ik heb al moeite om te kijken wat het is, laat staan wie het is...quote:Op donderdag 13 juli 2006 03:44 schreef Nembrionic het volgende:
Volgens mij is dat een vent
quote:Op donderdag 13 juli 2006 03:44 schreef Nembrionic het volgende:
Volgens mij is dat een vent
quote:
eerderquote:Op donderdag 13 juli 2006 03:55 schreef the_disheaver het volgende:
1986?
Scheelt weinig.quote:Op donderdag 13 juli 2006 03:55 schreef Nembrionic het volgende:
1952 ongeveer geloof ik
Blauwe kleur is meer bestand tegen onze atmosfeer dan de kleuren met hogere golflengte.quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:00 schreef Nembrionic het volgende:
Ah..algemene kennis...gemakkelijke vraag
Waarom is de lucht blauw?
Het is juist het tegenovergesteldequote:Op donderdag 13 juli 2006 04:04 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
Blauwe kleur is meer bestand tegen onze atmosfeer dan de kleuren met hogere golflengte.
quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:05 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
Het is juist het tegenovergestelde
Blauw wordt juist zeer gemakkelijke alle kanten opgestuurd door het gas in de atmosfeer. Uiteindelijk komt blauw dus van alle kanten onze ogen binnen. En dus is de lucht blauw
sublimerenquote:Op donderdag 13 juli 2006 04:09 schreef Soempie het volgende:
Goed even over faseovergangen/ overgangen tussen verschijningsvormen:
van Vaste stof naar Gas noem je?
van Vloeistof naar Gas noem je?
van Gas naar Vloeistof noem je?
Van Vloeistof naar Vaste stof noem je?
maar ik reken het goedquote:Op donderdag 13 juli 2006 04:13 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
sublimeren
verdampen
condenseren
opdrogen = stollen
quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:13 schreef Nembrionic het volgende:
[..]
sublimeren
verdampen
condenseren
opdrogen
-edit
stollen
het is geen van de dichters die ik eerder noemde.quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:31 schreef Nembrionic het volgende:
Slauerhof?
Ik heb geen flauw idee eigenlijk. Ik ken heel weinig dichters
Fout, raad maar door.quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:40 schreef Nembrionic het volgende:
zuur, zout, zout, bitter
Een kwart eeuw, mooi.quote:
bitter, zuur (zijkanten), zout/zoet (voorkant)quote:Op donderdag 13 juli 2006 04:38 schreef Soempie het volgende:
we kunnen vier smaken onderscheiden: zout, zuur, bitter en zoet.
Zet ze in de goede volgorde: van achter op de tong naar voren.
Umami.quote:Op donderdag 13 juli 2006 05:22 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
bitter, zuur (zijkanten), zout/zoet (voorkant)
En je vergeet er een: umani.
Hoiquote:
Nembrionic +1quote:Op donderdag 13 juli 2006 11:43 schreef Nembrionic het volgende:
Oostenrijk
Stad: wenen
reden: overwinning op de Ottomanen
Papillen.quote:Op donderdag 13 juli 2006 05:22 schreef the_disheaver het volgende:
[..]
bitter, zuur (zijkanten), zout/zoet (voorkant)
En je vergeet er een: umani. En je kunt de de smaken overal op je tong proeven. de pupillen komen echter op bepaalde plaatsen meer voor.
Dat wil ik nou van jullie horenquote:Op donderdag 13 juli 2006 12:40 schreef Gizmo112 het volgende:
WTF is dat ?
Neen.quote:Op donderdag 13 juli 2006 12:48 schreef AntonDingeman het volgende:
Het is wasverzachter.
Functies:
- Handdoeken zachter
- Lekker ruiken
quote:Op donderdag 13 juli 2006 12:46 schreef Svyatagor het volgende:
Het is de holle kies van Lord Voldemort
Ik ookquote:
Ik kan het niet vindenquote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |