Zorg dat het blikje in de pan ALTIJD onder water staat! Als het waterpeil daalt in de pan: warm water bijgieten! Water hoeft niet 'hard' te koken, zodra het kookt, draai je het vuur op z'n laagst en doe je een deksel op de pan.quote:Op woensdag 25 februari 2009 10:38 schreef Innocence het volgende:
Binnenkort ook eens proberen.
Maar blikje constant onder water houden bij het verhitten en het dan om af te koelen van het vuur af halen en in het water laten afkoelen? Of koud water erbij gieten?
Ben nogal van de stomme ongelukken in de keuken en heb geen zin in brandwonden.
Kruidnagelpoeder had ik niet in huis, maar de rest van je recept heb ik wel gevolgd en was erg lekker. Mooie smaakcombinatie van zoet en bitter. Mijn huisgenoten zijn nu fan, dus dat betekent dat ik de komende dagen wel vaker dit zal moeten makenquote:Op dinsdag 24 februari 2009 16:26 schreef RobinOok het volgende:
Leuk! En doe dan voor de lol eens op 1 hapje ook wat kruidnagelpoeder. Kijken wat je daarvan vindt.
ja, ik heb het ondertussen al weer een keer gemaakt en dat ging primaquote:Op vrijdag 27 februari 2009 14:25 schreef ColdFeet het volgende:
Wat een bullshit. Volgende keer gewoon in de pan af laten koelen, Muck!
Dat méén je niet!!quote:Op vrijdag 27 februari 2009 13:24 schreef Muck het volgende:
Ik heb inmiddels contact gehad met Friesche vlag, en die hebben sowieso nog nooit gehoord van Dulce de Leche, maar na even zoeken op internet, raden ze mensen toch ten strengste af om het te maken door blikjes te verwarmen
dat zal wel zwart geworden zijn ben ik bangquote:Op dinsdag 5 mei 2009 13:05 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Gisteren een blikje friese vlag in het kokende water gezet, kwam ik er vanochtend achter dat het dus de hele nacht op het vuur heeft gestaan...maar blikje was niet drooggekookt dus vanavond maar zien wat het nu is, erst maar een dag laten afkoelen!
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |