Ach, hij heeft al een andere manier van spammen ontdekt, zie Uitgebreide Food recensies. en Uitgebreide Food recensies.quote:Op dinsdag 19 juni 2007 18:09 schreef Isabeau het volgende:
Ik krijg gewoon zin in lekker eten als ik naar de foto's op je website kijk, boylovesgirlMaar echt spammen/promoten kan ik helaas niet toestaan, tenzij iemand bijv. vraagt om een review of mening over een restaurant waar je geweest bent. In dat geval is je link on topic en kan je die gewoon plaatsen. "Zomaar" je linkje op verschillende plekken plaatsen puur voor promotie is spam en dat is op Fok niet toegestaan.
En hier laat ik je linkje gewoon staan voor de liefhebbers die even willen kijken naar de zo te zien degelijke restaurantreviews (in het Engels).
staat al in z'n sig, dat is het erge aan het verhaalquote:Op woensdag 20 juni 2007 14:30 schreef Stereotomy het volgende:
Zet het dan in je sig neer, en bewaar de ruimte in je berichten voor nuttige dingen.
als ik wist hoe ik dat zou kunnen doen, had ik dat wel gedaan... howto anyone??quote:Op woensdag 20 juni 2007 12:01 schreef Isabeau het volgende:
Ja, ik zag het al en dat is op zich gewoon ontopic natuurlijk, alleen jammer dat daar dan geen foto's bijstaan. Dat zou de tekst aantrekkelijker maken om te lezen. Ik geef MissHobje ook gelijk, je kan die link niet elke keer weer opnieuw plaatsen in hetzelfde topic.
zeuren om het zeuren?quote:Op vrijdag 6 juli 2007 15:25 schreef Stereotomy het volgende:
MissHobje sluit onterecht een thread
Mevrouw Hobbema, ik roep u tot verantwoording!
Ik geef Miss Hobje groot gelijkquote:Op vrijdag 6 juli 2007 15:25 schreef Stereotomy het volgende:
MissHobje sluit onterecht een thread
Mevrouw Hobbema, ik roep u tot verantwoording!
een broccolimuts, getsiequote:Op vrijdag 6 juli 2007 15:38 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ja, alleen omdat ze mooie ogen en groen schaamhaar heeft zeker
Zoiets? http://somethingpositive.net/sp03182002.shtmlquote:Op vrijdag 6 juli 2007 15:38 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Ja, alleen omdat ze mooie ogen en groen schaamhaar heeft zeker
Blijkbaar is een relevante vraag stellen 'bagger en gebash'. De TS heeft z'n antwoord nog helemaal niet gehad: Niemand heeft iets relevants kunnen zeggen over de vermeende schadelijke invloed van eten uit een in de magnetron verwarmd plastic bakje op iemands gezondheid.quote:Aangezien dit top ik bagger en gebash verzand is gaat ie opslot
TS heeft zijn antwoord al gehad
En er staan nog ergere tussen.quote:Op donderdag 5 juli 2007 15:00 schreef B_TRAVEN het volgende:
Let even op: Rot even op.
Er is nog steeds geen antwoord op zijn vraag.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:06 schreef Martijn_77 het volgende:
Als je dan eerst naar je eigen reacties in dat topic kijkt...
[..]
En er staan nog ergere tussen.
Dan snap je waarom ie dicht gaat. En heb de OP aangepast zodat TS zijn antwoord krijgt
quote:Zo'n plastic bakje van de chinees. Kan dat in de magnetron?
Dat zou ik de sluitpost toch nog maar een keer lezen.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:09 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
Er is nog steeds geen antwoord op zijn vraag.
[..]
Bullshit, er is allang antwoord gegeven. Niet iedere Chinees heeft hetzelfde bakje. De meeste zijn nu wel magnetronbestendig, maar zeker bij de wat goedkopere afhaal wil men nog wel eens de oude, niet magnetronbestendige bakjes gebruiken.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:09 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
Er is nog steeds geen antwoord op zijn vraag.
[..]
Wat is 'magnetronbestendig'? Je denkt dat je niks op kan warmen in bakjes die niet 'magnetronbestendig' zijn? Zoals ik al zei, als je zo'n bakje er niet te lang in laat staan gaat ie niet eens smelten.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:16 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Bullshit, er is allang antwoord gegeven. Niet iedere Chinees heeft hetzelfde bakje. De meeste zijn nu wel magnetronbestendig, maar zeker bij de wat goedkopere afhaal wil men nog wel eens de oude, niet magnetronbestendige bakjes gebruiken.
En zoals de TS op advies al gedaan had: kijk even op het onderkant van het bakje, daar staat prima op of het bakje magnetronbestendig is of niet.
Je wilt zeggen dat dat in je eten komt als de magnetron een plastic bakje verwarmt?quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:16 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Bullshit, er is allang antwoord gegeven. Niet iedere Chinees heeft hetzelfde bakje. De meeste zijn nu wel magnetronbestendig, maar zeker bij de wat goedkopere afhaal wil men nog wel eens de oude, niet magnetronbestendige bakjes gebruiken.
Voor medische achtergrond, zie dit artikel over plasticvergiftiging.![]()
De grenslaag van zo'n niet-magnetronbestendig bakje smelt altijd een beetje in contact met voedsel dat fatsoenlijk in de magnetron verwarmd wordt, zoals je dat hoort te doen met voedsel dat een dag of twee in de koelkast heeft gestaan. Magnetronbestendige bakjes zijn gemaakt van polymeren met zo'n hoog smeltpunt dat ze temperaturen in de magnetron makkelijk kunnen doorstaan.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:21 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
Wat is 'magnetronbestendig'? Je denkt dat je niks op kan warmen in bakjes die niet 'magnetronbestendig' zijn? Zoals ik al zei, als je zo'n bakje er niet te lang in laat staan gaat ie niet eens smelten.
De vraag is of het gebruik van zo'n bakje in een magnetron SCHADELIJK IS VOOR DE GEZONDHEID JA OF NEE.
En ik geloof niet dat jij daar een antwoord op hebt.
Van plastics die een laag smeltpunt hebben, zoals thermoplasten en sommige thermoharders, ja. Snap je het nu?quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:23 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
Je wilt zeggen dat dat in je eten komt als de magnetron een plastic bakje verwarmt?
't Smelt een beetje. En dan? Ik geloof dat er iets tot jou niet helemaal doordringt. De vraag is namelijk of er dan stoffen uit 't plastic in je eten komen, en belangrijker, of die schadelijk zijn.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:26 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
De grenslaag van zo'n niet-magnetronbestendig bakje smelt altijd een beetje in contact met voedsel dat fatsoenlijk in de magnetron verwarmd wordt, zoals je dat hoort te doen met voedsel dat een dag of twee in de koelkast heeft gestaan. Magnetronbestendige bakjes zijn gemaakt van polymeren met zo'n hoog smeltpunt dat ze temperaturen in de magnetron makkelijk kunnen doorstaan.
Dus wat men jou al een tijdje probeert te vertellen, dringt gewoon niet tot je door. Gewoon te kortzichtig (of te dom waarschijnlijk).
't Enige wat je de hele tijd zit te verkondigen is dat 't smelt. Dat lijkt me duidelijk ja. De vraag is nogmaals of er schadelijke stoffen vrijkomen. Dat heb je nog steeds niet hard kunnen maken.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:26 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
De grenslaag van zo'n niet-magnetronbestendig bakje smelt altijd een beetje in contact met voedsel dat fatsoenlijk in de magnetron verwarmd wordt, zoals je dat hoort te doen met voedsel dat een dag of twee in de koelkast heeft gestaan. Magnetronbestendige bakjes zijn gemaakt van polymeren met zo'n hoog smeltpunt dat ze temperaturen in de magnetron makkelijk kunnen doorstaan.
Dus wat men jou al een tijdje probeert te vertellen, dringt gewoon niet tot je door. Gewoon te kortzichtig (of te dom waarschijnlijk).
[..]
Van plastics die een laag smeltpunt hebben, zoals thermoplasten en sommige thermoharders, ja. Snap je het nu?
Nou sorry hoor, volgend jaar weer eeen nieuwe pogingquote:Op vrijdag 6 juli 2007 15:25 schreef Stereotomy het volgende:
MissHobje sluit onterecht een thread
Mevrouw Hobbema, ik roep u tot verantwoording!
Och, sorry dat je iemand bent die alles letterlijk voorgekauwd wil hebben voordat je het kunt snappen. Blijkbaar weet je niet wat 'smelten' betekent.quote:Op vrijdag 6 juli 2007 16:29 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
't Smelt een beetje. En dan? Ik geloof dat er iets tot jou niet helemaal doordringt. De vraag is namelijk of er dan stoffen uit 't plastic in je eten komen, en belangrijker, of die schadelijk zijn.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |