wel eerst ff het schilletje eraf halen he!quote:Op maandag 17 juli 2006 15:15 schreef Conflict het volgende:
Die knoflook moet ook in de knoflookpers trouwens. Of heel erg fijn snijden.
Knoflookpers:
[afbeelding]
Als je nou eerst eens lezen en daarna gaat postenquote:Op maandag 17 juli 2006 15:31 schreef Euc- het volgende:
[..]
wel eerst ff het schilletje eraf halen he!
Probeer je te helpen, is het weer niet goed. Flikker ook maar op met je kuttopic.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:32 schreef Conflict het volgende:
[..]
Als je nou eerst eens lezen en daarna gaat posten
zo is het helemaal goed opgelostquote:Op maandag 17 juli 2006 15:33 schreef Euc- het volgende:
[..]
Probeer je te helpen, is het weer niet goed. Flikker ook maar op met je kuttopic.
Als je het zonder schil doet, dan kun je de prut die in je pers achterblijft ook gewoon gebruiken. Met schil zit die schil daar tussen, en da's niet echt smakelijk.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:23 schreef Conflict het volgende:
[..]
Dat doe ik nooit, flikker 'm met schil en al in de pers. Misschien gaat dat alleen bij die ikea dingen.
Ik probeer met een normale reactie te helpen, is het weer niet goed omdat meneer kontenkusser/hielenlikker het zijn hele leven al fout doet, en mijn manier dus automatisch niet goed is. Stik er dan maar in.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:38 schreef MissyMirjaM het volgende:
euc, er is al eerder gevraagd of je je iets rustiger wilde opstellen..?
kunnen we niet gewoon TS helpen zonder dat gedoe?
heerlijk ja!quote:Op maandag 17 juli 2006 15:55 schreef Remco_h het volgende:
ik snij mijn knoflook altijd, vind t wel lekker af en toe een stukje knoflook tegen te komen
.quote:Op maandag 17 juli 2006 14:25 schreef MUUS het volgende:
DAN GA JE DAT GEWOON LEKKER ZELF ERIN STOPPEN! POEP AAN DAT RECEPT! YOU THA MAN!
Ja dat klopt ook wel, maar dat vind ik besparingen die handig zijn voor in de oorlogquote:Op maandag 17 juli 2006 15:49 schreef Jernau.Morat.Gurgeh het volgende:
[..]
Als je het zonder schil doet, dan kun je de prut die in je pers achterblijft ook gewoon gebruiken. Met schil zit die schil daar tussen, en da's niet echt smakelijk.
Doe eens rustig.quote:Op maandag 17 juli 2006 15:57 schreef Euc- het volgende:
[..]
Ik probeer met een normale reactie te helpen, is het weer niet goed omdat meneer kontenkusser/hielenlikker het zijn hele leven al fout doet, en mijn manier dus automatisch niet goed is. Stik er dan maar in.
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )quote:Op maandag 17 juli 2006 15:57 schreef Puckzzz het volgende:
[..]
heerlijk ja!
maarja ben dan ook een echte knoflookjunk
lekker manquote:Op maandag 17 juli 2006 16:09 schreef Remco_h het volgende:
[..]
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )
Die zit in Rotterdam op de nieuwe binnenweg geloof ik, je ruikt het goed als je daar langs loopt.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:09 schreef Remco_h het volgende:
[..]
knoflook (zag laatst iets op tv over een knoflook restaurant waar een van de voorgerechten een bol knoflook is..... iets teveel van t goede )
Dat is misschien een goede vervanger voor de gemarineerde kip, eigenlijk! Al wil ik natuurlijk niet de hele kip braden, want dan kun je de helft weer gezellig aan de buurtkatten geven, en dat is ook weer zoiets.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:12 schreef Puckzzz het volgende:
Euhmm...ik heb een recept Knoflook kip (TS ff opletten is nl. heel makkelijk want ik ben ook een ramp in de keuken)
men neme 1 hele kip, maakt wat kerfjes in de huid, stop daar een heel gepeld teentje onder de huid. Ik doe altijd een stuk of 10 / 12 en gooi er ook nog los een paar naar binnen
In de oven lekker braden
ow nog ff een tip voor Nosh:
als je die kip gaat klaarmaken, kijk even of er binnenin niet een zakje inzit met de organen en het nekje
ik ben nogsteeds op zoek naar t (exacte) gerecept van een soepje wat ik in de perigord heb gegeten...quote:
Ik vind kippenkut staren toch iets voor gevorderden.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:12 schreef Puckzzz het volgende:
ow nog ff een tip voor Nosh:
als je die kip gaat klaarmaken, kijk even of er binnenin niet een zakje inzit met de organen en het nekje
wat je overhebt kan je gewoon bewaren!quote:Op maandag 17 juli 2006 16:18 schreef Nosh het volgende:
[..]
Dat is misschien een goede vervanger voor de gemarineerde kip, eigenlijk! Al wil ik natuurlijk niet de hele kip braden, want dan kun je de helft weer gezellig aan de buurtkatten geven, en dat is ook weer zoiets.
Ach, kan je tenminste een keer hele hand erin steken zonder gezeik.quote:Op maandag 17 juli 2006 16:18 schreef MUUS het volgende:
[..]
Ik vind kippenkut staren toch iets voor gevorderden.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |