Eerst proberen!quote:Op dinsdag 6 februari 2007 15:44 schreef EricT het volgende:
HOU OP! xD
klopt heb zelf ook wel eens een bapao gefrituurd, is ook een traditie, of gestoomd natuurlijk.quote:Op dinsdag 6 februari 2007 11:52 schreef Gesloten het volgende:
Bestel eens een gebakken bapao bij de loempiakraam
Ik zal deze week wel een paar foto`s maken van een gefrituurde bapao!
Tot het goudbruin wordt. Heb het zelf uitgeprobeerd op 180°.quote:Op dinsdag 6 februari 2007 16:13 schreef Jarno het volgende:
Hoe lang frituur je die krengen dan? En hoe heet is je vet dan?
maar,dat brood neemt toch al het vet opquote:Op dinsdag 6 februari 2007 16:16 schreef Dr_Crouton het volgende:
[..]
Tot het goudbruin wordt. Heb het zelf uitgeprobeerd op 180°.
In Schotland frituren ze zelfs pizza. Ik kan me daar ook NIKS bij voorstellen gewoon.quote:Op dinsdag 6 februari 2007 16:23 schreef Qwea het volgende:
[..]
maar,dat brood neemt toch al het vet opdan krijg je toch een enorme spons met vet
![]()
?
Zal een beetje hetzelfde idee zijn als een Doughnut/Donut of een oliebolquote:Op dinsdag 6 februari 2007 16:23 schreef Qwea het volgende:
[..]
maar,dat brood neemt toch al het vet opdan krijg je toch een enorme spons met vet
![]()
?
Waarom stopte gij een broodje bakpau in de frituur, dat hoort toch helemaal niet?quote:Op dinsdag 6 februari 2007 17:46 schreef Gesloten het volgende:
Broodje eerst ff in magntron laten ontdooien. Dan in de frituurpan op 180 graden.
Je moet het frituumandje er wel op houden anders blijft ie drijven
fixed.quote:Op zondag 25 oktober 2009 00:44 schreef F4T4L_3RR0R het volgende:
[..]
Waarom stopte gij een broodje bakpau in de frituur. met een bounty erbij. Dat hoort niet.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |