Ik denk dat we dan moeten spreken van opkomen in plaats van inkomen.quote:Op woensdag 28 februari 2007 13:51 schreef JAM het volgende:
Nou ja, daar kan ik best inkomen hoor. Zo raar vind ik dat niet.
Ik zou 'Voornaam' overwogen hebben.quote:Op woensdag 28 februari 2007 13:55 schreef JAM het volgende:
Wat zou jij hebben gekozen, k_man?
Ouwehand komt van de Engelse uitdrukking 'To be an old hand.', wat toentertijd gezegd werd van iemand die een kundig zeeman was. De familie Ouwehand, in tegenstelling tot Van der Plas, Parlevliet en Varkenvisser, verdiende toen ook véél meer centjes met de handel op Engeland dan met de visserij (alhoewel de familie Ouwehand láter hun bitch asses ook heeft gewooped in de visserij, zoals u wel bekend van de schappen in Albert Heijn, de rolmopsen en gerookte makreel, etc. en zo óók in het dierentuinwezen!)quote:Op woensdag 28 februari 2007 13:59 schreef Gellius het volgende:
Een Ouwehand is ook raar. Als je een ouwe hand hebt, ben je helemaal oud, zou ik denken.
Inderdaad.quote:Op woensdag 28 februari 2007 16:34 schreef PopeOfTheSubspace het volgende:
Wat een crap.
quote:Zalm met Italiaans brood op een bedje van spinazie.
Een zalmmoot
Plat Italiaans brood
Een hand vol verse spinazie
Drie eetlepels olijfolie
Een rode ui, een sjalotje, een teentje knoflook
Een theelepel pesto
Drie theelepels suiker
Zout en peper
Verse basilicum en verse oregano
Een theelepel zoute sojasaus
Een theelepel mosterd
Twee theelepels wijnazijn
Een theelepel limoensap
Een theelepel citroensap
Marineer de zalmmoot met sojasaus, mosterd, olijfolie, pesto, zout en peper.
Laat dit geheel een uur in de koelkast staan. Doe een handvol voorgewassen verse
spinazie in een grote kom. Snij de rode ui in mooie dunne ringen en voeg dit in
de kom. Maak een dressing van olijfolie, mosterd, wijnazijn, limoensap, suiker,
zout en peper. Voeg de dressing bij de spinazie. Snij het Italiaans brood
horizontaal door midden. Gebruik één kant en besprenkel het met olijfolie, pesto
en het sap van een uitgeperste knofloofteen. Verwarm het brood ongeveer 5
minuten in een oven op 180 graden. Bak de zalmmoot samen met de gesnipperde
sjalot in olijfolie mooi goudbruin aan beide kanten en besprenkel het met
citroensap en overgebleven sap van de knoflookteen. Garneer de spinaziesalade in
een plat bord. Daarboven het brood en daarop de zalmmoot. Maak het geheel af met
wat bieslook en een blaadje basilicum.
quote:Op woensdag 28 februari 2007 16:44 schreef Gellius het volgende:
rauwe spinazie
Ken jij mensen die dat doen?quote:Op woensdag 28 februari 2007 16:52 schreef Gellius het volgende:
Op het moment dat ik de Landbouwuniversiteit Wageningen moet raadplegen voor ik een schitterend gerecht op tafel tover...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |