abonnement Unibet Coolblue
pi_89954021
quote:
1s.gif Op woensdag 15 december 2010 09:00 schreef JDx het volgende:
Ok, ik wil ook nog even een geniale droom kwijt ^^

Vannacht was het best wel verontrustend, maar nu ik wakker ben slaat het natuurlijk weer nergens op.

Ik heb 2 broertjes en de oudste van de 2 was ontvoerd. Ging ik samen met mijn jongste broertje op zoek naar hem en we kregen hulp van een giraffe :') hij kon ook nog praten, maar alleen met ons. En waar kwam die vandaan... we hadden een kinderboerderij (met een giraf :D). Andere mensen mochten niet weten dat het een giraf was dus verkleedden we hem (of haar?) als mens, compleet met bontjas XD

Ook konden we schaatsen op de straat door pakken Yogho onder onze voeten te binden, zo konden we sneller de omgeving scannen.

Oh God, dit gaat nergens over, werd trouwens wakker voordat we hem hadden gevonden :(
Hahaha, dat zijn de leuke dromen. :D

Ik droomde dat ik als astronaut naar de maan werd gestuurd. (Ik lees veel over astronomie, zal daar wel vandaan komen.) Op de maan begon ik met mijn collega golfballen de ruimte in te golfen, en van heel ver weg over te gooien met weinig zwaartekracht. Ik was volledig in ruimtepak, behalve mijn schoenen, dat waren gewoon mijn Nikes. :')
Vanaf toen begon er iets te dagen. Ik kon ook mijn handschoenen uitdoen en voelde aan het zand en ik vertrouwde het al niet.
Toen we 'terug' waren op Aarde wist ik al zeker dat het nep was geweest (net zoals 1969, wat ik ook niet geloof.) Ook lieten ze foto's van ons zien op de maan, waar je de sterren en alles gewoon zag, terwijl je die op de foto's van 1969 niet zag. Ik confronteerde de mensen die hierover gingen (geen idee wie dat waren in mijn droom) mee, en daarna weet ik niet wat er gebeurde. Alleen nog dat ze boos werden op degene die die foto gemaakt had. Hier stopte de droom.
Maar toch heb ik het gevoel dat ik op de maan ben geweest, en het was awesome. :D
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')