FOK!forum / Politiek / [PVV] Dion Graus
SjonLokzaterdag 9 december 2006 @ 12:13
 
 


Bron: NRC Handelsblad

Nooit veroordeeld
Joep Dohmen

Dion Graus heeft een geschiedenis van ruzies, rechtszaken, onbetaalde rekeningen, onjuiste declaraties en beschuldigingen van mishandeling. Als Kamerlid voor de Partij voor de Vrijheid pleit hij voor respect en fatsoen.

Wim Claessen heeft spijt. Spijt omdat hij, als directeur van TV Limburg, Geert Wilders voorafgaand aan de verkiezingen maandenlang via zijn televisiezender liet promoten.

Wild, Wilder, Wilders heette de serie die freelancer Dion Graus voor TV Limburg maakte. Avond aan avond kregen de Limburgers Wilders geserveerd: Wilders in zijn stamkroeg, Wilders in zijn kinderkamer, Wilders in de kantine van de voetbalclub. Kritische vragen stelde Graus niet.

„Ik zou me de volgende keer nog wel drie keer bedenken voordat ik dat weer zou doen”, zegt Wim Claessen. „Je beïnvloedt daarmee toch het stemgedrag. Ik denk dat TV Limburg voor een deel verantwoordelijk is voor de enorme hoeveelheid stemmen die Wilders in Limburg kreeg.” De Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders scoorde bij de Kamerverkiezingen twee weken geleden landelijk 5,8 procent; in Limburg 11,5 procent, twee keer het landelijk gemiddelde.

Dion Graus (39) is nu één van de negen leden van de Kamerfractie van de Partij voor de Vrijheid (PVV) van Geert Wilders. „We wisten niet dat hij bij Wilders op de lijst zou gaan staan”, zegt Wim Claessen. „De serie met Wilders was een springplank naar de politiek.”Dion Graus. Wie is de Limburgse programmamaker die Geert Wilders een eigen serie aanbood op de regionale televisie, en daarna overstapte naar zijn politieke partij?

Op de internetsite van de PVV staat dat Graus een „hart van goud” en politieke idealen heeft. „Graus wil het fatsoen terug in Nederland. Desnoods met harde hand.” Graus heeft „geen pardon voor dierenmishandelaars”. Want wie een dier iets aandoet, is ook in staat een mens te mishandelen. Zo iemand „moeten we uit de samenleving weghalen”. Ook rept de site over zijn vroegere werk bij „een farmaceutische onderneming”.

Graus is niet scheutig met informatie. Hij spreekt over „veterinaire studies”. Graus: „Daar ben ik succesvol in geworden. Ik heb altijd héél veel succes gehad. En als je succes hebt, wat ik al van kinds af aan heb, dan heb je ook tegenstanders. Maar ik heb ook héél veel medestanders. Zoals mensen die onder mij gewerkt hebben. Ik was bijna vier jaar directeur van een groot farmaceutisch bedrijf.”

Welk bedrijf was dat?
„Dat ga ik natuurlijk niet zomaar zeggen.”

Waarom niet?
„Ik wil wel eerst met dat bedrijf overleggen of ze wel in de publiciteit willen.”

Het is niet ongebruikelijk dat Tweede Kamerleden vertellen waar ze gewerkt hebben.
„Mijn cv is nog niet gepubliceerd.”Dion Graus was aanvankelijk autoverkoper. En later dus programmamaker. „Ik ben een hartstikke eerlijke jongen. Normaal gooi ik er alles uit. Helaas kan dat nu niet meer. Ik zou mensen in gevaar kunnen brengen. Want hoe je het ook ziet, we zijn toch een partij die wordt bedreigd.”

Als Dion Graus merkt dat de krant onderzoek doet naar zijn achtergrond – en hem met die bevindingen wil confronteren – ontsteekt hij in woede. „Ik werk niet meer mee. U heeft niet de goede mensen gebeld. Er zijn mensen met wie ik echt jarenlang gewerkt heb. Dat zijn allemaal héle belangrijke mensen. Die weten wie ik ben. Maar die belt u niet, hè? U probeert mijn jeugdige politieke carrière een nekslag toe te brengen.”De zoektocht naar de achtergrond van Dion Graus begint bij TV Limburg. Voor deze commerciële zender maakte hij als freelancer sinds 2004 het dierenprogramma B eesten met Dion. In de aflevering van 26 april 2006 ging hij op zoek naar het beest in Geert Wilders. Later volgde de serie met en over Geert Wilders.

Graus verliet de zender in augustus met slaande deuren. „Opeens wilde hij een grote som geld”, zegt Wim Claessen die onlangs afscheid nam als directeur. „Hij had een declaratie van 90.000 euro. Dat was onzin.Wij hadden hem als freelancer gratis een platform geboden waardoor hij bekendheid voor zichzelf kon genereren. Dat is hem ook gelukt. Nu zit hij in de Tweede Kamer.”

Dion Graus zegt dat TV Limburg hem inmiddels een „ontiegelijk groot bedrag” heeft betaald. „Dat klopt dus niet”, zegt John Pa l m e n , opvolger van Wim Claessen.

Het conflict met TV Limburg is kenmerkend voor de carrière van Graus. Hij bleef nergens lang. Bedrijven melden verzonnen verhalen, leugens, ruzies, rechtszaken, onbetaalde rekeningen en onjuiste declaraties.

Neem Pascal Coumans, freelance cameraman. Hij werkte mee aan de serie die Graus maakte over Wilders. Coumans heeft sinds september vorig jaar een vordering van 1.600 euro op Graus. „Ik heb rekeningen en herinneringen gestuurd. Tot nu toe heeft hij niet betaald. De ene keer zegt hij dat hij het al heeft overgemaakt, de andere keer heeft de bank verwerkingsproblemen.”

En op een stuk bouwgrond van Graus ligt conservatoir beslag, blijkt uit een document van het kadaster. Dat is er in 2002 op gelegd door een installatiebedrijf dat zijn rekeningen van ruim 48.000 euro niet betaald zag door Graus. Als hij daarnaar gevraagd wordt, zegt Graus boos: „Hoe komt u daar bij? Daar ligt geen beslag op, op die grond! U bent niet goed geïnformeerd.”Zijn carrière begon Graus als autoverkoper bij de BMW-dealer in Roermond. Zijn entree in de veterinaire wereld maakte Graus als dierenartsenbezoeker bij AST Farma, een diergeneesmiddelenbedrijf in Oudewater. Graus werkte er van 1997 tot voorjaar 1999.

Sebastiaan Tesink, directeur van AST Farma. „Zijn dienstbetrekking bij ons heeft maar iets langer dan een jaar geduurd. Wij vonden het achteraf nog erg lang, kan ik u zeggen. Hij is iemand die een prima eerste indruk maakt. Ik dacht dat ik de beste vertegenwoordiger van Nederland had binnengehaald. Na enige tijd bleek het tegendeel. Er waren dagrapporten en afrekeningen die niet klopten. Hij weet op een speciale manier mensen in te pakken, heeft een rijke fantasie en komt zijn afspraken niet na.”

Na een jaar en wat maanden draaide het op een rechtszaak uit. „De kantonrechter gaf Graus het advies om ons voorstel – twee maanden salaris – te accepteren”, zegt Tesink. „Het knappe van de man is dat hij telkens ergens anders weet op te duiken. Nu dus in de politiek. Ik verbaas mij erover dat dat zomaar kan.”

Na het ontslag trad Graus in dienst bij een dochterbedrijfje van Dopharma, Anisane in Raamsdonksveer. Het is een leverancier van geneesmiddelen voor gezelschapsdieren. Anisane, met vier medewerkers, is het „grote farmaceutische bedrijf” waarvan Graus de naam niet wilde noemen. Hij werkte er, naar eigen zeggen, „bijna vier jaar als directeur”.

Volgens Anisane was hij er nog geen drie jaar, van 1 juli 1999 tot 31 mei 2002. Hij was geen statutair directeur, maar verkoopmanager. In het Engels managing director. Succes bleef uit. Dopharma raakte in 2002 de exclusiviteit van een van de productlijnen van Anisane kwijt, zegt Wijnand de Bruijn, algemeen directeur externe zaken bij Dopharma.

De Bruijn: „Hoe is het mogelijk dat hij volksvertegenwoordiger is geworden? Je kunt je ook afvragen hoe hij het telkens voor elkaar kreeg om bij al die bedrijven in dienst te komen. Hij weet zich te verkopen. Dat zie je ook nu weer. Hij heeft veel verhalen, maar het zijn heel veel leugens. Uiteindelijk kom je daar achter. Toen hij een marketingplan moest maken, had hij het er maandenlang over. Maar er kwam niets op papier.”

De Bruijn wist van Graus „af te komen” toen Anisane de exclusiviteit van de productlijn verloor. „Ik heb op een gegeven moment tegen een ander bedrijf gezegd: je moet me van hem afhelpen.” Dat andere bedrijf is Vétoquinol , een Franse producent van diergeneesmiddelen.

Dion Graus had bij Vétoquinol van 1 juni 2002 tot 3 juni 2003 een jaarcontract als dierenartsenbezoeker. „Die periode heeft hij nietwerkend vol gemaakt”, zegt Gert Gerritsen, verkoopmanager Nederland van Vétoquinol. „Hij is op non-actief gesteld en dat was niet voor niks. Verder geef ik liever geen comment aar.”

Dierenarts Hans Schoon in Voerendaal zag Dion Graus in die tijd rondrijden in een auto met groene esculaap op de voorruit. Maar Graus is geen dierenarts. „Nee, dat dacht ik ook. Het is een beetje als Charles Schwietert.” De VVD-er Charles Schwietert moest in 1982 na drie dagen aftreden als staatssecretaris omdat hij zich had voorgedaan als doctorandus terwijl hij nooit was afgestudeerd. Schoon kent Graus als „overactief baasje, van alle markten thuis en nooit te beroerd om je als dierenartsenbezoeker van dienst te zijn”. „Wat die esculaap op zijn voorruit moest, weet ik ook niet.”

Zijn laatste baan in de veterinaire sector was als dierenartsenbezoeker bij Cavalor, een Belgische producent van paardenvoeding. Hij bleef vijf maanden. Toen verbrak het bedrijf de samenwerking. Directeur Peter Bollen van Cavalor: „Hij had altijd mooie verhaaltjes, maar geen resultaten. Verhalen over waar hij allemaal wel niet geweest was, maar bij controle klopte er niets van. En kilometers declareren die hij niet gemaakt had, op zulke dingen heb ik hem betrapt. Toen hij ontslagen werd, is er nog discussie geweest over geld waarop hij recht meende te hebben. Maar dat was niet gefundeerd.”‘Opkomen voor de zwakkeren in de samenleving, voor ouderen en kinderen, dat ligt niet zo ver van het strijden voor de rechten van dieren”, zegt Dion Graus in de Kamerbode, het interne nieuwsblad van de Tweede Kamer van deze week. Zijn ambitie is: „een einde maken aan de hufterigheid en kruiperigheid. Die moeten plaatsmaken voor respect en fatsoen voor elkaar”.

Twee ex-partners van Graus hadden ook behoefte aan respect. Onafhankelijk van elkaar stapten ze naar de politie omdat Graus hen mishandeld, bedreigd en/of gestalkt zou hebben.

Op 24 oktober 2002 maakte zijn toenmalige echtgenote melding van mishandeling en bedreiging bij de politie in Heerlen. Een vrouwelijke dierenarts van Vétoquinol – met wie Graus een half jaar een relatie had – deed op 26 mei 2003 aangifte bij de politie Antwerpen wegens belaging en stalking door Dion Graus. Parket-woordvoerder Dominique Reyniers bevestigt de aangifte. Justitie in Antwerpen heeft de zaak niet vervolgd. Reyniers: „Niet omdat er onvoldoende bewijs was, maar wegens opportuniteitsredenen. Uit 50.000 zaken moeten wij een keuze maken, we kunnen niet alles doen.”

Een derde vrouw, een ex-vriendin die anoniem wil blijven, meldt ook dat ze door Graus belaagd werd. Ze deed geen aangifte, maar stuurde in 2004 aangetekende brieven naar Dion Graus. Daarna hielden volgens haar de „vernederende sms’jes en het gestalk” op.

Graus wuift de kwesties weg. „Ach, als je bij de pastoor vandaan komt, kun je zeggen dat hij je betast heeft. Een politieman neemt dan gewoon je aangifte op. Maar ik ben nooit veroordeeld.”

Na zijn vertrek uit de veterinaire wereld stortte Graus zich als ‘dierenombudsman’ op het wel en wee van gezelschapsdieren. Hij introduceerde het alarmnummer 113 voor dieren in nood. In oktober 2005 overhandigde de Limburgse gouverneur Leon Frissen hem de sleutels van een gesponsorde dierenambulance. Op de zijkant stond 113 en de naam van de sponsor. Frissen kondigde, op gezag van Graus, aan dat de dierenbeschermer héél Europa zou doorkruisen om ‘113’ te introduceren. Maar Graus reed niet door heel Europa. Hij reed vooral met de naam van de sponsor door het beeld van zijn dierenprogramma bij TV Limburg.

Het alarmnummer is tot op de dag van vandaag niet in gebruik. Dat is geen ramp, want de dierenbescherming heeft al jarenlang een alarmnummer. ‘113’ is nu omarmd door de PVV. En de ambulance van de dierenombudsman is terug bij de sponsor. „We hebben hem teruggevraagd”, vertelt Ludo Reuters van BMW-dealer Keram, „toen Graus kenbaar maakte dat hij de politiek in wilde”.De band met Geert Wilders groeide tijdens het maken van de televisieserie. „Het werken met Geert Wilders is helemaal geweldig”, zei Graus op 23 november tegen de Limburgse publieke zender L1. „Het is perfect. Ik ben binnen de partij de enige echte hartsvriend van Geert. Hij is mijn bloedbroeder.”

In het interview toonde hij zich als politicus enthousiast. Nu niet voor de dieren, maar voor het „keihard aanpakken” va n allochtonen. Tegen die mensen heeft zijn partij „niks” zolang ze „zich aanpassen en integreren, Nederlands leren en niet per se met een boerka moeten lopen. Want die mensen horen hier niet.”

De verslaggever vroeg ook: „Het integratievraagstuk waar uw partij altijd op hamert, dat speelt toch niet of nauwelijks in Limburg?”

Graus antwoordde: „Nee nog niet, maar het gaat wel zover komen. Limburg heeft, wat dat betreft, nog geluk gehad. Maar ook daar moeten de grenzen dicht gaan, daar heeft Limburg ook baat bij. Want je hebt in bepaalde delen van Heerlen ook al wijken waar je niet meer veilig kunt lopen, waar politieauto’s in brand worden gestoken door bepaalde bevolkingsgroepen, die gewoon onze democratie niet accepteren en die ons geloof niet accepteren en die onze vrouwen hoeren noemen. En die mensen gaan wij gewoon kei- en keihard aanpakken. Ook in Limburg. En geloof me dat het gaat gebeuren.”

Zijn er wijken in Heerlen waar je niet meer veilig bent? Zijn er politieauto’s door de bevolkingsgroepen waar Graus op doelt in brand gestoken?

„Nee”, reageert een woordvoerder van de politie Limburg-Zuid. „Heerlen heeft geen wijken waar je niet veilig kunt lopen en er zijn geen politieauto’s door allochtonen aangestoken. Dat is in 2001 wel één keer gedaan door jongeren van Nederlandse origine.”

Het dreigen van allochtonen met keiharde aanpak, gebaseerd op leugens, is bijzonder kwalijk, vindt beleidsadviseur Carolina de Fey van het Landelijk Bureau ter Bestrijding van Rassendiscriminatie (LBR). „Dit is haat zaaien. Bevolkingsgroepen worden beschuldigd van strafbare feiten die ze niet gepleegd hebben.”

Justitie in Maastricht liet gisteren weten dat ze de uitspraken die Graus in het interview gedaan heeft, niet strafbaar vindt. Het LBR vindt het jammer en niet terecht dat het Openbaar Ministerie niet tot vervolging overgaat. B en W van Heerlen noemen de uitspraken van Graus „kwalijke stemmingmakerij”. Een woordvoerder: „Maar juridische actie ondernemen zou de man alleen maar een podium bieden en nog meer aandacht opleveren. Dat willen wij niet.”

Het ligt niet op de weg van de Kamercommissie voor de geloofsbrieven zich te verdiepen in het verleden van Dion Graus. De commissie controleert slechts de antecedenten van aanstaande Kamerleden en de rechtsgeldigheid van de verkiezingsprocedure. Zij kijkt bijvoorbeeld naar het Nederlanderschap en of iemand het kiesrecht is ontnomen. De commissie doet geen justitieel of fiscaal onderzoek.

De integriteit van kandidaat-leden is de verantwoordelijkheid van partijen zelf. Ook wanneer Kamerleden zijn verkozen wordt geen onderzoek gedaan. Alleen wanneer de veiligheidsdienst een dossier heeft van een (aankomend) Kamerlid, wordt dat aan de minister van Binnenlandse Zaken voorgelegd. Die kan er dan mee naar de partijvoorzitter stappen.

Heeft Dion Graus voorafgaand aan de verkiezingen lijsttrekker Geert Wilders geïnformeerd over de aangifte en melding tegen hem? Heeft hij de details gegeven over zijn arbeidsverleden? Heeft Wilders nader onderzoek gedaan en Graus om opheldering gevraagd?

Gisterochtend nam een fractiemedewerkster de mobiele telefoon van Wilders op. Ze zei: „Laten we afspreken dat de heer Wilders u belt als hij wil reageren op uw vragen.”

Wilders belde niet.
 
 
sizzlerzaterdag 9 december 2006 @ 12:25
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.

Desalniettemin een fout van Wilders.
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 12:40
Jezus, wat een verhaal..

Ben benieuwd hoeveel dagen het gaat duren voordat meneer Graus ''geslachtofferd'' wordt..
Yabadabzaterdag 9 december 2006 @ 12:53
Die man houdt het vast niet de volle 4 jaar uit.
Sterker nog ik denk dat hij binnen 1 jaar met de staart tussen de benen weer uit Den Haag vertrokken is.
axis303zaterdag 9 december 2006 @ 12:56
Hier nog een artikel uit het Limburgs Dagblad:

http://mgl.digi-dition.nl(...)20061209_103_715.php
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 13:01
Je mag in POL zeker niet met alleen een smiley reageren? Ik heb namelijk niet veel meer te zeggen dan:

en
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 13:05
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:56 schreef axis303 het volgende:
Hier nog een artikel uit het Limburgs Dagblad:

http://mgl.digi-dition.nl(...)20061209_103_715.php
Wilde het net ook gaan posten Deze mag er ook wel bij: http://mgl.digi-dition.nl(...)20061209_140_211.php

Overigens heeft Graus nog een kookplaat van mn broer
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.

Desalniettemin een fout van Wilders.
Limburgse media schrijven/berichten al meer dan een jaar over hem, al lang voor hij door Wilders werd benaderd.
heiden6zaterdag 9 december 2006 @ 13:11
Wat een kwibus, heel onverstandig van Wilders om zich in te laten met zo'n charlatan.

In het verhaal uit de OP komt hij over als een regelrechte psychopaat.
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 13:13
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:11 schreef heiden6 het volgende:
Wat een kwibus, heel onverstandig van Wilders om zich in te laten met zo'n charlatan.

In het verhaal uit de OP komt hij over als een regelrechte psychopaat.
Wilders heeft zich laten inpakken toen hij zich door hem liet interviewen.
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 13:17
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:05 schreef Toffe_Ellende het volgende:


Overigens heeft Graus nog een kookplaat van mn broer
[..]
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 13:20
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:17 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Eigenlijk Graus' vriendin maar goed
FeestNummerzaterdag 9 december 2006 @ 13:20
Wilders heeft kennelijk weinig lering getrokken uit het LPF-debacle.
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 13:21
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:20 schreef Toffe_Ellende het volgende:

[..]

Eigenlijk Graus' vriendin maar goed
Als ik dat verhaal zo lees kan je wel fluiten naar die kookplaat..
Rock_de_Braziliaanzaterdag 9 december 2006 @ 13:21
Het blijft nu wachten tot iemand hier Dion in bescherming gaat nemen.
SjonLokzaterdag 9 december 2006 @ 13:22
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:20 schreef Toffe_Ellende het volgende:

Eigenlijk Graus' vriendin maar goed
Waarschijnlijk heeft Graus verzonnen dat'ie een vriendin heeft.
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 13:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:22 schreef SjonLok het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft Graus verzonnen dat'ie een vriendin heeft.


Ik vraag me af of ie wel Graus heet..
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 13:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:24 schreef venomsnake het volgende:

[..]Ik vraag me af of ie wel Graus heet..
Dat haar van 'm zijn ook extensions
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 13:29
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:22 schreef SjonLok het volgende:

[..]

Waarschijnlijk heeft Graus verzonnen dat'ie een vriendin heeft.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 13:21 schreef venomsnake het volgende:

[..]

Als ik dat verhaal zo lees kan je wel fluiten naar die kookplaat..
scrub_nursezaterdag 9 december 2006 @ 13:33
sow...wat n verhaal..ik heb t programma van hem over Geert Wilders vaak gezien, ik vond het een leuk programma
nou hup oprotten dan maar!
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 14:38
Dit word leuk in de kamer met PVV. Met die vrouw en met Graus.
zakjapannertjezaterdag 9 december 2006 @ 14:45
het wordt ze bij Koefnoen weer erg makkelijk gemaakt zo
Ryan3zaterdag 9 december 2006 @ 14:50
D'r zat ook een dude bij die op inet linkse politici bedreigt en oproept tot gewapende strijd tegen alles wat links is oid, toch? Of is dat deze jongen? Wat allemaal hoogstopmerkelijk is, want als iemand weet wat het is om bedreigd te worden dan is het de fractievz van dezelfde fractie wel.
Finder_elf_townszaterdag 9 december 2006 @ 15:02
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 15:08
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.


Het is allemaal de schuld van links...
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 15:09
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.
O, ja hoor. Deze man liegt en bedriegt, maar uiteraard is het weer eens de schuld van De Media. Daarnaast nog de logische fout, of drogredenatie, of whatever. Je neemt iets aan: "Dit wisten ze natuurlijk al lang", je hebt er echter geen bewijs voor, voor zover ik weet, en je hele, korte betoog is gebaseerd op deze aanname.

Maar goed, schuld van De Media.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 15:10
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 14:50 schreef Ryan3 het volgende:
D'r zat ook een dude bij die op inet linkse politici bedreigt en oproept tot gewapende strijd tegen alles wat links is oid, toch? Of is dat deze jongen? Wat allemaal hoogstopmerkelijk is, want als iemand weet wat het is om bedreigd te worden dan is het de fractievz van dezelfde fractie wel.
Is dat zo? Welke dude?
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 15:22
De nieuwe Harry Wijnschenk, zou ik zeggen.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.
Integendeel, je kan veel meer schade berokkenen aan de politieke aspiratie van Graus en zijn partij door het voor de verkiezingen te publiceren.

Verder totaal niet onlogisch dat dit nu pas bekend wordt. Een Kamerlid staat in de nationale spotlights, een regionale programmamaker niet. Complottheorieen hebben geen schijn van kans om dit bericht te nuanceren.
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 15:34
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.
...want het past niet in het utopische verwrongen beeld dat jij hebt van 'rechtse mensen'..
Boze_Appelzaterdag 9 december 2006 @ 15:55
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.
Rechts is toch zo voor feiten en de beestjes bij de naam noemen?
Kozzmiczaterdag 9 december 2006 @ 15:57
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.
Tsja, zo'n nette fatsoenlijke man als Dion Graus publiekelijk beschadigen. Het is een grof schandaal!
knowallzaterdag 9 december 2006 @ 16:00
Whehe.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 16:01
O ja, over het bericht zelf: .
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 16:03
Erg tendentieus stukje zo. Bijvoorbeeld:
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:13 schreef SjonLok het volgende:
Dierenarts Hans Schoon in Voerendaal zag Dion Graus in die tijd rondrijden in een auto met groene esculaap op de voorruit. Maar Graus is geen dierenarts. „Nee, dat dacht ik ook. Het is een beetje als Charles Schwietert.”
De man claimt helemaal geen dierenarts te zijn. De uitleg voor dit teken volgt dan ook maar pas veel later in het artikel. Zo wek je een hele valse indruk. Dat past niet bij een kwaliteits (?)krant.
De managing director functie vind ik hetzelfde gaan....

Natuurlijk is de cv wat opgepoetst maar laten we eerlijk zijn als je het gemiddelde cda/vvd/pvda lid pakt staat die cv ook vol met nietszeggende bestuurs- en lidmaatschapsfuncties. Net alsof die wel veel voorstellen.


Zolang men niet liegt kanker te hebben (Singh Varma) of stiekum in guerillakampen rondloopt (Pomes) of een gevangenisstraf verzwijgt vind ik dit een hoop gezeur.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 16:03
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Dit wisten ze natuurlijk al lang.
Maar om even door te vragen: hoe zouden deze journalisten van de NRC moeten weten dat dierendokter Dion uit Heerlen, nummer negen op de lijst van VVD-dissident Wilders, een dergelijk verleden had? Ik bedoel, wie the fuck ís die gozer eigenlijk?
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 16:23
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:03 schreef Napalm het volgende:

[..]

De man claimt helemaal geen dierenarts te zijn. De uitleg voor dit teken volgt dan ook maar pas veel later in het artikel. Zo wek je een hele valse indruk. Dat past niet bij een kwaliteits (?)krant.
Oh jee, een artikel legt een moeilijk woord niet goed genoeg uit, en gelijk is het een valse indruk, geen kwaliteitskrant en een verzonnen claim. Wat een bizarre poging om dit weg te wuiven.
quote:
De managing director functie vind ik hetzelfde gaan....
Ik vond het wel een goed voorbeeld van hoe deze man wel heel erg gladde praatjes heeft.
quote:
Zolang men niet liegt kanker te hebben (Singh Varma) of stiekum in guerillakampen rondloopt (Pomes) of een gevangenisstraf verzwijgt vind ik dit een hoop gezeur.
Ik heb liever dat mensen gaan liegen over kanker, dan hun partners mishandelen. Maar dat ben ik.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 16:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:03 schreef Napalm het volgende:
Erg tendentieus stukje zo. Bijvoorbeeld:
[..]

De man claimt helemaal geen dierenarts te zijn. De uitleg voor dit teken volgt dan ook maar pas veel later in het artikel. Zo wek je een hele valse indruk. Dat past niet bij een kwaliteits (?)krant.
De managing director functie vind ik hetzelfde gaan....

Natuurlijk is de cv wat opgepoetst maar laten we eerlijk zijn als je het gemiddelde cda/vvd/pvda lid pakt staat die cv ook vol met nietszeggende bestuurs- en lidmaatschapsfuncties. Net alsof die wel veel voorstellen.


Zolang men niet liegt kanker te hebben (Singh Varma) of stiekum in guerillakampen rondloopt (Pomes) of een gevangenisstraf verzwijgt vind ik dit een hoop gezeur.
Het stuk komt er op neer dat Graus overal ruzie krijgt en veel liegt. Dat mogen Nederlanders toch wel weten over personen die hun moeten gaan vertegenwoordigen in het parlement.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 16:32
Tja, een tweede LPF in wording?
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 16:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:24 schreef ub40_bboy het volgende:

[..]

Het stuk komt er op neer dat Graus overal ruzie krijgt en veel liegt. Dat mogen Nederlanders toch wel weten over personen die hun moeten gaan vertegenwoordigen in het parlement.
daarbij:
dat hij een bepaalde bevolkingsgroepz wart wilt maken met dingen die ze niet gedaan hebben om zo o.a. zijn kiezers op te geilen vind ik erg laag. politieautos in de fik... whehehe... en het leuke is nog: een groep mensen slikt het nog als zoete koek...
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 16:56
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:54 schreef Jerruh het volgende:

[..]

daarbij:
dat hij een bepaalde bevolkingsgroepz wart wilt maken met dingen die ze niet gedaan hebben om zo o.a. zijn kiezers op te geilen vind ik erg laag. politieautos in de fik... whehehe... en het leuke is nog: een groep mensen slikt het nog als zoete koek...
Hij past dan ook wel goed bij Wilders, met zijn uitspraak over moslims die verantwoordelijk zijn voor 99% van de criminaliteit.
freddygonzaleszaterdag 9 december 2006 @ 16:57
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:32 schreef EchtGaaf het volgende:
Tja, een tweede LPF in wording?
Nee ik denk het niet. LPF kwam immers met 26 zetels in de kamer. Het lijkt mij wel verstandig als Wilders die Graus er nu nog uitgooit. Nu kan het nog niet zoveel schade aan z'n imago berokkenen. Hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt.
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 17:03
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.

Desalniettemin een fout van Wilders.
Oh ja, ligt de schuld ineens bij de media
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 17:03
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:56 schreef Sidekick het volgende:

[..]

Hij past dan ook wel goed bij Wilders, met zijn uitspraak over moslims die verantwoordelijk zijn voor 99% van de criminaliteit.
en dat is waarom ik geen fan ben van wilders. populair doen over de rug van anderen en dan zogenaamd zeggen dat ze het probleem hebben aangevinkt. en constant die slachtofferrol. in al die nieuwsberichten over Graus komt diezelfde slachtofferrol ook al naar voren. altijd een ander zijn schuld.

"ja maar ze liep met haar gezicht tegen mijn hand aan..."
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 17:14
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:23 schreef Sidekick het volgende:

Ik heb liever dat mensen gaan liegen over kanker, dan hun partners mishandelen. Maar dat ben ik.
Ik dacht dat iemand altijd onschuldig was tot tegendeel bewezen? Maar dat gaat zeker niet op als het een rechts politicus is?
Wel schijnheilig spreken over "verdachte", of V. v.d. G. uit H. maar bij Graus is die meteen schuldig zelfs als het OM er geen zaak van maakt..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:23 schreef Sidekick het volgende:
Ik vond het wel een goed voorbeeld van hoe deze man wel heel erg gladde praatjes heeft.
Gelijk de rest van de politiek.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:23 schreef Sidekick het volgende:
Oh jee, een artikel legt een moeilijk woord niet goed genoeg uit, en gelijk is het een valse indruk, geen kwaliteitskrant en een verzonnen claim. Wat een bizarre poging om dit weg te wuiven.

Volgens mij geef ik heel duidelijk aan waar de schoen wringt..
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 17:16
Ongelooflijk - bij de LPF was het nog wel een beetje te verklaren vanwege de snelheid waarmee die partij werd gevormd al was het ook daar onbegrijpelijk dat types als Wijnschenk en Van As en De Jong in de kamer konden komen.

Maar hier was echt veel meer tijd: en dan zo'n Graus en zo'n Agema

Om over Madlener nog maar niet te spreken trouwens
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 17:17
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:16 schreef SCH het volgende:
Ongelooflijk - bij de LPF was het nog wel een beetje te verklaren vanwege de snelheid waarmee die partij werd gevormd al was het ook daar onbegrijpelijk dat types als Wijnschenk en Van As en De Jong in de kamer konden komen.

Maar hier was echt veel meer tijd: en dan zo'n Graus en zo'n Agema

Om over Madlener nog maar niet te spreken trouwens
ik weet het niet met die partijen.......het lijkt erop dat ze vaker dit soort mensen aantrekken.....
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 17:17
Gelukzoekers noemen we dat...
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 17:18
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 16:57 schreef freddygonzales het volgende:

[..]

Nee ik denk het niet. LPF kwam immers met 26 zetels in de kamer. Het lijkt mij wel verstandig als Wilders die Graus er nu nog uitgooit. Nu kan het nog niet zoveel schade aan z'n imago berokkenen. Hoe langer het duurt hoe moeilijker het wordt.
Nou ja, aan de hand van een krantenartikel iemand uit de fractie gooien verdient ook geen schoonheidsprijs. Wilders zou er wel goed aan doen om dit verder te onderzoeken, en te kijken in hoeverre dit van invloed kan zijn op zijn politieke werkzaamheden.
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 17:24
't Sneue is natuurlijk dat Wilders het gewoon wel moet doen met allerhande clowns omdat echte intellectuele en/of maatschappelijke zwaargewichten zich gewoon niet aan de partij kunnen of willen binden. Enerzijds omdat ze dan ook gezellig een paar nieuwe beste vrienden met van die oordopjes erbij krijgen en anderzijds gewoon puur om het imago van het hele Wildersgebeuren en het daaruit voortkomende "gezichtsverlies".

Begrijp me goed, ik veracht Wilders nog net niet, maar hij zit op het randje. Wat mij betreft kunnen we de PVV beter arm dan rijk zijn. Maar goed, ook een PVV verdient het om in ieder geval een paar competente "zwaargewichten" aan zich te kunnen binden. Jammer dat dat gewoonweg onmogelijk lijkt te zijn....
Argentozaterdag 9 december 2006 @ 17:24
Tja, al is maar de helft van de beweringen waar, dan moet je zon man niet in je volksvertegenwoordiging willen hebben. Van de andere kant, het is volksvertegenwoordiging en ook het tuig dat (helaas) onderdeel van onze bevolking uitmaakt, heeft recht op representatie. Wel aardig dat dan juist die vertegenwoordiger zich laat voorstaan op maatschappelijk fatsoen en respect. Nou ja, dat is zo paradoxaal aan die hele partij.
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 17:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:14 schreef Napalm het volgende:

[..]

Ik dacht dat iemand altijd onschuldig was tot tegendeel bewezen? Maar dat gaat zeker niet op als het een rechts politicus is? Wel schijnheilig spreken over "verdachte", of V. v.d. G. uit H. maar bij Graus is die meteen schuldig zelfs als het OM er geen zaak van maakt..
Bij de door jouw genoemde voorbeelden is er ook geen sprake van een veroordeling, maar toch verdachte omstandigheden.
En natuurlijk verklaar ik hem niet schuldig, maar noem ik mishandeling wel erger dan liegen. Jij kennelijk niet.
quote:
[..]

Gelijk de rest van de politiek.
Er zijn ongetwijfeld nog meer voorbeelden te noemen, maar ook die het zo bont maken? Dan komen we al snel uit op LPF'ers.
quote:
[..]


Volgens mij geef ik heel duidelijk aan waar de schoen wringt..
En volgens mij geef ik daar heel duidelijk kritiek op.
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 17:40
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:25 schreef Sidekick het volgende:
En natuurlijk verklaar ik hem niet schuldig, maar noem ik mishandeling wel erger dan liegen. Jij kennelijk niet.
Nee, jij gaat ervan uit dat mishandeling bwezen is, zelfs zonder veroordeling..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:25 schreef Sidekick het volgende:

Er zijn ongetwijfeld nog meer voorbeelden te noemen, maar ook die het zo bont maken? Dan komen we al snel uit op LPF'ers.
Nergens zo bont als de guerillatraining en kanker-faken bij Groen Links lijkt me... Of is onderling ruzien erger dan weeshuizen bedriegen (wederom Singh Varma)?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:25 schreef Sidekick het volgende:
En volgens mij geef ik daar heel duidelijk kritiek op.
Volgens mij niet. Waar ik schrijf "uitleg voor dit teken" bedoel ik niet "wat de betekenis is van dit teken" maar "waarom had Graus een auto met dit teken". Dat leek me wel duidelijk genoeg
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 17:44
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:40 schreef Napalm het volgende:

[..]

Nee, jij gaat ervan uit dat mishandeling bwezen is, zelfs zonder veroordeling..
[..]

Nergens zo bont als de guerillatraining en kanker-faken bij Groen Links lijkt me... Of is onderling ruzien erger dan weeshuizen bedriegen (wederom Singh Varma)?
[..]

Volgens mij niet. Waar ik schrijf "uitleg voor dit teken" bedoel ik niet "wat de betekenis is van dit teken" maar "waarom had Graus een auto met dit teken". Dat leek me wel duidelijk genoeg
wat vind je dan van de acties van graus, als rechts iemand zijnde?
als iemand van links het had gedaan, dacht je er dan hetzelfde over?
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 17:50
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:40 schreef Napalm het volgende:

[..]

Nee, jij gaat ervan uit dat mishandeling bwezen is, zelfs zonder veroordeling..
Je verdraait mijn woorden.

Ik heb liever dat mensen gaan liegen over kanker, dan hun partners mishandelen.

Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is, is een tweede, maar ik ga er niet bij voorbaat uit dat het niet gebeurd is door te stellen dat het een hoop gezeur is.
quote:
[..]

Nergens zo bont als de guerillatraining en kanker-faken bij Groen Links lijkt me... Of is onderling ruzien erger dan weeshuizen bedriegen (wederom Singh Varma)?
Ehm, je had het net over het oppoetsen van CV's, maar nu haal je er weer allemaal andere zaken bij.
quote:
[..]

Volgens mij niet. Waar ik schrijf "uitleg voor dit teken" bedoel ik niet "wat de betekenis is van dit teken" maar "waarom had Graus een auto met dit teken". Dat leek me wel duidelijk genoeg
Dat was niet duidelijk, maar ok, als dat de intentie was dan kan dat. Waar in het artikel wordt dan die uitleg gegeven?
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 17:55
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:40 schreef Napalm het volgende:
guerillatraining
LPF toch?
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 17:58
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:44 schreef Jerruh het volgende:
wat vind je dan van de acties van graus, als rechts iemand zijnde?
als iemand van links het had gedaan, dacht je er dan hetzelfde over?
Ik denk dat je bij iedereen, muv moeder Theresa, wel wat vinden kan. Het grote verschil is alleen dat carriere politici; de mensen die doorgroeien vanuit de jongerenorganisaties e.d. over het algemeen hun geschiedenis beter onder de duim hebben (veel mensen, en mn de publieke organsiaties waar deze lui werken, willen geen ruzie met een grote partij). Ik vind tevens dat de media vaker lijkt te zoeken bij rechtse politici en kleine partijen. Dit komt m.i. primair door de vele banden van de grote en de linkse partijen met de media en de publieke omroep in het bijzonder. Illustratief was het KUT-marokkaantjes incident wat wel even eruit geknipt werd.. Ook bij een Singh Varma mag het blijkbaar lang roken voordat de media er eindelijk op ingaan en een gigantische beerput openen..

In het geval van Graus en anderen vind ik dat je bewijs nodig hebt. Zonder dat reageer je op roddels. Ik bedoel wat is het bewijs in de OP? Wat verhalen van voormalige werkgevers, die misschien ook nog persoonlijke aversie hebben, over te hoge kilometerdeclaraties. Zelfs Bram Peper kreeg gelijk met zn bonnetjes affaire.. Verder twee aangiftes zonder rechtszaak en een beetje stomme beschuldiging met Schwietert vergelijking die eigenlijk nergens op slaat. Vind ik te mager.


Alleen die mishandeling zou, als het waar & bewezen is, voldoende zijn voor aftreden (mede door de recentheid).
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 18:04
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:58 schreef Napalm het volgende:

[..]

Ik denk dat je bij iedereen, muv moeder Theresa, wel wat vinden kan. Het grote verschil is alleen dat carriere politici; de mensen die doorgroeien vanuit de jongerenorganisaties e.d. over het algemeen hun geschiedenis beter onder de duim hebben (veel mensen, en mn de publieke organsiaties waar deze lui werken, willen geen ruzie met een grote partij). Ik vind tevens dat de media vaker lijkt te zoeken bij rechtse politici en kleine partijen. Dit komt m.i. primair door de vele banden van de grote en de linkse partijen met de media en de publieke omroep in het bijzonder. Illustratief was het KUT-marokkaantjes incident wat wel even eruit geknipt werd.. Ook bij een Singh Varma mag het blijkbaar lang roken voordat de media er eindelijk op ingaan en een gigantische beerput openen..

In het geval van Graus en anderen vind ik dat je bewijs nodig hebt. Zonder dat reageer je op roddels. Ik bedoel wat is het bewijs in de OP? Wat verhalen van voormalige werkgevers, die misschien ook nog persoonlijke aversie hebben, over te hoge kilometerdeclaraties. Zelfs Bram Peper kreeg gelijk met zn bonnetjes affaire.. Verder twee aangiftes zonder rechtszaak en een beetje stomme beschuldiging met Schwietert vergelijking die eigenlijk nergens op slaat. Vind ik te mager.


Alleen die mishandeling zou, als het waar & bewezen is, voldoende zijn voor aftreden (mede door de recentheid).
Hij hoeft ook niet af te treden. Er word alleen gezegd dat Wilders een amok maker heeft aangenomen.

Jammer inderdaad dat Wilders niet mensen als Bart Spruyt heeft kunnen strikken.
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:08
quote:
Nee. De kanker-leugen van Sing Varma is bewezen de vermeende partner mishandeling is dat niet. Jij stelt dat hier gelijk, misschien niet woordelijk maar je weet dondersgoed dat je die suggestie wel wekt..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:50 schreef Sidekick het volgende:
Of dat ook daadwerkelijk gebeurd is, is een tweede, maar ik ga er niet bij voorbaat uit dat het niet gebeurd is door te stellen dat het een hoop gezeur is.
Onschuldig tot tegendeel bewezen.

Anders stel ik nu dat Wouter Bos een kinderverkrachter is en dat we daar dan ook een topic over moeten openen. Dat doen we niet want Woutert is onschuldig totdat er bewijs is.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:50 schreef Sidekick het volgende:

Ehm, je had het net over het oppoetsen van CV's, maar nu haal je er weer allemaal andere zaken bij.
Ik dacht dat je het over slechte partijleden met gladde praatjes had maar blijkbaar had je het enkel over valse cv`s.

In dat geval zal je me toch even moeten helpen; welke LPF cv`s klopten niet?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:50 schreef Sidekick het volgende:
Dat was niet duidelijk, maar ok, als dat de intentie was dan kan dat. Waar in het artikel wordt dan die uitleg gegeven?
In "Dierenarts Hans Schoon..." komt de schwietert beschuldiging en 7 alinea`s later staat in "Na zijn vertrek ..." dat hij in een gesponserde diertenambulance reed..
Edit: hmmm, dit lijkt een andere tijdsperiode te zijn.

[ Bericht 0% gewijzigd door Napalm op 09-12-2006 18:26:09 ]
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 18:09
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:08 schreef Napalm het volgende:

Onschuldig tot tegendeel bewezen.
En Pormes?
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:14
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:09 schreef Monidique het volgende:

[..]

En Pormes?
Dat was toch bewezen? ALthans ik dacht dat hij deelname aan de kampen en traing zelf had toegegeven net als de fraude. De betrokkenheid bij de treinkaping bij de Punt was niet bewezen.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 18:15
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:14 schreef Napalm het volgende:

[..]

Dat was toch bewezen? ALthans ik dacht dat hij deelname aan de kampen en traing zelf had toegegeven net als de fraude. De betrokkenheid bij de treinkaping bij de Punt was niet bewezen.
Ah, ok, ik dacht dat niet het geval is...
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 18:18
Weinig verrassend, je weet gewoon dat dit gaat gebeuren met een partij die vanuit het niets op negen zetels komt en uit een zeer beperkt reservoir aan kandidaten heeft moeten putten.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 18:21
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 14:50 schreef Ryan3 het volgende:
D'r zat ook een dude bij die op inet linkse politici bedreigt en oproept tot gewapende strijd tegen alles wat links is oid, toch? Of is dat deze jongen? Wat allemaal hoogstopmerkelijk is, want als iemand weet wat het is om bedreigd te worden dan is het de fractievz van dezelfde fractie wel.
Is dat niet die vrouw?
Rock_de_Braziliaanzaterdag 9 december 2006 @ 18:23
Napalm je kan niet ontkennen dat de beste man meer dan de schijn tegen heeft:
1) ten eerste is hij bij meerdere werkgevers weggegaan met problemen, bij elk van deze werkgever met dezelfde symptomen.

2) Naast de werkgevers zijn er ook nog de verhalen over niet betaalde rekeningen en rijden met een auto waar hij geen recht op heeft.

3) Er zijn meerdere ex-vriendinnen die hem beschuldigen van hetzelfde onaangename gedrag.
Het is misschien niet bestraft door justitie maar er is een trend zichtbaar.

4) De heer Dion was ook niet scheutig met informatie die het tegendeel bewijst. Er wordt door hem en door de heer Wilders niet de kans gegrepen om zich te verweren.

Waar rook is, is vuur zegt men..
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 18:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 17:24 schreef Sack_Blabbath het volgende:
't Sneue is natuurlijk dat Wilders het gewoon wel moet doen met allerhande clowns omdat echte intellectuele en/of maatschappelijke zwaargewichten zich gewoon niet aan de partij kunnen of willen binden. Enerzijds omdat ze dan ook gezellig een paar nieuwe beste vrienden met van die oordopjes erbij krijgen en anderzijds gewoon puur om het imago van het hele Wildersgebeuren en het daaruit voortkomende "gezichtsverlies".
Dat heeft niet eens zo zeer met Wilders an sich te maken, al zal het karakter van die partij ook een rol spelen. Belangrijker is echter dat het gewoon praktisch onmogelijk is om vanuit het niets een partij op te richten en met een fors aantal zetels in de kamer te komen. Partijen als het CDA, de PvdA en de VVD hebben een heel reservoir aan potentiële kamerleden, een nieuwe partij mag doorgaans al blij zijn als ze de lijst gevuld krijgen. Het is dan welhaast onvermijdelijk dat er een aantal idioten tussenzit.
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 18:28
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:24 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Dat heeft niet eens zo zeer met Wilders an sich te maken, al zal het karakter van die partij ook een rol spelen. Belangrijker is echter dat het gewoon praktisch onmogelijk is om vanuit het niets een partij op te richten en met een fors aantal zetels in de kamer te komen. Partijen als het CDA, de PvdA en de VVD hebben een heel reservoir aan potentiële kamerleden, een nieuwe partij mag doorgaans al blij zijn als ze de lijst gevuld krijgen. Het is dan welhaast onvermijdelijk dat er een aantal idioten tussenzit.
Mwaw, weet ik niet hoor. Gezien de 9 zetels is er genoeg animo voor Wilders zijn standpunten. Toch is er niemand van betekenis die zich achter hem wil scharen. Dat is toch een teken aan de wand. Natuurlijk is het praktisch onmogelijk om als beginnende partij 9 zetels te vullen, maar een paar competente lui had ie dan wel moeten vinden als die er waren. Nu zitten er 8 nobody's en clowns naast hem.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 18:29
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:14 schreef Napalm het volgende:
Dat was toch bewezen? ALthans ik dacht dat hij deelname aan de kampen en traing zelf had toegegeven net als de fraude. De betrokkenheid bij de treinkaping bij de Punt was niet bewezen.
Nee hoor... alle beschuldingen zijn van hetzelde niveau als tegen deze lolbroek.

Verder is dat niet relevant, want zowel Sing Farma als Pormes zijn hierna wel door hun partij onder handen genomen. Waarbij het bij Sing Farma voornamelijk te wijten was aan zo gek zijn als een deur dus weldegelijk een ziekte (maar van andere aard).

En het is nog niet relevant, want de fouten van een ander kunnen nooit als excuus dienen voor je eigen fouten. Of te wel dat links er een zooitje van maakt kun je moeilijk als vergoeilijking voor rechts gebruiken. Het is dus totaal onzinnig om Pormes en Sing Farma erbij te halen. Of moeten we nog over Charles Swieters gaan hebben (VVD). Nee, dus. Gewoon dit geval op zichzelf bekijken.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 18:30
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:28 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Toch is er niemand van betekenis die zich achter hem wil scharen.
Dat hoort in principe ook bij een nieuwe partij. Fortuyn is er ook niet in geslaagd om prominente personen op zijn lijst te krijgen en ook Leefbaar Nederland had ondanks een lange voorbereidingstijd een karig gevulde lijst.
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:32
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:23 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
Napalm je kan niet ontkennen dat de beste man meer dan de schijn tegen heeft:
Dat klopt maar schijn alleen is niet genoeg.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:23 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
1) ten eerste is hij bij meerdere werkgevers weggegaan met problemen, bij elk van deze werkgever met dezelfde symptomen.
Misschien is hij wel gewoon een slechte verkoper/manager. Dat kan natuurlijk.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:23 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
2) Naast de werkgevers zijn er ook nog de verhalen over niet betaalde rekeningen en rijden met een auto waar hij geen recht op heeft.
Hoeveel tevreden werkgevers zijn er?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:23 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
3) Er zijn meerdere ex-vriendinnen die hem beschuldigen van hetzelfde onaangename gedrag.
Het is misschien niet bestraft door justitie maar er is een trend zichtbaar.
Zelfde verhaal. Het probleem is dat er 2 beschuldigende ex-vriendinnen zijn. Kom eerst eens met een lijst met alle ex-vriendinnen en kijk dan hoeveel % er beschuldigingen heeft..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:23 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
4) De heer Dion was ook niet scheutig met informatie die het tegendeel bewijst. Er wordt door hem en door de heer Wilders niet de kans gegrepen om zich te verweren.

Waar rook is, is vuur zegt men..
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 18:33
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:28 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Mwaw, weet ik niet hoor. Gezien de 9 zetels is er genoeg animo voor Wilders zijn standpunten. Toch is er niemand van betekenis die zich achter hem wil scharen. Dat is toch een teken aan de wand. Natuurlijk is het praktisch onmogelijk om als beginnende partij 9 zetels te vullen, maar een paar competente lui had ie dan wel moeten vinden als die er waren. Nu zitten er 8 nobody's en clowns naast hem.
Dat is natuurlijk niet voor niets dat hij deze mensen niet aan hem kan binden. Zijn standpunten zijn (hoewel wellicht een kern van waarheid) te extreem en de enige manier dat hij zijn plannen zal realiseren is als hij 76 zetels zou halen. Net als de SP (van voor 2002) is hij te extreem om maar iets te kunnen betekenen en wil dus ook niemand zich met hem in zee. Had hij zich iets gematigd en meer realitisch opgesteld hat hij die Bart Spryt binnen kunnen houden (maar die is gaan lopen vanwege het ego van wilders) en Eerdmans en Pastors erbij gehad. Maar het is en blijft "groep wilders".
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 18:36
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:08 schreef Napalm het volgende:

[..]

Nee. De kanker-leugen van Sing Varma is bewezen de vermeende partner mishandeling is dat niet. Jij stelt dat hier gelijk, misschien niet woordelijk maar je weet dondersgoed dat je die suggestie wel wekt..
Dan ben jij degene die de suggestie de wereld in bracht. Jij kwam met Singh Varma en Pormes op de proppen.
quote:
[..]

Onschuldig tot tegendeel bewezen.

Anders stel ik nu dat Wouter Bos een kinderverkrachter is en dat we daar dan ook een topic over moeten openen. Dat doen we niet want Woutert is onschuldig totdat er bewijs is.
Niemand stelt dat Graus schuldig is aan mishandeling. Er wordt gesproken over meerdere aangiftes.
quote:
[..]

Ik dacht dat je het over slechte partijleden met gladde praatjes had maar blijkbaar had je het enkel over valse cv`s.

In dat geval zal je me toch even moeten helpen; welke LPF cv`s klopten niet?
Bijlhout. Phoa valt er ook onder gezien de documentaire over de LPF. Wijnschenk en Heinsbroekl zijn hetzelfde type gladde praatjesmakers.
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 18:38
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:14 schreef Napalm het volgende:

[..]

Dat was toch bewezen? ALthans ik dacht dat hij deelname aan de kampen en traing zelf had toegegeven net als de fraude. De betrokkenheid bij de treinkaping bij de Punt was niet bewezen.
Volgens mij heeft hij het ontkent en is hij in hoger beroep vrijgesproken van betrokkenheid.
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:41
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:29 schreef cyberpope het volgende:
Tweakers verlaten?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:29 schreef cyberpope het volgende:

Nee hoor... alle beschuldingen zijn van hetzelde niveau als tegen deze lolbroek.
Nee, zeker niet.
Ondermeer een veroordeling door de rechter vanwege een schietpartij...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Treinkaping_bij_De_Punt

De rechtbank veroordeelde Pormes ook tot het terugbetalen van allerlei gelden
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Uitkeringsfraude


Verder heeft de onderzoekscommissie van de minister van justie geoordeeld dat:
"er voldoende feiten waren om aannemelijk te maken dat Pormes aan het trainingskamp in Jemen had deelgenomen"
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Onderzoek


Dus dat gelijk stellen vind ik erg vreemd.

.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:29 schreef cyberpope het volgende:
En het is nog niet relevant, want de fouten van een ander kunnen nooit als excuus dienen voor je eigen fouten.
maar de behandeling van het een kan een graadmeter zijn voor de behandeling van het andere.
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 18:43
-edit-
laat maar
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 18:45
Maar goed, fuck Pormes. Altijd maar weer dat "maar die andere deed iets ergers".
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:45
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:43 schreef Sidekick het volgende:

[..]

Lees de zin daarna eens.
Doch het schieten op de auto was wel bewezen, het pogen te doden van de agenten niet...
Toffe_Ellendezaterdag 9 december 2006 @ 18:46
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:34 schreef Toffe_Ellende het volgende:

[..]

...want het past niet in het utopische verwrongen beeld dat jij hebt van 'rechtse mensen'..
Joehoe, Napalm
Rock_de_Braziliaanzaterdag 9 december 2006 @ 18:47
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:32 schreef Napalm het volgende:

[..]

Dat klopt maar schijn alleen is niet genoeg.
[..]

Misschien is hij wel gewoon een slechte verkoper/manager. Dat kan natuurlijk.
[..]

Hoeveel tevreden werkgevers zijn er?
[..]

Zelfde verhaal. Het probleem is dat er 2 beschuldigende ex-vriendinnen zijn. Kom eerst eens met een lijst met alle ex-vriendinnen en kijk dan hoeveel % er beschuldigingen heeft..
[..]
Zoals ik al zei, er is tijdens het onderzoek niks naar boven gekomen, die op het tegendeel wees en hij en Wilders hebben niet de kans aangegrepen om het tegendeel te bewijzen.

Zelfs op de vraag waar hij dan 4 jaar tot grote tevredenheid gewerkt heeft als directeur wil hij niet beantwoorden. Bij eigen onderzoek blijkt dat het geen 4 jaren waren, hij geen directeur was en ze niet wat je noemt tevreden waren over zijn prestaties.

Je kunt verder lullen wat je wilt, je brengt het er aardig vanaf; hij heeft de schijn tegen. Alle aangehaalde werkgevers, ex-collega's, klanten en ex-vriendinnen geven dezelfde kenschetsing van deze man: mooie praatjes, weinig prestaties en geen afspraken nakomen.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 18:53
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:41 schreef Napalm het volgende:

[..]

Tweakers verlaten?
[..]

Nee, zeker niet.
Ondermeer een veroordeling door de rechter vanwege een schietpartij...
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Treinkaping_bij_De_Punt
In hoger beroep werd hij door het Gerechtshof te Leeuwarden vrijgesproken. En de reden? Niet zo relevant. Aangezien deze persoon zelf ook alleen de eis stelt dat hij NOOIT VEROORDEELD IS als het op de mishandelingen aan komt. Hij ontkent niet direct.
quote:
De rechtbank veroordeelde Pormes ook tot het terugbetalen van allerlei gelden
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Uitkeringsfraude
Deze persoon mag zich op 20 december bij de rechtbank gaan veroordelen.
quote:
Verder heeft de onderzoekscommissie van de minister van justie geoordeeld dat:
"er voldoende feiten waren om aannemelijk te maken dat Pormes aan het trainingskamp in Jemen had deelgenomen"
http://nl.wikipedia.org/wiki/Sam_Pormes#Onderzoek

Dus dat gelijk stellen vind ik erg vreemd.
Het is aannemelijk maar niet bewezen. Gelijk aan deze persoon. Als je 3 klachten over mishandeling hebt is een gedrag aannemelijk (maar niet bewezen). En een aantal van de zaken zijn nog in onderzoek
quote:
maar de behandeling van het een kan een graadmeter zijn voor de behandeling van het andere.
Laten we het hopen. Pormes is de kamer uit (moeten) gaan, Sing Farma hebben we ook niet meer terug gezien, Lasrak is ook exit. Dus deze persoon ook?

Maar nogmaals ik vind het niet van toepassing. Als het allemaal onzin en leugens zijn moet het voor hem een eitje zijn om het te weerleggen en zorgen dat de juiste mensen gebeld worden.

Zeker als je lid bent van een partij die stelt dat ze weer fatsoen terug wil brengen, moet je zelf van onbesproken gedrag zijn.

Je hebt gewoon als volksvertegenwoordiger een hogere meetlat als verantwoording dan puur wat wettelijk verboden is en wat niet mag. Verder dien je er eerlijk over te zijn. Dan laat de kiezer maar beslissen.
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 18:57
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:36 schreef Sidekick het volgende:
Dan ben jij degene die de suggestie de wereld in bracht. Jij kwam met Singh Varma en Pormes op de proppen.
Ik stelde juist dat het het oppoetsen der cv`s van het gemiddelde CDA/PVDA?VVD kamerlid niet vergelijkbaar is met het Pormes cs. gedrag..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:36 schreef Sidekick het volgende:

Niemand stelt dat Graus schuldig is aan mishandeling. Er wordt gesproken over meerdere aangiftes.
Maar jij vergelijkt de vermeende mishandeling (zonder "vermeende") met de kankerleugen waarmee Singh Varma weeshuizen e.d. in de kou liet staan.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:36 schreef Sidekick het volgende:

Bijlhout. Phoa valt er ook onder gezien de documentaire over de LPF. Wijnschenk en Heinsbroekl zijn hetzelfde type gladde praatjesmakers.
Oh, het gaat over gladde praatjes?
Ik dacht dat iedere politicus die heeft? Sortement van beroepseis..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:47 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:
Je kunt verder lullen wat je wilt, je brengt het er aardig vanaf; hij heeft de schijn tegen. Alle aangehaalde werkgevers, ex-collega's, klanten en ex-vriendinnen geven dezelfde kenschetsing van deze man: mooie praatjes, weinig prestaties en geen afspraken nakomen.
Zoals ik al aangaf,; je kan dat enkel serieus nemen als je ook de positeve reacties laat horen. Anders kan je altijd wel een serie negatieve verhalen vinden als je maar genoeg mensen interviewt.
KonnieKipkezaterdag 9 december 2006 @ 19:01
wat een oplichter die gast..
Napalmzaterdag 9 december 2006 @ 19:04
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:

In hoger beroep werd hij door het Gerechtshof te Leeuwarden vrijgesproken. En de reden? Niet zo relevant. Aangezien deze persoon zelf ook alleen de eis stelt dat hij NOOIT VEROORDEELD IS als het op de mishandelingen aan komt. Hij ontkent niet direct.
Maar het schieten op de politieauto stond vast. Dat het uiteindelijk tot vrijspraak voor de poging tot moord/ doodslag kwam is minder relevant. Ook Blijlhout meost weg terwijl ze enit schuldig was aan iets strafbaars.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:
Deze persoon mag zich op 20 december bij de rechtbank gaan veroordelen.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:
Het is aannemelijk maar niet bewezen. Gelijk aan deze persoon.
Ah, aangiften zijn gelijk aan de conclusie van een onderzoek door een commissie ingesteld door de minister van justitie?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende: Als je 3 klachten over mishandeling hebt
Welke is de3 e? Er waren toch maar 2 exen?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:
Laten we het hopen. Pormes is de kamer uit (moeten) gaan,
Vrijwillig gegaan toch?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:Sing Farma hebben we ook niet meer terug gezien
Ziektewet..
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:, Lasrak is ook exit.
Niet herkozen/ op de lijst. Tevens mij niet duidelijk wat die in dit rijtje doet?
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende: Dus deze persoon ook?
Beetje moeilijk vergelijkbaar. Wederom geruchten en vermoedens gelijkstellen.
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:53 schreef cyberpope het volgende:
Maar nogmaals ik vind het niet van toepassing. Als het allemaal onzin en leugens zijn moet het voor hem een eitje zijn om het te weerleggen en zorgen dat de juiste mensen gebeld worden.

Zeker als je lid bent van een partij die stelt dat ze weer fatsoen terug wil brengen, moet je zelf van onbesproken gedrag zijn.

Je hebt gewoon als volksvertegenwoordiger een hogere meetlat als verantwoording dan puur wat wettelijk verboden is en wat niet mag. Verder dien je er eerlijk over te zijn. Dan laat de kiezer maar beslissen.
Prima maar dan niet met 2 maten meten maar van elk kamerlid een dergelijk onderzoek en onafhankelijk en publiceren.
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 19:07
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:28 schreef Sack_Blabbath het volgende:

Toch is er niemand van betekenis die zich achter hem wil scharen. Dat is toch een teken aan de wand. Natuurlijk is het praktisch onmogelijk om als beginnende partij 9 zetels te vullen, maar een paar competente lui had ie dan wel moeten vinden als die er waren. Nu zitten er 8 nobody's en clowns naast hem.
Ach, nobody's. Graus bleek Wilders toch de nodige aandacht te kunnen geven in Limburg. Maar het moet inderdaad niet "iemand van betekenis" zijn, zoals bijvoorbeeld Spruijt, Eerdmans en Pastors, want dan kom je in aanraking met het ego van Wilders.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:07
quote:
Onbetaalde rekeningen
Tegen Graus loopt overigens wel een juridische procedure omdat hij een rekening voor de verbouwing van een luxe bungalow niet zou hebben betaald. Dat blijkt uit onderzoek van Dagblad de Limburger.

Graus zou bij de verbouwing van de bungalow in Simpelveld een spoor van onbetaalde nota's hebben achtergelaten. De elektricien, de keukenfirma, de sanitairspecialist, de aannemer en de kozijnen-leverancier kregen, nadat hun werk goeddeels voltooid was, te horen dat er geen geld was.

In deze zaak, die tot nu toe schriftelijk is gevoerd, ontmoeten de eerste advocaten van een schuldeiser en die van Graus elkaar op 20 december voor de rechter.
Nog wat achtergrond informatie.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 19:16
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:04 schreef Napalm het volgende:
Maar het schieten op de politieauto stond vast. Dat het uiteindelijk tot vrijspraak voor de poging tot moord/ doodslag kwam is minder relevant. Ook Blijlhout meost weg terwijl ze enit schuldig was aan iets strafbaars.
Ik vind meewerken aan een dicatuur toch van een iets andere orde als je een democratisch volksvertegenwoordiger wilt zijn.
quote:
Hij moet op 20 december voor de rechtbank verschijnen.
quote:
Ah, aangiften zijn gelijk aan de conclusie van een onderzoek door een commissie ingesteld door de minister van justitie?
Nee, helaas zijn de aangiften helemaal niet onderzocht vanwege capaciteitsproblemen bij jusititie. Maar omdat nu vrijspraak te noemen...
quote:
Welke is de3 e? Er waren toch maar 2 exen?
Artikel lezen.
quote:
Vrijwillig gegaan toch?
Na de nodige druk vanuit zijn (ex)partij.
quote:
Ziektewet..
Kan niet als kamerlid. Die hebben geen ziektewet. Ze is de kamer uitgegaan.
quote:
Niet herkozen/ op de lijst. Tevens mij niet duidelijk wat die in dit rijtje doet?
Uit de partij geflikkerd, hierdoor niet mogelijk om herkozen te worden.
quote:
Beetje moeilijk vergelijkbaar. Wederom geruchten en vermoedens gelijkstellen.
Nou, dit artikel is concreet genoeg en geeft duidelijke aanwijzingen. Net zoals bij bijlhout. Farma is ook nooi t veroordeel voor haar "ziekte". Want die heeft zelfs niets strafbaars gedaan.

Verder dekt het artikel de laatste 10 jaar behoorlijk goed af, dus waar dan de positieve verhalen vandaan moeten komen...
quote:
Prima maar dan niet met 2 maten meten maar van elk kamerlid een dergelijk onderzoek en onafhankelijk en publiceren.
Dus wij moeten de pers gaan verplichten wat ze moeten publiceren?? Hou toch liever pers vrijheid. Die ook zaken als Pormes, Duivendak en Lasrak oprakelen, net zoals Swietert, Bijlhout en deze man.

[ Bericht 3% gewijzigd door cyberpope op 09-12-2006 19:25:34 ]
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 19:21
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:32 schreef Napalm het volgende:

[..]

Dat klopt maar schijn alleen is niet genoeg.
[..]

Misschien is hij wel gewoon een slechte verkoper/manager. Dat kan natuurlijk.
[..]

Hoeveel tevreden werkgevers zijn er?
[..]

Zelfde verhaal. Het probleem is dat er 2 beschuldigende ex-vriendinnen zijn. Kom eerst eens met een lijst met alle ex-vriendinnen en kijk dan hoeveel % er beschuldigingen heeft..
[..]
Prachtige tegenwerpingen. Waarom komt die meneer niet zelf met gewoon een verklaring die duidelijk aantoont dat dit een kwaadaardige selectie toevallig rancuneuze zeikerds zijn, terwijl hij in meerderheid door werkgevers, collega's en exvriendinnen op handen wordt gedragen?

Waarom komt hij niet gewoon met een kloppend cv? Je kan zeuren over opgepoetste cv's vol nietszeggende bestuursfuncties - maar gewoonlijk zijn die functie dan wél bestaand én vervuld door de persoon die ze claimt.

Over Pormes: punten die jij noemt -> niet bewezen, niet toegegeven. Min of meer bewezen: betrokkenheid bij een schietpartij in Assen en fraude bij een stichting/ uitkering, ook in Assen meen ik. Overigens twijfel ik niet aan dat Jemenverhaal.
Kozzmiczaterdag 9 december 2006 @ 19:27
Opmerkelijk: op een extreem-rechtse site wordt de schrijver van dit NRC-artikel ervan beschuldigd de aanklacht bij het OM m.b.t. discriminatie te hebben gedaan. Het lijkt me eerlijk gezegd nogal sterk, het is ook niet duidelijk waarop de website zich baseert.
quote:
Na het opstellen van dit artikel is bekend geworden dat een NRC-journalist (Joep Dohmen) het OM de uitspraken van Dion Graus heeft voorgelegd in een poging om vervolging wegens 'discriminatie' en 'racisme' te bewerkstelligen. Het OM heeft gisteren medegedeeld dat van een vervolging geen sprake kan zijn en dat de uitspraken van het PVV-kamerlid niet strafbaar zijn. Uw prettige of minder prettige reacties aan deze 'onderzoeksjournalist' kunt u overigens kwijt op dit email-adres van de 'kwaliteitskrant' NRC. Maar wél voorzichtig zijn natuurlijk. Joep heeft een haarscherpe, linksdraaiende neus voor mensen die de verachtelijke staatsvorm 'democratie' willen waarin iedereen gewoon vrijelijk zijn mening mag uiten.

http://www.uitkijk.net/algemeen.php?subaction=showfull&id=1165647900&archive=&start_from=&ucat=1&
Richardfunzaterdag 9 december 2006 @ 19:32
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 15:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Het is niet verwonderlijk dat de linkse media in de vorm van het NRC deze demonisatiepoging start.
Je wilt toch niet met droge ogen beweren dat het NRC een linkse krant is?
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 19:35
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:32 schreef Richardfun het volgende:

[..]

Je wilt toch niet met droge ogen beweren dat het NRC een linkse krant is?
Afhankelijk van waar je staat, kan er veel links van je liggen.........
OldJellerzaterdag 9 december 2006 @ 19:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media om hier pas mee te komen nadat hij in de Kamer is benoemd tot volksvertegenwoordiger. Net als bij Bijlhout van de LPF. Dit wisten ze natuurlijk al lang. Maar de grootste schade voor een partij richt je aan op dit moment en niet twee maanden voor de verkiezingen.

Desalniettemin een fout van Wilders.


Niemand kende hem en hij bekleedde geen belangrijke functie in de politiek van dit land. Waarom zou men dán een artikel gaan schrijven?
Wat begrijp je niet?
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:40
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:37 schreef OldJeller het volgende:

[..]Niemand kende hem en hij bekleedde geen belangrijke functie in de politiek van dit land. Waarom zou men dán een artikel gaan schrijven?
Wat begrijp je niet?
En niemand had verwacht dat PVV zoveel zetels zou krijgen.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:41
Ik heb volgens mij een aantal weken geleden wel een interview met hem gelezen in de Volkskrant magazine volgens mij. Toen vond ik hem wel symphatiek over komen.
Richardfunzaterdag 9 december 2006 @ 19:42
Napalm, ik snap niet precies waar je jouw vurige verdediging van deze man op baseert. Als het waar is wat jij zegt, dat het NRC enkel en alleen negatieve aspecten heeft aangekaart en alle positieve verhalen over de heer Graus buiten beschouwing heeft gelaten, waarom horen we daar dan niets over. Geen goede vrienden die het voor hem opnemen, hij komt zelfs niet eens met bewijzen aan om de aantijgingen te verleggen.

En als zelfs Wilders geen zin heeft commentaar te geven moet je de bui toch voelen hangen.

En Finder_Elf_Towns, als jij het NRC Handelsblad links vind ben ik razend benieuwd wat in jouw ogen dan wel centrum rechts is. Stormfront misschien?
Rock_de_Braziliaanzaterdag 9 december 2006 @ 19:42
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 18:57 schreef Napalm het volgende:

Zoals ik al aangaf,; je kan dat enkel serieus nemen als je ook de positeve reacties laat horen. Anders kan je altijd wel een serie negatieve verhalen vinden als je maar genoeg mensen interviewt.
Zucht, hoe vaak heb ik mijn posts nu nog aangeven dat Dion en Wilders niet met bewijs van het tegendeel kwamen?

Zoals de schrijvers zelf al aangaven zijn ze geen positieve verhalen tegengekomen.

Zolang jij of anderen niet met positief bewijs aankomen, blijft de schijn tegen m.
Richardfunzaterdag 9 december 2006 @ 19:42
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:41 schreef ub40_bboy het volgende:
Ik heb volgens mij een aantal weken geleden wel een interview met hem gelezen in de Volkskrant magazine volgens mij. Toen vond ik hem wel symphatiek over komen.
Sympathiek overkomen is deze man dus erg goed in, als je de verhalen in de OP ook maar enigszins gelooft.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:43
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:42 schreef Richardfun het volgende:
Napalm, ik snap niet precies waar je jouw vurige verdediging van deze man op baseert. Als het waar is wat jij zegt, dat het NRC enkel en alleen negatieve aspecten heeft aangekaart en alle positieve verhalen over de heer Graus buiten beschouwing heeft gelaten, waarom horen we daar dan niets over. Geen goede vrienden die het voor hem opnemen, hij komt zelfs niet eens met bewijzen aan om de aantijgingen te verleggen.

En als zelfs Wilders geen zin heeft commentaar te geven moet je de bui toch voelen hangen.

En Finder_Elf_Towns, als jij het NRC Handelsblad links vind ben ik razend benieuwd wat in jouw ogen dan wel centrum rechts is. Stormfront misschien?
Nou NRC is niet centrum rechts. Eerder D66 liberaal.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:45
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:42 schreef Rock_de_Braziliaan het volgende:

[..]

Zucht, hoe vaak heb ik mijn posts nu nog aangeven dat Dion en Wilders niet met bewijs van het tegendeel kwamen?

Zoals de schrijvers zelf al aangaven zijn ze geen positieve verhalen tegengekomen.

Zolang jij of anderen niet met positief bewijs aankomen, blijft de schijn tegen m.
Ik wil eerst wel de reactie van Wilders en Graus horen in de media maandag. Ik hoop dat de media nog verder gaan wroeten en dat er nog een paar lijken uit de kast komen.
Richardfunzaterdag 9 december 2006 @ 19:45
Eén ding is zeker, met de PvdV is het entertainment terug in de politiek. Niet best politiek gezien, maar erg leuk voor de 'kijkcijfers'.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:47
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:45 schreef Richardfun het volgende:
Eén ding is zeker, met de PvdV is het entertainment terug in de politiek. Niet best politiek gezien, maar erg leuk voor de 'kijkcijfers'.
Inderdaad ik vind het alleen maar leuk met deze persoon en met die Fleur Agema.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 19:48
Dit is toch geen nieuws? Graus is een Bekende Parkstedeling en iedereen weet wat ze aan hem hebben. Veel geleuter over dieren maar verder niks.
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 19:48
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:47 schreef ub40_bboy het volgende:

[..]

Inderdaad ik vind het alleen maar leuk met deze persoon en met die Fleur Agema.
true.
Flashwinzaterdag 9 december 2006 @ 19:49
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:48 schreef PJORourke het volgende:
Dit is toch geen nieuws? Graus is een Bekende Parkstedeling en iedereen weet wat ze aan hem hebben. Veel geleuter over dieren maar verder niks.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 19:50
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:48 schreef PJORourke het volgende:
Dit is toch geen nieuws? Graus is een Bekende Parkstedeling en iedereen weet wat ze aan hem hebben. Veel geleuter over dieren maar verder niks.
Nou hij laat zich ook uit over allochtonen.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 19:51
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:50 schreef ub40_bboy het volgende:
Nou hij laat zich ook uit over allochtonen.
En dat van die politiewagen is absurd. Maar verder is het niet zo'n vreemde opmerking, hoor.
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 19:52
Ik heb niets tegen een rechtse partij maar in het parlement horen wel kundige mensen en geen fantasten zoals Dion Graus. het is nu wachten op de eerste rellen.

zie je het al voor je dat Dion Graus Jan Marijnissen voor de camera's in elkaar mept in het vragen uurtje.

als wilders slim is en bij machten is zou hij hem meteen moeten verwijderen, maar ik verwacht niet dat hij zo verstandig zal zijn.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 19:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:52 schreef MrVVD het volgende:
Ik heb niets tegen een rechtse partij maar in het parlement horen wel kundige mensen en geen fantasten zoals Dion Graus. het is nu wachten op de eerste rellen.
Nou, de kans bestaat dat hij best wel wat af weet van z'n portefeuille, dierenrechten etc.
quote:
zie je het al voor je dat Dion Graus Jan Marijnissen voor de camera's in elkaar mept in het vragen uurtje.
Nee. Ik zie Jan eerder vanzelf omkiepen.
quote:
als wilders slim is en bij machten is zou hij hem meteen moeten verwijderen, maar ik verwacht niet dat hij zo verstandig zal zijn.
Wilders had hem nooit op de lisjt moeten zetten, maar hij is nou eenmaal een Bekende Linmburger en zal wel gekozen zijn om zijn loyaliteit.
Finder_elf_townszaterdag 9 december 2006 @ 19:57
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:42 schreef Richardfun het volgende:
En Finder_Elf_Towns, als jij het NRC Handelsblad links vind ben ik razend benieuwd wat in jouw ogen dan wel centrum rechts is. Stormfront misschien?
Wat is er exact centrum-rechts aan het NRC? Linkse anti-Israël wordt er gepapagaaid, Wilders en Bush kunnen niets goeds doen, Islam is cool en de walm van het grachtengordelfascisme hangt als een stinkend deken over de columnisten.
gronkzaterdag 9 december 2006 @ 19:58
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 12:25 schreef sizzler het volgende:
Typisch weer de media
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:00
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:57 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Wat is er exact centrum-rechts aan het NRC? Linkse anti-Israël wordt er gepapagaaid, Wilders en Bush kunnen niets goeds doen, Islam is cool en de walm van het grachtengordelfascisme ligt als een stinkend deken over de columnisten.
Het zijn vooral likkende deurmatten van de zittende macht. Erg gevoelig voor titels en functies.

Krantje van drs, mr en ir.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 20:01
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:52 schreef MrVVD het volgende:
als wilders slim is en bij machten is zou hij hem meteen moeten verwijderen, maar ik verwacht niet dat hij zo verstandig zal zijn.
Bij machten is hij niet. Dion kan alleen uit zichzelf besluiten om op te stappen, hij is (bijna) op geen enkele andere manier weg te krijgen. En gezien het salaris en gedrag van deze persoon zie ik hem dat nooit doen.
Rock_de_Braziliaanzaterdag 9 december 2006 @ 20:02
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:57 schreef Finder_elf_towns het volgende:

[..]

Wat is er exact centrum-rechts aan het NRC? Linkse anti-Israël wordt er gepapagaaid, Wilders en Bush kunnen niets goeds doen, Islam is cool en de walm van het grachtengordelfascisme hangt als een stinkend deken over de columnisten.
Ben je weer vergeten je bril op te zetten vanochtend?
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 20:05
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:51 schreef PJORourke het volgende:

[..]

En dat van die politiewagen is absurd. Maar verder is het niet zo'n vreemde opmerking, hoor.
Nee, natuurlijk niet. Maar als hij alleen iets van dieren weet moet hij gewoon zijn mond houden over andere zaken.
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:07
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:01 schreef cyberpope het volgende:

Bij machten is hij niet. Dion kan alleen uit zichzelf besluiten om op te stappen, hij is (bijna) op geen enkele andere manier weg te krijgen. En gezien het salaris en gedrag van deze persoon zie ik hem dat nooit doen.
ik ben er ook bang voor.
Boze_Appelzaterdag 9 december 2006 @ 20:09
Voor het einde van het jaar is er een Groep Graus
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 20:10
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:51 schreef PJORourke het volgende:

[..]

En dat van die politiewagen is absurd. Maar verder is het niet zo'n vreemde opmerking, hoor.
ik vind het nog steeds kwalijk. Als je de FP hebt gezien toen dat bericht werd geplaatst, Zie je tientallenr eacties van mensen: Dit kan zo niet, stomme allochtonen die politieautos in de fik steken, heerlen lijkt wel een parijse banlieu etc. Als iemand met zon simpele leugen dat effect bereikt en ook wilt bereiken, vind ik het op zijn minst een vreemde opmerking... en een smerige ook ja.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 20:10
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:45 schreef Richardfun het volgende:
Eén ding is zeker, met de PvdV is het entertainment terug in de politiek. Niet best politiek gezien, maar erg leuk voor de 'kijkcijfers'.
Ik dacht we daarvoor de VVD hadden?
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 20:12
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:48 schreef PJORourke het volgende:
Dit is toch geen nieuws? Graus is een Bekende Parkstedeling en iedereen weet wat ze aan hem hebben. Veel geleuter over dieren maar verder niks.
Sommige mensen komen niet uit Parkstad (Parkstad ), hé, sommigen mensen komen zelfs niet eens uit Limburg! Nou, en dan zijn er landelijke kranten, die praten de mensen even bij, over wie er zoal voortaan het Nederlandse volk vertegenwoordigen. Tenminste, over personen waar iets over te vertellen is.

Als ik het goed begrijp is de kans groot dat dit parlementslid geen grijze muis zal zijn in het parlement .
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:12
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:05 schreef ub40_bboy het volgende:
Nee, natuurlijk niet. Maar als hij alleen iets van dieren weet moet hij gewoon zijn mond houden over andere zaken.
Je weet dat dat in de praktijk niet gaat. Er komt een interview, en die interviewer wil het natuurlijk breder trekken, vooral als het om een nieuwe partij gaat. En zo'n Graus loopt natuurlijk maar al te graag leeg, ijdel als hij is.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 20:14
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:12 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Je weet dat dat in de praktijk niet gaat. Er komt een interview, en die interviewer wil het natuurlijk breder trekken, vooral als het om een nieuwe partij gaat. En zo'n Graus loopt natuurlijk maar al te graag leeg, ijdel als hij is.
Tsjah
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:14
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:10 schreef Jerruh het volgende:
ik vind het nog steeds kwalijk. Als je de FP hebt gezien toen dat bericht werd geplaatst, Zie je tientallenr eacties van mensen: Dit kan zo niet, stomme allochtonen die politieautos in de fik steken, heerlen lijkt wel een parijse banlieu etc. Als iemand met zon simpele leugen dat effect bereikt en ook wilt bereiken, vind ik het op zijn minst een vreemde opmerking... en een smerige ook ja.
Heerlen lijkt ook inderdaad op een Parijse banlieu. Alleen dat van die politiewagen is niet waar, en dan moet hij het niet zeggen. Het is kwalijk, maar ik kan niet zeggen of hij dat opzettelijk gelogen heeft.

Verder heeft hij wel gelijk over de toestand van Heerlen, z'n achterbuurten en de integratie.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:16
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:12 schreef sigme het volgende:
Sommige mensen komen niet uit Parkstad (Parkstad ),
Heerlen-Kerkrade-Brunssum
quote:
hé, sommigen mensen komen zelfs niet eens uit Limburg! Nou, en dan zijn er landelijke kranten, die praten de mensen even bij, over wie er zoal voortaan het Nederlandse volk vertegenwoordigen. Tenminste, over personen waar iets over te vertellen is.
Maar dan moeten ze niet doen alsof dit een grote scoop is. Dat is het niet.
quote:
Als ik het goed begrijp is de kans groot dat dit parlementslid geen grijze muis zal zijn in het parlement .
Geloof ik ook niet. Maar geen aanwinst.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 20:17
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:16 schreef PJORourke het volgende:
Maar dan moeten ze niet doen alsof dit een grote scoop is. Dat is het niet.
Voor mij wel...
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:17 schreef Monidique het volgende:
Voor mij wel...
jij lijkt wel een beetje op hem.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 20:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:24 schreef MrVVD het volgende:

[..]

jij lijkt wel een beetje op hem.
Behalve de lengte en het kale en het brede... I guess...
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:26
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:00 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het zijn vooral likkende deurmatten van de zittende macht. Erg gevoelig voor titels en functies.

Krantje van drs, mr en ir.
Titels die Wilders en Graus ontberen.

En die Fleur Agema lijkt op haar cv mogelijk over haar titel te liegen. Volgens haar cv op parlement.com is ze namelijk MA (Master of Arts), terwijl ze volgens haar opleidingsgegevens geen universitaire studie heeft afgerond. Daar Master of Arts een academische graad is kan dat niet kloppen. Tenzij er voor HBO-architectuur aparte regelgeving bestaat, dat zou kunnen, maar het komt mij erg onwaarschijnlijk voor.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 20:27
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:16 schreef PJORourke het volgende:

Maar dan moeten ze niet doen alsof dit een grote scoop is. Dat is het niet.
Nou, eh, eigenlijk vind ik het wel nieuws. Voor mij & velen. Alle ander nieuws, zeker als het dit soort persoonlijk getint nieuws is, is gewoonlijk wel bekend bij de personen die betrokkene kennen. Dat maakt het op landelijk niveau nog wel nieuws.

Maar als ik het goed begrijp is men in Parkstad wel bekend met het feit dat dit een klaplopende fantast is? Waarom heeft niet iemand even de rest van Nederland gewaarschuwd dan? Of Wilders.. was wel zo netjes geweest.
quote:
[..]

Geloof ik ook niet. Maar geen aanwinst.
Nee. Toch jammer dat die kant van het politieke spectrum zo vaak in eigen voet schiet. Mede dankzij de kiezers aan die kant, hadden er goddorie niet wat meer op Pastors & Eerdmans kunnen stemmen? Dan was er misschien nog iets terecht gekomen van de vertegenwoordiging.
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:28
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:25 schreef Monidique het volgende:
Behalve de lengte en het kale en het brede... I guess...
ohw wacht ik zie het al jij bent een vriend van SCH. hij heeft ook een foto op fok en is ook pro marokkanen en anti nederland als nederlander. zo hoop je natuurlijk op heel veel marokkaanse vriendjes he.

slimmerik.....
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:29
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:27 schreef sigme het volgende:
Nee. Toch jammer dat die kant van het politieke spectrum zo vaak in eigen voet schiet. Mede dankzij de kiezers aan die kant, hadden er goddorie niet wat meer op Pastors & Eerdmans kunnen stemmen? Dan was er misschien nog iets terecht gekomen van de vertegenwoordiging.
Hoewel ik geen fan van Pastors en Eerdmans ben zijn dat in ieder geval mensen met de capaciteiten om een bekwame volksvertegenwoordiger te zijn (of je het nou met ze eens bent of niet), dat kun je van die malloten op de lijst van Wilders vooralsnog niet zeggen.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 20:30
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:28 schreef MrVVD het volgende:
ohw wacht ik zie het al jij bent een vriend van SCH. hij heeft ook een foto op fok en is ook pro marokkanen en anti nederland als nederlander. zo hoop je natuurlijk op heel veel marokkaanse vriendjes he.

slimmerik.....
Je hebt me door. Ken je de groep Vrienden van SCH? Ben ik de voorzitter van.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:31
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:27 schreef sigme het volgende:


Nee. Toch jammer dat die kant van het politieke spectrum zo vaak in eigen voet schiet. Mede dankzij de kiezers aan die kant, hadden er goddorie niet wat meer op Pastors & Eerdmans kunnen stemmen? Dan was er misschien nog iets terecht gekomen van de vertegenwoordiging.
Het zelfreinigend vermogen gaat het werk weer doen. Uiteindelijk lost het vanzelf weer op. Hopelijk dat affaire Graus de opmaat is voor de ondergang van PVV.

Op Pastors en Eerdmans zat gelukkig niemand te wachten...
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:31
ja joh je hebt je eigen ras en land nooit iets aan gevonden
Reyazaterdag 9 december 2006 @ 20:32
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:26 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Titels die Wilders en Graus ontberen.

En die Fleur Agema lijkt op haar cv mogelijk over haar titel te liegen. Volgens haar cv op parlement.com is ze namelijk MA (Master of Arts), terwijl ze volgens haar opleidingsgegevens geen universitaire studie heeft afgerond. Daar Master of Arts een academische graad is kan dat niet kloppen. Tenzij er voor HBO-architectuur aparte regelgeving bestaat, dat zou kunnen, maar het komt mij erg onwaarschijnlijk voor.
Ze zou eventueel een HBO-master kunnen hebben afgerond, maar ik weet er verder het fijne niet van
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:32
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:29 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Hoewel ik geen fan van Pastors en Eerdmans ben zijn dat in ieder geval mensen met de capaciteiten om een bekwame volksvertegenwoordiger te zijn (of je het nou met ze eens bent of niet), dat kun je van die malloten op de lijst van Wilders vooralsnog niet zeggen.
jij vind Pastors geen malloot?

Met dat spotje vlak voor de verkiezingen met die vergelijking? Schaamteloos was dat.
Monidiquezaterdag 9 december 2006 @ 20:33
Het is wel allemaal weer erg typisch. Zo 2002 allemaal.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:33
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:32 schreef Reya het volgende:

[..]

Ze zou eventueel een HBO-master kunnen hebben afgerond, maar ik weet er verder het fijne niet van
Dat zal best, maar dan krijg je de toevoeging 'of Arts' in principe niet.
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 20:33
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:31 schreef MrVVD het volgende:
ja joh je hebt je eigen ras en land nooit iets aan gevonden
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:33
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:33 schreef Monidique het volgende:
Het is wel allemaal weer erg typisch. Zo 2002 allemaal.
Lijkt weer een herhaling te worden.....maar herhalingen zijn erg in tegenwoordig....
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:34
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:32 schreef EchtGaaf het volgende:

[..]

jij vind Pastors geen malloot?

Met dat spotje vlak voor de verkiezingen met die vergelijking? Schaamteloos was dat.
Dat was inderdaad erg fout, maar dat neemt niet weg dat de man meer kwaliteiten heeft dan die halve zolen die Wilders bij elkaar verzameld heeft.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:34 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Dat was inderdaad erg fout, maar dat neemt niet weg dat de man meer kwaliteiten heeft dan die halve zolen die Wilders bij elkaar verzameld heeft.
Behalve dat het erg fout is, geef de man wel erg blijk totaal over geen inlevingsvermogen te beschikken.

Was trouwens niet de eerste keer; hij vond dat die homo's zonder meer naar Iran konden worden teruggestuurd. Eerdmans schrok zich een rotje.....

Pastors deugt niet....


In de club van wilders heb ik ook nog minder vertrouwen....

Maar al met al komt er alleen maar bagger uit die hoek. Dat is sinds Fortuyn als zo..
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:27 schreef sigme het volgende:
Nou, eh, eigenlijk vind ik het wel nieuws. Voor mij & velen. Alle ander nieuws, zeker als het dit soort persoonlijk getint nieuws is, is gewoonlijk wel bekend bij de personen die betrokkene kennen. Dat maakt het op landelijk niveau nog wel nieuws.

Maar als ik het goed begrijp is men in Parkstad wel bekend met het feit dat dit een klaplopende fantast is? Waarom heeft niet iemand even de rest van Nederland gewaarschuwd dan? Of Wilders.. was wel zo netjes geweest.
Kom op zeg, het is een bekende Limburger...
quote:
Nee. Toch jammer dat die kant van het politieke spectrum zo vaak in eigen voet schiet. Mede dankzij de kiezers aan die kant, hadden er goddorie niet wat meer op Pastors & Eerdmans kunnen stemmen? Dan was er misschien nog iets terecht gekomen van de vertegenwoordiging.
Is dit zo'n ramp dan? Hij moet gewoon z'n smoel houden en terug gaan naar de koetjes en kafjes. De rest van de lijst komt mij prima over.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 20:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:29 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Hoewel ik geen fan van Pastors en Eerdmans ben zijn dat in ieder geval mensen met de capaciteiten om een bekwame volksvertegenwoordiger te zijn (of je het nou met ze eens bent of niet), dat kun je van die malloten op de lijst van Wilders vooralsnog niet zeggen.
Precies.

Ik ben ook niet dol op de ideeën die ze vertegenwoordigen (en die volgens mij grotendeels overlappen met het gedachtegoed dat Wilders & co vertegenwoordigen), maar ik heb liever wél dat mensen met die ideeën zich gerepresenteerd weten. En dan kan je zeggen dat een maffe patjepeeër als deze Graus juist héél representatief is voor die kiezers, maar dat is toch niet wat ik bedoel.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 20:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:34 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Dat was inderdaad erg fout, maar dat neemt niet weg dat de man meer kwaliteiten heeft dan die halve zolen die Wilders bij elkaar verzameld heeft.
Klopt, ik had veel liever Pastors & Eardmans met 9 zetels gezien inplaats van Wilders.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:38
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:37 schreef EchtGaaf het volgende:
geef de man wel erg blijk totaal over geen inlevingsvermogen te beschikken.
Inlevingsvermogen... wat moet je daar nu mee?
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:39
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:37 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Kom op zeg, het is een bekende Limburger...
[..]

Is dit zo'n ramp dan? Hij moet gewoon z'n smoel houden en terug gaan naar de koetjes en kafjes. De rest van de lijst komt mij prima over.
Nou, er staan met (in ieder geval) Agema en Madlener nog wel meer dubieuze types op die lijst.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:39
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:37 schreef sigme het volgende:
En dan kan je zeggen dat een maffe patjepeeër als deze Graus juist héél representatief is voor die kiezers, maar dat is toch niet wat ik bedoel.
Daarom staat hij ook op de lijst.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:39
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:37 schreef ub40_bboy het volgende:

[..]

Klopt, ik had veel liever Pastors & Eardmans met 9 zetels gezien inplaats van Wilders.
Dan kreeg je weer een ongeleid projectiel van Van Schijndel. Nou daar zitten we op te wachten
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:39
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:39 schreef Plato1980 het volgende:
Nou, er staan met (in ieder geval) Agema en Madlener nog wel meer dubieuze types op die lijst.
Volgens mij is er niks mis met Agema... Madlener ken ik niet zo.
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 20:40
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:34 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Dat was inderdaad erg fout, maar dat neemt niet weg dat de man meer kwaliteiten heeft dan die halve zolen die Wilders bij elkaar verzameld heeft.
Inderdaad, verder zou ik de toekomst van m'n kinderen nou ook niet echt toevertrouwen aan mensen als Sorensen, die excuusmoslim, van Schijndel, etc. Maar ik geloof dat niemand kan ontkennen dat zulke mensen wat meer allure geven aan je lijstje kamerleden dan dat zooitje gefrustreerden van Wilders
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:40
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:39 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Volgens mij is er niks mis met Agema... Madlener ken ik niet zo.
Er doen veel rare verhalen over haar en contacten in neo-nazistische hoek de ronde. Wat daar van waar is weet ik niet, maar het komt wel verdacht over.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:41
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:38 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Inlevingsvermogen... wat moet je daar nu mee?
Het voorkomt dat je domme dingen doet. Zoals dat spotje van Pastors. Gewoon weten wat wel of niet kan. Pastors gaf blijk dat niet te kunnen. Met een beetje inlevingsvermogen was dit waarschijnlijk wel gelukt.....
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:42
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:40 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Er doen veel rare verhalen over haar en contacten in neo-nazistische hoek de ronde. Wat daar van waar is weet ik niet, maar het komt wel verdacht over.
Ik vind het sowoieso een rare miep. Dat lachte alleen al doed het ergste vermoeden...
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:42
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:40 schreef Plato1980 het volgende:
Er doen veel rare verhalen over haar en contacten in neo-nazistische hoek de ronde. Wat daar van waar is weet ik niet, maar het komt wel verdacht over.
Zo ver ik weet heeft ze zich op Stormfront verdedigd tegen een persoonlijke aanval... dat is wat ik opmaak van de AFA-site. Ik heb geen inhoudelijk foute posts van haar op die site gezien.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:43
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:41 schreef EchtGaaf het volgende:
Het voorkomt dat je domme dingen doet. Zoals dat spotje van Pastors. Gewoon weten wat wel of niet kan. Pastors gaf blijk dat niet te kunnen. Met een beetje inlevingsvermogen was dit waarschijnlijk wel gelukt.....
Dat was gewoon paniek van de lage peilingen... erg dom want Wilders was niet op de korte temijn te overtreffen.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:43
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:42 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik vind het sowoieso een rare miep. Dat lachte alleen al doed het ergste vermoeden...
Dus is ze meteen fout...
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:44
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:42 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Zo ver ik weet heeft ze zich op Stormfront verdedigd tegen een persoonlijke aanval... dat is wat ik opmaak van de AFA-site. Ik heb geen inhoudelijk foute posts van haar op die site gezien.
Er zingen meer van dat soort verhalen over haar rond. Er zal vast wel wat overdreven worden, maar erg zuiver op de graad komt het allemaal niet over. En daarnaast dus die titel van haar, ik zou dat diploma wel eens willen zien. En dan gaat het me er niet om of ze die tiel heeft, maar over het feit dat ze er misschien over gelogen heeft.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:44
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:40 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Inderdaad, verder zou ik de toekomst van m'n kinderen nou ook niet echt toevertrouwen aan mensen als Sorensen, die excuusmoslim, van Schijndel, etc. Maar ik geloof dat niemand kan ontkennen dat zulke mensen wat meer allure geven aan je lijstje kamerleden dan dat zooitje gefrustreerden van Wilders
Ken je ze dan alle negen zo goed om een karakterschets te kunnen maken?
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:45
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:44 schreef Plato1980 het volgende:
Er zingen meer van dat soort verhalen over haar rond. Er zal vast wel wat overdreven worden, maar erg zuiver op de graad komt het allemaal niet over. En daarnaast dus die titel van haar, ik zou dat diploma wel eens willen zien. En dan gaat het me er niet om of ze die tiel heeft, maar over het feit dat ze er misschien over gelogen heeft.
Dit staat er op haar website:
quote:
Na de kunstacademie volgde een cursus mechanica, bouwfysica en detailleren. Daarna de Academie van Bouwkunst te Amsterdam. Van de vier projecten uit het eerste jaar werden er twee geselecteerd voor de beste projecten academiebreed. In 2004 studeerde Fleur af aan de MAHKU Master of Arts. Haar examenontwerp betrof het eerder genoemde detentiemodel.
EchtGaafzaterdag 9 december 2006 @ 20:45
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:43 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Dus is ze meteen fout...
Ik heb het over vermoeden...
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:46
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:45 schreef EchtGaaf het volgende:
Ik heb het over vermoeden...
Sterk hoor
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:46
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:45 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Dit staat er op haar website:
[..]
Nogmaals, het kan waar zijn, maar bij mijn weten is Master of Arts een academische titel en uit haar cv maak ik op dat ze een hBO-opleiding gedaan heeft. Maar goed, dat is het ergste niet.
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:46
ja tis bizar. het blijkt dan toch moeilijk te zijn om een behoorlijk rechterflank te vormen. dat komt omdat goede politici zich niet kunnen uiten. deels omdat het politiek incorrect is en deels omdat men gewoon bang is om in angst te moeten leven. Een hele grote groep is ook pro links vanwege hun eigen financiële gewin. Inkomsten uit NIET arbeid zoals uitkeringen, studiebeurzen en subsidies zijn het best af met links politiek natuurlijk

ultra rechts is dood normaal in Turkije en niets geks aan. nagenoeg iedereen is rechts in Turkije alleen je hebt daar de religieuze rechtsen en niet religieuze rechtsen en gewone liberalen en een paar mensen die dan iets met het milieu hebben en een paar die vinden dat je de koerden niet te hard moet aanpakken.

rechts beleid is prima beleid alleen je moet racisme voorkomen en discriminatie niet verwarren met racisme.

Dus daarom heb je aan de rechterkant van die net niet mensen helaas pindakaas
Jerruhzaterdag 9 december 2006 @ 20:47
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:31 schreef MrVVD het volgende:
ja joh je hebt je eigen ras en land nooit iets aan gevonden
jij hebt humor, weet je .
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:47
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:46 schreef Plato1980 het volgende:
Nogmaals, het kan waar zijn, maar bij mijn weten is Master of Arts een academische titel en uit haar cv maak ik op dat ze een hBO-opleiding gedaan heeft. Maar goed, dat is het ergste niet.
Klopt, op het HBO en je dan puur M. Maar ik weet niet of dat voor de kunstacademie ook geldt...
Reyazaterdag 9 december 2006 @ 20:47
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:46 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Nogmaals, het kan waar zijn, maar bij mijn weten is Master of Arts een academische titel en uit haar cv maak ik op dat ze een hBO-opleiding gedaan heeft. Maar goed, dat is het ergste niet.
Ik zie het al: ze heeft een door een universiteit geaccriteerde master op een hogeschool gedaan, en dat geeft ook recht op een universitsaire mastertitel
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:47
Ik geloof dat ik het snap. Ze is Master of Architecture en kort dat af als MA. Dat is echter de afkorting van Master of Arts en in die zin verdraait ze de werkelijkheid ietwat.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 20:48
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:44 schreef Plato1980 het volgende:
Er zingen meer van dat soort verhalen over haar rond. Er zal vast wel wat overdreven worden, maar erg zuiver op de graad komt het allemaal niet over. En daarnaast dus die titel van haar, ik zou dat diploma wel eens willen zien. En dan gaat het me er niet om of ze die tiel heeft, maar over het feit dat ze er misschien over gelogen heeft.
Ik weet wel dat er de nodige geruchten waren. Ook ik heb wat dingen gehoord. Maar toen ik naar de bron wilde kijken (haar eigen forum) was dat net een paar uur van te voeren helemaal gewist. Dus er was wel iets, maar kan niet beoordelen of het uit zijn verband getrokken is omdat de bron weg is. En daarom is het nutteloos om die geruchten hier te gaan herhalen, want heb ze zelf niet kunnen controleren. Het kunnen namelijk ook wat losse flodders geweest zijn. Zo zou ik als ik policus zou zijn (wat nooit zal gebeuren) ook niet al mijn postings op een rijtje willen zien. Want ook ik druk me ooit op een forum wat ongenuanceerder uit als het in werkelijkhied ligt.. En soms is de verleiding om wat de stoken ook te groot.
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 20:49
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:47 schreef Plato1980 het volgende:
Ik geloof dat ik het snap. Ze is Master of Architecture en kort dat af als MA. Dat is echter de afkorting van Master of Arts en in die zin verdraait ze de werkelijkheid ietwat.
Geef d'r eens ongelijk. Hoe dom staat MArch wel niet achter je naam. Waren ze dronken toen ze die afkorting bedachten ofzo?
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:50
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:48 schreef cyberpope het volgende:
Maar toen ik naar de bron wilde kijken (haar eigen forum) was dat net een paar uur van te voeren helemaal gewist.
Dat maakt haar op zich natuurlijk verdacht, dat doe je immers niet zomaar, en zeker niet toevallig op dat moment. Als er niet veel aan de hand is dan was het een uiterst domme daad van haar.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:51
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:49 schreef Sack_Blabbath het volgende:

[..]

Geef d'r eens ongelijk. Hoe dom staat MArch wel niet achter je naam. Waren ze dronken toen ze die afkorting bedachten ofzo?
Het mag alleen officieel niet.

Maar goed bij MArch moest iedereen aan marcheren denken gezien haar politieke gedachtegoed.
tha-terroristzaterdag 9 december 2006 @ 20:52
ik zie groep Graus nu al aankomen
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:53
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:52 schreef tha-terrorist het volgende:
ik zie groep Graus nu al aankomen
Ja, dat wordt net zoiets als Lazrak.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:44 schreef Plato1980 het volgende:
Er zingen meer van dat soort verhalen over haar rond. Er zal vast wel wat overdreven worden, maar erg zuiver op de graad komt het allemaal niet over. En daarnaast dus die titel van haar, ik zou dat diploma wel eens willen zien. En dan gaat het me er niet om of ze die tiel heeft, maar over het feit dat ze er misschien over gelogen heeft.
Zelfs Kafka kan niks zinnigs melden:

http://kafka.antifa.net/wilders.pvdv.htm
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 20:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:51 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Het mag alleen officieel niet.

Maar goed bij MArch moest iedereen aan marcheren denken gezien haar politieke gedachtegoed.
Ik zou denken dat het een aankondiging is van een rechtse lente in maart ofzo
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 20:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:47 schreef Plato1980 het volgende:
Ik geloof dat ik het snap. Ze is Master of Architecture en kort dat af als MA. Dat is echter de afkorting van Master of Arts en in die zin verdraait ze de werkelijkheid ietwat.
Ach dat was in de tijd dat ze in nederland nog de drs structuur hadden. Toen kon je via hoge scholen die master-titel krijgen bij de gemiddelde cursus in samenspraak met engelse universiteiten. Dus ze mag hem voeren. Heb ook nog ergens z'n papiertje liggen met een engelse graad erop, gekregen bij een post-HBO studie.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 20:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:51 schreef Plato1980 het volgende:
Maar goed bij MArch moest iedereen aan marcheren denken gezien haar politieke gedachtegoed.
MArch bestaat toch helemaal niet?
MrVVDzaterdag 9 december 2006 @ 20:55
Sack_Blabbathzaterdag 9 december 2006 @ 20:55
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:54 schreef PJORourke het volgende:

[..]

MArch bestaat toch helemaal niet?
http://nl.wikipedia.org/wiki/Master_of_Architecture
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:56
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:54 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Zelfs Kafka kan niks zinnigs melden:

http://kafka.antifa.net/wilders.pvdv.htm
"Een paar maanden later tekent ze een petitie tegen het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). De petitie is opgezet door het radicaalrechtse Platform de Krijger".

Klinkt toch nogal dubieus.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 20:56
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:50 schreef Plato1980 het volgende:
Dat maakt haar op zich natuurlijk verdacht, dat doe je immers niet zomaar, en zeker niet toevallig op dat moment. Als er niet veel aan de hand is dan was het een uiterst domme daad van haar.
Blijft speculeren. Wellicht was het allemaal erg onschuldig, maar kon het gemakkelijk uit zijn verband getrokken worden. Kun je uitleggen tot je een ons weegt, maar dat help meestal niet.

Was trouwens haar blog die ze off-line haalde. Net na de uitzending van netwerk op 23-8-2006. Soms vind je nog wel een verwijzing naar fleuragema.web-log.nl Maar hij bestaat niet meer.

[ Bericht 14% gewijzigd door cyberpope op 09-12-2006 21:10:03 ]
Sidekickzaterdag 9 december 2006 @ 20:56
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:41 schreef ub40_bboy het volgende:
Ik heb volgens mij een aantal weken geleden wel een interview met hem gelezen in de Volkskrant magazine volgens mij. Toen vond ik hem wel symphatiek over komen.
Toen hij zichzelf als Ridder Dion zag?
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 20:57
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:54 schreef PJORourke het volgende:

[..]

MArch bestaat toch helemaal niet?
Jawel en zij lijkt er ten onrechte MA van gemaakt te hebben.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 21:00
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:42 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Zo ver ik weet heeft ze zich op Stormfront verdedigd tegen een persoonlijke aanval... dat is wat ik opmaak van de AFA-site. Ik heb geen inhoudelijk foute posts van haar op die site gezien.
Ik ook niet. Ik ken die mevrouw niet, maar ik vind het wel stoer dat ze gewoon op stormfront rare verhalen over haarzelf komt weerleggen.
Als dat al leidt tot 'ze post op stormfront dus ze is fout'.. dan zegt dat voornamelijk wat over degenen die dat aanvoeren als bewijs van foutheid.
Finder_elf_townszaterdag 9 december 2006 @ 21:02
Maar goed, mocht het "wangedrag" van Dion veranderen in wangedrag dan is het de eerste test voor de organisatorische sterkte van de PVV. Er is geen schande in het excommuniceren van nieuwelingen die niet helemaal begrijpen dat aanwezigheid in 2de kamer niet voor de eigen ego is, maar voor die van de partij.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 21:05
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:56 schreef Plato1980 het volgende:
"Een paar maanden later tekent ze een petitie tegen het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI). De petitie is opgezet door het radicaalrechtse Platform de Krijger".

Klinkt toch nogal dubieus.
Die website van De Krijger is down dus ik kan het niet natrekken. Noch kan ik zien wat de precieze tekst van de petitie is.
cyberpopezaterdag 9 december 2006 @ 21:12
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:02 schreef Finder_elf_towns het volgende:
Maar goed, mocht het "wangedrag" van Dion veranderen in wangedrag dan is het de eerste test voor de organisatorische sterkte van de PVV. Er is geen schande in het excommuniceren van nieuwelingen die niet helemaal begrijpen dat aanwezigheid in 2de kamer niet voor de eigen ego is, maar voor die van de partij.
Enige probleem is dat je dan wel een zetel kwijt bent. En dat is het probleem van dit soort nieuwe landelijke partijen zonder een lokale basis. Je moet razend snel een lijst in elkaar jassen en hebt weinig tijd om weten wat voor vlees je echt in de kuip hebt. En je hebt ook het geld niet om overal maar prive-speurders op te zetten om iemand volledig te laten controleren.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 21:15
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:05 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Die website van De Krijger is down dus ik kan het niet natrekken.
Kafka zit er gewoonlijk niet naast. Dit soort info klopt wel.
quote:
Noch kan ik zien wat de precieze tekst van de petitie is.
-edit- gevonden:
quote:
PETITIE TEGEN HET CIDI

Het CIDI moet worden verboden wegens antidemocratische activiteiten. Daarvoor worden de volgende redenen aangevoerd:

*Het CIDI gebruikt de Nederlandse maatschappij als schild om Israëlische belangen te behartigen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met de Israëlische ambassade. Sinds de stichting van de staat Israël in 1948 hebben zionistische organisaties geen bestaansrecht meer in de diaspora.

*Het CIDI ontplooit verschillende activiteiten met als doel andersdenkenden de mond te snoeren. Dat blijkt onder meer uit de volgende incidenten:

1. Het CIDI deed aangifte tegen Theo van Gogh toen hij in 1984 een kritisch stuk schreef over schrijver Leon de Winter die zijn joodse identiteit zou hebben misbruikt.

2. Het CIDI diende een klacht in tegen het blad Ravage. Op 3 mei 1996 plaatste de redactie een artikel van de kunstenaar Peter Edel, die een verband legt tussen de joodse organisatie B’nai B’rith en de Ku Klux Klan.

3. In september 2004 stuurde het CIDI een brief aan de sponsors van het toneelstuk Het Beloofde Land om hen ‘op de kwalijke inhoud ervan’ te wijzen. ‘In zijn brief vraagt CIDI de sponsors ook waarom zij de productie financieel mogelijk hebben gemaakt,’ aldus de Israël Nieuwsbrief van het CIDI. Twee sponsors trokken zich vervolgens terug.

4. Op 2 mei 2004 deed het CIDI aangifte tegen een bejaarde vrouw die controversiële uitspraken over joden deed in een televisiedocumentaire. Het feit dat de gewraakte uitspraken reeds uit de film waren geknipt, mocht de gedachtepolitie niet baten.

5. Momenteel werkt het CIDI mee aan het opzetten van een meldpunt tegen mensen die kritiek hebben op de islam.

*Het CIDI steunt illegale acties van krakers. Zo riep het vorig jaar op tot deelname aan een gewelddadige demonstratie tegen de Nederlandse Volks-Unie, waarbij onder anderen twee politieagenten werden verwond.

*Het CIDI verspreidt onbetrouwbare informatie die de persoonlijke integriteit van individuen schaadt. Toen adjunct-directrice Hirschfeld de pro-Palestijnse activist Fred van Leeuwen ten onrechte had beschuldigd van het versturen van een antisemitische e-mail, weigerde zij Van Leeuwen klip en klaar haar verontschuldigingen aan te bieden. Ook neemt het CIDI onjuiste informatie van de Anne Frank Stichting over.

*Het CIDI houdt dossiers bij van pro-Palestijnse activisten. Boven een factsheet over de anarchist Ed Hollants staat vermeld ‘Getraceerd vanaf 1991 (dossiers CIDI)’. Keurig netjes heeft het CIDI Hollants’ organisatorische lidmaatschappen en samenwerkingsverbanden opgesomd, alsmede zijn denkbeelden (‘Tegenstander van de “Israëlische bezetting” van Jeruzalem’). Als klap op de vuurpijl kunnen we onder het kopje ‘antisemitisme’ lezen dat Hollants’ Autonoom Centrum van antisemitisme is beschuldigd door een ex-communist.

*Het CIDI bespioneert andersdenkenden. Medewerkers van de organisatie zijn gesignaleerd tijdens pro-Palestijnse demonstraties, waarbij ze foto’s maakten van deelnemers. Vooral de jongerenorganisatie van het CIDI houdt zich met dit soort praktijken bezig.

*Het CIDI stuurt informatie door aan het Meldpunt Discriminatie Internet. Ook gevoelige informatie, bijvoorbeeld de identiteit van getuigen van antisemitische incidenten, komen zo terecht bij deze schimmige organisatie, die meebetaalt aan extreem-links geweld.

*Het CIDI mengt zich in de politiek van souvereine staten. Op 17 januari 2005 was het Belgische parlementslid Claude Marinower te gast bij het CIDI. Hierbij richtte hij zijn pijlen op het Vlaams Belang, dat hij op één lijn stelt met de radicale moslims van de AEL. Op 18 februari 2000 ging het CIDI – samen met onder meer het extreem-linkse Nederland Bekent Kleur - de straat op om te protesteren tegen de democratisch gekozen regering in Oostenrijk.

*Het CIDI werkte mee aan de hetze tegen The Passion of the Christ, een christelijke film van een vrome Amerikaan. ‘Het karakter van Mel Gibsons The Passion wordt denkelijk nog het beste onderstreept door de vele oproepen van antisemitische actievoerders om de film te gaan zien,’ schrijft de Israël Nieuwsbrief.

Kortom, het CIDI wil uw democratische rechten inperken. Daarom moet het CIDI worden verboden als antidemocratische organisatie.
quote:
UPDATE 5 juni 2005: De petitie is gesloten en aangeboden aan Minister van Binnenlandse Zaken Remkes.

Wij danken de moedige mensen die zich niet hebben laten intimideren door de internationale zionistische moordmachine. Nieuwe ontwikkelingen worden op deze website gepubliceerd.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 21:16
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:12 schreef cyberpope het volgende:

[..]

Enige probleem is dat je dan wel een zetel kwijt bent. En dat is het probleem van dit soort nieuwe landelijke partijen zonder een lokale basis. Je moet razend snel een lijst in elkaar jassen en hebt weinig tijd om weten wat voor vlees je echt in de kuip hebt. En je hebt ook het geld niet om overal maar prive-speurders op te zetten om iemand volledig te laten controleren.
Wilders had een aantal jaar. En hij had op zijn minst een aantal ex werkgevers van Graus kunnen bellen.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 21:19
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:15 schreef sigme het volgende:
Kafka zit er gewoonlijk niet naast. Dit soort info klopt wel.
Nee, maar hoe verdacht is het werkelijk?
quote:
Ik heb 'm niet geheel gevonden, wel delen:
De gehele tekst zou misschien meer licht op de zaak werpen. Een petitie tegen het CIDI lijkt op het eerste gezicht antisemitisch, maar er staat me iets bij dat De Krijger pro-israel is.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 21:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:19 schreef PJORourke het volgende:

De gehele tekst zou misschien meer licht op de zaak werpen. Een petitie tegen het CIDI lijkt op het eerste gezicht antisemitisch, maar er staat me iets bij dat De Krijger pro-israel is.
Zie mijn edit, ik heb de gehele tekst gevonden .
De Krijger is tot inkeer gekomen na een bezoek aan Israel.
sigmezaterdag 9 december 2006 @ 21:28
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:19 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Nee, maar hoe verdacht is het werkelijk?
Nou, gezien de mede-ondertekenaars best wel redelijk behoorlijk:
quote:
De petitie werd ondertekend door slechts enkele tientallen mensen, waaronder veel vooraanstaande neo-nazi's en rechts-extremisten. Zo behoorden tot de ondertekenaars Rik Bak (penningmeester van de nazistische Nationale Alliantie Zeeland), Arnoud Blöte (ex-bestuurslid CP'86), Suzie King (voormalig NVU-activiste), Amanda Koemans (nazistische internetactiviste die opeert onder de naam 14-amansSSje-88), Robert Koetsier (ex-lid CP'86), Tim Mudde (ex-bestuurslid CP'86, bandleider Brigade M), Paul Peters (ex-lid CP'86, ex-lid Stormfront Nederland, ex-bestuurslid NNP, kaderlid Voorpost), Kristof de Bock (Vlaams Belang Berchem) Marcel de Putter (ex-lid NVU, ex-lid NNP, secretaris Nationale Alliantie Zeeland), Wijnand de Putter (ex-lid NVU, ex-lid NNP, bestuurslid Nationale Alliantie), Marcel Rüter (ex-bestuurslid CP'86, ex-bestuurslid Nederlands Blok, ex-voorzitter Voorpost Nederland), Gerard de Wit (ex-kaderlid CD, ex-secretaris NNP, penningmeester Nationale Alliantie) en René van Gool (Nieuw Rechts).
De lijst is niet volledig, en dit waren personen die in 2005 de moeite van het vermelden waard waren, maar het geeft wel een indruk.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 21:29
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:25 schreef sigme het volgende:
Zie mijn edit, ik heb de gehele tekst gevonden .
De Krijger is tot inkeer gekomen na een bezoek aan Israel.
Hmmm. Veel punten vind ik legitiem, andere vind ik nonsens.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 21:30
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:28 schreef sigme het volgende:
De lijst is niet volledig, en dit waren personen die in 2005 de moeite van het vermelden waard waren, maar het geeft wel een indruk.
Ik laat het oordeel van een petitie niet afhangen van de ondertekenaars, maar van de letterlijke tekst. Niettemin een onfris zooitje.
Richardfunzaterdag 9 december 2006 @ 22:41
Uhmm, welke punten van die 'petitie' vind je dan in godsnaam legitiem?

Ik ben zelf zeker geen fan van het beleid van Israel, in tegendeel zelfs, maar deze tekst is zo antisemitisch dat ze net zo goed een hakenkruis als achtergrond erin hadden kunnen verwerken.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 23:18
quote:
1. Het CIDI deed aangifte tegen Theo van Gogh toen hij in 1984 een kritisch stuk schreef over schrijver Leon de Winter die zijn joodse identiteit zou hebben misbruikt.

5. Momenteel werkt het CIDI mee aan het opzetten van een meldpunt tegen mensen die kritiek hebben op de islam.

Het CIDI steunt illegale acties van krakers. Zo riep het vorig jaar op tot deelname aan een gewelddadige demonstratie tegen de Nederlandse Volks-Unie, waarbij onder anderen twee politieagenten werden verwond.

*Het CIDI stuurt informatie door aan het Meldpunt Discriminatie Internet. Ook gevoelige informatie, bijvoorbeeld de identiteit van getuigen van antisemitische incidenten, komen zo terecht bij deze schimmige organisatie, die meebetaalt aan extreem-links geweld.

*Het CIDI verspreidt onbetrouwbare informatie die de persoonlijke integriteit van individuen schaadt. Toen adjunct-directrice Hirschfeld de pro-Palestijnse activist Fred van Leeuwen ten onrechte had beschuldigd van het versturen van een antisemitische e-mail, weigerde zij Van Leeuwen klip en klaar haar verontschuldigingen aan te bieden. Ook neemt het CIDI onjuiste informatie van de Anne Frank Stichting over.
Als het klopt natuurlijk.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:19
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 21:30 schreef PJORourke het volgende:
Niettemin een onfris zooitje.
Precies en dat had Wilders moeten checken. Natuurlijk kun je nooit alles te weten komen, maar er lijkt nu al te veel doorheen geglipt te zijn.
druze_eddyzaterdag 9 december 2006 @ 23:21
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 19:57 schreef Finder_elf_towns het volgende:

[..]

Wat is er exact centrum-rechts aan het NRC? Linkse anti-Israël wordt er gepapagaaid, Wilders en Bush kunnen niets goeds doen, Islam is cool en de walm van het grachtengordelfascisme hangt als een stinkend deken over de columnisten.
Ik zie dat je liever een kwaliteitskrant als" de Telegraaf" leest
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 23:22
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:19 schreef Plato1980 het volgende:
Precies en dat had Wilders moeten checken. Natuurlijk kun je nooit alles te weten komen, maar er lijkt nu al te veel doorheen geglipt te zijn.
Nou, van de ondertekenaars van die petitie is alleen Agema relevant voor Wilders. Ik zou eerst eens vragen wat ze er over te zeggen heeft.
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 23:22
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:21 schreef druze_eddy het volgende:
Ik zie dat je liever een kwaliteitskrant als" de Telegraaf" leest
Daar doen ze nog wel aan onderzoeksjournalistiek, in plaats van het reetlikken van regenten...
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:22 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Nou, van de ondertekenaars van die petitie is alleen Agema relevant voor Wilders. Ik zou eerst eens vragen wat ze er over te zeggen heeft.
Ik had het niet over de ondertekenaars van die petitie maar over het feit dat nu al twee van zijn kamerleden in opspraak zijn geraakt. Zeker in het geval van die Graus had Wilders er vanaf moeten weten, want het cv van die kerel lijkt voor geen meter te kloppen.
druze_eddyzaterdag 9 december 2006 @ 23:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 20:42 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Zo ver ik weet heeft ze zich op Stormfront verdedigd tegen een persoonlijke aanval... dat is wat ik opmaak van de AFA-site. Ik heb geen inhoudelijk foute posts van haar op die site gezien.
Het feit dat je discussie gaat met dat tuig van STORMFRONT zegt wel genoeg !!
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:22 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Daar doen ze nog wel aan onderzoeksjournalistiek, in plaats van het reetlikken van regenten...
Ja en Hart van Nederland is zeker een diepgaande actualiteitenrubriek?
druze_eddyzaterdag 9 december 2006 @ 23:30
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:22 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Daar doen ze nog wel aan onderzoeksjournalistiek, in plaats van het reetlikken van regenten...
Je moet aan cabaret gaan doen !!!! Ik kom niet meer bij van het lachen
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 23:35
Binnenkort: Groep Graus
venomsnakezaterdag 9 december 2006 @ 23:37
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:35 schreef SCH het volgende:
Binnenkort: Groep Graus


Als die dan ook nog een zetel haalt bij de volgende verkiezingen eet ik mijn schoen op.!
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:39
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:37 schreef venomsnake het volgende:

[..]Als die dan ook nog een zetel haalt bij de volgende verkiezingen eet ik mijn schoen op.!
Roep dat niet te hard, je weet het tegenwoordig maar nooit.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 23:41
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:22 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Daar doen ze nog wel aan onderzoeksjournalistiek, in plaats van het reetlikken van regenten...
Nou ik heb het idee dat er meer reten gelikt word door de Telegraaf dan door NRC:
PJORourkezaterdag 9 december 2006 @ 23:45
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:24 schreef Plato1980 het volgende:
Ik had het niet over de ondertekenaars van die petitie maar over het feit dat nu al twee van zijn kamerleden in opspraak zijn geraakt. Zeker in het geval van die Graus had Wilders er vanaf moeten weten, want het cv van die kerel lijkt voor geen meter te kloppen.
Ik ga er van uit dat Wilders daarvan op de hoogte is ja, maar hem desondanks gekozen heeft. Agema valt wat mij betreft niks te verwijten.
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 23:46
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:22 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Daar doen ze nog wel aan onderzoeksjournalistiek, in plaats van het reetlikken van regenten...
Ja da's waar, de Telegraaf staat echt bekend als een heel zorgvuldige krant, een goede en integere naam die ze vooral in de oorlog hebben opgebouwd en later hebben uitgebouwd door hun genuanceerde berichtgeving zonder krantenkoppen in koeienletters en het knappe van de krant is dat ze nooit kleur bekend, geen politieke richting kiest en een enorm onafhankelijke geest als Rob Hoogland in de gelederen hebben
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 23:48
Hoe dat zit met Agema en Stormfront weet ik niet maar zelfs Rita Verdonk wordt daar niet mee geassocieerd, het is toch op zijn minst merkwaardig dat ze je in die kringen kennen.
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:49
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:45 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik ga er van uit dat Wilders daarvan op de hoogte is ja, maar hem desondanks gekozen heeft. Agema valt wat mij betreft niks te verwijten.
Dat zou dan erg stom zijn van Wilders.

En wat betreft die Agema is er nog geen 'bewijs', maar wel een aantal van kleine dingen die samen erg stinken.
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 23:51
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:49 schreef Plato1980 het volgende:
Dat zou dan erg stom zijn van Wilders.
Wilders had naar Spruyt moeten luisteren maar wilde zonodig een volkspartij oprichten. Dan krijg je dit
Plato1980zaterdag 9 december 2006 @ 23:53
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:51 schreef SCH het volgende:

[..]

Wilders had naar Spruyt moeten luisteren maar wilde zonodig een volkspartij oprichten. Dan krijg je dit
Je hoeft inderdaad geen helderziende te zijn om te kunnen voorspellen dat het vroeg of laat mis zou gaan in die partij.
SCHzaterdag 9 december 2006 @ 23:54
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:53 schreef Plato1980 het volgende:

[..]

Je hoeft inderdaad geen helderziende te zijn om te kunnen voorspellen dat het vroeg of laat mis zou gaan in die partij.
Vroeg vooral.
ub40_bboyzaterdag 9 december 2006 @ 23:56
Als Wilders slim is zet hij deze twee personen uit zijn fractie. Anders denk ik dat PVV over vier jaar alweer verdwenen is.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:00
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:56 schreef ub40_bboy het volgende:
Als Wilders slim is zet hij deze twee personen uit zijn fractie. Anders denk ik dat PVV over vier jaar alweer verdwenen is.
Ja, maar zelfs als hij dat zou doen dan is dat toch het begin van het einde. Maar dat is ook geen verrassing, je weet immers dat dit vrijwel zeker zal gebeuren als een partij vanuit het absolute niets relatief groot wordt.

[ Bericht 0% gewijzigd door Plato1980 op 10-12-2006 00:10:12 ]
JelleSzondag 10 december 2006 @ 00:04
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:37 schreef venomsnake het volgende:

[..]Als die dan ook nog een zetel haalt bij de volgende verkiezingen eet ik mijn schoen op.!
Dat ga uik onthouden. En als het gebeurt kom ik met een camera langs, heeft al 1 mooie film als gevolg gehad:

http://www.imdb.com/title/tt0081746/
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:23
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:46 schreef SCH het volgende:
Ja da's waar, de Telegraaf staat echt bekend als een heel zorgvuldige krant, een goede en integere naam die ze vooral in de oorlog hebben opgebouwd en later hebben uitgebouwd door hun genuanceerde berichtgeving zonder krantenkoppen in koeienletters en het knappe van de krant is dat ze nooit kleur bekend, geen politieke richting kiest en een enorm onafhankelijke geest als Rob Hoogland in de gelederen hebben
De Volkskrant was ook geen verzetsblad maar dat wordt nooit tegen ze gebruikt. Jouw hetze tegen Rob Hoogland is alleen te begrijpen als een afkeer van pluriformiteit, en de Financiele Telegraaf wordt alom gerespecteerd. En ga nou niet doen alsof de NRC geen kleur bekent.

En jij bent nou ook niet bepaald een onbevooroordeeld sjoernalistje.

Het is mijn krant niet maar die hetze van links tegen alles met een andere mening verdient een weerwoord.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:24
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:49 schreef Plato1980 het volgende:
En wat betreft die Agema is er nog geen 'bewijs', maar wel een aantal van kleine dingen die samen erg stinken.
Alleen die petitie stinkt mogelijk. De rest zijn allemaal insinuaties.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:25
quote:
Op zaterdag 9 december 2006 23:48 schreef SCH het volgende:
Hoe dat zit met Agema en Stormfront weet ik niet maar zelfs Rita Verdonk wordt daar niet mee geassocieerd, het is toch op zijn minst merkwaardig dat ze je in die kringen kennen.
Je word er mee geassocieerd dus je bent "fout". Het gaat toch om de mening die je tikt, niet waar je hem tikt op het web?
SCHzondag 10 december 2006 @ 00:25
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:23 schreef PJORourke het volgende:
En jij bent nou ook niet bepaald een onbevooroordeeld sjoernalistje.
Ken je mijn werk dan?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:26
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:25 schreef SCH het volgende:
Ken je mijn werk dan?
Ik zie wat je hier tikt ja. Je werkt toch voor Volzin?
SCHzondag 10 december 2006 @ 00:27
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:26 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik zie wat je hier tikt ja.
Dit is mijn werk toch niet?
quote:
Je werkt toch voor Volzin?
Al jaren niet meer maar wel gedaan idd.
JelleSzondag 10 december 2006 @ 00:28
Die connectie tussen Agema en Stormfront dat moet je niet serieus nemen Ze werd daar op het forum belachelijk (of iets in die richting, aanval op haar beleid in de provincie dacht ik) gemaakt door een user en verdedigde zichzelf, voor de rest niets. Het blijft natuurlijk een domme trut, maar ook weer niet zo dom.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:29
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:24 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Alleen die petitie stinkt mogelijk. De rest zijn allemaal insinuaties.
Ja, maar wel dusdanig veel dat het tijd wordt dat Agema opheldering geeft.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:29
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:27 schreef SCH het volgende:
Dit is mijn werk toch niet?
Post eens een stukkie dan.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:29
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:23 schreef PJORourke het volgende:
En ga nou niet doen alsof de NRC geen kleur bekent.
En welke politieke partij steunt de NRC volgens jou dan?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:30
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:29 schreef Plato1980 het volgende:
Ja, maar wel dusdanig veel dat het tijd wordt dat Agema opheldering geeft.
Ik zie niet in waarom je iets dat veel weg heeft van een beschadigingscampagne daarmee moet belonen.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:31
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:30 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik zie niet in waarom je iets dat veel weg heeft van een beschadigingscampagne daarmee moet belonen.
Als er niets aan de hand is kan ze 'daar zo'n eind aan maken, mocht daar al sprake van zijn.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:31
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:29 schreef Plato1980 het volgende:
En welke politieke partij steunt de NRC volgens jou dan?
Heel PCM is PvdA.
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:32
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:31 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Heel PCM is PvdA.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:32
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:31 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Heel PCM is PvdA.
En waar blijkt dat dan uit?
JelleSzondag 10 december 2006 @ 00:32
NRC links noemen
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:32
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:31 schreef Plato1980 het volgende:
Als er niets aan de hand is kan ze 'daar zo'n eind aan maken, mocht daar al sprake van zijn.
Ik weet het niet. Mediahetzes zijn taai in dit land. Denk maar aan Prof. Buikhuisen.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:32
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:32 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik weet het niet. Mediahetzes zijn taai in dit land. Denk maar aan Prof. Buikhuisen.
Wie?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:34
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:32 schreef Plato1980 het volgende:
En waar blijkt dat dan uit?
Theo Bouwman, voorzitter, PvdA.
Pieter Broertjes, PvdA,
En nog veel meer.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:35
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:34 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Theo Bouwman, voorzitter, PvdA.
Pieter Broertjes, PvdA,
En nog veel meer.
Erg overtuigende bewijslast.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:35
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:32 schreef Plato1980 het volgende:
Wie?
Iemand die een onderzoek over de relatie tussen misdaad en genetica wilde onderzoeken, maar dat vond o.a. Hugo Brand Corstius niet zo leuk.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:35
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:35 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Iemand die een onderzoek over de relatie tussen misdaad en genetica wilde onderzoeken, maar dat vond o.a. Hugo Brand Corstius niet zo leuk.
Die zaak is twintig jaar oud, waar heb je het over?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:35
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:35 schreef Plato1980 het volgende:
Erg overtuigende bewijslast.
Lees die kranten dan eens.
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:35
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:34 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Theo Bouwman, voorzitter, PvdA.
Pieter Broertjes, PvdA,
En nog veel meer.
Als het er nog veel meer zijn kun je er vast nog wel wat noemen natuurlijk. Of is PCM een tweemanszaak?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:36
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:35 schreef Plato1980 het volgende:
Die zaak is twintig jaar oud, waar heb je het over?
Hoe taai mediahetzes zijn in dit land. Ik kan Fortuyn ook nog wel opnoemen.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:36
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:35 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Lees die kranten dan eens.
Ik ben al jaren abonnee van de NRC en de Volkskrant koop ik minstens één keer per week.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:37
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:35 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Als het er nog veel meer zijn kun je er vast nog wel wat noemen natuurlijk. Of is PCM een tweemanszaak?
Het merendeel van de columnisten. Redacteur Mark Kranenburg. Google ff, zou ik zeggen.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:37
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:36 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Hoe taai mediahetzes zijn in dit land. Ik kan Fortuyn ook nog wel opnoemen.
Fortuyn kreeg voor een politicus die nog niet in het parlement zat anders verdomd veel aandacht.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:37
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:37 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het merendeel van de columnisten. Redacteur Mark Kranenburg. Google ff, zou ik zeggen.
Nee, je moet nu ook met de bewijslast boven tafel komen.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:36 schreef Plato1980 het volgende:
Ik ben al jaren abonnee van de NRC en de Volkskrant koop ik minstens één keer per week.
Nou, rechts kan je ze niet noemen. Hun redactueren zijn voornamelijk op de PvdA of GL gericht. Niet zo erg, zo is de Telegraaf gericht op CDA en VVD. Waarom is dat zo moeilijk toe te geven?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:37 schreef Plato1980 het volgende:
Fortuyn kreeg voor een politicus die nog niet in het parlement zat anders verdomd veel aandacht.
Negatieve aandacht.
OllieAzondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:23 schreef PJORourke het volgende:

[..]

De Volkskrant was ook geen verzetsblad maar dat wordt nooit tegen ze gebruikt.
Even een feitje:
quote:
Vóór de oorlog was de Volkskrant een 'obscuur blaadje van de katholieken uit Utrecht'. In de oorlog was de krant niet veel tijd gegund om een 'foute krant' te Worden, want na de overname door de NSB liepen de abonnees massaal weg. Op 4 oktober 1941 verscheen het laatste nummer. Drieëneenhalf jaar bestond er geen Volkskrant, tot op 8 mei 1945 de uitgave werd hervat.
ub40_bboyzondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:34 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Theo Bouwman, voorzitter, PvdA.
Pieter Broertjes, PvdA,
En nog veel meer.
Is Theo Bouwman niet gestopt? En is Pieter Broertjes is hoofdredacteur van de Volkskrant dus niks met NRC te maken.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:39 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Nou, rechts kan je ze niet noemen. Hun redactueren zijn voornamelijk op de PvdA of GL gericht. Niet zo erg, zo is de Telegraaf gericht op CDA en VVD. Waarom is dat zo moeilijk toe te geven?
Omdat het zeker in het geval van de NRC niet zo is. De NRC heeft geen duidelijke banden met één bepaalde partij.
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:37 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het merendeel van de columnisten. Redacteur Mark Kranenburg. Google ff, zou ik zeggen.
Goed dat zijn er al 3. Ik lees net dat er bij PCM uitgevers ongeveer 2.900 mensen werken. We schieten al met ontrafelen van het linkse complot
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:40
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:39 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Negatieve aandacht.
Hij zat bijna iedere week te glimmen bij Barend en Van Dorp en de TV Show, dat was absoluut niet negatief.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:40
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:39 schreef OllieA het volgende:
Even een feitje:
Ze waren dus meer dan een jaar een NSB-krant. Hoor je er ooit iemand over zeuren? Nee. En terecht.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:41
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:39 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Goed dat zijn er al 3. Ik lees net dat er bij PCM uitgevers ongeveer 2.900 mensen werken. We schieten al met ontrafelen van het linkse complot
Het is geen complot.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:41
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:40 schreef Plato1980 het volgende:
Hij zat bijna iedere week te glimmen bij Barend en Van Dorp en de TV Show, dat was absoluut niet negatief.
We hebben het toch over PCM, niet de TV?
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:42
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:41 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het is geen complot.
Oh nee, het is natuurlijk een openbare sub-afdeling van de PVDA. Stom van me.
OllieAzondag 10 december 2006 @ 00:42
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:40 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ze waren dus meer dan een jaar een NSB-krant. Hoor je er ooit iemand over zeuren? Nee. En terecht.
Dat wist je niet hè?
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:43
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:41 schreef PJORourke het volgende:

[..]

We hebben het toch over PCM, niet de TV?
In dat geval snap ik niet waarom je over Fortuyn en Brandt Corsius begon.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:45
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:39 schreef Plato1980 het volgende:
Omdat het zeker in het geval van de NRC niet zo is. De NRC heeft geen duidelijke banden met één bepaalde partij.
Wat noem je ze dan?

Margo Trappenburg, PvdA,
Mark Kranenburg, PvdA,
Frits Abrahams, PvdA,
Heleen Mees, PvdA

Volkskrant:

http://www.elsevier.nl/ni(...)nr/127531/index.html
OllieAzondag 10 december 2006 @ 00:45
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:41 schreef PJORourke het volgende:

[..]

We hebben het toch over PCM, niet de TV?
Eigenlijk hadden we het erover dat Dion Graus een spoor van ontevreden werkgevers, onbetaalde nota's en bange ex'en lijkt achter te laten.
Maar jij hebt het natuurlijk liever over de linkse media, die ook niet in het verzet zaten in de oorlog.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:46
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:42 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Oh nee, het is natuurlijk een openbare sub-afdeling van de PVDA. Stom van me.
Waarom is het zo makkelijk te accepteren dat de Telegraaf rechts is maar zo moeilijk dat de Volskrant links is?
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:46
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:45 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Wat noem je ze dan?

Margo Trappenburg, PvdA,
Mark Kranenburg, PvdA,
Frits Abrahams, PvdA,
Heleen Mees, PvdA

Volkskrant:

http://www.elsevier.nl/ni(...)nr/127531/index.html
Dus als je op een partij stemt dat ben je gelijk volwaardig en actief lid van die partij ofzo?
ub40_bboyzondag 10 december 2006 @ 00:46
Bijna elk topic draait uit op "de linkse media".
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:46
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Waarom is het zo makkelijk te accepteren dat de Telegraaf rechts is maar zo moeilijk dat de Volskrant links is?
Dus Telegraaf=Wilders?
ub40_bboyzondag 10 december 2006 @ 00:46
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Waarom is het zo makkelijk te accepteren dat de Telegraaf rechts is maar zo moeilijk dat de Volskrant links is?
We hadden het over de NRC en nu praat je opeens over de Volkskrant.
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:47
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef Sack_Blabbath het volgende:

[..]

Dus Telegraaf=Wilders?
Of meer Telegraaf=VVD?

Of meer Telegraaf=SGP?

Of meer Telegraaf=Stormfront?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:47
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:45 schreef OllieA het volgende:
Eigenlijk hadden we het erover dat Dion Graus een spoor van ontevreden werkgevers, onbetaalde nota's en bange ex'en lijkt achter te laten.
Maar jij hebt het natuurlijk liever over de linkse media, die ook niet in het verzet zaten in de oorlog.
Nee, we hadden over users die stelselmatig de Telegraaf afzeiken terwijl dat niet terecht is.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:47
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:45 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Wat noem je ze dan?

Margo Trappenburg, PvdA,
Mark Kranenburg, PvdA,
Frits Abrahams, PvdA,
Heleen Mees, PvdA

Volkskrant:

http://www.elsevier.nl/ni(...)nr/127531/index.html
Frits Abrahams is geen lid van de PvdA, Kranenburg is geen lid meer en Trappenburg is geen lid van de redactie.

En als je zo'n stemonderzoek onder Elsevier-redacteuren houdt zal de VVD het buitengewoon goed doen.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:48
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef Sack_Blabbath het volgende:
Dus als je op een partij stemt dat ben je gelijk volwaardig en actief lid van die partij ofzo?
Die vier zijn ook daadwerkelijk lid.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:48
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:47 schreef Plato1980 het volgende:
En als je zo'n stemonderzoek onder Elsevier-redacteuren houdt zal de VVD het buitengewoon goed doen.
Dat klopt. Maar neimand beweert dat die niet rechts is, toch?
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:48
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:48 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Die vier zijn ook daadwerkelijk lid.
Zie Plato boven je
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:49
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef ub40_bboy het volgende:
Bijna elk topic draait uit op "de linkse media".
Inderdaad, als bepaalde users niks zinnigs meer te zeggen hebben leggen ze de schuld bij de linkse media neer. Zelfs als die media niet links zijn.
OllieAzondag 10 december 2006 @ 00:49
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:47 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Nee, we hadden over users die stelselmatig de Telegraaf afzeiken terwijl dat niet terecht is.
Ik zou zeggen: open er een topic over. Dit topic gaat over Dion Graus.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:49
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:48 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Dat klopt. Maar neimand beweert dat die niet rechts is, toch?
Nee, maar je haalt een onderzoek over de Volkskrant aan terwijl we het over de NRC hebben.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:50
-edit-
Flame.

[ Bericht 94% gewijzigd door Sidekick op 10-12-2006 11:56:46 ]
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:50
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:49 schreef Plato1980 het volgende:
Nee, maar je haalt een onderzoek over de Volkskrant aan terwijl we het over de NRC hebben.
Ik zei: heel PCM is PvdA. Dat werd in twijfel getrokken.
ub40_bboyzondag 10 december 2006 @ 00:51
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:50 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik zei: heel PCM is PvdA. Dat werd in twijfel getrokken.
Trouw is ook PvdA dus.
OllieAzondag 10 december 2006 @ 00:51
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:50 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik hoef geen verantwoording tegen een verachtelijk figuur als jij af te leggen, hoor.
Ik zeg toch ook niet dat je verantwoording moet afleggen? Ik vraag je enkel on-topic te blijven.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 00:52
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:50 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik zei: heel PCM is PvdA. Dat werd in twijfel getrokken.
En de Volskrant (waarvan volgens dat onderzoek een minderheid van de redacteuren PvdA stemt) staat synoniem voor heel PCM?
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 00:52
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:49 schreef OllieA het volgende:

[..]

Ik zou zeggen: open er een topic over. Dit topic gaat over Dion Graus.
Wel jammer dat de Telegraaf deze scoop niet had. Dat zou pas smullen geweest zijn. Koeieletters, foto's van ex-en met blauwe ogen, een kadertje met onbevestigde geruchten over vergiftigingen met polonium afkomstig van een anonieme bron
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:53
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:51 schreef OllieA het volgende:
Ik zeg toch ook niet dat je verantwoording moet afleggen? Ik vraag je enkel on-topic te blijven.
Ben je een hogere authoriteit hier dan?
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:54
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:51 schreef ub40_bboy het volgende:
Trouw is ook PvdA dus.
Trouw is inderdaad iets pluriformer.
Richardfunzondag 10 december 2006 @ 00:55
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:46 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Waarom is het zo makkelijk te accepteren dat de Telegraaf rechts is maar zo moeilijk dat de Volskrant links is?
Het lijkt alsof je geen argumenten meer hebt voor je 'NRC=links' verhaal, aangezien je opeens switcht van krant hier. Ik wil best toegeven dat de Volkskrant van linkse signatuur is hoor, maar we hadden het over het NRC
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 00:56
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:55 schreef Richardfun het volgende:
Het lijkt alsof je geen argumenten meer hebt voor je 'NRC=links' verhaal, aangezien je opeens switcht van krant hier. Ik wil best toegeven dat de Volkskrant van linkse signatuur is hoor, maar we hadden het over het NRC
De NRC is ook links. Lees de commentaren maar, kijk naar de columnisten.
Richardfunzondag 10 december 2006 @ 00:59
Ok, we krijgen je dus duidelijk niet van de gedachte af dat heel PCM in de handen is van de linkse kerk, maar je moet toch toegeven dat het grappig is dat de enige krant die volgens jou rechts te noemen is (Telegraaf) eigenlijk een beroerd stuk, sensatiebelust bedrukt wc-papier is.
Sack_Blabbathzondag 10 december 2006 @ 01:00
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:56 schreef PJORourke het volgende:

[..]

De NRC is ook links. Lees de commentaren maar, kijk naar de columnisten.
Nou big boy. Begin maar met strepen:

Wnd. hoofdredacteur:
Birgit Donker.

Adj.-hoofdredacteuren:
Gijsbert van Es,
Sjoerd de Jong,
John Kroon.

Eindredactie:
Hans Wammes (chef),
Herman Amelink,
Hans Buddingh’,
Guus van Holland,
Koos Metselaar,
Joyce Roodnat,
Frits Schaling.

Commentatoren:
Maarten Huygen,
Folkert Jensma,
Maarten Schinkel,
J. van der Vaart,
Frank Vermeulen.

Opinie:
Marc Leijendekker (chef),
Rob Biersma,
Maarten Huygen,
Nen Ketting,
Anna Visser,
W. H. Weenink.

Algemene verslaggeverij:
Joost Oranje (chef),
Frits Abrahams,
Jaco Alberts,
Cees Banning,
Marc Chavannes,
Steven Derix,
Joep Dohmen,
Jannetje Koelewijn,
Joke Mat,
Jan Meeus.

Binnenland:
Marcella Breedeveld (chef),
Herman Staal (plv. chef),
Herman Amelink,
Japke-d. Bouma,
Hans Buddingh’,
Mark Duursma,

Sheila Kamerman,
Rinskje Koelewijn,
Jaus Müller,
Ahmet Olgun,
Arlen Poort,
Esther Rosenberg,
Arjen Schreuder,
Derk Stokmans,
Merel Thie,
Jos Verlaan,
Guido de Vries,
Derk Walters,
Frederiek Weeda;

Amsterdam:
Tom Kreling.

Europa:
Reinoud Roscam Abbing (plv. chef),
Joop Meijnen,
Kees Versteegh,
Michèle de Waard.


Politiek en Bestuur:
Frank Vermeulen (chef),
Egbert Kalse (plv. chef),

politieke redactie:
Petra de Koning,
Guus Valk;

departementale redactie:
Harm van den Berg,
Raymond van den Boogaard,
Derk Stokmans;

sociaal-economische redactie:
Roel Janssen,
Claudia Kammer,
Antoinette Reerink.

Buitenland:
Renée Postma (chef),
Paul Luttikhuis (plv. chef),
Wim Brummelman,
Hanneke Chin-A-Fo,
Juurd Eijsvoogel,
Joop Meijnen,
Peter Michielsen,
Carolien Roelants,
Mark Schenkel,
Marieke van Twillert,
Merijn de Waal.

Correspondenten:
Steven Adolf (Madrid),
Stéphane Alonso Casale (Warschau),
Bernard Bouwman (Istanbul),
Thomas Erdbrink (Teheran),
Oscar Garschagen (Tel Aviv),
Caroline de Gruyter (Genève),
Marcel Haenen (Buenos Aires),
Michel Kerres (Berlijn),
Ben Knapen (Jakarta),
Mark Kranenburg (Brussel),
Jeroen van der Kris (Brussel),
Frank Kuin (Montreal),
Koert Lindijer (Nairobi),
Tom-Jan Meeus (Washington),
Bas Mesters (Rome),
René Moerland (Parijs),
Tijn Sadée (Boedapest),
Freek Staps (New York),
Dick Stegewerns (Tokio),
Floris van Straaten (Londen),
Bram Vermeulen (Johannesburg),
Bettine Vriesekoop (Peking),
Philip de Wit (New Delhi),
Coen van Zwol (Moskou).

Kunst:
Hans Steketee (chef),
Michel Krielaars (plv. chef),
Karel Berkhout,
Bas Blokker (film),
Marion van Eeuwen (agenda),
Lien Heyting,
Rosan Hollak,
Kasper Jansen (muziek),
Dirk Limburg,
Ron Rijghard,
Tonny Schoemaker (agenda),
Sandra Smallenburg,
Mischa Spel (muziek),
Bianca Stigter (film),
Wilfred Takken (theater),
Yaël Vinckx.

Economie:
Mark Houben (chef),

Dick van Eijk (wnd. chef)

Jochen van Barschot (plv. chef),

Frits Baltesen,

Marcel aan de Brugh,
Roelie Fopma,
Paul Friese,
Heleen de Graaf,
Lolke van der Heide,
Elsje Jorritsma,
Hans van der Lugt,
Hans Moll,
Friederike de Raat,
Maarten Schinkel,
Elske Schouten,
Marc Serné,
Menno Tamminga,
Ben Vollaard,

Jeroen Wester,
Philip de Witt Wijnen.

Sport:
Ward op den Brouw (chef),
Koen Greven,
Guus van Holland,
Mark Hoogstad,
Erik Oudshoorn,
Danielle Pinedo,
Maarten Scholten,
Rob Schoof,
Henk Stouwdam,
Erik van der Walle.

Wijs de Pvda-coryfeen maar even aan dan
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 01:00
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:59 schreef Richardfun het volgende:
Ok, we krijgen je dus duidelijk niet van de gedachte af dat heel PCM in de handen is van de linkse kerk,
[/quot]

Waarom is het zo moeilijk om toe te geven?

[quote]
maar je moet toch toegeven dat het grappig is dat de enige krant die volgens jou rechts te noemen is (Telegraaf) eigenlijk een beroerd stuk, sensatiebelust bedrukt wc-papier is.
Het FD is ook rechts hoor. Maar de Telegraaf is in z'n soort een best redelijke krant. Hij mikt gewoon op een ander soort lezer.
Richardfunzondag 10 december 2006 @ 01:03
Ja, de mensen die ook de Privé lezen. Dat is hetzelfde als de schrijver van "Where's Waldo" op hetzelfde niveau plaatsen als Tolstoj
SCHzondag 10 december 2006 @ 01:58
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:31 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Heel PCM is PvdA.
PJORourkezondag 10 december 2006 @ 02:00
quote:
Op zondag 10 december 2006 01:03 schreef Richardfun het volgende:
Ja, de mensen die ook de Privé lezen. Dat is hetzelfde als de schrijver van "Where's Waldo" op hetzelfde niveau plaatsen als Tolstoj
Nee hoor, maar het maken van een tabloid is een heel ander vak dan het maken van een normale krant.
SCHzondag 10 december 2006 @ 02:04
quote:
Op zondag 10 december 2006 01:00 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het FD is ook rechts hoor.
Hoezo dat?

Wat is toch die neiging om alles in links en rechts in te delen? De Volkskrant zit aan de linkerkant, daar zijn ze open in net alsdat de Telegraaf een openlijke rechtse krant is - maar het is nog maar de vraag wat dat verder waard is.Blijkbaar vinden sommigen het eng als je ze niet heel duidelijk in hokjes kan plaatsen.

Het zegt voor een jounralist ook geen fuk op welke partij hij stemt. Denk je nou echt dat dat zijn/haar werk beinvloedt? Vind ik een rare opvatting van het beroep en zegt misschien meer over degene die dat denken.
OllieAzondag 10 december 2006 @ 02:16
Voor mensen die misschien niet meer snappen waar het over gaat:
Dion Graus lijkt een spoor van ontevreden werkgevers, onbetaalde nota's en bange ex'en na te laten.

Is groep Graus snel te verwachten?
Is Wilders slordig geweest bij de samenstelling van zijn kamerfractie, of heeft hij niet veel te kiezen?
gronkzondag 10 december 2006 @ 10:11
quote:
Op zondag 10 december 2006 00:50 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Ik hoef geen verantwoording tegen een verachtelijk figuur als jij af te leggen, hoor.
*proest*
Poolzondag 10 december 2006 @ 10:26
quote:
Op zondag 10 december 2006 01:00 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het FD is ook rechts hoor. Maar de Telegraaf is in z'n soort een best redelijke krant. Hij mikt gewoon op een ander soort lezer.
Het FD is liberaal en heeft vooral de economische invalshoek, dat is heel wat anders. Het is niet debiel-rechts in de stijl van Wilders en zijn leugenachtige, racistische medestanders.
Godslasteraarzondag 10 december 2006 @ 10:59
De heer Graus heeft in ieder geval geen fetisjisme met massamoordenaars zoals menig SP-er bijvoorbeeld.
Kozzmiczondag 10 december 2006 @ 11:10
quote:
Op zondag 10 december 2006 10:59 schreef Godslasteraar het volgende:
De heer Graus heeft in ieder geval geen fetisjisme met massamoordenaars zoals menig SP-er bijvoorbeeld.
Tsja, dat is ook een manier om hem te verdedigen.
Poolzondag 10 december 2006 @ 11:12
quote:
Op zondag 10 december 2006 10:59 schreef Godslasteraar het volgende:
De heer Graus heeft in ieder geval geen fetisjisme met massamoordenaars zoals menig SP-er bijvoorbeeld.
Ja, dan is het maar goed dat er als tegenwicht racistische, liegende haatzaaiers in de Kamer zitten.
gronkzondag 10 december 2006 @ 11:22
quote:
Op zondag 10 december 2006 02:04 schreef SCH het volgende:


Het zegt voor een jounralist ook geen fuk op welke partij hij stemt. Denk je nou echt dat dat zijn/haar werk beinvloedt? Vind ik een rare opvatting van het beroep en zegt misschien meer over degene die dat denken.
Ach, het past helemaal in de rechtse huilie-argumentatiewijze om mensen die niet 'rechts', pardon niet net zo racistisch en populistisch zijn als zijzelf te verketteren als 'fout'. Ieder spoortje van mogelijk 'verkeerd' gedrag bij 'linkse' mensen wordt opgespoord en uitvergroot, terwijl voor 'rechtse' mensen zoveel mogelijk wordt rechtgeluld.

Kortom, ouderwetse hypocrisie. Dacht dat dat iets was voor de jaren '70, maar nee hoor, onze rechtse huilies laten zien dat er wat dat betreft niets nieuws onder de zon is, en dat ze werkelijk geen enkel historisch besef hebben, ook al pretenderen ze van wel.

Ik ben alleen benieuwd hoelang 't duurt voordat bekend wordt dat in naam van 'rechts' ook goelags zijn opgericht (guantanamo bay en abu graib komt al een aardig end in de buurt), en dat de opvolger van jan marijnissen a-la bolkesteijn zegt dat iedereen die in 't begin van de 21e eeuw zichzelf rechts noemde, daar excuus voor moet maken


En, eerlijk gezegd denk ik dat echte liberalen niets te maken willen hebben met bekrompen xenofoben van 't type wilders/graus/etc. Dat kun je in de VVD ook wel zien.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 11:38
quote:
Op zondag 10 december 2006 01:00 schreef PJORourke het volgende:

[..]

Het FD is ook rechts hoor. Maar de Telegraaf is in z'n soort een best redelijke krant. Hij mikt gewoon op een ander soort lezer.
'In z''n soort'.

FC Lutjebroek is in z'n soort ook best een redelijke voetbalclub, ten minste, zolang we de club niet met Real Madrid gaan vergelijken.
Plato1980zondag 10 december 2006 @ 11:39
quote:
Op zondag 10 december 2006 10:26 schreef Pool het volgende:

[..]

Het FD is liberaal en heeft vooral de economische invalshoek, dat is heel wat anders. Het is niet debiel-rechts in de stijl van Wilders en zijn leugenachtige, racistische medestanders.
Er is inderdaad weinig liberaal aan het programma van de PvdV. En zo'n Graus weet volgens mij niet eens waar het liberalisme voor staat.
Sidekickzondag 10 december 2006 @ 11:58
Zorgen we ervoor dat in een eventueel vervolgtopic het weer over Graus gaat?
Monidiquezondag 10 december 2006 @ 12:23
Onzintopic. Slotje.