Gagelbierquote:Op donderdag 13 mei 2010 17:25 schreef SilkenTofu het volgende:
Doe mij deze maar: Gageleer.
Gageleer
Mooie website trouwens. In Nederland vrijwel niet aan te komen (enkele natuurvoedingswinkels verkopen het, momenteel weet ik er geen)
Waar ga je dat doen? , (Kaatsheuvel, de drie horne toevallig) of echt helemaal thuis? Vorig jaar ook een keer gedaan, erg leuk en nog smakkelijk ook.quote:Op donderdag 13 mei 2010 17:28 schreef Nembrionic het volgende:
De 22e ga ik zelf weer(met een paar vrienden) wat brouwen. 60 liter. Ben benieuwd
Ben niet zo fan van Gruut, Steenbrugge gebruikt dat ook, vind het daar ook niet echt lekker in. Maar ben wel weer benieuwd naar de eucaluptussmaak.quote:Op donderdag 13 mei 2010 17:25 schreef SilkenTofu het volgende:
Doe mij deze maar: Gageleer.
Gageleer
Mooie website trouwens. In Nederland vrijwel niet aan te komen (enkele natuurvoedingswinkels verkopen het, momenteel weet ik er geen)
Helemaal zelf, thuis.quote:Op vrijdag 14 mei 2010 00:06 schreef Chielus het volgende:
[..]
Waar ga je dat doen? , (Kaatsheuvel, de drie horne toevallig) of echt helemaal thuis? Vorig jaar ook een keer gedaan, erg leuk en nog smakkelijk ook.
beste bijdrage op deze pagina; en dat zeg ik als belg zijnde, wonend in praag tsjechen hebben hele intressante pilsners, maar daarmee is ook alles gezegd. heeft imo weinig te maken met speciaalbieren.quote:Op donderdag 8 april 2010 22:23 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Ik ben toch heel duidelijk of niet? Pils vs. Speciaalbier.
Vandaag Belgische bierenborrel op m´n werk. Kennelijk liggen Maastricht en Zoeterwoude tegenwoordig in Belgiëquote:Op donderdag 27 mei 2010 16:05 schreef PaulKersey het volgende:
ik zit nu aan Val-Dieu triple... Beetje te zoet voor mijn smaak.
We hebben de afgelopen week geproef en DAMN was is het lekker gewordenquote:Op dinsdag 25 mei 2010 14:03 schreef Nembrionic het volgende:
Zo, van het weekend een bijzonder goed weekend gehad. Onderdeel was afgelopen zaterdag. Toen hebben we ons eigen bier gebrouwen. Paar maandjes wachten
Een hoppige tripel van zeker 7%
Tijdens het brouwen hebben we een aardig aantal bieren geproefd. Dus ook wat inspiratie voor de volgende keren.
heb het verleden jaar geproefd tijdens een weekendje Brugge....quote:Op zondag 1 augustus 2010 16:53 schreef AlchemistOfSorrows het volgende:
ik heb hier een fles brugse zot staan, ben toch wel benieuwd
[ afbeelding ]
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |