Maar wat eet jij dan?quote:Op maandag 17 juli 2006 01:29 schreef golfer het volgende:
[..]
De helft verdwijnt in de voederbak van onze poes en de andere helft in de vuilnisbak, inderdaad.
Zenen, bloed enzo.
Je weet het ook altijd zo lekker te omschrijven hè?quote:Op maandag 17 juli 2006 01:26 schreef MUUS het volgende:
[..]
Die witte lijntjes, DIE BLOEDERIGE KLEDDERS!.
-edit- Dat zie je ook nooit in de super he? Neeeee, heel sneaky ondersteboven leggen..
Ongeveer een 45% van wat de supermarkt mij voorschoteld als kipfilet.quote:
Beetje offtopic, maar vrouwen die pijpen en doorslikken, hoe kunnen die walgen van sommig voedsel?quote:
Slikken doen we niet omdat we zo'n trek hebben in een culinair hoogstandjequote:Op maandag 17 juli 2006 01:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Beetje offtopic, maar vrouwen die pijpen en doorslikken, hoe kunnen die walgen van sommig voedsel?![]()
Ik maak toch geen notitie van oude kaas?quote:Op maandag 17 juli 2006 01:41 schreef golfer het volgende:
[..]
Beetje offtopic, maar vrouwen die pijpen en doorslikken, hoe kunnen die walgen van sommig voedsel?![]()
Je kunt beter vegetariër worden denk ik.quote:Op maandag 17 juli 2006 01:26 schreef MUUS het volgende:
[..]
Die witte lijntjes, DIE BLOEDERIGE KLEDDERS!.
-edit- Dat zie je ook nooit in de super he? Neeeee, heel sneaky ondersteboven leggen..
Ik dacht dat ik de enige was.quote:Op maandag 17 juli 2006 01:25 schreef Xennia het volgende:
[..]
Als ik kipfilet in blokjes snijd voor in gerechten, verdwijnt soms bijna de helft in de vuilniszak (vet, pezen, bloed, vel)
waarom doe je jez11 die kwelling dan aan, koop gewoon gesneden kipfilet blokjes!quote:Op maandag 17 juli 2006 09:13 schreef XcUZ_Me het volgende:
Kipfilet snijden wekt sowieso bij mij al kokhalsneigingen op... Ik doe altijd 3 lagen boterhamzakjes om mn handen en dan gáát het... maar ik vind het echt verschrikkelijk!
Meestal snijdt m'n vriendje het en die gesneden blokjes zijn zo fokking veel duurder!quote:Op maandag 17 juli 2006 09:33 schreef brrrrrrt het volgende:
[..]
waarom doe je jez11 die kwelling dan aan, koop gewoon gesneden kipfilet blokjes!
zo heeft mijn zus eens een kippenpoot ontleed tijdens t avond eten.quote:Op maandag 17 juli 2006 01:23 schreef MUUS het volgende:
Wat dacht je van kippenpoten?.
Spiertjes, dat enge dunne botje, rubberen stukjes. Ik begin er niet eens aan..
Wat fijn om te lezen dat er meer mensen zijn die er de rillingen van krijgen. Bij mij verdwijnt ook alles wat in mijn ogen niet op kip lijkt in de bak (bloederige en witte stukken enzo).quote:Op maandag 17 juli 2006 09:13 schreef XcUZ_Me het volgende:
Kipfilet snijden wekt sowieso bij mij al kokhalsneigingen op...
Waar leg je die op dan?quote:Op maandag 17 juli 2006 12:17 schreef Agiath het volgende:
Jullie zijn allemaal maar watjes
Ik leg altijd gewoon die hele kipfilet erop, wat nou snijden, je gaat er echt niet dood van en je proeft er ook niks van hoor...
Op de kookplaat/panquote:
ik snij kipfilet met mes en vork, dan hoef ik het helemaal niet aan te rakenquote:Op maandag 17 juli 2006 09:13 schreef XcUZ_Me het volgende:
Kipfilet snijden wekt sowieso bij mij al kokhalsneigingen op... Ik doe altijd 3 lagen boterhamzakjes om mn handen en dan gáát het... maar ik vind het echt verschrikkelijk!
Melk is ook heel erg vies en alle kaas die ouder is dan jonge kaas. Hoe kríjgen mensen dat weg!
Volgens mij is er ook niemand die beweert van welquote:Op maandag 17 juli 2006 12:17 schreef Agiath het volgende:
je gaat er echt niet dood van
En dat is ontzettend niet waar.quote:en je proeft er ook niks van hoor...
|
|
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |