quote:Op zondag 18 februari 2007 13:38 schreef Curiosity het volgende:
Vanavond surinaamse kip met rijst, en als toetje, griesmeel pudding, die heb ik net in de vorm gestort.
Thnx, het smaakte ook bijzonder goed, wel pittig.quote:
quote:Op zondag 18 februari 2007 22:36 schreef MissyMirjaM het volgende:
wij gourmetten
althans, ik, lief is in slaap gevallen![]()
Das lekkerquote:Op maandag 19 februari 2007 13:03 schreef Shadowke het volgende:
eet ik nu
[[url=http://i15.tinypic.com/2e5v801.jpg]afbeelding][/url]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hoe maak ik dit? heb je een recept?quote:
Chicken Paramaribo (zoet-pikante kip)quote:Op maandag 19 februari 2007 14:41 schreef Erosjuhhh het volgende:
[..]
hoe maak ik dit? heb je een recept?
merci! ga het morgen meteen kopenquote:Op maandag 19 februari 2007 14:52 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Chicken Paramaribo (zoet-pikante kip)
200 gram broccoli ( in roosjes)
1 kleine ui ( halve ringen)
500 gram kipfilet
5 eetlepels olie
1 potje (360ml) Faja Lobi Chicken Paramaribo (roerbaksaus) ( toko)
1 rode paprika
Snijd de kipfilet in stukjes .
Olie verhitten, kipfilet en de ui (in halve ringen gesneden) toevoegen, goed omscheppen en vervolgens 15 minuten met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, op matig vuur laten sudderen; de laatste 5 minuten de broccoli en paprika toevoegen.
Serveren met rijst en kroepoek.
Eet smakelijk
Klinkt heerlijk Bluezzquote:Op maandag 19 februari 2007 16:34 schreef Bluezz het volgende:
Ik heb wat gevonden :
Roerbak Spinazie met zongedroogde tomaten
300 gr panklare spinazie
150 gr feta
10 st Zongedroogde tomaten op olie
250 gr witte rijst
125 gr champignons
2 eetlepels pijnboompitten
1 eetlepel olie van de zongedroogde tomaten
1 st ui
Snij de zongedroogde tomaten in stukjes.
Snipper het uitje en snij de feta in blokjes (of koop ze in blokjes).
Kook de rijst volgens gebruiksaanwijzing.
Zet de wok op hoog vuur en voeg de olie toe.
Fruit het uitje tot deze glazig is.
Doe de spinazie in pan tot deze geslonken is (meestal in twee delen) en blijf contstant roeren.
Voeg de champignons toe en bak ze nog 3 minuten mee.
Voeg de tomaatjes en feta toe en roer alles (voorzichtig) door elkaar tot de feta begint te smelten.
Voeg indien wenselijk nog wat peper toe.
Strooi de pijnboompitten direct voor het serveren over het spinaziemengsel.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |