abonnement Unibet Coolblue
  † In Memoriam † donderdag 14 december 2006 @ 21:43:46 #251
43556 miss_dynastie
pi_44439283
quote:
Op donderdag 14 december 2006 21:26 schreef Ingrid19 het volgende:
Om die reden ging ik het niet doen. Ik had bedacht dat als ik dood ben dat oa geld scheelt. De zorgverzekering, eten, etc. Van dat geld kon Djeez dan de aflossing betalen en zo langzaam de schuld aflossen. Hij is nog jong en kan een nieuwe vrouw en moeder voor Km vinden.
Ja, maar lieve, lieve Ingrid, het zou geen cent schelen joh. Niet dat je het wel zou moeten doen als het anders was, mijn god, nee, dit soort dingen is nooit een oplossing. Ik ben in elk geval blij dat het belastinggedoetje is opgelost, geeft voor nu even wat meer lucht en tijd om hulp te zoeken. Want soms kom je er in je eentje (met zijn tweetjes) niet uit, da's geen falen!
  donderdag 14 december 2006 @ 21:44:15 #252
24188 Belana
kloon van belana
pi_44439299
jeetje mikkie mensen, wat een verhalen allemaal schrik ervan.
ik heb er niks zinnigs aan toe te voegen, genoeg gezegd denk ik.
sterkte allemaal en geen gekke dingen doen, maar verstandige dingen!
stormy waters...
sailin'
pi_44439349
Dat is wel zo Leah, maar ik neem aan dat ze een professioneel iemand is wat geregistreerd staat bla bla bla. Buiten dit om zie ik ook genoeg dingen buiten fok op fok waarvan ik denk o my god. En als mensen verkeerde info gaan filteren kan dit ook raar gaan lopen natuurlijk. Dus ik kan me wel voorstellen dat ze een stukje wil afbakenen ofzo. Maar verder het hele mailtje slaat nergens op.
De jan lul van het geheel.
Alles is gaan hangen, behalve me lach :)
Kutsch; tussen kut en kitsch
Het voelt heerlijk!!!!
  donderdag 14 december 2006 @ 21:48:08 #254
5177 Leah
I'm going to Graceland
pi_44439445
Na ja, de toon is gewoon helemaal niet orde...
Losing love is like a window in your hart,
everybody sees you're blown apart, everbody sees the wind blow.
  donderdag 14 december 2006 @ 21:51:46 #255
3142 m@x
Do, a deer, a female deer
pi_44439572
Nou ik vind die Eileen behoorlijk arrogant en ook niet onbelangrijk behoorlijk gevoelloos overkomen. Een totaal gebrek aan inlevingsvermogen.En inderdaad, voor iemand die hulp aanbiedt via internet weet ze het medium waar ze dankbaar gebruik van maakt behoorlijk af te kraken. Ze heeft gelijk dat je voor 'echte' hulp bij een expert moet zijn, maar je gevoelens delen met mensen die in hetzelfde schuitje zitten/zaten kan af en toe heel fijn zijn en voor een hoop opluchting zorgen.
Oops! Did I just roll my eyes out loud?
♥ Huisje, boompje, fietstas ♥
♥ There is no way to happiness, happiness is the way ♥
pi_44439678
quote:
Op donderdag 14 december 2006 21:43 schreef miss_dynastie het volgende:

[..]

Ja, maar lieve, lieve Ingrid, het zou geen cent schelen joh.
Nee, en een begrafenis kost ook geld.


Wat een heftige verhalen hier.
Sugar
Hier had uw advertentie kunnen staan :P
  donderdag 14 december 2006 @ 22:02:07 #257
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_44439856
Ach, voor sommige mensen is het misschien een heel goed advies. Mensen die zich verliezen in goedbedoelde adviezen op internet zijn er ook genoeg. Alleen lijkt Sugar mij absoluut niet een van die mensen en dat zou die Eileen toch ook moeten zien, denk ik. Dus het lijkt me voor Sugar in ieder geval niet de juiste persoon op dit moment.

Ingrid, ik hoop dat je je inmiddels wat beter voelt en dat je de kracht vindt om zo snel mogelijk gerichte hulp te gaan zoeken. Schulden zijn verschrikkelijk, maar er zijn mogelijkheden om er weer vanaf te komen. Grijp die mogelijkheden en blijf hier niet mee rondmodderen.

Luchtbel , wat een zware weg ben jij aan het gaan. Het doet pijn om te zien hoeveel mensen er op dit moment worstelen met zulke zware dingen.
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_44440175
Nou weet je, dan zet ik hier mijn positieve kerstwens neer voor iedereen die het nodig heeft. Hij kwam van mijn juf Spaans, maar omdat ik er zulke leuke dingen tussenzitten heb ik hem vertaald en bied ik hem graag aan, aan iedereen die dat even nodig heeft. Bij somberheid elke dag er eentje uitkiezen en uitvoeren:

(plaatje is te groot, maar hier staat ie)
mooi he, alles
  donderdag 14 december 2006 @ 22:19:08 #259
24188 Belana
kloon van belana
pi_44440493
wat prachtig phileine
stormy waters...
sailin'
pi_44440877
Phileine het is mooi
We hopen dat ze je vleugels geven, zodat je overal kunt komen, dat je terugkomt in onze dromen, en met ons meevliegt in ons leven
Blonde haren,blauwogen zomaar uit een sprookjesboek gevlogen...
  donderdag 14 december 2006 @ 22:38:25 #261
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_44441290
Ik kan ook niet verder met 'r nu. Met Eileen. Het voelde al redelijk zinloos en nu is dat nogal bevestigd. Meer doordat ze gewoon niet professioneel ingaat op mijn ellenlange mail, dat is gewoon echt heel erg vreemd.

Morgen de huisarts bellen en afspreken ook. Goede tip ook, Miss_D.

Iedereen het beste, ik heb een erg raar gevoel vandaag door dit allemaal, maar ik wens iedereen het allerbeste voor nu en straks.
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
pi_44441319
Sugar
We hopen dat ze je vleugels geven, zodat je overal kunt komen, dat je terugkomt in onze dromen, en met ons meevliegt in ons leven
Blonde haren,blauwogen zomaar uit een sprookjesboek gevlogen...
  donderdag 14 december 2006 @ 23:12:19 #263
103793 kozakken
Living the life
pi_44442527
Ik hoop Sugar, dat je je waardevol blijft voelen. Waardevol voor jezelf, voor Sebas en voor je twee prachtige kindjes.
Ik vind het bijzonder waardevol dat je zoiets naars hier zo goed wilt verwoorden en ons daar ook deelgenoot van wil maken. Dat doet mij goed, omdat je me raakt.
Omdat je ons dus klaarblijkelijk niet ziet als een stelletje dolgedraaide nitwits die maar wat aan lopen te kloten met jouw gevoelens. (En als je dat wel zo ziet weet je het in ieder geval heel goed te verbergen )
Ik heb nog steeds het idee dat je redelijk goed verstandelijk de dingen kunt bezien. Alleen dat emotionele deel is zo lastig, toch? En verder heb je volgens mij ook nog eens een stabiele situatie door verstandige mensen om je heen.

sterkte

Ook voor Ingrid. Schuldhulpverlening is een traject waarin je gezamenlijk op zoek kunt naar oplossingen. Zodra je zou kiezen voor schuldhulpverlening welke wettelijk wordt geregeld kun je je altijd vasthouden aan het feit dat er gewoon een aantal jaar voor staat.Daarna kun je ook gewoon schuldenvrij zijn!
Ik denk dat voor jou het juist goed is om je hulp nu IRL te zoeken. Tastbaar, iemand die je vasthoud of je gewoon in gesprek(ken) de juiste weg laat zien. sterkte.
pi_44442552
De verhalen van schulden zijn hier niet onbekend. Het diepe dal, de angst van weer een envelop als je de hond was wezen uit laten en je dan thuis kwam, als de deurbel ging niet meer open doen want het was of de stroom die ze eraf kwamen halen of een deurwaarder die je inboedel op wou schrijven voor verkoop.
De slapenloze nachten, de donke gedachtes, de angst en het schuld gevoel dat het zover is gekomen al of niet door eigen schuld, zijn zo zwaar.
Het is zo verdomd moeilijk om eruit te komen, om nog vertrouwen in dingen te hebben, maar het is niet onmogelijk.

Ik ken het dal, ik ken de grote bedragen, ik wist welke auto de deurwaarder had en hoe lang de man van het energie bedrijf op de bel drukte als hij af kwam sluiten, maar nu na al die jaren vechten is er licht, de angst zit er nog (zal ik niet toch iets vergeten zijn?) en voor het eerst van mijn leven heb ik een zorgeloze kerst (met geld dan)

Ingrid en Djeez het is heftig maar er is hoop, maar begin er snel aan want die angst van deurwaarders, van de postbode enzo gaat veel langzamer weg dan dat die gekomen is.


Bar

Sugar wat een vreselijk ontactisch antwoord. Kijk naar wat jij wilt, overleg met mensen die jou goed kennen en ik hoop dat je snel de hulp hebt gevonden waar jij je lekker bij voelt

Luchtbel een hele dikke en knuffel voor jou!

Phileine wat een mooie kerstwens
  donderdag 14 december 2006 @ 23:13:06 #265
103793 kozakken
Living the life
pi_44442557
quote:
Op donderdag 14 december 2006 22:11 schreef phileine het volgende:
Nou weet je, dan zet ik hier mijn positieve kerstwens neer voor iedereen die het nodig heeft. Hij kwam van mijn juf Spaans, maar omdat ik er zulke leuke dingen tussenzitten heb ik hem vertaald en bied ik hem graag aan, aan iedereen die dat even nodig heeft. Bij somberheid elke dag er eentje uitkiezen en uitvoeren:
Ik heb 'm meteen uitgeprint. Wat mooi...
pi_44444616
Mooi Phileine .

Lieve Sugar, doe wat jij denkt dat goed is mbt Eileen. Afspraak maken bij de huisarts lijkt me sowieso goed. Ik hoop dat je de dingen die hier besproken worden niet allemaal ook nog mee gaat dragen op je schouders... Je bent een mooi mens, je bent een vechter en ik vind het knap hoe je het toch allemaal maar doet. Sterkte .

Luchtbel... ook voor jou een . In de dingen die je schrijft lees ik dat je aan het knokken ben. Pas goed op jezelf!

Ingrid, trek aan de bel morgen bij t MW. Blijf praten en vraag hulp, sterkte
Mama van 2 lieve meiden :)
  vrijdag 15 december 2006 @ 15:09:11 #267
106819 Smirre
Geselli Gemelli
pi_44458246
Na alles (soms met verbazing) gelezen te hebben, meng ik mij dan toch in het gesprek. Allereerst Sugar, vind ik het ontzettend rot voor je dat je je zo voelt, al begrijp ik dat je ook momenten van geluk kent. Ik had al eerder op je in willen haken door een opmerking te plaatsen dat mannen, wie zich met mankementen op de bank nestelen ook onuitstaanbaar zijn. Maar ondertussen heeft je man zich alweer van zijn liefste kant laten zien.
Wat de passieve rol van je behandelaren een beetje zou kunnen verklaren (naast het zeer primaire reageren van Eileen, weinig professioneel imho) is het feit dat er nu meerdere behandelaren op 1 schip zitten. Dit zou kunnen maken dat iedereen wat achterover leunt omdat hij/zij denkt dat de ander de prof is op dat gebied en afwacht tot jij met een gerichte vraag komt. Het kan erg fijn zijn om zoveel hulp te krijgen, maar het kan ook verwarren. Zeker als je het zelf allemaal niet meer weet. Want ondanks goede bedoelingen kunnen mensen/behandelaren elkaar soms behoorlijk tegenspreken.
Wat je doet is aan jou, maar dit waren mijn hersenspinsels van afgelopen dagen. Ik wens je uiteraard heel veel sterkte en een flinke dosis geluk toe!
pi_44466327
Ingrid, hoe is het nu met je? Weet je al wat meer over je belastingschuld (klopt het echt)?
Het voelt goed hè?
A je to!
  † In Memoriam † vrijdag 15 december 2006 @ 19:53:55 #269
43556 miss_dynastie
pi_44466365
Ik ben ook benieuwd Ingrid!
Mel, voorzover ik heb begrepen berust de belastingschuld op een misverstand.

En Sjoeg, heb je al contact gehad met de huisarts? Wat vond die van de mailwisseling?
  vrijdag 15 december 2006 @ 20:22:36 #270
12721 Sugar
...maakt plannen
pi_44467199
Ben vandaag inderdaad bij de huisarts geweest. Ze begreep mijn gevoel en vindt het prima om zelf de medicatie (hormonen) verder te begeleiden. Dat is wel heel fijn.

We kwamen er verder allebei uit dat we straks, als de situatie weer rustiger is in praktische zin, gaan bekijken of AD nodig zijn. Nu lijkt mijn terugval erg veroorzaakt te worden door die randverschijnselen en minder door puur een serotoninekwestie. Als straks blijkt dat in een betere praktische omstandigheid mijn depressieve gevoel nog zo aanwezig is, willen we de stap naar AD wel zetten. Ze zei ook: "als jij ze graag wilt op dit moment, dan geef ik ze je natuurlijk direct. Maar het is gewoon de vraag of AD nu de oplossing zijn voor je".

We hebben ook over haptotherapie gesproken. Had zelf de knoop al doorgehakt dat ik dat wil gaan doen. Ze was het daar heel erg mee eens en bevestigde het belang ervan ook in mijn situatie (zwanger lijf, ontzwangerd lijf, eetprobleem, moeite met intimiteit soms).

Het niet willen eten (of elke dag zo min mogelijk) heb ik ook echt goed aangekaart. Ze begreep het helemaal. "Ja tuurlijk werkt dat: niet eten is gewoon niet voelen en je lekker heel sterk en duidelijk op iets richten. Logisch dat dat heerlijk voelt als dat je ding is. Maar ja, je houdt het maar een bepaalde tijd vol, he?" Klopt helemaal met mijn gevoel. Fijn dus om er geweest te zijn.

Ingrid, laat je even iets horen?
Dat alle stoplichten groen zijn, de geluiden precies goed, de lucht blauwer dan anders, wind mee en het geluk achterop!
pi_44467258
Klinkt als een goed bezoek aan de huisarts Sugar!

Ingrid, ik ben benieuwd hoe het met je is nu?
Mama van 2 lieve meiden :)
  vrijdag 15 december 2006 @ 20:27:00 #272
105888 renzell
Ik wil alleen maar zwemmen.
pi_44467317
Fijn lieve Sugar. Klinkt als een goed, helder gesprek waar je iets aan gehad hebt. Nuchter en realistisch, die huisarts van je, volgens mij. Heel goed dat je ook het niet eten hebt aangekaart! Wanneer begin je met de haptotherapie denk je? Hebben jullie daar al iets concreets voor afgesproken? van mij!

Ingrid meisje, sterkte!
  vrijdag 15 december 2006 @ 20:27:00 #273
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_44467318
Sugar
***
pi_44468837
Mw ging (weer) niet door. Ze belde vanmorgen om 8.15 af, omdat er een crisis was. Ik had anders om 15.00 een afspraak.
Nu maandag om 9.00. Gelukkig is mijn vader toevallig vrij, dus kan hij oppassen. Ik heb het verhaal aan mijn ouders laten lezen. Ze schrokken er uiteraard wel van. Maar nu weten ze tenminste alles.
Mijn schoonouders gemaild met de link erbij. Morgen gaan we daar langs. We wilden al langsgaan, Kim gaat morgen met mijn ouders naar een kerstmarkt. Daarom mochten we eerst toch niet komen, omdat ze Kim erbij wilden hebben. Toen dus de link gemaild en mag het wel.
Mochten ze niet willen helpen financieel, dan gaan we met gkb praten.

En ik wilde naar de ha, was die er vandaag niet. Maandag om 14.10 afspraak. Vraag me nu af of de ad medicijnen wel werken.

Vandaag lekker in bed gelezen en veel tv gekeken. (dingen die ik had opgenomen) Had verder echt nergens zin in. Lekker met Kim geknuffeld. Ze heeft zelfs 1,5 uur op mijn schoot geslapen.
  vrijdag 15 december 2006 @ 21:27:49 #275
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_44469044
Goed gedaan, Ingrid
Het is goed dat je het je ouders en schoonouders hebt laten weten en dat je ook meteen een afspraak met de ha hebt gemaakt.
Ik vind het echt dapper van je
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')