quote:Op maandag 15 februari 2010 22:31 schreef Bartjebart het volgende:
[..]
Is volgen mij meer dat je het broodje en het vlees goed warm moet hebben, dan smelt de kaas vanzelf...
quote:Op maandag 15 februari 2010 22:39 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Dat kaas wat erop gaat, smelt niet echt. Het word wel zacht. En dat gebeurd in de bin (warmhoudding) omdat daar de burger het langst in ligt.
Maar als je de cheeseburger vers krijgt, is hij toch het lekkerst
Ah ok, ik bedenk me net dat ik de volgende keer beter ook de kaas alvast op kamertemperatuur kan laten komenquote:Op maandag 15 februari 2010 22:53 schreef Yannick567 het volgende:
Als het vlees echt goed warm is dan smelt de kaas al voordat hij in de bin ligt
quote:Op maandag 15 februari 2010 22:55 schreef Erasmo het volgende:
Ah ok, ik bedenk me net dat ik de volgende keer beter ook de kaas alvast op kamertemperatuur kan laten komen
Inderdaad, en dat gebeurd met alle ingrediënten. Om het broodje zo warm mogelijk te serverenquote:Op maandag 15 februari 2010 22:59 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Doen wij ook.
'Temperen' heet dat bij ons
quote:Op maandag 15 februari 2010 23:02 schreef MarkoAlmelo het volgende:
[..]
Inderdaad, en dat gebeurd met alle ingrediënten. Om het broodje zo warm mogelijk te serveren
Inderdaad, die komen rechtstreeks uit de grondquote:Op maandag 15 februari 2010 23:14 schreef Battlefan het volgende:
Ja maar die komen niet uit de koeling
omfgquote:Op dinsdag 16 februari 2010 10:55 schreef muiterij het volgende:
Lol, gisteren had iemand hier hb-uien in de vriezer gezet. Geeft leuke effecten.
voorbeeldenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 10:55 schreef muiterij het volgende:
Lol, gisteren had iemand hier hb-uien in de vriezer gezet. Geeft leuke effecten.
Vertelquote:Op dinsdag 16 februari 2010 10:55 schreef muiterij het volgende:
Lol, gisteren had iemand hier hb-uien in de vriezer gezet. Geeft leuke effecten.
Uien die onverkoopbaar zijn en stinken, en een half uur werk om de uien uit de bunker te krijgen. (Lees alles uit de bunkers te bikken) En een klein hb-uientekort. Was wel een heel treurige actie. Ze hadden ongeveer 2 uur in de vriezer gestaan. En een stinkende vriezer.quote:
failquote:Op dinsdag 16 februari 2010 11:49 schreef muiterij het volgende:
[..]
Uien die onverkoopbaar zijn en stinken, en een half uur werk om de uien uit de bunker te krijgen. (Lees alles uit de bunkers te bikken) En een klein hb-uientekort. Was wel een heel treurige actie. Ze hadden ongeveer 2 uur in de vriezer gestaan. En een stinkende vriezer.
Yup vaak zat als het heel druk is.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 11:51 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
fail
heb je wel eens uien aangemaakt met warm water?
Kan ook verkeerd aflopenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 11:52 schreef muiterij het volgende:
[..]
Yup vaak zat als het heel druk is.
Als je de bovenkant van de shake machine (elke Mc heeft een andere machine, I know) er afhaalt (waar de flurry dispencers (m&m's, kitkat, stroopwafel & cornetto) inhangen) daaronder ligt ook echt ontzettend veel gemorste milkshakemix. Zo ranzig als je dat na een week er afhaalt, dat stinkt ook echt als een idioot.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:13 schreef piepkuiken21 het volgende:
dan worden ze roze , wel eens vergeten die zijbakjes uit je shake schoon te maken? dat is walgelijk hoe dat ruikt na 4 weken
Daarom hoor je het elke dag schoon te makenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:33 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Als je de bovenkant van de shake machine (elke Mc heeft een andere machine, I know) er afhaalt (waar de flurry dispencers (m&m's, kitkat, stroopwafel & cornetto) inhangen) daaronder ligt ook echt ontzettend veel gemorste milkshakemix. Zo ranzig als je dat na een week er afhaalt, dat stinkt ook echt als een idioot.
Gebeurt alleen als ik sluit heb, en dat is alleen op zondagavond.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:34 schreef Studiotje het volgende:
[..]
Daarom hoor je het elke dag schoon te maken
je bedoelt de Petit Gratiné.quote:Op maandag 15 februari 2010 21:55 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
In België heb je ook nog iets met kaas toch als 'Petit Plezierke'?
Die moeten eigenlijk hier ook gewoon weer terug
Ik heb een vaste shakedienst, wij hebben 2 machines en ik moet er elke week eentje schoonmaken, heb je wel eens een toppingpomp uit dat 'waterbad' gehaald waarin dat water verwarmd wordt? Die lucht die daaruit is veel ergerquote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:35 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Gebeurt alleen als ik sluit heb, en dat is alleen op zondagavond.
Vraag me niet waarom het de rest van de week niet gebeurd
Die worden bij ons er elke avond uitgehaald, dus ik heb geen ideequote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:54 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Ik heb een vaste shakedienst, wij hebben 2 machines en ik moet er elke week eentje schoonmaken, heb je wel eens een toppingpomp uit dat 'waterbad' gehaald waarin dat water verwarmd wordt? Die lucht die daaruit is veel erger
En ja die bedoel ik ja, volgens mij is die best lekker
Bij ons ook, maar die lucht van dat warme water is niet te hardenquote:Op dinsdag 16 februari 2010 14:55 schreef TheGirlNextDoor het volgende:
[..]
Die worden bij ons er elke avond uitgehaald, dus ik heb geen idee
Die houder wordt er bij ons dus maar eens in de week afgehaald. Echt ranzig.quote:Op dinsdag 16 februari 2010 15:04 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Bij ons ook, maar die lucht van dat warme water is niet te harden
En bij ons wordt die 'houder' er elke dag afgehaald en schoongemaakt dus daarom hebben wij geen last van.
Die andere shake is makkelijker, daar hangen de flurrydispensers aan de muur
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |