Welke heb je het over? Er staan er nogal wat in dit topicquote:Op maandag 21 juni 2010 15:38 schreef kikoooooo het volgende:
Kick.
Nog steeds mensen die dit recept gebruiken?
Ingeblikte romatomaten, verrassend goed spulquote:Op maandag 21 juni 2010 15:44 schreef kikoooooo het volgende:
Ik ga hem dit weekend maken, maar ben nog wel benieuwd welke tomaten ik moet regelen...
Iemand?
Ik gebruik Roma tomaten..of vleestomaten die een tijdje in de zon hebben gelegen. Je krijgt echt enorm veel meer smaak als ze goed dieprood zijn.quote:Op maandag 21 juni 2010 15:44 schreef kikoooooo het volgende:
Ik ga hem dit weekend maken, maar ben nog wel benieuwd welke tomaten ik moet regelen...
Iemand?
Voor naar achter, heen en terug, geen f* recept van Ashwin te vinden.quote:
http://koken.met.aschwin.net/pages/Italiaanse%20tomatensaus.htmquote:Op maandag 21 juni 2010 16:26 schreef RobinOok het volgende:
[..]
Voor naar achter, heen en terug, geen f* recept van Ashwin te vinden. [ afbeelding ]
Onlangs nog gedaan en ik kwam tekortquote:Op maandag 21 juni 2010 16:43 schreef Tourniquet het volgende:
Bedankt voor de kick, heb nu gelijk weer zin een pan saus te maken.
Gelukkig ben je verplicht die pepers erin te doenquote:Op maandag 21 juni 2010 17:37 schreef NutKees het volgende:
Er is voor mij nog maar 1 pastasaus en die is zelfgemaakt. Van Grand Italia komt hier niets het huis in, ook de pasta niet (geldt ook voor Bertolli). Die recepten van Aschwin word ik ook niet warm van, moet je kijken hoeveel pepers hij erin gooit! Dat verknalt de hele smaak... (naar mijn mening).
Oeh la di da.quote:Op maandag 21 juni 2010 18:32 schreef NutKees het volgende:
Pepers of geen pepers, ik heb zijn recept al eens geprobeerd en vond het maar niks. Veel te standaard tomatensausje, ik maak eigenlijk alleen nog maar bolognese saus tegenwoordig. En dan het liefst met chianti en pancetta uit het italiaanse winkeltje hier op de hoek. Goede tomaten vinden is tot nu toe het grootste probleem, gelukkig krijg je hier in het juiste seizoen lekkere roma-tomaten op de markt.
Ik neem aan dat ik ook wel gewoon rundergehakt kan gebruiken toch?quote:Op maandag 21 juni 2010 16:29 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
http://koken.met.aschwin.net/pages/Italiaanse%20tomatensaus.htm
En de hoofdsite: http://koken.met.aschwin.net/
Gebruik wat je wiltquote:Op maandag 21 juni 2010 19:45 schreef kikoooooo het volgende:
[..]
Ik neem aan dat ik ook wel gewoon rundergehakt kan gebruiken toch?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |