Dat is jouw mening, ik vind het zonde van de biefstuk als hij nog rood is.quote:Op zaterdag 10 februari 2007 23:27 schreef Dementor het volgende:
Well done is gewoon zonde van de biefstuk.
Dat is niet alleen mijn mening het is ook die van vele chef koks.quote:Op zondag 11 februari 2007 10:58 schreef Serendips het volgende:
[..]
Dat is jouw mening, ik vind het zonde van de biefstuk als hij nog rood is.
scheikundig gezien piekt de biefstuk qua smaak en structuur rond het bleu/rare gebied, daarbij moet ik wel zeggen dat als de het vlees slecht is geslacht slecht afgehangen en slecht behandeld het geen fuck uit maakt wat je er mee doet, dan blijft het gewoon ranzig, en je kan er het beste een stew van maken.quote:Op zondag 11 februari 2007 10:58 schreef Serendips het volgende:
[..]
Dat is jouw mening, ik vind het zonde van de biefstuk als hij nog rood is.
Dat rood vlees niet goed voor je zou zijn is een drogreden.quote:Op zondag 11 februari 2007 19:34 schreef Serendips het volgende:
Sommige mensen vinden rood vlees nu eenmaal niet zo lekker. Dat is gewoon subjectief.
Het is onzin om te zeggen dat je dan maar een ander stukje vlees moet nemen, want dat smaakt gewoon anders. Verder vind ik het ook vreemd om scheikundig te bepalen hoe biefstuk het beste zou smaken, het gaat erom hoe de individuele consument het het lekkerst vind. Zo lang het niet aangebrand is, is er niets aan het handje ...
Bovendien is rood vlees ook niet goed voor je.
Jij hebt tenminste een goede mentaliteitquote:Op zondag 11 februari 2007 19:46 schreef Dementor het volgende:
[..]
Dat rood vlees niet goed voor je zou zijn is een drogreden.
De roomboter waar je de biefstuk in bakt is immers ook niet goed voor je.
Van mij mag iedereen zijn biefstuk doorbakken hell van mij part gooien ze hem eerst minutenlang de pan in om hem daarna nog eens in de microwave kapot te trillen.
Zolang je het mij maar niet flikt als ik uit eten ga of kom eten.
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |