abonnement Unibet Coolblue
pi_88254157
Braadpan, nadat je hem rondom bruin gebakken hebt.
  dinsdag 2 november 2010 @ 17:35:38 #177
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88255102
quote:
Op dinsdag 2 november 2010 17:08 schreef BananaCoconutFrappuccino het volgende:
Hoi Piet,

Hoe bak je in godsnaam een gehaktbal??

Ze zijn al klaar (want gewoon gekocht niet zelf gemaakt) dus het gaat alleen om het bakken. Zonder dat het aanbrand en de binnenkant nog rauw is.
Braadpan op vuur
Flinke klont boter in de pan, medium vuur tot de boter gesmoten is en begint te bruinen, ballen aanbraden tot ze bruinen en dan laag zetten en op laag vuur door braden, kwartiertje moet genoeg zijn
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  dinsdag 2 november 2010 @ 21:11:34 #178
139516 uniekhoorn
uniek, zoals ieder ander
pi_88264071
Kan ik een biefstukje bereiden zonder fornuis? Alleen met oven/grill?
Nu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
  dinsdag 2 november 2010 @ 21:37:02 #179
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88265406
quote:
Op dinsdag 2 november 2010 21:11 schreef uniekhoorn het volgende:
Kan ik een biefstukje bereiden zonder fornuis? Alleen met oven/grill?
Je bedoeld biefstuk in de oven klaarmaken? Wordt niet echt wat. Kan je er beter sate van snijden, aan een stokje rijgen en met een soldeerbrander roosteren.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  † In Memoriam † woensdag 3 november 2010 @ 17:21:24 #180
25682 2cv
Niet subtiel
pi_88293374
Moet je voor wentelteefjes persé oud brood gebruiken of kan het ook prima met brood wat ook gewoon vers is ?
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  woensdag 3 november 2010 @ 18:06:20 #181
121348 Erasmo
f/8 and be there.
pi_88294983
Kan prima met vers brood, wentelteefjes zijn gewoon een slimme manier om toch je oude brood te consumeren.
  woensdag 3 november 2010 @ 19:00:33 #182
210227 rechtsedirecte
Southern most Fok!ker
pi_88297029
Sorry dat ik even off topic ga maar als ik al die uiteenlopende vragen lees over soms niet allerdaagse ingredienten en gerechten dan schiet dit beeld van Piet me in gedachte:
'Lopen is geen sport maar een manier van reizen'
'Als ik loop voel ik me beroerd, maar als ik niet loop nog beroerder'
'Once you discover the rewards of pain, you want more pain'
  † In Memoriam † woensdag 3 november 2010 @ 20:46:12 #183
25682 2cv
Niet subtiel
pi_88301822
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2010 18:06 schreef Erasmo het volgende:
Kan prima met vers brood, wentelteefjes zijn gewoon een slimme manier om toch je oude brood te consumeren.
Dankje !
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
  vrijdag 5 november 2010 @ 02:24:10 #184
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_88351691
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
  vrijdag 5 november 2010 @ 08:52:19 #185
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_88353394
quote:
1s.gif Op woensdag 3 november 2010 19:00 schreef rechtsedirecte het volgende:
Sorry dat ik even off topic ga maar als ik al die uiteenlopende vragen lees over soms niet allerdaagse ingredienten en gerechten dan schiet dit beeld van Piet me in gedachte:
[ afbeelding ]
De poeper?
  vrijdag 5 november 2010 @ 09:01:50 #186
144335 SeaOfLove
icon by murp:*
pi_88353537
quote:
Op woensdag 3 november 2010 17:21 schreef 2cv het volgende:
Moet je voor wentelteefjes persé oud brood gebruiken of kan het ook prima met brood wat ook gewoon vers is ?
ik doe vers brood altijd eerst even in de oven voor ik er wentelteefjes van maak. Met vers brood vind ik het zo'n kleffe zompige zooi worden :)
make cookies, not war O+ J'adore hardcore :9
  vrijdag 5 november 2010 @ 09:05:47 #187
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88353605
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Goeie vraag, geen idee.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_88355210
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Misschien een soort chocoladefondant-ding? Is eigenlijk gewoon een soort brownie die maar half is afgebakken ;) Chocolade, boter, eventueel een beetje suiker, wat bloem en eieren, en dan in kleine bakjes en niet te lang in de oven. 'k Kan vanavond wel even een recept voor je opzoeken.
  vrijdag 5 november 2010 @ 10:19:02 #189
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88355317
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 10:15 schreef ColdFeet het volgende:

[..]


Misschien een soort chocoladefondant-ding? Is eigenlijk gewoon een soort brownie die maar half is afgebakken ;) Chocolade, boter, eventueel een beetje suiker, wat bloem en eieren, en dan in kleine bakjes en niet te lang in de oven. 'k Kan vanavond wel even een recept voor je opzoeken.
Je zou hem ook kunnen vullen, net als een puddingbroodje of berliner. Met een grote spuit een gaatje maken en gelei erin spuiten
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_88356026
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2010 02:24 schreef ErkendFokker het volgende:
ik heb laatst in een sterren restaurant een overheerlijk chocoladetaartje met vloeibare vulling en vanillesaus gehad. Hoe maak ik dat?
Zoiets?:
http://www.citrusandcandy(...)orange-puddings.html
  vrijdag 5 november 2010 @ 11:01:38 #191
309342 ErkendFokker
Volgens de bond van Fokkers
pi_88356771
quote:
Lijkt er heel erg op, tof!
Ik dacht dat je gewoon echt 2 fases moest hebben, 1x de buitenkant van deeg-ish iets en de binnenkant pure chocola ofzo.. Maar ik zal eens gaan proberen :)

ooh dat doen ze in die laatste ook wel.. Netjes ga het zeker proberen :)
pi_88359424
Hoi Piet,

Komend weekend ga ik eten bij een collega. Omdat er een behoorlijk aantal mensen komen, heb ik aangeboden om de soep te maken. Het wordt pompoensoep met visbouillon en creme fraiche. Ik wil daar graag iets bij serveren.

Afgelopen weekend heb ik diverse broodjes gebakken met pompoen. Dat was het allemaal niet. Heb jij een lekker recept voor een bijpassend broodjes of misschien zelfs nog iets creatievers?

Groetjes,
Mirianne
Groet,
Miriba
http://mrs-busy.blogspot.com/
Give-away tot 11 oktober 2012
pi_88359696
Ik heb hier een recept gevonden voor chocoladecakejes met een vloeibare binnenkant.
http://kvzkookblog.blogsp(...)hocoladecakejes.html

Groet,
Mirianne
Groet,
Miriba
http://mrs-busy.blogspot.com/
Give-away tot 11 oktober 2012
  vrijdag 5 november 2010 @ 12:23:21 #194
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88359875
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 12:10 schreef miriba het volgende:
Hoi Piet,

Komend weekend ga ik eten bij een collega. Omdat er een behoorlijk aantal mensen komen, heb ik aangeboden om de soep te maken. Het wordt pompoensoep met visbouillon en creme fraiche. Ik wil daar graag iets bij serveren.

Afgelopen weekend heb ik diverse broodjes gebakken met pompoen. Dat was het allemaal niet. Heb jij een lekker recept voor een bijpassend broodjes of misschien zelfs nog iets creatievers?

Groetjes,
Mirianne
Broodjes met pompoenzaadjes lijken mij een stuk lekkerder en beter passen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_88361185
Dan ga ik dat proberen! Wat ben je snel Piet! Dank je.
Groet,
Miriba
http://mrs-busy.blogspot.com/
Give-away tot 11 oktober 2012
  vrijdag 5 november 2010 @ 17:29:42 #196
296595 foodlover
live and learn
pi_88371363
Als je iets bij de soep zou willen geven dan denk ik aan dunne sneetjes brood met een lekkere luchtgedroogde ham (Schwarzwälder Schinken o.i.d.).

Voor IN de soep wellicht nog wat rivierkreeftjes (eerst heel kort om-en-om in grilpan, soep in kom, creme fraiche en kreeftjes erin???)
  vrijdag 5 november 2010 @ 21:20:36 #197
38674 Spiegelei
sunny side up!
pi_88380074
ik heb vandaag een groot blik (1350 g) confit de canard gekregen, maar ik heb geen idee wat ik daar nou voor lekkers mee kan doen. Heb je een lekker idee Piet?
klerkje
  vrijdag 5 november 2010 @ 21:26:32 #198
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_88380352
quote:
Op vrijdag 5 november 2010 21:20 schreef Spiegelei het volgende:
ik heb vandaag een groot blik (1350 g) confit de canard gekregen, maar ik heb geen idee wat ik daar nou voor lekkers mee kan doen. Heb je een lekker idee Piet?
Goed stoer brood kopen en het er op smeren en op eten.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 5 november 2010 @ 22:00:56 #199
232606 RobinOok
Patroonheilige van CUL
pi_88382041
Gadver!

Nee joh, gewoon lekker opwarmen, dan bouten nog even onder de grill als je wilt. Serveren met zuurkoolschotel.
  † In Memoriam † vrijdag 5 november 2010 @ 22:26:18 #200
25682 2cv
Niet subtiel
pi_88383281
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 november 2010 21:20 schreef Spiegelei het volgende:
ik heb vandaag een groot blik (1350 g) confit de canard gekregen, maar ik heb geen idee wat ik daar nou voor lekkers mee kan doen. Heb je een lekker idee Piet?
Gekonfijte eend ?
Op maandag 14 mei 2012 23:55 schreef Sjoegerd het volgende:
Volgens mij wordt geen enkele auto zo onderhouden en geliefd als de jouwe :)
https://www.facebook.com/groups/linkshandigen/
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')