abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 21 februari 2007 @ 08:16:08 #151
94046 PM-girl
Is geen haartje betoeterd...
pi_46516870
Inderdaad Moonah, het is (voor mij althans) prettig hier dingen te delen met mensen die hetzelfde meemaken. Daarom is het clubje juist ook zo leuk, de meesten herkennen precies wat je meemaakt!
...maar weI in de aap gelogeerd :P
*
Ik stuur al sinds oktober 2006 PM's, word ik dan nu PM-woman?
Laat maar: PMS-girl it is.....
pi_46517779
Misschien een beetje out of the blue, maar bovenstaande discussie gaf het laatste zetje

Oh mensen, ik heb steeds meer het gevoel: 'wat dóe ik hier?'. Waarom zit ik mijn tijd te verdoen met steeds weer meelezen met de zoveelste rel, en de tigste discussie over kliekjes/Djeezen/opvoedmethodes/welles-nietes...

Ik vind OUD fijn voor de steun en herkenning en tips. Ik leef echt mee met een veel moeders, en extra met een paar die in dezelfde fase als ik zitten. Maar als ik een prioriteitenlijstje zou maken, dan staat Fok! niet in de toptien. Weet niet eens waar wel. Onlangs hadden A. en ik dezelfde discussie over TV, en die hebben we rigoureus de kamer uitgegooid, wegens 'geen prioriteit'. En ik denk dat ik consequent moet/wil zijn, en hetzelfde ga doen voor Fok!. Ik vond het fijn, zal het best missen, maar ik heb een écht kindje en een échte geliefde thuis zitten, en die verdienen meer mijn tijd dan Fok!
Ik weet niet of ik helemaal wegblijf, maar voorlopig: ff niet.
Eva
pi_46517926
Wat is FC? Wat is OO? boehoehoeeeee, ik ben hier veel te ouuuud voor!
pi_46518513
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 09:36 schreef anneja het volgende:
Wat is FC? Wat is OO? boehoehoeeeee, ik ben hier veel te ouuuud voor!
FC weet ik niet, maar OO is Oldbies Only
♥ A ♥ & ♥ T ♥
When you were born, you were crying and everyone around you was smiling. Live your life so that when you die, you're smiling and everyone around you is crying.
  woensdag 21 februari 2007 @ 10:06:42 #155
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46518559
Ik weet het wel en ik mis het. Vooral op dit soort momenten.
BE, waar ben je?
Als je niet lacht, ben je dood.
  † In Memoriam † woensdag 21 februari 2007 @ 10:13:07 #156
37843 lady-wrb
kortaf
pi_46518679
die zit toch in het buitenland? doebai ofzoiets? 37 graden, met airco
  woensdag 21 februari 2007 @ 10:15:30 #157
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46518736
quote:
Op dinsdag 20 februari 2007 22:20 schreef Loena-tik- het volgende:
Ik snap dat eigenlijk niet zo dat het in OUD veilig is, ik ervaar dat helemaal niet zo maar goed ik ben OUD een beetje eng gaan vinden, iig niet de moeite meer waard om mijn nek voor uit te steken om een paar mooie discussies aan te zwengelen. Ik heb het gevoel dat het meer gewaardeerd wordt als je elkaar naar de mond praat....ik ben daar niet zo goed in en ben van mening dat je daar geen fuck aan hebt behalve dan dat het goed is voor het feel good gebeuren.
Ja nou en dat vind ik zo jammer hč. Ik was het niet altijd met je eens, maar ik vond juist jouw mening er wel toe doen. Ik vind het persoonlijk belangrijk dat ik meerdere meningen hoor/zie. Ik wil helemaal niet in een forum zitten waar iedereen hetzelfde denkt. Dat komt hier idd wel eens voor en dan voel je je soms echt een roepende in de woestijn. Als mensen als jij daarom dan ook nog wegblijven, dan wordt het ineens wel heel erg eenzaam.
Oké, er zijn hier kliekjes. (joh echt? waarom heeft niemand me dat eerder verteld? ) Maar ik zie hier ook mensen als een Belana, Lois, E.T., Bixister, Phileine en B.E. (bijv. dan, voordat ik weer mensen voor het hoofd stoot) die recht door zee zijn en eerlijk, zonder het op de man vrouw te spelen.
Dat vind ik fijn, dat vind ik verhelderend, daarom ben ik hier nog. Zij zetten je wel aan het denken.

Linda (die met die heel veel nummers ), ook jij hebt gelijk. Soms wordt Fok/OUD te overdreven. Het is geen prioriteit, je leven hangt er niet vanaf. Maar toch wil ik ook jou niet missen hier.

Ik zou bijna willen zeggen als die-hard fokker: Mensen hou vol, ook dit waait weer over.
Maar echt, ik heb al veel meegemaakt op Fok!, veel rellen gezien en ook weer zien smeulen. Het is allemaal zo betrekkelijk joh. Kom hier voor je plezier en als Fok! niet meer leuk is dan moeten we toch echt eens in de spiegel kijken.
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_46518832
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 10:15 schreef dutchie het volgende:
Linda (die met die heel veel nummers ), ook jij hebt gelijk. Soms wordt Fok/OUD te overdreven. Het is geen prioriteit, je leven hangt er niet vanaf. Maar toch wil ik ook jou niet missen hier.
Eigenlijk heeft het weinig met de discussie te maken hoor, en ik voel me ook niet weggejaagd of wat ook. Het is niet de 'fout' van OUD, maar gewoon te weinig uren in een dag, en teveel andere dingen, die toch echt belangrijker voor me zijn. Ik kan dingen slecht 'half' doen, dus dan maar liever even helemaal niet.
Ik vind het ook niet leuk om jullie te moeten missen. maar toch, het is niet het 'echte leven'. En dat heeft wél prioriteit voor mij....
Eva
  woensdag 21 februari 2007 @ 10:21:05 #159
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46518867
In dat geval, geniet dan maar gewoon van je echte leven.
(o god, ik deed mag dat nog wel?)
Als je niet lacht, ben je dood.
pi_46519314
Kusjekroel
Eva
pi_46521249
quote:
Op dinsdag 20 februari 2007 23:56 schreef Ireth het volgende:


Dat gevoel van "kliekjes" en "er niet bij horen" is iets wat ik totaal niet herken, en nou ben ik dacht ik toch niet zo'n kleefposter die hier dagelijks haar portie input neerdump? Bankjes zit ik zelden, tempo ligt me te hoog, en heb het gevoel op de hoogte te willen zijn voor ik daar mee kan doen. Heb vaak geen flauw idee waar het over gaat omdat ik de tijd niet vind om er mee te lezen. Dus zit ik er niet. Niet omdat ik het gevoel heb er niet bij te horen, maar omdat ik niet het gevoel heb er bij te moeten horen. Wat dat 'erbij' dan ook mag zijn. Zelfde eigenlijk met de zwanger/baby/peuter/kleuter topics. Soms lees ik een pagina half mee, dump een felicitatie her of der neer, laat een kattebelletje achter, maar ik voel me dus meer die vage kennis die af en toe hallo komt zeggen dan die buurvrouw die er graag bij wilt horen maar er niet tussen kan komen.

Het gevoel van genegeerd worden of er buiten te blijven staan tegen mijn zin in ken ik dus niet, simpel weg omdat ik er niet specifiek in wil staan. Leuk om mee te lezen op zijn tijd, maar het is geen moeten.
Hier kan ik me perfect in vinden, je loopt dan misschien wel het risico dat men vindt dat je te weinig reageert op iedereen en zelf maar wat post. Maar dat verplicht reageren om erbij te horen vind ik zo belachelijk. Dan maar geen kliekje...
pi_46521574
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 11:56 schreef Bass-Miss het volgende:

[..]

Hier kan ik me perfect in vinden, je loopt dan misschien wel het risico dat men vindt dat je te weinig reageert op iedereen en zelf maar wat post. Maar dat verplicht reageren om erbij te horen vind ik zo belachelijk. Dan maar geen kliekje...
Ik heb dat ook. De ene dag kan ik meer reageren dan de andere keer. En ik vind het ook helemaal niet erg als er even niet op mij gereageerd wordt Maar ik kan niet hele lijsten afwerken zoals wel eens in het fototopic gebeurt. Ik pik er soms gewoon een paar uit die me opvallen
  woensdag 21 februari 2007 @ 12:56:27 #163
1062 Tinkepink
Niet zeuren maar poetsen
pi_46523025
Ik ga toch weer even een andere discussie aanzwengelen, want het ik denk niet dat het hele probleem het al dan niet bestaan van kliekjes is. Mij gaat het meer over hoe er met elkaar wordt omgegaan.

Ik schreef
quote:
Op de één of andere manier blijf ik een raar gevoel bij OUD houden. Er hangt een vreselijk ons-kent-ons-sfeertje en dan niet op een gezellige en open manier. Er is geen forum op Fok! waar ik meer op mijn woordkeuze pas dan in OUD. Op elke slak wordt zout gelegd, overal wordt over gezeurd. Men is hier niet opbouwend en open naar elkaar, maar aanvallend, kattig en arrogant. Al die supermoeders en would-be-supermoeders die het zelf op de enige juiste manier doen. Voor nuance is geen plaats. Kusje-kroel is het devies. Wil je dat niet, dan moet er meteen op een ongelooflijk onbeschofte manier gereageerd worden. Zoals ik al zei, voor de nuance lijkt hier geen plaats.
Ik weet het, sterk overdreven. En er wordt zeker niet altijd door iedereen zo gereageerd.
In ander fora heb je ook weleens perioden dat een bepaalde manier van reageren de overhand lijkt te hebben. Meestal waait het wel over. Hier in OUD niet. Sterker nog, ik heb het gevoel dat het alleen nog maar sterker wordt, ondanks dat een paar notoire zuigers tegenwoordig niet meer posten in OUD.
Geen zorgen voor de dag van morgen.
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:03:14 #164
11682 Moonah
Jolie femme
pi_46523258
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 12:56 schreef Tinkepink het volgende:
Men is hier niet opbouwend en open naar elkaar, maar aanvallend, kattig en arrogant. Al die supermoeders en would-be-supermoeders die het zelf op de enige juiste manier doen. Voor nuance is geen plaats. Kusje-kroel is het devies.
Ik weet niet waar jij post/leest hoor, in OUD blijkbaar, maar wederom, dit herken ik niet.
Ik ervaar juist veel steun, advies, herkenning en vooral ook gezelligheid.
Maar wellicht heb ik een enorme plaat voor mijn kop, zou zo maar kunnen.

Linda!!!!!
Groot gelijk!
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dč ôk wir.
pi_46523407
Het is toch weer aardig om te lezen dat "iedereen" het allemaal prima vindt, terwijl er bij tijd en wijle toch behoorlijk over de zeik wordt gegaan. Echt waar dames, [OUD] heeft niet voor niets de naam.

Niemand ervaart het zo, iedereen vindt het gezellig
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:11:00 #166
11682 Moonah
Jolie femme
pi_46523529
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 13:03 schreef Moonah het volgende:
Maar wellicht heb ik een enorme plaat voor mijn kop, zou zo maar kunnen.
Dat dus.
"Bloemen zijn rood jongeman... "
Zo. Dan witte gullie dč ôk wir.
pi_46523660
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 13:11 schreef Moonah het volgende:

[..]

Dat dus.
Ach, ik doelde niet specifiek op jouw stukje, wat dat betreft is het toeval dat mijn post net onder die van jou kwam, maar het is gewoon wel opvallend dat "iedereen" het zo vindt....

Feit blijft wel dat er een hoop mensen zijn met een plaat voor hun hoofd, inderdaad. (misschien dat het helpt om gewoon eens wat voorbeelden erbij te gaan halen, dan ploft het wel, dan ploft het zelfs heel erg, maar dat is misschien ook wel een goed....)
A question that sometimes drives me hazy: am I or are the others crazy?
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:22:11 #168
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46523900
Ah toe dan Five, durf je het aan? Noem namen toe!
Als je niet lacht, ben je dood.
  Licht Ontvlambaar woensdag 21 februari 2007 @ 13:24:26 #169
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_46523973
F5t... ik had nog een bommetje, maar ik wacht nog even met gooien
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
pi_46524000
wacht, het is nog te vroeg voor popcorn en bovendien weet ik nog steeds niet wat FC is
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:26:38 #171
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46524041

Sjeen, kom met die bom! Toe dan!! Please!!!!
Ik wil mijn knopjes terug.
Als je niet lacht, ben je dood.
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:26:57 #172
124373 Ireth
Sjongejongejonge....
pi_46524048
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 13:25 schreef anneja het volgende:
wacht, het is nog te vroeg voor popcorn en bovendien weet ik nog steeds niet wat FC is
Zet je pm dan ook aan
🥳"Als de kijker alles ziet, dan komt dat helemaal goed"🥳
  Licht Ontvlambaar woensdag 21 februari 2007 @ 13:28:44 #173
7020 Sjeen
...gevaarlijke vrouw...
pi_46524103
quote:
Op woensdag 21 februari 2007 13:26 schreef dutchie het volgende:

Sjeen, kom met die bom! Toe dan!! Please!!!!
Ik wil mijn knopjes terug.
Ik wacht even op de voorbeelden van Five...
You can't start a fire without a spark...
♥ Isa ♥ | In vuur en vlam
A dirty mind is a joy forever!
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:29:48 #174
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_46524138
Maar waarom niet meteen voor de draad ermee óf gewoon zwijgen? Er werd gezegd dat het hier niet open is, dat er steken onder water worden gegeven, dat mensen zo bekrompen zijn... Daarvan vind ik suggereren om misschien wel bommetjes te willen gooien juist typische voorbeelden. En ook die opmerkingen over 'geen namen noemen'.
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
  woensdag 21 februari 2007 @ 13:31:06 #175
1627 dutchie
Eámanë Súrion
pi_46524182
Ja lekker zeg, die is zeker net weer vertrokken hier na die cliffhanger.
(moest ik niet aan het werk ofzo? was er niet zoiets als een postertje maken? goh... )

Sugar dat ben ik het wel met je eens. Ik heb me gister ook gestoord dat als men toch eens namen kon noemen... Zeg het dan of zeg niks.
Als je niet lacht, ben je dood.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')