abonnement Unibet Coolblue
pi_53083836
quote:
Op maandag 10 september 2007 22:41 schreef rutger05 het volgende:
Het lijkt er meer op dat de politie van Portugal een vies spelletje speelt, omdat zij na hun gestuntel moeten scoren en dat zij over de rug van de ouders. Elke keer informatie lekken, maar niet met harde bewijzen komen. Wel melden dat er DNA in de auto is gevonden, maar niet melden uit welk lichaamsmateriaal dat DNA is gehaald? Het blijft enkel bij verdachtmakingen.

Natuurlijk kan het zo zijn dat de ouder(s) inderdaad zelf dader(s) zijn, maar de wijze waarop de politie in Portugal met deze zaak omgaat is niet wat je van een goed opsporingsonderzoek zou verwachten.
het forensische onderzoek gebeurd allemaal in Birmingham, Engeland.
en de Britse politie is zeer nauw bij het onderzoek betrokken.
quote:
Dozens of British detectives have been drafted into the inquiry in recent weeks. Sources said 55 officers were now working on the case.
ik heb wel redelijk veel vertrouwen in het onderzoek.
de afgelopen weken werd er af en toe wat 'gelekt' door de politie, maar dat was juist bedoeld om de McCann's onder druk te zetten terwijl ze werden afgeluisterd.
quote:
It can also be revealed that Portuguese police have been deliberately leaking details of their inquiry to local media as part of an investigative strategy to put more pressure on the McCanns in recent weeks.
http://www.dailymail.co.u(...)in_article_id=480630
Dostojewski: "Je kunt je niet van je eigen gezond verstand overtuigen door je buurman op te sluiten."
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')