pberends | woensdag 14 februari 2007 @ 14:08 |
Ik vroeg me af waar Fokkers honing allemaal voor gebruikten? Is het ook lekker op brood bijvoorbeeld? | |
MUUS | woensdag 14 februari 2007 @ 14:12 |
Een hap honing, honing op brood of een lel honing in de thee, daar krijg ik echt de rillingen van. Maar een heel klein beetje in een recept trek ik nog wel. Niet teveel, want brrrr. | |
BrandX | woensdag 14 februari 2007 @ 14:23 |
almhoff heeft heerlijke yoghurt tegenwoordig, met honing en walnoot... heerlijk! ![]() | |
PushyGurl | woensdag 14 februari 2007 @ 14:25 |
Ik vind honing maar vies...ik had het laats weer gekocht om het weer eens te proberen,maar ik blijf het vies vinden | |
MUUS | woensdag 14 februari 2007 @ 14:30 |
Ik vind het ook altijd zo raar ruiken. ![]() | |
Pietverdriet | woensdag 14 februari 2007 @ 14:30 |
Ik heb de honing van de pa van een vriend van me, die is heel stevig en niet vloeibaar, maar heel fijn van kristalstructuur. Het is honing van de bloemen in de omgeving van zijn korven. Je hebt ook trouwens honing die geen bloemenhoning is, maar zg Boshoning. Dat gaat als volgt, op bomen zitten bladluizen die sap van de boom aftappen. Die houden de eiwitten binnen maar scheiden de suikers die door de boom (met bladgroen) gevormt zijn weer uit. Dit verzamelen de bijen en dan krijg je de donkere vloeibare honing. Je eet dan eigenlijk luizenpoep | |
BrandX | woensdag 14 februari 2007 @ 14:39 |
qua honing zelf heb ik thuis altijd 'Bee Easy' bijenhoning/miel van Langlese. Volgens het etiket op de achterkant is het een melange van verschillende honingsoorten. Het is een zeer zachte honing, die heerlijk is door gerechten, maar ook in de thee of op een pannenkoek. | |
PushyGurl | woensdag 14 februari 2007 @ 14:46 |
quote:luizenpoep..nog nooit gegeten maar ik ben wel nieuwsgierig | |
-Banaan- | woensdag 14 februari 2007 @ 14:47 |
Heerlijk honing, vooral als t zo uit gekristalliseerd is. Helaas wordt t zo niet in de supermarkt verkocht maar moet je t eerst zelf lang laten staan. | |
MUUS | woensdag 14 februari 2007 @ 14:47 |
quote:Mwoah, jij hebt vast wel eens rode smarties gegeten. | |
juonjacket | woensdag 14 februari 2007 @ 14:54 |
lekker op een bruin geroosterde boterham besmeerd met pindakaas en daar boven op en beetje honing ![]() ![]() | |
MissHobje | woensdag 14 februari 2007 @ 14:55 |
Honing ![]() Erg mjam ik doe het vooral in de thee.. maar ook op een pannekoek bv. Ik gebruik het ook in dressings voor het lekkere smaakje. | |
seeya_40 | woensdag 14 februari 2007 @ 14:57 |
quote:Bedankt Pietverdriet, honing zal nooit meer hetzelfde zijn ![]() Zelf gebruik ik veel honing. Het is een heerlijke combinatie met geitenkaas of brie. Ook walnoten zijn heerlijk met honing. Bijvoorbeeld pizza-margerita met daarop geitenkaas en honing. Of bladerdeeg-taartjes met brie, walnoten en honing. Heerlijk!! | |
klaarover | woensdag 14 februari 2007 @ 15:01 |
Ik vind heldere, vloeibare honing het lekkerst. Op de boterham, door de yoghurt, door de dressing, bij gekookte worteltjes en ham, witlof gecarameliseerd met honing, noem maar op. Vooral honing van 1 soort bloesem/bloem vind ik het lekkerst, dan krijg je van die geweldige aroma's. Bijvoorbeeld eucalyptushoning of thijmhoning. | |
JamesBrowny | woensdag 14 februari 2007 @ 15:09 |
Tussen twee van die meelkoekjes. Hmmmm, zo lekker. Of op brood. Babies mogen trouwens geen honing, kunnen ze heel ziek van worden(botulisme?geloof ik) | |
Pietverdriet | woensdag 14 februari 2007 @ 15:10 |
Het is overginds onzin om te zeggen dat honing gezond is, of geneeskracht heeft. Het is grotendeels suikers. De geneeskrachtige werking van honing als huismiddel wordt erg overschat en zoverre die er is ligt heel erg aan van wat voor een soort plant de honing verzameld is. Honing kan zelfst giftig zijn als het van giftige planten wordt verzameld door de bijtjes. Honing is vooral lekker. | |
JamesBrowny | woensdag 14 februari 2007 @ 15:14 |
Honing is goed tegen keelpijn omdat het stroperig is, net als hoestdrankjes. Verder heeft het volgens mij ook wienig geneeskrachtigs. | |
Pietverdriet | woensdag 14 februari 2007 @ 15:14 |
quote:Er is een kleine kans dat het gevaarlijk is, idd, en geld alleen voor rauwe honing, niet voor honing die (bv in de bereiding van het gerecht) verhit is. | |
Pietverdriet | woensdag 14 februari 2007 @ 15:15 |
quote:Zout water gorgelen werkt beter. | |
JamesBrowny | woensdag 14 februari 2007 @ 15:17 |
Bedankt voor de tip | |
Private_Part_Sir | woensdag 14 februari 2007 @ 15:17 |
Ik gebruik al een tijd Honing in alles om van mijn suiker verslaving af te komen. Lekker spul hoor(zeker als extra ingredient voor het bereiden van vlees), maar ik vraag me af of het eigenlijk wel gezonder is dan suiker? | |
Pietverdriet | woensdag 14 februari 2007 @ 15:34 |
quote:Nee. | |
guntherschneider | woensdag 14 februari 2007 @ 15:39 |
Ik heb vorige week hier bij de Aldi twee knijpflesjes honing meegenomen. Pijnboomhoning (Heerlijk!) en acaciahoning (nnb) Wordt vooral gebruikt over Griekse yoghurt of hangop icm gehakte noten. Ook lekker als basis voor de honing-mosterd dressing... | |
#ANONIEM | woensdag 14 februari 2007 @ 16:29 |
quote:Ik heb ook een vriendin die zo redeneert ![]() "Ja, ik doe honing in m'n thee en geen suiker want dat is gezonder." Niet dus, het is net zo goed suiker. | |
Secretus | woensdag 14 februari 2007 @ 16:33 |
Wat ook lekker is is rauwe honing, heerlijk nog uit de graten zuigen. Mijn opa is imker, dus aan honing heb ik ,als bij hen op bezoek ga, geen tekort. ![]() | |
pberends | woensdag 14 februari 2007 @ 18:58 |
Interessant, ga zo door! | |
So_Addictive | woensdag 14 februari 2007 @ 19:32 |
Ik gebruik honing vaak in marinades, of in dressings en sauzen. Lekker, beenham onder de gril met een mengsel van bruine suiker en honing ![]() Ook gebruik ik het met geitenkaas en walnoten, héérlijk gewoon! | |
Martijn_77 | woensdag 14 februari 2007 @ 19:53 |
Honing door de thee of een lepel zo als je keelpijn hebt of als smaakmaker door gerechten en marinades. Ook lekker op vers witbrood met roomboter ![]() en niet te vergeten op de Griekse Yoghurt ![]() ![]() ![]() | |
Lips | woensdag 14 februari 2007 @ 21:32 |
Iedere ochtend honing in de brintapap, als ik keelpijn heb honing door de thee (eigenlijk meer voor de lekker dan dat het echt werkt ![]() ![]() | |
Nonneke | woensdag 14 februari 2007 @ 21:35 |
Honing ![]() Honing op wit brood ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Viking84 | woensdag 14 februari 2007 @ 21:38 |
Ik moest in het bejaardentehuis waar ik werkte boterhammen met honing besmeren. Vieze plakbende ![]() | |
Muck | woensdag 14 februari 2007 @ 21:44 |
ik ben echt dol op honing ![]() op brood, in de thee, in de yoghurt, in de sladressing, op pannekoeken, mmmmm | |
Isabeau | woensdag 14 februari 2007 @ 22:11 |
In de sauna ooit een honingmassage gedaan bij de opgieting ![]() Er blijft niets kleverigs over, alleen een superzacht spul op je warme, bezwete lijf. Ik heb me nog nooit zo zoet gevoeld ![]() Het zou ergens gezond voor zijn, maar waarvoor herinner ik me niet. Maar zoals pietverdriet al zei: het zijn gewoon suikers, dus tsja.. | |
Sjeen | woensdag 14 februari 2007 @ 22:15 |
quote:Heb ik pas geleden ook gedaan, echt lekker! Ik ben sowieso honingfan... Koppie thee met honing voor de neus heeft staan nu. Honing in dressing, op geitenkaas of brie met walnoten, honingchevre ![]() | |
Unihoc_ACE | woensdag 14 februari 2007 @ 22:21 |
Ik zou ook wel eens honing willen proberen, maar ik heb niet zoveel geld. Honing vind ik vaak duur Is goedkope honing ook lekker? Of welke goedkopere honing kunnen jullie me aanraden? Binnenkort wil ik weer eens naar de Aldi. Is hun honing lekker? | |
Muck | woensdag 14 februari 2007 @ 22:32 |
quote:honging is ook best duur ja ik heb meestal die van de Lidl en die is erg lekker eigenlijk! hoe die van de aldi is weet ik niet... de AH heeft ook euroshopper honing, das ook niet zo heel duur | |
Isabeau | woensdag 14 februari 2007 @ 22:38 |
quote: quote:Voedend, verzorgend en desinfecterend dus ![]() | |
Muck | woensdag 14 februari 2007 @ 22:40 |
lijkt me kei-vies, honing in de sauna ![]() | |
Isabeau | woensdag 14 februari 2007 @ 22:41 |
quote:Nee hoor, het plakt namelijk absoluut niet. Ik vond het eerst ook vreemd ![]() | |
Muck | woensdag 14 februari 2007 @ 22:43 |
quote:niet? dat had ik juist wel verwacht! dat leek me er ook zo vies aan... | |
Nikki1806 | donderdag 15 februari 2007 @ 13:11 |
Honing op ontbijtkoek.. hmm | |
_Arual_ | donderdag 15 februari 2007 @ 13:28 |
Tosti met brie noten en honing, oh, dat is zo lekker! En bij de Griek at ik al toetje Griekse yoghurt met honing. Mmmmm! Gewoon op de boterham vind ik het niet zo lekker, de structuur van het brood wordt dan wat onaangenaam. Qua smaak is het goed te doen. * _Arual_ is wel een zoetekauw. | |
Tezz | donderdag 15 februari 2007 @ 18:12 |
Ik heb Honing sinds kort her-ontdekt zeg maar, omdat mijn kind er dol op is (op de boterham). Dat krijgt ze altijd bij oma, ik had het nooit in huis omdat ik het vroeger vies vond. Maar door een gerecht vind ik het dus wel heerlijk! Stokbroodje brie/walnoot/honing onder de grill, of door een marinade, of idd: dressing! Door het pannekoekenbeslag trouwens, ook een aanrader! | |
knoef | donderdag 15 februari 2007 @ 21:30 |
Op verse vijgen met wat geitenkaas en verse tijm en dan even de oven in. Of op pastinaak eveneens met wat verse tijm de oven in. | |
Tezz | donderdag 15 februari 2007 @ 22:25 |
quote:Verse vijgen! Goed idee! Ik heb een boom in de tuin en die geeft ontzettend veel vruchten. Moet alleen snel zijn want dochterlief zit bij wijze van spreke voor de boom te wachten totdat ze rijp zijn, zo lekker vindt ze de vijgen!. Maar goed, ze lust ook geitenkaas en honing dus ze zal het vast lekker vinden. Ga ik zekers proberen komende zomer! en pastinaak, tja, ik heb het topic laatst erover gelezen maar ik ben nog niet naar de winkel gerend om het een keer te proberen (heb het nog nooit gehad). | |
Muck | donderdag 15 februari 2007 @ 22:31 |
jech, vijgen ![]() | |
Stereotomy | vrijdag 16 februari 2007 @ 00:56 |
Honing, lekker. Fructose en glucose met nog wat andere simpele suikers en nog wat addities van de bijen die het zo complex maken dat er anno 2007 nog steeds geen synthetische honing bestaat ![]() Mijn favoriet is woudhoning, gemaakt van bosplanten, bomen en honingdauw (spul dat uit bepaalde luizen komt ![]() | |
2cv | vrijdag 16 februari 2007 @ 01:19 |
Van die ondoorzichtige, 'stijve' honing is lekker voor op brood (en voor de rest, dus door de thee, door eten etc.) alleen prijziger dan gewonen honing en ik gebruike rm eer van (ja kan grotere scheppen nemen omdat het stijf is). | |
Stereotomy | vrijdag 16 februari 2007 @ 01:23 |
Ik vind stijve, creme achtige honing weer niks he. Vaak is het een beetje gekristalliseerd, en vind ik de structuur niet lekker voelen in mijn mond. Heb sowieso liever niet iets stijfs in mijn mond. ![]() | |
du_ke | vrijdag 16 februari 2007 @ 01:38 |
Honing ![]() ![]() ![]() ![]() | |
MinderMutsig | vrijdag 16 februari 2007 @ 02:00 |
Kipfilet gevuld met geitenkaas, honing en thijm. ![]() Honing in de thee. ![]() Honing in een saladedressing. ![]() Honing in de marinade van de spare ribs. ![]() Honing in andere marinades. ![]() Honing is lekker. ![]() Ik heb zelfs meerdere soorten honing staan. ![]() | |
Everia | vrijdag 16 februari 2007 @ 15:01 |
Ik ben eigenlijk niet zo'n honing fan (hou sowieso niet zo van zoet dus vandaar) maar laatst had ik een honing marinade die dan toch wel weer erg lekker was. Honing, beetje mosterd, en citroensap. M'n stukje kip is er zeker niet verkeerd van gaan smaken ![]() | |
#ANONIEM | vrijdag 11 januari 2008 @ 23:43 |
Lekker op brood. ![]() Wel graag een beetje stevige honing, niet van die dunne kliedertroep die zo weer van je brood druipt. Er is hier nu een potje Langese Zonnebloem Honing aangebroken. Die's lekker. ![]() | |
Aventura | vrijdag 11 januari 2008 @ 23:51 |
Ik vind het alleen lekker in de welbekende combi met geitenkaas en noten. Of ene heel klein beetje in de thee. Of verwerkt in een dressing. Ben er ook helemaal niet mee opgegroeid, ik denk dat ik pas op mijn twintigste een keer honing proefde ![]() Hongin op brood, moet er niet aan denken. Brr. | |
2cv | vrijdag 11 januari 2008 @ 23:51 |
Honing laten kristalliseren (koelkast) is ook een optie ![]() | |
Curiosity | woensdag 7 januari 2009 @ 15:19 |
Hoeveel calorieen zitten er eigenlijk in honing?. Ik wil dagelijks een beetje biogarde magere kwark met honing meenemen naar het werk als verantwoord tussendoortje. Maar is het dat ook?. | |
Halinalle | woensdag 7 januari 2009 @ 15:34 |
quote:Ik ben daar mee gestopt toen ik las "komt uit EU en niet-EU landen". Kortom, ze flikkeren (net zoals bij veel andere goedkope honing) maar wat bij elkaar, mogelijk inclusief nep-honing uit China. | |
RobinOok | woensdag 7 januari 2009 @ 16:23 |
Honing is net zo verantwoord als suiker. Niks gezonder of ongezonder. | |
Smallish | woensdag 7 januari 2009 @ 16:58 |
Honing is heerlijk in een marinade met ketjap en gembersiroop. Kipje erin en grillen maar. ![]() | |
Captain_Fabulous | woensdag 7 januari 2009 @ 17:14 |
Boekwijthoning, op wit brood met echte boter... | |
original_andalucia | woensdag 7 januari 2009 @ 22:53 |
Paprika salade met honing en amandels voor 3 personen. ![]() Ingrediënten : 4 rode paprika's , in vieren gedeeld. 2 eetlepels olijfolie 1 teentje knoflook 15 gram amandelen 1 eetlepel bloemenhoning Bereiding : Verwarm de grill en leg de paprika's met de schil naar boven gedurende 8 á 10 minuten. Zodra de schil blazen vertoont neem deze uit de grill en stop ze in een plastic zak. Maak deze dicht en laat de paprika afkoelen. Met deze methode kunt U makkelijk de schil verwijderen. Snij ze dan in kleine stukjes en doe ze in een kom. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de knoflook ( gesneden in dunne plakjes ). Voeg dan de in stukjes gehakte amandelen en een lepel honing toe. Laat het heel even in de koekenpan en verdeel het mengsel over de paprika. Het is ook mogelijk om kant en klaar gebraden paprika te gebruiken. Laat deze wel eerst goed uitlekken van het vocht dat er meestal in de glazen potten bij is gevoegd. | |
Curiosity | donderdag 8 januari 2009 @ 07:42 |
quote:nog maar een keer. | |
Hoi_Piepeloi | donderdag 8 januari 2009 @ 08:04 |
Warme croissant met een klein beetje boter en honing ![]() ![]() Doe het ook samen met stroop ![]() Verder ook weleens bij wat mozzarela en tomaat gewoon beetje honing en heel klein beetje italiaanse kruiden en olijfolie ![]() | |
Hoi_Piepeloi | donderdag 8 januari 2009 @ 08:06 |
Vergeet ik zomaar de magere yoghurt met stukjes appel (Granny Smith ![]() ![]() | |
Isabeau | donderdag 8 januari 2009 @ 08:12 |
quote:http://www.google.nl/search?hl=nl&rlz=1C1CHMB_nlNL308NL308&q=honing+kcal&btnG=Zoeken&meta= | |
Hoi_Piepeloi | donderdag 8 januari 2009 @ 08:13 |
http://www.calorietabel.nl/ kijk altijd hier ![]() | |
Harajuku. | donderdag 8 januari 2009 @ 08:21 |
Ik vind honing walgelijk | |
Curiosity | donderdag 8 januari 2009 @ 09:14 |
Dank u ![]() | |
FkTwkGs2012 | woensdag 25 mei 2011 @ 09:51 |
Kickje - omdat honing mjummjum is! Waar kun je tegenwoordig nog echte hollandsche honing kopen? Ben al bij verschillende ("natuur")winkels geweest maar het meeste is van buiten Nederland. | |
The_Hives | woensdag 25 mei 2011 @ 14:50 |
Bij de imker. Zijn genoeg adressen op internet te vinden ![]() | |
The_stranger | woensdag 25 mei 2011 @ 16:54 |
http://www.bijenhuis.nl/ Ook met webwinkel, wel even kijken naar de omschrijving of het NL of andere honing is. | |
Lord Katundro | woensdag 25 mei 2011 @ 16:55 |
Griekse yoghurt met honing. ![]() ![]() | |
Selestha | woensdag 25 mei 2011 @ 17:52 |
![]() ![]() | |
FkTwkGs2012 | woensdag 25 mei 2011 @ 18:10 |
Goeie tip! thanks | |
The_stranger | woensdag 25 mei 2011 @ 19:15 |
Niet zelf geprobeerd hoor, dus geen garantie ![]() | |
Zith | woensdag 25 mei 2011 @ 19:16 |
Ik heb een lekkere iraanse (?) kipgerecht met tomatensaus en honing ![]() | |
Thorical | woensdag 25 mei 2011 @ 19:28 |
Nou vooruit dan met het recept. Volgende week moet ik een maaltijd bedenken en daar is ook een Iraniër bij. Honing is erg lekker maar je moet er niet te veel van eten. En je koopt het het best bij de Imker zelf. En zelfs daar heb je oplichters tussen die een schaal suikerwater bij de bijenkast zetten. | |
Puckzzz | donderdag 26 mei 2011 @ 12:53 |
Ik heb laatst bij de Jumbo Spaanse thijm honing (ofzoiets) gehaald, leek me lekker in de marinade. Maar ik vond 'm zo muf en stoffig smaken ![]() | |
Perceptor | donderdag 26 mei 2011 @ 14:51 |
Hmm honing ![]() Binnenkort ga ik een biertje brouwen met o.a. honing! Ben erg benieuwd wat dit op gaat leveren... | |
#ANONIEM | donderdag 26 mei 2011 @ 14:54 |
Kipfiletjes pittig kruiden en bakken, dan om en om met schijfjes meloen op een bord leggen, geitenkaas erover en draperen met honing.. | |
#ANONIEM | donderdag 26 mei 2011 @ 14:55 |
Sowieso, geitenkaas met honing. | |
Pinnenmutske | zaterdag 28 mei 2011 @ 12:31 |
Op de boterham ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
Pietverdriet | zaterdag 28 mei 2011 @ 15:10 |
edit | |
markmarkmark | maandag 30 mei 2011 @ 20:34 |
ik gebruik het door me salade zoals met geitenkaas of beenham. of maak er een saus van voor bij lamsvlees. | |
robber57 | maandag 30 mei 2011 @ 23:43 |
Honing heeft antiseptische en helende eigenschappen, in het amerikaanse leger is het advies om in het veld bij een gebrek aan medische ondersteuning brandwonden in te pakken met een honing kompres en ook in de oudheid werd honing op brandwonden en ontvellingen/schaafwonden gedaan. Ik ben niet zo van de hoemeopatie maar dat met honing op een wond kan ik wel wat in zien, de stelling dat het "alleen" suikers zij is miz dan ook een beetje kort door de bocht, als het zo simpel was hadden we de bijtjes niet meer nodig om honing te maken. Van wiki; Antibioticum Honing staat bekend als natuurlijk antibioticum. Dit komt onder andere door de hoge concentratie aan suiker en het voorkomen van waterstofperoxide, dat door een suikerafbrekend enzym in de honing wordt aangemaakt. Verder bevat honing ook een antibacteriële proteïne, die ook een functie in het afweersysteem van bijen vervult. Honing wordt in het menselijk lichaam te snel afgebroken om daar als antibioticum te kunnen werken. Op de huid zou hij echter wel soelaas kunnen brengen.[1] Er wordt tegenwoordig om die reden dan ook klinisch onderzoek gedaan naar het gebruik van honing ter bevordering van de wondgenezing. | |
FkTwkGs2012 | maandag 30 mei 2011 @ 23:54 |
Http://www.pumed.org en dan zoeken op honey. Is al veel onderzoek naar gedaan;) | |
Mirjam | dinsdag 31 mei 2011 @ 00:02 |
sterker nog, er bestaat zoiets als honingzalf ![]() | |
Pinnenmutske | dinsdag 31 mei 2011 @ 00:03 |
lekkerrrrrr. ik heb al eens gegeten. | |
The_stranger | woensdag 1 juni 2011 @ 11:54 |
Verwar kruiden/plantengeneeskunde niet met homeopathie. Dat is in principe iets totaal anders. Veel van onze huidige medicijnen zijn immers afgeleid van planten, denk aan aspirine. Homeopathie is een onbewezen manier van "genezen" die vaak grijpt naar natuurmiddeltjes, maar bij homeopathie gaat het vooral om de wijze van toediening. [ Bericht 0% gewijzigd door The_stranger op 01-06-2011 13:50:28 ] | |
lemonlime | woensdag 1 juni 2011 @ 13:26 |
Boterham met tahin en honing ![]() Verder door Marokkaanse stoofgerechten, of door smoothies. | |
Thorical | woensdag 1 juni 2011 @ 19:44 |
Vandaag lentehoning gekocht op een/het Bijenpark ¤4 voor een pot van 450 gr. Is dat eigenlijk duur? Het is trouwens een heerlijke honing die begint met amandeltjes en doorgaat als heerlijk complexe variatie aan zoetheden. | |
FkTwkGs2012 | woensdag 1 juni 2011 @ 19:48 |
Niet duur. Waar is "het bijenpark"? | |
FkTwkGs2012 | woensdag 1 juni 2011 @ 19:49 |
Romige kwark, wanoten, honing. Geddelijk ![]() | |
Thorical | woensdag 1 juni 2011 @ 20:08 |
Volkstuin vereniging Bijenpark Sloterweg te Amsterdam | |
FkTwkGs2012 | woensdag 1 juni 2011 @ 20:38 |
Kay. Ik dacht gelezen te hebben dat voorjaarshoning meestal vloeibaarder is - meer vocht. Merk je verschil? | |
Jurk | woensdag 1 juni 2011 @ 20:54 |
Honing ![]() Ik haal mijn honing bij m'n fruitboertje in de Beemster. Het liefst lavendel of acacia honing. Vooral de laatste vind ik erg lekker, die is alleen wel schreeuwend duur. Volgens mijn boertje gaat het slecht met de honingbij en daardoor wordt de productie van Nederlandse honing steeds minder. Hopelijk trekt het dit jaar weer aan. | |
FkTwkGs2012 | woensdag 1 juni 2011 @ 21:36 |
Ja een of andere mijt. Bijensterfte enzo. |