| dezenickiscool | zaterdag 17 februari 2007 @ 12:55 |
| Hoi ik eet mn biefstuk enkel op 1 manier , doorbakken met in het uiterste midden een streepje roze nu gebeurd het me al te vaak dat ik em ofwel niet lang genoeg laat liggen of juist te lang , dus ofwel koud ofwel grijs gebakken iemand een richtingstijd aan beide zijden zodat em gebakken is maar toch een streepje roze? de truc van de "veerkracht" ontgaat me ( moet je duwen op je vlees met je vinger en voelen of het terugveert ik heb meestal kleine lapjes biefstuk , maar wel redelijk dik ( zijn het meest mals vind ik persoonlijk ) ik heb een lapje in de koelkast voor vanavond ( klein maar dik ) en kwil em perfect | |
| Lienekien | zaterdag 17 februari 2007 @ 12:57 |
| Biefstukkie bakken. | |
| Blue_ei | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:00 |
hem huren ![]() | |
| __Saviour__ | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:04 |
| bwah doorbakken biefstuk, culinaire barbaar! | |
| dezenickiscool | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:07 |
quote:ik zeg doorbakken met een streepje roze , dus eig niet doorbakken ( doorbakken zie ik als grijs en een schoenzool ) | |
| Erosjuhhh | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:08 |
quote:zijn genoeg mensen die t ook kunnen zonder er een mega prijs voor te vragen @ ts: lees dat topic hierboven gegeven even door, misschien snap je t dan met voelen hoe hij is.staat er beschreven. verder ook kwestie van oefenen natuurlijk. (de 1ste keer kan t ook al goed gaan. maar oefening baart kunst | |
| dezenickiscool | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:09 |
quote:ja sommig keren lukt het me perfect en andere keren niet , vanavond eens proberen gelijk in dat topic | |
| SicSicSics | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:19 |
| Maximaal 2 minuten aan elke kant! En het liefst een hele dikke! Dunne biefstuk minder lang bakken! | |
| __Saviour__ | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:20 |
quote:ja maar hoe dik is dat streepje! | |
| Martijn_77 | zaterdag 17 februari 2007 @ 13:32 |
| Heb de OP in Biefstukkie bakken. gepost. Dan kan deze dicht |