abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_51991663
Is meneer Blumenthal ook een beetje een begenadigd "verteller"?
  Moderator dinsdag 31 juli 2007 @ 16:02:18 #52
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_51991949
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 15:53 schreef sampoo het volgende:
Is meneer Blumenthal ook een beetje een begenadigd "verteller"?
Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk. Zegt dat genoeg?
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
pi_51992441
Ik heb die vent al wel eens meer op TV gezien, volgens mij op National Geographic. Die gast gaat heel ver op het gebied van koken. Het is meer chemie (wat koken eigenlijk is) dan lukraak wat dingen bij elkaar gooien. Hij maakt echt de meest bizarre combinaties. Maar bij z'n stem val ik altijd in slaap.
pi_51994494
quote:
Op dinsdag 31 juli 2007 15:38 schreef Curiosity het volgende:

[..]

Als je bij mijn profiel kijkt weet je ook mijn achtergrond, dus neem niet alles zo serieus wat ik zeg.
Notice the PI, schat
  dinsdag 31 juli 2007 @ 20:53:41 #55
70357 Hyperdude
#MakeLanciaGreatAgain
pi_51999743
Piet, er is ook een aflevering over het bakken van de perfecte biefstuk/Steak
Laat ie eerst een groot stuk (haas?) een nacht lang in de oven liggen garen op 50 graden ofzo, om er daarna Steaks van te snijden en die te bakken.
How do we turn this world-class fuck-up into a world-class learning experience?
pi_52007238
Ik heb uit het boek wel eems de SpagBol gekookt (erg lekker , maar uitgebreid en soms heb ik het idee dat ik met homepathische hoeveelheden aan het werken ben), en vooral veel aardappelen ( en de groenten) voor bij de kip: die aardappeltjes zijn echt heerlijk.
pi_52020326
Deze manier van koken, daar zit echt toekomst in.
Als je een basis opleiding hebt, en je gaat begrijpen hoedat koken nou echt werkt..denk je dat je er bent..
Nu heb je zo'n boek, en dan wordt heel je basis ff omver geschopt..Want het kan namelijk anders,
PERFECT.

In elk geval, ik (wij), doen er ons voordeel mee en pakken de interresante dingen uit die boeken.

Als tip, Harold McGee, over Eten en Koken.
ook een wetenschappelijke boek over het bereiden van eten.

pi_52036577
quote:
Op woensdag 1 augustus 2007 16:08 schreef donleo het volgende:
Als tip, Harold McGee, over Eten en Koken.
ook een wetenschappelijke boek over het bereiden van eten.
Zou inderdaad bijna verplichte kost moeten zijn voor iedereen die geinteresseerd is in koken.

http://www.cheftalk.com/content/display.cfm?bookid=121&type=book

Hopelijk verdwijnt dan ook ooit eens de mythe van het dichtschroeien van vlees, een mythe waar Heston Blumenthal ook op terug komt in een van zijn tv programma's... (volgens mij niet in het door piet genoemde programma, maar in kitchen science, regelmatige te zien op discovery)
You can't convince a believer of anything; for their belief is not based on evidence, it's based on a deep seated need to believe
C. Sagan
  Moderator maandag 6 augustus 2007 @ 20:03:35 #59
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_52148487
Nu op BBC 2.
quote:
Black Forest Gateau: Heston Blumenthal applies his techniques to British favourites, re-inventing them for the 21st century.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 6 augustus 2007 @ 20:35:13 #60
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_52149538
* Pietverdriet pinkt een traantje weg...

Wat een verdomt mooi dessert
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  Moderator maandag 6 augustus 2007 @ 20:41:31 #61
61302 crew  UIO_AMS
Dobbelsteenavonturier
pi_52149751
quote:
Op maandag 6 augustus 2007 20:35 schreef Pietverdriet het volgende:
* Pietverdriet pinkt een traantje weg...

Wat een verdomt mooi dessert
De volgende keer dat ik in het Zwarte Woud ben, weet ik wel wat ik moet bestellen.
Als niets meer baat kan een worst geen kwaad.
Op dinsdag 7 december 2010 12:50 schreef yvonne het volgende:
Beste moderator UIO_AMS
Stuur een mod weg.
  maandag 6 augustus 2007 @ 21:05:02 #62
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_52150574
quote:
Op maandag 6 augustus 2007 20:41 schreef UIO_AMS het volgende:

[..]

De volgende keer dat ik in het Zwarte Woud ben, weet ik wel wat ik moet bestellen.
Soit, meeste tenten daar hebben niet echt bijzondere hoor, die is niet beter dan de doorsnee banketbakker in Duitsland.
Zwarte Woud is veel toeristenval, gericht op bejaarden.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_52164805
quote:
Op donderdag 2 augustus 2007 08:37 schreef The_stranger het volgende:

[..]

Zou inderdaad bijna verplichte kost moeten zijn voor iedereen die geinteresseerd is in koken.

http://www.cheftalk.com/content/display.cfm?bookid=121&type=book

Hopelijk verdwijnt dan ook ooit eens de mythe van het dichtschroeien van vlees, een mythe waar Heston Blumenthal ook op terug komt in een van zijn tv programma's... (volgens mij niet in het door piet genoemde programma, maar in kitchen science, regelmatige te zien op discovery)
Op discovery science, heeft jammer genoeg niet iedereen. Wordt ook vaak herhaald die serie.
pi_53113820
hoorde dat ze bezig zijn het het tweede boek.
In search of perfection 2,

weet niet of daar dan ook een nieuwe serie uit komt.
pi_54060580
Om een weekje vakantie te vieren en morgen het bezoek iets speciaals voor te zetten vandaag eens begonnen aan de spagbol. Ik heb het al eens eerder gemaakt: het is een van de eenvoudigere recepten uit het boek. Spaghetti Bolognese op zijn Heston Blumenthals duurt altijd nog twee dagen om te maken. Deze keer had ik de hoeveelheden uit het boek genomen. Dat zou goed zijn voor vier tot acht personen. Het is veel!
Dit is overigens meer als verslag dan als recept bedoeld.

In de eerste plaats heb je ongeveer 450 wortel en 2x 450 gr ui nodig. Die wortel bak je met 450 gr. gesnipperde ui en drie bleekselderijstelen plus twee knoflooktenen tot een sofrito.
Tegelijkertijd snij je de andere uien in dunne ringen en laat je die met een steranijs in olie heel langzaam zacht worden en caramelliseren. De geur alleen is al heerlijk.

Vleesch!
250 gr. Varkensschouder en evenveel ossenstaart. Ik was vergeten wat een rotwerk het vlees van de staart halen was: Echt goed lukt het me niet en het vlees is nu dus gekruid met zweetdruppels. Hopelijk verdiept dat de smaak een beetje.



Het vlees bak je in een erg hete pan in de olie en laat het aan alle kanten mooi bruin worden. Het is belangrijk dat al het vlees de bodem raakt, anders moet je het in porties doen.
Je kunt het horen tijdens het bakken wanneer het bruin wordt: in het begin bruist het vlees nog, later is het meeste vocht verdwenen en klinkt het niet zo bruisend meer, maar knappert het meer: dat moet je hebben.

Mooi bruin:


En naderhand giet je het vlees in een zeef of vergiet om het vet te laten ontsnappen:


Dan giet je ongeveer 200 ml chardonnay die op eikenhout heeft gelegen in de pan van het vlees en ga je op hoog voor met een lepel over de bodem om al die smaak in de wijn te krijgen. Laat inkoken tot de helft. Doe dan het vlees er weer bij, samen met de sofrito en de uien, waar je de steranijs hebt uitgehaald. Giet dan 175 ml door eiken opgevoede Chardonnay in de pan waar de uien en de steranijs in hebben gezeten en deglaceer en laat weer tot de helft inkoken. Giet bij de rest.





Giet dan 250 ml volle melk in de pan en vul het aan met water tot alles onderstaat. Laat het dan een uurtje of zes op een zeer laag pitje staan. Roer af en toe en vul aan met water als het niet helemaal meer onderstaat

Goed, dit was deel een. Het volgende stuk bestaat uit een tomatensaus met 58 ingrediënten. Die kan wachten, minstens zes uur.

.

[ Bericht 0% gewijzigd door NoCigar op 21-10-2007 02:29:49 ]
anonieme razernist
pi_54060697
En, o ja, er is een nieuwe reeks aan de gang: elke dinsdag op de BBC2, om half tien geloof ik.
anonieme razernist
pi_54067366
Heb van de week de nederlandse editie gezien van deze serie!
aanrader!
pi_54082203
En hier weer verder met Hestons’ spaghbol.
O wat had ik weinig zin wegens een nare verkoudheid.
Ik had de keus: ziek doorkoken of mensen een misschien een beetje teleurstellen: Doorkoken dus!


(n.b.de vlekken zijn niet gephotoshopped.)
Vandaag de tomaten! De tomaten moeten gerijpt zijn aan de plant. In Nederland zijn de enige tomaten waarvan ik dat zeker weet de overheerlijke Tasty Tommen. In België, waar we toevallig boodschappen deden, weet ik helemaal niets.
Vandaar dat we een allegaartje van tomaten hebben gekocht die volgens mij er wel goed uitzagen. (=de duurdere, ik ben namelijk zo iemand die daar intrapt).
Die tomaten moet je dus een korte tijd in koken water houden em ze vervolgens in ijswater te dompelen en ze te ontvellen. Ik kwam er achter dat het een slecht idee was om ook cherrytomaatjes te kopen aangezien dat toch vrij veel vervelend werk is. Zeker met de stap erna: de tomaten doorklieven en ze met een theelepeltje ontdoen van hun ingewanden.
Aan die ingewanden en het zaad zit véél smaak en dat willen we graag in ons gerecht. Dus droppen we dat in een zeef en strooien daar keukenzout op om ze vervolgens 20 minuten te laten uitlopen in een bakje waarin we het sap en hopelijk al die smaak opvangen.

Het geeft een troep:


Ondertussen fruit je in een pan met een dikke bodem, in 100 ml. olijfolie een 240 gram ui aan samen met drie tenen knoflook, die vakkundig in kleine stukjes gehakt zijn. Je laat het twintig minuten zacht worden, maar niet kleuren.


En maak een volle theelepel korianderzaad fijn, doe drie kruidnagelen en een stuk steranijs in een kruidentuiltje en voeg dat met de tomaten en het uitgelopen tomatensap toe aan de uien.

Wat hieronder staat moet je allemaal toevoegen, en nog meer!
Worcester enz. saus, vissaus, tabasco, sherryazijn. Allemaal in redelijk homeopatische hoeveelheden. Maar als Heston het wil doen we dat. Plus nog een kruidentuiltje met verse thijm in een laurierblad.

En we laten het twee uur staan op een laag vuurtje. Af en toe doorroeren.

En omdat ik wat meer groenten wilde eten heb ik nog een recept gebruikt (en aangepast) uit het fantastische groentenkookboek van het River Café restaurant in Londen.
(Daar heeft Jamie Oliver zijn kunstjes geleerd.
Spreken heeft hij waarschijnlijk van Harry van Raaij geleerd).)
Snijdt twee venkelknollen, nadat je de buitenste schil verwijdert hebt, in stukken van een halve centimeter. Snijdt vanuit de stronk, zodat ze heel blijven . Leg ze een minuut of acht op een zeer hete grilpan. Haal ze weg als je denkt dat ze zacht zijn en hou ze warm.

Kook de prei een paar minuten. Haal ze eruit en droog ze af.
Snijd ze dan in de lengte in tweeën. Doe er peper en zout op en leg ze een paar minuten op de grilpan en voeg ze bij de venkel. Pers een citroen uit en voeg bij het sap vijf keer zoveel extra-maagden-olijfolie aan toe en mix het goed samen met een in zout fijngewreven knoflookteen.
Meestal heb je dan teveel en dat is zonde van je mooie olie, dus pas de hoeveelheden een beetje naar behoefte aan, maar hou wel de verhouding olie/citroen= 1 op 5 aan. Doe er wat verse blaadjes van verse takjes thijm door.


Gooi de deressing over de groente, hussel de boel en druip er een theelepel schreeuwend dure aceto balsamico overheen. Of doe zoals ik en gebruik een goedkorepe variant en gooi er iets meer overheen. (Die dure durf ik echt niet te gebruiken).

Terug naar de ragú.
Na twee uur voeg je de tomaten en de bolognesesaus bij elkaar en laat het nog lekker twee uur heel zacht pruttelen. Voor het einde doe je en Parmezaanse kaas doorheen en een grote klont boter!

Véél boter, maar Heston wil het zo, wat weet ik er tenslotte van. Ik las ergens dat dat weer eens bewees dat hij in de Franse keuken was opgevoed. Het zij zo.
Vervolgens moet je er nog een kruiden tuiltje met vijf blaadjes dragon, blaadjes van het einde van de bleekselderij, 5 takken peterselie en een preischil doorheen roeren en even laten staan. Parmezaanse kaas gaat er ook doorheen. Laat staan zonder vuur en laat de boter smelten. Haal alle kruidentuiltjes eruit en het is klaar!

En geniet dan van de dankbaar etende mensen: Je geeft liefde, je krijgt liefde.

"Aparte Bolognesemix zeg!"


Het is verassend zoet, de vele ui en misschien ook de melk en de sternanijs zorgen daar denk ik voor. Maar gelukkig geen oppervlakkig zoet, maar een rijke, diepe smaak.

Gebruik spaghetti die met koperen mallen is gemaakt: Hiervan is het oppervlak niet volkomen glad is maar ruwer en kan de de saus beter opnenome worden. Dit is vaak de iets duurdere variant, ja helaas, maar dat kan er nu ook nog wel bij.

Overigens heb ik de ragu vannacht, de hele nacht, aan laten staan, vergeten het pitje uit te draaien. Sukkel! Het is gelukkig niet aangebrand. Sorry Heston
En de laatste vier uur heb ik met twee uur verkort: iedereen had honger, moest morgen werken en het werd laat. Wederom excuses Heston.

Bovendien heb ik er er geen eetlepel tomatenketchup aan toegevoegd aangezien we die niet in huis hadden, heb daarvoor maar een theelepeltje suiker gebruikt. Bovendien vind ik als Skepsis lid homeopathie een dwaalleer (fuck you, Heston. )

[ Bericht 0% gewijzigd door NoCigar op 22-10-2007 02:59:32 ]
anonieme razernist
pi_54113490
Vanavond weer trouwens, BBC2.
anonieme razernist
pi_54118905
quote:
Op dinsdag 23 oktober 2007 17:02 schreef NoCigar het volgende:
Vanavond weer trouwens, BBC2.
Dan zal die morgen wel te vinden zijn op het net als torrent oid.
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
pi_54218283
Stond trouwens een leuk stuk van hem in de Delicious, waar hij als fervent sherrydrinker in Spanje op zoek ging naar goede sherry en goed eten.
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_54220591
Hij was vrijdagavond te gast bij Jonathan Ross, was wel lache...
Jonathan moest een hapje custard nemen, vervolgens met een tampon zn tong afschrapen en die in zn mond laten liggen om alle vocht in zn mond op te zuigen. En daarna moest ie weer een hap custard nemen, en dat was blijkbaar overheerlijk
(:
  woensdag 31 oktober 2007 @ 16:26:28 #73
194524 tgs.
unleash hell at my command
pi_54285829
Heston doet het leuk maar m.i doet hij een beetje die Spaanse chefkok na van El Bulli,sterker nog ik weet het zeker want laatst zag ik een doc.op de BBC met een jonge Ramsey die een bezoek bracht aan de grote Meester en toen was Heston er ook bij. Tis gewoon een engelse viariant van de Spaanse chefkok.

Vooral zijn gedoe laatst met het maken van de perfecte hamburger. Wat een flauwekul om daar zoveel aandacht aan te geven.
"When there is no peril in the fight, there is no glory in the triumph."
pi_54285935
quote:
Op woensdag 31 oktober 2007 16:26 schreef tgs. het volgende:
Heston doet het leuk maar m.i doet hij een beetje die Spaanse chefkok na van El Bulli,sterker nog ik weet het zeker want laatst zag ik een doc.op de BBC met een jonge Ramsey die een bezoek bracht aan de grote Meester en toen was Heston er ook bij. Tis gewoon een engelse viariant van de Spaanse chefkok.

Vooral zijn gedoe laatst met het maken van de perfecte hamburger. Wat een flauwekul om daar zoveel aandacht aan te geven.
Dat is nu priecies Heston.

Wat ik trouwens wel opvallend vind is dat zelfs op het moment dat hij 2 sterren had, hij op het punt stond op failliet te gaan. Kon nauwelijks eigenlijk niks meer betalen en het was bijna over, tot hij zijn 3e ster kreeg. Waarom zit er zo'n groot verschil tussen een 2e en 3e ster?

Eigenlijk is het belachelijk dat iemand met 2 sterren op het punt staat op failliet te gaan. Voorbeeld van mismanagement?
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_54288057
Die aflevering over die hamburgers was waardeloos. Maar eens kijken wat de nieuwe aflevering is (peking eend).
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
  dinsdag 27 november 2007 @ 00:01:39 #76
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_54860549
quote:
Op woensdag 31 oktober 2007 18:58 schreef reclamedoos het volgende:
Die aflevering over die hamburgers was waardeloos. Maar eens kijken wat de nieuwe aflevering is (peking eend).
We hebben peking-eend en fish-pie bekeken intussen.
Geweldig.

In de Vara-gids van deze week staat een top-10 van alle tegenwoordige kookprogramma's op TV en In Search of Perfection staat op nummer 1.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 27 november 2007 @ 23:58:38 #77
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_54881190
Vanavond op de BBC de aflevering over Baked Alaska bekeken.
Blijf het prachtig vinden al die experimenten die hij uithaalt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  dinsdag 11 december 2007 @ 23:29:25 #78
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_55206010
Vandaag weer even gekeken.
De perfecte risotto volgens Heston zag er wel redelijk ingewikkeld uit.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_55206325
Ik denk dat ik hem morgen maar ff ga kijken... als het goed is wordt ie vannacht of morgen gepost
"De dwaling is de moeder van het inzicht."
"Intelligentie gaat niet om wat je weet maar om wat je doet met wat je weet."
"If you think education is expensive, try ignorance"
LinkedIn profiel
  dinsdag 11 december 2007 @ 23:59:25 #80
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_55206757
quote:
Op dinsdag 11 december 2007 23:42 schreef beunkster het volgende:
Ik denk dat ik hem morgen maar ff ga kijken... als het goed is wordt ie vannacht of morgen gepost
Als jij dan die van vorige week nog ergens voor mij kunt vinden, hou ik mij aanbevolen.
Die heb ik tot nu toe niet kunnen 'vinden'.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 12 december 2007 @ 04:26:41 #81
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_55208636
Bij mij werkt de titel van het programma + torrent invoeren in Google meestal wel.
deze serie heb ik nog niet zitten volgen, alleen af en toe een aflevering op de BBC zelf (als ik het niet weer eens vergeten ben) .
Ik vind het wle een vette serie, zou zelf ook graag een aantal recepten willen proberen te maken maar ben niet zo'n kookwonder en het zou inderdaad wel handig zijn als je het even kan eterugkijken voor de redcepten.
Die gefrituurde safraanrijst van deze keer leek me wel heel erg lekker.
pi_55216924
Je bent volgens mij wel een hele dag bezig met 1 gerecht als ik hem zo bezig zie hoor
Maar idd wel leuk om het eens te proberen
Ik vind het een superleuk programma!!!
pi_55233953
Golfer, ik dacht dat ik het zo ff kon vinden, maar dat gaat me helaas niet lukken...
Ik heb er helaas geen nzb'tje van...
Hij staat in ieder geval in de groep alt.binaries.multimedia.cooking en de poster is stutorNSpls.
Hope this helps...
"De dwaling is de moeder van het inzicht."
"Intelligentie gaat niet om wat je weet maar om wat je doet met wat je weet."
"If you think education is expensive, try ignorance"
LinkedIn profiel
pi_55234584
quote:
Op donderdag 13 december 2007 00:22 schreef beunkster het volgende:
Golfer, ik dacht dat ik het zo ff kon vinden, maar dat gaat me helaas niet lukken...
Ik heb er helaas geen nzb'tje van...
Hij staat in ieder geval in de groep alt.binaries.multimedia.cooking en de poster is stutorNSpls.
Hope this helps...
Ik heb intussen ander kanalen uitgezet, maar toch bedankt.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 19 december 2007 @ 22:19:52 #85
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_55401457
Gisteren de reguliere uitzending en vanavond de kerstuitzending bekeken.
Was weer overtreffende trap van perfectie.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 20 december 2007 @ 01:26:47 #86
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_55407092
Wordt het nog herhaald? Ik zat bij Herman Finkers.. (supershow trouwens, als je nog kaarten kan krijgen, doen!)
pi_55407158
quote:
Op donderdag 20 december 2007 01:26 schreef SiGNe het volgende:
Wordt het nog herhaald? Ik zat bij Herman Finkers.. (supershow trouwens, als je nog kaarten kan krijgen, doen!)
Geen idee, maar vast wel ergens ´anders´ te vinden.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  donderdag 20 december 2007 @ 01:55:14 #88
45 SiGNe
Uitspraak: Sign
pi_55407533
Ga ik even zoeken..
pi_55421766
Ik heb laatst ook nog een stukje mee gekergen van zijn programma. Hij komt op tv een stuk vriendelijker over dan de foto die op de voorkant van zijn boek staat doet vermoeden. Toch dat boek maar eens wat aandachtiger doorbladeren, 't ligt met bergen op m'n werk, in de nederlandse versie.
pi_55866832
Gisteren (Maandag dus).
op Belgie Canvas 2110 uur.
Ging over schwarswalder kirch taart. Zoiets. Heb het jammergenoeg niet helemaal gezien.
http://www.canvas.be/extr(...)tion_programma.shtml
Jammer ik hoopte dat ze daar terug te zien waren
pi_55867682
De engelse versies van zijn boeken zijn overigens voor een fractie van de prijs on-line te verkrijgen. Ik heb dat eerste boek ooit voor 14 euro gekocht, in het NL kost het nu 35 euro oid.
anonieme razernist
pi_55920634
Voor de liefhebbers, volgende week maandag is er weer een aflevering van deze serie op canvas
gezellig...
pi_55949275
Is dit niet op DVD te krijgen ofzo? Een kookboek is wel..okee...maar dit is wel bijzonder wat hij maakt en dan is t fijn om iemand het echt 'voor te zien doen'.
(:
pi_61326788
Ik heb t boek inmiddels En alles is vrij duidelijk omschreven ook, dus die dvd is niet een zo heel erg nodig
(:
pi_61339895
Ik heb een gerucht gehoord dat het boek is herdrukt met de toevoeging "1" achter de titel. Zou dat betekenen dat er een nieuwe serie en een nieuw boek gaat komen?
pi_61341993
Ze staan inmiddels ook allemaal op YouTube
Sinterklaas, Sinterklaas, en NATUURLIJK ZWARTE PIET!
pi_61342054
Er zijn toch inmiddels twee boeken? Misschien is het tweede nog niet vertaald.
anonieme razernist
pi_61354108
je kan de afleveringen downloaden via torrents thebox.bz is een goede plek voor al je britse programma's.

En ik zou ook gewoon het boek lekker in het engels kopen, weet je tenminste zeker dat je alles leest zoals heston het bedoelt heeft, en niet de interpretatie van de vertaler.
A pound of flesh, to be by him cut off Nearest the merchant's heart. -- Shakespeare :P
pi_61406276
quote:
Op woensdag 3 september 2008 18:48 schreef Dauthi het volgende:
je kan de afleveringen downloaden via torrents thebox.bz is een goede plek voor al je britse programma's.
Daar pluk ik inderdaad ook mijn britse programma's vandaan. Een soort uitzendinggemist, maar dan om te downloaden.
Suiker en melk is voor mensen die geen koffie lusten
pi_61406513
quote:
Op woensdag 3 september 2008 18:48 schreef Dauthi het volgende:
je kan de afleveringen downloaden via torrents thebox.bz is een goede plek voor al je britse programma's.

En ik zou ook gewoon het boek lekker in het engels kopen, weet je tenminste zeker dat je alles leest zoals heston het bedoelt heeft, en niet de interpretatie van de vertaler.
Ik vind het Nederlandse fijner, ze hebben achterin ook Nederlandse adressen gemikt met speciale adresjes, daar kom je toch sneller dan in Groot Brittannie

Ook de maat eenheden zijn gewoon Nederlands, is ook erg fijn.
(:
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')