abonnement Unibet Coolblue
pi_55921573
Waarom te jong ChillayD?
Nog andere plannen in het leven de komende tijd?
pi_55921718
Ja die vraag stel ik me ook zo vaak !!!!
Heb het er ook met vriendlief over gehad, willen het graag proberen. Willen het beiden jong.
Maar nu nog niet. Soms gooien we het zelfs op ''over een paar jaar''.
Maar soms ben ik zo aan het wegdromen dat ik dit jaar al zou willen proberen.
Het andere moment wacht ikliever nog 2 jaar, of zelfs 3. En soms denk ik. morgen DUMP ik die pil !!

Alleen dat beslis ik niet alleen. Ik weet dat mijn vriend het wil.
Alleen ik geloof dat hij nog ietsje langer wil wachten. Althans, dat was toendertijd zo. Nu? Geen idee.
Maar weer eens aan de praat gaan

Verder geen andere plannen, het blijft voor mij als het aan mij ligt lekker zoals het nu is.
Ik werk en verdien mijn geld vanuit huis. DE ideale situatie !

Ik kan het nou ook niet bepaald goed uitleggen.
maargoed, ik heb een poging gedaan haha
pi_55921735
quote:
Op donderdag 10 januari 2008 13:12 schreef ChilllayD het volgende:
Rare vrouwengevoelens hier. Rammelrammel.
Ik wordt in Juli 23... en op de 1 of andere vage manier vind ik mezelf te jong.
Voel ik me er de ene dag te jong voor,en de andere kan ik niet wachten.......
Ach wanneer ben je te jong? Ik was zelf 19 (nu net23) toen ik zwanger raakte van de 1e. Wel helemaal blij ermee hoor en heel erg welkom. Als je er zelf maar voor wilt gaan.
Misschien moet je je bedenken waarom je denkt dat je te jong bent? Omdat je dat zelf vind, of omdat je omgeving dat misschien denkt? Omdat je nog andere plannen hebt? Dat je dan niet hebt kunnen doen wat je nog wilt doen?
En zeker áls je nog twijfelt, zou ik er goed over nadenken waarom je dan twijfelt. Niet eraan beginnen om erachter te komen dat je toch nog niet klaar was.
Ieder geval succes ermee!
pi_55921836
Dankjewel

Ja misschien is het ook wel de omgeving. Ik denk er niet dusdanig hard over na dat ik het exact met woorden kan omschrijven hoor. Het is een achteropliggende gedachte dat ik soms heel vaag denk, ik ben nog zo jong. De omgeving gaat wat raar reageren? Zou best kunnen. Mijn ouders zouden het wel geweldig vinden, maar aan de andere kant misschien ook wel weer apart? Zelfs dat weet ik niet precies, en dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit ook haha.

Ik ga eerst maar weer eens lekker met vriendlief praten, samen wegdromen (humz, haha) en er lekker samen over nadenken en alles. Ook heerlijk !! Dan weet je tenminste wat van elkaar.

De toekomst en mijn plannen zijn er klaar voor. Ik leef nu zoals ik het altijd heb gewild. Daar ligt het dus echt niet aan. het huis en mijn/ons leven zijn er klaar voor. Nu de rest nog. haha.

Het klinkt echt raar als ik het teruglees, heel warrig zelfs denk ik?!
En uiteraard mijn twijfels zijn aanwezig, dus ik maak absoluut geen overhaaste beslissingen.Ik ben wat dat betreft een zeer goede denker en beslisser
pi_55921972
Gelukkig maar!
En je hebt een vriend met wie je goed kan praten ieder geval begrijp ik dus dat zit wel goed.
En dat het toch al een beetje rammelt is alleen maar leuk.

En wat je omgeving betreft; zou ik me niet al te veel zorgen over maken. Ik ben alleen en bij mij waren de reacties vrijwel alleen maar positief, en jullie zijn saampjes dus dan kunnen mensen toch alleen maar helemaal blij voor jullie zijn!
pi_55922085
Ja het rammelen alleen al is zooooooooo leuk haha

En er moeten nu maar eens serieuze gesprekken gaan komen over dit onderwerp tussen ons. Ik denk er volgens mij meer aan dan hij de laatste tijd weet. Stiekeme rammelvrouw Hij weet het wel, maar vast niet zo precies.
pi_55922166
Ik zou maar eens met je vriend gaan praten inderdaad.
En uiteindelijk gaat het toch om wat jullie willen en niet om wat de omgeving er van vindt.
Daarbij is 23 echt niet heel jong om zwanger te raken en zeker niet gezien jullie situatie. (dat jullie leven er wel klaar voor zou zijn)
pi_55922277
Ik laat me ook echt niet beinvloeden door de omgeving hoor dat bedoelde ik echt niet te zeggen.

En inderdaad het klopt zeker hoor, 23 is toch al heel wat haha.
Het is ook echt alleen maar iets heel kleins wat af en toe voorbij komt rollen. Niets ernstigs
pi_55922302
Dat wordt het vast nog wel
pi_55922417
Hahaha ja dat wel

Ik bedoelde dat ik me niet laat beinvloeden door omgeving o.i.d, of wat anderen er van denken. Dat komt maar een klein beetje voor hahaa
pi_55922725
Gelukkig maar. Want wat andere denken is eigenlijk helemaal niet belangerijk! Maar ondanks dat trek je je er vaak meer van aan dan je zou willen, dat heb ik tenminste.
Niet speciaal over dit soort dingen hoor maar andere dingetjes ofzo....
pi_55923387
quote:
Op donderdag 10 januari 2008 08:50 schreef Flower-Ti-Amo het volgende:
Ik ben nu bijna 10 weken gestopt. Het is misschien nog te kort om er iets van te kunnen zeggen? Ook hoor je vaak dat de dokter toch nog niks doet als je binnen zo´n `korte´ tijd na het stoppen niet ongesteld wordt.

Een andere dokter kan veel verschil maken inderdaad. Ik had eerst iemand als dokter die later mijn buurman werd en waar ik ook nog af en toe wat schoonmaak werd deed, nou dan ga je ook niet snel meer naar de dokter hoor! Ik heb me nu ook ingeschreven bij een andere praktij, dat zijn ook nog eens 2 vrouwen en dat vind ik eigenlijk wel prettig.
Hoi Flower-Ti-Amo
Bij mij heeft het vier maanden (!) geduurd voordat ik uberhaupt weer ongesteld werd na het stoppen met de pil! Echter, de keer dáárna was 'keurig' na 31 dagen weer. Ik heb er heel wat over gegoogled en aan de huisarts gevraagd, toen het zo lang duurde. Maar pas na 6 maanden gaat je huisarts uberhaupt eens nadenken over wat hij/zij er aan zou kunnen doen, omdat het dus héél vaak voorkomt dat het enkele maanden kan duren. Dus maak je geen zorgen!
pi_55926130
Tessie wat super leuk!! Wanneer is de bruiloft? (sorry als je dat als eens eerder gezegd hebt?)

ChillayD, het enige wat ik je kan zeggen, wat de anderen ook al zeiden, praat er gewoon over met elkaar. Hier hebben we er ook veel over gepraat in dus begin november besloten de pil de deur uit te doen. Af en toe twijfel ik nog wel heel erg hoor! Vooral omdat ik ook nog studeer, maar aan de andere kant zie ik er ook weer allemaal voordelen in. En jong moeder worden is ook altijd mijn wens geweest, in maart wordt ik 22 dus dat zou ik wel een mooie leeftijd vinden!

Wat baby´s allemaal niet met je hormonen kunnen doen, als je zo´n kleintje voorbij ziet gaan op straat of in de tram ofzo, dan wou ik echt dat het allemaal een beetje sneller ging!!

Smoezie, dankje voor je stuk, het maakt je gewoon zo onzeker he?! Ik hoop maar dat het hier binnenkort gewoon op gang komt
pi_55928238
Thanx
De bruiloft is precies over 9 maanden, best grappig eigenlijk Dus dat is al best wel snel... eerder hadden we, nou ja, mijn Lief dan vooral, het over 'een paar jaar wachten'....
...and together we'll stand on the threshold of a dream[
pi_55936415
@ Flower-Ti-Amo

Ja jong moeder worden heeft bij mij eigenlijk altijd wel meegespeeld. Het lijkt me zo heerlijk, en meer dan geweldig. En toch twijfels, Dat kan ik ook niet echt omschrijven. Te moeilijk. Op de 1 of andere manier speelt er altijd wel iets in je gedachten mee denk ik.

Hoe doe je dat trouwens met je studie? Is deze bijna afgerond, of ga je het combineren?
Ik doe thuiswerk waarbij ik mijn eigen uren kan indelen. heerlijk. Daarbij ben ik webdesigner en ook daarmee verdien ik mijn geld en wederom vanuit huis. Echt de perfecte situatie zoals ik eerder omschreef. Ik zie mijn toekomst echt helemaal zitten inclusief een kleintje. ''zwijmel''

Nouja, daarom ben ik me hier ook maar een beetje meer aan het melden, en meeposten uiteraard
pi_55942941
ChillayD ik denk dat heel veel mensen nog twijfelen, hoor en de ene dag het NU NU NU willen en de andere dag denken dat ze misschien nog een tijdje kunnen wachten
Van vrouwen die zwanger zijn, lees je ook vaak dat ze opeens twijfelen of het nu wel de goeie timing is en of ze wel een goede moeder gaan zijn.
Ik ben al zover dat ik me daarover geen zorgen meer maak

En gisteren nog maar eens een doos Yasmin besteld. We kunnen weer weg voor een paar maand
pi_55943461
De twijfel zal er altijd zijn denk ik, is toch ook erg spannend allemaal!

Ik heb juist bewus gekozen om wat "later" zwanger te willen zijn. Ben nu 29 en zou graag op mijn 30e zwanger willen zijn (dat is in Augustus).
Vroeger zei ik altijd "voor mijn 30e geen kinderen".
Zo zie je maar weer, dat iedereen anders is
pi_55944030
quote:
Op vrijdag 11 januari 2008 09:06 schreef Koningin het volgende:
De twijfel zal er altijd zijn denk ik, is toch ook erg spannend allemaal!

Ik heb juist bewus gekozen om wat "later" zwanger te willen zijn. Ben nu 29 en zou graag op mijn 30e zwanger willen zijn (dat is in Augustus).
Vroeger zei ik altijd "voor mijn 30e geen kinderen".
Zo zie je maar weer, dat iedereen anders is
Maar je houdt je wel aan jouw eigen "afspraken"

Nog altijd hard aan het rammelen?
Ik ga echt blij zijn dat deze week voorbij is want op het werk lijkt niemand te verstaan dat het nu gewoon nog niet past in ons leven. Iedereen blijft maar zeggen tegen mij en mijn man dat het nu toch wel eens dringend tijd wordt hoor... Ze zouden eens moeten weten
Soit, mijn man wordt het een beetje moe om altijd datzelfde gedoe aan te horen. Hij wil nu blijkbaar ook zo graag dat ze er hem niet te veel moeten op wijzen dat het niet gaat.

Of zou mijn gezaag 's avonds er ook voor iets tussenzitten?
pi_55947483
Tessie, wat leuk en waarschijnlijk onbedoeld symolisch

ChillayD, ik zit nu in mijn 3e jaar en ga vanaf februari tot juli stage lopen. Ik heb het met mijn studieloopbaanbegleider gehad over mijn wens om nu al moeder te worden en wat de mogelijkheden zijn. Omdat ik gewoon helemaal bij ben en alle tentamens heb gehaald zou het allemaal geen probleem zijn. Mijn voorkeur heeft het om een jaar te stoppen (na de bevalling dus) en dan na een jaar het laatste jaar weer oppakken. Dit vind ik ook zo´n voordeel dat dat kan, als ik een baan zou hebben in de branche waarin ik wil gaan werken dan kan je natuurlijk niet zomaar een jaar wegblijven.

Leonieke het lijkt me erg vervelend als mensen zich `bemoeien´ met dat soort dingen.

En dat wil ik nog even voor mezelf de zijn vanochtend gearriveerd! Ik ben nog nooit zo blij geweest dat het weer zo ver was. Nu kunnen we echt gaan beginnen
pi_55948972
Gelukkig dat jullie me toch nog begrijpen hahaha, ik ben slecht in zoiets uitleggen waarom er uberhaupt kleine twijfels zijn. Precies dat, de ene dag denk je NU NU NU en de andere dag/week/maand whatever......

En inderdaad een handige situatie wat dat betreft, Flower-Ti-Amo. Prettig ook vooral dat zulke beslissingen gemaakt kunnen worden.

Gister best een leuk gesprekje gehad met vriendjelief
Eerst hadden we het heel globaal over ''och, over een paar jaartjes''. En gister praatte hij ineens zo serieus over echte ''tijden'' stellen. Hoe zeg je dat? Hij ziet het wel zitten hoor, meer dan ik dacht haha !

Ergens volgend jaar, mag de pil van ons de deur best uit ''rammelrammelmeer''.
Ja dit jaar is pas begonnen dus het duurt nog lang, haha. Maar toch Het klinkt echt een stuk echter meteen. Ja wie weet wat dit jaar ons allemaal brengt, misschien denken we beiden dat we er dan nog iets langer mee willen wachten. Wat er in 1 jaar gebeuren gaat weet je toch nooit.. Maar zoals het er nu voorstaat is het toch wel heel erg positief voor ons hoor, hihi !!

We hebben (hij woont er al een jaar) eigenlijk net een huisje samen. Ik ben door omstandigheden nog bij mijn ouders gebleven. Ik ben geopereerd aan beide knieen, en vriendlief werkt fulltime en ik kon mezelf niet redden. Nu ben ik lekker veel bij hem en kan ook ik mezelf weer in m'n uppie redden. Het huis is nogsteeds in rommelstatus, er moet toch nog van alles gebeuren. Overal staat nog wat, alsof we er pas een paar maandjes wonen haha.

Nouja, zo dat is er dan ook even uit. Iets meer van mijn situatie
Ik red me trouwens prima nu alleen, mede door de operaties. Ik ga er goed op vooruit !! `En vloertjes dwijlen op mijn knieen kan vriendlief gelukkig, hahaha
  zondag 13 januari 2008 @ 16:00:52 #296
14811 Asyniur
Nu met 2 jommetjes <3
pi_56000434
Even 'klagen'.
Ik wilde een alvast een woezel en pip mobiel bestellen (of speelkleed), maar dat mocht niet van !!
Nu heb ik maar een tas voor mijzelf besteld

Verder gaat het goed hier. Ik rammel momenteel niet gigantisch. Het hoeft even niet NU NU NU (wat ik een tijd geleden wel had dus ik herken het wel hoor dames ).
Hectiek op het werk alom. Van 24 naar 30 uur werken valt niet echt tegen, maar wel 6 (!) nieuwe afdelingen. Ben soms letterlijk en figuurlijk de weg een beetje kwijt. Maar ook dat zal wel goedkomen.

Zijn er al dames ijverig aan het klussen geslagen?

wij wel: de deuren en kozijnen boven zijn inmiddels geverfd en klaar; de zolder is gestuct en er ligt al stroom; dus we gaan de goede kant op
pi_56000550
wij zijn nog steeds heel druk bezig met het hok.. dat is nog steeds niet klaar....

Was gister bij de H&M en daar hingen van die schattige pakjes voor jongetjes en van die superkleine rompertjes enzo.. en daar gingen de eierstokken weer...
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
pi_56001432
Ik zat pas ff foto's uit te zoeken en toen bekeek ik die van de kleinste, op de verloskamer enz. net geboren Kreeg kriebels maar meer in de zin van ''nog even op dat verlosbed willen liggen''
Maar goed, eerst maar een leuke vent en dan zien of er uberhaupt ooit nog een kleintje bij komt.
  zondag 13 januari 2008 @ 19:56:51 #299
56471 pinquit
oh my lama!
pi_56006208
ik wil een baby!!
erf de ogen van je kind - kijk erdoor
pi_56017886
Wij waren dit weekend op de Roompot in Zeeland. In het zwembad zat een papa met echt een heel ieniemini baby'tje, oow, rammel!
Quote papa: Sara gaat een paar keer in de week naar het kinderdagverblijf en daar leert ze voor blije peuter...
Sara
Merel
Ukje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')