abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  woensdag 4 april 2007 @ 22:13:25 #101
2334 bunnyma
kikkers zijn groen
pi_48023223
Ook vanavond moesten de bewoners weer op de bank zitten.
Amanda moest uit bad gehaald worden want die was van plan met Brian te gaan badderen.

Als iedereen aanwezig is krijgen ze een video-opname te zien van Diana, een vrouw van 32 die kanker heeft. Zij is getrouwd en heeft 2 kinderen.
Ze heeft darmkanker en de kanker is al uitgezaaid naar haar lymfeklieren.
Zij vraagt om een buddie in DGK. En denkt vooral aan Eric omdat hij nog steeds schuldgevoelens heeft over de ziekte van zijn moeder, vooral over de machteloosheid die hij toen voelde.

De bewoners zijn diep onder de indruk.Aan Amanda wordt uitgelegd wat kanker is.
Eric, Huub en Sylvia besluiten haar op te gaan bellen.
Eric praat echt heel lief tegen haar, zij is nog wat overstuur omdat ze net naar de streams heeft gekeken.
Tijdens het gesprek wat ze heeft met Sylvia wordt ze wat rustiger en Huub krijgt haar wel aan het lachen.
Eric sluit af met een uitnodiging en hoopt dat zij snel kan komen.
De andere bewoners komen ook even luisteren en zijn ook begaan met het lot van Diana.
eurobilltracker.com
pi_48063357
Eric belt de politie om aangifte te doen wegens discriminatie (door Amanda). Eemnes is gesloten dus hij krijgt een ander bureau. Eric zal later zeggen dat DGK zelf hem geadviseerd heeft aangifte te doen.

Na geruime tijd wachten wordt Eric doorverbonden met ene Raymond. Hij wil meer informatie over hoe hij aangifte kan doen wegens discriminatie van zijn geaardheid. Hij verhaalt hoe hij vandaag o.a. flikker is genoemd.

Raymond vraagt of Eric zich gediscrimineerd voelt, waarop het antwoord ja is. Amanda komt het gesprek verstoren door al schreeuwend steeds de deur van de private room open te gooien.

Het is een aardige drukte daar, constateert Raymond. Dan komt Amanda weer binnen en verbreekt Erics verbinding. Eric vraagt wat het probleem is, maar Amanda maakt alleen maar debiele geluiden om Eric belachelijk te maken.

Als Eric weer wil bellen, gaat Jaap pontificaal in de private room zitten op Erics plek. Eric wil dat hij weggaat. Amanda praat Eric steeds na. Jaap en Amanda fingeren een gesprek met de politie.

Eric loopt uiteindelijk maar weer weg. Jaap en Amanda zitten opnieuw gesprekken aan de telefoon te fingeren. Na verloop van tijd komt Eric weer binnen, maar Jaap zegt dat hij bezig is met bellen terwijl hij blijft zitten en de hoorn vast blijft houden. Amanda roept overal doorheen. Eric vraagt Jaap zijn 'gesprek' af te ronden, maar natuurlijk gaat Jaap gewoon door. Samen doen ze nu net alsof ze met iemand over Eric praten.

Eric blijft er redelijk kalm onder, hij staat op een afstandje te roken en naar het rare gedoe te kijken. Uiteindelijk loopt hij weer weg, naar de master bedroom. Een deel van zijn woorden daar kon ik niet volgen. Huub zegt dat Amanda serieus in de shit zit en dat ze dat niet snapt - Huub ligt samen met Natasia op bed.

Eric gaat opnieuw naar de private room, waar Jaap nog naast de telefoon zit. Hij wil opnieuw bellen maar krijgt niet de kans... en opnieuw gilt Amanda overal doorheen.

Amanda gaat naar de master bedroom, waar Huub zegt dat hij hoopt dat de politie Erics klacht serieus opneemt. Eric komt er bij en zegt dat ze zijn aangifte heeft verstoord. Amanda verdwijnt weer naar Jaap, die NOG steeds aan de telefoon zit. Huub roept Jaap, en Jaap verlaat de stoel.

Huub wijst Jaap erop dat het belemmeren van aangifte verboden is. Jaap antwoordt dat hij gewoon zit te bellen. Huub zegt dat Jaap Amanda heeft opgestookt tot het verbreken van Erics verbinding. Ondertussen loopt Eric te ijsberen in de keuken. Jaap schreeuwt dat Eric van hem aan de telefoon mag als de afwas weg is.

De buren zijn niet amused, zegt Huub tegen Amanda. Natasja komt de master bedroom weer binnen en zegt dat ze over Eric gaat klagen bij Palma als de afwas niet wordt gedaan. Er verschijnt een boodschap op het plasmascherm die ik niet kan lezen.

Eric is verhuisd naar de gameroom en praat met Brian. Hij heeft Brian gevraagd of hij Amanda de private kan laten verlaten zodat hij kan bellen. Sylvia zit er ook bij, en steunt Erics verzoek aan Brian.

Brian zoekt Amanda op die op bed in de master bedroom ligt met Natasia en Huub. Huub legt uit wat er aan de hand is, dat Amanda Erics verbinding met de politie verbrak. Amanda verdwijnt uit alle beelden. Brian heeft verder niets te zeggen en gaat iets in de wasbak doen; Sylvia en Eric praten in de gameroom.

Zelden zo'n lastig te volgen verhaal verslagen Eens kijken hoe en waar het verder gaat.
pi_48063553
Jaap en Amanda zitten alweer achter de telefoon. Amanda meldt aan achter dat ze aangifte van bedreiging en ontvoering van 'haar hondjes' wil doen. Eric komt binnen en wil weer bellen, maar Amanda zegt dat 'ze' zo terugbellen. Eric verdwijnt buiten beeld als Sylvia hem roept. Natasia komt Amanda haar hondjes brengen.

Eric komt weer binnen maar mag niet achter de telefoon. Hij tilt een hondje op en Amanda schreeuwt hysterisch 'blijf van z'n pik af!'. Eric loopt weg. 'Jij wordt gewoon bedreigd door Eric', zegt Amanda tegen het hondje.

(noot van schrijfster: de boel wordt zo hoog opgevierd dat het wel eens erg fout kan gaan)

Blijven we de telefoon bewaken of niet, komt het na geruime tijd van Jaap. Ach laat hem maar bellen, antwoordt Amanda. Ze verdwijnen uit de private.
pi_48064200
Jaap bestelt in de keuken een escort voor Huub. Eric wandelt door de woonkamer en groet een hondje. Amanda gaat hard lopen zingen.

Jaap heeft een idee. We laten Eric bellen en dan gaan we een keihard gesprek voeren. Amanda roept Eric, terwijl beiden op de stoelen naast de telefoon plaatsnemen. Eric loopt nu met een behoorlijk minachtende blik door de keuken en schenkt zich iets in. Uitdagingen van Jaap en vervolgens Amanda negeert hij... hij neemt zijn drankje mee naar buiten. Eric is over de zeik, scandeert Amanda.

Bij de stallen, Sylvia en Eric, dan ook Natasia en Amanda. Waar het hondje Juicy is... het geluid van de streams spoort even niet. Brian, Natasia en Amanda nu in de sauna. Ze gaan naar de telefoon, waarschuwt Natasia.

Huub neemt plaats achter de telefoon, maar Eric zegt 'laat mij het maar doen'. Jaap wil binnenkomen maar private is private, zeggen ze. Jaap is niet welkom. Amanda komt ook aanrennen en valt gillend in een stoel neer. Zij 'wil ook een telefoontje plegen' omdat haar hondjes worden bedreigd. Eric loopt maar weer weg, maar Huub roept hem terug. Huub legt Amanda nogmaals uit dat het niet voor niets de PRIVATE room is, en vraagt haar te wachten met haar telefoontje... Amanda mag erna bellen. Maar Amanda blijft zitten. Buiten de deur op de trap zit Natasia te luisteren.

Jaap komt er weer bij en er is weer discussie... over privacy en bedreigde honden, niet goed te volgen omdat alles door elkaar gaat. Huub vraagt of mensen nu weggedrukt mogen worden tijdens het bellen. Als EricA wil bellen, dan mag hij bellen, zegt Amanda. Als Amanda weggaat, gaat Jaap ook weg... maar hij gaat achter de computer zitten.

De discussie gaat door over hondjes en privacy. Amanda blijft bewust langs Huub heen praten, en gaat maar weer zingen. Niemand wil de private verlaten, Jaap zegt dat hij en Amanda er veel langer zitten.

Eric komt weer binnen en wil bellen. Geschreeuw, vooral van Amanda. En WEER over de bedreigde honden. Er gaat nog veel meer gebeuren met die kuthonden van jou, zegt Huub. Geschreeuw van Amanda, iets over kop van je romp.

Eric loopt weer rond te drentelen in de woonkamer en keuken. Samen met Sylvia staat hij bij het aanrecht, maar Sylvia zwijgt. Dan zegt ze dat Eric ook morgen aangifte kan doen. Huub komt erbij en zegt dat hij het best vindt als prive-gesprekken verziekt mogen worden. Waarom voert Eric het gesprek niet 'gewoon met hiernaast, vraagt Huub. Maar Eric zegt dat private private is, hij wil normaal kunnen bellen. Hij wil zo weer bellen.
pi_48064343
Amanda gaat naar achter bellen om te vragen wat ze gaan doen als er iets met haar hondjes gebeurt. Eric komt weer binnen en vraagt of ze zo vriendelijk willen zijn hem te laten bellen. Nee, Amanda belt. Amanda's gesprek met achter is onverstaanbaar omdat Eric tegen Jaap blijft praten.

Amanda wil opnieuw niet weg als haar gesprek is afgelopen. Natasia gaat ook ergens over bellen, maar het is onverstaanbaar. Ja schatje, ik voel precies hetzelfde, hoor ik haar alleen zeggen. Veel geschreeuw tussen Amanda en Eric, weer dezelfde onderwerpen tegen elkaar: honden en privacy. De streams lopen vast.
pi_48064676
Later. Amanda zeurt opnieuw door over 'm'n hond in een kist stoppen', ditmaal tegen Natasia op de slaapkamer. Brian is aan het draaien, Huub en Sylvia kletsen in de fitnessruimte; even later komt Eric er ook bij. Misschien loopt alles toch nog met een sisser af?
pi_48065412
testpost, er verdwijnen posts bij het invoeren.

Eric en Huub worden nog enige tijd door Brian, Amanda en Jaap in hun slaapkamer gepest. Jaap, en uiteindelijk ook de anderen, verdwijnen als Jaap op de grond gaat liggen en verrast wordt door een vreselijke stank: er heeft een hondje in de kamer gepoept.
pi_48066432
Amanda, Jaap en Brian storen Eric in zijn slaap door gezang en rare opmerkingen. Jaap verdwijnt na enige tijd, Amanda gaat met spullen rotzooien op het bed en Brian laat ballonnen bij Erics hoofd knallen of piepend leeglopen.

Huub komt binnen en zegt dat ze dat toch niet meer mochten, rotzooien met dingen voor inwendig en uitwendig gebruik. Hij vindt dat Amanda iets beters moet verzinnen dan dekens van de blote Eric aftrekken, hetgeen ze nu weer doet. Op bed ligt een papier met daarop Roken is dodel ijk. Er zijn nog meer van die papieren en Eric wordt ermee bedekt. Eric negeert alles, hij ligt op zijn buik, ook als Amanda begint te herhalen 'Eric wil je van mijn bed gaan'.

Huub stapt gekleed in bed, iemand doet het licht uit. Het is Jaap. Amanda ligt nu in het midden.

Brian heeft zo te zien een handdoek uit de kapsalon gehaald, maar weer binnen is het ding verdwenen. Opnieuw loopt hij naar de kapsalon om iets te pakken. Jaap heeft zich ondertussen ook op bed gestort. Brian loopt met een handdoek verder de tuin in, dan weer naar binnen. Hij pakt iets in de gameroom en stopt het in zijn achterzak. Ik gok erop dat hij sigaretten wil verstoppen.

De telefoon in de keuken gaat, de streams bufferen helaas. Brian is iets met de camera van plan. Tan tan tan, wie krijgt een officiele waarschuwing, zingt hij af en toe. Jaap maakt foto's in de donkere master bedroom, waar Amanda nog steeds tussen Eric en Huub in ligt. Even later loopt Brian met de camera heen en weer.

Amanda houdt Juicy vlak boven Eric terwijl ze zingt 'hondje plas maar' en 'hondje poep maar'. Eric duwt haar arm met het hondje weg.

Alle streams zijn nu gericht op buiten. Zou achter ingrijpen? Ik hoor wat voetstappen in het grind.

Nog een uur en tien minuten, dan zal het getreiter toch zeker wel afgelopen zijn...

[ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 06-04-2007 03:49:53 ]
pi_48067141
De streams komen nog altijd van buiten, ze staan nu alle vier op het huis gericht. Als je goed kijkt, zie je binnen iemand kordaat rondstappen. Vaag is te zien dat er twee of meer personen binnen zitten... het ziet eruit alsof men zich op de bank verzameld zou kunnen hebben.

Er wordt nu wat meer heen en weer gelopen; op deze afstand is natuurlijk niet te zien wie of waarom.

(deze streamer droomt ondertussen maar wat: wat zou het mooi zijn als Amanda er nu acuut uit is gehaald, en Nena er dan morgen inkomt... en dan eens zien wat zich ontwikkelt tussen seksbehoeftige Brian en Nena)

Af en toe zie je mensen in tempo heen een weer lopen. Twee figuren die veel leken op Natasia en Jaap, en dan weer iemand schijnbaar zonder bovenkleding. Er klinkt een dof geluid dat van een dichtslaande deur zou kunnen zijn. Het lijkt Brian te zijn die naar de kapsalon loopt.
pi_48067430
Binnen zie je nog steeds iemand heen en weer lopen. Schijnbaar ontbloot bovenlijf, dus misschien is het Huub. Ook lijkt in de verte enkele malen het geluid van deuren geklonken te hebben; zelfs klinkt er kort een geluid in de verte als van autowielen op grint.

Er klinkt een onherkenbaar soort ruis en het is te zien hoe iemand in de beauty salon rondloopt. Iemand met een korte gele broek loopt vandaar het huis in.

(uw streamster droomt weer: wat als het programma afstand van Amanda wil nemen vanwege de aanklacht van Eric... dus stel dat iedereen zo rondloopt om haar spullen te pakken...)

En daar zijn de streams weer.
pi_48067956
Brian staat te draaien, Eric ligt in bed te praten over het gevecht dat homo's hebben moeten leveren voor hun vrijheid. Types als Jaap en Amanda maken daar even een lolletje van. Zijn gesprekspartner is Huub, die zegt 'laat het je niet beschadigen'.

Huub heeft de hele dag gepeild of Eric het wel trok. 'Ik heb je echt niet in de steek gelaten'. 'Ik vond je er vrij laconiek onder', antwoordt Eric. Eric voelt zichzelf omlaag getrapt, ook tijdens de stemming waarbij zijn betoog werd onderbroken. Op een gegeven moment weet hij het gewoon niet meer, als niemand iets doet. Huub kan zich dat voorstellen. Eric voelde zich alsof hij alleen was, Huub begrijpt dat, al heeft hij wel degelijk dingen gedaan. Huub trekt het zich heel erg aan, hij is gewoon Erics vriend.

Brian gaat naar bed. Het is niet te zien vanuit deze hoek of Amanda er ook in ligt, dan is er een hondje te zien op het bed, en vervolgens is Amanda's hoofd boven de deken ook te zien.

Eric had Brian om hulp gevraagd, maar die kwam nauwelijks in actie. Het waren allemaal momenten waarop hij dacht dat iedereen het kennelijk normaal vond wat er gebeurde. Huub zegt dat er een paar lowlives in het huis zitten. Er is gezegd dat Eric geen eigen mening had, Huub zou dat bevestigd hebben. Laat ze dat toch lekker zeggen, vindt Huub, laat ze je maar lekker onderschatten want ieder verkeerd beeld dat ze daarover hebben... Huub is blij dat Eric hierover begint, dan kan hij zijn insteek uitleggen. Ieder verkeerd beeld is goed. Maar Eric vindt het eenzijdig.

Het blijft tot nog toe volkomen onduidelijk wat de reden was van de buitenstreams die zo'n 50 minuten duurden. Opvallend is misschien dat Amanda al in bed lag, en dat Brian er zonder praten of het bekende gevrij bij is gaan liggen.

Eric blijft vinden dat Huub hem afviel, en Huub blijft zeggen dat er een reden voor was. Huub wil de anderen het gevoel geven dat hij Eric elk moment kan afvallen. Eric blijft het vervelend vinden, vooral omdat hij al honderdduizend keer in de rede werd gevallen. Heb jij de bevestiging van die groep nodig, vraagt Huub? Nee? Nou dan moet je het niet kunnen schelen wat ze denken.

Er is gezegd dat Eric geen eigen mening heeft en achter Huub aanloopt. Huub: je weet toch dat het niet waar is, dat ik als ik dat zeg ik dat ik dat niet echt denk? Zijn strategie is indirect Jaap eruit krijgen. Eric: je hoeft niet mee te gaan in wat ze zeggen. Huub begrijpt uiteindelijk hoe Eric zich erbij voelt als hij met zulke spelletjes bezig is. Huub brengt in herinnering dat hij ook op een ontslagstoel heeft gezeten terwijl Eric ook de hele week een spelletje heeft gespeeld; Huub had absoluut geen zekerheid over Erics stem.

Wat Huub doet verstevigt Huubs positie maar niet die van Eric, dus Eric vraagt Huub niet zulke spelletjes te spelen ten koste van hem. Huub vraagt of Eric een volgende keer wil bedenken dat het niet is om Eric omlaag te halen. Huub wil zichzelf, Eric en Sylvia in de finale.

Eric laat mogelijk iets vallen: 'en daarnaast, wat je ook zei in het gesprek daar... eh hier'. Bedoelt hij de ontslagronde hier wel mee?

Beiden voelen een symbiose tussen zichzelf en de ander. Wel vindt Eric dat Huub soms dingen teveel naar zichzelf toetrekt. Huub beaamt dat hij wel eens te ver kan gaan met zijn ego.

Eric denkt dat de mensen thuis hem ook zo zien als BANJ (geen eigen mening, achter Huub aanlopen). Hij snapt waarom dat is, maar hij wil niet dat het zijn eigen gevoel wordt. Ze pakken elkaars hand vast.

Huub voelde zo'n woede in zich opkomen toen Eric vertelde dat hij zich in de steek gelaten voelde. Wat een rotwijf, dacht hij.

De politie heeft Erics gegevens genoteerd en hij wordt teruggebeld. Wat ze hadden gehoord vonden ze ernstig; ze willen hem op het politiebureau horen. Huub vindt het een hele stap en vraagt of Eric het zeker weet. Ja, dat weet Eric. Hij hoop dat Amanda hierdoor ook gaat inzien dat je niet alles zomaar kunt zeggen. Aangezien hij het zelf niet kan uitleggen, moet oom agent het maar doen. Dit is gewoon een exit hoor, zegt Huub. Amanda had het persoonlijk tegen Eric moeten houden, vindt Eric; dit soort zaken staat momenteel in de publiciteit. Eric kan er niet om lachen als er gezeik voor Amanda komt, maar ze is gewoon niet te bereiken. 'Ze heeft me ontzettend gekwetst vandaag.'

Amanda schat het in als een soort relactie zoals wij ook uithalen, zegt Huub. Hij heeft medelijden met haar dat ze zo is. Eric niet, hij vindt het alleen jammer voor haar; misschien schat hij haar te hoog in. In de buitenwereld wil je niets met zulke te mensen te maken hebben, maar hier ben ik thuis, in mijn eigen huis. Beiden begrijpen niet waar het vandaan kwam bij Amanda.

Ze steken een sigaretje op in bed.

Het geklier met ballonnen en rietjes en papiertjes vinden ze niet origineel; het is geimiteerd van wat ze zelf wel eens hebben gedaan. Amanda heeft Eric behoorlijk gemolesteerd met o.a. een nagel in zijn duim en iets in zijn kruis. Zijn klomp breekt als ze hier met een officiele waarschuwing vanaf komt.

Huub kreeg eerder op de avond een kopstoot van Brian. Het was geen zachte. Sylvia kwam het hem nog eens duidelijk zeggen toen hij buiten stond, toen heeft Huub naar achter gebeld. Wat een ranzige bende hier vandaag, zucht Eric. Het gesprek gaat verder, maar hier stopt dit megaverslag.
pi_48080802
De Dierenbescherming belt Amanda terug.

Amanda vertelt dat er een persoon is die ze in een kist opsluit, trapt, knijpt, en bij de paarden wil zetten om vertrapt te worden. 'Doet hij dat voor de lol' is de vraag van de inspecteur. 'Ik word er helemaal angstig van. Eric doet het.' De Inspectie vraagt of het meer de dreiging is. Nee, hij probeert ook op ze te staan, antwoordt Amanda.

Maar is er al een strafbaar feit, vraagt de inspecteur die Eduard heet. Ja, er is er een in een kist gestopt. Heeft het hondje daar letsel van. Nee zegt Amanda, ik heb het er snel weer uitgehaald.

De Inspecteur vindt het vooralsnog dreigen, maar als ze bij de paarden worden gezet, is het wel een strafbaar feit. Probeer het zelf niet te laten exploderen zodat de hondjes er niet de dupe van worden. Gisteren heeft hij ze ook heel hard geknepen, zegt Amanda. 'En dat doet ene Eric?' 'Laten we hopen dat hij niets doet waardoor de honden pijn of letsel krijgen'.

De inspecteur wil Eric ook aan de lijn. De melding van Amanda staat nu in het systeem.

Amanda gaat Eric roepen.

Inspecteur Eduard vertelt Eric over het telefoontje van Amanda en zegt dat hij het niet helemaal volgt. Zijn de hondjes in een kist gestopt. Dat klopt niet, zegt Eric. Een van de hondjes lag op een kussentje op de bank, dat heb ik vervolgens naar de tuin verplaatst naar een kist van zeg 2 bij anderhalf. Het is een opbergbox, ik heb hem niet dichtgedaan en het hondje na tien minuten teruggegeven aan Amanda. Ik heb het hondje gewoon van het ene op het andere kussen gezet, ik ben een dierenvriend.

Amanda valt Eric af en toe luid in de rede. Het knijpen zou op beeld staan.

Zouden de hondjes bij het paard komen, vraagt de inspecteur vervolgens. 'Die woorden komen niet van mij, soms worden er dingen gezegd maar die worden beslist niet uitgevoerd. Dat soort dingen gebeuren hier niet.' Eduard kan zich voorstellen dat er dingen worden gezegd in het spel, maar hoe gaan die dingen verder in alle emoties. Eric is zich hiervan bewust, zegt hij, maar ze houden van honden... hij heeft net nog lekker met een van de hondjes op de bank gezeten.

De DB behandelt elke melding hetzelfde, even kijken wat er aan de hand is. Eduard denkt niet dat er sprake is van een foute situatie. Als er iets gebeurt, zal Amanda bellen, maar hij acht de mensen oud en wijs genoeg. Eric stelt het op prijs dat de Inspectiedienst de moeite neemt dit soort dingen uit te zoeken. Later schiet Eric te binnen dat hij ook de nertsen van Amanda's bodywarmer had kunnen noemen.
  zondag 8 april 2007 @ 22:21:33 #113
25402 Wiebe-Hoekstra
Leef en laat leven
pi_48127878
Verslag van zaterdagnacht:

Nena kreeg een vreetkick na het roken van een joint en besloot om vegetarische spaghetti te maken.
Nadat ze braaf haar bordje leeg had gegeten gingen HE+ANe naar het rokershol om te draaien.
Na zeer veel moeite kregen ze em eindelijk aan de praat. De jeugd was in een jolige bui en besloten om BNSJ wakker te blazen met muziek.

Amanda lag inmiddels in bed maar was er echter vlot weer uit om mee te dansen op de muziek die uit de boxen kwamen die HENe in de slaapkamer hadden geplaatst.
Zelfs Jaap ging meedansen om nog maar wat meer kilootjes kwijt te raken.
Het concert werd compleet gemaakt door de keffende keffertjes van Amanda.
Natasia kon dit alles niet echt waarderen.

Na de pyamaparty duikt Amanda der nest weer in en gaat HENeJ nog ff de keuken in om te babbelen.
De party wordt later weer voortgezet in de gameroom met Huub als DJ.
Eric wordt ondertussen ingemaakt met Pool door Nena. Geen idee of we Eric binnenkort in serveersterkostuum kunnen verwachten
Jaap verkracht ondertussen het orgel met het ballenrekje om zijn nek.

Om half 4 zoekt Jaap zijn bed maar weer es op (zonder rekje). Het feest gaat nog ff door met de deur open.
Jaap besluit om toch maar weer ff terug te gaan uit ergenis en ff lekker te treiteren.
Hij besluit om een balletje mee te schieten. Dit wordt echter niet echt op prijs gesteld door JHe die aan het spelen zijn.

Jaap verdonkeremaant vervolgens een aantal poolballen en werpt ze elegant in het zwembad.
Een tweede lading volgt niet veel later. Dit na een beledigende opmerking van de kant van Huub over obesitas.

3.45: Brian gaat ff naar zijn eigen gezeik luisteren.
Brian en Jaap vinden elkaar in de keuken waar het gesprek nog ff verder gaat over zeik.
Jaap wil de douche van de masterbedroom onderzeiken.
Belletje van de buren...helaas niet kunnen horen waar het over ging.
Inmiddels is Jaap in de douche/wc geweest..geen idee of hij zijn plan ten uitvoor heeft gebracht.
In de private room bekokstoven ze meer plannetjes om de masterbedroom te vervuilen.
wc-papier en zeep passeren de revu.

Uitspraak van Jaap: de marketing technische speler die wint!

Ze zijn 1000 en 1 manieren aan het bedenken om de dj-set te ontmantelen.
Al snel zijn ze uitgedacht en gaat het gesprek over Cora en de weegschaal.

Uitspraak van Jaap (lachend): Ik wil een second opinion van de weegschaal!
Dit omdat er 4,6KG verschil was op 2 verschillende tegels.

Om kwart over vier verschijnt Nena in nachtkledij samen met HE bij de fontein.
De buren zijn zo aardig om die ff aan te doen. H & Ne lopen tussen te stralen door.
Na terugkomst in de gameroom verschijnt Silvia daar ook. Met een deksels niet wakker te krijgen maar de muziek heeft haar dan toch wakker weten te krijgen.
Het geluid gaat uiteraard zachter.

Om half 5 Nena kruipt bij Silvia in bed en Huub duikt er tussenin en gaat lepeltje lepeltje achter Nena liggen.
Der wordt echter niet gepaashaasd.

5 minuten later houdt Eric het ook voor gezien.
Eric komt erachter dat hij vannacht alleen mag gaan slapen.
Jaap en Brian zitten ondertussen nog saai te zijn in de private room.
Onderwerpen: Cora, trouwdatum, Jaap's dieetboek, Jaap's afvalstichting.

Internet valt uit en het valt ze op dat het stil is. Ze gaan maar es op onderzoek uit.
De heren zoeken het bed ook maar op. Brian kruipt naast Amanda in bed. Er ligt echter nog al eentje in dat bed.
Kan alleen niet ontwaren wie het is. Ik gok op Natasia.

Tis bijna 5 uur en de redaktie kan ook eindelijk gaan slapen...alles ligt onder wol.
F5 is my middle name op het DGK forum :)
pi_48128298
Nena is zaterdagavond na achten in het huis gekomen. Niemand weet of zij de nieuwe oude bewoner is. Ze heeft een klein koffertje meegenomen. Alhoewel Nena door een chauffeur naar de Kooi is gereden, is het haar eigen auto die voor de deur staat.

Na twaalven. Nena, Huub, Eric en Amanda op de bank in de woonkamer. De eerste drie zitten gezellig vlak naast elkaar, Amanda zit naar hen toegedraaid. Alle anderen liggen in bed.

De ex van Amanda, Rogier, is iets aan het doen dat Amanda niet leuk zal vinden; het heeft niets met Deborah te maken. Meer kan Nena niet zeggen, want Rogier kijkt mee, en kijkt sowieso heel vaak.

Huub vraagt hoe het moet aangezien Nena Brian niet lust en Amanda juist wel close met hem is. Amanda benadrukt dat ze geen relatie met Brian heeft. Toch denkt Huub dat Amanda heel makkelijk door Brian te beinvloeden is.

Nena heeft vraagtekens bij Lieke en vraagt Huub erover na te denken. Ze maakt de vergelijking met Lesley (van Bart), die niet steeds in huis en in beeld wilde zijn.

Nena is benaderd door andere zenders, maar Talpa staat haar niet toe iets te doen.

Hedda is lief, leuk en knap, antwoordt Nena als Amanda naar hun ontmoeting vraagt (in de periode dat Huub het huis uit was).

Als het viertal naar de gameroom verkast, weet Eric al snel dat Brian de mixtafel heeft gesaboteerd. Vanmiddag zag hij dat Brian 'allemaal sneaky dingen' zat te doen zodat de tafel het gewoon deed.

Terwijl iedereen over de mixtafel gebogen staat, gaat Amanda om kwart over twee slapen. Het gefluister tussen haar en Brian is onverstaanbaar maar langdurig.

Streamers weten dat Brian aan de linker achterzijde van het middelste paneel iets met een schroevedraaier deed en daarna iets wegnam. Eric is nu erg warm en meldt dat Brian een zwart pinnetje heeft gejat. Hij haalt een nagelvijl en ziedaar: de boxen doen het - het geluid is luid en duidelijk tot in de slaapkamer beneden te horen.

Er klinkt een stem van de redactie om 02.25: Brian en Amanda, niet fluisteren.

Nadat Nena, Huub en Eric dansend de slaapkamer binnenkwamen, is ook Jaap wakker geworden. Maar het wordt nog erger: de boxen worden in de slaapkamer neergezet. Eric trekt Amanda uit bed om mee te dansen, hetgeen ze met plezier doet. Ook Jaap hangt zijn microfoon om om mee te gaan dansen. Brian rest kennelijk niets anders dan half zittend met de hondjes in bed toe te kijken.

Het is te zien dat haar vriendschap met Nena wel eens loyaliteitsproblemen kan opleveren voor Amanda. Als Nena met de jongens de gameroom inrent, gaat Amanda niet mee maar kruipt ze gauw weer in bed bij Brian.

Terwijl het drietal beneden is, pakt Jaap de boxen om ze vlak naast het bed van Sylvia te zetten. Zelfs zij wordt nu wakker... en ze trekt de bedrading eruit.

Natasia wrijft Sylvia in dat het haar vriendjes zijn die de herrie maakten. Waarom zeg je er NU niets van, verwijt ze Sylvia. Natasia voorspelt oorlog aan tafel tijdens de paasbrunch. Natasia eist van Amanda dat ze meegaat om de onruststokers aan te spreken. 'Het is ook jouw battle.' Amanda wil niet, en Sylvia weigert ook. Dan besluit Natasia het dan maar morgenochtend te doen.

3.00 uur. De muziek is gestopt. Het drietal begeeft zich naar de keuken, waar Jaap ook staat. Er ontstaat wrijving tussen Jaap en Huub; Jaap zegt dat Sylvia de plugjes van de boxen heeft gebroken (eerder was echter te zien dat Brian even uit bed kwam en op de slaapkamer iets met de connecties deed).

Huub legt aan Nena uit waarom hij zo onaardig is tegen Jaap. Huub weet als geen ander hoe moeilijk het kan zijn het huis in te komen, maar vertelt dat al hun gesprekken met Jaap niets hielpen. Eric vindt wel dat Jaap vooruit is gegaan. Gedrieen gaan ze weer naar de gameroom, waar Jaap op de piano pingelt. Nena en Eric krijgen de boxen weer aan de praat, waarop de muziek weer door het huis schalt.

03.30 Jaap lijkt naar bed te gaan, maar komt dan terug om het poolspel van Nena en Brian te verstoren. 'Nu snap ik hoe je bent', zegt Nena. Huub: 'Ik hoop dat je sterft aan obesitas'. Eric roept hem tot de orde. Jaap loopt fluitend naar het zwembad en gooit een aantal biljartballen in het water. Terug in de gameroom stopt hij de rest van de ballen in zijn zakken om ook die in het zwembad te gooien. Nena zegt dat ze 'echt niet wist dat hij zo was' en dat het haar spijt dat ze het nog even voor hem opnam. Jaap gaat in de private room achter de computer zitten terwijl in de gameroom de muziek weer aanzwelt.

03.45 Brian komt zijn bed uit en trekt zijn ochtendjas aan. Na een bezoek aan het toilet en alweer een vergeefse poging zijn door Amanda gekapte haar voor de spiegel in het gareel te krijgen, gaat hij naar de keuken en pakt de telefoon, die Jaap vervolgens overneemt (onverstaanbaar). Bij het zwembad beginnen ze te giechelen. In de keuken ontstaat een kort gesprekje over wat ze de anderen aan zouden willen doen; Jaap zou 'de pot van de master bedroom wel onder willen pissen en schijten'. Jaap kleedt zich uit in de badkamer van de master bedroom, het beeld verdwijnt. Als hij weer in beeld komt, is het bij Brian in de private room. Hij vindt dat er tegen hem 'gereld' is en zint nog steeds op wraak (de master bedroom met wc-papier behangen bijvoorbeeld). Of dat er nog van gekomen is, kan deze streamster u niet meer vertellen.
pi_48164399
Voor de COS'sers die aangaven vanaf maandagavond rond half elf niet meer naar de streams te
kunnen kijken.

Jaap, Amanda, Natasia en Nicolaas gaan naar de sauna. Even later komt Eric er ook bij. Brian
en Sylvia zijn met eten bezig in de keuken, Huub draait in de gameroom.

Natasia hijgt nog altijd, maar ze lijkt iets rustiger geworden. Nicolaas zegt dat hij weggaat als er
niets gebeurt, dan is hij zijn investering maar kwijt. De gesprekken zijn moeilijk te volgen
vanwege de ruis.

Natasia is weer naar de keuken, waar Sylvia haar een hijgend hert noemt. Brian vindt Nicolaas
een acteur; Natasia vindt dat hij het vet goed doet. Sylvia wijst erop dat hij onderwerpen uit de
weg gaat, zoals zijn kinderen.

Er wordt niets bijzonders besproken in de sauna. In de keuken heeft Natasia het over Ilona, die
kennelijk 'een luchtje' heeft gestolen uit de Kooi. Ilona moet niet uit de hoogte doen en haar de
les lezen terwijl ze ondertussen luchtjes steelt. Op de achtergrond klinkt 'Bette Davis Eyes'.

23.10 Men zwemt. Behalve Huub en Sylvia - die draaien.

23.15 Kennelijk is er iets met Natasia, want ze belt (onverstaanbaar) en zegt 'is gewoon een
aanslag op mijn leven, dit. Vet pijnlijk'. Maar zo erg zal het wel niet zijn, want ze noemt Amanda
'oud wijf' en verdwijnt weer naar buiten. Amanda tongzoent vervolgens maar weer eens even met
Brian, om daarna naar bed te gaan.

Keuken. Natasia vraagt Nicolaas of hij zich op de lange duur niet gaat vervelen. Dan gaat het
over de rijlessen en de Touareg van Natasia, en wie er nog meer een rijbewijs wil gaan halen.
Natasia zegt dat Sylvia heel passief aanwezig is, maar zich daar wel mee redt en hoog in de
populariteitspoll staat. Nicolaas snapt niet waarom er maar 1x per week eten besteld mag
worden. De vriezer zit vol met eten, legt Natasia uit. Nicolaas merkt op dat de koelkast nog
steeds klein is. Sylvia voegt zich bij de twee. Men bekijkt het weekschema. Er gebeurt eigenlijk
niks he, zegt Nicolaas. Jullie doen allemaal niks man, voegt hij toe... allemaal gezellig blijven
zitten. Natasia hangt aan Nicolaas' lippen, Sylvia en Eric babbelen met hem verder.

23.45 Nicolaas doet een beetje pesterig tegen Eric als die weer zegt dat het gezellig is, zo'n
nieuwe oude miljonair. Samen lopen ze naar het kantoor terwijl ze over Erics studie praten
(redactie en mediaproductie). Nicolaas heeft het kantoor nooit gezien, maar vindt het er wel leuk
uitzien. Nicolaas maakt een opmerking over het 'piemelnaakt' rondlopen van Eric.
Wie irriteert je het meeste, vraagt hij dan aan Eric. Tas, antwoordt Eric, en dan Brian. Nicolaas
'vraagt het zomaar'. Jullie zijn veilig met zijn drietjes, vindt Nicolaas. Hij weet nog niet wat zijn
eigen positie is, maar hij is vrij makkelijk, heeft niet zo snel een voorkeur. Hij denkt dat de
meeste mensen vanzelf weg gaan. Eric heeft niet echt iets om voor terug te gaan. Zijn moeder
komt ter sprake. Alles went, vinden ze beiden, en je kunt het toch niet veranderen. Voor zijn
vaders overlijden zou Eric het huis uit gaan, ook vanwege zakelijke redenen.
Eric pikt het goede eruit en geniet ervan (in de Kooi). Hij moet nog 3 vakken voor zijn studie, dat
zal wel lukken. Je leven ligt nog open, zegt Nicolaas. Beiden willen dat er een paar mensen naar
huis gaan... dat moeten we maar doen dan, vindt Nicolaas. Er moet wel wat gebeuren, dingen
moeten sneller gaan. Er is maar een manier: wegstemmen. De andere vier zijn tot mekaar
veroordeeld, zegt Eric... wij hebben voor elkaar gekozen. Nicolaas gelooft niet dat Natasia echt
over een paar maanden vertrekt. Eric ook niet, hij denkt dat ze die 10.000 euro anders wel direct
voor haar doelen had gebruikt.

Nicolaas zal iemand immuniteit geven morgen, zegt hij. Dan kan er iets gebeuren. Hij vindt Eric
wel een aardige gozer en wil proberen er iets moois van te maken. Hij denkt dat er nog 1
bewoner bijkomt, want dat is het spel. Nicolaas heeft korter in het spel gezeten dan Eric (5
weken, 2 maanden). Nicolaas voelt zich in 1 keer thuis, dat is lekker. Hij vindt dat DGK een
beetje een poppenkast begint te worden voor een heel jong publiek, zo kinderachtig allemaal.

Jouw grenzen liggen ergens anders dan bij een ander, zegt Nicolaas. Nicolaas heeft heel veel
homovrienden, die ook wel eens 'flikker' naar hun hoofd krijgen. Eric vertelt hoe die kwestie is
opgelost. Hij houdt niet van onrecht. Huub komt erbij.

Er moet even schot in de zaak komen. Wat gaan we doen Huub, zegt Nicolaas. Er moet iemand
weggestemd worden. Het probleem van taggen is dat je hem in de armen van anderen drijft, zegt
Huub. Je kunt hem beter isoleren. Maar Nicolaas merkt op dat dat met Jaap niet is gelukt. Huub
vindt isoleren echter 'het keyword', zoals hij bij Brian probeert als die bijvoorbeeld een probleem
met Amanda heeft. Als jij Brian de immuniteit geeft, hebben we een kans Jaap eruit te trappen,
vertelt Huub Nicolaas. Nicolaas kijkt morgen wel even, maar: er moet iemand uit.

Huub wil Brian er wel graag uit hebben, want die is goed gedekt, zegt hij als Nicolaas naar zijn
lijstje vraagt. Bij hun kan het op het persoonlijke vlak mis gaan, dat wel. Jaap gaat wel echt weg,
en Amanda kan maar zo ineens weglopen. Jaap de immuniteit geven heeft geen zin.

(Natasia doet op stream 3 geschift op bed, Brian ook. Haasje over of zo)

Huub: er wordt constant een balans gezocht die het beste is voor programma en individu. Als je
iemand eruit wilt stemmen, moet je een golf van emotie creeren. Eindelijk eens een goed
gesprek, als je zoiets probeert te bespreken met Amanda..., voegt hij toe. Nicolaas denkt dat
het voor iedereen positief is om hem de immuniteitsstem te geven.

(Brian en Amanda lijken zich op stream 3 weer op te maken voor een n...partij)

De uitwisseling loop op zijn eindje. Nicolaas vraagt naar het volgende feestje, Eric en Huub
vertellen hoe het de vorige keer tot stand kwam. Kijk eens wat een mensen hier zitten, als ik een
intelligente steek onder water geef... zegt Huub, en verhaalt over het eieren zoeken.

(zelfs in bed voelt Amanda nog of haar haar goed zit)

Alleen nog maar anekdotes in het kantoor, lijkt het - vooral over wat Huub allemaal heeft itgespookt. Het is 00.30. Dit verslag eindigt hier.

Aanvulling: nog geen 5 minuten later verlaat Nicolaas het kantoor. Huub weet niet wat hij aan Nicolaas heeft. Hij en Eric computeren nog wat.
pi_48179540
Ongeveer 15.10 Gesprek in de gameroom tussen Jaap en Nicolaas.

Nicolaas moet Jaap overhalen hem een immuniteitsstem uit te laten delen. Zijn argument tegen Jaap is dit:

Als ik die immuniteitsstem mag uitdelen, geef ik je gegarandeerd drie maanden backup. Ik breek mijn woord niet. Ik stem je niet weg.

Nicolaas is minder duidelijk over wie de immuniteitsstem van hem zal krijgen. Hij zegt na te denken over Huub, zodat Eric of Sylvia eruit kan gaan. Over het uitdelen van de stem doet hij dus geen belofte; hij is slechts duidelijk over zijn backup van Jaap.

In het gesprek komt geen enkele keer naar voren dat Jaap weinig heeft aan Nicolaas' backup. Immers, Nicolaas mag twee keer niet meestemmen. Zou Nicolaas dus de immuniteitsstem aan Brian geven, dan heeft hij geen belofte gebroken jegens Jaap, want hij is immers zijn backup.

Jaap heeft het veel over zijn huwelijk, dat 40.000 euro zou gaan kosten. Hij wil het spel pas na de ceremonie gaan spelen. Tot de aangevraagde datum (juni) wil hij in het huis blijven, en hij vermoedt dat hij daarna sterker staat vanwege de kijkcijfers voor het huwelijk. Jaap vindt het jammer dat hij niet zo'n knaller is als Eric en Huub.

Na een gesprek van meer dan een half uur heeft Jaap nog steeds niet toegezegd dat van hem Nicolaas de immuniteitsstem mag uitdelen. Nicolaas blijft herhalen dat Jaap zijn backup kan krijgen, en Jaap blijft piekeren maar zegt alvast een ding: mocht Nicolaas een plannetje hebben omtrent Brian en Natasia, Jaap zal ze de komende drie maanden niet wegstemmen. Jaap wil wel helpen een ruzie uit te lokken met SHE als het nodig is. Nicolaas zegt dat hij zelf verantwoordelijk is voor wat er gaat gebeuren.

Jaap vindt de brief van DGK aan Nicolaas taalkundig vaag. Er staat niet in dat degene die immuniteit krijgt, ook niet mag stemmen. Nicolaas blijft erop hameren dat Jaap van hem drie maanden backup krijgt - andere deals maakt hij hiet. De toestemming voor het uitdelen van immuniteit hangt van Jaap af, herhaalt hij, alle anderen gaan mee. Het gesprek wordt beeindigd.

17.45 Jaap en Nicolaas in de keuken. Jaap heeft een besluit genomen: hij gaat mee in de stemming voor Nicolaas, waarbij Nicolaas een immuniteitsstem aan iemand mag geven. Toch draait hij zich daarna bij de koelkast weer even om: 'Maar wacht es, voor wie ga je nou?' 'Voor Huub, Eric eruit', is het antwoord van Nicolaas.

20.50 Slaapkamer. Natasia zegt tegen Jaap: 'Stem nou maar gewoon voor die immuniteit. Jij gaat er echt niet uit. Ik stem je er niet uit en Amanda ook niet'.

22.30 De bewoners gaan op de bank zitten voor de stemming die bepaalt of Nicolaas immuniteit
mag uitdelen aan iemand. Nicolaas doet het woord.

Huub: De brief zoals Nicolaas hem voorgelezen heeft is onzin. Het master bedroom verhaal zou
onzin zijn, dus hij trekt zelf zijn conclusies. Huub stemt voor omdat het spel vastzit.

Sylvia: Ik ga met Huub mee. As usual, bijt Natasia haar toe.

Eric: (grappend) Ik ben het altijd overal mee eens in wat Syl en Huub zeggen. Ik stem dus ook
voor.

Natasia: Ik vind het goed, ik ben geen lange-termijnspeler.

Brian: Ik vind ook hetzelfde als Huub. Er zit geen vooruitgang in. Ik durf het, ik stem voor.

Amanda: Ik wil ook graag verder in het spel. Ik vind het een goed plan. Ik stem ermee in.

Jaap: Ik twijfelde omdat naar mijn analyse twee mensen kwetsbaar zijn, o.a. ik. Maar ik vertrouw
op de dekking. Daarom stem ik ja.

Nicolaas: Ik ga jullie vertellen wie ik kies. Ik heb het een en ander gezien; er komt er nog eentje
bij. M.a.w. er gebeurt niets. Ik heb een aantal mensen gesproken, mij maakt het niet uit wie
eruitgaat, we moeten ergens beginnen. (Nicolaas dacht dat de immuniteit 2 rondes zou gelden)
Ik ga een gok nemen: ik geef hem aan Huub. Dat betekent dat we ws. ontslag gaan aanvragen
voor Eric of Sylvia. Niks persoonlijks.

Hoe voelt dat Huub, vraagt Sylvia. Huub: ik weet niet of hem dit gaat worden. We hebben een
goede band, uitgediept met het overlijden van Sylvia's vader. Ik denk dat onze band sterker is. Hij
snapt dat Nicolaas er een uit zijn kampje weg wil hebben, want wij zijn sterk. Ik denk niet dat het
doel bereikt wordt. Nicolaas: je kan je stem niet uitbrengen, daar gaat het om.

[ Bericht 12% gewijzigd door Disana op 10-04-2007 22:43:51 ]
  woensdag 11 april 2007 @ 17:46:54 #117
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48223469
(Even door 2 dagen )
Natasia: Herma is zo fantastisch, ik wil over 5 maanden met haar naar Disney, Herma is zo leuk.
Amanda: Herma is een topwijf.
Jaap: Omdat Herma alle geheimen vertelt, daarom is zij een topwijf?
(Dansles)
Nicolaas: Zijn jullie aan het dijenkletsen? Ik vind dit heel lachwekkend.
Sylvia: Dat kan mij niet schelen.
(Leegloop)
Amanda: Nico, ga jij voor leegloop zorgen in de villa?
Sylvia: Wil je een drankje?
Nicolaas: Is nog geen vier uur, mag pas na vieren.
Natasia: Huub, zit je piemel nog vol? Je kunt er ook zelf aan trekken of Eric laten zuigen?
(In de keuken wordt Spaans gesproken door Brian en Nicolaas )
Stem : Geen Spaans spreken, alleen Nederlands.
(Stemmen)
Nicolaas: Ik mag niet meestemmen, wie moet er weg?
Brian: Iemand van SHE, hoe ga je dat bewerkstelligen?
Nicolaas: Ik denk niet in groepen of in SHE, voor mij is het Sylvia, Huub en Eric.
Natasia: Als volgende week het veulentje wordt geboren, wil ik mijn kindjes uitnodigen,
maar dan moet ik wel genoeg puntjes hebben.
Huub: Van Brian kan je veel zeggen, maar niet dat hij lef heeft.
Als er iemand immuniteit krijgt is Brian de beste optie, Jaap is de enigste die er uitgestemd zou kunnen worden.
Nicolaas: Ik ga iedereen af.
(Huub en Eric draaien, Nicolaas slaapt, Brian & Amanda konijnen)
(Later)
Brian: Nicolaas ?
Nicolaas: Wat is er? Ik sliep?
Brian: Nicolaas wil jij de stekker uit de draaitafel halen? Huub en Eric blijven draaien?
Nicolaas: Kom op, ik ben in De Gouden Kooi voor mijn rust.
(Nicolaas stopt Ohropax in zijn oren en slaapt verder)
(Nicolaas neemt het ervan in de douche van de masterroom)
Eric: Nicolaas ben je al wakker, het is half 8 ?
Nicolaas: Ja, ik ben altijd vroeg wakker, dat is mijn dagelijkse ritme.
Eric: Waarom douche jij bij de masterroom?
Nicolaas: lekkere douche, ga ik elke ochtend doen.
Eric: Wij hoeven pas om 10 uur te ontbijten?
(Huub en Eric blijven nog in bed liggen met het slaapkamerraam open.)
(Even later)
(Nicolaas zit met Natasia buiten)
Nicolaas: Ik ben terug gekomen voor dit lenteweer en mooie leven in DGK.
Natasia: Ja, echt lekker hier.
(Herma loopt langs)
Herma: Het raam staat open.
(Herma loopt weer door)
Nicolaas: Raam staat open?
Natasia: Tocht er een raam?
Nicolaas: Zij bedoelt de serredeur?
Natasia: Wacht maar even ik loop wel even naar Herma.
(Geluid wordt door de regie weggedraaid..........)
Natasia: Herma zei, dat het slaapkamerraam van Eric en Huub open staat, zachter praten.
Nicolaas: Daar maak ik mij niet druk om.
Natasia: Ik ook niet.
Nicolaas: Jouw contact met ilona is niet goed heb ik gezien?
Natasia: Nee, ik heb ilona de hele dag genegeerd, ik ga ook niet naar de reunie.
Nicolaas: Leuk hoor zo'n reunie.
Natasia: Niets voor mij.
(Douchen in de masterroom)
Nicolaas: Ik heb het plan om elke ochtend in de masterroom te douchen.
Natasia: hahaha, echt lachen.
Nicolaas: Maar zij vinden het niet eens erg.
(lekker geslapen)
Sylvia: Lekker geslapen?
Nicolaas: Ja, lekker, jij maakt geen geluiden in je slaap.
Jaap: Goedemorgen.
Nicolaas: Goedemorgen, nou, Jaap jij lult meer in je slaap dan overdags.
(Lieke)
Lieke: Ik moet nu werken tot 11 uur in de ochtenden, maar op de zaterdagen ben ik hier ook.
Huub: En zondag zien wij elkaar.
Lieke : Ik ga ruzie met Herma krijgen.
Huub: Waarom?
Lieke: Herma is jaloers.
(Van elkaar houden)
Palma : Als jullie van elkaar houden, dan deel je alles.
Huub: Wat van mij is , blijft van mij.
Palma: Geven en nemen. Ook deze villa.
(Oorbel)
Huub: Ik mag geen oorbel dragen.
Nicolaas: Waarom niet?
Huub: Je weet hoe het werkt bij "Achter" ? Wij hebben al een Brian.
(Yogalerares Nancy Neede en ex-miss-Holland.)
Eric: Ik ben in korte tijd 10 kilo aangekomen,
dit vet moet allemaal omgezet worden in spieren.
Nancy: Je ziet er goed uit.
Eric: Dat overgewicht ziet er niet goed uit, hoe was dat in jouw modellentijd?
Nancy: Ik was slank, ik ging werken in New York, moest er nog 12 kilo vanaf,
10 jaar heb ik heen en weer gereisd van New york naar mijn 2 kamerwoning in de pijp.
Eric: Ik had een actief sexleven, dat heb ik nu niet.
Nancy: Vertel mij wat man.
(Dochter)
Yogalerares Nancy: Mijn dochter vond het zo leuk dat je haar een kusje gaf.
Natasia: Met kindjes ben ik altijd lief.
Nicolaas: Hoe oud is jouw dochter?
Nancy: 9 jaar.
(Zak vergeten)
Lieke : Kut, zak vergeten.
Huub: Welke zak, vuilniszak?
Lieke: Nee, de waszak.
(Zuiger)
Lieke: Nicolaas is een lelijke gast, echt een zuiger.
Huub: Valt wel mee.
(Leonie)
Lieke: Ik ben de stad in geweest met Leonie en nog even naar mijn huis.
Huub: Met Leonie uit Oldenzaal?
lieke: Ja, die van jullie feest, waar jij mee gezoend hebt.
Huub: Is Leonie bij jou geweest, wat een gevaarlijke vrouw? Vond je dit niet raar?
Lieke: Nee, wij hadden ook al gebeld, zij belde met de goede bedoelingen,
ik vond het niet erg, kom maar langs hoor, we hebben goed gepraat.
Huub: De Leonie die beweerd 1.850 euro te hebben ontvangen om hier een bommetje te gooien?
Lieke: Ik ga naar Oldenzaal.
Huub: Oldenzaal, dat is voor mij lang geleden.
Lieke: Wij gaan stappen .
Huub: Blijf je slapen?
Lieke: ja, denk ik wel ik kan niet met mijn dronken kop weer terug.
Huub: Ga je dan ook bij mijn moeder langs?
Lieke: Dat weet ik niet, ik durf niet echt.
Huub: Als je dichter bij mij wilt komen?
Lieke: Misschien wil ik dat wel niet.
Huub: Waarom wil je dan naar Oldenzaal? Maar bespaar mij je filosofie van je kogels.
(Ring)
Palma: Ik houd niet van mannen met een pinkring.
pi_48226960
De kookwedstrijd
Er komen twee juryleden van buitenaf. Ze nemen met de kok in het kantoor plaats. De juryleden
mogen rapportcijfers van 1 tot 10 geven en weten niet wat van Amanda of Huub is; de gerechten
worden gemarkeerd met A of B. Wees genadeloos, vraagt de kok, is het goed dan is het goed,
zo niet zeg het dan ook.

Jaap en Nicolaas zijn de andere twee juryleden en ook zij weten niet wat van wie is.

De kok 'licht een tipje van de sluier op': eet de chocolademousse niet helemaal op. Hij vertelt ook
dat acht weken geleden een van de twee nog geen mes kon vasthouden. Amanda is minder
begaafd, voegt hij eraan toe.

Het is 19.00 uur op de klok in de keuken. Om 19.15 'gaan er zes voorgerechten van Huub mee'.
Om 19.20 'gaan er zes voorgerechten van Amanda mee'. Sylvia is bezig met het dekken van de
tafel in het woonhuis, Amanda is met het opmaken van borden bezig (salade). Huub hoopt dat er
geen gasten bij komen, anders maakt hij zich heel zenuwachtig.

De wedstrijd-maaltijd vindt plaats in het kantoor.

[img]http://www.theimageplace.net/uploads/654c2f8325.jpg[/i
mg]


De juryleden van buitenaf maken kennis met Nicolaas en Jaap. Een van de juryleden, Martin,
heeft Joods gekookt in een tehuis. Er verschijnt een boodschap voor hem op het plasmascherm
maar de streamers kregen deze niet te zien.

Ze krijgen het eerste gerecht geserveerd. Deelnemer A (wij weten dat het Huub is) heeft ervoor
gekozen het gerecht niet af te maken omdat extra tijd punten zou kosten. Is het wel gaar dan,
vraagt Jaap zich af. Het is kaas met zalm. Martin vindt de smaak van de kaas goed maar had
graag een licht dressinkje gezien. Jaap vindt het echt vies, 'die azijn'. De smaak verschilt per
bord en dat mag niet.

Het tweede gerecht (van Amanda) wordt geserveerd. Deze deelnemer heeft hiervoor vijf minuten
langer de tijd gehad, vertelt de kok. Wat is het, vraagt Jaap. Tomaatjes, mon chou, peterselie...
Martin vindt dat de honing overheerst. Het had zoet EN zuur moeten zijn, vindt hij. Hij had het
graag op een plat bord gehad. Het andere jurylid vindt het wel lekker. Martin vindt Gordon
Ramsey (BBC) de beste kok, maar vindt Joop ook een aardige man.

Op de andere streams is te zien dat de andere bewoners hetzelfde eten en ook
beoordelings-formulieren invullen.

-Wordt hopelijk vervolgd-
pi_48327428
Juf Judith roept iedereen aan tafel. Juf Judith wil iets kwijt:

Ze zag iedereen gigantische ruzie maken (kookwedstrijd) en dat gaat haar ook aan. Ze vond de boosheid op Amanda en Huub wat hypocriet, het was niet helemaal eerlijk en ze voelde zich erdoor geraakt. Er werd een vergelijking getrokken met de zanglessen, waarvoor geen punten worden uitgedeeld.

Zij investeert ook in de bewoners, en al worden er geen contactpunten voor gegeven, ze wil er wel een beetje respect voor. De vergelijking deed haar pijn. Voor de stemtraining had niemand een ruk gedaan, en toch werden er contactpunten uitgedeeld.

Sommigen doen het wel goed, maar het kan beter. Natasia gaat vooruit. Denk ook even aan andere mensen die hier komen, zegt ze. Ze heeft genoeg leerlingen, ze doet dit alleen omdat ze het leuk vindt. Maar als er niets terugkomt, is het moeilijk gemotiveerd te blijven. Op een gegeven moment is de maat vol, net als bij Marc het geval was. Mensen willen jullie iets geven, neem het dan of kom niet op de les - dit wil ze de bewoners meegeven.

Ze is al met al geschrokken van de reacties omtrent Marc. Ze vraagt mensen er iets voor te doen.

Brian vraagt zich af waarom ze zo weinig tijd in het oefenen steken. Omdat je mens bent, is de mening van Judith. Je kan mij niet voor de gek houden, ik hoor het direct. Zo gaat het gesprek verder, maar de boodschap van Judith is duidelijk: heb respect voor wat mensen van buiten met plezier geven.
  zaterdag 14 april 2007 @ 19:19:16 #120
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48328903
Vrijdag 13 april

(Ontbijt)
Natasia: Palma wij zitten allemaal klaar.
Palma: Prima, maar ik ben nog niet klaar.
Natasia: Niet zo tegen mij doen, ik heb jou vanochtend niet gebeten.
(Paard moet binnenkort bevallen , eerder zou de datum maandag 16 april zijn.)
Sylvia: Om 5 uur had zij ook al gelegen, Ellen volgt het via de streams
en zei, het is nu alleen een beetje schokken, het kan zijn dat de veulen met
het hoofdje naar beneden draait, uiteindelijk kan het in 10 minuten klaar zijn.
Ellen heeft veel ervaring met veulens.
(Mededeling.)
De rokers gooien peuken in de tuin,
per overtreding kost dit 20 contactpunten,
en bij 5 keer overtreding 1 week rookverbod voor alle bewoners.
Alle sigaretten moeten in de asbak uitgemaakt worden.
Huub: Er loopt regelmatig personeel rond in de tuin ,
zij gooien ook peuken weg op de paden en in het gras.
Natasia: Lelijk hoor, 20 contactpunten.
Sylvia: Als iemand anders zijn peuk 5 keer niet uitmaakt in de asbak,
mag ik ook 1 week niet roken.
(Marc de kok)
Jaap: Ik wil Marc bellen en uitnodigen.
Brian: Natasia heeft hem ook gebeld.
Jaap: Ja, wat zei Marc?
Brian: Weet ik niet precies.
Jaap: Was Marc erg teleurgesteld?
Brian: Natasia heeft Marc niet gesproken, zij kreeg de voicemail.
Jaap: Zeg dat dan gelijk.
(Botte boer)
Jaap: SHE gaat het niet redden,
ik wil eigenlijk de botte boer gaan spelen,
maar dan mag Natasia mij daar niet op pakken, anders kan het niet doorgaan.
Brian: SHE? Zij breken op.
Jaap: Huub jat mijn grappen, als Natasia weg is,
is dat heel relaxed voor mij, dan kan ik mij boers gedragen
net als dag 1, maar toen had ik iets te veel drank op.
Opzouten alle drie, ik heb alleen maar frustraties.
Brian: Aiaiaiaai.
Jaap: Als ik mij als boer ga gedragen? Dan vertrekken zij bij SHE.
Ik heb zo'n hekel aan die gasten, vooral aan Huub.
(Touareq, stemming voor 1 uur per maand buiten rijden)
Natasia: De Toureaq is wel mijn lievelingsauto'tje,
maar iets te klein voor mijn gezinnetje.
Eric: Goede reden om naar huis te gaan als je auto wilt rijden.
Natasia : Eric wilt tegenstemmen? Maar hij moet zijn rijbewijs ook nog halen?
(Alles lager)
Amanda: Alles moet lager in dit huis.
Nicolaas: Nog lager?
Amanda: Ja, het keukenblok en wasbak.
(Nicolaas)
Natasia: Hoor jij jezelf graag praten of kan jij ook eens stil zijn?
Nicolaas: Jij bent nog steeds een irritant vervelend teringwijf, maar wel lief.
Natasia: Jij zegt geen nee tegen mij.
Nicolaas: Ik zeg ja, maar dan wil ik dat jij voor alles wat voor mij komt VOOR stemt.
Natasia: Als Eric nee zegt? Dan is hij de Sjaak.
Nicolaas: Nee, de lul.
Amanda: Eric moet jij ongesteld worden?
(Piemel)
Natasia: Huub jouw piemel zit nog steeds vol?
(Trots)
Nicolaas: Ik zou niet trots zijn als jij mijn dochter was, van een lief baby'tje naar zoiets.
Amanda: Mijn seks met Brian ? Alleen de dekens gaan op en neer,
daar zie je niets van, ik heb sex nodig, iedereen in de wereld heeft sex, wij leven in Nederland.
Nicolaas: Jouw oma zal wel blij zijn als zij jou ziet, Jij bent echt gek.
(Fotocursus)
Brian: Ik heb ook grafisch gewerkt, fotoshops en sites enzo.
Leraar Joop: Dus wij kunnen bij jou in de leer?
Brian: Ik weet alles, diploma's heb ik ook gemaakt, maar dat knippen wij eruit.
Sylvia: Ik heb geen geheugenkaart.
Amanda: Is het autofocus?
Jaap: Jammer dat de fotocamera geen filmpjes kan maken.
(Knallen, sport, dieet)
Jaap: Ik ga knallen tot dat ik erbij neerval.
Huub: Dan ga ik wel foto's maken.
Sylvia: Je kan ook bij de recherche werken.
Huub: Dan word ik forensisch fotograaf en dan strooi ik van die witte poeder op Jaap.
(Sambal zetten voor zangleraar Chris)
Natasia: Ik kom sambal voor je zetten.
Chris: Ja, dat was je van plan.
Natasia: Doe het in je voorzakje van je rugzak ?
Chris: Nee, die is al vol, in mijn jaszak is beter.
Natasia: Genieten van je pepers.
Palma: Genieten van je peper?
Natasia: Ik heb sambal voor Chris meegegeven.
(Zaterdag 14 april)
(Koolmeesje tegen het raam in de huiskamer?)
Nicolaas: Natasia , jij hebt toch een reanimatiecursus gehad?
Natasia: Ja, hoezo?
Nicolaas: Er vloog een koolmees in de Gouden Kooi keihard tegen het raam.
Natasia: Wat sneu.
Nicolaas: Misschien kan jij hem reanimeren?
Natasia: Ik vind zieke en dode dieren zo zielig, ik kan het niet eens zien.
(Amanda moet blijven)
Amanda: Samantha vindt dat ik tot het eind moet blijven,
mijn moeder vindt het ook goed, ik doe hier tenminste mijn cursussen,
thuis maak ik het nooit af, mijn kappersopleiding ook niet.
(Bonaire)
Brian: Op Bonaire heb ik niet veel vrienden wonen,
zij zijn bijna allemaal in Nederland komen wonen.
Amanda: Wil jij nog op Bonaire wonen?
Brina: Ja, heel graag, maar niet alleen daar, ook in Nederland,
hoeft niet perse in Nederland, maar mijn wens is een villa in de bergen aan een meer met een jacht.
Amanda: Ik was 15 toen ik vier nachten per week bij een vriend verbleef en op mijn 16de ging ik op mijzelf wonen.
(Lloret de Mar)
Amanda: Toen ik 13 jaar was ging ik mee met mijn zus en vriend
naar LLoret de Mar voor 3 weken in de zomervakantie ,
mijn zus was zo verliefd met haar vriend, dat ik mijn eigen gang ging op vakantie,
ik had wel heimwee naar mijn moeder, ik heb wel 100 keer gebeld.
Maar ik ben toen best wel volwassen geworden.
(Nicolaas)
Lieke: Bevalt het hier in de villa?
Nicolaas: Nee, maar dat wist ik al voordat ik erin ging.
(Brian jarig)
Lieke: Hoe oud ben je geworden?
Brian: 6 en...?
Lieke: 26, dan ben je best wel een oude lul.
(Eruit)
Natasia: Nicolaas gaat er over 1 maand uit.
Brian: Wie zegt dat?
Natasia: ik.
(Porno)
Huub: Amanda, jij straalt vandaag weer porno uit.
Amanda: Dank je wel.
(Klaar)
Natasia: Nicolaas moet eruit, elke 2 weken iemand weg, september klaar.
(Sylvia)
Natasia: Hoe sta jij in het spel?
Sylvia: Daar ben ik niet zo mee bezig.
Natasia: Ga jij voor de centen of niet?
Sylvia: ik ben niet zo bezig met het spel,
door niet bezig te zijn, kan ik genieten van de dingen die ik doe,
mocht ik er morgen uitmoeten, dan heb ik er in iedergeval iets uit kunnen halen.
Natasia: Jij heb net zoveel kans om te winnen.
Sylvia: Iedereen heeft kans om te winnen.
Natasia: ik denk dat Nicolaas over 4 weken vertrekt, maar er komt nog een nieuwe bij.
(Eentje moet er weg)
Nicolaas: Eentje moet er weg, Jaap of Sylvia maakt mij niet uit, als er maar iemand vertrekt.
Brian: Wat vindt jij van Natasia haar spel?
Nicolaas: ik geloof niet dat Natasia na 1 jaar en 1 dag eruit gaat.
pi_48341691
Zondagochtend is "bolle" nog niet bevallen. Nicolaas en Natasja zijn als eerste wakker. Natasja doet de keuken, Nicolaas inspecteert het zwembad.
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
  maandag 16 april 2007 @ 04:03:12 #122
20697 klabbakus
Deng Deng Deng
pi_48370394
lol, ja film dat paard de hele nacht
moet zo'n beest ook niet het licht uithebben snachts?
pi_48380273
Huub loopt achter Palma aan n.a.v. het ontslag van Lieke

H: Je weet dat je me hiermee kwetst.
P: Op een gegeven moment moet je keuzes maken, ik heb nog twee meisjes.
H: Je gaat helemaal voorbij aan mijn gevoel.
P: Het is puur het werk, dat Lieke niet functioneerde. Je wilt dat ik haar ontzie omdat het je neukertje is.
H: Zit ik nou tegen een verborgen agenda te doen.
P: Mijn doel is niet haar in mijn bed te krijgen.
H: Als je ergens uit wilt komen, dan lukt het wel. Jammer dat je haar als mijn neukertje ziet.
P: Ze kwam om schoon te maken, die verliefdheid overkomt je gewoon. Zij verwaarloost haar werk vanwege jou.
H: Mensen van de produktie komen ook achter jullie kont opruimen. Waarom zit die kift erin.
P: Je loopt om me heen te draaien, ik word er nerveus van. Er wordt hier niks gespeeld, ik kan lekker mezelf zijn. Ik heb Lieke netjes behandeld.
H: Dat neem ik ook mee.
P: Beetje vreemd, dat de relatie nu ook niet doorgaat. Hoe verliefd ben je dan.
H: Daar heb ik ook geen zin in.
P: Ik ben eigenlijk helemaal klaar.
H: Dan moet je naar huis gaan.

P: Lieke is toch zo verliefd op je??
H: Praat niet zo hard. Je staat niet op de markt.

H: Als wij mekaar hier niet kunnen zien....
P: Ik ga het ook niet terugdraaien, ik vind het prima haar niet meer te zien.
H: Je zal niet de eerste zijn die dankzij mij huilend de villa verlaat.
P: Er komt een dag dat je het ziet.
H: Dus je bent bezig mij een les te leren. Dat is niet aan jou, moet ik je nu dankbaar zijn.
P: Ik heb alleen maar met m'n werk te maken.
H: Je bent voorbij gegaan aan mijn gevoel.
P: Ik heb nog twee gevoelens om me heen, wat zullen we nu met Lieke meemaken.
H: Je hebt me gekwetst.

H: Jij bent ook alleen voor het huishouden gekomen zeker. Je doet het omdat hier camera's zijn.
P: Ik heb niks met je, ik ga niks met je, ik heb alleen maar personeel en het zijn leuke collega's. Ik heb me nog ingehouden. Ik neem even theepauze.
H: Doe dat. Je bent overstuur.
P: Jij maakt me overstuur. Praat niet tegen me aan.
H: Ik heb toch niks te doen.
P: Ik heb een papegaai achter me aanlopen.
pi_48380446
Eric en Palma.

E: Lieke moet aan d'r werk.
P: Ik moet steeds achter haar aan. Elke keer is er iets.
E: Dat doe je niet voor je plezier, jij moet er ook mee werken, jij wordt er ook op aangesproken.
P: Herma is een goede kracht, als Lieke wegvalt merk ik het niet eens, als Herma wegvalt werk ik een uur langer.
E: Zet het van je af. Huub zal je er nog veel en vaak mee confronteren. Oeverloze discussies.
P: Nu niet meer, ik heb het gehad. Ik trap er niet in, dat commanderen. Kinderachtig gedrag.
E: Jij moet ermee werken, daar gaat het om. Huub kan het niet snappen.
P: Dat krijg je als je een relatie begint met het personeel. Als je voor elkaar bestemd bent, dan komt het wel hoor.
pi_48405922
Eginia staat rustig en is nog niet bevallen....
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
pi_48406887
palma: Ik kan alleen ontslagen worden bij unanime stemming die aangevraagd moet worden...
geen
  dinsdag 17 april 2007 @ 16:35:35 #127
35818 LouLou
ouwe lurkster
pi_48424392
Omdat dit misschien wel een leuk momentje is om na te lezen een kort verslagje van de ruzie tussen Palma en zafra:

Palma is van mening dat ze zafra even moet uitleggen wie ze nu eigenlijk is, ze licht toe dat ze hoofd huishouding is en geen grote mond wilt hebben van zafra. Zafra gaat er nog even tegenin en vraagt wat ze eraan wilt doen dan, palma geeft aan dat zafra hier dan wel voor huub is maar dat zij beslist wat er gebeurt aangezien zij verantwoordelijk blijft en zegt haar dat ze geen grote ond meer van haar verwacht. Zafra zegt er voor huub te zijn en dat palma zelf begon door steeds commentaar op haar werkzaamheden te geven. Palma geeft aan niet te kakken gezet te willen worden en Zafra kaatst terug door op te merken ook niet te kakken gezet te moeten worden door Palma. Palma zegt weer dat zafra onder haar verantwoording valt en dat ze haar werk niet naar behoren doet. Zafra zegt niet naar palma te moeten luisteren, (ook al geeft Palma keer op keer aan dat zíj hoofd huishouding is). het gaat nog even over de werkzaamheden en palma vraagt of Zafra wat ze in het dagelijks leven doet, geen schoonmaakster, zafra blijft van zich afbijten. palma loopt een beetje vast door voor de 5de keer te zeggen dat ze hoofd huishouding is, zafra geeft weer aan hier voor huub te zijn en dat het gesprek langdradig wordt. Palma vraagt of ze nu meer weet en zafra geeft aan dat ze niets meer weet dan toen ze binnenkwam en op palma's verzoek respect te tonen zegt zafra dat ze respect toont aan degene die het ook geeft. Palma probeert nog wel het laatste woord te hebben maar zafra bijt flink van zich af.

Palma loopt vervolgens weg en gaat klagen over de manier van werken en "grote bek" van Zafra tegen de Silvia en een hele hoop andere dames. Het komt erop neer dat ze geen grote bek van dat kind wilt hebben. Silvia reageert lakoniek zegt al niet te begrijpen waarom ze dat kind liep af te zeiken. Zafra komt er nu ook bij en licht nog even toe, palma begint nu over het feit dat zafra helemaal niets uitstraalt, zeer veel gebuffer nu...

de volgende scene staan ze tegen elkaar te schreeuwen, Zafra kan niet aan haar tippen, nee jij hebt veel bereikt kaatst Zafra terug. En weer te veel gebuffer om nog iets mee te krijgen...
Oh.
Ok.
  dinsdag 17 april 2007 @ 16:47:51 #128
35818 LouLou
ouwe lurkster
pi_48424996
oe, en nu wordt Zafra "het gat van de deur gewezen". Zafra blijft zitten, Palma noemt haar a-sociaal, bij de konijnen af, dat dit nog bestaat...zafra vraagt palma waar zw haar hebben gevonden.
Palma: ik wil dat je vertrekt en heel snel- buffer buffer...palma loopt weg en zafra zit er nog.
palma is het zat en eist van huub dt hij Zafra eruit werkt...en nog meer gebuffer en een kakafonie aan stemmen nu...
Natasia en Eric proberen Palma te kalmeren, huub gooit olie op het vuur door te roepen dat palma nu even buitenspel staat.. de rest van de bewoners dringen erop aan relaxt te blijven..
Erg jammer dat bij mij de kwaliteit van de streams nu echt te slecht worden om het nog leuk te houden te streamen, met brokjes krijg ik nog mee dat Palma flink zit te klagen over dat ze in haar 48 jaar nog nooit zo'n a-sociaal meisje is tegen gekomen.
Oh.
Ok.
pi_48446790
Eginia staat nog steeds aléén in haar stal.
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
pi_48466420
Huub is bezig een 'mandaat' te vragen bij alle bewoners. Nu praat hij met Sylvia. Hij vindt dat de show de laatste tijd teveel over de huishoudsters gaan en wil dat Palma net als Herma en Brenda de poort uitgaat zodra haar werk gedaan is. Gisteren liep ze uren later nog aangeschoten rond met een glas rose in haar hand.

Ook vindt Huub dat Palma zich teveel met de miljonairs bemoeit. Ze heeft meningen waar Huub niet van is gediend.

Om half drie is het opzouten, wat Huub betreft. Het is haar huis niet en het wordt haar huis niet.

Sylvia heeft echter geen mening, althans ze spreekt hem niet uit, en samen lopen ze weer verder.
pi_48490789
All quiet in the house. Eginia is niet bevallen vannacht.
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
pi_48516530
EEN VEULENTJE VOOR IRGINIA

Ingaande donderdagavond 12 april gaat er elke nacht een stream op Irginia. Toch zal het nog heel lang duren...

NACHT DONDERDAG OP VRIJDAG

Op vrijdag om kwart over twee 's nachts gaat paard Irginia (ook wel: Bolle) op haar zij liggen. Binnen kijken Sylvia, Nicolaas, Huub en Eric enige tijd naar de beelden van Irginia op het plasmascherm. Irginia vertoont tekenen van lichte weeen, maar waarschijnlijk reageert ze op het draaien van het veulen.

Later gaat Irginia weer staan en pas om half vijf weer even liggen. En als de lichten na ongeveer een half uur aan gaan, staat Irginia opnieuw op. Sylvia brengt haar wat hooi.

Zo verstrijkt de tijd tot het ochtendgloren. Overdag wordt het paard nagekeken door twee heren (onduidelijk, opgevangen van een gesprek tussen Sylvia en Brian). Op naar de volgende nacht.

nalezen
[COS #1125] Bolle gaat bevallen?

Een paard bevalt bij voorkeur 's nachts, wisten fok! users bright_side_of_life, Veulen en Uniekhoorn te vertellen. Zij vertelden ook dat er iets aan de hand is als een paard op haar zij gaat liggen, en dat paarden zonder menselijk gezelschap bevallen vanwege de vereiste rust. Een zendertje op Irginia's rug zendt een sms naar eigenares Ellen als het paard langer dan tien seconden op haar zij ligt; zij kan haar paard op de stream volgen. Ook Sylvia kan worden gewaarschuwd.

NACHT VRIJDAG OP ZATERDAG

In de nacht van vrijdag op zaterdag zitten de miljonairs om half een nog na te tafelen met Carlos. Irginia is alleen op het
plasmascherm in de Kooi te zien, ze heeft (nog) geen eigen stream. Irginia staat echter nog, dus er is niets aan de hand.

Om vijf over half drie gaat Irginia voor het eerst sinds al die tijd weer op haar zij liggen. Ze ligt er kalm bij; haar staart staat wat van het lichaam af, en af en toe strekt ze haar achterpoten.

Om tien voor drie gaat Irginia even helemaal op haar zij liggen, de poten gestrekt. De camera staat op haar achterste gericht, maar voor de leek is het moeilijk te bepalen of daar (al) iets bijzonders te zien is. Wel lijkt het alsof er een paar stevige krampen door haar lichaam gaan. Om vijf over drie en kwart over drie herhaalt zich dit. Om twintig over drie staat de merrie weer helemaal op en neemt wat happen hooi. Zo verstrijkt opnieuw een nacht.

nalezen
[COS #1132] APK wil een veulentjebiefstuk voor zijn ontbijt

ZATERDAGAVOND

Het is kwart over negen, en er is nog steeds geen veulentje. Ellen is op bezoek bij Irginia. Helaas blijft er maar kort een stream op de stal staan. User bright_side_of_life heeft het volgende meegekregen:

"Ze (Ellen) heeft zaad van twee hengsten op het oog voor de volgende inseminatie. Een van die hengsten lijkt op de hengst, die de huidige bevruchting heeft geleverd. Als het veulen goed gevormd is en inderdaad een donker bruine kleur heeft, zal het die hengst gaan worden. Als het veulen een mannetje is, verkoopt ze zeker. Anders hangt het af van de bouw van het veulen. Mocht het kenmerken hebben dat ze een fok-merrie kan worden, zal Ellen het veulen zelf houden."

NACHT ZATERDAG OP ZONDAG

Om vier over een 's nachts wordt er een stream op Irginia gezet. Het paard staat rustig voor zich uit te kijken en eet wat later een hapje hooi. Tegen half drie word ze wat onrustig, maar dat kan door de vliegen zijn die met het mooie weer direct weer zijn verschenen. User bright_side_of_life schrijft het volgende in de lopende COS:

"De bevalling duurt heel kort. Zo'n 10 minuten. Wat eergisteren gebeurde, was dat het veulen draaide naar de stand, die nodig is voor de bevalling. Dat gebeurt 1-5 dagen voor de bevalling en gaat natuurlijk gepaard met krampachtige trekjes en onrust. Afgelopen nacht was er hoogst waarschijnlijk ook nog wat draaien aan de hand. Het lijkt wellicht veel op weeen, maar dat is het in feite niet. De echte weeen (eigenlijk heeft een paard dat nauwelijks) duren kort en een paard heeft ook geen ontsluiting zoals een mens dat kent."

Om kwart over drie gaat Irginia voor het eerste deze nacht liggen; tegen half vier rolt ze op haar linkerzij, maar staat al gauw weer op. Tot kwart over vijf gebeurt er niets bijzonders. Ook deze nacht is het nog niet zover.

nalezen
[COS # 1138] Boys boys boys en ballonnen

NACHT ZONDAG OP MAANDAG

Tegen half drie gaat er een stream op Irginia. Het paard ligt op haar zij met de benen gestrekt, en even later weer rechtop in slaaphouding; soms beweegt ze onrustig met haar achterlijf.

Even over half drie lijkt haar ademhaling vrij diep, het lijkt op hijgen. Nog steeds beweegt ze vrij veel met haar achterlijf, dat maar deels in beeld is. Toch staat ze al snel daarna weer op, maar ook staand beweegt ze af en toe haar achterste heen en weer. Ook deze nacht echter komt er geen veulentje.

MAANDAGAVOND

Het is half tien. Ellen is bij Irginia op bezoek, die ligt en weer opstaat. Alhoewel Ellen vindt dat Irginia er niet uitziet alsof ze vandaag gaat bevallen, vindt ze het toch opmerkelijk als het paard voor een tweede keer gaat liggen. Het 'kegelen', harsproppen die uit de tepels komen, is nog niet gebeurd, maar dat schijnt niet noodzakelijk te zijn en niet elk paard heeft het.

Er staat nu een stream op het liggende paard. Binnen kijkt Ellen met enkele bewoners naar het plasmascherm. Het feit dat het paard ligt is niet zomaar omdat ze kriebels heeft, zegt Ellen. Irginia komt weer overeind.

Ellen en Sylvia gaan weer even naar Irginia toe, samen met een geluidsman die geluid op komt hangen. Dan verdwijnt Irginia voor de kijkers van de stream, mogelijk omdat de geluidsman niet in beeld wil of mag. Na een paar minuten komt Ellen het huis weer in en neemt plaats aan tafel om naar het beeld van Irginia te kijken. Als er om haar heen consternatie ontstaat over de extra contactpunten, verlaat ze de kamer.

Om zes voor tien is op het plasmascherm achter de bewoners te zien dat Irginia gaat liggen, maar de streamers krijgen geen speciale stream op het paard te zien - waarschijnlijk vanwege de discussie over contactpunten. Een paar bewoners kijken achterom en Natasia zegt dat het niet lang meer gaat duren, maar de discussie gaat door. Even later staat Eginia weer op.

Om tien over half elf staan Huub, Eric en Sylvia bij het plasmascherm naar Irginia te kijken. Sylvia zegt 'het kunnen krampen zijn, je weet het niet'. Eginia staat rechtop, is op het plasmascherm te zien. De streams bufferen vaak en lang. Wanneer de bewoners gaan pokeren, is er zelfs geen plasmascherm meer in beeld voor de streamers.

nalezen
[COS #1153] Punten verdelen en een bevalling?

NACHT MAANDAG OP DINSDAG

Tegen drieen gaat er een stream op Irginia. Het paard staat rustig naar buiten te kijken. Even na drie uur komen twee
geluidstechnici nog iets regelen in de stal, en ook daar blijft Irginia heel rustig onder.

Om tien over half vier gaat Irginia liggen. De regie let niet op zodat alleen haar hoofd te zien is terwijl ze hoorbaar achter beweegt (waarschijnlijk haar staart). Dan lijkt het alsof het paard ligt te dromen. Om zeven voor vier zakt ze helemaal op haar linkerzij; nog steeds is alleen haar voorkant in beeld. Nadat ze weer even rechtop heeft gelegen, herhaalt zich dit proces. Als ze om tien over vier opstaat, blijft ze met haar staart permanent enigszins omhoog staan na een dubbele ontlasting. Een paar keer schuurt ze haar achterste flink tegen de wand van de stal.Maar ook deze nacht brengt niet waar iedereen naar uitkijkt.

NACHT DINSDAG OP WOENSDAG

Om half een vraagt Sylvia midden in een hevige discussie over Jaap (die boven aan de trap staat te luisteren) of Irginia op het scherm mag. Pas om kwart over drie echter krijgen ook de streamers beeld van de merrie.

Irginia staat rustig voor zich uit te kijken. Er staat een groene bak op de plaats waar ze meestal gaat liggen; user
bright_side_of_life denkt dat dit is om te voorkomen dat ze met haar achterste tegen de wand gaat liggen, of zodat ze niet in haar uitwerpselen-hoekje ligt.

Om twaalf over half vier gaat Irginia liggen in slaaphouding; tegen vieren staat ze weer op. Zo vergaat alweer een nacht.

NACHT WOENSDAG OP DONDERDAG

Er zijn veel COSsers op deze nacht.

Om twaalf uur komt Ellen het huis binnenlopen. Ze denkt dat de bevalling deze nacht gaat plaatsvinden, omdat Irginia 'heel erg aan het kegelen is'. Het is duidelijk dat ze naar de stream heeft gekeken; wij streamers krijgen die pas te zien als iedereen naar bed is.Samen met de bewoners gaat Ellen naar Irginia om het kegelen te laten zien. Allemaal even goed kijken, zegt ze, en het 'oh jaaa' is niet van de lucht. De streamers kunnen het niet zien. Ze laat ook voelen dat de spierenbanden rondom de staart steeds slapper worden. Ellen heeft 3000 namen beginnend met een C uitgezocht, die ze samen met de bewoners gaat bespreken als het veulen er is. Iedereen verlaat de stal.

Ellen vertelt dat de vorige bevalling van Irginia erg zwaar was, maar dat was dan ook een groot veulen; deze keer vindt ze Irginia minder dik. Het veulen zal 4 maanden bij de moeder blijven. Daarna wordt het afgespeend, en volgens Ellen is de moeder blij en opgelucht als het weg is. Ellen zit er nu dichtbij, maar normaal thuis moet ze hollen naar de manege, en dan zijn de pootjes er al. Vorig jaar moest er bij de bevalling geholpen worden (aan de beentjes trekken).

Om kwart voor een gaan Sylvia en Ellen even slapen. Ellen moet om 6 uur weer weg, bevalling of niet. Ze overweegt een bandage om de staart bij elkaar en omhoog te houden zodat e.e.a. beter zichtbaar is, zegt ze in bed naast Natasia.

Acht over een is het als er een stream op Irginia gaat. Net als afgelopen nacht is helaas het geluid gekruist met dat van de slaapkamer, zodat het lijkt alsof het paard snurkt of praat in haar slaap. Tegen half twee is de stream weer verdwenen, tegen tweeen komt hij terug met opnieuw gekruist geluid. Irginia staat naar buiten te kijken.

Tien over half drie, en Irginia staat een hapje stro te eten. Soms lijken er vrij heftige trekkingen door haar flanken te gaan.

Over de band om Irginia's nek zeggen users bright_side_of_life en Veulen het volgende:

-------
Veulen, weet jij hoe het zit met die slikband / slikklem. Nu heeft ze de band, vorige dagen kreeg ze 's-nachts een clip. Waarom wisselt dat ?

(Antilucht)zuigband. Weet niet waarom ze die nu om heeft. Meestal halen ze die er af als ze verwachten dat de merrie er last van heeft. Wat goed kan net na de geboorte. Denk dat Ellen er nu van uit gaat dat ze zelf in de buurt is om in de gaten te houden of ze er last van heeft.

Bolle heeft die band omdat ze luchtzuigt. Ze zoekt dus een punt waar ze haar zichzelf 'vacuum' daardoor komen er hormonen vrij. Ze voelt zich daardoor prettiger en minder verveeld. Drugs voor paarden. Ze kunnen er uiteindelijk ziek (koliek) van worden. Dit omdat er bij het 'loskomen' lucht niet allemaal de longen meer in loopt.
-------

Even na vieren staat Irginia lange tijd helemaal stil. Dan gaat ze om veertien over vier voor het eerst deze nacht liggen, in de slaapstand. Op een andere stream is te zien hoe Sylvia naar het plasmascherm ligt te kijken vanuit haar bed. Een paar minuten later al staat Irginia weer op. En alweer verstrijkt een nacht.

nalezen
[COS # 1184] Gaat het vannacht gebeuren?
[COS # 1185] Alle ogen op Eginia
[COS #1186] Kegelen in de stal

DONDERDAGMIDDAG

Op de DGK site is het volgende te lezen:

-------
Beschuit met muisjes?

Schokkend nieuws! Sylvia heeft gehoord dat Bolle vanmiddag waarschijnlijk gaat bevallen. "Ik heb mijn afspraak met de tandarts vanmiddag alvast afgezegd!" Sylvia wil natuurlijk geen minuut missen van de eventuele bevalling. Is het grote moment dan eindelijk daar en krijgen we vandaag dan eindelijk de eerste echte geboorte binnen De Gouden Kooi?
-------

en even later:

-------
Bevalling live op de streams!

Bolle is ongeveer 11 maanden zwanger en staat te trappelen om te gaan bevallen. Alles is straks live te volgen op streams zodat u de eerste wankelende stapjes van het veulen kan zien. Blijf dus de streams nauwkeurig volgen zodat u de bevalling thuis kan meemaken! Uiteraard houden wij u continu op de hoogte van de toestand van Bolle.
-------

Om acht over half vier komt er een stream op het paard, alweer met het verkeerde geluid (van de keuken). Irginia staat naar buiten te kijken, haar staart staat meestal een eindje van haar lichaam af. User Veulen geeft hiervoor de officiele term: de staart afsteken. Om kwart over vier staat Irginia nog steeds en is er vaag een persoon met een snoer buiten de stal te zien.

nalezen
[ COS # 1189] Steek de BBQ maar vast aan!

DONDERDAGAVOND

En dan, terwijl natuurlijk bijna iedereen koffie aan het zetten is na het kijken naar de uitzending, is ineens om acht uur het veulen daar. Ook uw trouwe verslaggeefster, die een week geleden begon met een intensieve Irginia Watch, moest het moment tot haar enorm grote spijt missen. Gelukkig heeft user HiDiHo het grootste gedeelte van de geboorte kunnen opnemen (ook de redactie van DGK was namelijk niet voorbereid omdat Irginia nog stond):

http://www.youtube.com/watch?v=5HppgS0RhDo

De onderstaande screen captures zijn tussen tien over acht en half negen gemaakt.Ellen trekt aan de beentjes (cap HiDiHo):Om acht uur wordt de kleine merrie geboren (caps HiDiHo):

cap van F1reb1rd:En hiermee eindigt een sub-story van De Gouden Kooi die menig streamer heeft geboeid en ontroerd.

nalezen
[COS #1191] Waar de hondjes nog steeds een hoofdrol hebben
[COS #1192] Waar Eginia bevalt
[COS#1193] Waar de ene Bolle staat en de andere Bolle valt

[ Bericht 0% gewijzigd door Disana op 21-04-2007 15:11:32 ]
pi_48573569
Om kwart voor vier komt juf Judith. Ze heeft de streams gezien van vannacht (de rotzooi) en is op oorlogspad - haar eigen woorden. Jaap zal de rotzooi in kantoor eerst op moeten ruimen, anders vertrekt ze. Ze roept iedereen bij elkaar en neemt plaats aan het hoofd van de keukentafel.

Ze start met het kantoor. Ze weet wie het gedaan heeft, en die moet zijn zonnebril maar even afzetten. Jij gaat dat zo opruimen, commandeert ze Jaap. Jaap kent geen respect, zegt ze. Je pakt mij ook door de boel daar te saboteren en de stekker eruit te trekken.

Tumult.

Judith: dit gaat ook mij aan. Hou jij je mond, roept ze tegen Jaap die haar onderbreekt. Je zegt toch dat je Uebermensch bent? Hier betrek je me bij, daar moet ik les geven. Ik ben hier niet voor jou Jaap, ik ben hier voor deze club. Natasia gilt tegen Jaap, wat is er gebeurd met zijn respect. Judith: je bent vergeten dat ik je nota bene nog een compliment heb gegeven voor het afvallen. De enige die orders uitdeelt is hier de echte godfather, onderbreekt Jaap haar, en hij loopt de deur uit.

Judith heeft ook gehoord dat Jaap aan het liegen is geweest tegen de bewoners. Ze vindt het niet normaal. Natasia vraagt of Judith het niet kan opnemen met 'de twee opperhoofden'. Judith's dilemma is dat ze over 2 weken moeten zingen, ze heeft geen tijd om te wachten of/tot Jaap eruit gaat. We laten ons niet kennen, okee, zegt ze.

Judith blijft als de piano naar het huis kan komen. Ze denkt dat Jaap er niks aan kan doen. Op een opmerking van Amanda antwoordt ze dat ze niet denkt dat Jaap zelfmoord zal plegen. De bewoners moeten sterk zijn, vindt ze. Sommige dingen zijn olie op het vuur bij iemand die psychopathisch is, al geeft ze direct toe geen expert op dat vlak te zijn. Natasia lijkt het verstandig het messenblok te verstoppen.

Samen lopen ze naar het kantoor om de piano te gaan halen. Daar fulmineert Judith verder over Jaap. Die fiches... mensen zijn daarmee bezig geweest het hier neer te zetten. De piano wordt naar het huis getild. Ondertussen zit Jaap in de tuin zogenaamd een pokerboek te lezen; hij kijkt over de rand en lacht de slepende bewoners uit, en houdt het huis scherp in de gaten.

Natasia zegt dat ze Jaap wel aan kunnen. Probeer je niet tot agressie te laten verleiden, zegt Judith.

De piano staat en is aangesloten. We laten niet over ons heen lopen, meent Judith. Ze moet om hem lachen, omdat hij pretendeert de godfather te zijn. Eric gelooft wel dat Jaap een psychopaat is. Judith zegt iets over doordraaien; Eric vindt zichzelf er niet verantwoordelijk voor en denkt niet dat hij er last van zal hebben. Men haalt iets te drinken. Jaap zit nog steeds in zichzelf te lachen in de tuin.

Judith begint met Huub. Natasia wil ook nog les. De bewoners hebben magnetronmaaltijden besteld omdat Jaap de pitten heeft gejat, zegt Natasia als Judith zegt dat ze niet hoeft te koken. Judith is 10,5 kilo afgevallen. Zo gaat iedereen over op andere dingen.

Filmpje door Borga: http://www5.evilshare.com/cda42082-4161-102a-847b-00a0c993e9d6
Video van vol via schatje: http://www.youtube.com/watch?v=vefgetXBxqc

[ Bericht 1% gewijzigd door Disana op 21-04-2007 17:17:03 ]
pi_48574644
Sylvia stelt Eric en Natsia voor Cora te bellen... kijken wat ze ervan vindt. Hij wordt natuurlijk wel helemaal gek als hij het weet, zegt ze. Eric en Natasia vinden het een goed plan. Ze lopen naar de private room.

Sylvia mag alleen met contactpunten bellen, aangezien Cora geen achterban is. Die heeft ze (er) niet (voor over). Ze stelt voor een kort briefje naar Cora te schrijven. Vervolgens stelt ze voor punten bij elkaar te leggen. Uit de pot zal niet lukken omdat Jaap tegen zal stemmen. Ze gaan naar Brian om ook tien punten bijdrage te vragen.

Zoals altijd aarzelt en zucht Brian, en gaat in discussie. De anderen leggen uit dat ze willen weten wat Cora ervan vindt. Misschien dat Cora Jaap een brief kan schrijven. Brian gaat akkoord. Eric gaat Amanda inlichten.

Amanda zou het persoonlijk niet leuk vinden als ze haar familie bellen. Maar ze is het ermee eens dat Jaap goed in de war is. Toch vindt ze het naar achter zijn rug om te bellen, ze vindt het 'een beetje sarcastisch en hypocriet'. Het is om raad te vragen, antwoordt Eric. Maar wij kennen hem beter, ik vind het geen goed plan, ze is misschien het enige wat hij heeft, komt Amanda weer terug.

Brian komt eraan en zegt dat 'ze' nu moeilijk doen omdat ze gezamenlijk een belletje willen plegen. Het is onduidelijk wat hij bedoelt. Amanda herhaalt dat ze het hypocriet vindt. Jaap zegt zelf dat Cora hem het best van iedereen begrijpt, zegt Eric. We vragen haar om raad. Brian krijgt ook weer twijfels. Eric: hoe kan je nu het beste met Jaap omgaan, daar gaat het om. Amanda vindt de relatie prive.

Nicolaas komt er ook bij. Uit de villa verwijderen kan vandaag nog. Hij kan de politie opbellen wegens fysiek geweld waarvan hij getuige was. Maar daar hebben we niks aan, voegt hij toe, dan krijgen we een vervanger.

Private room. Amanda komt zeggen dat ze het er niet mee eens is. De andere aanwezigen zijn Sylvia, Huub, Eric, Nicolaas en Brian. Sylvia noemt het verstoppen van het messenblok, ze wil niet dat er straks iets gebeurt. Amanda vindt dat ze beter zijn ouders kunnen bellen, die kennen hem het best.

Nicolaas zegt dat hij niet bang is en vraagt wat ze met het telefoongesprek willen bereiken. Eric wil hem eruit stemmen. Nicolaas herhaalt zijn verhaal. We kunnen wel zijn moeder bellen, voor de gein om te kijken wat zijn reactie is. Sylvia denkt dat Jaaps contact met Cora beter is. Nicolaas stelt voor Cora uit te nodigen, dat kan uit de pot en Jaap gaat er wel in mee. Eric denkt niet dat Jaap daarin meegaat.

Brian gaat het bezoek regelen, is de consensus dan. Brian vraagt: en dan. Een bezoek van Cora voor ons, zeggen de anderen. Jaap gaat het toch blokkeren, denkt Brian. Kijken hoe de confrontatie is als Cora op bezoek is, dat lijkt Nicolaas wel leuk. Verder win je er niks mee, denkt hij.

Sylvia: we kunnen ook wat anders doen. We kunnen een email schrijven aan Cora om te doen wat we wilden doen: vragen wat ze ervan vindt en of ze een idee heeft wat wij ermee kunnen doen. Uitnodigen lijkt Eric beter. Confronteren is beter, denkt Nicolaas. Amanda kan hierin meegaan. Sylvia denkt wel dat Jaap in een uitnodiging meegaat.

Ze besluiten Cora eerst een mail te sturen en dan een stemming voor het bezoek (de contactpunten uit de pot) te houden. Geen van allen kunnen ze zich voorstellen dat Cora het gedrag van Jaap goedkeurt. Een mail aan haar moet de vraag bevatten: heb je gezien wat er is gebeurd; we willen weten wat je ervan vindt.

Achteraf vinden Sylvia, Natasia en Eric dat ze beter niks tegen de anderen hadden kunnen zeggen. Natasia had liever meer punten bijgelegd. Het liefst had Sylvia gewoon gebeld. Ze lopen naar buiten en vertellen Huub dat ze niet gaan bellen.
pi_48630764
gratis cursus beleggen nu!
  dinsdag 24 april 2007 @ 00:02:24 #136
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48653740
(Jaap was bij "Achter",
Jaap kwam terug en Huub vertrok naar "Achter".)
(Zondag 22 april)
(Weblog van Jaap)
Huub : Je kan beter oppassen met smaad en beledigingen op jouw weblog.
Jaap : Met bepaalde zaken wel , die haal ik er wel vanaf, ook dat van Juf Judith.
(Sterke speler en Cora)
Huub: Jij bent een ijzersterke speler, Cora zal jou waarderen omdat jij nu eindelijk het spel speelt.
Jaap: Als ik met Cora samen ben, komen er ook goede kanten bij mij boven.
Sta je in mijn kring, dan ben ik goed voor je, sta je buiten mijn kring dan maak ik je af.
Huub: Ik wil een samenwerking met jou, maar je komt niet aan Sylvia, die laat jij met rust.
Jaap: Goed en jij komt niet aan Brian.
Ik ben stug en jij bent vlug.
Wie kan ons aan ? En wij moeten elkaar aanvullen,
anders ben ik volgende week donderdag weg.
Huub: Jij gaat nergens naar toe.
Jaap: Verstandig, doorgaan tot de finale.
Huub: Een pact tot 4 man.
Jaap: Prima , accoord, Brian doet nooit iets zelf,
ik moet alles in mijn eentje doen,
hoe ver kun jij mij verantwoorden dat jij mij erin houdt?
Huub: Heel ver.
Jaap: Ik ben niet te raken, want ik heb een stukje sociale armoede in mij,
ik heb ook weleens zitten nepjanken bij Natasia om jou,
om steun en sympathie te kweken bij Natasia.
Huub: Echt waar, als wij bij elkaar blijven, worden wij groot en sterker.
Jaap: Misschien samen 80% op de populariteitspoll volgende maand.
Huub: Wij gaan het hier leegmaken.
Jaap: Ik ben de moraalridder en jij de anaalridder,
maar ik heb weinig tijd, ik rek het niet te lang,
ik ben geen Sylvia of Brian die hier jarenlang geen haast maken .
(Douchen)
Huub: Maar wel douchen , dat is niet goed met al die infecties.
Jaap: Ik heb pas 2 dagen niet gedouched.
Huub: Weet je, ik heb 11 hoeren besteld.
Jaap: Nee, dat trek ik niet, dan ga ik de hele nacht in de sauna zitten, dat kan ik niet aan.
Huub: Brian kon 3 hoeren niet aan, hij bleef meekijken.
Jaap: Weet ik , alles heb ik via de streams gevolgd.
(Sex met Eric ?)
Jaap: Heb jij echt iets met Eric gedaan?
Huub: Ja.
Jaap: Dat meen je niet? Wou jij Eric inpalmen omdat er een ontslagronde liep voor jou?
Huub: Nee, Ik heb al eens eerder het bed gedeeld met 4 vrouwen en 2 mannen.
Jaap: Alles gedaan?
Huub: Nee, dat niet.
Jaap: Ik ben bi,
maar dan alleen met jongentjes tot 12 jaar,
hahahahaha dat is een grap,
mijn God hahahaha waarom zeg ik zoiets.
(Maandag)
(Opruimen en handdoeken)
Jaap : Jullie ruimen op en ik doe de handdoeken,
ik ben de baas en anders bel ik Safaa.
Natasia: Ik heb zo'n hekel aan chanteren, oh, ik kan daar niet tegen.
(Jaap had een bende in de fitnessruimte gemaakt , Palma en collega's ruimen op)
(10 uur, nog geen ontbijt klaar)
Huub: Waarom is het ontbijt niet klaar?
Palma: Vraag maar aan Jaap.
Huub: Palma , houdt jij je grote scheur toch eens.
Natasia: Het frusteert mij ook, jij had best de eettafel kunnen dekken.
Huub: Koffie en thee klaar maken.
Palma: 1ding tegelijk, voorlopig ben ik niet op schema, ik heb maar 2 handjes.
Natasia: Ik ben normaal aan het praten,
maar ik krijg geen normale antwoorden Palma,
ik val jou niet aan en ik schreeuw niet.
Palma: Hebben jullie begrip ? Nog 1 kwartiertje,
maar de troep die Jaap heeft gemaakt is nu klaar,
jullie kunnen fitnessen en sporten.
Huub: Palma moest van "achter " meehelpen om de fitnessruimte op te ruimen.
(Op het plasmascherm komt te staan: Huub laat je ons erbuiten?
Huub: Goed, dan heeft Palma geen instructies gehad van "Achter".
(Buiten bij de paarden en een Pact)
Sylvia: Wat is er Huub?
Huub: Niets belangrijks, maar ik heb wel een pact met Jaap en hij valt jou niet meer lastig.
(Juicy, Bolle en haar veulen in de paardenbak)
Sylvia: Wel zorgen dat Juicy bij de paarden wegblijft.
Jaap: Ziektes?
Sylvia: Nee, dat Juicy niet dood getrapt wordt.
(Ontbijt)
Palma: Het hele weekeinde in een zwijnenstal geleefd, maar bordjes een kwartiertje later dekken mag niet.
Natasia: Ik heb niet in een zwijnenstal geleefd, ik heb steeds opgeruimd en schoongemaakt in de woonkamer.
Palma: Ja, maar helder is het niet.
(Kapster Jolanda)
Jolanda: Ik ben jullie nieuwe kapster.
Jaap: Ik wil het gewassen hebben en wat geknipt.
Jolanda: Wat stink jij Jaap, ik kan al zo slecht tegen vreemde luchtjes.
Jaap: Ben jij amateur of vakvrouw ? ik heb hier met alleen maar amateurs te maken.
Jolanda: Ik ben de collega van Anita .
Jaap: Anita, nee, die moet ik niet, ik wil nu alleen nog jou en anders niet.
Jolanda: Ik ben vakvrouw. Sinds mijn 15 de werk ik als kapster en ik ben nu 26 jaar.
Jaap: Stinkt het echt?
Jolanda: Ik ga bijna over mijn nek.
Jaap: Palma wilde de gaspitten terug die ik verstopt had bij de bomen en zij sloeg toen een ei op mijn hoofd.
Jolanda: 1 ei, of meer?
Jaap: Meerdere, ik heb nu ook 100 eieren besteld bij de productie.
Jolanda: Waar kom jij vandaan?
Jaap: Uit Brielle, richting Zeeland.
Jolanda: Wat voor werk deed jij?
Jaap: Vrachtwagenchauffeur.
Jolanda: Nee, je bent eigenlijk een type voor een student.
Jaap: Ik studeer vrachtwagenkunde.
Jolanda: Heb je zondag mee gedaan met dansen?
Jaap: Natuurlijk niet, zij mogen voor mij dansen.
(Weblog)
Jaap: Als ik een verhaal schrijf, bezoeken binnen 30 minuten , 40.000 bezoekers mijn weblog.
ik wil ook over jou schrijven, kijk vanavond maar.
Jolanda: Nou, doe maar niet.
Jaap: Jij bent geen amateur, je hebt mijn haar goed gedaan, ik schrijf een goed stukje over jou.
Jolanda: Nou, je hebt geen eenvoudige nekpartij?
Jaap: Kijk je wel uit?
Jolanda: Jij bent ook ten huwelijk gevraagd door je internetvriendin Cora?
Jaap: Je vertelt mij wat nieuws, maar wat doe je met dit mes?
Jolanda: Kleine plukjes weghalen, vindt jij het wat? Ben je er tevreden mee?
Jaap: Ik kan geen emoties voelen, maar hier moet het iets korter.
Jolanda: Dat is de kruin, maar goed, je bent wel kritisch.
Jaap: Geen amateurswerk.
Jolanda: Dus jij hebt je baan als vrachtwagenchauffeur opgezegd?
Jaap: De vrachtwagen staat nu bij de productie.
Jolanda: Wordt jij niet moe van jezelf?
Jaap: Ik weet niet wie ik nu ben? Dit is begonnen na het overlijden van mijn broer 5 jaar geleden,
er is nu een psychische wanorde, meerdere persoonlijkheden, schizofrenie ,
meervoudige persoonlijksstoornis, vaak voel ik mij de koning, The Godfather of soms terroist.
(Amanda komt de kapsalon binnen)
Amanda: Zo, heb je het over al je persoonlijkheden?
Jolanda: Hoeveel persoonlijkheden heb je ? Of zo noem je dat toch?
Jaap: Een hoop, maar zij blijven niet allemaal, zij gaan dan weer weg.
Jolanda: Slik je medicijnen?
Jaap: Nu niet, zij liggen in mijn nachtkastje,
ik heb afgesproken met de regie,
dat zij mij bellen als ik te ver ga.
Jolanda: Heb je wel familie, ouders?
Jaap: Ja.
Jolanda: Houdt jij het nog wel vol?
Jaap : Ik ben nooit alleen, maar wanneer kom je weer, heet jouw baas Hizi?
Jolanda: Wij wisselen elkaar af, het bedrijf heet HiZI-Hair en Anita heeft nu haar eigen winkel.
(Blij)
Amanda: Ik heb ook fans die mij blij maken.
(Stoornis)
Natasia: Jaap heeft een stoornis, die heeft hij hier niet gekregen, die had hij al.
(Safaa)
Amanda: Leuk hoor, Safaa, zit hier helemaal in het programma, echt leuk.

[ Bericht 0% gewijzigd door tuinfluiter op 24-04-2007 13:27:37 ]
pi_48671703
WIL SYLVIA WEG?

In een gesprek met Huub bij de paardenbak zegt Sylvia dat haar gevoel zegt dat ze niet meer in DGK moet zijn. Het is niet iets aanwijsbaars maar gewoon een gevoel; daarom wil ze er met Huub over praten. Huub schrikt er nogal van.

Sylvia heeft het lang voor zichzelf gehouden. Ze heeft het idee dat ze in DGK was vanwege de dood van haar vader. Nu weet ze niet meer waarom ze er zit... al weet ze het over een jaar misschien weer wel, want ze is al eens vaker langer in een situatie blijven zitten terwijl ze niet wist waarom.

'Als ik niet meer gelukkig ben, dan moet ik hier weg.' Dus voor je gevoel moet je weg, vraagt Huub. Ja, antwoordt Sylvia. 'Is er iets wat je miste?' 'Een goed gevoel'.

'Als ik mijn gevoel niet volg, dan word ik ongelukkig.' 'Maar dit is toch juist de ideale plek om onbestendig te zijn?' 'Ja, dat was het ook.' Huub weet niet wat hij moet zeggen en wil dat ze blijft. 'Waarom ben je niet eerder naar me toegekomen?' 'Omdat ik een beslissing maak.' 'Je hoeft niet alles alleen te doen.' 'Dan kan ik alleen mezelf de schuld geven.'

Speelt het overlijden van je vader een rol, vraagt Huub. 'Ik ben wel heel erg bezig geweest met waarom ik hier ben.' Sylvia heeft ook met de psychologe gepraat. Het heeft zo moeten zijn, zegt ze. 'Een paar weken na het overlijden... ik heb heel veel mensen verloren. Je moet er gewoon uithalen wat erin zit, hij is ook maar 62 geworden, je moet gewoon doen wat je gelukkig maakt'.

Sylvia heeft wel eens vaker te lang op plekken gezeten waar ze niet thuis hoorde. Zo is ze bijvoorbeeld te lang in Nederland blijven zitten. Haar gevoel zegt haar nu dat ze weg moet, dus dan zal er buiten iets zijn wat beter voor haar is. 'Dan moet je dus altijd op zoek naar het volgende', zegt Huub. Sylvia is niet meer bang ergens te zitten zonder iets te hebben, zoals in het begin in Barcelona; als ze maar voelt dat ze ergens gelukkig wordt en voelt dat ze moet blijven.

Nu ik hieruit zou gaan, spring ik weer in het diepe, is haar idee. Als ze het gevoel heeft dat ze het moet doen, dan moet ze het doen; ze hoeft zich dan geen zorgen te maken. Sylvia zit hier al een paar weken mee, maar ze wil het nog wel even aankijken.

'Wie moet anders m'n vriendje zijn in huis', vraagt Huub. Ook daar heeft Sylvia al over nagedacht, ze is niet iemand die zomaar een ander in de steek laat. Maar: misschien loop ik hier wel uit en win ik morgen 6 miljoen, of zit ik de rest van m'n leven gelukkig in een hutje op de hei. 'Wat moet ik hiermee als het me niet gelukkig maakt.'

'Waarom is dat gevoel dat ik hier moet zijn nu weg. Aan personen erger ik me niet, dat kan ik allemaal wel hebben.' Huub: 'Ik zou je wel willen overtuigen maar ik weet niet waar ik moet beginnen.' Sylvia weet het ook niet. Huub blijft altijd van haar houden ook al gaat ze eruit. 'Begrijp je het?', vraagt Sylvia. Huub heeft ook wel eens verkeerde dingen gedaan. Dat gevoel heeft Sylvia nu ook. Ze neemt vaak beslissingen die ze niet begrijpt, maar wat ze op gevoel deed was altijd goed.

'Ik wil gewoon niet dat je gaat.' 'Jij bent voor mij echt een factor geweest om te blijven. Ik heb wel eens geprobeerd mee te doen, zoals anderhalve week meedrinken', antwoordt Sylvia. 'Er is vast wel een reden voor.' 'Jij bent zo'n ijskonijn he, jij', zegt Huub, als Sylvia zegt dat er ook een reden zal zijn dat ze haar vader 10 jaar niet heeft gezien.

'Als je ziet hoeveel post en steun ik heb gekregen... Ik had toen het gevoel dat ik moest blijven. Maar ik neem er nog wel even de tijd voor hoor'. [Huub is slecht te verstaan] Sylvia zal niet zometeen de deur uitlopen. Carlos komt langs en het gesprek is ten einde.
  dinsdag 24 april 2007 @ 16:19:10 #138
166006 Polonium-120
the morning after
pi_48672135
quote:
Op dinsdag 24 april 2007 16:09 schreef Disana het volgende:
WIL SYLVIA WEG?

...[...]...
dankje...
I've used all my sick-days, so I'll call in dead today.
  donderdag 26 april 2007 @ 11:28:40 #139
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48732620
Ruzie tussen Amanda en Palma

Amanda: jij gaat niet tegen mij zeggen dat ik lieg! ben jij gek ofzo?? ben je niet goed bij je kop!

Amanda: jij zegt tegen mij heb jij de hondjes eten gegeven? natuurlijk heb ik de hondjes eten gegeven en dan ga jij met je kop in de vuilniszak zitten om te kijken of je het zakkie vindt, bemoei je met je eigen zaken!! ben je niet goed bij je kop ofzo!! die hondjes zijn mijn verantwoordelijkheid, bemoei je met je eigen zaken!!
Palma: het is vaker gebeurd dat je vergeten was de hondjes eten te geven
Amanda: maar het zijn MIJN hondjes!! MIJN hondjes!!!


Amanda: als je je eraan stoort dan kun jij die drollen opruimen
Palma: daar ben ik niet voor aangenomen
Amanda: je bent mijn personeel!!
Palma: jouw personeel?? je bent in de war met het Leidse Plein

Palma: je bent laatst zelf naar me toegekomen dat je het was vergeten
Amanda: dat is niet waaaaar, niet alleen mensen hier zijn in de war, maar zelfs het personeel wordt gek aangenomen
Palma: die tyfus grote bek die jij geeft. . . .

Palma: het was 28 graden en jij lag lekker bij het zwembad en die hondjes lagen hier half op sterven en als er dan mensen het pad opkomen en die hondjes hangen aan de broekspijp
Huub: ja dat zijn honden, vreemde mensen. . .
Amanda: als je begint over mijn moeder in Spanje
Palma: daar heb ik sorry voor gezegd
Amanda: maar dat accepteer ik niet, je moet luisteren!!!!!
Palma: ja jij luistert goed!! laten we het daaaaar niet over hebben, wat een grote bek
Amanda: maar ga niet zeggen dat ik lieg
Huub: maar wie is er nou miljonair en wie is er hoofd huishouding
Palma: voorlopig is er niet één miljonair hier

Amanda: denk toch dat je overspannen wordt, ben je soms in de overgang?
Palma: denken moet je aan een paard overlaten
Huub: nou dat weet ik niet
Amanda: wat zegt ze?
Palma: wat zegt ze???
  donderdag 26 april 2007 @ 12:27:46 #140
127966 Marrije
ja, met dubbel r
pi_48734780
quote:
Op donderdag 26 april 2007 11:58 schreef Copycat het volgende:
http://www.youtube.com/watch?v=EDfTUm8fDIo

http://www.youtube.com/watch?v=JVqHKfEaSZ4

De ruzie tussen Palma en Amanda, vanochtend.

Met dank aan VOL.
pi_48761071
Dronken Brian betrapt dronken Amanda en Huub in 'zijn' bed.

Huub en Amanda, die de hik heeft, hebben seks in het bed waarin Brian en Amanda slapen.

Brian loopt de slaapkamer in en ziet de twee in bed. Eerst tilt hij het dekbed een stukje op, dan trekt hij het helemaal opzij. Zit jij haar te neuken?!? Er ontstaat een korte schermutseling waarbij Brian o.a. het haar van Huub stevig vastpakt. Ook spuugt hij naar Amanda. Dan loopt hij via buiten naar de private room.

Ziehier enkele caps van het begin van de ellende.
[COS #1266] Waar de redactie in rep en roer is!

Ik ben keihard in mijn motherfocking oog geslagen, roept Brian door de telefoon. Ik ben in staat om zelfmoord te plegen. Er zijn beelden in het verleden gemonteerd, van de kopstoot. Het is FOCKING GENOEG! Voel focking met me mee!!!!!!!!!!! Wat er beneden gebeurt!!!!!!!!!! Brian krijst en gilt door de telefoon, dan gooit hij ermee.

Huub komt binnen, Brian rent weg, Natasia erachteraan. Weg Amanda, gilt ze.

Buiten. Huub loopt rustig achter Brian aan. Brian gooit iets om ofzo. Brian loopt door, alledrie gaan ze achter hem aan. Brian gaat weer naar binnen en pakt opnieuw de telefoon. 'Nogmaals... motherfocking... alle collega's... mogen alle shit (onverstaanbaar)...

Natasia fokt de boel behoorlijk op met haar gegil. Ze staat te krijsen tussen Huub en Brian in. Dan gaan de streams op buiten, al hoor je Huub nog schreeuwen.

Geruime tijd later staan de streams nog steeds op buiten. Je hoort Brian echter opnieuw uitzinnig krijsen, en daardoorheen Natasia; het klinkt alsof ze buiten zijn. Natasia gilt: Eric!!! Blijkbaar is er dus niet ingegrepen en is er een andere reden dat wij niets mogen zien. Kort hierna is het voor ons weer stil.

Om tien over een is enkele tellen het beeld van de tuin te zien waar een paar mensen om Amanda heen staan. Het leek alsof Eric haar een kus gaf.

Om elf over een klinkt er in de verte weer heel hard praten dat bijna gegil is; het lijkt Amanda te zijn. De streams staan echter op het zwembad.

Ook om 01.25 is er ver weg geschreeuw te horen; het klinkt onder anderen naar Huub.

Er klinkt om half twee een vreemde stem die Huub maant 'weg te wezen uit het kantoor' en naar de keuken te gaan. De beelden blijven op het zwembad gericht. De stem herhaalt: Huub! Kantoor verlaten, nu! Er is nog steeds geschreeuw, ook de stem van Amanda lijkt te roepen 'hou op!'.

Om zeven over half twee stappen Nicolaas en Jaap naar buiten bij het zwembad. Ze lopen wat op en neer maar zijn niet te verstaan, als ze al veel zeggen. Dan verdwijnen ze weer uit beeld.

Zie deel II verderop.

[ Bericht 9% gewijzigd door Disana op 27-04-2007 02:14:14 ]
pi_48763059
Dronken Brian betrapt dronken Amanda en Huub in 'zijn' bed - deel II

Om tien over half drie komen Eric en Amanda naar buiten. 'Hij is weg', zegt Eric, en Amanda duikt in haar ponnetje het zwembad in. Eric helpt haar er na een paar slagen weer uit en omarmt haar. Ze zijn vrijwel niet te verstaan, maar volgens streamers zou Amanda gezegd kunnen hebben dat ze bang is dat Brian weg moet.

Ze verdwijnen weer uit beeld. Heel dichtbij is het geluid van een auto die wegscheurde te horen.
Tegen tien voor twee komt er weer beeld op het huis. Keuken: Eric, Amanda, Jaap. Gameroom: Huub en Nicolaas. Eric zegt dat Brian achter is met Natasia.

Nicolaas en Huub hebben het erover wat fysiek geweld is, en lopen de gameroom uit. Huub gaat op bed liggen en zegt 'Dat is toch geen fysiek geweld, I don't give a fock, spuugt vrouwen in het gezicht'. Het blijkt dat Sylvia al ligt te slapen.

Eric vraag Amanda hoe het is gegaan tussen haar en Huub. 'Huub heeft je gebeft en iedereen weet het', interrumpeert Jaap. Amanda en Eric gaan naar de private room om van Jaap af te zijn, maar Jaap duwt de deur open omdat hij precies wil weten wat er aan de hand is.

Amanda barst in huilen uit als Jaap ze blijft achtervolgen; ze gaan bij de sauna zitten. Amanda: we hebben gezoend. Maar dan komt Jaap er weer aan en hij wil niet weg. Hij vraagt waar Huub is. Amanda: Ik voel me zo... Eric gaat sigaretten halen en Jaap gaat hem achterna.

Amanda: 'Huub kwam bij me liggen, we hebben gezoend. Toen kwam Brian eraan en trok de dekens eraf. Wat erna gebeurde weet je, toch?' Eric adviseert haar te zwijgen omdat Jaap er weer bij staat; Jaap wil alle informatie weten om te kijken of er iemand uit kan. toch haalt Eric hem over weg te gaan.

Amanda trekt haar ponnetje en bh uit en springt opnieuw het zwembad in. Dan gaan ze weer zitten.

Amanda gaat verder. Ze wou geen seks, had ze tegen Huub gezegd, en ze had hem gevraagd ermee op te houden. Toen kwam Brian eraan. 'Schat probeer even eerlijk te zijn', vraagt Eric. 'Was hij je aan het likken'. Nog niet eens, volgens Amanda. Brian denkt dat hij weet wat er is gebeurd, maar hij weet het niet. 'Heeft hij je gelikt, Huub zegt van wel en Brian en Natasia zeggen het ook'. 'Nog niet eens zo ver', antwoordt Amanda terwijl ze naar haar buik wijst.

'Wat voel je'. 'Boos omdat Brian niet eens met me wil praten, en verdrietig'. Ze wil iets niet zeggen. Ze is om Brian boos maar wil niet veel kwijt. 'Ik had geen afspraak moeten maken'. Ze is boos om wat Brian deed toen ze naar hem toe rende. Eric wil meer weten maar ze wil veel niet zeggen. Amanda is verdrietig om alles wat ze naar zich toe heeft gekregen erna. Ze weet niet of ze boos op Huub moet zijn, ze heeft het zelf gedaan.

Natasia en Jaap in de slaapkamer. Natasia: dit is te gek voor woorden. Jaap: als dit voor de rechter komt... Jaap: Nicolaas heeft over de telefoon te horen gekregen dat hij Huub weg moest halen. Jaap: op dit moment heeft hij 38%, en als ik zo doorga... Natasia: gisteren schold hij me voor alles vies en vuil uit. Jaap: met 38% mag je alles. Eric is flink aan het slijmen. Natasia: Brian is ze kwijt. Jaap: ik hoop dat je haar bij de volgende stemronde laat gaan. Natasia: Huub laat haar niet gaan. Zoals ik me nu voel, stem ik jou er ook niet uit. Het gesprek is ten einde; Jaap kijkt nog een tijdje naar de snurkende Huub die half gekleed op zijn bed ligt.

Jaap gaat weer naar Amanda en Eric toe en gaat bij ze zitten. Jaap: kleine newsflash, Brian komt vannacht niet meer terug want ze willen die twee niet bij elkaar laten. Dan loopt hij weer weg. Het gesprek tussen Eric en Amanda heeft meer algemene vormen aangenomen.

Eric en Natasia bij de trap in huis. Eric vraagt waarom Brian zo overstuur is. Volgens Natasia omdat Huub hem overal heeft geslagen... in zijn gezicht, tegen de muur, tegen de spiegel. Eric gaat Amanda vragen of ze weet dat Huub Brian heeft geslagen. Amanda weet het niet. 'Jij hebt dus niks gedaan'. 'Ik heb dus niks gedaan?'

Jaap en Natasia in de slaapkamer. Jaap: Als Brian naar de rechter stapt... Natasia: Natuurlijk wel! Natasia pakt spullen van Brian in een tas voor zijn overnachting achter. Natasia heeft het over 'bergen', volgens een streamer is dat Hotel De Witte Bergen. Ze zal bij Brian blijven om hem rustig te houden. En hup gaan de streams weer op het zwembad.

[ Bericht 2% gewijzigd door Disana op 27-04-2007 02:28:57 ]
pi_48825597
Sylvia staat voor het laatst op uit haar bed.

Een zwarte dag voor de Kooi.
"L'ignorance toujours est prête à s'admirer."
pi_48859140
Het huis ontwaakt langzaam. De eerste dag zonder Sylvia begint....

Nicolaas en Natasja dekken de tafel met een enkele oranje boa. Ze willen vooral niet té oranjegezind overkomen.....
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  donderdag 3 mei 2007 @ 00:08:52 #145
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_48949192
(Even snel )

(Brief van Brian's moeder Nettie aan Amanda)
Nicolaas: Deze brief maakt duidelijk dat jij op een hele vieze manier
wordt zwart gemaakt voor het onrecht wat Brian jou heeft aangedaan.
Huub: Nettie is een moeder die het voor haar kind opneemt.
(Raar)
Brian: Ik vind het raar dat nu Sylvia weg is, Amanda zich bij Huub en Eric aansluit.
(Populariteitspoll)
Jaap: Het zal mij verbazen of Huub nog steeds 38 % heeft?
Brian: Ik denk het niet.
(Huub kruipt bij Amanda in bed, "achter" belt dat dit niet mag.)
(Gek)
Natasia: Ik word gek van Jaap,
maar ik snap het wel, een dubbele backup is echt nodig.
Brian: ik wil Amanda eruit en Jaap moet blijven.
(Plaats)
Palma: Amanda moet ook maar eens haar plaats weten en waar het stopt.
(Fitnessgoeroe)
Jaap : Ik ga de grootste fitnessgoeroe van Nederland worden,
ik ga daar vandaag mee beginnen.
Ik ga Lieke afbellen voor de proefles die zij mij zou geven.
Brian: Ik wil Lieke wel graag erbij om Huub over de zeik te krijgen.
(SHE)
Brian: She is niet meer, de breuk is geregeld,
nieuwe driehoek is Huub, Eric en Amanda.
(Gebefd)
Brian: Amanda komt er niet vooruit dat zij door Huub is gebefd, zij liegt.
Mijn ogen zien de sneetje onder haar borsten,
maar Amanda zegt, dit zijn mijn eigen borsten.
Maar mijn ogen liegen niet, dat laat zien hoe Amanda in elkaar steekt,
Huub heeft de restjes van een avond eerder , bij Amanda weggelikt, pak er een cracker bij.
Natasia: Brian je ziet het goed.
Brian: Wat Amanda had met mij, gaat zij niet meer vinden, dat is zekerheid en vertrouwen.
(Gerook)
Brian: Ik ben moe van dat gerook om mij heen.
(Lieke geeft les in de fitnessruimte.)
Amanda: Lieke ga je Huub een nieuwe kans geven ?
Lieke: ik kan dit niet zomaar over mij heen laten gaan,
Huub heeft al een tweede kans gehad.
(Ik voel )
Amanda: Ik voel veel voor Brian,
Ik wil ook best een sexrelatie met hem,
maar dan moet hij niet met alles bemoeien wat ik hier doe
en moet niet alles verkeerd zijn wat ik hier doe .
(Nieuwe bewoonster?)
Natasia: Als Lieke de nieuwe bewoonster wordt?
Huub: Dan ben ik echt de Sjaak.
Amanda: Ben jij de nieuwe bewoonster?
Lieke: Ik ben de nieuwe eigenaar van dit huis.
Amanda: Geweldig.
(Dit zo?)
Natasia: Hoe komt dit zo?
Lieke: Jullie hebben meerdere malen het gevraagd.
natasia: Wie? ik niet hoor.
(Rellen)
Amanda: Jij gaat Palma rellen?
Lieke: Palma zou willen dat zij nooit was geboren.
(Spoort niet)
Natasia: Hoezo Lieke? Dat kind spoort niet.
Eric: Ik denk dat Lieke het heel zwaar gaat krijgen met iedereen.
(Zelf gedaan)
Lieke: Ik zit hier voor mijzelf, jij hebt zelf dingen gedaan waardoor er nu niets meer is.
Huub: Pfffffff.
(Personeel)
Lieke: Ik wil al het personeel hier weg hebben.
Natasia: Mijn vriendinnen, Palma, Herma en Brenda ontslaan?
(Fokt)
Huub: Jij bent mijn zwakte , als Brian jou letterlijk fokt,
stamp ik hem door heel de villa heen.
Lieke: Niet alles zoals jij het wilt Huub ?
Huub: Heb jij je huiswerk gedaan? Heb je het gevolgd?
Lieke: Ja.
(Natasia)
Lieke: Wat kan jij eng kijken zeg?
Natasia: Jij bent niet de eerste en zeker niet de laatste.
Lieke: Ik kan jou wel hebben.
(Streams)
Huub: Palma zit achter de streams mee te kijken.
Lieke: Prima.
Eric: Je geeft Palma toch wel opnieuw een kans?
Lieke: Nee, dat ben ik niet van plan.
(Rustig)
Jaap: Brian dat jij er zo rustig onder blijft?
Brian: Ik zit hier al zolang, ik heb een olifantenhuid,
ik geef applaus voor de bedenker.
Brian: Ik denk in beelden.
Jaap: In winkansen., Kora moet hier ook maar vanaf Juni komen wonen,
dan kunnen wij in de masterroom logeren.
Brian: Daar heb je wel recht op.
Jaap: Ja toch.
(Speciaal voor Brian krullen gemaakt)
Natasia: Amanda je krullen zijn ingezakt.
pi_49029529
Nicolaas maakt Huub wakker..... Het geluid stond niet aan, ,maar ik vermoed dat hij vroeg of Huub koffie wilde..... Lieke is ook wakker en draait zich om om te kijken hoe laat het is...
Daarna vallen Huub en Lieke weer in slaap....
"Ik wou dat Tanja er nog was, daar kon je tenminste goed mee praten" - Joost Hoebink
Nihil volentibus arduum est
  maandag 7 mei 2007 @ 00:16:57 #147
162917 tuinfluiter
Ene FOK!ker is de andere niet.
pi_49085883
quote:
Op zondag 6 mei 2007 11:16 schreef sushiwausi het volgende:
nou niet echt up 2 date die streamverslagen zeg.....loopt precies een dag achter man !
(Mijn hand boven Brian en onderbroek)
Natasia: Ik kreeg gisteren nog te horen dat ik mijn hand boven jouw hoofd houdt, door alles goed te praten.
Brian: Weet je wat het is, Amanda wist niet eens of Huub zijn onderbroek aan had of niet,
Huub ging bovenop haar liggen met zijn stijve pikkie en Amanda zei, ga weg Huub.
(Kijken naar Huub)
Huub: Lieke wat was dat vanmiddag, jij bij Brian zitten en naar mij kijken?
Lieke: Het interesseert mij niet echt wat Brian deed in het verleden.
Huub: Met Brian zou ik nooit vrienden kunnen worden na alles wat hij Nena aan deed.
Lieke: Ik behandel mensen zoals zij met mij omgaan, ik weet wel dat Brian een dubbele agenda heeft.
Huub: Jij hebt toch wel streams gekeken?
Lieke: Ik vind Brian wel leuk.
Huub: Brian heeft al zoveel meisjes gekwetst die ik aardig vind.
(Camera's)
Lieke: De camera's overheersen nu meer, dan dat ik hier werkzaam was als schoonmaakster.
(Vannacht de slimste en sneaky)
Huub: Lieke is een leuke meid, maar is echt wel sneaky.
Eric: Even aankijken, dan kan je zien of Lieke dit ook gaat doen bij Brian.
Huub: Vannacht heb ik geprobeerd om de slimste te zijn, ik ben niet begonnen met zoenen,
ik heb net zolang gewacht totdat Lieke ging zoenen en Lieke zei, toen : huub ik heb zin om te vrijen.
Eric: Laat haar maar eens wachten.
Huub: Als Lieke met Brian aanpapt, bestel ik weer een hoer.
(Brian bekijkt DGK-site op FOK)
Eric: Waar zit jij nou op?
Brian: Gewoon even de koppen bekijken.
Eric: Daar moet je mee uitkijken, dat mag niet ?
Brian: Ik lees alleen de titels.
(Nieuwsgierig)
Huub: Natasia is zo ontzettend nieuwsgierig, ik lag even bij Lieke,
staat zij met grote ogen te kijken en loopt gelijk door naar Brian.
(Sex uitstellen)
Huub: Ik wil sex heel lang uitstellen met Lieke.
Eric: Als je te lang wacht, gaat Lieke naar Brian, zij kan niet lang zonder.
(Nieuwe kleren)
Amanda: Lieke, Natasia en ik hebben allemaal mooie nieuwe kleding,
ik heb ook een fantastisch wit pak, die ga ik vanavond dragen.
Brian: Wat is er vanavond?
Amanda: Dat weet ik niet.
(Brian bekijkt foto's van Lieke op de PC.)
Amanda: Hoe gaat het met jou en Lieke?
Brian: Leuk, zij is cool, maar verder ehh, praat ik er niet over, maar ik mag Lieke wel.
(Post en gevoelens)
Amanda: Heb je nog post van je moeder?
Brian: Mijn moeder schrijft regelmatig.
Amanda: En je gevoelens voor mij?
Brian: Nou, die zijn weg, ik heb afstand genomen, ik wil niets meer met jou,
ik heb geen gevoel meer voor jou, je mag doen waar je zin in hebt, ik laat je nu aan je lot over.
(Huub)
Nicolaas: Huub stelt niets voor, Huub en Lieke gaan sex hebben, krijgen ruzie en zij trekt naar jou toe.
Brian: Ja, dat had ik ook al zo gezien.
Nicolaas: Ik heb een vreselijke hekel aan Huub.
(Back-up)
Brian: Ik denk dat Eric en Amanda elkaars back-up zijn.
Nicolaas: Denk ik ook.
(Praten en vals)
Brian: Lieke zei , als er 1 iemand kan praten is het Huub.
Nicolaas: Eric is een valse nicht, Eric gaat Huub loslaten, zij hebben steeds meer ruzie.
(Raakt )
Brian: Huub raakt mij niet meer met Amanda, want wij hebben geen sex meer.
(In bed)
Nicolaas: Ik wil Lieke in mijn bed.
(Verstandige en achterlijk)
Brian: Lieke is een hele verstandige wijze vrouw.
Nicolaas: Lieke is geen lieverdje, zij weet wat zij wilt, zij is echt een levensgevaarlijke vrouw.
Brian: Lieke is niet achterlijk bij haar hoofd.
(Graf en spuug)
Nicolaas: Huub graaft zijn eigen graf.
Brian: Huub is met spuug aan het spelen, zo laag wil ik niet gaan.
(Naar bed)
Lieke: Als ik moe ben, ga ik naar bed.
Brian: Helaas mag je pas om 23:00 uur naar bed.
Lieke: Kan je even kijken op mijn rug of mijn zender goed zit, mijn zender zit niet lekker?
Brian: Ik wil dat wel voor je doen.
(weinig gezien)
Lieke: Ik heb je weinig gezien?
Brian: Ik heb een brief van mijn moeder gelezen, de krant en erg goed met Nicolaas gebabbeld.
(Vallen)
Jaap: Ik laat Brian vallen, dan hoef ik ook niet meer aardig tegen Natasia te doen , aan wie heb jij een hekel?
Lieke: Ik heb een hekel aan Nicolaas.
(Trouwpak)
Jaap: Mijn trouwpak is 2 maten te klein door Talpa besteld, nu moet ik 15 kilo afvallen in 1 maand.
Lieke: En dan sta je toch 1 bak ijs leeg te eten?
Jaap: Ja, maar als ik morgen begin, dan heb ik precies 1 maand om af te vallen.
(Natasia en prettig)
Brian: Ik voel mij bij jou zo prettig, ik hoef mij bij jou geen zorgen te maken,
ik vertrouw jou, want Amanda lult alles door aan Eric.
De Kooi winnen)
Brian: Stel dat ik de kooi win? Dan hoef ik nooit meer te werken.
Natasia: Ik blijf wel werken hoor.
(Na de Kooi)
Natasia: Na de Kooi wil ik op vakantie, Suri gaat niet door, want zij kijken daar ook naar DGK,
een mooie plek in Turkije zal het waarschijnlijk worden.
Brian: Als ik win, dan koop ik een huis in Amsterdam en verhuur kamers voor 600 euro aan 5 of 6 studenten .
Natasia: Een heel goed plan, ik ga praten met een adviseur.
(Amanda niet schoon)
Brian: Amanda is niet schoon, als ik met haar ging,
moest zij zich eerst van onderen wassen, ik deed niets met haar voordat zij schoon was.
(Paardrijden)
Lieke: Ik wil ook paardrijden?
Huub: Ellen komt dinsdag, gewoon vragen.
(Psychopaat)
Jaap: Wat is het toch fijn om een psychopaat te zijn.
(De 9 de bewoner)
Huub: De 9 de bewoner laat niet lang op zich wachten.
Jaap: Misschien Palma?
Huub: Dat denk ik niet Palma is moeder van 2 kinderen, dan ga je niet de villa in , dat doe je niet.
(Groenten)
Jaap : Ik haat groenten, maar ik moet wel, anders pas ik niet in mijn trouwpak.
(Patricia)
Natasia: Ik wil dat Patricia komt, mijn haartjes zien er niet uit.
(Niet ziek en verveling)
Natasia: Ik ben in 7 maanden kooi-tijd, nog niet 1 keer ziek geweest.
Brian: Door verveling en geen sex te hebben, ga je snacken.
Eric: Ik doe het liefst alles naakt, ik vind kleding irritant.
  dinsdag 8 mei 2007 @ 00:48:59 #148
94120 sjerren
Koetsjie koetsjie koe
pi_49128310
Erik heeft een bisexuele porno film aangevraagd.
In no-time verschijnt het gehijg op de buis.
Gezellig zitten ze Erik, Huub, Lieke en Nicolaas op de bank te kijken.
(__/)
(='.'=)
(")_(") http://www.whoopsiedaisy.nl
~ My room is not messy; It's an obstacle course designed to keep me fit!
pi_49169209
Natasia maakt geld over naar de kinderen in het Emmaziekenhuis.
Amanda showt haar outfit. Natasia zegt niet te laat gaan slapen he, je moet vroeg uit bed. 7 uur

Huub zegt het jammer te vinden dat hij Niels er over 9 dagen uit moet stemmen.
Niels wil weten of Jaap hem nodig heeft om erin te blijven. Jaap denkt als Huub hem erin blijft houden dat Huub een probleem heeft.
Huub gaat even praten met Nas en Brian over Niels eruit stemmen. Ze zijn niet zeker van Jaap. Huub zegt dat Jaap negatief lult tegen Brian over hem en dat hij tegen Huub lelijk praat over Brian. Brian wil weten hoe het met Lieke is over 4 weken, dat weet Huub nog niet. Huub zegt nu tegen Brian dat hij nog nooit een minuut verliefd is geweest op Lieke, zij wel op hem.

Amanda mag niet meer drinken, Brian zegt gisteren ging ze bellen of ze aub nog 1 slokje mocht.
Huub is weg en Brian begint met Natas over dat Huub aangeeft dat zich niet druk hoeven te maken over Lieke. Hij heeft Lieke in zijn broekzak. Brian denkt dat Huub dit zegt omdat hij wil laten weten niet te pakken te zijn via Lieke.

De kindjes van God, liggen in bed druk over Huub te kletsen. Brian, je moet met de boodschap van de valse mensen in gesprek gaan. Amanda wil nog een sexuele relatie met Brian, maar hij staat waar hij staat. Amanda zegt volgens Brian, we kunnen het toch zo doen, dan hebben we sex met elkaar en dan slapen we niet meer met elkaar.
B: Dus ze moet ook inzien dat het niet makkelijk is, omdat je hier dicht opelkaars lip woont. Hij wil zo open en bloot met haar de gesprekken hebben. De energie die ik erin steekt om mezelf kwetsbaar op te stellen naar Amanda toe, die energie kan ik beter gebruiken in ruzies.

[ Bericht 38% gewijzigd door petraa op 09-05-2007 00:56:53 ]
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
pi_49169323
Nicolaas komt welterusten wensen aan Brian en Natasia.
Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd!
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')