Klik en klik.quote:Op donderdag 5 juli 2007 21:04 schreef B_TRAVEN het volgende:
[..]
Wat lief, een strontnerd.Rot een eind op, mongool. Lever een zinvolle bijdrage of zak in de schijt.
Ik zit overigens al sinds 2002 op fok.
Leg me aub uit waarom sommige bakjes niet in de magnetron kunnen.quote:
kun je me het ook uitleggen?quote:Op donderdag 5 juli 2007 21:43 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Nee, da's het rare aan hem.
[..]
Dan moet je beter opletten op school, want dan hoef je het ook niet te vragen.
Zoals ik aan t begin van het topic al heb gezegd zal zo'n bakje na een lange tijd in de magnetron helemaal smelten. Na een korte tijd (eventjes wat rijst opwarmen) wordt t een beetje zacht. Ik heb je wijsneuzerige wikipedia-linkjes niet nodig om dat te weten. Maar daar gaat het helemaal niet om...quote:Op donderdag 5 juli 2007 21:52 schreef Stereotomy het volgende:
[..]
Te dom om Engels te lezen?
Thermoplasten hebben te weinig covalente verbindingen tussen de polymeren, waardoor viscositeit toeneemt. Maar als jij die dingen gevuld met voedsel in de magnetron wil stoppen, moet je dat vooral doen.![]()
gewoon in een panquote:Op vrijdag 6 juli 2007 13:51 schreef Steve-O het volgende:
Iemand een idee hoe je chinees opwarmt zonder magnetron ?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |