freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:08 |
Ik heb nog niks gegeten en het frituurvet moet nodig vervangen worden, kan ik patat ook in de koekenpan bakken? , en smaakt het dan nog ![]() Het is wel "frituur patat" | |
PsyCha | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:09 |
probeer het eens | |
Ciscus | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:13 |
dood ga je niet. lekker is het niet. kortom: doen. | |
p-etr-a | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:13 |
Beter in de oven. | |
zijle | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:14 |
Veel boter gebruiken ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:17 |
oke ik ga t wel proberen, maar als t mislukt heb ik niks te eten ![]() | |
TimC | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:18 |
quote:schooier, ik heb nog wel rijst voor je met bronwater.. | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:20 |
quote:bronwater nog wel, ik heb alleen kraanwater ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:21 |
platslaan dan heb je rösti. ![]() | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:21 |
quote:Ja idd, al vind ik dat ook smerig. Hetzelfde als een roerei uit de magnetron ( ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:22 |
quote:en is dat lekker ![]() | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:22 |
quote:Eh, gooi het maar in de oven. Rösti is tof. Gefrituurd. | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:22 |
maar misschien doe ik het wel hierna nog ff in de oven , tis nu in de koekenpan | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:23 |
quote:Ja hoor, in de olie bakken of boter. ![]() | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:24 |
quote:Ik ben overigens wel benieuwd naar de resultaten! Gaat toch wat sneller als de vetpan aanzetten en wachten tot-ie opgewarmd is (okay, hij hoort altijd warm te zijn ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:25 |
quote:Mijn theorie tot nu toe is, als ik het in de koekenpan bak wordt het klef en vettig, en daarna in de oven droogt het misschien wat, waardoor ze knapperig worden ![]() straks zal ik het weten.. | |
p-etr-a | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:27 |
quote:Ik ben benieuwd naar het resultaat, sowieso is dat al flink veel werk voor een frietje... Zou ik niet aan begonnen zijn. Wat dat betreft petje af. | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:28 |
quote:Zit wat in. Gebakken aardappeltjes worden ook altijd wat vettig en klef, terwijl gefrituurde kleine ronde aardappeltjes die zo'n mooie naam hebben die ik even niet weet wel keinetjes droog en knapperig worden! | |
ChrisJX | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:30 |
Olie erin en heeeeel warm laten worden. Frietjes erin en deksel erop. Lijkt me. | |
Pranfeuri | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:32 |
volgens mij gaat dat voor geen meter smaken | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:34 |
quote:wat voor olie (had ik erin moeten doen) | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:34 |
quote:Veel saus erbij en vullen doet 't vast wel. ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:36 |
quote:Zonnebloemolie werkt met frikandellen op die manier prima. ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:45 |
Met wat meer zout en saus dan normaal heb ik het opgegeten, Maar lekker was t niet | |
caradoc | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:48 |
eet boterhammen, iets gezonder en lekkerder, mits goed belegd. | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:49 |
quote:we hebben niet meer zoveel te eten in huis. | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:52 |
quote:Slap? Niet gaar? | |
caradoc | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:52 |
quote:Hmmja, je kan ook naar de lokale patatboer gaan maar dat kost wel rond de 2, 50. Nou ja, ik wens je succes met je 'friet in koekenpan' project ![]() *edit* zie dat het niet heeft gesmaakt .... hmmja, maar de | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:53 |
quote:Ik weet nog dat ik naar de frietboer ging en voor 2,50 een frietje haalde. Gulden. Of een gezinszak waar we met z'n 4en goed van konden eten (okay, toen was ik nog wat kleiner, dus at ik wat minder) voor 3 hele guldens ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:57 |
quote:De boter die ik gebruikte verpeste de smaak, en het was hard van buiten en aardappel zacht van binnen, en het smaakte n beetje verbrand. Ik zou zeggen probeer het eens ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:58 |
quote:Niet echt ![]() | |
caradoc | zaterdag 12 augustus 2006 @ 22:58 |
quote:Vroeger kwam er in Ridderkerk altijd een Belgische ijscoman. Voor één gulden vijftig gaf die vent bijna een halve bak ijs op een wafel. Aaah vroeger ![]() quote:In welk gehucht leef jij dan? Hier zijn ze minstens tot twaalf uur open en zelfs een zaak tot drie uur (die nog brengt ook!) | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:01 |
quote:haha, hierzo tot 10 uur, ik had wel naar macdonalds kunnen gaan maar had geen zin om weer 20 min te rijden ![]() | |
veldmuis | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:01 |
Gewoon een shoarmaboer bellen de volgende keer. Die hebben wel friet! | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:02 |
quote:volgens mij komen die hier niet, ik woon niet in de stad hoor | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:03 |
quote:Loopt er ook niets te eten rond op 't erf? ![]() | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:04 |
quote:haha, nee ookal niet, we hebben wel een "normale"woning hoor, we hebben geen boederie ![]() | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:09 |
quote:Da's een redelijk rampzalige situatie dan, het is nog nieteens zondag. ![]() | |
davey579 | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:11 |
Zit de patat ondertussen al in de koekenpan? Ben benieuwd naar het resultaat. En foto's wil zien uiteraard. | |
freeway | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:12 |
quote:Ik heb het toch allang opgegeten! | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:12 |
quote:Ken je static? | |
davey579 | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:14 |
quote:O ![]() quote:Euh, nee? | |
#ANONIEM | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:16 |
quote:Die heeft een mooie "spuit 11" tag. ![]() | |
boem-dikkie | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:17 |
frikandellen in de oven ![]() groetjes | |
JonKeL | zaterdag 12 augustus 2006 @ 23:58 |
Als je nou een zooi olie in de koekenpan gooit, kan je het alsnog frituren. | |
MissX | zondag 13 augustus 2006 @ 00:25 |
dit heb ik laatst ook geprobeerd, maar was geen succes. Ik had in mijn hoofd dat ik gebakken aardappelen ging maken. Alleen toen de olie heet was en ik de aardappelen erin wou doen, kwam ik erachter dat ik nog maar iets van 5 schijfjes had. Dus toen dacht, ik gooi er friet in, misschien werkt dat. Niet dus, ik vond het echt niet te eten. Het werd maar een soppige bende. | |
Jordy-B | zondag 13 augustus 2006 @ 00:28 |
kan wel... gewoon wat jonkel zegt: een boel olie (frituur of zonnebloem) in de koekenpan en gewoon frituren. Wel zorgen dat je een passende deksel hebt voor de pan, als voorzorgsmaatregel voor vlam in de pan. | |
Walek | zondag 13 augustus 2006 @ 06:53 |
quote:En eigenlijk een ander soort pan. Hoe noem je zo'n ding, het is geen koekenpan maar een, ehm, pan. Je weet wel, zo'n ding waarin je aardappeltjes ook kan koken. | |
rival | zondag 13 augustus 2006 @ 07:27 |
quote:moeje dan pan eerst goed heet laten worden.... en goed bakken! wat een noobs zijn jullie zeg! ![]() | |
rival | zondag 13 augustus 2006 @ 07:28 |
quote:dan was je olie niet goed heet! als je je patat in de frituur gooit als die pas 90 graden is dan krijg je ook slappe hap! ![]() | |
BrandX | zondag 13 augustus 2006 @ 08:01 |
Volgende keer eerst hier maar eens je licht op doen: Grote vraag het Piet hoe maak ik t klaar deel 6 ![]() ![]() ![]() |