Werkt wel fijn ja, vooral omdat je er lampen bij krijgt (waardoor je niet meer hoeft te flitsen, want dan heb je genoeg licht), heb hem zelf ook (maar gebruik hem voor wel meer dingen). Scherpe foto's maken kan trouwens ook prima met een 5.0 canon (of hoe je het ook wil noemen). Wat niet betekent dat RobinOok geen prachtige foto's maakt, want die vind ik nog steeds altijd erg mooi en smakelijk eruit zien .quote:Op donderdag 13 augustus 2009 10:27 schreef Stansfield het volgende:
Las dit in een ander topic:
[..]
Volgens mij wel heel handig om mooie foto's te maken van kleine dingen zoals borden met heerlijk eten
oh, dat ziet er echt lekker uitquote:Op zaterdag 5 september 2009 21:41 schreef missy_c het volgende:
TVP's zonder foto's mogen geloof ik niet hier.. dus maar wat foto's
Beef Wellington..
Oven niet helemaal goed ingesteld, verbrand aan de bovenkant.
Recept van Gordon Ramsay.
[ afbeelding ]
Maar het vlees was lekkurrrrrrrr..
Medium rare zoals gewenst
[ afbeelding ]
Gemaakt van cashewnoten. Zie: http://uk.geocities.com/veggiemania_org/dairysubs.htmquote:Op woensdag 9 september 2009 10:08 schreef minilot het volgende:
TechXP, waar koop je vegan mascarpone? Wil ik wel eens proeven, al vind ik tot nu toe vrijwel alle vegan zuivelvervangers die ik geproefd heb vrij ranzig.
Nou, toevallig zijn de ongebrande, ongezouten cashewnoten in de aanbieding bij de plaatselijke notenboer, dus wellicht waag ik er eens een experimentje aan.quote:Op woensdag 9 september 2009 10:22 schreef TechXP het volgende:
[..]
Gemaakt van cashewnoten. Zie: http://uk.geocities.com/veggiemania_org/dairysubs.htm
Ik heb geen idee hoe mascarpone hoort te smaken. Het is denk meer de structuur/bite die hier vervangen wordt in gerecht.
...
Vind je de soja yoghurts en drinks niet lekker? Je hebt ook diverse melken (amandelmelk is vind ik wel lekker). Zelf praat ik niet zo erg over vervangers. Ik hoef niet perse de smaak te vervangen.
Minilot, welke ingredienten zitten er in jouw houmous en welke hoeveelheden?quote:Op woensdag 26 augustus 2009 12:03 schreef minilot het volgende:
[ afbeelding ]
Halve kilo kikkererwten ontdaan van velletjes (twintig minuten peuteren!) en daarna hummus gemaakt, met een flinke schep kukurma erin. Het is al bijna op.
Poeh, dat weet ik niet meer, ik hou zo'n beetje elke keer een ander recept aan. Er zit in elk geval limoensap, knoflook, komijn en kukurma in, maar de hoeveelheden heb ik - vrees ik - niet zo bijgehouden. En ik ontvel de kikkererwten!quote:Op vrijdag 11 september 2009 19:32 schreef Julie. het volgende:
[..]
Minilot, welke ingredienten zitten er in jouw houmous en welke hoeveelheden?
Omnomnomnom, dit ga ik vanavond maken met tomaatjes (en kruidjes) uit eigen tuin!quote:Op woensdag 9 september 2009 12:07 schreef DarkElf het volgende:
[ afbeelding ]
tis al een oudere foto maar dit is mijn lievelingsmanier van tomaatjes eten En ik moest toch een keer een foto plaatsen. (Alleen is mijn camera kapoet nu dus hier zal t even bij blijven vrees ik)
Oven voorverwarmen op 260 graden, tomaatjes halveren, snijkant naar boven in bakblik/ovenschaal, pietsje suiker erover/ pietsje zout en peper/ wat gedroogde tijm (of verse.. of oregano gedroogde of verse.. wat je wilt) en olijfolie... Als de oven heet is schaal erin, deur dicht en oven uit zetten.
Deur dichtlaten voor zeker 8 uur (dus je kan dit perfect ś avonds laat maken en de hele nacht laten staan dus in een afkoelende oven.) En de dag erna heb je heerlijke tomaatjes
bewaren kan, gewoon in een pot met olie zetten... zal dezelfde houdbaarheid hebben als pesto denk ik.quote:Op vrijdag 25 september 2009 14:59 schreef DancingPhoebe het volgende:
[..]
Omnomnomnom, dit ga ik vanavond maken met tomaatjes (en kruidjes) uit eigen tuin!
Paar praktische vraagjes. Ik neem aan dat je slechts een enkel laagjes tomaatjes kan doen? Of kun je gewoon stapelen?
En bij 1 laag, kan ik dan 2 roosters in de oven zetten, of gaat dat ook niet werken?
En als laatse vraag, weet niet of je het al hebt geprobeerd of dat je ze altijd gelijk opnomnomnomnomnomt, maar kun je ze bewaren? Bijvoorbeeld in een pot vol olie, met wat kruiderij en daar de gedroogde tomaatjes in? Zodat ze dus echt wel goed in de olie zijn (mgighig) zeg maar?
P heeft tomaatoverschot *
Jaaa, risotto moet uilopen. Niets zo erg als ergens risotto bestellen en het dan in een torentje op je bord te krijgen. Kledderig moet het zijn!quote:Op woensdag 30 september 2009 20:48 schreef RobinOok het volgende:
Vind je eerste bordje er het smakelijkst uitzien, daar loopt ie nog lekker. Tweede bordje zal ook vast lekker geweest zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |