves.nl
pi_86087322
quote:
Op zondag 5 september 2010 12:57 schreef dylany het volgende:

[..]

Echt Moussie, je weet weer eens niet waar je over praat.

Je suggereert nu dat als een personeelslid iets steelt of een ernstige fout maakt, de leiding moet opstappen.

Echt te dom voor woorden wat je stelt. :+
Het gaat niet om een kantoorbaantje en wat gestolen paperclips of zo, het gaat om ambtenaren die ernstig over de schreef/in de fout gaan. En het gaat niet om één personeelslid dat in de fout gaat, het gaat over de hele afdeling, die in dit geval dat ook nog eens handelde met medeweten/in opdracht van de leidinggevende.

Zelfs in de particuliere sector krijg je als afdelingshoofd ontslag als je je ondergeschikten niet aan weet te sturen, als ze blijven jatten bvb, en bij ambtenaren telt dat zeker.

Maar hier stellen dat ik suggereer dat je voor de misstap van een enkel personeelslid zou moeten opstappen, te zot voor woorden.


quote:
Maar het is je vergeven, het is wel duidelijk dat je niet thuis bent in de omgeving van je werkende medemens. ;)
Ach gut, wat is dit nou weer voor zielige poging om de ander monddood te maken, kan je het weer niet af met argumenten? Veel plezier nog met je misplaatste superioriteitsgevoel :W
pleased to meet you
pi_86087375
quote:
Op zondag 5 september 2010 13:22 schreef Sylvie001 het volgende:

[..]

Ik weet niet waarom het nodig is een andere poster af te zeiken, meestal getuigt dat van een gebrek aan feitelijke en inhoudelijke argumenten. Val de posting aan en niet de poster, want dat stoort.
Dat is ook niet nodig. Het gaat hier om een poster die mij probeert woorden in de mond te leggen.
En dat is niet de eerste keer.
Als diezelfde poster dan ook nog eens voor de tigste keer laten blijken praatjes te hebben over dingen waar ze niets van afweet........ maar je hebt gelijk, ik zal niet meer reageren. :@

Overigens gaat de discussie inmiddels ook niet meer over Maddy Mc.Cann en het verdwenen DNA.

Hier gaat de discussie verder.

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.

En hier is nog een filmpje.

http://www.youtube.com/user/spudgunne
pi_86087698
quote:
Op zondag 5 september 2010 13:42 schreef dylany het volgende:

[..]

Dat is ook niet nodig. Het gaat hier om een poster die mij probeert woorden in de mond te leggen.
En dat is niet de eerste keer.
Als diezelfde poster dan ook nog eens voor de tigste keer laten blijken praatjes te hebben over dingen waar ze niets van afweet........ maar je hebt gelijk, ik zal niet meer reageren. :@

Overigens gaat de discussie inmiddels ook niet meer over Maddy Mc.Cann en het verdwenen DNA.

Hier gaat de discussie verder.

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.

En hier is nog een filmpje.

http://www.youtube.com/user/spudgunne
ooh, mijn excuses, de bank stond daar niet toen het lijkje daar lag, dus het lijkje heeft nooit achter de bank gelegen. Het lag gewoon zo maar in de kamer, of stond er iets anders voor? Wat was dat andere dan wel, en waarom zat de hond daar niet te reageren? En uiteraard hebben de McCanns in de twee maanden dat ze nog in dat appartement zaten even de boel heringericht terwijl ze met een lijkje, dat op wonderbaarlijke wijze niet begon te stinken, door het appartement aan het zeulen waren.
pleased to meet you
pi_86088294
quote:
Op zondag 5 september 2010 13:53 schreef moussie het volgende:

[..]

ooh, mijn excuses,
Excuses aanvaard. ;)

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.
pi_86088772
quote:
Het is niet aan ons om te oordelen of Leonor al of niet terecht 16 jaar gevangenisstraf uitzit. Daar zijn rechters voor.
Duidelijk.
  zondag 5 september 2010 @ 14:59:32 #95
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86089694
quote:
Op zondag 5 september 2010 10:16 schreef dylany het volgende:

quote: Ko van Dijk

Toch werd Amaral veroordeeld tot 1,5 jaar celstraf voorwaardelijk. De reden zou een valse verklaring zijn over het gebeuren waarmee Amaral zijn medewerkers had gedekt. Aannemelijk is echter dat Leonor helemaal niet geslagen is maar tijdens de verhoren van een trap is gevallen. Bovendien, de dag waarop de mishandeling zou hebben plaatsgevonden was Amaral niet aanwezig. De veroordeling van Amaral is dan ook duidelijk een politieke zaak waarbij de McCanns, als lid van de Vrijmetselaren, een rol hebben gespeeld.
Wat een onzin!
De Rechtbank in Portugal heeft bewezen verklaard dat Leonor NIET van de trap viel, maar door mannen, INGEHUURD en BETAALD door Amaral is mishandeld en gemarteld. HISTORISCH FEIT. UITSPRAAK!

Amaral heeft vervolgens dat FEIT willen verzwijgen door bewijs te VERVALSEN. Daarover is hij tijdens de rechtszaak onder EDE ondervraagd en is hij door de JURY erop betrapt het hele verhaal te hebben GELOGEN. Dat is MEINEED!
Amaral werd veroordeeld voor het toelaten van de mishandelingen, het vervalsen van bewijs en daarover liegen tegen de rechtbank: 1,5 jaar voorwaardelijke gevangenisstraf.

quote KvD:
De veroordeling van Amaral is dan ook duidelijk een politieke zaak waarbij de McCanns, als lid van de Vrijmetselaren, een rol hebben gespeeld.

BEWIJS?????????????
Kolder.


quote:
Op zondag 5 september 2010 10:16 schreef dylany het volgende:

Ik ben geen fan van die Ko van Dijk (theebladlezen, linken naar een veroordeelde crimineel) wat niet wegneemt dat hij degene is die veel onderzoek heeft gedaan naar Maddy en naar mijn idee over deze zaak heel goed geinformeerd is.
Dat meen je niet??Je neemt deze kwezel toch niet echt serieus? Hij onderzoekt helemaal niets, hij zit achter zijn pc de meest gifitge gedachtenkronkels, zonder een enkele onderbouwing, het vaderland in te strooien.
Dat die man nog niet is aangepakt, daar verbaas ik me over. Ach, hij loopt op een dag tegen de verkeerde aan en dan is het over met deze internetrat.

Lees en leer: Paul Smit alias Ko van Dijk



1. Armstrong - Quote: Internet Rat Paul Smit alias Ko van Dijk terroriseert internet.

http://armstrong.web-log.nl/mijn_weblog/2010/03/internet-rat-pa.html

2. Ontmaskerd - Quote: Geholpen door te speuren op het internet aanpappen met mediums uit horen en Ko weet het zeker als je maar vertelt wat hij horen wilt. Zo is hij o.a. een expert in de McCanns,Holloway,Vaatstra en als oud medewerker van Enigma geeft hij het antwoord waar Justitie en politie ongeschikt zijn.

http://ontmaskert.web-log.nl/mijn_weblog/2010/01/ko-van-dijk-ont.html#comments

3. Paranormaal.blog nl. - Quote:Tijd voor verandering, weg met Ko (van Dijk) en zijn leugens.

http://paranormaal.blog.nl/column/2010/04/26/ko-van-dijk-liegt-over-het-programma-van-liesbeth-van-dijk-bij-sbs-6
http://maddiemaccann.hyves.nl
pi_86090652
Zeg Sylvie, kun je niet beter naar het onderzoek van Fok gaan?

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.

Hier staan alle links.

P.S. Ben je speciaal voor Maddy McCann naar FOK gekomen?
  zondag 5 september 2010 @ 16:08:16 #97
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86091610
quote:
Op zondag 5 september 2010 15:35 schreef dylany het volgende:
Zeg Sylvie, kun je niet beter naar het onderzoek van Fok gaan?

Madeleine McCann, nog steeds geen nieuws.

Hier staan alle links.

P.S. Ben je speciaal voor Maddy McCann naar FOK gekomen?
Ik ben op de hoogte van de link.

Nee, ik ben al 3 jaar intensief met deze zaak bezig op de Nederlandse Groepshyves Help Madeleine vinden: http://maddie.maccann.hyves.nl

Ik heb een vraag aan jou, maar die is nogal persoonlijk, gaat over een gemeenschappelijke kennis.
Nu heb ik geen email adres van jou, zou je mij even een mailtje kunnen sturen, zodat ik je de vraag
kan mailen?

[ Bericht 2% gewijzigd door Sylvie001 op 06-09-2010 11:56:20 ]
http://maddiemaccann.hyves.nl
  Moderator zondag 5 september 2010 @ 16:15:25 #98
54278 crew  Tijger_m
42
pi_86091872
quote:
Op zondag 5 september 2010 16:08 schreef Sylvie001 het volgende:

[..]

Ik ben op de hoogte van de link.

Nee, ik ben al 3 jaar intensief met deze zaak bezig op de Nederlandse Groepshyves Help Madeleine vinden: http://maddie.maccann.hyves.nl

Ik heb een vraag aan jou, maar die is nogal persoonlijk, gaat over een gemeenschappelijke kennis.
Nu heb ik geen email adres van jou, zou je mij even een mailtje kunnen sturen, zodat ik je de vraag
kan mailen? Mijn emailadres is: sylvie.steenmeijer@gmail.com
Kan je niet gewoon lekker op Hyves blijven met al die onzin die je hier post? Het wordt alleemaal een beetje veel hier, dat je een ware fanboy van een misdaad bent is wel duidelijk iig. Denk eens even na hoe triest dat is.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  zondag 5 september 2010 @ 16:30:18 #99
316825 Sylvie001
Help Madeleine vinden..
pi_86092361
quote:
Op zondag 5 september 2010 16:15 schreef Tijger_m het volgende:

[..]

Kan je niet gewoon lekker op Hyves blijven met al die onzin die je hier post? Het wordt alleemaal een beetje veel hier, dat je een ware fanboy van een misdaad bent is wel duidelijk iig. Denk eens even na hoe triest dat is.
Opmerkelijk als je anti McCanns lui met de feiten om de oren slaat, ze hun haat richten op mensen die zich wel aan de feiten houden. Hoe sneu is dat??
http://maddiemaccann.hyves.nl
  Moderator zondag 5 september 2010 @ 17:16:11 #100
54278 crew  Tijger_m
42
pi_86093598
quote:
Op zondag 5 september 2010 16:30 schreef Sylvie001 het volgende:

Opmerkelijk als je anti McCanns lui met de feiten om de oren slaat, ze hun haat richten op mensen die zich wel aan de feiten houden. Hoe sneu is dat??
Nogmaals, een ziekelijke interesse in een zaak waar je niets persoonlijk mee te maken hebt is geen teken van ratio.

Ik zal je de feiten geven. Er is geen enkel bewijs in de hele zaak behalve dat Madeline McCann verdwenen is. Er is geen bewijs tegen de ouders, Robert Murat of onbekende derden. Er is geen bewijs dat ze nog leeft, er is geen bewijs dat ze dood is. Dat zijn de feiten, de rest zijn hersenspinsels.

Zo, nu zal je wel verder gaan met je kruistocht maar iig heeft iemand het tegen je gezegd.
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')