abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_48406887
palma: Ik kan alleen ontslagen worden bij unanime stemming die aangevraagd moet worden...
geen
  dinsdag 17 april 2007 @ 16:35:35 #127
35818 LouLou
ouwe lurkster
pi_48424392
Omdat dit misschien wel een leuk momentje is om na te lezen een kort verslagje van de ruzie tussen Palma en zafra:

Palma is van mening dat ze zafra even moet uitleggen wie ze nu eigenlijk is, ze licht toe dat ze hoofd huishouding is en geen grote mond wilt hebben van zafra. Zafra gaat er nog even tegenin en vraagt wat ze eraan wilt doen dan, palma geeft aan dat zafra hier dan wel voor huub is maar dat zij beslist wat er gebeurt aangezien zij verantwoordelijk blijft en zegt haar dat ze geen grote ond meer van haar verwacht. Zafra zegt er voor huub te zijn en dat palma zelf begon door steeds commentaar op haar werkzaamheden te geven. Palma geeft aan niet te kakken gezet te willen worden en Zafra kaatst terug door op te merken ook niet te kakken gezet te moeten worden door Palma. Palma zegt weer dat zafra onder haar verantwoording valt en dat ze haar werk niet naar behoren doet. Zafra zegt niet naar palma te moeten luisteren, (ook al geeft Palma keer op keer aan dat zj hoofd huishouding is). het gaat nog even over de werkzaamheden en palma vraagt of Zafra wat ze in het dagelijks leven doet, geen schoonmaakster, zafra blijft van zich afbijten. palma loopt een beetje vast door voor de 5de keer te zeggen dat ze hoofd huishouding is, zafra geeft weer aan hier voor huub te zijn en dat het gesprek langdradig wordt. Palma vraagt of ze nu meer weet en zafra geeft aan dat ze niets meer weet dan toen ze binnenkwam en op palma's verzoek respect te tonen zegt zafra dat ze respect toont aan degene die het ook geeft. Palma probeert nog wel het laatste woord te hebben maar zafra bijt flink van zich af.

Palma loopt vervolgens weg en gaat klagen over de manier van werken en "grote bek" van Zafra tegen de Silvia en een hele hoop andere dames. Het komt erop neer dat ze geen grote bek van dat kind wilt hebben. Silvia reageert lakoniek zegt al niet te begrijpen waarom ze dat kind liep af te zeiken. Zafra komt er nu ook bij en licht nog even toe, palma begint nu over het feit dat zafra helemaal niets uitstraalt, zeer veel gebuffer nu...

de volgende scene staan ze tegen elkaar te schreeuwen, Zafra kan niet aan haar tippen, nee jij hebt veel bereikt kaatst Zafra terug. En weer te veel gebuffer om nog iets mee te krijgen...
Oh.
Ok.
  dinsdag 17 april 2007 @ 16:47:51 #128
35818 LouLou
ouwe lurkster
pi_48424996
oe, en nu wordt Zafra "het gat van de deur gewezen". Zafra blijft zitten, Palma noemt haar a-sociaal, bij de konijnen af, dat dit nog bestaat...zafra vraagt palma waar zw haar hebben gevonden.
Palma: ik wil dat je vertrekt en heel snel- buffer buffer...palma loopt weg en zafra zit er nog.
palma is het zat en eist van huub dt hij Zafra eruit werkt...en nog meer gebuffer en een kakafonie aan stemmen nu...
Natasia en Eric proberen Palma te kalmeren, huub gooit olie op het vuur door te roepen dat palma nu even buitenspel staat.. de rest van de bewoners dringen erop aan relaxt te blijven..
Erg jammer dat bij mij de kwaliteit van de streams nu echt te slecht worden om het nog leuk te houden te streamen, met brokjes krijg ik nog mee dat Palma flink zit te klagen over dat ze in haar 48 jaar nog nooit zo'n a-sociaal meisje is tegen gekomen.
Oh.
Ok.
pi_48446790
Eginia staat nog steeds aln in haar stal.
"L'ignorance toujours est prte s'admirer."
pi_48466420
Huub is bezig een 'mandaat' te vragen bij alle bewoners. Nu praat hij met Sylvia. Hij vindt dat de show de laatste tijd teveel over de huishoudsters gaan en wil dat Palma net als Herma en Brenda de poort uitgaat zodra haar werk gedaan is. Gisteren liep ze uren later nog aangeschoten rond met een glas rose in haar hand.

Ook vindt Huub dat Palma zich teveel met de miljonairs bemoeit. Ze heeft meningen waar Huub niet van is gediend.

Om half drie is het opzouten, wat Huub betreft. Het is haar huis niet en het wordt haar huis niet.

Sylvia heeft echter geen mening, althans ze spreekt hem niet uit, en samen lopen ze weer verder.
pi_48490789
All quiet in the house. Eginia is niet bevallen vannacht.
"L'ignorance toujours est prte s'admirer."
pi_48516530
EEN VEULENTJE VOOR IRGINIA

Ingaande donderdagavond 12 april gaat er elke nacht een stream op Irginia. Toch zal het nog heel lang duren...

NACHT DONDERDAG OP VRIJDAG

Op vrijdag om kwart over twee 's nachts gaat paard Irginia (ook wel: Bolle) op haar zij liggen. Binnen kijken Sylvia, Nicolaas, Huub en Eric enige tijd naar de beelden van Irginia op het plasmascherm. Irginia vertoont tekenen van lichte weeen, maar waarschijnlijk reageert ze op het draaien van het veulen.

Later gaat Irginia weer staan en pas om half vijf weer even liggen. En als de lichten na ongeveer een half uur aan gaan, staat Irginia opnieuw op. Sylvia brengt haar wat hooi.

Zo verstrijkt de tijd tot het ochtendgloren. Overdag wordt het paard nagekeken door twee heren (onduidelijk, opgevangen van een gesprek tussen Sylvia en Brian). Op naar de volgende nacht.

nalezen
[COS #1125] Bolle gaat bevallen?

Een paard bevalt bij voorkeur 's nachts, wisten fok! users bright_side_of_life, Veulen en Uniekhoorn te vertellen. Zij vertelden ook dat er iets aan de hand is als een paard op haar zij gaat liggen, en dat paarden zonder menselijk gezelschap bevallen vanwege de vereiste rust. Een zendertje op Irginia's rug zendt een sms naar eigenares Ellen als het paard langer dan tien seconden op haar zij ligt; zij kan haar paard op de stream volgen. Ook Sylvia kan worden gewaarschuwd.

NACHT VRIJDAG OP ZATERDAG

In de nacht van vrijdag op zaterdag zitten de miljonairs om half een nog na te tafelen met Carlos. Irginia is alleen op het
plasmascherm in de Kooi te zien, ze heeft (nog) geen eigen stream. Irginia staat echter nog, dus er is niets aan de hand.

Om vijf over half drie gaat Irginia voor het eerst sinds al die tijd weer op haar zij liggen. Ze ligt er kalm bij; haar staart staat wat van het lichaam af, en af en toe strekt ze haar achterpoten.

Om tien voor drie gaat Irginia even helemaal op haar zij liggen, de poten gestrekt. De camera staat op haar achterste gericht, maar voor de leek is het moeilijk te bepalen of daar (al) iets bijzonders te zien is. Wel lijkt het alsof er een paar stevige krampen door haar lichaam gaan. Om vijf over drie en kwart over drie herhaalt zich dit. Om twintig over drie staat de merrie weer helemaal op en neemt wat happen hooi. Zo verstrijkt opnieuw een nacht.

nalezen
[COS #1132] APK wil een veulentjebiefstuk voor zijn ontbijt

ZATERDAGAVOND

Het is kwart over negen, en er is nog steeds geen veulentje. Ellen is op bezoek bij Irginia. Helaas blijft er maar kort een stream op de stal staan. User bright_side_of_life heeft het volgende meegekregen:

"Ze (Ellen) heeft zaad van twee hengsten op het oog voor de volgende inseminatie. Een van die hengsten lijkt op de hengst, die de huidige bevruchting heeft geleverd. Als het veulen goed gevormd is en inderdaad een donker bruine kleur heeft, zal het die hengst gaan worden. Als het veulen een mannetje is, verkoopt ze zeker. Anders hangt het af van de bouw van het veulen. Mocht het kenmerken hebben dat ze een fok-merrie kan worden, zal Ellen het veulen zelf houden."

NACHT ZATERDAG OP ZONDAG

Om vier over een 's nachts wordt er een stream op Irginia gezet. Het paard staat rustig voor zich uit te kijken en eet wat later een hapje hooi. Tegen half drie word ze wat onrustig, maar dat kan door de vliegen zijn die met het mooie weer direct weer zijn verschenen. User bright_side_of_life schrijft het volgende in de lopende COS:

"De bevalling duurt heel kort. Zo'n 10 minuten. Wat eergisteren gebeurde, was dat het veulen draaide naar de stand, die nodig is voor de bevalling. Dat gebeurt 1-5 dagen voor de bevalling en gaat natuurlijk gepaard met krampachtige trekjes en onrust. Afgelopen nacht was er hoogst waarschijnlijk ook nog wat draaien aan de hand. Het lijkt wellicht veel op weeen, maar dat is het in feite niet. De echte weeen (eigenlijk heeft een paard dat nauwelijks) duren kort en een paard heeft ook geen ontsluiting zoals een mens dat kent."

Om kwart over drie gaat Irginia voor het eerste deze nacht liggen; tegen half vier rolt ze op haar linkerzij, maar staat al gauw weer op. Tot kwart over vijf gebeurt er niets bijzonders. Ook deze nacht is het nog niet zover.

nalezen
[COS # 1138] Boys boys boys en ballonnen

NACHT ZONDAG OP MAANDAG

Tegen half drie gaat er een stream op Irginia. Het paard ligt op haar zij met de benen gestrekt, en even later weer rechtop in slaaphouding; soms beweegt ze onrustig met haar achterlijf.

Even over half drie lijkt haar ademhaling vrij diep, het lijkt op hijgen. Nog steeds beweegt ze vrij veel met haar achterlijf, dat maar deels in beeld is. Toch staat ze al snel daarna weer op, maar ook staand beweegt ze af en toe haar achterste heen en weer. Ook deze nacht echter komt er geen veulentje.

MAANDAGAVOND

Het is half tien. Ellen is bij Irginia op bezoek, die ligt en weer opstaat. Alhoewel Ellen vindt dat Irginia er niet uitziet alsof ze vandaag gaat bevallen, vindt ze het toch opmerkelijk als het paard voor een tweede keer gaat liggen. Het 'kegelen', harsproppen die uit de tepels komen, is nog niet gebeurd, maar dat schijnt niet noodzakelijk te zijn en niet elk paard heeft het.

Er staat nu een stream op het liggende paard. Binnen kijkt Ellen met enkele bewoners naar het plasmascherm. Het feit dat het paard ligt is niet zomaar omdat ze kriebels heeft, zegt Ellen. Irginia komt weer overeind.

Ellen en Sylvia gaan weer even naar Irginia toe, samen met een geluidsman die geluid op komt hangen. Dan verdwijnt Irginia voor de kijkers van de stream, mogelijk omdat de geluidsman niet in beeld wil of mag. Na een paar minuten komt Ellen het huis weer in en neemt plaats aan tafel om naar het beeld van Irginia te kijken. Als er om haar heen consternatie ontstaat over de extra contactpunten, verlaat ze de kamer.

Om zes voor tien is op het plasmascherm achter de bewoners te zien dat Irginia gaat liggen, maar de streamers krijgen geen speciale stream op het paard te zien - waarschijnlijk vanwege de discussie over contactpunten. Een paar bewoners kijken achterom en Natasia zegt dat het niet lang meer gaat duren, maar de discussie gaat door. Even later staat Eginia weer op.

Om tien over half elf staan Huub, Eric en Sylvia bij het plasmascherm naar Irginia te kijken. Sylvia zegt 'het kunnen krampen zijn, je weet het niet'. Eginia staat rechtop, is op het plasmascherm te zien. De streams bufferen vaak en lang. Wanneer de bewoners gaan pokeren, is er zelfs geen plasmascherm meer in beeld voor de streamers.

nalezen
[COS #1153] Punten verdelen en een bevalling?

NACHT MAANDAG OP DINSDAG

Tegen drieen gaat er een stream op Irginia. Het paard staat rustig naar buiten te kijken. Even na drie uur komen twee
geluidstechnici nog iets regelen in de stal, en ook daar blijft Irginia heel rustig onder.

Om tien over half vier gaat Irginia liggen. De regie let niet op zodat alleen haar hoofd te zien is terwijl ze hoorbaar achter beweegt (waarschijnlijk haar staart). Dan lijkt het alsof het paard ligt te dromen. Om zeven voor vier zakt ze helemaal op haar linkerzij; nog steeds is alleen haar voorkant in beeld. Nadat ze weer even rechtop heeft gelegen, herhaalt zich dit proces. Als ze om tien over vier opstaat, blijft ze met haar staart permanent enigszins omhoog staan na een dubbele ontlasting. Een paar keer schuurt ze haar achterste flink tegen de wand van de stal.Maar ook deze nacht brengt niet waar iedereen naar uitkijkt.

NACHT DINSDAG OP WOENSDAG

Om half een vraagt Sylvia midden in een hevige discussie over Jaap (die boven aan de trap staat te luisteren) of Irginia op het scherm mag. Pas om kwart over drie echter krijgen ook de streamers beeld van de merrie.

Irginia staat rustig voor zich uit te kijken. Er staat een groene bak op de plaats waar ze meestal gaat liggen; user
bright_side_of_life denkt dat dit is om te voorkomen dat ze met haar achterste tegen de wand gaat liggen, of zodat ze niet in haar uitwerpselen-hoekje ligt.

Om twaalf over half vier gaat Irginia liggen in slaaphouding; tegen vieren staat ze weer op. Zo vergaat alweer een nacht.

NACHT WOENSDAG OP DONDERDAG

Er zijn veel COSsers op deze nacht.

Om twaalf uur komt Ellen het huis binnenlopen. Ze denkt dat de bevalling deze nacht gaat plaatsvinden, omdat Irginia 'heel erg aan het kegelen is'. Het is duidelijk dat ze naar de stream heeft gekeken; wij streamers krijgen die pas te zien als iedereen naar bed is.Samen met de bewoners gaat Ellen naar Irginia om het kegelen te laten zien. Allemaal even goed kijken, zegt ze, en het 'oh jaaa' is niet van de lucht. De streamers kunnen het niet zien. Ze laat ook voelen dat de spierenbanden rondom de staart steeds slapper worden. Ellen heeft 3000 namen beginnend met een C uitgezocht, die ze samen met de bewoners gaat bespreken als het veulen er is. Iedereen verlaat de stal.

Ellen vertelt dat de vorige bevalling van Irginia erg zwaar was, maar dat was dan ook een groot veulen; deze keer vindt ze Irginia minder dik. Het veulen zal 4 maanden bij de moeder blijven. Daarna wordt het afgespeend, en volgens Ellen is de moeder blij en opgelucht als het weg is. Ellen zit er nu dichtbij, maar normaal thuis moet ze hollen naar de manege, en dan zijn de pootjes er al. Vorig jaar moest er bij de bevalling geholpen worden (aan de beentjes trekken).

Om kwart voor een gaan Sylvia en Ellen even slapen. Ellen moet om 6 uur weer weg, bevalling of niet. Ze overweegt een bandage om de staart bij elkaar en omhoog te houden zodat e.e.a. beter zichtbaar is, zegt ze in bed naast Natasia.

Acht over een is het als er een stream op Irginia gaat. Net als afgelopen nacht is helaas het geluid gekruist met dat van de slaapkamer, zodat het lijkt alsof het paard snurkt of praat in haar slaap. Tegen half twee is de stream weer verdwenen, tegen tweeen komt hij terug met opnieuw gekruist geluid. Irginia staat naar buiten te kijken.

Tien over half drie, en Irginia staat een hapje stro te eten. Soms lijken er vrij heftige trekkingen door haar flanken te gaan.

Over de band om Irginia's nek zeggen users bright_side_of_life en Veulen het volgende:

-------
Veulen, weet jij hoe het zit met die slikband / slikklem. Nu heeft ze de band, vorige dagen kreeg ze 's-nachts een clip. Waarom wisselt dat ?

(Antilucht)zuigband. Weet niet waarom ze die nu om heeft. Meestal halen ze die er af als ze verwachten dat de merrie er last van heeft. Wat goed kan net na de geboorte. Denk dat Ellen er nu van uit gaat dat ze zelf in de buurt is om in de gaten te houden of ze er last van heeft.

Bolle heeft die band omdat ze luchtzuigt. Ze zoekt dus een punt waar ze haar zichzelf 'vacuum' daardoor komen er hormonen vrij. Ze voelt zich daardoor prettiger en minder verveeld. Drugs voor paarden. Ze kunnen er uiteindelijk ziek (koliek) van worden. Dit omdat er bij het 'loskomen' lucht niet allemaal de longen meer in loopt.
-------

Even na vieren staat Irginia lange tijd helemaal stil. Dan gaat ze om veertien over vier voor het eerst deze nacht liggen, in de slaapstand. Op een andere stream is te zien hoe Sylvia naar het plasmascherm ligt te kijken vanuit haar bed. Een paar minuten later al staat Irginia weer op. En alweer verstrijkt een nacht.

nalezen
[COS # 1184] Gaat het vannacht gebeuren?
[COS # 1185] Alle ogen op Eginia
[COS #1186] Kegelen in de stal

DONDERDAGMIDDAG

Op de DGK site is het volgende te lezen:

-------
Beschuit met muisjes?

Schokkend nieuws! Sylvia heeft gehoord dat Bolle vanmiddag waarschijnlijk gaat bevallen. "Ik heb mijn afspraak met de tandarts vanmiddag alvast afgezegd!" Sylvia wil natuurlijk geen minuut missen van de eventuele bevalling. Is het grote moment dan eindelijk daar en krijgen we vandaag dan eindelijk de eerste echte geboorte binnen De Gouden Kooi?
-------

en even later:

-------
Bevalling live op de streams!

Bolle is ongeveer 11 maanden zwanger en staat te trappelen om te gaan bevallen. Alles is straks live te volgen op streams zodat u de eerste wankelende stapjes van het veulen kan zien. Blijf dus de streams nauwkeurig volgen zodat u de bevalling thuis kan meemaken! Uiteraard houden wij u continu op de hoogte van de toestand van Bolle.
-------

Om acht over half vier komt er een stream op het paard, alweer met het verkeerde geluid (van de keuken). Irginia staat naar buiten te kijken, haar staart staat meestal een eindje van haar lichaam af. User Veulen geeft hiervoor de officiele term: de staart afsteken. Om kwart over vier staat Irginia nog steeds en is er vaag een persoon met een snoer buiten de stal te zien.

nalezen
[ COS # 1189] Steek de BBQ maar vast aan!

DONDERDAGAVOND

En dan, terwijl natuurlijk bijna iedereen koffie aan het zetten is na het kijken naar de uitzending, is ineens om acht uur het veulen daar. Ook uw trouwe verslaggeefster, die een week geleden begon met een intensieve Irginia Watch, moest het moment tot haar enorm grote spijt missen. Gelukkig heeft user HiDiHo het grootste gedeelte van de geboorte kunnen opnemen (ook de redactie van DGK was namelijk niet voorbereid omdat Irginia nog stond):

http://www.youtube.com/watch?v=5HppgS0RhDo

De onderstaande screen captures zijn tussen tien over acht en half negen gemaakt.Ellen trekt aan de beentjes (cap HiDiHo):Om acht uur wordt de kleine merrie geboren (caps HiDiHo):

cap van F1reb1rd:En hiermee eindigt een sub-story van De Gouden Kooi die menig streamer heeft geboeid en ontroerd.

nalezen
[COS #1191] Waar de hondjes nog steeds een hoofdrol hebben
[COS #1192] Waar Eginia bevalt
[COS#1193] Waar de ene Bolle staat en de andere Bolle valt

[ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 21-04-2007 15:11:32 ]
pi_48573569
Om kwart voor vier komt juf Judith. Ze heeft de streams gezien van vannacht (de rotzooi) en is op oorlogspad - haar eigen woorden. Jaap zal de rotzooi in kantoor eerst op moeten ruimen, anders vertrekt ze. Ze roept iedereen bij elkaar en neemt plaats aan het hoofd van de keukentafel.

Ze start met het kantoor. Ze weet wie het gedaan heeft, en die moet zijn zonnebril maar even afzetten. Jij gaat dat zo opruimen, commandeert ze Jaap. Jaap kent geen respect, zegt ze. Je pakt mij ook door de boel daar te saboteren en de stekker eruit te trekken.

Tumult.

Judith: dit gaat ook mij aan. Hou jij je mond, roept ze tegen Jaap die haar onderbreekt. Je zegt toch dat je Uebermensch bent? Hier betrek je me bij, daar moet ik les geven. Ik ben hier niet voor jou Jaap, ik ben hier voor deze club. Natasia gilt tegen Jaap, wat is er gebeurd met zijn respect. Judith: je bent vergeten dat ik je nota bene nog een compliment heb gegeven voor het afvallen. De enige die orders uitdeelt is hier de echte godfather, onderbreekt Jaap haar, en hij loopt de deur uit.

Judith heeft ook gehoord dat Jaap aan het liegen is geweest tegen de bewoners. Ze vindt het niet normaal. Natasia vraagt of Judith het niet kan opnemen met 'de twee opperhoofden'. Judith's dilemma is dat ze over 2 weken moeten zingen, ze heeft geen tijd om te wachten of/tot Jaap eruit gaat. We laten ons niet kennen, okee, zegt ze.

Judith blijft als de piano naar het huis kan komen. Ze denkt dat Jaap er niks aan kan doen. Op een opmerking van Amanda antwoordt ze dat ze niet denkt dat Jaap zelfmoord zal plegen. De bewoners moeten sterk zijn, vindt ze. Sommige dingen zijn olie op het vuur bij iemand die psychopathisch is, al geeft ze direct toe geen expert op dat vlak te zijn. Natasia lijkt het verstandig het messenblok te verstoppen.

Samen lopen ze naar het kantoor om de piano te gaan halen. Daar fulmineert Judith verder over Jaap. Die fiches... mensen zijn daarmee bezig geweest het hier neer te zetten. De piano wordt naar het huis getild. Ondertussen zit Jaap in de tuin zogenaamd een pokerboek te lezen; hij kijkt over de rand en lacht de slepende bewoners uit, en houdt het huis scherp in de gaten.

Natasia zegt dat ze Jaap wel aan kunnen. Probeer je niet tot agressie te laten verleiden, zegt Judith.

De piano staat en is aangesloten. We laten niet over ons heen lopen, meent Judith. Ze moet om hem lachen, omdat hij pretendeert de godfather te zijn. Eric gelooft wel dat Jaap een psychopaat is. Judith zegt iets over doordraaien; Eric vindt zichzelf er niet verantwoordelijk voor en denkt niet dat hij er last van zal hebben. Men haalt iets te drinken. Jaap zit nog steeds in zichzelf te lachen in de tuin.

Judith begint met Huub. Natasia wil ook nog les. De bewoners hebben magnetronmaaltijden besteld omdat Jaap de pitten heeft gejat, zegt Natasia als Judith zegt dat ze niet hoeft te koken. Judith is 10,5 kilo afgevallen. Zo gaat iedereen over op andere dingen.

Filmpje door Borga: http://www5.evilshare.com/cda42082-4161-102a-847b-00a0c993e9d6
Video van vol via schatje: http://www.youtube.com/watch?v=vefgetXBxqc

[ Bericht 1% gewijzigd door Disana op 21-04-2007 17:17:03 ]
pi_48574644
Sylvia stelt Eric en Natsia voor Cora te bellen... kijken wat ze ervan vindt. Hij wordt natuurlijk wel helemaal gek als hij het weet, zegt ze. Eric en Natasia vinden het een goed plan. Ze lopen naar de private room.

Sylvia mag alleen met contactpunten bellen, aangezien Cora geen achterban is. Die heeft ze (er) niet (voor over). Ze stelt voor een kort briefje naar Cora te schrijven. Vervolgens stelt ze voor punten bij elkaar te leggen. Uit de pot zal niet lukken omdat Jaap tegen zal stemmen. Ze gaan naar Brian om ook tien punten bijdrage te vragen.

Zoals altijd aarzelt en zucht Brian, en gaat in discussie. De anderen leggen uit dat ze willen weten wat Cora ervan vindt. Misschien dat Cora Jaap een brief kan schrijven. Brian gaat akkoord. Eric gaat Amanda inlichten.

Amanda zou het persoonlijk niet leuk vinden als ze haar familie bellen. Maar ze is het ermee eens dat Jaap goed in de war is. Toch vindt ze het naar achter zijn rug om te bellen, ze vindt het 'een beetje sarcastisch en hypocriet'. Het is om raad te vragen, antwoordt Eric. Maar wij kennen hem beter, ik vind het geen goed plan, ze is misschien het enige wat hij heeft, komt Amanda weer terug.

Brian komt eraan en zegt dat 'ze' nu moeilijk doen omdat ze gezamenlijk een belletje willen plegen. Het is onduidelijk wat hij bedoelt. Amanda herhaalt dat ze het hypocriet vindt. Jaap zegt zelf dat Cora hem het best van iedereen begrijpt, zegt Eric. We vragen haar om raad. Brian krijgt ook weer twijfels. Eric: hoe kan je nu het beste met Jaap omgaan, daar gaat het om. Amanda vindt de relatie prive.

Nicolaas komt er ook bij. Uit de villa verwijderen kan vandaag nog. Hij kan de politie opbellen wegens fysiek geweld waarvan hij getuige was. Maar daar hebben we niks aan, voegt hij toe, dan krijgen we een vervanger.

Private room. Amanda komt zeggen dat ze het er niet mee eens is. De andere aanwezigen zijn Sylvia, Huub, Eric, Nicolaas en Brian. Sylvia noemt het verstoppen van het messenblok, ze wil niet dat er straks iets gebeurt. Amanda vindt dat ze beter zijn ouders kunnen bellen, die kennen hem het best.

Nicolaas zegt dat hij niet bang is en vraagt wat ze met het telefoongesprek willen bereiken. Eric wil hem eruit stemmen. Nicolaas herhaalt zijn verhaal. We kunnen wel zijn moeder bellen, voor de gein om te kijken wat zijn reactie is. Sylvia denkt dat Jaaps contact met Cora beter is. Nicolaas stelt voor Cora uit te nodigen, dat kan uit de pot en Jaap gaat er wel in mee. Eric denkt niet dat Jaap daarin meegaat.

Brian gaat het bezoek regelen, is de consensus dan. Brian vraagt: en dan. Een bezoek van Cora voor ons, zeggen de anderen. Jaap gaat het toch blokkeren, denkt Brian. Kijken hoe de confrontatie is als Cora op bezoek is, dat lijkt Nicolaas wel leuk. Verder win je er niks mee, denkt hij.

Sylvia: we kunnen ook wat anders doen. We kunnen een email schrijven aan Cora om te doen wat we wilden doen: vragen wat ze ervan vindt en of ze een idee heeft wat wij ermee kunnen doen. Uitnodigen lijkt Eric beter. Confronteren is beter, denkt Nicolaas. Amanda kan hierin meegaan. Sylvia denkt wel dat Jaap in een uitnodiging meegaat.

Ze besluiten Cora eerst een mail te sturen en dan een stemming voor het bezoek (de contactpunten uit de pot) te houden. Geen van allen kunnen ze zich voorstellen dat Cora het gedrag van Jaap goedkeurt. Een mail aan haar moet de vraag bevatten: heb je gezien wat er is gebeurd; we willen weten wat je ervan vindt.

Achteraf vinden Sylvia, Natasia en Eric dat ze beter niks tegen de anderen hadden kunnen zeggen. Natasia had liever meer punten bijgelegd. Het liefst had Sylvia gewoon gebeld. Ze lopen naar buiten en vertellen Huub dat ze niet gaan bellen.
pi_48630764
gratis cursus beleggen nu!
  dinsdag 24 april 2007 @ 00:02:24 #136
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48653740
(Jaap was bij "Achter",
Jaap kwam terug en Huub vertrok naar "Achter".)
(Zondag 22 april)
(Weblog van Jaap)
Huub : Je kan beter oppassen met smaad en beledigingen op jouw weblog.
Jaap : Met bepaalde zaken wel , die haal ik er wel vanaf, ook dat van Juf Judith.
(Sterke speler en Cora)
Huub: Jij bent een ijzersterke speler, Cora zal jou waarderen omdat jij nu eindelijk het spel speelt.
Jaap: Als ik met Cora samen ben, komen er ook goede kanten bij mij boven.
Sta je in mijn kring, dan ben ik goed voor je, sta je buiten mijn kring dan maak ik je af.
Huub: Ik wil een samenwerking met jou, maar je komt niet aan Sylvia, die laat jij met rust.
Jaap: Goed en jij komt niet aan Brian.
Ik ben stug en jij bent vlug.
Wie kan ons aan ? En wij moeten elkaar aanvullen,
anders ben ik volgende week donderdag weg.
Huub: Jij gaat nergens naar toe.
Jaap: Verstandig, doorgaan tot de finale.
Huub: Een pact tot 4 man.
Jaap: Prima , accoord, Brian doet nooit iets zelf,
ik moet alles in mijn eentje doen,
hoe ver kun jij mij verantwoorden dat jij mij erin houdt?
Huub: Heel ver.
Jaap: Ik ben niet te raken, want ik heb een stukje sociale armoede in mij,
ik heb ook weleens zitten nepjanken bij Natasia om jou,
om steun en sympathie te kweken bij Natasia.
Huub: Echt waar, als wij bij elkaar blijven, worden wij groot en sterker.
Jaap: Misschien samen 80% op de populariteitspoll volgende maand.
Huub: Wij gaan het hier leegmaken.
Jaap: Ik ben de moraalridder en jij de anaalridder,
maar ik heb weinig tijd, ik rek het niet te lang,
ik ben geen Sylvia of Brian die hier jarenlang geen haast maken .
(Douchen)
Huub: Maar wel douchen , dat is niet goed met al die infecties.
Jaap: Ik heb pas 2 dagen niet gedouched.
Huub: Weet je, ik heb 11 hoeren besteld.
Jaap: Nee, dat trek ik niet, dan ga ik de hele nacht in de sauna zitten, dat kan ik niet aan.
Huub: Brian kon 3 hoeren niet aan, hij bleef meekijken.
Jaap: Weet ik , alles heb ik via de streams gevolgd.
(Sex met Eric ?)
Jaap: Heb jij echt iets met Eric gedaan?
Huub: Ja.
Jaap: Dat meen je niet? Wou jij Eric inpalmen omdat er een ontslagronde liep voor jou?
Huub: Nee, Ik heb al eens eerder het bed gedeeld met 4 vrouwen en 2 mannen.
Jaap: Alles gedaan?
Huub: Nee, dat niet.
Jaap: Ik ben bi,
maar dan alleen met jongentjes tot 12 jaar,
hahahahaha dat is een grap,
mijn God hahahaha waarom zeg ik zoiets.
(Maandag)
(Opruimen en handdoeken)
Jaap : Jullie ruimen op en ik doe de handdoeken,
ik ben de baas en anders bel ik Safaa.
Natasia: Ik heb zo'n hekel aan chanteren, oh, ik kan daar niet tegen.
(Jaap had een bende in de fitnessruimte gemaakt , Palma en collega's ruimen op)
(10 uur, nog geen ontbijt klaar)
Huub: Waarom is het ontbijt niet klaar?
Palma: Vraag maar aan Jaap.
Huub: Palma , houdt jij je grote scheur toch eens.
Natasia: Het frusteert mij ook, jij had best de eettafel kunnen dekken.
Huub: Koffie en thee klaar maken.
Palma: 1ding tegelijk, voorlopig ben ik niet op schema, ik heb maar 2 handjes.
Natasia: Ik ben normaal aan het praten,
maar ik krijg geen normale antwoorden Palma,
ik val jou niet aan en ik schreeuw niet.
Palma: Hebben jullie begrip ? Nog 1 kwartiertje,
maar de troep die Jaap heeft gemaakt is nu klaar,
jullie kunnen fitnessen en sporten.
Huub: Palma moest van "achter " meehelpen om de fitnessruimte op te ruimen.
(Op het plasmascherm komt te staan: Huub laat je ons erbuiten?
Huub: Goed, dan heeft Palma geen instructies gehad van "Achter".
(Buiten bij de paarden en een Pact)
Sylvia: Wat is er Huub?
Huub: Niets belangrijks, maar ik heb wel een pact met Jaap en hij valt jou niet meer lastig.
(Juicy, Bolle en haar veulen in de paardenbak)
Sylvia: Wel zorgen dat Juicy bij de paarden wegblijft.
Jaap: Ziektes?
Sylvia: Nee, dat Juicy niet dood getrapt wordt.
(Ontbijt)
Palma: Het hele weekeinde in een zwijnenstal geleefd, maar bordjes een kwartiertje later dekken mag niet.
Natasia: Ik heb niet in een zwijnenstal geleefd, ik heb steeds opgeruimd en schoongemaakt in de woonkamer.
Palma: Ja, maar helder is het niet.
(Kapster Jolanda)
Jolanda: Ik ben jullie nieuwe kapster.
Jaap: Ik wil het gewassen hebben en wat geknipt.
Jolanda: Wat stink jij Jaap, ik kan al zo slecht tegen vreemde luchtjes.
Jaap: Ben jij amateur of vakvrouw ? ik heb hier met alleen maar amateurs te maken.
Jolanda: Ik ben de collega van Anita .
Jaap: Anita, nee, die moet ik niet, ik wil nu alleen nog jou en anders niet.
Jolanda: Ik ben vakvrouw. Sinds mijn 15 de werk ik als kapster en ik ben nu 26 jaar.
Jaap: Stinkt het echt?
Jolanda: Ik ga bijna over mijn nek.
Jaap: Palma wilde de gaspitten terug die ik verstopt had bij de bomen en zij sloeg toen een ei op mijn hoofd.
Jolanda: 1 ei, of meer?
Jaap: Meerdere, ik heb nu ook 100 eieren besteld bij de productie.
Jolanda: Waar kom jij vandaan?
Jaap: Uit Brielle, richting Zeeland.
Jolanda: Wat voor werk deed jij?
Jaap: Vrachtwagenchauffeur.
Jolanda: Nee, je bent eigenlijk een type voor een student.
Jaap: Ik studeer vrachtwagenkunde.
Jolanda: Heb je zondag mee gedaan met dansen?
Jaap: Natuurlijk niet, zij mogen voor mij dansen.
(Weblog)
Jaap: Als ik een verhaal schrijf, bezoeken binnen 30 minuten , 40.000 bezoekers mijn weblog.
ik wil ook over jou schrijven, kijk vanavond maar.
Jolanda: Nou, doe maar niet.
Jaap: Jij bent geen amateur, je hebt mijn haar goed gedaan, ik schrijf een goed stukje over jou.
Jolanda: Nou, je hebt geen eenvoudige nekpartij?
Jaap: Kijk je wel uit?
Jolanda: Jij bent ook ten huwelijk gevraagd door je internetvriendin Cora?
Jaap: Je vertelt mij wat nieuws, maar wat doe je met dit mes?
Jolanda: Kleine plukjes weghalen, vindt jij het wat? Ben je er tevreden mee?
Jaap: Ik kan geen emoties voelen, maar hier moet het iets korter.
Jolanda: Dat is de kruin, maar goed, je bent wel kritisch.
Jaap: Geen amateurswerk.
Jolanda: Dus jij hebt je baan als vrachtwagenchauffeur opgezegd?
Jaap: De vrachtwagen staat nu bij de productie.
Jolanda: Wordt jij niet moe van jezelf?
Jaap: Ik weet niet wie ik nu ben? Dit is begonnen na het overlijden van mijn broer 5 jaar geleden,
er is nu een psychische wanorde, meerdere persoonlijkheden, schizofrenie ,
meervoudige persoonlijksstoornis, vaak voel ik mij de koning, The Godfather of soms terroist.
(Amanda komt de kapsalon binnen)
Amanda: Zo, heb je het over al je persoonlijkheden?
Jolanda: Hoeveel persoonlijkheden heb je ? Of zo noem je dat toch?
Jaap: Een hoop, maar zij blijven niet allemaal, zij gaan dan weer weg.
Jolanda: Slik je medicijnen?
Jaap: Nu niet, zij liggen in mijn nachtkastje,
ik heb afgesproken met de regie,
dat zij mij bellen als ik te ver ga.
Jolanda: Heb je wel familie, ouders?
Jaap: Ja.
Jolanda: Houdt jij het nog wel vol?
Jaap : Ik ben nooit alleen, maar wanneer kom je weer, heet jouw baas Hizi?
Jolanda: Wij wisselen elkaar af, het bedrijf heet HiZI-Hair en Anita heeft nu haar eigen winkel.
(Blij)
Amanda: Ik heb ook fans die mij blij maken.
(Stoornis)
Natasia: Jaap heeft een stoornis, die heeft hij hier niet gekregen, die had hij al.
(Safaa)
Amanda: Leuk hoor, Safaa, zit hier helemaal in het programma, echt leuk.

[ Bericht 0% gewijzigd door tuinfluiter op 24-04-2007 13:27:37 ]
pi_48671703
WIL SYLVIA WEG?

In een gesprek met Huub bij de paardenbak zegt Sylvia dat haar gevoel zegt dat ze niet meer in DGK moet zijn. Het is niet iets aanwijsbaars maar gewoon een gevoel; daarom wil ze er met Huub over praten. Huub schrikt er nogal van.

Sylvia heeft het lang voor zichzelf gehouden. Ze heeft het idee dat ze in DGK was vanwege de dood van haar vader. Nu weet ze niet meer waarom ze er zit... al weet ze het over een jaar misschien weer wel, want ze is al eens vaker langer in een situatie blijven zitten terwijl ze niet wist waarom.

'Als ik niet meer gelukkig ben, dan moet ik hier weg.' Dus voor je gevoel moet je weg, vraagt Huub. Ja, antwoordt Sylvia. 'Is er iets wat je miste?' 'Een goed gevoel'.

'Als ik mijn gevoel niet volg, dan word ik ongelukkig.' 'Maar dit is toch juist de ideale plek om onbestendig te zijn?' 'Ja, dat was het ook.' Huub weet niet wat hij moet zeggen en wil dat ze blijft. 'Waarom ben je niet eerder naar me toegekomen?' 'Omdat ik een beslissing maak.' 'Je hoeft niet alles alleen te doen.' 'Dan kan ik alleen mezelf de schuld geven.'

Speelt het overlijden van je vader een rol, vraagt Huub. 'Ik ben wel heel erg bezig geweest met waarom ik hier ben.' Sylvia heeft ook met de psychologe gepraat. Het heeft zo moeten zijn, zegt ze. 'Een paar weken na het overlijden... ik heb heel veel mensen verloren. Je moet er gewoon uithalen wat erin zit, hij is ook maar 62 geworden, je moet gewoon doen wat je gelukkig maakt'.

Sylvia heeft wel eens vaker te lang op plekken gezeten waar ze niet thuis hoorde. Zo is ze bijvoorbeeld te lang in Nederland blijven zitten. Haar gevoel zegt haar nu dat ze weg moet, dus dan zal er buiten iets zijn wat beter voor haar is. 'Dan moet je dus altijd op zoek naar het volgende', zegt Huub. Sylvia is niet meer bang ergens te zitten zonder iets te hebben, zoals in het begin in Barcelona; als ze maar voelt dat ze ergens gelukkig wordt en voelt dat ze moet blijven.

Nu ik hieruit zou gaan, spring ik weer in het diepe, is haar idee. Als ze het gevoel heeft dat ze het moet doen, dan moet ze het doen; ze hoeft zich dan geen zorgen te maken. Sylvia zit hier al een paar weken mee, maar ze wil het nog wel even aankijken.

'Wie moet anders m'n vriendje zijn in huis', vraagt Huub. Ook daar heeft Sylvia al over nagedacht, ze is niet iemand die zomaar een ander in de steek laat. Maar: misschien loop ik hier wel uit en win ik morgen 6 miljoen, of zit ik de rest van m'n leven gelukkig in een hutje op de hei. 'Wat moet ik hiermee als het me niet gelukkig maakt.'

'Waarom is dat gevoel dat ik hier moet zijn nu weg. Aan personen erger ik me niet, dat kan ik allemaal wel hebben.' Huub: 'Ik zou je wel willen overtuigen maar ik weet niet waar ik moet beginnen.' Sylvia weet het ook niet. Huub blijft altijd van haar houden ook al gaat ze eruit. 'Begrijp je het?', vraagt Sylvia. Huub heeft ook wel eens verkeerde dingen gedaan. Dat gevoel heeft Sylvia nu ook. Ze neemt vaak beslissingen die ze niet begrijpt, maar wat ze op gevoel deed was altijd goed.

'Ik wil gewoon niet dat je gaat.' 'Jij bent voor mij echt een factor geweest om te blijven. Ik heb wel eens geprobeerd mee te doen, zoals anderhalve week meedrinken', antwoordt Sylvia. 'Er is vast wel een reden voor.' 'Jij bent zo'n ijskonijn he, jij', zegt Huub, als Sylvia zegt dat er ook een reden zal zijn dat ze haar vader 10 jaar niet heeft gezien.

'Als je ziet hoeveel post en steun ik heb gekregen... Ik had toen het gevoel dat ik moest blijven. Maar ik neem er nog wel even de tijd voor hoor'. [Huub is slecht te verstaan] Sylvia zal niet zometeen de deur uitlopen. Carlos komt langs en het gesprek is ten einde.
  dinsdag 24 april 2007 @ 16:19:10 #138
166006 Polonium-120
the morning after
pi_48672135
quote:
Op dinsdag 24 april 2007 16:09 schreef Disana het volgende:
WIL SYLVIA WEG?

...[...]...
dankje...
I've used all my sick-days, so I'll call in dead today.
  donderdag 26 april 2007 @ 11:28:40 #139
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48732620
Ruzie tussen Amanda en Palma

Amanda: jij gaat niet tegen mij zeggen dat ik lieg! ben jij gek ofzo?? ben je niet goed bij je kop!

Amanda: jij zegt tegen mij heb jij de hondjes eten gegeven? natuurlijk heb ik de hondjes eten gegeven en dan ga jij met je kop in de vuilniszak zitten om te kijken of je het zakkie vindt, bemoei je met je eigen zaken!! ben je niet goed bij je kop ofzo!! die hondjes zijn mijn verantwoordelijkheid, bemoei je met je eigen zaken!!
Palma: het is vaker gebeurd dat je vergeten was de hondjes eten te geven
Amanda: maar het zijn MIJN hondjes!! MIJN hondjes!!!


Amanda: als je je eraan stoort dan kun jij die drollen opruimen
Palma: daar ben ik niet voor aangenomen
Amanda: je bent mijn personeel!!
Palma: jouw personeel?? je bent in de war met het Leidse Plein

Palma: je bent laatst zelf naar me toegekomen dat je het was vergeten
Amanda: dat is niet waaaaar, niet alleen mensen hier zijn in de war, maar zelfs het personeel wordt gek aangenomen
Palma: die tyfus grote bek die jij geeft. . . .

Palma: het was 28 graden en jij lag lekker bij het zwembad en die hondjes lagen hier half op sterven en als er dan mensen het pad opkomen en die hondjes hangen aan de broekspijp
Huub: ja dat zijn honden, vreemde mensen. . .
Amanda: als je begint over mijn moeder in Spanje
Palma: daar heb ik sorry voor gezegd
Amanda: maar dat accepteer ik niet, je moet luisteren!!!!!
Palma: ja jij luistert goed!! laten we het daaaaar niet over hebben, wat een grote bek
Amanda: maar ga niet zeggen dat ik lieg
Huub: maar wie is er nou miljonair en wie is er hoofd huishouding
Palma: voorlopig is er niet n miljonair hier

Amanda: denk toch dat je overspannen wordt, ben je soms in de overgang?
Palma: denken moet je aan een paard overlaten
Huub: nou dat weet ik niet
Amanda: wat zegt ze?
Palma: wat zegt ze???
  donderdag 26 april 2007 @ 12:27:46 #140
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48734780
quote:
Op donderdag 26 april 2007 11:58 schreef Copycat het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=EDfTUm8fDIo

http://www.youtube.com/watch?v=JVqHKfEaSZ4

De ruzie tussen Palma en Amanda, vanochtend.

Met dank aan VOL.
pi_48761071
Dronken Brian betrapt dronken Amanda en Huub in 'zijn' bed.

Huub en Amanda, die de hik heeft, hebben seks in het bed waarin Brian en Amanda slapen.

Brian loopt de slaapkamer in en ziet de twee in bed. Eerst tilt hij het dekbed een stukje op, dan trekt hij het helemaal opzij. Zit jij haar te neuken?!? Er ontstaat een korte schermutseling waarbij Brian o.a. het haar van Huub stevig vastpakt. Ook spuugt hij naar Amanda. Dan loopt hij via buiten naar de private room.

Ziehier enkele caps van het begin van de ellende.
[COS #1266] Waar de redactie in rep en roer is!

Ik ben keihard in mijn motherfocking oog geslagen, roept Brian door de telefoon. Ik ben in staat om zelfmoord te plegen. Er zijn beelden in het verleden gemonteerd, van de kopstoot. Het is FOCKING GENOEG! Voel focking met me mee!!!!!!!!!!! Wat er beneden gebeurt!!!!!!!!!! Brian krijst en gilt door de telefoon, dan gooit hij ermee.

Huub komt binnen, Brian rent weg, Natasia erachteraan. Weg Amanda, gilt ze.

Buiten. Huub loopt rustig achter Brian aan. Brian gooit iets om ofzo. Brian loopt door, alledrie gaan ze achter hem aan. Brian gaat weer naar binnen en pakt opnieuw de telefoon. 'Nogmaals... motherfocking... alle collega's... mogen alle shit (onverstaanbaar)...

Natasia fokt de boel behoorlijk op met haar gegil. Ze staat te krijsen tussen Huub en Brian in. Dan gaan de streams op buiten, al hoor je Huub nog schreeuwen.

Geruime tijd later staan de streams nog steeds op buiten. Je hoort Brian echter opnieuw uitzinnig krijsen, en daardoorheen Natasia; het klinkt alsof ze buiten zijn. Natasia gilt: Eric!!! Blijkbaar is er dus niet ingegrepen en is er een andere reden dat wij niets mogen zien. Kort hierna is het voor ons weer stil.

Om tien over een is enkele tellen het beeld van de tuin te zien waar een paar mensen om Amanda heen staan. Het leek alsof Eric haar een kus gaf.

Om elf over een klinkt er in de verte weer heel hard praten dat bijna gegil is; het lijkt Amanda te zijn. De streams staan echter op het zwembad.

Ook om 01.25 is er ver weg geschreeuw te horen; het klinkt onder anderen naar Huub.

Er klinkt om half twee een vreemde stem die Huub maant 'weg te wezen uit het kantoor' en naar de keuken te gaan. De beelden blijven op het zwembad gericht. De stem herhaalt: Huub! Kantoor verlaten, nu! Er is nog steeds geschreeuw, ook de stem van Amanda lijkt te roepen 'hou op!'.

Om zeven over half twee stappen Nicolaas en Jaap naar buiten bij het zwembad. Ze lopen wat op en neer maar zijn niet te verstaan, als ze al veel zeggen. Dan verdwijnen ze weer uit beeld.

Zie deel II verderop.

[ Bericht 9% gewijzigd door Disana op 27-04-2007 02:14:14 ]
pi_48763059
Dronken Brian betrapt dronken Amanda en Huub in 'zijn' bed - deel II

Om tien over half drie komen Eric en Amanda naar buiten. 'Hij is weg', zegt Eric, en Amanda duikt in haar ponnetje het zwembad in. Eric helpt haar er na een paar slagen weer uit en omarmt haar. Ze zijn vrijwel niet te verstaan, maar volgens streamers zou Amanda gezegd kunnen hebben dat ze bang is dat Brian weg moet.

Ze verdwijnen weer uit beeld. Heel dichtbij is het geluid van een auto die wegscheurde te horen.
Tegen tien voor twee komt er weer beeld op het huis. Keuken: Eric, Amanda, Jaap. Gameroom: Huub en Nicolaas. Eric zegt dat Brian achter is met Natasia.

Nicolaas en Huub hebben het erover wat fysiek geweld is, en lopen de gameroom uit. Huub gaat op bed liggen en zegt 'Dat is toch geen fysiek geweld, I don't give a fock, spuugt vrouwen in het gezicht'. Het blijkt dat Sylvia al ligt te slapen.

Eric vraag Amanda hoe het is gegaan tussen haar en Huub. 'Huub heeft je gebeft en iedereen weet het', interrumpeert Jaap. Amanda en Eric gaan naar de private room om van Jaap af te zijn, maar Jaap duwt de deur open omdat hij precies wil weten wat er aan de hand is.

Amanda barst in huilen uit als Jaap ze blijft achtervolgen; ze gaan bij de sauna zitten. Amanda: we hebben gezoend. Maar dan komt Jaap er weer aan en hij wil niet weg. Hij vraagt waar Huub is. Amanda: Ik voel me zo... Eric gaat sigaretten halen en Jaap gaat hem achterna.

Amanda: 'Huub kwam bij me liggen, we hebben gezoend. Toen kwam Brian eraan en trok de dekens eraf. Wat erna gebeurde weet je, toch?' Eric adviseert haar te zwijgen omdat Jaap er weer bij staat; Jaap wil alle informatie weten om te kijken of er iemand uit kan. toch haalt Eric hem over weg te gaan.

Amanda trekt haar ponnetje en bh uit en springt opnieuw het zwembad in. Dan gaan ze weer zitten.

Amanda gaat verder. Ze wou geen seks, had ze tegen Huub gezegd, en ze had hem gevraagd ermee op te houden. Toen kwam Brian eraan. 'Schat probeer even eerlijk te zijn', vraagt Eric. 'Was hij je aan het likken'. Nog niet eens, volgens Amanda. Brian denkt dat hij weet wat er is gebeurd, maar hij weet het niet. 'Heeft hij je gelikt, Huub zegt van wel en Brian en Natasia zeggen het ook'. 'Nog niet eens zo ver', antwoordt Amanda terwijl ze naar haar buik wijst.

'Wat voel je'. 'Boos omdat Brian niet eens met me wil praten, en verdrietig'. Ze wil iets niet zeggen. Ze is om Brian boos maar wil niet veel kwijt. 'Ik had geen afspraak moeten maken'. Ze is boos om wat Brian deed toen ze naar hem toe rende. Eric wil meer weten maar ze wil veel niet zeggen. Amanda is verdrietig om alles wat ze naar zich toe heeft gekregen erna. Ze weet niet of ze boos op Huub moet zijn, ze heeft het zelf gedaan.

Natasia en Jaap in de slaapkamer. Natasia: dit is te gek voor woorden. Jaap: als dit voor de rechter komt... Jaap: Nicolaas heeft over de telefoon te horen gekregen dat hij Huub weg moest halen. Jaap: op dit moment heeft hij 38%, en als ik zo doorga... Natasia: gisteren schold hij me voor alles vies en vuil uit. Jaap: met 38% mag je alles. Eric is flink aan het slijmen. Natasia: Brian is ze kwijt. Jaap: ik hoop dat je haar bij de volgende stemronde laat gaan. Natasia: Huub laat haar niet gaan. Zoals ik me nu voel, stem ik jou er ook niet uit. Het gesprek is ten einde; Jaap kijkt nog een tijdje naar de snurkende Huub die half gekleed op zijn bed ligt.

Jaap gaat weer naar Amanda en Eric toe en gaat bij ze zitten. Jaap: kleine newsflash, Brian komt vannacht niet meer terug want ze willen die twee niet bij elkaar laten. Dan loopt hij weer weg. Het gesprek tussen Eric en Amanda heeft meer algemene vormen aangenomen.

Eric en Natasia bij de trap in huis. Eric vraagt waarom Brian zo overstuur is. Volgens Natasia omdat Huub hem overal heeft geslagen... in zijn gezicht, tegen de muur, tegen de spiegel. Eric gaat Amanda vragen of ze weet dat Huub Brian heeft geslagen. Amanda weet het niet. 'Jij hebt dus niks gedaan'. 'Ik heb dus niks gedaan?'

Jaap en Natasia in de slaapkamer. Jaap: Als Brian naar de rechter stapt... Natasia: Natuurlijk wel! Natasia pakt spullen van Brian in een tas voor zijn overnachting achter. Natasia heeft het over 'bergen', volgens een streamer is dat Hotel De Witte Bergen. Ze zal bij Brian blijven om hem rustig te houden. En hup gaan de streams weer op het zwembad.

[ Bericht 2% gewijzigd door Disana op 27-04-2007 02:28:57 ]
pi_48825597
Sylvia staat voor het laatst op uit haar bed.

Een zwarte dag voor de Kooi.
"L'ignorance toujours est prte s'admirer."
pi_48859140
Het huis ontwaakt langzaam. De eerste dag zonder Sylvia begint....

Nicolaas en Natasja dekken de tafel met een enkele oranje boa. Ze willen vooral niet t oranjegezind overkomen.....
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  donderdag 3 mei 2007 @ 00:08:52 #145
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48949192
(Even snel )

(Brief van Brian's moeder Nettie aan Amanda)
Nicolaas: Deze brief maakt duidelijk dat jij op een hele vieze manier
wordt zwart gemaakt voor het onrecht wat Brian jou heeft aangedaan.
Huub: Nettie is een moeder die het voor haar kind opneemt.
(Raar)
Brian: Ik vind het raar dat nu Sylvia weg is, Amanda zich bij Huub en Eric aansluit.
(Populariteitspoll)
Jaap: Het zal mij verbazen of Huub nog steeds 38 % heeft?
Brian: Ik denk het niet.
(Huub kruipt bij Amanda in bed, "achter" belt dat dit niet mag.)
(Gek)
Natasia: Ik word gek van Jaap,
maar ik snap het wel, een dubbele backup is echt nodig.
Brian: ik wil Amanda eruit en Jaap moet blijven.
(Plaats)
Palma: Amanda moet ook maar eens haar plaats weten en waar het stopt.
(Fitnessgoeroe)
Jaap : Ik ga de grootste fitnessgoeroe van Nederland worden,
ik ga daar vandaag mee beginnen.
Ik ga Lieke afbellen voor de proefles die zij mij zou geven.
Brian: Ik wil Lieke wel graag erbij om Huub over de zeik te krijgen.
(SHE)
Brian: She is niet meer, de breuk is geregeld,
nieuwe driehoek is Huub, Eric en Amanda.
(Gebefd)
Brian: Amanda komt er niet vooruit dat zij door Huub is gebefd, zij liegt.
Mijn ogen zien de sneetje onder haar borsten,
maar Amanda zegt, dit zijn mijn eigen borsten.
Maar mijn ogen liegen niet, dat laat zien hoe Amanda in elkaar steekt,
Huub heeft de restjes van een avond eerder , bij Amanda weggelikt, pak er een cracker bij.
Natasia: Brian je ziet het goed.
Brian: Wat Amanda had met mij, gaat zij niet meer vinden, dat is zekerheid en vertrouwen.
(Gerook)
Brian: Ik ben moe van dat gerook om mij heen.
(Lieke geeft les in de fitnessruimte.)
Amanda: Lieke ga je Huub een nieuwe kans geven ?
Lieke: ik kan dit niet zomaar over mij heen laten gaan,
Huub heeft al een tweede kans gehad.
(Ik voel )
Amanda: Ik voel veel voor Brian,
Ik wil ook best een sexrelatie met hem,
maar dan moet hij niet met alles bemoeien wat ik hier doe
en moet niet alles verkeerd zijn wat ik hier doe .
(Nieuwe bewoonster?)
Natasia: Als Lieke de nieuwe bewoonster wordt?
Huub: Dan ben ik echt de Sjaak.
Amanda: Ben jij de nieuwe bewoonster?
Lieke: Ik ben de nieuwe eigenaar van dit huis.
Amanda: Geweldig.
(Dit zo?)
Natasia: Hoe komt dit zo?
Lieke: Jullie hebben meerdere malen het gevraagd.
natasia: Wie? ik niet hoor.
(Rellen)
Amanda: Jij gaat Palma rellen?
Lieke: Palma zou willen dat zij nooit was geboren.
(Spoort niet)
Natasia: Hoezo Lieke? Dat kind spoort niet.
Eric: Ik denk dat Lieke het heel zwaar gaat krijgen met iedereen.
(Zelf gedaan)
Lieke: Ik zit hier voor mijzelf, jij hebt zelf dingen gedaan waardoor er nu niets meer is.
Huub: Pfffffff.
(Personeel)
Lieke: Ik wil al het personeel hier weg hebben.
Natasia: Mijn vriendinnen, Palma, Herma en Brenda ontslaan?
(Fokt)
Huub: Jij bent mijn zwakte , als Brian jou letterlijk fokt,
stamp ik hem door heel de villa heen.
Lieke: Niet alles zoals jij het wilt Huub ?
Huub: Heb jij je huiswerk gedaan? Heb je het gevolgd?
Lieke: Ja.
(Natasia)
Lieke: Wat kan jij eng kijken zeg?
Natasia: Jij bent niet de eerste en zeker niet de laatste.
Lieke: Ik kan jou wel hebben.
(Streams)
Huub: Palma zit achter de streams mee te kijken.
Lieke: Prima.
Eric: Je geeft Palma toch wel opnieuw een kans?
Lieke: Nee, dat ben ik niet van plan.
(Rustig)
Jaap: Brian dat jij er zo rustig onder blijft?
Brian: Ik zit hier al zolang, ik heb een olifantenhuid,
ik geef applaus voor de bedenker.
Brian: Ik denk in beelden.
Jaap: In winkansen., Kora moet hier ook maar vanaf Juni komen wonen,
dan kunnen wij in de masterroom logeren.
Brian: Daar heb je wel recht op.
Jaap: Ja toch.
(Speciaal voor Brian krullen gemaakt)
Natasia: Amanda je krullen zijn ingezakt.
pi_49029529
Nicolaas maakt Huub wakker..... Het geluid stond niet aan, ,maar ik vermoed dat hij vroeg of Huub koffie wilde..... Lieke is ook wakker en draait zich om om te kijken hoe laat het is...
Daarna vallen Huub en Lieke weer in slaap....
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  maandag 7 mei 2007 @ 00:16:57 #147
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_49085883
quote:
Op zondag 6 mei 2007 11:16 schreef sushiwausi het volgende:
nou niet echt up 2 date die streamverslagen zeg.....loopt precies een dag achter man !
(Mijn hand boven Brian en onderbroek)
Natasia: Ik kreeg gisteren nog te horen dat ik mijn hand boven jouw hoofd houdt, door alles goed te praten.
Brian: Weet je wat het is, Amanda wist niet eens of Huub zijn onderbroek aan had of niet,
Huub ging bovenop haar liggen met zijn stijve pikkie en Amanda zei, ga weg Huub.
(Kijken naar Huub)
Huub: Lieke wat was dat vanmiddag, jij bij Brian zitten en naar mij kijken?
Lieke: Het interesseert mij niet echt wat Brian deed in het verleden.
Huub: Met Brian zou ik nooit vrienden kunnen worden na alles wat hij Nena aan deed.
Lieke: Ik behandel mensen zoals zij met mij omgaan, ik weet wel dat Brian een dubbele agenda heeft.
Huub: Jij hebt toch wel streams gekeken?
Lieke: Ik vind Brian wel leuk.
Huub: Brian heeft al zoveel meisjes gekwetst die ik aardig vind.
(Camera's)
Lieke: De camera's overheersen nu meer, dan dat ik hier werkzaam was als schoonmaakster.
(Vannacht de slimste en sneaky)
Huub: Lieke is een leuke meid, maar is echt wel sneaky.
Eric: Even aankijken, dan kan je zien of Lieke dit ook gaat doen bij Brian.
Huub: Vannacht heb ik geprobeerd om de slimste te zijn, ik ben niet begonnen met zoenen,
ik heb net zolang gewacht totdat Lieke ging zoenen en Lieke zei, toen : huub ik heb zin om te vrijen.
Eric: Laat haar maar eens wachten.
Huub: Als Lieke met Brian aanpapt, bestel ik weer een hoer.
(Brian bekijkt DGK-site op FOK)
Eric: Waar zit jij nou op?
Brian: Gewoon even de koppen bekijken.
Eric: Daar moet je mee uitkijken, dat mag niet ?
Brian: Ik lees alleen de titels.
(Nieuwsgierig)
Huub: Natasia is zo ontzettend nieuwsgierig, ik lag even bij Lieke,
staat zij met grote ogen te kijken en loopt gelijk door naar Brian.
(Sex uitstellen)
Huub: Ik wil sex heel lang uitstellen met Lieke.
Eric: Als je te lang wacht, gaat Lieke naar Brian, zij kan niet lang zonder.
(Nieuwe kleren)
Amanda: Lieke, Natasia en ik hebben allemaal mooie nieuwe kleding,
ik heb ook een fantastisch wit pak, die ga ik vanavond dragen.
Brian: Wat is er vanavond?
Amanda: Dat weet ik niet.
(Brian bekijkt foto's van Lieke op de PC.)
Amanda: Hoe gaat het met jou en Lieke?
Brian: Leuk, zij is cool, maar verder ehh, praat ik er niet over, maar ik mag Lieke wel.
(Post en gevoelens)
Amanda: Heb je nog post van je moeder?
Brian: Mijn moeder schrijft regelmatig.
Amanda: En je gevoelens voor mij?
Brian: Nou, die zijn weg, ik heb afstand genomen, ik wil niets meer met jou,
ik heb geen gevoel meer voor jou, je mag doen waar je zin in hebt, ik laat je nu aan je lot over.
(Huub)
Nicolaas: Huub stelt niets voor, Huub en Lieke gaan sex hebben, krijgen ruzie en zij trekt naar jou toe.
Brian: Ja, dat had ik ook al zo gezien.
Nicolaas: Ik heb een vreselijke hekel aan Huub.
(Back-up)
Brian: Ik denk dat Eric en Amanda elkaars back-up zijn.
Nicolaas: Denk ik ook.
(Praten en vals)
Brian: Lieke zei , als er 1 iemand kan praten is het Huub.
Nicolaas: Eric is een valse nicht, Eric gaat Huub loslaten, zij hebben steeds meer ruzie.
(Raakt )
Brian: Huub raakt mij niet meer met Amanda, want wij hebben geen sex meer.
(In bed)
Nicolaas: Ik wil Lieke in mijn bed.
(Verstandige en achterlijk)
Brian: Lieke is een hele verstandige wijze vrouw.
Nicolaas: Lieke is geen lieverdje, zij weet wat zij wilt, zij is echt een levensgevaarlijke vrouw.
Brian: Lieke is niet achterlijk bij haar hoofd.
(Graf en spuug)
Nicolaas: Huub graaft zijn eigen graf.
Brian: Huub is met spuug aan het spelen, zo laag wil ik niet gaan.
(Naar bed)
Lieke: Als ik moe ben, ga ik naar bed.
Brian: Helaas mag je pas om 23:00 uur naar bed.
Lieke: Kan je even kijken op mijn rug of mijn zender goed zit, mijn zender zit niet lekker?
Brian: Ik wil dat wel voor je doen.
(weinig gezien)
Lieke: Ik heb je weinig gezien?
Brian: Ik heb een brief van mijn moeder gelezen, de krant en erg goed met Nicolaas gebabbeld.
(Vallen)
Jaap: Ik laat Brian vallen, dan hoef ik ook niet meer aardig tegen Natasia te doen , aan wie heb jij een hekel?
Lieke: Ik heb een hekel aan Nicolaas.
(Trouwpak)
Jaap: Mijn trouwpak is 2 maten te klein door Talpa besteld, nu moet ik 15 kilo afvallen in 1 maand.
Lieke: En dan sta je toch 1 bak ijs leeg te eten?
Jaap: Ja, maar als ik morgen begin, dan heb ik precies 1 maand om af te vallen.
(Natasia en prettig)
Brian: Ik voel mij bij jou zo prettig, ik hoef mij bij jou geen zorgen te maken,
ik vertrouw jou, want Amanda lult alles door aan Eric.
De Kooi winnen)
Brian: Stel dat ik de kooi win? Dan hoef ik nooit meer te werken.
Natasia: Ik blijf wel werken hoor.
(Na de Kooi)
Natasia: Na de Kooi wil ik op vakantie, Suri gaat niet door, want zij kijken daar ook naar DGK,
een mooie plek in Turkije zal het waarschijnlijk worden.
Brian: Als ik win, dan koop ik een huis in Amsterdam en verhuur kamers voor 600 euro aan 5 of 6 studenten .
Natasia: Een heel goed plan, ik ga praten met een adviseur.
(Amanda niet schoon)
Brian: Amanda is niet schoon, als ik met haar ging,
moest zij zich eerst van onderen wassen, ik deed niets met haar voordat zij schoon was.
(Paardrijden)
Lieke: Ik wil ook paardrijden?
Huub: Ellen komt dinsdag, gewoon vragen.
(Psychopaat)
Jaap: Wat is het toch fijn om een psychopaat te zijn.
(De 9 de bewoner)
Huub: De 9 de bewoner laat niet lang op zich wachten.
Jaap: Misschien Palma?
Huub: Dat denk ik niet Palma is moeder van 2 kinderen, dan ga je niet de villa in , dat doe je niet.
(Groenten)
Jaap : Ik haat groenten, maar ik moet wel, anders pas ik niet in mijn trouwpak.
(Patricia)
Natasia: Ik wil dat Patricia komt, mijn haartjes zien er niet uit.
(Niet ziek en verveling)
Natasia: Ik ben in 7 maanden kooi-tijd, nog niet 1 keer ziek geweest.
Brian: Door verveling en geen sex te hebben, ga je snacken.
Eric: Ik doe het liefst alles naakt, ik vind kleding irritant.
  dinsdag 8 mei 2007 @ 00:48:59 #148
94120 sjerren
Koetsjie koetsjie koe
pi_49128310
Erik heeft een bisexuele porno film aangevraagd.
In no-time verschijnt het gehijg op de buis.
Gezellig zitten ze Erik, Huub, Lieke en Nicolaas op de bank te kijken.
(__/)
(='.'=)
(")_(") http://www.whoopsiedaisy.nl
~ My room is not messy; It's an obstacle course designed to keep me fit!
pi_49169209
Natasia maakt geld over naar de kinderen in het Emmaziekenhuis.
Amanda showt haar outfit. Natasia zegt niet te laat gaan slapen he, je moet vroeg uit bed. 7 uur

Huub zegt het jammer te vinden dat hij Niels er over 9 dagen uit moet stemmen.
Niels wil weten of Jaap hem nodig heeft om erin te blijven. Jaap denkt als Huub hem erin blijft houden dat Huub een probleem heeft.
Huub gaat even praten met Nas en Brian over Niels eruit stemmen. Ze zijn niet zeker van Jaap. Huub zegt dat Jaap negatief lult tegen Brian over hem en dat hij tegen Huub lelijk praat over Brian. Brian wil weten hoe het met Lieke is over 4 weken, dat weet Huub nog niet. Huub zegt nu tegen Brian dat hij nog nooit een minuut verliefd is geweest op Lieke, zij wel op hem.

Amanda mag niet meer drinken, Brian zegt gisteren ging ze bellen of ze aub nog 1 slokje mocht.
Huub is weg en Brian begint met Natas over dat Huub aangeeft dat zich niet druk hoeven te maken over Lieke. Hij heeft Lieke in zijn broekzak. Brian denkt dat Huub dit zegt omdat hij wil laten weten niet te pakken te zijn via Lieke.

De kindjes van God, liggen in bed druk over Huub te kletsen. Brian, je moet met de boodschap van de valse mensen in gesprek gaan. Amanda wil nog een sexuele relatie met Brian, maar hij staat waar hij staat. Amanda zegt volgens Brian, we kunnen het toch zo doen, dan hebben we sex met elkaar en dan slapen we niet meer met elkaar.
B: Dus ze moet ook inzien dat het niet makkelijk is, omdat je hier dicht opelkaars lip woont. Hij wil zo open en bloot met haar de gesprekken hebben. De energie die ik erin steekt om mezelf kwetsbaar op te stellen naar Amanda toe, die energie kan ik beter gebruiken in ruzies.

[ Bericht 38% gewijzigd door petraa op 09-05-2007 00:56:53 ]
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
pi_49169323
Nicolaas komt welterusten wensen aan Brian en Natasia.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')