Normaal gesproken krijg je binnen 1 (werk)dag een bevestiging met factuur. Ik zou ff een mailtje doen. Wat heb je besteld btw?quote:Op donderdag 17 augustus 2006 17:23 schreef SevenWonders het volgende:
Jack smaakt naar Jack, tikkie zoet en prima weg te tanken. Vind hem zelf het lekkerst met ijs. Iets wat ik met mij SM niet doe.
BTW, ik heb bij Van Zuylen twee dagn geleden wat besteld. Maar nog geen faktuur in in-box gezien. Krijg je die per post? Weet iemand dat toevallig?
Hm, die heb ik van mijn schoonouders gekregen, hadden ze meegenomen toen ze op Arran warenquote:Op donderdag 10 augustus 2006 20:07 schreef bassieVL het volgende:
Ik heb deze net gekocht. ik had nog een zwiek oude Iris cheques en slijter bonnen liggen.
[afbeelding]
Glenmorrangie Portwood en Glengoyne 17Yquote:Op donderdag 17 augustus 2006 22:33 schreef Crucisalus het volgende:
[..]
Normaal gesproken krijg je binnen 1 (werk)dag een bevestiging met factuur. Ik zou ff een mailtje doen. Wat heb je besteld btw?
In Arnhem en omgeving zijn genoeg goede slijters te vinden dus vermijd die dure Gall & Gall!!! In Sonsbeek zit een goede slijterij met een mooie sortering whiskies of ga anders naar Van Appeldoorn in Velp die hebben een nog grotere sortering whiskies! De Cragganmore is trouwens wel echt een mooie whisky. Misschien alleen iets te droog en te complex voor een beginner.quote:Op vrijdag 18 augustus 2006 20:15 schreef Hertog_Martin het volgende:
Woon in Arnhem. Malt van de maand proberen lijkt me wel leuk opzich.
quote:Johnnie Walker Red Label — a premium blend of grain whisky and malt whisky, it is the best selling whisky made by Johnnie Walker and the only one marketed with mixing in mind.
Johnnie Walker Black Label — a deluxe blend of as many as 40 whiskies, each aged at least 12 years.
Johnnie Walker Pure Malt (a.k.a. Green Label) — a vatted malt whisky that consists of a blend of approximately 15 individual single malts, the signature malts being Talisker, Cragganmore, Linkwood, and Caol Ila – Aged 15 years
In het whisky magazine stond er dit:quote:And also Smokehead (43%, Ian McLeod) Simple but very clean and straightforward peat and smoke plus a crisp fruitiness (lemon, gooseberries). A totally flawless young peat monster, highly drinkable but probably not meant for 'tasting'. 85 points (because of its extreme cleanliness and because of the rock and roll label).
quote:Smokehead Tasting Notes
Dave Broom
Nose
Bang! Kipper paté with lemon served on an oatcake. Medicinal notes (Germoline) then: fish stock, cow shed, smoked meat. Seems young.
Palate
Instant dry smoke (suggesting youth) but calms down a little and mellows in the centre.
Finish
Crowdie cheese rolled in oats, hotsmoked salmon.
Comment
Not subtle, but is it meant to be? Just needs a little sweet oak to round the edges off, but why is it called smackhead?
rating: 7.5
Arthur Motley
Nose
Smoky tea, an ashiness like a fire grate the morning after.
Palate
A little fruitiness, like black grapes. Some sweetness too and a herb character (almost basil, but not quite).
Finish
Lots of smoke, masking a fruitiness.
Comment
That Lapsang Souchong character is distinctive. Attractive youth, resolutely smoky but with a class. Lauren Bacall before the wrinkles.
rating: 9
De doublewood is helemaal niet verkeer nee!quote:Op dinsdag 8 augustus 2006 23:26 schreef wonderer het volgende:
Balvenie 12 is wel een goeie om mee te beginnen.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |