Braadpan op vuurquote:Op dinsdag 2 november 2010 17:08 schreef BananaCoconutFrappuccino het volgende:
Hoi Piet,
Hoe bak je in godsnaam een gehaktbal??
Ze zijn al klaar (want gewoon gekocht niet zelf gemaakt) dus het gaat alleen om het bakken. Zonder dat het aanbrand en de binnenkant nog rauw is.
Je bedoeld biefstuk in de oven klaarmaken? Wordt niet echt wat. Kan je er beter sate van snijden, aan een stokje rijgen en met een soldeerbrander roosteren.quote:Op dinsdag 2 november 2010 21:11 schreef uniekhoorn het volgende:
Kan ik een biefstukje bereiden zonder fornuis? Alleen met oven/grill?
Dankje !quote:Op woensdag 3 november 2010 18:06 schreef Erasmo het volgende:
Kan prima met vers brood, wentelteefjes zijn gewoon een slimme manier om toch je oude brood te consumeren.
De poeper?quote:Op woensdag 3 november 2010 19:00 schreef rechtsedirecte het volgende:
Sorry dat ik even off topic ga maar als ik al die uiteenlopende vragen lees over soms niet allerdaagse ingredienten en gerechten dan schiet dit beeld van Piet me in gedachte:
[ afbeelding ]
ik doe vers brood altijd eerst even in de oven voor ik er wentelteefjes van maak. Met vers brood vind ik het zo'n kleffe zompige zooi wordenquote:Op woensdag 3 november 2010 17:21 schreef 2cv het volgende:
Moet je voor wentelteefjes persé oud brood gebruiken of kan het ook prima met brood wat ook gewoon vers is ?
Goeie vraag, geen idee.quote:Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Misschien een soort chocoladefondant-ding? Is eigenlijk gewoon een soort brownie die maar half is afgebakken Chocolade, boter, eventueel een beetje suiker, wat bloem en eieren, en dan in kleine bakjes en niet te lang in de oven. 'k Kan vanavond wel even een recept voor je opzoeken.quote:Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Je zou hem ook kunnen vullen, net als een puddingbroodje of berliner. Met een grote spuit een gaatje maken en gelei erin spuitenquote:Op vrijdag 5 november 2010 10:15 schreef ColdFeet het volgende:
[..]
Misschien een soort chocoladefondant-ding? Is eigenlijk gewoon een soort brownie die maar half is afgebakken Chocolade, boter, eventueel een beetje suiker, wat bloem en eieren, en dan in kleine bakjes en niet te lang in de oven. 'k Kan vanavond wel even een recept voor je opzoeken.
Zoiets?:quote:Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Lijkt er heel erg op, tof!quote:Op vrijdag 5 november 2010 10:41 schreef DoDie het volgende:
[..]
Zoiets?:
http://www.citrusandcandy(...)orange-puddings.html
[ afbeelding ]
Broodjes met pompoenzaadjes lijken mij een stuk lekkerder en beter passen.quote:Op vrijdag 5 november 2010 12:10 schreef miriba het volgende:
Hoi Piet,
Komend weekend ga ik eten bij een collega. Omdat er een behoorlijk aantal mensen komen, heb ik aangeboden om de soep te maken. Het wordt pompoensoep met visbouillon en creme fraiche. Ik wil daar graag iets bij serveren.
Afgelopen weekend heb ik diverse broodjes gebakken met pompoen. Dat was het allemaal niet. Heb jij een lekker recept voor een bijpassend broodjes of misschien zelfs nog iets creatievers?
Groetjes,
Mirianne
Goed stoer brood kopen en het er op smeren en op eten.quote:Op vrijdag 5 november 2010 21:20 schreef Spiegelei het volgende:
ik heb vandaag een groot blik (1350 g) confit de canard gekregen, maar ik heb geen idee wat ik daar nou voor lekkers mee kan doen. Heb je een lekker idee Piet?
Gekonfijte eend ?quote:Op vrijdag 5 november 2010 21:20 schreef Spiegelei het volgende:
ik heb vandaag een groot blik (1350 g) confit de canard gekregen, maar ik heb geen idee wat ik daar nou voor lekkers mee kan doen. Heb je een lekker idee Piet?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |