Nee, de grills worden niet ingesmeerd met olie. (met helemaal niks )quote:Op zaterdag 19 december 2009 14:13 schreef misz--kelliej het volgende:
Ik zou het niet weten Panda In de crewroom word er ook alleen maar verbaasd gereageerd :p je weet van tevoren toch al dat dat niet gaat lopen :p
Even een vraagje van een vriendin van mij (ik weet er nog niet genoeg vanaf): Haar man kan niet tegen olijfolie en het schijnt dat sinds de mac is overgestapt naar ander frituurvet, er zoveel procent olijfolie inzit nu (in dat vet dus). Die platen waar de hb's enzovoorts op worden gemaakt, wordt die ingesmeerd met olie? en zo ja zit daar ook olijfolie in/door/bij?
Nee okequote:Op zaterdag 19 december 2009 15:42 schreef Mirjam het volgende:
[..]
ik denk dat zo'n 90% niet weet wat dat betekent?
Waarop ik nog even wil zeggen dat bij ons een extra persoon ingepland wordt voor de salades, waardoor KVK, (Kip-Vis-Kroket) zich vooral druk maakt om nuggets en sensations tegenwoordigquote:Op zaterdag 19 december 2009 16:14 schreef muiterij het volgende:
Waarbij het nog wel handig is om te weten dat KVA (Kip vis appelgebak) eigenlijk verouderd is maar nog steeds door de meeste medewerkers wordt gebruikt. Het heet tegenwoordig KVS (Kip vis salades), omdat we er geen appelgebak meer maken. En dat BOP nog niet overal wordt gebruikt.
dag je duitsland plannenquote:Op zondag 20 december 2009 09:43 schreef Cyan het volgende:
Ik mis de Mac Rib! Komt ie ooit nog terug?
Serieus? Hoe komen die dingen dan toch zo vet altijd?quote:Op zaterdag 19 december 2009 20:47 schreef Yannick567 het volgende:
Er wordt helemaal geen olijfolie gebruikt voor die grills of frituurolie, gewoon de warmtebron zelf en niks anders
En dat KVA/KVK/KVS hoe je het wil noemen is een keukensysteem van mcdonald's waar zoals gezegd de kipnuggets/chickens/kroketten/fish filet etc. vandaan komt. Nieuwe systeem daarvan heet BOP
Bak maar eens gehakt zonder boter. Je wilt niet weten hoeveel vet er uit een portie gehakt komt.quote:Op zondag 20 december 2009 22:58 schreef Twizu het volgende:
[..]
Serieus? Hoe komen die dingen dan toch zo vet altijd?
maar Magnum is van de grote concurrent Ola!quote:Op zondag 20 december 2009 23:54 schreef Yannick567 het volgende:
Het schijnt zo te zijn dat nestlé die mcflurry ingrediënten als het ware 'sponsort', en zij bepalen dus mee in wat voor smaken die mcflurry's komen. Daarom is er elke keer een andere
Ben benieuwd of ze magnum eruit halen, die loopt best goed :d
Als die gaat lijken op de El nacho dan wordt ik erg vrolijk.quote:Op maandag 21 december 2009 16:16 schreef Yannick567 het volgende:
Nee, wij krijgen een wrap met chips
Salsasaus + chips + sla op een wrap geloof ik.quote:Op maandag 21 december 2009 17:09 schreef muiterij het volgende:
[..]
Als die gaat lijken op de El nacho dan wordt ik erg vrolijk.
quote:Op maandag 21 december 2009 17:11 schreef Yannick567 het volgende:
[..]
Salsasaus + chips + sla op een wrap geloof ik.
quote:Op vrijdag 18 december 2009 01:40 schreef Battlefan het volgende:
We krijgen vanaf 29 december in iedergeval de Salsa Wrap, met (uit m'n hoofd, weet het niet 100% zeker) Salsa Saus, Sour Cream & Chive, Taco chips, sla en dan de gebruikelijke kip&wrap
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |