abonnement Unibet Coolblue
  maandag 6 april 2009 @ 16:02:39 #151
61944 Freeflyer
Vallen doet geen pijn...
pi_67762746
quote:
Op maandag 6 april 2009 05:42 schreef Uw_ergste_nachtmerrie het volgende:
Ik mis nog wat in de OP http://www.cambuurarchief.nl

Het was vrijdag weer ouderwets billenknijpen tot de slotseconden, ondanks dat den Bosch niet veel grote kansen heeft gekregen de tweede helft. De eerste helft daarentegen waren de Bollen veel gevaarlijker..
Overwinning was niet helemaal terecht, boeit me niet.. de punten tellen en dat is het belangrijkste.
komt er in het volgende topic wel bij

@ Kahlen; probeer deze link eens voor het archief. http://www.cambuurarchief.nl/index2.php
Neerkomen wel!
  maandag 6 april 2009 @ 17:25:07 #152
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_67765562
quote:
Op maandag 6 april 2009 05:42 schreef Uw_ergste_nachtmerrie het volgende:
Ik mis nog wat in de OP http://www.cambuurarchief.nl

Het was vrijdag weer ouderwets billenknijpen tot de slotseconden, ondanks dat den Bosch niet veel grote kansen heeft gekregen de tweede helft. De eerste helft daarentegen waren de Bollen veel gevaarlijker..
Overwinning was niet helemaal terecht, boeit me niet.. de punten tellen en dat is het belangrijkste.
Dokkumer die zijn site weer komt spammen? Mooie site.
Bedankt Hans.
pi_67770537
quote:
Op maandag 6 april 2009 10:46 schreef Kahlen het volgende:

[..]

Een site die het op de helft van de browsers niet goed doet, heel jammer.
Klopt inderdaad en daar wordt (in heel laag tempo) aan gewerkt...
Let's pretend we scored a goal YEAH
pi_67788059
quote:
Op maandag 6 april 2009 16:02 schreef Freeflyer het volgende:
@ Kahlen; probeer deze link eens voor het archief. http://www.cambuurarchief.nl/index2.php
Die werkt perfect, deze zou in de openigspost beter passen dan de standaard link (zonder index2.php erbij).
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  dinsdag 7 april 2009 @ 17:43:00 #155
236335 neen
schone schijn
pi_67800881
quote:
Het is Blauw, het is Geel

En het is een van de dragers van de naar schatting 7500 shirtjes die bij elkaar zijn gespaard door de consumenten van de Leeuwarder vestigingen van de supermarktketen C1000.
Een dag nadat de actie officieel is besloten, is Janco Zeijlemaker (C1000 Camminghaburen) nog altijd beduusd over het onwaarschijnlijke resultaat: “Toen we begonnen dachten we aan een kwart of een derde van het uiteindelijke aantal." De C1000 winkeliers zagen hun omzet de afgelopen weken dan ook fors toenemen, maar hebben niet overwogen om de actie te verlengen: “Normaal gesproken duurt een actie ongeveer 3 weken. De actie met de Cambuurshirts duurde langer en de afgelopen weken hadden we de indruk dat de meeste spaarders hun kaart ook wel vol hadden”.
Bron: wiebewoudstra.nl

zo he, dat is niet mis! Ik heb mijn 40 punten aan een vriend gegeven want ik loop toch niet rond in voetbalshirtjes maar 7500 stuks, phuhhh

[ Bericht 1% gewijzigd door neen op 07-04-2009 18:23:54 ]
het lijkt niet wat het is
  Redactie Frontpage / Sport dinsdag 7 april 2009 @ 17:45:41 #156
122036 crew  Peterselieman
Maffe Fries
pi_67800956
Dan zie je dat Cambuur toch wel leeft
Altijd onderweg naar het avontuur
pi_67801069
C1000 Camminghaburen


Wat was precies de actie? Klinkt wel aardig.
  dinsdag 7 april 2009 @ 18:20:59 #158
236335 neen
schone schijn
pi_67802157
Je moest 100 spaarpunten hebben om een shirt op te halen en bij iedere 5 euro boodschappen kreeg je een spaarzegel, de C1000 vestigingen in Leeuwarden hebben dus goed gedraaid de afgelopen tijd

Een tijdje terug was in het nieuws dat Cambuur meer shirts verkocht dan welke andere Jupiler-League club ook, ik neem dat dat voor het grootste gedeelte aan deze actie te danken is.
het lijkt niet wat het is
pi_67802899
Voor de liefhebbers de inhoud van de nieuwsbrief die vanmiddag is verzonden:

Play-offs
Dichtbij. We zijn er dichtbij. De zo gewenste play-offs. Na de prachtige winst op FC Den Bosch wacht ons vrijdag de een na laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Helmond Sport. Ook een ploeg die nog hoopt op die play-offs. Een spannend duel dus. We staan tien punten voor op de nummers 7 en 8 en zes punten voor op nummer 6. We gaan met z'n allen ervoor om onze top klassering te handhaven. De play-offs waren het doel voorafgaande aan dit seizoen en het lijkt er inderdaad op dat we dit gaan halen. Ook mooi om te vermelden is dat wij nu al zeven wedstrijden op rij niet meer hebben verloren. Een compliment derhalve aan de technische staf en de spelersgroep.

1e selectie
Die spelersgroep ondergaat enkele veranderingen. We nemen afscheid van een aantal spelers. Dit is gebruikelijk rond deze tijd. Wij moeten hen formeel voor 1 april laten weten wat hun status is. Dit hebben wij uiteraard ook gedaan. Na afloop van de laatste thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven zal op gepaste wijze afscheid worden genomen van deze spelers. Inmiddels wordt er ook druk gewerkt aan het elftal van volgend seizoen. We voeren op dit moment gesprekken met een aantal van onze spelers die in aanmerking komen voor contractverlenging en met een aantal potentieel nieuwe spelers. Ook hebben we spelers zoals Van Boxel, Turk, Van der Wal en Huymans al vastgelegd voor volgend seizoen. Hierbij gaan we zorgvuldig te werk. De posities dienen dubbel bezet te zijn. Voor wat betreft de voorhoede zoeken we nog naar een vleugelaanvaller. Het middenveld lijkt redelijk op orde, maar de verdediging moet nog worden versterkt. Vandaar ook dat wij zoeken naar een goede linker centrale verdediger en een keeper. Mochten de spelers van wie wij graag willen dat zij bijtekenen dit ook daadwerkelijk doen en de drie vacatures worden ingevuld dan zijn we redelijk op sterkte. Wellicht dat er hier en daar nog wat bij komt, maar dat ligt aan de markt en onze financiële mogelijkheden.

Begroting
Onze financiële positie is overigens flink verbeterd het afgelopen seizoen. We draaien nog met verlies, maar we treffen een aantal maatregelen om dit weg te werken voor aankomend seizoen. Met enige gepaste trots kunnen we volgend seizoen werken met een sluitende begroting in de Jupiler League. Die is dan met bijna ¤700.000 is gestegen. Onze begroting zal van ¤3.3 miljoen gaan naar rond de ¤ 4 miljoen. Met name de inkomstenkant (door de vele toeschouwers en de sponsorgroei) is toegenomen. Om volgend seizoen met een kleine plus te eindigen kunnen we ook niet zonder uw steun. Onze seizoenkaarten behoren qua prijs tot de goedkoopste in de Jupiler League. Wij hebben gemeend de prijzen voor aankomend seizoen iets te verhogen om zodoende meer inkomsten te kunnen genereren. Wij rekenen weer op uw steun komend seizoen. De doelstelling is dan helder voor een ieder: meestrijden om promotie naar de ere-divisie! Maar dan wel op een financieel verantwoorde manier!

Support
De support van u allen was en is dit seizoen fantastisch. Onze toeschouwersaantallen zijn gigantisch voor Jupiler League-begrippen. Een teken dat onze club weer leeft en zich voorwaarts begeeft. Hier wordt ook voor komend seizoen naar gekeken. Als we in de Jupiler League blijven spelen, dan overwegen wij om de Noordtribune in zijn geheel voor SC Cambuur te maken. Dan zal het uitvak voor de bezoekende supporters richting de Oosttribune gaan. Overigens doe ik wel een oproep aan de supporters op de Noordtribune om hun frustratie bij een gemiste kans of tegendoelpunt niet af te reageren op de stoeltjes op deze tribune. De afgelopen thuisduels sneuvelden vele stoeltjes en het kost de club een vermogen om deze te vervangen elke keer weer.

Supportersbeleid
Het supportersbeleid krijgt ook steeds meer vorm. Zo zijn er werkgroepen geformeerd die de Commissie Stadionverboden Cambuur moet gaan samenstellen en eentje die de problematiek rond de buscombi onder de loep zal gaan nemen. Bij beide werkgroepen zijn de BVO en de Kern van Cambuur betrokken. Wij willen dat met name de CSC is geformeerd voor het einde van dit seizoen. Deze commissie zal geleid worden door een onafhankelijk voorzitter. Gesprekken met kandidaten worden binnenkort gevoerd.

Commercie
De Bedrijven Contact Dagen waren wederom een groot succes. Het commerciële team bestaande uit Eddy Koster, Jan Bruin, Sjoerd Jan van der Meij en René van Rijswijk en de BusinessClubCambuur hebben twee goede dagen beleefd in het WTC Expo. Ons businessplein werd goed bezocht door mogelijke sponsoren en relaties. De forumavond met onze gast en goede vriend Hans Nijland, directeur van FC Groningen, was geslaagd.

Vrijdag
We rekenen weer op uw steun aankomende vrijdag. Bij winst kunnen we in ieder geval de play-offs veilig stellen (ook gezien het programma van de overgebleven concurrenten). Dat is een prachtig teken dat de club de serie negatieve sportieve resultaten uit het verleden heeft weten om te buigen. Uiteraard blijft het spannend voor wat betreft de top-vijf-klassering, maar zoals de trainer al meerdere malen heeft aangegeven: we kijken omhoog. De tweede plaats is ook nog binnen bereik en zo lang we hier nog kans op hebben gaan we ervoor met z'n allen. Met elkaar en voor elkaar! Tot vrijdag in ons mooie (volle) stadion!

Verder nog wat oninteressant nieuws over de jeugd en het vrouwenvoetbal, maar dat post ik hier niet omdat ik het niet interessant genoeg vind.

Ik zou vrijdag eerst niet kunnen komen, maar afspraak is verzet naar zaterdag en ik ga de jongens mooi weer aanmoedigen! Volle bak hopelijk, nog meer dan vorige week!!!
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  dinsdag 7 april 2009 @ 18:52:16 #160
236335 neen
schone schijn
pi_67803208
Ik heb vandaag m'n kaarten al gehaald want de vorige keer was ik laat en zat ik tussen zo'n schoolklas, nou dat was geen genot.

En stoeltjes kapot maken
het lijkt niet wat het is
pi_67803315
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 18:52 schreef neen het volgende:
Ik heb vandaag m'n kaarten al gehaald want de vorige keer was ik laat en zat ik tussen zo'n schoolklas, nou dat was geen genot.
Zat je vast in dat vak bij Zuid? Zit altijd een schoolklas volgens mij? Waarom ging ik vroeger niet met school naar een wedstrijd eigenlijk?

Maar rotkids inderdaad, gooiden ook al een keer vuurwerk (rotje) op het veld naar een speler (maar daar heb ik nooit wat van gelezen, ook wat vreemd).

Weet iemand al hoe je je seizoenskaart kan wisselen voor een betere plek? Ik wil toch meer naar het midden toe. En wat worden de nieuwe seizoenskaartprijzen?
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:03:39 #162
236335 neen
schone schijn
pi_67803606
Ja, in de hoek aan de Zuidkant van Oost ja. Ik ben ook nooit met de basisschool naar een wedstrijd geweest ook maar 3 groepen hier gedaan maar goed.

Toen ik vandaag kaarten haalde wisten ze nog niet wat de nieuwe prijzen zouden worden. Ik denk eraan om volgend ook maar een seizoenskaart te halen omdat dat wat makkelijker is
Kun je bij verlenging van je seizoenskaart niet aangeven dat je wat meer naar het midden wil en wat de opties zijn wat dat betreft? Als ik een sk neem wil ik op 18/19/20 zitten maar niet te hoog omdat er van die palen staan.
het lijkt niet wat het is
pi_67803964
quote:
Op dinsdag 7 april 2009 19:03 schreef neen het volgende:
Kun je bij verlenging van je seizoenskaart niet aangeven dat je wat meer naar het midden wil en wat de opties zijn wat dat betreft? Als ik een sk neem wil ik op 18/19/20 zitten maar niet te hoog omdat er van die palen staan.
Dat weet ik niet. Ik zat hiervoor altijd op de vip tribune (maar is al wat jaren terug), nu voor het eerst een seizoenskaart.

Ik wil vak 7, zit nu in 8. Maar moet zeggen dat 8 nu wel gezellig is, veel vaste klanten momenteel bij ons op de tribune en er zitten aparte figuren bij, altijd lekker kletsen met elkaar.

Ik zou ook op West gaan zitten, kijk je niet in de zon aan het begin van het seizoen en zit je niet zo in de wind / regen in de winter
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  dinsdag 7 april 2009 @ 19:37:11 #164
236335 neen
schone schijn
pi_67804692
Och, van de regen en wind heb ik geen last... gewoon niet op rij 1 of 2 gaan zitten. Over de zon kan ik niet veel zeggen nog niet echt gezien/op gelet. En Oost is natuurlijk goedkoper en dat is goed aangezien ik een zeer, zeer arme student ben
het lijkt niet wat het is
pi_67804945
"Overigens doe ik wel een oproep aan de supporters op de Noordtribune om hun frustratie bij een gemiste kans of tegendoelpunt niet af te reageren op de stoeltjes op deze tribune. De afgelopen thuisduels sneuvelden vele stoeltjes en het kost de club een vermogen om deze te vervangen elke keer weer."

Snapt hij nu nog niet dat Vak 12 en 13 staanvakken moeten worden? Zo kunnen oude verhoudingen weer hersteld worden. Iemand vervelend? Even athleticoën en klaar

Fanatisme (zoals tegen Excelsior) is goed, vernielingen niet...
Overigens twijfel ik nog of ik een seizoenkaart aanschaf, ik zie de laatste tijd te weinig van de wedstrijd omdat ik meestal bij moet springen in de kiosken... Als ik daar mee door kan/mag/wil gaan wordt het dus een medewerkerskaart, anders gaat de spaarpot op zijn kop natuurlijk

ps Iemand nog zegels over? Ik heb er nu (met toezeggingen) een stuk of 60...
Let's pretend we scored a goal YEAH
  woensdag 8 april 2009 @ 17:57:34 #166
159093 bascross
Get to the chopper!
pi_67836217
Ik zit ook op Oost, maar de zon is in het begin van het seizoen inderdaad behoorlijk irritant, voor de rest geen klachten.
Bedankt Hans.
pi_67899685
Cambuur rekent op uitverkocht huis

Het Cambuur-stadion is vanavond vermoedelijk op het uitvak na tot op de laatste plaats bezet. De clubleiding zegt dat er inmiddels 8600 kaarten zijn verkocht voor de wedstrijd tegen Helmond Sport en verwacht dat de resterende 900 vandaag nog in de voorverkoop de deur uitgaan.

I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
  vrijdag 10 april 2009 @ 16:42:59 #168
236335 neen
schone schijn
pi_67899721
Het is er ook mooi weer voor! Kijken of die zon zo irritant is en of het bier nog koel is!
het lijkt niet wat het is
pi_67912646
Het bier was volgens mij koud genoeg vanavond, er gingen weer de nodige vaatjes doorheen

Net weer thuis na een heerlijk voetbalavondje, echt een schitterend temperatuurtje om een potje voetbal te kijken..
De eerste helft was aardig, Helmond probeerde te voetballen, Cambuur ook dus zo gebeurde er nog voldoende.
De tweede helft was zomeravondvoetbal en het lag aan de scherpte van de Helmonder voorwaartsen dat de 1-0 op het scorebord bleef. Vanuit het niets viel de 2-0 en werd de wedstrijd rustig uitgespeeld..
Let's pretend we scored a goal YEAH
  zaterdag 11 april 2009 @ 02:44:40 #170
236335 neen
schone schijn
pi_67917032
9048!

Top!
het lijkt niet wat het is
pi_67917643
9448
Let's pretend we scored a goal YEAH
pi_67918226
quote:
Op zaterdag 11 april 2009 07:15 schreef Uw_ergste_nachtmerrie het volgende:
9448
Netjes hoor.
pi_67923794
quote:
Op zaterdag 11 april 2009 09:28 schreef TvhN het volgende:

[..]

Netjes hoor.
Volgens de club waren er 52 kaarten niet verkocht. Eigenlijk wel jammer want het had gewoon vol moeten zitten.
Overigens ook een massale opkomst van Helmond Sport supporters, maarliefst 2 man hadden de lange reis naar Leeuwarden gemaakt
Let's pretend we scored a goal YEAH
pi_67983212
quote:
Op zaterdag 11 april 2009 14:39 schreef Uw_ergste_nachtmerrie het volgende:
Volgens de club waren er 52 kaarten niet verkocht.
Ik betwijfel dat. In het vak naast mij was nog best wat plek, meer dan 52 in iedergeval. Ik vind die aantallen maar wat apart, het was druk, maar naast mij 2 stoelen vrij bijvoorbeeld (mij hoor je niet klagen).

Het is altijd wat lastig in te schatten, volgens mij gaat echt niemand met losse kaartjes op de juiste plek zitten. Na de rust is ook de halve tribune gewisseld lijkt het (vorige keer waren er zelfs 2 rijen opeens weg?). Heel apart.
I think prime numbers are like life. They are very logical but you could never work out the rules, even if you spent all your time thinking about them.
pi_67983287
Tja, de club gaat waarschijnlijk uit van 9500 plekken. ik heb elders gelezen dat de capaciteit 9758 plaatsen is. Op welke tribune zat je? Op West waren de hoeken nog niet helemaal vol zag ik..
Let's pretend we scored a goal YEAH
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')