abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 26 november 2006 @ 19:12:11 #51
111171 Richie_Rich
Rich Industries©
pi_43912428
quote:
Op zaterdag 25 november 2006 12:00 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

In de oven 25 minuten op 180 graden en daarna nog 25 minuten op 100 Graden. (Ik ga wel van een hete lucht oven uit)

Lekker met rode wijn saus
Prima methode idd, hij smaakte heerlijk namelijk

thanks
  zondag 26 november 2006 @ 22:12:52 #52
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_43916083
quote:
Op zondag 26 november 2006 19:12 schreef Richie_Rich het volgende:
Prima methode idd, hij smaakte heerlijk namelijk

thanks
Dank je zo maak ik hem namelijk zelf ook wel eens klaar
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_43967127
Ik ga zo ribeye klaarmaken.

Eerst laat ik het vlees op kamertemperatuur komen dan dep ik het af en bak het ongeveer 8 minuten.

Kan ik nou in de laatste minuut er een klontje kruidenboter op leggen?
Of gaat dat ten kostte van de malsheid ?

En wat is beter,bakken met olijfolie of met bakolie?

Bedankt alvast!
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
pi_43968141
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 17:41 schreef junkiexp het volgende:
Ik ga zo ribeye klaarmaken.

Eerst laat ik het vlees op kamertemperatuur komen dan dep ik het af en bak het ongeveer 8 minuten.

Kan ik nou in de laatste minuut er een klontje kruidenboter op leggen?
Of gaat dat ten kostte van de malsheid ?

En wat is beter,bakken met olijfolie of met bakolie?

Bedankt alvast!
Gewoon roomboter! Klontje roomboter aan het einde zal wel lekker zijn ja
pi_43972749
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 18:14 schreef K-mail het volgende:

[..]

Gewoon roomboter! Klontje roomboter aan het einde zal wel lekker zijn ja
Ik had geen roomboter dus heb het met bertollini bakboter gedaan.

Kruidenboter op het eind was idd wel lekker,was voor de rest goed gelukt.
Alleen de volgende keer ga ik de borden even in de oven zetten,anders koelt het zo snel af.

Bedankt iig
R.I.P. nachtburgemeester van Rotterdam, 1944-2019
  woensdag 29 november 2006 @ 17:38:17 #56
138781 faberic
Ik snap er niks van
pi_43997570
Wat zijn de lekkerste pannenkoeken volgens piet? Met gist/zonder gist, hoeveel eieren/bloem etc?
- Als een wijs man een goede reden heeft het woord te voeren houdt hij moeiteloos een goed betoog.
- You can say that again
  vrijdag 1 december 2006 @ 12:54:18 #57
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_44051666
Wafel recept gezocht:
Voor Sinterklaas krijg ik een wafelbakker (hartvormig), en ik vermoed dat mijn zoontje gelijk ook wil proeven.... Volgens mij heeft in één van de Piet posts al een goed wafelrecept fgestaan, maar waar? Met de zoekfunctie lukt het me niet!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:18:39 #58
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44052510
Kom van het weekend ff terug op de pannekoeken en wafels
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 1 december 2006 @ 13:27:38 #59
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_44052842
Vol verwachting klopt ons hart...om is de Sint sfeer te blijven. Dank je!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
pi_44053609
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 12:54 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Wafel recept gezocht:
Voor Sinterklaas krijg ik een wafelbakker (hartvormig), en ik vermoed dat mijn zoontje gelijk ook wil proeven.... Volgens mij heeft in één van de Piet posts al een goed wafelrecept fgestaan, maar waar? Met de zoekfunctie lukt het me niet!
Hey, die heb ik ooit gevraagd!
Even zoeken.... was even "diep" zoeken...

grote vraag het Piet hoe maak ik t klaar topic

Zachte wafels recept! Echt heel lekker!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  vrijdag 1 december 2006 @ 14:18:37 #61
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_44054976
Yes! Hoe zit dat eigenlijk met die fok.wiki voor dit forum, Piet's parels staan er haast niet bij, wat zijn de spelregels, kan ik dit recept erbij zetten, of mag aleen de gever (Piet dus nu) dat doen?
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  zaterdag 2 december 2006 @ 17:08:37 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44082280
quote:
Op woensdag 29 november 2006 17:38 schreef faberic het volgende:
Wat zijn de lekkerste pannenkoeken volgens piet? Met gist/zonder gist, hoeveel eieren/bloem etc?
Is niet zo precies te zeggen maar ik reken met 4 a 5 eieren op een liter melk, en het meel, tja, ik gebruik daar wat ik net bij de hand heb die ene keer per jaar dat ik ineens zin heb in pannekoeken. Pannekoekenmeel (een mengsel van een aantal granen) kan lekker zijn, maar ik heb geen idee welk merk lekker is, daarvoor maak ik het te weinig. Ik heb een paar keer Boekweit gebruikt voor pannenkoeken en dat is erg lekker. Hoeveel je meel je moet gebruiken? Ik zou zeggen tot je mengsel dik is als yoghurt (gewone, geen stand)
Gist door het beslag is wel lekker voor de smaak vind ik, maar niet echt noodzakelijk. Voor mij zijn pannenkoeken geen gerecht waar ik ooit me best voor heb gedaan de perfecte pannenkoek te vinden, eerder een improvisatie wat heb ik in huis gerecht. Soms heb ik er écht trek in en haal dan bij de avondwinkel gerookt spek en maak er een paar. Niet te dik voor mij, meer flensjes.
Echte crepe heb ik wel gegeten maar nooit gebakken.
Crepe susette, met sinaasappelfilets en grand marnier, en gevuld met goed vanille ijs. Jummie Jummie.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 2 december 2006 @ 17:11:25 #63
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44082328
quote:
Op vrijdag 1 december 2006 14:18 schreef Captain_Fabulous het volgende:
Yes! Hoe zit dat eigenlijk met die fok.wiki voor dit forum, Piet's parels staan er haast niet bij, wat zijn de spelregels, kan ik dit recept erbij zetten, of mag aleen de gever (Piet dus nu) dat doen?
Je mag mijn recepten er in zetten, maar uitsluitend met bronvermelding. Mensen die het ooit in hun hoofd gaan halen ze te bundelen en in een boek uit te brengen krijgen te maken met mijn amerikaanse advocaten kantoor, die zijn als hondsdolle hyena´s, daar wil je geen ruzie mee.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_44084762
Piet, ik begrijp dat je dat zegt, ik heb er ook het volste respect voor, maar ehm...

Het maakt meer indruk als je geen teddybeer als usericon had
  zaterdag 2 december 2006 @ 18:54:20 #65
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44085027
quote:
Op zaterdag 2 december 2006 18:44 schreef Leintjeuh het volgende:
Piet, ik begrijp dat je dat zegt, ik heb er ook het volste respect voor, maar ehm...

Het maakt meer indruk als je geen teddybeer als usericon had
IJsberen zijn anders levensgevaarlijk hoor, grom
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  zaterdag 2 december 2006 @ 18:59:56 #66
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_44085180
quote:
Op dinsdag 28 november 2006 20:31 schreef junkiexp het volgende:

[..]

Ik had geen roomboter dus heb het met bertollini bakboter gedaan.

Kruidenboter op het eind was idd wel lekker,was voor de rest goed gelukt.
Alleen de volgende keer ga ik de borden even in de oven zetten,anders koelt het zo snel af.

Bedankt iig
je kan ook onder heet water houden, gaat sneller.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
pi_44089803
quote:
Op zaterdag 2 december 2006 18:54 schreef Pietverdriet het volgende:

IJsberen zijn anders levensgevaarlijk hoor, grom
*huiver*

  zaterdag 2 december 2006 @ 22:04:33 #68
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44090241
quote:
Op zaterdag 2 december 2006 21:44 schreef Leintjeuh het volgende:

[..]

*huiver*

Mijn oma heete ook Lijntje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_44090321
quote:
Op zaterdag 2 december 2006 22:04 schreef Pietverdriet het volgende:

Mijn oma heete ook Lijntje
Of ik ben dom en ik snap t niet, of het ligt aan jou.

Mijn opa heette ook Piet, en nu is ie dood
  maandag 4 december 2006 @ 11:55:53 #70
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_44127131
Tuurlijk zal ik geen receptenplagiaat plegen, maar ben wel heel errug van plan rond kerst eens alle recepten uit de "Piet verdriet' serie voor mezelf in een word documentje te zetten, en uit te printen.
En als ik wat tijd over heb zet ik ze ook (met bronvermelding) in de Wiki. Hoef ik geen posten meer te doen van 'hoe moest dat ook alweer....'
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  maandag 4 december 2006 @ 17:00:06 #71
153506 Captain_Fabulous
Nog steeds CyclingGirl fan
pi_44137096
Piet,
heb je een goed idee voor gerechten die je in alu folie (gevouwen tot een zak) in de oven kan maken, dus bijvoorbeeld kipfilet met groenten of zo in een alufoliezak? Ivm de zwangerscahp van mijn vrouw lijkt het me handig om die te maken, zodat ze die alleen maar in de oven hoeft te doen voor me. Koken maakt haar op het moment soms erg misselijk, en ze laat voortdurend dingen aanbranden als ze het doet
Dus weinig ingredienten, zodat ik ze 's avonds al kan klaar maken voor de volgende dag(en)!

Bedankt!
Metalman. Maar ook ESF fan. Solo vakantiefietser met tentje. Dichter.
26-10 Attila/Eskimo Callboy (Amsterdam), 21-11 The Algorithm (Haarlem)
  woensdag 6 december 2006 @ 18:00:27 #72
39145 Aventura
Relax, het is maar Fok
pi_44199602
Vraagje: kun je een saus ook binden met aardappelpuree uit een pakje? (Want je kunt ook binden met aardappelzetmeel en dat is het volgens mij gewoon). Ik heb geen maizena in huis...
  woensdag 6 december 2006 @ 18:12:23 #73
12005 Acathla
Go Your Own Way
pi_44199963
Als je boter en bloem hebt, kun je roux maken.
Love will be my strongest weapon
  woensdag 6 december 2006 @ 22:21:23 #74
111171 Richie_Rich
Rich Industries©
pi_44209157
quote:
Op woensdag 6 december 2006 18:12 schreef Acathla het volgende:
Als je boter en bloem hebt, kun je roux maken.
Wat is het verschil met bechamelsaus eigenlijk? Roux is toch ook boter, bloem en melk?
  donderdag 7 december 2006 @ 11:01:32 #75
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44217142
Piet,
wat zou jou voor saus bij heel gevogelte doen? ( dus geen gevogelte filet )
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:02:04 #76
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44217156
quote:
Op woensdag 6 december 2006 22:21 schreef Richie_Rich het volgende:

[..]

Wat is het verschil met bechamelsaus eigenlijk? Roux is toch ook boter, bloem en melk?
met boter en bloem maak je een roux.
als je er melk bij doet krijg je een bechamelsaus
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:18:19 #77
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44217539
quote:
Op woensdag 6 december 2006 18:00 schreef Aventura het volgende:
Vraagje: kun je een saus ook binden met aardappelpuree uit een pakje? (Want je kunt ook binden met aardappelzetmeel en dat is het volgens mij gewoon). Ik heb geen maizena in huis...
Ja, dat gaat prima
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:24:22 #78
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44217667
quote:
Op donderdag 7 december 2006 11:01 schreef Tha-CheF het volgende:
Piet,
wat zou jou voor saus bij heel gevogelte doen? ( dus geen gevogelte filet )
Ligt eraan wat voor een vogel
Heb bij gans deze saus gemaakt
Je weekt gedroogde morieljes, of neem verse
Je kookt zoete sherry in, voegt fond toe
Morieljes toevoegen, doorkoken, binden met wat roux of sausbinder
Afsmaken met zout en peper indien nodig, eventueel wat honing toevoegen.
Afmonteren met boter
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:25:15 #79
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44217690
quote:
Op donderdag 7 december 2006 11:24 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Ligt eraan wat voor een vogel
Heb bij gans deze saus gemaakt
Je weekt gedroogde morieljes, of neem verse
Je kookt zoete sherry in, voegt fond toe
Morieljes toevoegen, doorkoken, binden met wat roux of sausbinder
Afsmaken met zout en peper indien nodig, eventueel wat honing toevoegen.
Afmonteren met boter
en bij (limburgse) Hoender?
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:27:35 #80
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44217731
quote:
Op donderdag 7 december 2006 11:25 schreef Tha-CheF het volgende:

[..]

en bij (limburgse) Hoender?
Kip?
Gewoon grillen
;-)

Ik denk dat je daar deze saus ook bij kan maken, het aroma van morieljes past er denk ik bij
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 7 december 2006 @ 11:33:08 #81
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44217865
quote:
Op donderdag 7 december 2006 11:27 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Kip?
Gewoon grillen
;-)

Ik denk dat je daar deze saus ook bij kan maken, het aroma van morieljes past er denk ik bij
ik dank u
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
pi_44258015
ik wil soep maken van de resten van een serranoham (bot huid en vet). tips?
  donderdag 14 december 2006 @ 14:29:35 #83
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44425346
quote:
Op vrijdag 8 december 2006 18:32 schreef Byte_Me het volgende:
ik wil soep maken van de resten van een serranoham (bot huid en vet). tips?
ik zou voornamelijk de botten gebruiken de huid en het vet daar krijg je geen mooie (heldere) soep van.

doe koud water in een pan en leg hier de botten in, laat dit aan de kook komen. hierdoor komen de eiwitten uit de botten.
haal de botten eruit en spoel ze af, en daarna in een pan met water zetten tot ze onderstaan, samen met:
1 ui
1 wortel
½ knolselderij
½ prei
gekneusde peperkorrels
blaadje laurier
andere smaakstoffen.

dit op een laag vuur laten trekken (ongeveer heel lang )

misschien heeft Piet nog suggesties?
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
  donderdag 14 december 2006 @ 16:52:45 #84
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_44429895
TVP...ik dacht dat dit topic niet meer bestond
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_44431119
quote:
Op donderdag 14 december 2006 16:52 schreef Nembrionic het volgende:
TVP...ik dacht dat dit topic niet meer bestond
Oh ye of little faith...
  donderdag 14 december 2006 @ 18:10:21 #86
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_44432168
quote:
Op donderdag 14 december 2006 14:29 schreef Tha-CheF het volgende:

[..]

ik zou voornamelijk de botten gebruiken de huid en het vet daar krijg je geen mooie (heldere) soep van.

doe koud water in een pan en leg hier de botten in, laat dit aan de kook komen. hierdoor komen de eiwitten uit de botten.
haal de botten eruit en spoel ze af, en daarna in een pan met water zetten tot ze onderstaan, samen met:
1 ui
1 wortel
½ knolselderij
½ prei
gekneusde peperkorrels
blaadje laurier
andere smaakstoffen.

dit op een laag vuur laten trekken (ongeveer heel lang )

misschien heeft Piet nog suggesties?
kan je zo helder krijgen, gewoon passeren
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  vrijdag 15 december 2006 @ 12:47:55 #87
150815 Tha-CheF
guess who's back
pi_44453613
quote:
Op donderdag 14 december 2006 18:10 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

kan je zo helder krijgen, gewoon passeren
als je een bouillon passeert, haal je er de grove stukken groenten uit, maar ook de vetten blijven achter in de passeerdoek.

om een bouillon weer helder te maken moet je hem clarifieren,
dit doe je door een bouquet ( wortel ui prei selderij ) samen met eiwit te blenderen, aan de (koude) bouillon toevoegen dit op een laag vuur verwarmen. de eiwitten in het bouquet die gaan stollen en blijven plakken aan de troebele deeltjes en die komen dan boven drijven. zo vormt zich een schuimlaag boven op de bouillon. als je die schuimlaag er vanaf hebt gehaald heb je als het goed is weer een heldere bouillon.
In Memphis, Tennessee, a woman is not to drive a car unless a man warns approaching motorists or pedestrians by walking in front of the car that is being driven.
pi_44487051
Hoe ik het klaar moet maken weet ik wel, maar hoeveel is een el? Ik heb 1 el bloem en 6 el olijfolie nodig Iemand?
  zaterdag 16 december 2006 @ 18:14:23 #89
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_44487124
1 eetlepel bloem is een gewone eetlepel waar je een schep bloem mee maakt (dus niet afgestreken).

Kookwinkels verkopen maatlepels die als 1 eetlepel gelden. Ik moet er ook nog steeds 1 halen.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_44487243
Oh, een eetlepel! Ik dacht aan die lengtemaat

Het gerecht is overigens voor 6 personen, dus dat wordt een derde eetlepel afmeten
  zaterdag 16 december 2006 @ 18:22:17 #91
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_44487278
quote:
Op zaterdag 16 december 2006 18:20 schreef ChrisJX het volgende:
Oh, een eetlepel! Ik dacht aan die lengtemaat


uils

- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_44531800
Piet, met de kerst wil ik een reerollade klaarmaken. Ik dacht ff aanbraden in boter, veel wijn erbij en vervolgens 2 uur in de oven op lage temperatuur. Hier wil ik nog wel een lekker sausje bij. Heb je suggesties?
pi_44563066
beste Piet,

een collega wil graag "stierenballen" klaar maken voor zijn kerstdiner en dan t liefst zoals ze t in spanje klaarmaken...

heb je een leuk recept/hoe maakt hij t klaar?
google leverde niks op...

(hoe maakt hij t klaar is misschien een rare woordkeuze met stierenballen)

Oh en ik ben blij dat ik daar niet hoef te eten.....
suck my asshole taco bender
pi_44611562
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 13:11 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Bij stoofgerechten met deksel
Piet, wanneer moet je niet wel of niet een deksel erop doen bij ovenbereidingen?

Moet een rollade zonder deksel?
  donderdag 21 december 2006 @ 11:01:32 #95
153540 Fawn
Keep Watching!
pi_44622018
Op welke manieren kan ik portobello champignons vullen? Welke ingredienten combineren lekker?

Er moet in elk geval geitenkaas en pijnboompitten bij.

Verder zie ik vaak dat er honing bij moet. Dat lust ik niet. Wat kan ik als alternatief voor honing gebruiken? Iets zoetigs erdoor lijkt me namelijk wel zo lekker.
KISSSSSSSSSSS
pi_44623130
quote:
Op donderdag 21 december 2006 11:01 schreef Fawn het volgende:
Op welke manieren kan ik portobello champignons vullen? Welke ingredienten combineren lekker?

Er moet in elk geval geitenkaas en pijnboompitten bij.

Verder zie ik vaak dat er honing bij moet. Dat lust ik niet. Wat kan ik als alternatief voor honing gebruiken? Iets zoetigs erdoor lijkt me namelijk wel zo lekker.
Is weliswaar niet met geitenkaas, maar misschien mag ik je deze tippen: KLIK

Heb deze zelf al paar keer gemaakt, denk dat ik 'm met de kerst ook maak. Ik laat altijd de pasta weg en serveer het op een beetje rucola als voorgerecht.
  donderdag 21 december 2006 @ 23:26:31 #97
153540 Fawn
Keep Watching!
pi_44644357
quote:
Op donderdag 21 december 2006 11:42 schreef Heufje het volgende:

[..]

Is weliswaar niet met geitenkaas, maar misschien mag ik je deze tippen: KLIK

Heb deze zelf al paar keer gemaakt, denk dat ik 'm met de kerst ook maak. Ik laat altijd de pasta weg en serveer het op een beetje rucola als voorgerecht.
Zien er ook erg lekker uit! Zag het dit jaar als kant-en-klaar maaltijd in de Allerhande staan, maar wil natuurlijk alleen maar home-made-food.
KISSSSSSSSSSS
pi_44649464
quote:
Op donderdag 21 december 2006 23:26 schreef Fawn het volgende:

[..]

Zien er ook erg lekker uit! Zag het dit jaar als kant-en-klaar maaltijd in de Allerhande staan, maar wil natuurlijk alleen maar home-made-food.
Die kant-en-klare lijkt mij ook niet zo bijzonder, beter zelf maken, is zo gedaan. Bovendien kan je 't al een paar uur tevoren maken.

Je bracht mij wel op een idee, als ik nu in het recept dat ik hiervoor postte de creme fraiche vervang door zachte geitenkaas. Moet toch ook wel te doen zijn?!?!
pi_44794700
Ik heb op de Albert Cuyp net een poussin gekocht, weet iemand hoe lang die in de oven moet?
De marktkoop-mevrouw zei 45 minuten, ergens op het net vond ik 15 min. op 180 graden
  donderdag 28 december 2006 @ 15:43:59 #100
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_44795577
45 minuten eerder, in een kwartier krijg je hem niet gaar
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')