En dan als topping walnootjesquote:
Je bent echt een schatjequote:Op zaterdag 25 november 2006 14:01 schreef tonks het volgende:
Nee tosti met mayo is een feestje
Met een snufje peper en een snufje zout.quote:Op zaterdag 25 november 2006 14:02 schreef Dark_Angelus het volgende:
[..]
En dan als topping walnootjes
Zie dit moment, een overeenkomtquote:Op zaterdag 25 november 2006 14:03 schreef tonks het volgende:
[..]
Met een snufje peper en een snufje zout.
Curry is toch curry of wat?quote:Op zaterdag 25 november 2006 14:02 schreef lucina het volgende:
ik eet ze meestal gewoon met curry.. van die frikandellencurry
ja okey... maar meestal zo'n friettent op festivals ofso moet je echt zegge frikandellencurry anders doen ze je er wat anders opquote:
pauperfestivalsquote:Op zaterdag 25 november 2006 21:26 schreef lucina het volgende:
[..]
ja okey... maar meestal zo'n friettent op festivals ofso moet je echt zegge frikandellencurry anders doen ze je er wat anders op![]()
quote:
multiculturele tostiquote:Op vrijdag 8 december 2006 16:00 schreef Goover het volgende:
ik v/d week pita broodje met ham en kaas
Broodje Pita met ei, kaas en ham is ook erg lekkerquote:Op vrijdag 8 december 2006 16:00 schreef Goover het volgende:
ik v/d week pita broodje met ham en kaas
Dat apparaat heb ik ookquote:Op zondag 1 april 2007 13:48 schreef Goover het volgende:
Goovers tosti brunch
Oregano en Ketchup op het brood.
[afbeelding]
Uitsmeren en kaas er overheen. (jong belegen)
[afbeelding]
In het tosti ijzer. (moet nog een keer een betere kopen)
[afbeelding]
Klaar!![]()
[afbeelding]
Dat meen je niet!quote:
Ispyquote:Op zondag 1 april 2007 19:07 schreef sanni het volgende:
[..]
Dat meen je niet! [afbeelding] Volgens mij heb je geen geld of zit je aan de wiet. Dat is toch niet te vreten?
Eet gerust nog 5 jaar dit en je kunt op de 30st alvast een bypass gaan aanvragen. [afbeelding]
Wat is er mis mee dan?quote:Op zondag 1 april 2007 19:07 schreef sanni het volgende:
[..]
Dat meen je niet! [afbeelding] Volgens mij heb je geen geld of zit je aan de wiet. Dat is toch niet te vreten?
Eet gerust nog 5 jaar dit en je kunt op de 30st alvast een bypass gaan aanvragen. [afbeelding]
Ik mis nog een goed tosti ijzer, en ik had geen ham meerquote:Op zondag 1 april 2007 20:31 schreef jordeeeh het volgende:
Tosti's van TS zien er het lekkerst uit (:
quote:Op zondag 1 april 2007 20:31 schreef jordeeeh het volgende:
Tosti's van TS zien er het lekkerst uit (:
Die van TS zijn met hamquote:
Als t lekker eruit ziet hoeft t niet gelijk lekkerder te zijnquote:
En plakken kaas, minder ketchup + geen zaad.quote:Op zondag 1 april 2007 20:42 schreef Goover het volgende:
Ik zal de volgende keer wit brood gebruiken
Zat niet veel ketchup op, en Oreganoquote:Op zondag 1 april 2007 20:45 schreef jordeeeh het volgende:
[..]
En plakken kaas, minder ketchup + geen zaad.
En dan netjes op je bord leggen zonder kruimels want dat staat niet netjes.![]()
Idd, hij werkt echt zwaar kutquote:Op donderdag 5 april 2007 12:40 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
maar ik vind het echt een kut ding, daarom maak ik mijn tosti's tegenwoordig in een pan
![]()
Ik bak een pita broodje altijd een minutje voor, dan kan je er veel beter kaas etc in proppenquote:Op maandag 7 mei 2007 23:45 schreef Dirkmaat het volgende:
ik wou even slim komen doen hier misschien is het al gepost maar een pitabroodje ipv een gewoon broodje als tosti is echt goddelijk. (pita broodje niet voorbakken of whatevah gewoon uit plastic in ijzert stoppen en gaan.)
wtf zit daar allemaal op ?quote:Op maandag 7 mei 2007 23:40 schreef Jeff89 het volgende:
Ik heb net mn normale ketchup-kaas-basillicum tosti op, en ben nu bezig met een door Elvis geinspireerde creatie..
[afbeelding]
Edit:
Het is heel lekker voor iets wat er zo ranzig uitziet:
[afbeelding]
pindakaas en banaanquote:
Je moet boter aan de buitenkant smeren, worden ze veel mooier egaal bruin, en knapperigerquote:Op maandag 7 mei 2007 23:40 schreef Jeff89 het volgende:
Ik heb net mn normale ketchup-kaas-basillicum tosti op, en ben nu bezig met een door Elvis geinspireerde creatie..
[afbeelding]
Edit:
Het is heel lekker voor iets wat er zo ranzig uitziet:
[afbeelding]
...maar moet je wel je tosti-ijzer schoonmaken, in tegenstelling tot nuquote:Op dinsdag 8 mei 2007 12:32 schreef K-mail het volgende:
[..]
Je moet boter aan de buitenkant smeren, worden ze veel mooier egaal bruin, en knapperiger
Moet ik zonder boter ook hoor, als de kaas er uit is gelopen. En dat is amper werk, gewoon als hij warm is een stukje keukenpapier er over en hij is weer zo goed als nieuwquote:Op dinsdag 8 mei 2007 15:32 schreef Bravebart het volgende:
[..]
...maar moet je wel je tosti-ijzer schoonmaken, in tegenstelling tot nu
Klopt dan wel, maar als er geen kaas overheen is, kan hij zo weer de kast inquote:Op dinsdag 8 mei 2007 15:37 schreef Goover het volgende:
[..]
Moet ik zonder boter ook hoor, als de kaas er uit is gelopen. En dat is amper werk, gewoon als hij warm is een stukje keukenpapier er over en hij is weer zo goed als nieuw
Mijn tosti is pas klaar als er kaas uit komtquote:Op dinsdag 8 mei 2007 15:38 schreef Bravebart het volgende:
[..]
Klopt dan wel, maar als er geen kaas overheen is, kan hij zo weer de kast in
en, smaakte het?quote:Op maandag 7 mei 2007 23:40 schreef Jeff89 het volgende:
Ik heb net mn normale ketchup-kaas-basillicum tosti op, en ben nu bezig met een door Elvis geinspireerde creatie..
[afbeelding]
Edit:
Het is heel lekker voor iets wat er zo ranzig uitziet:
[afbeelding]
Stokbrood met tonijnsalade, elke dagquote:Op vrijdag 18 mei 2007 21:05 schreef Tomash het volgende:
een tostiijzer op (jongeren)vakantie is ook een aanrader
Waarvoor huldequote:Op vrijdag 18 mei 2007 21:09 schreef liiszle het volgende:
dit is tevens wel echt t enige topic van Fviv dat langer open is dan een dag
ik heb er meerquote:Op vrijdag 18 mei 2007 21:09 schreef liiszle het volgende:
dit is tevens wel echt t enige topic van Fviv dat langer open is dan een dag
Ik heb er zo onwijs veel trek in nu, maar ik ben zoooo onwijs lui...quote:Op vrijdag 27 oktober 2006 15:27 schreef ganzenherder het volgende:
Tosti's zijn idd lekker en goedkoop maar ik ben er meestal te lui voor om ze te maken![]()
Truequote:Op zaterdag 19 mei 2007 14:42 schreef 16meter het volgende:
Die Amerikaanse stijl platdruk sandwich apparaten zijn troep.
Een echte tosti liefhebber gebruikt een degelijke broodrooster zodat hij een welgevormde tosti krijgt.
echte joppie ook...quote:Op vrijdag 27 oktober 2006 15:53 schreef boem-dikkie het volgende:
[..]
ja nouja Echt Joppie weet ik niet, maar een goede namaak is 'smulsaus' van remia
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |