FOK!forum / Culinesse à gogo / Biefstuk bakken
dezenickiscoolzaterdag 17 februari 2007 @ 12:55
Hoi ik eet mn biefstuk enkel op 1 manier , doorbakken met in het uiterste midden een streepje roze
nu gebeurd het me al te vaak dat ik em ofwel niet lang genoeg laat liggen of juist te lang , dus ofwel koud ofwel grijs gebakken
iemand een richtingstijd aan beide zijden zodat em gebakken is maar toch een streepje roze? de truc van de "veerkracht" ontgaat me ( moet je duwen op je vlees met je vinger en voelen of het terugveert )
ik heb meestal kleine lapjes biefstuk , maar wel redelijk dik ( zijn het meest mals vind ik persoonlijk )

ik heb een lapje in de koelkast voor vanavond ( klein maar dik ) en kwil em perfect
Lienekienzaterdag 17 februari 2007 @ 12:57
Biefstukkie bakken.
Blue_eizaterdag 17 februari 2007 @ 13:00
hem huren
__Saviour__zaterdag 17 februari 2007 @ 13:04
bwah doorbakken biefstuk, culinaire barbaar!
dezenickiscoolzaterdag 17 februari 2007 @ 13:07
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 13:04 schreef __Saviour__ het volgende:
bwah doorbakken biefstuk, culinaire barbaar!
ik zeg doorbakken met een streepje roze , dus eig niet doorbakken ( doorbakken zie ik als grijs en een schoenzool )
Erosjuhhhzaterdag 17 februari 2007 @ 13:08
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 13:00 schreef Blue_ei het volgende:
hem huren
[afbeelding]
zijn genoeg mensen die t ook kunnen zonder er een mega prijs voor te vragen

@ ts: lees dat topic hierboven gegeven even door, misschien snap je t dan met voelen hoe hij is.staat er beschreven. verder ook kwestie van oefenen natuurlijk. (de 1ste keer kan t ook al goed gaan. maar oefening baart kunst )
dezenickiscoolzaterdag 17 februari 2007 @ 13:09
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 13:08 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

zijn genoeg mensen die t ook kunnen zonder er een mega prijs voor te vragen

@ ts: lees dat topic hierboven gegeven even door, misschien snap je t dan met voelen hoe hij is.staat er beschreven. verder ook kwestie van oefenen natuurlijk. (de 1ste keer kan t ook al goed gaan. maar oefening baart kunst )
ja sommig keren lukt het me perfect en andere keren niet , vanavond eens proberen gelijk in dat topic
SicSicSicszaterdag 17 februari 2007 @ 13:19
Maximaal 2 minuten aan elke kant! En het liefst een hele dikke! Dunne biefstuk minder lang bakken!
__Saviour__zaterdag 17 februari 2007 @ 13:20
quote:
Op zaterdag 17 februari 2007 13:07 schreef dezenickiscool het volgende:

[..]

ik zeg doorbakken met een streepje roze , dus eig niet doorbakken ( doorbakken zie ik als grijs en een schoenzool )
ja maar hoe dik is dat streepje!
Martijn_77zaterdag 17 februari 2007 @ 13:32
Heb de OP in Biefstukkie bakken. gepost.

Dan kan deze dicht