Kruiden .quote:Op donderdag 11 februari 2010 17:30 schreef Nieners het volgende:
Wat kan ik gebruiken om mijn pangasiusfilet te kruiden? Vind hem zonder best smakeloos.
mijn vraagstellingen FTL.quote:Op donderdag 11 februari 2010 17:47 schreef vaagsel het volgende:
[..]
Kruiden .
Inwrijven, of even laten marineren met peper, zout, kerriepoeder, paprikapoeder currypoeder, of tijm, rozemarijn etc. etc.
creme fraiche of zure room... een eetlepel ongeveerquote:Op donderdag 11 februari 2010 19:54 schreef Gtaboy107 het volgende:
Hoe heet dat wittige spul dat sommigen in de Tomatensoep doen, en het veel lekkerder maken? En hoeveel moet erin?
het wordt wat romiger (tegen het zuurtje denk ik?)quote:Op donderdag 11 februari 2010 19:54 schreef Gtaboy107 het volgende:
Hoe heet dat wittige spul dat sommigen in de Tomatensoep doen, en het veel lekkerder maken? En hoeveel moet erin?
en slagroom kan natuurlijk ook. heel licht opgeklopt.quote:Op donderdag 11 februari 2010 20:38 schreef uniekhoorn het volgende:
[..]
creme fraiche of zure room... een eetlepel ongeveer
ja dat lees ik ook weleens en dat lijkt me dus zo ranzig maar dat is heel persoonlijk hoor, ik ga al kokken van die lucht van koffiemelk sowieso ben ik geen melk-fan, alleen af en toe karnemelk of chocomel.quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:31 schreef kabouter.muts het volgende:
of koffiemelk
Pff, nog nooit gebruikt. Door een salade? Of pureren met uitje, mayo, creme fraiche, augurkje etc. etc. en op een toastje ?quote:Op vrijdag 12 februari 2010 12:15 schreef Lienekien het volgende:
Heeft Piet of een van de anderen nog een aardig idee wat ik kan maken met sardinefilets uit blik (in olie)? Ik heb ze uit een erfenis.
Geen idee, was nog niet in Australie. Maar mijn gevoel zegt ja, is flink fusion, met vooral goede ingredienten. Prachtig lams en rundvlees, veel scharrelvarkens en kip in restaurants, en het rundvlees goed bestorven. Veel spartelverse vis en schaaldieren, zelfs als je wat van de kust af bent.quote:Op vrijdag 26 februari 2010 16:40 schreef RobinOok het volgende:
Oh, leuk. Is het eten daar net zo modern en multiculti als in Australie of is NZ wat conservatiever gebleven?
jep, alle geheugenkaarten vol, slordige 100 Gig aan fotosquote:Op vrijdag 26 februari 2010 17:04 schreef Erasmo het volgende:
Dat lijkt me inderdaad een lekkere keuken daar, de 5D zeker ook goed aan het werk gezet?
Ik gruw ook echt van koffiemelk. Maar ons moeder gooit altijd een scheut door de knoflooksaus en daar lust ik wel pap van.quote:Op vrijdag 12 februari 2010 08:36 schreef SeaOfLove het volgende:
[..]
ja dat lees ik ook weleens en dat lijkt me dus zo ranzig maar dat is heel persoonlijk hoor, ik ga al kokken van die lucht van koffiemelk sowieso ben ik geen melk-fan, alleen af en toe karnemelk of chocomel.
Ook foto's van eten?quote:Op vrijdag 26 februari 2010 17:06 schreef Pietverdriet het volgende:
[..]
jep, alle geheugenkaarten vol, slordige 100 Gig aan fotos
euhquote:
knufquote:Welkom terug, trouwens! -x-
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |